Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ Ο « ΦΙΛΑΘΛΟΣ »

ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ BLOG. ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο "Φ" ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΒΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΕΡΓΩΝΤΑΣ ΚΙ ΕΓΩ. ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
**********************************************************************************
     Δύσκολο πράμα να αλλάζεις την καθημερινή σου συνήθεια. Καθ’ οδόν για την δουλειά, στάση απέναντι από το θεραπευτήριο « Γαλήνη» στην Κάτω Κηφισιά για αγορά σιγαρέτων αλλά και της εφημερίδας μου. Του «Φίλαθλου». Μηχανικές κινήσεις σαν τα καροτσάκια που μεταφέρουν τα χάπια για τους έγκλειστους της εκείθε κλινικής.
     Όλες οι εφημερίδες στα ράφια του περίπτερου εκτός από την δικιά μου. Η απεργία τούτη τη φορά ήταν εντοπισμένη. Τοπικά ακραίο φαινόμενο. Μόνο οι Φιλαθλαίοι θα πάθουμε σύνδρομο στέρησης σήμερα. Και θα πάρουμε ψυχοθεραπευτική κάψουλα άδεια, χωρίς δραστική ουσία. Αντί για χάπι, θα πιούμε καραμελάκι.
     Ποια εφημερίδα να αγοράσω, αναρωτιέμαι. Αν πάρω πολιτική, δεν θα έχει μπόλικα αθλητικά ούτε και κρίσεις για την καθημερινότητα. Τα πάντα είναι τι είπε το αφεντικό του έντυπου. Αν πάρω αθλητική, δεν θα έχει πολιτικά, χώρια που θα γαμηθώ στην λεπτομέρεια για το τι string φορούσε στην προπόνηση ο τάδε και πώς τοποθέτησε το δεξί του αρχίδι ο παικταράς για να είναι πιο αποτελεσματικό το λάκτισμα της σφαίρας. Με μεγάλη αποφασιστικότητα παίρνω μόνο τα τσιγάρα. Προτιμώ να μην διαβάσω τίποτα.
     Τα ίδια και την επόμενη μέρα όμως. Ρε πάλι δεν βγήκε η εφημερίδα; Μάλλον έκλεισε. Κάτι πρέπει να αγοράσω πλέον. Ξεροσφύρι ο καφές δεν βγαίνει. Θέλω ένα ξεφύλλισμα. Για διάβασμα δεν συζητώ. Από τα πρωτοσέλιδα που βλέπω κρεμασμένα, έχω πάρει όλη την πληροφόρηση. Κι έχοντας αποκλείσει τις οπαδικές, ήρεμα παραγγέλνω την Sport Day, που είναι και πρώτη κυκλοφοριακά. Να δω τουλάχιστον με τι μορφώνεται η πλειοψηφία. Τι σόι δημοκράτης είμαι στο φινάλε;
     Φτάνω στο γραφείο, πίνω μια γουλιά καφέ και βάζω μπροστά μου την πολυσέλιδη έκδοση. Ωραίο χαρτί κι ωραία χρώματα. Υποπτεύομαι κιόλας ότι πρέπει να αρθρογραφεί κι ο Καζαντζάκης, γι’ αυτό μάλλον και πλήρωσα και τριάντα λεπτά παραπάνω. Βάζω τα γυαλιά της πρεσβυωπίας , διώχνω μια φευγαλέα σκέψη περί προδοσίας για τον «Φίλαθλο» κι ετοιμάζομαι να εμβαπτισθώ στο υδατόλουτρο της πληροφόρησης.
     Κεντρικός τίτλος: « Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος σχολιάζει την κρίση που περνάει ο Παναθηναϊκός και προτείνει, μόνη λύση τον Κούπερ». ( σελίδες 4-6 ). Αυτά είναι συλλογιέμαι. Ο Γιαννακόπουλος με την Βιανέξ, ο Βγενόπουλος με την Μαρφίν, ο Βαρδινογιάννης με την Μοτοr Oil , ο Πατέρας με τα πλοία ακόμα και οι λοιποί εφοπλιστές του διοικητικού συμβουλίου, γίνανε ρόμπες από την δημοσιογραφάρα. Τόσο καιρό σκοτώνονται να βρουν λύση για την ομάδα τους, προσλαμβάνουν τεχνοκράτες και ξοδεύουν και χρήματα εν μέσω κρίσης. Με 1,30 ευρώ έχει λυθεί το πρόβλημα τους.
     Μας δουλεύετε και ταλαιπωρείτε όλο τον πράσινο κόσμο, αλλά κι όλο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου ; Ρε πάρτε τον Σωτηρακόπουλο στην εταιρεία να τα βάλει όλα σε μια ήρεμη ρότα και να οδηγήσει την ομάδα σε ήσυχα νερά. Ο άνθρωπος έχει κάνει τις οικονομοτεχνικές αναλύσεις του και σας βάζει τα γυαλιά. Κι επειδή πρέπει να είναι και σεμνός άνθρωπος, δεν αυτοπροτείνεται. Βάζει τον Κούπερ αντί αυτού. Βρίσκεις τέτοια στελέχη σήμερα;
     Και πάνω που έχω καλμάρει που έγινα κοινωνός της λύσης της απαραίτητης για την αλογοτροφή, γυρνάω στις μέσα σελίδες, κατά το πρωτοσέλιδο, για να ρουφήξω κι άλλες λεπτομέρειες. Ας πούμε, αν έχει κάνει ο δημοσιογράφος - σύμβουλος τις επαφές με τον Κούπερ, κι αν αυτός ενδιαφέρεται. Πουθενά Σωτηρακόπουλος. Τι έγινε ρε πούστη μου λέω; Πού είναι η ανάλυση του; Ρε μπας κι είναι αυτό το τετράστιχο που δέσποζε πρωτοσέλιδα μόνο και μόνο για να παρασύρει κανά αναγνώστη για να αγοράσει το έντυπο; Μπα, μάλλον είμαι κακόβουλος.
     Πάντως, ό,τι και να είμαι, ανάλυση του έγκριτου δημοσιογράφου δεν μπόρεσα να βρω. Δεν αποκλείω όμως να πετάχτηκε μέχρι το εργαστήρι δημοσιογραφίας που διατηρεί στην Καλλιθέα για να βοηθήσει κάποιον φοιτητή του ( sic ). Ή να πήγε να δώσει τα προγνωστικά του στην στοιχηματατζίδικη έκδοση του. Ή να είχε να κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο και να μοιραστεί την μνήμη του για κάποιο συμβάν πριν από είκοσι χρόνια . Όπως και να το κάνεις, αν δεν θυμάσαι ποιος σκόραρε το 1979 στον πρώτο προκριματικό του κυπέλλου του Τιμπουκτού, πώς θα πείσεις για την δημοσιογραφική σου δεινότητα;
     Τέλος πάντων, η ανάλυση δεν βρέθηκε ποτέ. Όμως βρέθηκαν άλλα: Η κοπή της πίτας από τον Γόντικα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, η ανακοίνωση της παραίτησης του Πατέρα, καθώς και μια καταπληκτική φωτογραφία του Βύντρα που εκλήθη να υπογράψει νέο συμβόλαιο.
     Και παίρνει στροφές το μυαλό μου. Ο Σωτηρακόπουλος ουσιαστικά, πρότεινε τον Κούπερ για αντικαταστάτη του Πατέρα στην διοίκηση της ομάδας, φωτογράφισε απόλυση του Γόντικα για οικονομία κλίμακος αφού την πίτα θα μπορούσε να την κόψει κι ο Κούπερ, που όντας και προπονητής, πανεύκολα θα έκαμπτε και πιθανούς ενδοιασμούς του Βύντρα για υπογραφή νέου συμβολαίου.
     Κατάλαβα, γιατί ο Σωτηρακόπουλος πρότεινε άλλον κι όχι τον εαυτό του για την ομάδα, σύμβολο της Αθήνας. Μάλλον αύριο θα κλιθεί να σχολιάσει και να δώσει λύσεις σε οποιαδήποτε ομάδα θα έχει πρόβλημα. Κι είναι μπόλικες αυτές. Και μιλάω βέβαια για όλες τις κατηγορίες. Ένα τετράστιχο να γράφει κάθε μέρα και μια λύση του 1,30 ευρώ , η χρονιά βγήκε και σωθήκαμε όλοι. Οπότε άνετα ο Χρήστος μας, μπορεί και να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ σαν αριστείδην μέλος και με το προσωνύμιο « ο Σωτήρας όλων των ομάδων » , για να δικαιώσει και το όνομα του.
     Πλέον η εφημερίδα δεν είχε νόημα να είναι στα χέρια μου. Αν ο κορυφαίος δημοσιογράφος του έντυπου, θεωρεί ότι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι οικονομικό και διοικητικό αλλά καθαρά αγωνιστικό που λύνεται αμέσως με την πρόσληψη κάποιου προπονητή, και μάλιστα σαν μια και μοναδική λύση, εκτός του ότι εύχομαι να μην πάθει τίποτα ο κόουτς , καταλαβαίνω τι άλλη αρλούμπα θα γράφεται εκεί μέσα από σχολιαστές χαμηλότερου βεληνεκούς.
     Αν ο «Φίλαθλος» δεν ξανακυκλοφορήσει, σκέφτηκα, τότε μπορεί κάθε μέρα μαζί με τα τσιγάρα, να αγοράζω μια σοκολάτα. Διαφορετική κάθε μέρα. Νομίζω ότι αυτά που γράφει το χαρτί περιτυλίγματος του γλυκίσματος, θα είναι πιο ενδιαφέροντα για να περνάω τον χρόνο μου. Και μάλιστα, γιατί να τα αμφισβητήσω; Ένας χημικός έχει κάνει τις αναλύσεις. Αυτός σίγουρα κάτι θα ξέρει. Κι έχει κι ευθύνη αν γράψει κάτι που δεν περιέχει η σοκολάτα. Ο Σωτηρακόπουλος, τι ευθύνη να έχει; Η μπλέμπα νάναι καλά και η αγωνία του Έλληνα να παραμείνει στα σκοτάδια και στα έντυπα με αγγλικό τίτλο αφού η ελληνική γλώσσα είναι και πάμφτωχη συν τοις άλλοις.

52 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Απριλίου, 2011 11:13

    ΟΚ αδέρφια, άμα όσοι συμμετέχουμε στο blog βάλουμε ο καθένας γνώσεις από την ειδικότητα του, χαλαρά διοικούμε καλύτερα από το δικηγορίσκο αδαμίδι μία όποια ΑΕ. Και από αυτά που γράφετε, εμένα δε μου δίνεται καμία αίσθηση σοβαρής διαφωνίας. Ακόμα και τα επιμέρους καθαρά οικονομικού χαρακτήρα ζητήματα που αναφέρετε, τα οποία αν και δεν είμαι οικονομικός επιστήμονας, μου είναι απολύτως κατανοητά (και σας ευχαριστώ γι' αυτό). Αλλά τα ουσιαστικά συμπεράσματα είναι ίδια απ' όλους.

    Εγώ αλλού ειδικεύομαι και παρακολουθώ. Εκεί έχουμε σβούρους και ζγούρους και τον πάντζζζα με τις μακέτες.

    Εγώ καταλαβαίνω ότι συμφωνούμε στα ακόλουθα:
    1. Ο γκοντό έφτιαξε 18 χέστρες από την ιστορία, βασικά πάνω στις πλάτες των 90.000 διαρκείας και δευτερευόντως σε αυτές των α-μετόχων, οι οποίοι είχαν πειστεί να συνεισφέρουν τον οβολό τους με την προοπτική του ναού του σολωμόντα στη χωματερή

    2. Ο ναός του σολομώντος στη χωματερή παρολίγον να χαλάσει από το αποτυχημένο ρεσάλτο του tiger, ο οποίος το ξαναγύρισε σε χαβούζα της καππαδοκίας και φωκών, όπου εκεί το μέλι θα το βγάζαν άλλα δάχτυλα κι από άλλες κούπες.

    3. Ο σκυλόσοφος λειτούργησε στην ιστορία ως το απαραίτητο ιδεολογικόν προκάλυμα και ενοίωτε ως προπέτασμα καπνού. Με το αζημώτο φυσικά.

    4. Η empire ήταν το εταιρικό όχημα υλοποίησης του μεγάλου φαγοποτιού και η ΠΑΕ το πλυντήριο με τους φερέριδες και τους λεό.

    Zastro, τι βλέπεις να γίνεται στο άμεσο μέλλον? Εσύ DIMI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ zastro καλημερα φιλε
    Δεν ξερω τι δεν μπορεις να κατανοησεις απο αυτο που γραφω. ΔΕΝ ΛΕΩ οτι ειχε ο πολυς μετοχες (ειδικα για τον συγκεκριμενο πιστεψε με εχω πολυ σοβαρο λογο να γνωριζω...)

    Για τριτη φορα λοιπον στο ξαναβαζω

    Παρακαλουμε τον κ.Τακη τον κ.Πολυ τον κ.Νικολαιδη τον κ.Κουλη να μας δειξουν αυτοι η αυτοι που εχουν λαβει τις μετοχες τους, τα χαρτια μεταβιβασης καθως και τις πληρωμες του 5% στην εφορια για τα μεταβιβαστικα.

    ΑΥΤΟΙ Η ΑΥΤΟΙ που εχουν λαβει τις μετοχες του λεω φιλε. Δηλαδη αυτοι που ενεργουσαν αντ αυτου.


    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΔΗΛΑΔΗ?

    Οσο για τις μετατρέψιμες ομολογίες δυο ερωτησεις.

    1) Εφαρμοζεται το αγγλικο η το ελληνικο δικαιο στην συμβαση?
    2) Αν ετσι απλα μετρεπωντουσαν οι ομολογιες σε μετοχες αυτο ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΑΜΚ (την οποια οριζουν μονιμα σε 6.4 ευρω...) και Γ.Σ
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ

    Α) Δεν ειναι μαλακες στην MS να κανουν μετοχες (και μαλιστα προς 6.4!!!) ενα δανειο 7 εκκ μετατρεπωντας το σε κολοχαρτα. Γιατι παιζεται και αν ειναι κολοχαρτο η μετοχη της αεκ σημερα μιας και το κολοχαρτο εστω μια χρησιμοτητα την εχει...
    Β) Αντε και τις εκαναν. Με την ΑΜΚ που εχουν στησει τα τζιμανια απιτουνται 25εκκ για να παρει καποιος το 20% της ΠΑΕ (αν θυμαμαι καλα, μπορει να ειναι και το αναποδο δηλαδη 20 για 25 θα σε γελασω). αν δηλαδη μετοχοποιησει η ms τα 7 θα παρει στην καλυτερη ενα 10%????? οσο εχει δηλαδη ο μεγιστος τσαμπατζης ΔΧ. Να το κανει τι ακριβως? Να ασχοληθει με το εντιμο ελληνικος ποδοσφαιρος και μαλιστα με συμπαικτες τον παπα το νοτια (τους δυο ΕΠΙΣΗΜΑ που την φεσωνουν δηλαδη!!!) τον ΔΧ και τον κυρ Μιχαλη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Γιώργης Γαρατζέος

    Πιστευω οτι θα υπαρξει ενδιαφερον για την ομαδα. Και δεν χρησιμοποιω ενεστωτα (που τρεχει σε παραλληλα γραφεια αλλα με τους ιδιους ανθρωπους) αλλα μελλοντα.

    Τωρα ποσο μελλοντα δεν μπορω να το γνωριζω γιατι το ευρος ειναι ενας ασταθμιτος παραγωντας. σιγουρα εχει μια σταθερη: τον Ιουνιο που θα χρειασθουν τα 7-8μυρια ΕΠΙΠΛΕΟΝ καθως και καποια εξτρα μιας και ηγγικεν η ωρα να αρχισει να πληρωνει το αγαμιδιον αυτα που ταζει και υπογραφει δεξια και αριστερα με κολον ακαλυπτον ητοι:

    Δοση ποδοσφαιριστου Ιγνασιου Σκοκο

    Δοσεις και υπολοιπων ποδοσφαιρηστων (ναι αγαμιδιον αν δεν θυμασαι εχουμε και αλλους παικτας)

    Προκαταβολη (εχει στοιχειωσει πλεον) ΟΑΚΑ

    Εξοδα προετοιμασιας ομαδος (που οπως παμε θα την κανουμε σε Λουτσα-Porto ΡΑΦΤΗ-Porto Γερμενο - Πορτο το κρασι..

    Ανανεωσεις -ΛΑΦΚΑ σε επιτημους συνταξιουχους λυμπε δελλα φραπε για να σηκωσουμε εκ νεου την κουπα, οχι αυστραλιας μιας και θα μας την στειλει ο μακρης πλεον και μας πεφτει λιγο μακρια αρα ακριβα, αλλα την κουπα Σπατων-Μαρκοπουλου.

    Πληρωμη νεου προπονητου γιατι καλα την βγαλαμε με τον ισπανο μυνχαουζεν αλλα μας πεφτει???? κοματακι ακριβος ο κερατουκλης

    Δανεισμος εκ νεου ταλεντων της μακρινης Ισλανδιας-Moγγολιας-Siera leone που λογω και αποστασης θα μας στοιχησουν το κατιτις μας..

    Περαν της πλακας ομως ακομη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ. Το καλο ειναι οτι αρχιζουμε και τον βλεπουμε ξεκαθαρα πλεον αλλα μενει να τον ακουμπησουμε. κοντα ειναι ομως.

    Τι θα μας δειξει το μελλον? θα συνεχιστει μια απο τα ιδια? θα ειμαστε οι πρωτοι που ΙΣΩΣ δειξουμε τον σωστο δρομο?

    Ευχωμαι το δευτερο, αν και υπαρχει λυση αλλα θα τσουξει και ο δινων την λυση ακομη (και με το δικιο του) δεν επεμβαινει...

    ΑΝ αποφασισει αν το κανει, θα γινει με μετρο μεν (αυτη τη φορα) αλλα χωρις παπαριες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ DIMI: Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Απριλίου, 2011 12:08

    Να σου συμπληρώσω (από τη δικιά μου γνωστική μεριά) ότι όλοι κατανοούμε ότι η λύση είναι το γήπεδο. Από τον πάντζα μέχρι το γκετζετζόγλου, το αδαμίδι και το χήνο. Το θέμα μπριτάνια, ρώτα το στήβεν, πότε το έχουμε θίξει στην παρέα...

    Με την ομάδα, όπως ορθώς διαβλέπεις, να πορεύεται με τα σαπάκια της Β ομάδος, του τοπικού ακτής ελεφαντοστού και ομάδα μπακαλιαροξυστών του ρέικιαβικ.
    Αφού αυτά συντηρούνται από 2.000 διαρκείας, τα τηλεοπτικά, το γιουρόπα, τη ριζούπολη και ότι περισσέυει από τα "τυχερά" των τσιμπουριών που μα λυμαίνονται.

    Τέσπα, το ενδιαφέρον θα αρχίσει να διαφαίνεται την ημέρα που θα βγει η ΚΥΑ ή το ΠΔ για το γήπεδο και θα έχει απορριφθεί η όποια προσφυγή στο Ε' του ΣΤΕ. (κατ εμέ, αν είναι γάτες θα έχουν μπει στη σικέ διαδικασία ή στο μέλι στους πράσινους).
    Απο κει και πέρα θα μπορεί πια να αξιοποιηθεί το τελευταίο εναπομείναν προσοδοφόρο περιουσιακό στοιχείο της ομάδος. Το ποίο θα λειτουργήσει ΚΑΙ ενωτικά.
    Αλλά εγώ δε βλέπω διάθεση να πάνε φυλακή κάποιοι, ας χαίρονται τις χέστρες τους λοιπόν.

    Ερώτημα προς γνώστες: μπορεί να φορτωθεί η empire, τα κεσάτια μετά το 44, ώστε να καθαρίσει, σχετικά, η ΠΑΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιωργο τηλεοπτικα, γιουροπα και λοιπα χαηλικια προυποθετουν να ειναι η ομας στη λιγδα.
    επισης να τερματισει σε θεση γιουροπα
    και αν τερματισει να εχει και κανεναν να κατεβει να παιξει στο γιουροπα....αλλιως με τον αμουαρχανι θα πας αλλα γαυρο φετος.

    η empire εχει αλλο αφμ αλλους μετοχους και ειναι αλλη εταιρεια. μη κοιτας που πανε να την περασουν στην αεκ για να φορτωσουν τα φεσια του γκοντο του παπατζη και του νοτια (αυτοι ειναι οι κυριοι μετοχοι) στην αεκ. αλλο μαγαζι τελειως.

    γηπεδο??? εδω δεν εχουν να κρατησουν το μπλανκο ρε φιλε ποιο γηπεδο? ερανο κατι δεκαρικα απο καποιους supportes ζηταει ο ξεφτιλας για να πληρωσι μισθους στο προσωπικο (οχι στους παικτας)....

    @steven η υγεια μπορει να εχει σοβαρο προσωπο, η να γινει ενας μονιμος βαλτος δεκαετιων..its all in the game but mostly in the people who play it

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Απριλίου, 2011 12:54

    Όχι, το γήπεδο δε θα υλοποιηθεί από αυτούς.Μπορεί να συμμετάσχουν, αλλά δε να είναι σε θέση οδηγού.
    Χρειάζεται ΠΡΟΦΑΝΩΣ δανεισμός στον ΟΠΟΙΟΝ κάτσει στη θέση του οδηγού.
    Για να πάρεις τα μπικικίνια από τον ΟΠΟΙΟ τραπεζίτη -και μάλιστα με καλύτερο επιτόκιο δανεισμού λόγω χαμηλότερου κινδύνου επένδυσης- πρέπει να δείξεις ένα κάρο άδειες (και δει περιβαλλοντικούς όρους και άδεια δόμησης, εγκατάστασης, έργων κλπ κλπ). Αν τα έχεις αυτά υπό μάλλης, πας με το φάκελο και έχεις πιθανότητες να πάριες κάτι.
    Με τους τίτλους ιδιοκτησίας του οικοπέδου, τις ευλογίες του σκυλόσοφου και του ζγουρού, τια ανύπαρκτες άδειες του γκρανίτζα και τα αρχιτεκτόνικα για ένα διαστημόπλοιο 40.000 θέσεων για να χαίρεται ο γκετζετζόγλου παίρνεις τα φρύδια μου, ακόμα κι εάν είσαι ο tiger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα στα παιδια.
    Κοιτατε: Οικονομολογοι ασφαλως και δεν ειμαστε. Ουτε και τεχνοκρατες (τουλαχιστον οσο αφορα στον τροπο σκεψης) Στη δουλεια του οακθενας εχει ενα αλφα σχεδιο και μια συγκεκριμενο τροπο σκεψης.
    Αλλα, αναλυοντας, η σχολιαζοντας τα κακως κειμενα της ΑΕΚ κανουμε σκεψεις και οι οποιοι ειναι απολυτως ΛΟΓΙΚΟΙ. Και με τι θα παμε; Με την λογικη η με τις συμπαθειες και το συναισθημα;
    Ασφαλωςς και υπαρχουν πολλα που δεν γνωριζουμε. Οπως υπαρχουν και διαδικασιες τις οποιες δεν ειναι ο τομεας μας,ωστε να γνωριζουμε τα εσωθεν.
    Αλλα με κυριο εργαλιο την κοινη λογικη και τις επαγωγικες σκεψεις, οι οποιες ειναι αναποφευκτες, οδηγουμαστε αναγκαστικα καπου.

    Το πως ακριβως ροκανισθει ενα κεφαλαιο, η το πως ακριβως μια μεταγραφη δεν συμφωνει με το πραγματικο ποσο,η το πως υποεταιριες συστηνονται στο ονομα της μητρικης και τα εσοδα της τα μοιραζονται ιδιωτες, η το πως απανωτες εικονικες ΑΜΚ μπορουν και στεκονται, η το πως "ασωματες ακινητοποιησεις" ειναι στην κυριολεξια ασωματες, δηλαδη εχουν μονο πνευματικη υποσταση αλλα παρ'ολα αυτα αποκτουν σαρκα και οστα κατα τον υπολογισμο των αποτελεσματων ενος ισολογισμου, το πως νομοτυπα καταγραφεται σαν χρονιο εσοδο ενα δαγκωμα του αγαπουλα το οποιο αποσβαινει χρονο με το χρονο οπως ξεραινεται στον ηλιο μια κουραδα ελεφαντα.

    Τα νομικιστικα και οικονομικιστικα τερτιπια τα οποια ειναι φτιαγμενα για αυτον ακριβως τον λογο,δηλαδη να ξεφευγουν οι λαμογιες,δεν μας πολυενδιαφερουν. Μας ενδιαφερει το δευτερο. Οι λαμογιες. Το αποτελεσμα δηλαδη και οι επιπτωσεις του.

    Τα αλλα,ειναι ν'αχαμε να λεγαμε.
    Οταν εισαι καθαρος, παρουσιαζεις τα παντα. Οταν δεν εχεις κατι να κρυψεις,το βγαζεις μπροστα και βουλωνεις στοματα. Οταν βαλεσαι απο "ασχετους" σαν και εμας εδω καλη ωρα, η καθε αλλον που "τολμα" να υποπτευεται διαφορα, βγαινεις με στοιχεια ατρανταχτα. Δεν παρουσιαζεις κωλοχαρτα και ιδιωτικα συμφωνητικα και δακτυλογραφημενα χαρτια,η κανεις "προσωπικες υποθεσεις",η κατ'οπιν εορτης εκτιμησεις και υπολογισμους.

    Δεν τα εχεις; Ειτε εισαι μαλακας,ειτε εισαι λαμογιο. Και στις δυο περιπτωσεις,δεν μας κανεις.
    Τα πραγματα ειναι απλα. Φαινονται μεν "βουνο" και περιπλοκα,αλλα αυτα ειναι σαν τα μελανια της σουπιας.

    Οποτε λοιπον, λεμε, δεν παριστανουμε τους ειδημονες, ουτε και τους ξυπνητζιδες. Απλα, ορισμενα πραγματα, η μαλλον σχεδον ολα, δεν χρειαζονται αποδειξεις. Αυτες ειναι για την δικαιοσυνη που ως γνωστον δουλευει ρολοι, καθ'οτι τυφλη.
    Τα υπολοιπα,γινονται απλως αντιληπτα. Κατανοητα.
    Οι λογικοι συνειρμοι, δεν χρειαζονται νομικη καλυψη ουτε και ζητανε στεγη σε καποιο αρθρο νομου. Αυτα ειναι για οσους θελουν να παριστανουν την στρουθοκαμηλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. περαν ομως αυτων χρειαζεται να δειχνεις και σαν παε μια καποια σταθεροτητα η οχι?

    αντε και εισαι οχι ο tiger αλλα ο bii gates. και δειχνεις μια εταιρεια που το μετοχικο της κεφαλαιο ειναι μικροτερο των ζημιων της.
    που εχει ΜΟΝΙΜΑ ζημιες
    που χρωσταει ΗΔΗ σε τραπεζικο ομιλο δανειο χωρις να πληρωνει ουτε τους τοκους
    που οσονουπω ερχονται αγωγες οχι απο καποιον Γλου αλλα απο την μαμα puma
    που χρωσταει σε ισπανους (χουαν φραν) σουηδους (μαιστο) αιγυπτιους (χερσι) αργεντινους (ολοι) σερβους (σουιτσα) ελληνες (ολοι) πολονοβραζιλιανους (ροτζερ) αυθεντικους βραζιλιανους (λεο) παικτες. Μαλλον να στο πω αλλιως, ΔΕΝ χρωσταει (ακομη) σε ασιατες και ισλανδους..
    που κανεις δεν ξερει ΠΟΣΑ χρωσταει και ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ..

    Ποιος ΠΑΛΑΒΟΣ θα την δανεισει?


    Y.Γ Σε ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ γκεγκε δεν αναφερωμαι καν. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ σε μια νορμαλ ομαδα δεν θα παταγαν οχι ποδι, αλλα ουτε απο το πεζοδρομιο της ΝΦ. Αμα θελουμε κατα πως φυσαει ο ανεμος παμε στην ΕΜΥ να μας πει το καιρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φταις κυριε. Ποσο; Οσο φταις. Εγω θα σε μετρησω τωρα; Πηγαινε στην δικαιοσυνη που σαν καλη ραφτρα,εχει και την μεζουρα. Στα παπαρια μου.
    Για την δικη μου ανιληψη,και στο δικο μου σκεπτικο,εισαι ανικανος. Η κλεφτης,καταχραστης. Η βλακας. Η κηφινας. Η λαμογιο. Οτι εισαι τελος παντων, η πορεια σου,παρακολουθοντας σε,το εχει δειξει.

    Τωρα τι χαρτια κουνας στα χερια και τι ψαχνεις να βρεις; Λες ετσι οπως εισαι να μη σε ξαναδεχτουν στο da capo; Μια χαρα θα πας. Με χειροκροτηματα θα εισελθεις.

    "αθωος ο ταδε". "απαλλασεται ο κυριος". "παραγραφηκαν του κυριου". "δεν αποδειχθηκαν αδικιες η ατασθαλιες στον ταδε". "δεν υπαρχουν ικανα στοιχεια,οποτε, η υποθεση του "ταδε" θεωρειται ληξαν δια το δικαστηριον". "η αλλαγη νομου δεν επιτρεπει αυτο,αρα κατοπιν τουτου ο κατηγορουμενος κηρυσεται αθωος". "δεν υπαρχει τετοια προβλεψη και ως γνωστον ουδεις δικαζεται με παρελθοντα νομο.Ως εκ τουτου, ο κυριος ταδε μπορει να απελθει ελευθερος εκ της αιθουσης...και να μας αφησει να πιασουμε ο ενας τον κωλο του αλλου,καθως και να δοκιμασομεν την αντοχη των εδρανων εις μιαν δοκιμαστικην αλλα αρκουντως ικανοποιητικη παρτουζα. Ο τελευταιος δικαστης,να βαλει το κουδουνακι στον κωλο του"

    Η αληθεια ειναι οτι ειδικα εδω στο ελαντα,η δικαιοσυνη ειναι συγκινητικα υπομονετικη και εκπληκτικα ακριβοδικαιη.
    "καλυτερα 10 ενοχοι εξω απ'τη φυλακη, παρα μεσα σε αυτην ενας αθωος". Ετσι δεν λεει το γνωστο αξιωμα;
    Ε, αυτο γινεται πραξη συνεχεια. Τι φωναζεται και τι διαμαρτυρονται ολοι,δεν καταλαβαινω.

    Θες να γινει κανενα λαθος και να σου φορτωσουν την υποθεση των γερμενων υποβρυχιων; Η κανενα Βατοπεδι; Να ξυπνησεις ενα πρωι και να δεις κλουβες στην πορτα σου,γινομενος ενα Καφκακικο θυμα μιας πλεκτανης, αλλα και της ραθυμιας των αρχων; Θες να βρεθεις υπαιτιος των υποκλοπων του crocus; Δεν θες ηρεμα και ωραια να κανουν οι αρχες την δουλεια τους; Ε,τοτε τι φωναζεις μωρε;

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΠΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΘΩΟΣ"
    "Ποιος ειναι αυτος"; "ΕΓΩ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυο συντομες απαντησεις εκ μερους μου.
    Ντιμι,ξαναλεω εαν και εφοσον προκειται για δανειο με ενυποθηκες ομολογιες,τοτε γινεται ΓΣ που μεσω πλειοψηφιας μπορει να καταστησει υποχρεωτικη τη μετατροπη των ομολογιων σε μετοχες.Εκει και μονο εκει θα οριστει και τιμη μετατροπης.Δεν εχουν σχεση οι τιμες που εχεις δει στις προηγουμενες αυξησεις κεφαλαιου.Οριζεται μια τιμη απο πλευρας ομολογιουχου δηλαδη απο τη Μοργκαν.Επισης Ντιμι για να στο κλειω μια και καλη,δεν υπαρχουν μεταβιβασεις.Υπαρχει μονο δικαιωμα εκπροσωπησης.Ο Τακης πχ εβαλε την Ερασιτεχνικη,ο Νικολαιδης τον Οικονομοπουλο το δικηγορο,ο Γκικας και ο Χατζηιωαννου τον Αδαμιδη,ο Νοτιας παλιοτερα ειχε το Θανοπουλο και ουτω καθεξης.Δε μπορω να στο πω πιο απλα κι εγω και νομιζω οτι κουρασαμε κιολας αυτους που μπορει να διαβαζουν τα κατεβατα.
    Γιωργη βλεπω οτι θα μετρηθουμε και θα δουμε και ποσοι ειμαστε.Μοντελο Αρη με μετοχες στο λαο.Θα τσονταρουν και οι σαπορτερς που αγαπαει ο Στηβεν (χαχα) θα τσονταρουν στο παρακαλετο και ο Νοτιας με τον Παππα και θα σερνεται το κουφαρι μεχρι να περασει στο μεδουλι του Αεκτζη οτι δεν υπαρχει αλλη λυση παρα η λαικη βαση.

    Αυτα απο μενα,καλο μεσημερι σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποια λαικη βαση; Ειναι ποιο πιθανο να δωθουν οι βασεις της Σουδας στους Ρωσσους.

    Σε ποιο "μεδουλι" του να περασει; Με το ζορι παντρια δηλαδη; Σαν τον Παττακο που ελεγε "θα σας κανω Ελληνες ρε"!

    Ελατε ρε παιδια. Βαλτε μας στον δρομο τον σωστο. Τον ισιο και τον καθαρα ΑΕΚτζηδικο. Δηλαδη αυτον του Τσιπρα.

    Εδω ο ΠΑΟΚ με τοσους φενταγιν και δεν σταυρωνει φραγγο. Ποσο μαλλον εμεις,που με τετοια κριση και μαζευει μετα απο συλλαλητηριο,5 χιλιαδες στο γηπεδο.

    Ξερετε τι λεει ο ΑΕΚτζης που θελετε να μπει και σε καποια "βαση"; "Αντε γαμηθειτε ρε ολοι.Απο πανω εως κατω. Και ας παει η ομαδα οπου θελει. Τι θα παθει; Δεν θα ζησουμε χωρις την ΑΕΚ; Σιγα να μην συμμετεχω στο πανιγυρι σας. Παρτε το πουλι και φατε,το. Θα εχω κατι να θυμαμαι. Και οσο για τα παιδια μου; Ε, κατι θα βρω να τους μεταφερω σαν αξια απο την παλια ΑΕΚ. Αλλα και περα απο την ΑΕΚ δεν χαθηκαν πια και τα προτυπα ουτε και τα παραδειγματα. Σιγα να μην ειστε η Κιβωτος της διαθηκης.Αν δεν δω με τα ματακια μου, ικανους και ενγνωσμενους να αναλαμβανουν την ομαδα,δεν συμμετεχω πουθενα.
    Να πατε να γαμηθειτε ξανα και ξανα.
    Εχουμε και αλλα πραγματα να κανουμε στη ζωη μας απο το να κυνηγαμε τους αμετοχους η να ψαχνουμε τα στοιχεια του καθε λαμογιου.
    25 ευρω,ειναι τρια εισητηρια σινεμα. 30 ευρω ειναι μια ταβερνα για εναν εργενη. 40 ευρω ειναι το κρεας του μηνα.50 ευρω ειναι τα κινητα της φαμελιας. Αντε να πνηγειτε μασκαραδες που θελετε και λεφτα για να γινουμε θεατες στο αισχος που καταντισατε.

    Δηλαδη,το "δεν ασχολουμαι" δεν το λεει ο Τιγρης.
    Το λεει πλεον το συνολο του κοσμου.

    Αν δεν αλλαξουν ολα αρδην, δεν επιστρεφω. Τελος".

    "Μα πως θα αλλαξουν αν δεν συμμετασχεις"; θα λες.
    - Στα παπαρια μου" σου λεει. "ας μην αλλαξουν. Θα αλλαξω και εγω μια συνηθεια." Και τι εγινε;

    Ο λαος ΠΟΤΕ δεν αλλαξε τιποτα. Μονο οι τολμηροι φωτισμενοι οδηγοι, κανουν οτι κανουν. Οι "λαικες βασεις" και τα λιανοτραγουδα, ΕΠΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kαλημέρα σε όλους
    Θα συμφωνεiσω με τον Zastro. Έτσι ακριβώς συμβαίνει με τις μετοχές και είναι στην ευχέρεια του δανειστή τι θα πράξει, στην περίπτωση μας η Morgan Stanley.
    Όπως πιστεύω επίσης το να ψάχνουμε να βρούμε ποιος έχει μετοχές και ποιος όχι είναι πάρα πολύ κουραστικό. Εγώ έχω στα χέρια μου μια λίστα μετόχων που δεν φαίνεται καμιά ενικ ή nova ή κάτι παρόμοιο. Ε και;
    Γι αυτό θα έλεγα στον DIMI αρχικά να μην την ψάχνει και πολύ. Άλλου είναι το πρόβλημα. Και καλό θα ήταν DIMI, με όλη μου την συμπάθεια να σου πω να διαβάζεις καμιά φορά και τα σχόλια των άλλων.
    Έχω γράψει για την δήλωση του Χατζημούσια ότι καμιά παραχώρηση μετοχών δεν έγινε για οικονομικούς και νομικούς λόγους. Άλλο η εκπροσώπηση. Οπότε απαντάται άμεσα το ερώτημα σου σχετικά με την Ερας.
    Το άλλο για τον Πανθρακικό το μάθατε; Ποιοι αγοράζουν το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλαθλος ή τίποτα. Έτσι είναι τα πράγματα. Τι να διαβάσεις από τις άλλες, για τον σκύλο που μπέικε μέσα και σταμάτησε η προπόνηση; Ή για τα γλυκά που κουβάλησε ο άλλος γιατί γάμησε την μοντέλα;
    Αθλητική και πολιτική μαζί, δύο σε ένα.
    Το μεγάλο μαρτύριο μου είναι όταν είμαι στο εξοχικό που το κοντινότερο περίπτερο είναι είκοσι χιλιόμετρα μακριά. Όποιον έχω καλεσμένο τον βάζω να μου αγοράσει Φίλαθλο ερχόμενος. Τι να φέρουμε ρε παιδιά; Φέρτε ένα Φίλαθλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 19 Ιανουαριου:
    Επίθεση από αγνώστους σημειώθηκε σε σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, στο.. Περιστέρι.

    Οι δράστες μετέβησαν με μηχανάκια στο σημείο και προκάλεσαν ζημιές τόσο στο κτίριο που στεγάζεται ο σύνδεσμος, όσο και σε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο. Μετά τους βανδαλισμούς οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

    29 Ιανουαριου:
    Τέσσερα πρατήρια υγρών καυσίμων και ένα ψητοπωλείο λήστεψαν άγνωστοι σε διάστημα μόνο λίγων ωρών.
    Συγκεκριμένα, σήμερα στις 04.40 τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι, δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε ψητοπωλείο και, με απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

    Με παρόμοιο τρόπο, στις 04.45 στον Πειραιά, δύο δράστες άρπαξαν χρηματικό ποσό από πρατήριο υγρών καυσίμων της περιοχής.

    Στο στόχαστρο βρέθηκαν ακόμη δύο πρατήρια υγρών καυσίμων, το ένα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και το άλλο στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου με τον ίδιο τρόπο, άγνωστοι αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

    Τέλος, στις 06.13 στην Καλλιθέα, δύο ένοπλοι δράστες απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό από πρατήριο υγρών καυσίμων.
    31 Ιανουαριου:
    Άλλη μια ληστεία σημειώθηκε τη νύχτα σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ. Δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα και με σιδηρογροθιά τραυμάτισαν στο κεφάλι ημεδαπό και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

    Στο Ίλιον, οδός Ελαιών 66, άγνωστος δράστης εισήλθε σε φαρμακείο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 800 €.
    Δύο ληστείες σε ίντερνετ-καφέ σημειώθηκαν, χθες το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη.
    Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε … ίντερνετ καφέ και με την απειλή μαχαιριού και πιστολιού, αφαίρεσαν από δύο υπαλλήλους, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

    Δύο ώρες μετά, αυτή τη φορά στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Κυρίμη σημειώθηκε πανομοιότυπη ληστεία.
    Και πάλι δύο άνδρες εισήλθαν σε κατάστημα ίντερνετ καφέ και αφού επέδειξαν ένα όπλο και ένα μαχαίρι αφαίρεσαν από υπαλλήλους και πελάτες, τα κινητά τους τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.
    Οι δράστες διέφυγαν με το συνεργό τους, που τους περίμενε έξω από το κατάστημα.

    7Απριλιου;
    Επίθεση με γκαζάκια έγινε τα ξημερώματα στα γραφεία συνδέσμου του Ολυμπιακού στο Μεταξουργείο.

    19 Φεβρουαριου:
    Άγνωστοι ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Δεληγιώργη και αφού έσπασαν τα τζάμια πέταξαν τα γκαζάκια μέσα στο γραφείο.
    Αμέσως ξέσπασε φωτιά, όμως χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής, δεν προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές. Η Αστυνομία καταζητεί τους δράστες.

    7 Μαρτιου:
    Σε τρία σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης κλήθηκε η πυροσβεστική τη νύχτα καθώς ΙΧ και δίκυκλα … τυλίχτηκαν στις φλόγες σε διάστημα μόλις πέντε λεπτών.
    Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στις 1:25 όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε ένα αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο στην οδό Σουρή 10.

    Την ίδια ώρα άλλο ένα δίκυκλο έπαιρνε φωτιά στην οδό Ολύμπου 29 και στις 1:30 πυρκαγιά ξέσπασε σε ακόμα μία μοτοσικλέτα στην οδό Διοικητηρίου 45.
    Τα περιστατικά παραπέμπουν σε εμπρησμό ωστόσο για τα αίτια των πυρκαγιών διενεργείται προανάκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 31 Μαρτιου:
    Ληστεία σημειώθηκε στις 20:29 στο super market Metro που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισού 84. Συγκεκριμένα … τρείς άγνωστοι ένοπλοι με καλάσνικοφ αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

    Λίγο αργότερα στις 20:33 στην Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, τρία άτομα με όπλα αφαίρεσαν άγνωστο χτηματικό ποσό από super market Metro, και διέφυγαν με ΙΧ.

    1 Απριλιου:
    Ένα φαρμακείο, και πέντε σούπερ μάρκετ λήστεψαν άγνωστοι δράστες σε διάστημα μόνο λίγων ωρών.
    Συγκεκριμένα χθες το βράδυ, στον Πειραιά, στην οδό Γυθείου 162, δύο δράστες εισέβαλαν σε φαρμακείο και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν.

    Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και λίγα λεπτά αργότερα σε σούπερ μάρκετ Μετρό που βρίσκεται επί της Λ. Κηφισίας 84, όταν τρεις άγνωστοι, κρατώντας όπλο, εισήλθαν στο κατάστημα πήραν τις εισπράξεις της ημέρας και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

    Στο στόχαστρο βρέθηκαν ακόμα τέσσερα σούπερ μάρκετ στη Λ. Βάρης Κορωπίου, στη Βάρη, στη συμβολή των οδών Αγ. Διονυσίου και Κίου, στο Μενίδι, στην Ηρακλείτου 241, στην Καλλιθέα και τέλος στην οδό Ελευθερίας 35, στον Άλιμο.
    Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες αναζητούνται.

    2 Απριλιου:
    Ολοσχερώς καταστράφηκε τετραώροφη οικοδομή στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης όπου στεγάζεται σύνδεσμος φιλάθλων, όταν άγνωστοι δράστες, αφού έσπασαν την πόρτα στο ισόγειο, περιέλουσαν τον χώρο με εύφλεκτο υγρό.

    Το κτίριο τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα να καταστραφεί ολοσχερώς. Οι δράστες δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί ενώ ενεργείται προανάκριση από τη Δ/νση Ασφ. Θεσ-νίκης.

    7 Απριλιου:
    Στις φλόγες τυλίχτηκε στις 11 χθες βράδυ ένα ΙΧ αυτοκίνητο, σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Θηβών και … Καππαδοκίας. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο.

    Έξι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ΑΤΜ της Τράπεζας Κύπρου στην οδό Χαλκίδος 31 στα Άνω Πατήσια.

    Ακολούθησε στις 4:15 φωτιά σε υποκατάστημα της Alpha Bank στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Αγίας Βαρβάρας 114.

    Το τελευταίο περιστατικό ήταν πυρκαγιά σε δίκυκλο στις 5:35, στον παράδρομο της εθνικής οδού, στο ρεύμα προς Αθήνας, στο ύψος της Λυκόβρυσης.
    Οι αιτίες εκδήλωσης των πυρκαγιών παραμένουν άγνωστες και διενεργείται προανάκριση.

    7 Απριλιου:
    Για ακόμη μια φορά η οπαδική βία στην Ελλάδα έδρασε!Μετά τα γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στον Κορυδαλλό, σειρά πήρε την Πέμπτη η… φωτιά στον ίδιο σύνδεσμο!Περίπου 30 άτομα που φορούσαν κράνη έφτασαν στο χώρο με μηχανάκια, έσπασαν την είσοδο της πολυκατοικίας και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στον σύνδεσμο της ΑΕΚ.

    ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ολοι αυτοι, πρεπει να ειναι αντιΠαγκαλικοι.
    Και δεν εφαγαν αυτα που λεει οτι εφαγαν ο προεδρος των βοοειδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Απριλίου, 2011 16:38

    Χρήστο μου, όσον αφορά τη λαϊκή βάση, συμφωνώ 200%. Έτσι νοιώθω κι εγώ, έτσι νοιώθουν και πάρα πολλοί ΑΕΚτζήδες που γνωρίζω, ειδικά αυτοί που πιαστήκαν (με) κορόιδα από το γκοντό και πήραν διαρκείας.
    Αν δε γίνει κάποια μορφή καθαρίζματος και ΞΕκαθαρίζματος, ποιός έχει μετοχές, ποιός βάζει ποιός δε βάζει ποιος τα φαγε και ποιός θα τα διαχειρίζεται και αν δε βρεθούν 2-3 ΑΕΚτζήδες (όχι...εθνικοί, ούτε golden boys που αφήνουν τις καριέρες τους για ένα χιλιάρικο κι ένα κινητό), η λαϊκή βάση θα καταλήξει στον απόπατο της ιστορίας. Ποιός ΑΕΚτζής είναι διατεθειμένος να συνεισφέρει ΤΩΡΑ? Ούτε ο χήνος. Κι αυτός για ξεκαθάρισμα ωρύεται. Οπότε, zastro μου, το μπούλο η λαϊκή βάση. ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ στον ΑΕΚτζή.
    Να μετρηθούμε πόσοι είμαστε λες. ΠΟΣΟΙ ΤΙ? λέω εγώ. Να μετρηθούμε πόσα κορόιδα είμαστε διατεθειμένοι να συνεισφέρουν σε μία ΠΑΕ που έχουν φαγωθεί δεκάδες εκατομμύρια, να παραγραφούν οι λαμογιές και να μας έρθει και ο λογαριασμός, τότε, συγγνώμη που στο λέω, μην περιμένεις και πολλούς.
    Να μετρηθούμε πόσοι είμαστε, οι οποίοι σαν ΑΕΚτζήδες, ΜΕΤΑ από κάποιο ξεκαθάρισμα, θα βοηθήσουν την ομάδα να ορθοποδήσει? Γιατί αυτοί είναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. Δηλαδή, δε μετράς ομοειδή πράγματα βρε παιδί μου.
    Η λαϊκή βάση του Άρη είναι άλλη φάση, μην τα μπερδεύεις. Α, ναι έχουν και γήπεδο αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Απριλίου, 2011 16:45

    Και να σου συμπληρώσω κάτι, zastro μου?
    Ωρύεται ο κετζετζόγλου και ο τσακίρι και πολλοί άλλοι ότι δεν υπάρχει ΑΕΚ στη Δ' Εθνική.
    Να μετρηθούμε πόσοι είναι διατεθειμένοι να τη βοηθήσουν να ορθοποδήσει ΚΑΘΑΡΗ αλλά στη Δ', και πόσοι με τη σημερινή γάγγραινα και στην Α' (με το...κύπελλο να εορτάζεται ωσάν Champions League και την 3η θέση ωσάν διηπειρωτικό και τα ραδιοταξί της αττικής να γιορτάζουν σε κάθε παιχνίδι μας). Εσύ σε ποιά από τις 2 επιλογές πιστεύεις ότι θα προστρέξουν περισσότεροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Απριλίου, 2011 16:46

    ...αλλά τι λέμε τώρα, ότι πει ο σκυλόσοφος και η σέκτα του θα γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νομίζω οτι η μόνη λύση πλέον είναι να ερωτηθεί ο Μελισσανίσης και αν αποδεχεται, να πέσει η ομάδα κατηγορία και να την αναλάβει καθαρή. Τα χρόνια μέχρι την επιστροφή θα είναι χρόνια χτισίματος. Θα προωθηθούν παίκτες απο τις ακαδημίες ωστέ να φανεί ποιοί μπορουν να σηκώσουν τη φανέλα της ΑΕΚ (ΑΜΦΙΒΆΛΩ ΑΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 2, ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΒΕΒΣΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?) ενώ θα αποκτηθούν και πιστιρικάδες απο όλες τις περιοχες της Ελλάδας. Η ομάδα θα οργανωθεί χωρίς πίεση σε όλα τα επίπεδα απο τον Μελισσάν, ενω θα υπάρχει χρόνος να μπεί μπροστα και η κατασκευή γηπέδου. Σκεφτείται μόνο την πρώτη χρονιά επιστροφής μας στη Α εθνικη. Απο τον ενθουσιασμό και μόνο θα έχουμε προβαδισμα 30% απο τουσ αλλους για το πρωτάθλημα. Το υπόλοιπο 70% θα το έχει φροντίσει ο Μελισσάν με την ομάδα που θα έχει φτιάξει και την προστασία της απο κακοτοπιές. Ο κόσμος θεωρώ οτι χρειάζεται όραμα και η προοπτική αυτή δίνει ΟΡΑΜΑ!!!. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν μπορούμε να πιέσουμε για Γ΄ΕΘΝΙΚΗ και ΟΧΙ ΓΙΑ Δ΄!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΞΗΣ: Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ:
    " ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΦΤΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ"
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΕΚ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
    ΤΥΠΟΥ ΠΤΩΣΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Απριλίου, 2011 19:58

    Υπάρχουν και διάφορες "χαλκηδόνες" στη Β' και τη Γ'. Την επόμενη μέρα είμαστε Β (και όχι Δ). Αν θέλει ο tiger φυσικά.
    Πάντως, δεν είναι μόνο θέμα χρεών, στο οποίο συμφωνώ.
    Ο επόμενος δεν πρέπει να παραλάβει και το μηχανισμό που τα δημιούργησε.
    Ο οποίος παραμένει, ουσιαστικά, αλώβητος. Ή μήπως όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. To να "στριμωχτει" στα σχοινια ο Μελ. με ενα τελεσιγραφο,ειναι απιθανο.
    Το να προτεινει ο ιδιος κατι τετοιο,ειναι επισης απιθανο.
    Το να πεσει κατηγορια-ες η ομαδα,και μετα να ερθει ως "τζαμπα μαγκας" και αυτο θα εχει ασχημο αντυκτυπο και επιπτωσεις στην απαραιτητη ενοτητα που μια τετοια κινηση θα προυποθετε.
    Οσο και αν ακουγεται "σωτηριολογικο", ενεχει κινδυνους διασπασης και συνεχησης της φαγωμαρας,εαν πρωτα πεσει στην Δ' κατηγορια και κατοπιν εορτης εμφανιστει σαν τον Μωυση ο Τιγρης.
    Μια νεα βεντετα θα εχει μπει στα σκαρια. Μας τελειωσε ο "βατραχος" και ετσι θα αποκτησουμε νεα ερισματα για εμφυλιο.

    Το πραμα δεν εχει τελος.
    Η καλυτερη,ιδανικοτερη λυση ειναι το "παρα πεντε". Δεν εννοω το εναεριο σπορ. Εννοω την παρασκηνιακα και μυστικα δουλεμενη περιπτωση οπου σαν απο μηχανης θεος, (και καλα) θα παρουσιαστει ο σωτηρ.

    "μα εσυ δεν λες να πεσουμε κατηγοριες για να ξεπληθουμε" θα μου πεις. Ασφαλως. Και τωρα και αυριο αυτο θα λεω.
    Αλλα ο κινδυνος -αν παρουμε σαν δεδομενο οτι ο Μελ. θα αναλαβει σε αυτη την περιπτωση και δεν θα δηλωνει "πολυασχολος" ακομα- θα ειναι παρα πολλοι αυτοι που θα λενε ανοιχτα και ακομα περισσοτεροι αυτοι που θα ειναι πεπεισμενοι και ας μη το φωναζουν οτι "την αφησε να πεσει για να την παρει με επιδοτηση κλπ-κλπ. Και τωρα που ειναι καθαρη,θα μας ζηταει "πλατη". Αμα ειναι ετσι,την περναμε και μονοι μας".
    Ειναι αναποφευτοι οι εσωτερικοι καυγαδες καυγαδες και αλλη μια χρονια διχονια θα συνεχιστει. Αλλωστε οι μηχανισμοι αυτης,ειναι ακομα παροντες και ζωντανοι.
    Η ΑΕΚ μονο οικονομικα και ηθικα θα καθαρισει με μια ενδεχομενη πτωση. Τα υπολοιπα θα ειναι τα ιδια και θα την περιμενουν. Η ανθρωπογεωγαφια δεν θα αλλαξει.

    ενα τετοι σεναριο,θα αφηνε ευχαριστημενους ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

    Μια "καλυτερη ματια στα χρεη" και "ενας νεος υπολογισμος πανω απ'το τραπεζι" (αφου θα εχει γινει ο απαραιτητος κατω απ'το τραπεζι μεταξυ υπαρχοντων μετοχων-κρατους και νεου ιδιοκτητη),τοτε μπορει καλλιστα η κοπελα μας να εμφανιστει ως αλλη Χρυσιηδα που γλυτωσε και επεστρεψε στον πατερα της. Ποσο συγκινηθηκα!

    Συνεχιζω ομως εστω και με δακρυα: Την υστατη ωρα,την 12η, οταν οι συγγενεις θα μαζευονται στο σπιτι για τα απαραιτητα συλληπητηρια,αιφνης και ο Τροχανας με τρεις χηρες θα πλεκουν τα λελουδα του κιτρινομαυρου επιταφιου, σκαει η βομβα: "μπουκαρει ο Τιγρης"!

    Ω ρε μανα μου. Πανζουρλισμος. Μιρακολο! Ανασταση διχως θανατο,εχετε ξαναδει;
    "ουκ εστιν ωδε" θα λεει ο νεοαφηχθης εις την Β' Εθνικη Κουγιας" "παρεμεινε η πουτανα στην σουπερ λιγκα. Αυτη, δεν επρεπε να εχει εμβλημα δικεφαλο αετο, αλλα εφταψυχη γατα"

    Οι Δηματοι οι Ασημακοπουλοι και οι Καρπετοπανουτσοι, γελανε και κλαινε ταυτοχρονα.
    Ο ΔΧ εχει παρει ενα φτυαρι κα ανοιγει ενα λακο.Αγνωστο γιατι. Οι οπαδοι ξεροχυνουν σαν τραγοι.
    "Θαυμα Χριστιανοι. Οι Σαρακινοι εγιναν αφεντες. Παπα Γρηγορη μαζευτα να φευγουμε".

    Not bad

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΜΕΣΗ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΦΜ.
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, " Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 35 ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ 80 ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΑ".
    ΑΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΠΑΡΑ 5". ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΑΙ 5", ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ. ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ακόμα και στο τοπικό.
    ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ, τα γνωστά, ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2011.
    ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ γέρους ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ, κι ας θυμούνται οι παπάρες οτι έπεσε κι ένας διακόπτης. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.
    WE NEVER CRY OVER SPOILT MILK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν αντιλεγω. Αυτο το μονοπατι αλλωστε εχω παρει και εγω εδω και καιρο.

    Απλα σκεφτομαι φωναχτα.
    Και λεω για μερικες δονησεις που θα αναφερθουν απο τον σεισμο και την βαραθρωση.

    Βεβαια το απεριτο ειναι δυσκολο. Και ο τεθλασμενος δρομος ειναι και ο σωστος.
    Και θελω να κανω και καμια εκδρομουλα σε καμια επαρχιακη κωμοπολη.

    Καλο Σαββατοβραδο σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μεσα με steven ΑΛΛΟ ΑΦΜ και δρομο ολοι.

    Υπαρχει δρομος για τον καθε Μελισανιδη αν θελει να μπει και τοτε.
    ντομπρα ξηγα και μια χαρα.

    Για σας κυριοι ηρθα τωρα που πεσατε και τα χρεη ειναι μηδεν.
    Γιατι ηρθα τωρα?

    1) Γιατι οταν ηρθα την πρωτη φορα με διωξαυε με καποιο ζουπα
    2) Οταν ξαναρθα με 70 μου λεγατε 200
    Και τελος ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΣΩ ΕΓΩ οταν ειναι το φεσι 80-100? εδω δεν σας σωσανε αυτοι που το δημιουργησαν και ειναι δικια τους, εχει κανας εξωτερικος την υποχρεωση να πληρωνει παπατζηδες αγαμιδια και resort?

    Ερχομαι λοιπον τωρα. γιατι? Μα για να σας εγυηθω οτι θα περασετε τραινο 4 κατηγοριες και το 2016 θα εισατσε στη Λιγκα. Πως? Μα δινοντας μια διοικηση με συνεχεια και εξασφαλιζωντας οτι ακομη και τα 2 μυρια που θα χρειζωνατι δεν θα τα μασουλανε οι διαφοροι .... αλλα θα πεφτουν στην ομαδα.

    οτι η ομαδα θα ξεκινησει με 4,5 παικτες σαν βασικο κορμο με ενα προπονητη που θα τον αφησετε στη ησυχια του και καθε χρονο θα βαζουμε απο διπλα 2,3 ετσι ωστε στην τετραετια να υπαρχει ενα ροστερ 25αρηδων, 15, 17 παικτων που ηδη θα παιζει μαζι 3 χρονια.

    Ερχομαι για να σας φτιαξω με τραπεζικες εγγυησεις γηπεδο και να το εκμεταλευτω εμπορικα.
    για να βγαλω λεφτα επιχηρηματιας ειμαι. Και καλα θα κανω.

    και με μια ωραια 30ετη συμβαση θα περασει σταδιακα στην ομαδα το 51% του γηπεδου ετσι ωστε ΠΟΤΕ να μην ξαναβρεθει σε αυτη τη θεση.

    ερχομαι τωρα γιατι ειπα οτι ειμαι ΑΕΚ αλλα δεν ειμαι και κοροιδο να πληρωνω τις χεστρες του γκοντο ουτε τα αγαμιδια.

    ερχομαι για να γεμιζω την ριζουπολη με 12, 14 διαρκειας των 500 ευρω και να βαλω μια ταξη στην ομαδα. μια ροη.

    Με λιγα λογια ερχομαι τωρα για να βγαλω μεν χρηματα, αλλα επειδη δεν θα μου λειψει και το εκκατομυριο, θα το κανω με το τροπο ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    Με ηρεμια, χωρις εξαλοσυνες και παπαριες.

    Καμμια ομαδα δεν χτιστηκε σε 2 χρονια. Ουτε καν η Μιλαν που την πηρε απο ντην Β ο Συλβιο?
    ΘΕΤΕ? ANTEXETE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αντίο ζωή το έργο άμα μιλάμε για Γ' και Δ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ολοι αυτοι που θα βριζουν και θα ειρωνευονται τον Μελισσανιδη αν πεσει η ομαδα και την παρει,ειναι αυτοι που σημερα δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ,ειναι μονιμα στην αμπελοφιλοσοφια,και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΤΕ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ.
    Χαραλαμπε,εγω πιστευω οτι το θεμα των μετοχων,ειναι εξοχως σοβαρο.Και θελει ψαξιμο,γιατι το δουλεμα παει συννεφο,αλλα και γιατι ολοι αυτοι του 2004 πουλησαν το μεγαλυτερο παραμυθι που υπηρξε ποτε.Και μην ξεχναμε οτι ολες οι λαμογιες παιχτηκαν και παιζονται γιατι δεν υπαρχει ο ενας κατοχος του 51% για να τον τσουζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΤΙΟ, αν πάμε στην Δ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΧΡΩΣΤΑΣ; ΕΧΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;
    ΠΤΩΧΕΥΣΗ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
    ΚΙ ΕΔΩ, ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ;
    ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ενω τωρα που σου χωνει ο μπεος 4 και ο βαγγελας 6 ζεις..

    ενω τωρα που σε ξεφτιλιζουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και σε λοιδορουν οσοι τους χρωστας ζεις..

    ενω τωρα που ο ιδιοκτητης δηλωνει βλακας που εχει την ΑΕΚ ζεις..

    ενω τωρα που σου σφραγιζουν επιταγες και εισαι επαιτης στον καθε απιθανο να σε λυπηθει για τα χρωστουμενα ζεις..

    ενω τωρα που εχεις ᾽προεδρο᾽ και ᾽προπονητη᾽ζεις..

    ενω τωρα που βαζεις σε ταξι την ομαδα ζεις...

    ενω τωρα που φιλας κατουρημενες ποδιες για να εχεις γηπεδο να παιζεις... ζεις.....

    ενω τωρα που ΕΥΧΕΣΑΙ να βρεθουν αλλοι να ξεπουλησεις οσο οσο οτι εχεις ....ζεις...


    monegascos οποιος εχει αλλη λυση να μας τη πει. και οι μετοχες ειναι γραμμενες σε ενα χαρτι σε υπολογιστη..

    και απο ποτε ειναι καποιος υποχρεωμενος με το ζορι να αγοραζει χρεη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ MONEGASCOS: ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
    " ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙΣ, ..., ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ". ( ΜΙΚΗΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Dimi,ολοι ειναι για τον πουτσο καβαλα.Κανεις τους δεν εχει λυση.Μνημοσυνο με ξενο κολλυβα κανουν ολοι τους.Και να σου πω και κατι.Ολοι θελουμε Μελισσανιδη για τους γνωστους λογους.
    Πως μπορεις να υποχρεωσεις εναν ανθρωπο,οσο καψουρης και να ειναι,να ριξει 100μυρια για να αγορασει ενα πτωμα? Επειδη τα`χει? Δικα του ειναι,οχι δικα μας.Και σε κυβερνητικες λοβιτουρες οπως οι αλλες "δεκο" δεν εχει μπλεχτει,για να τα παρει πισω και με τοκο αμεσα.Αρα,και ΠΟΛΥ ειναι αν θα την παρει στην Δ`εθνικη.Αλλα εχεις τον καθε παπαρα,μονο και μονο για να δει την φατσα του στις εφημεριδες,να βγαινει και να λεει οτι του κατεβασει η γκλαβα.
    Και μετα απο 4 χρονια,θα υπαρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οι μετοχες στα χερια του,κι οχι στα "κοτετσια" του Λονδινου,που γαμιονται οι πετεινοι μεταξυ τους αφου ολες οι "κοτες" ειναι μαζεμενες στην σημερινη διοικηση της ΑΕΚ.Και τοτε Στηβεν,αξιζει να βαλουμε πλατη ολοι μας,γιατι ξεκιναει κατι καινουργιο και ΚΑΘΑΡΟ,οχι οπως τωρα που ειναι σκετη χαβουζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ MONEGASCOS: ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ. ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ, δεν με έχει ανάγκη. ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ.
    ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα κανω τον δικηγορο του διαβολου -αφου μας διαβαζουν και διαβολακια- και θα πω αυτα που θα ελεγε καθε ενας ο οποιος ειναι αντιθετος με το φουντο στην Δ' κατηγορια και οτι αυτο συνεπαγεται.

    Παμε λοιπον:

    1) Ποιος ακριβως ο λογος να καθυστερησει 4 χρονια η μηχανη να παραγει λεφτα; Οτι χαθει σε αυτα τα 4 χρονια,ειναι τα ιδια με τα χρεη απο το 2004 ως σημερα, πλην των διακανονισμενων. Μια τρυπα στο νερο δηλαδη.

    2) Τι λεφτα θα βγαλει ο Τιγρης- ή η ΑΕΚ-με ελαχιστα-λογικο ειναι αυτο- τηλεοπτικα, μικρους χορηγους και οχι τοση ανταποκρηση απο τον κοσμο σαν θεατες; (ποιος θα καθεται να βλεπει την ΑΕΚ με τον Θρασυβουλα η το Ρουφ; Ολοι θα περιμενουν καρτερικα την επανοδο στα μπαλωμενα σαλονια της Λιγδας.

    3) Τι εσοδα θα υπαρχουν απο αναλωσιμα (μπλουζακια φορμες,μπρελοκ τασακια, καποτες κλπ) οταν η ζητηση θα ειναι αναλογη; Με ποιου το ονομα στην πλατη θα παει να αγορασει ο πατερας για τον γιο φανελα της ΑΕΚ; Του Αμπντουραχμανι;
    Ποιος ακριβως θα δινει 500 ευρω σε διαρκειας για να βλεπει ερασιτεχνικα σωματεια;

    4) Τι εσοδα απο το γηπεδο προσδοκα ο Μελισσανιδης; Με ελαχιστοτατους εμπορικους χωρους και διχως δυνατοτητα επεκτασης; Και με ενα δανειο στην πλατη;

    5) Γιατι χρειαζομαστε τον Μελισσανιδη για να περναμε τραινο τις κατηγοριες; Θα μας φρεναρει η Παναχαικη, η Τα Μεγαρα; Σαν πολυ δε την μικρυνατε την ΑΕΚ;

    6) Ποσο ψημενοι θα ειναι οι πιτσιρικαδες παικτες και ο προπονητης,οταν απο τα ξερα θα ανεβουν στην Λιγδα; Η μηπως τοτε θα γινει και η περιφημη "γεναια χρηματοδοτηση" που χρειαζεται η ΑΕΚ κατα Μελισσανιδη; Με το στομα και εγω προτεινω την ανεγερση των διδυμων πυργων του Μανχαταν. Αλλα με τα λεφτα των φορολογουμενων ομως.

    7) Πως θα αντιμετωπισει ο Μελισσανιδης-αν ειναι αυτος- τις αντιδρασεις περι "ωριμου φρουτου" (υποβιβασμος) οι οποιες δεν ξερουμε ουτε τι εκταση, ουτε τι διαρκεια θα εχουν; Γιατι αν παρεις πρωταθλημα στην Α Εθνικη απο την πρωτη χρονια,αντε και ο κοσμος ξεχνα.Ειναι γνωστο αυτο. Αλλα μεχρι να φτασεις εκει,θελεις 4 χρονια.Πως θα κρατιεται ο κοσμος απο την μουρμουρα, η οποια θα ειναι τροφοδοτουμενη; Με νικες επι του Ναυπακτιακου;

    8) Αφου τιποτα δεν αλλαξε προς το καλυτερο και προς το αυστηροτερο στην Ελλαδα και το κρατος πνεει τα λοισθια,γιατι θα πρεπει εγω να πεσω; Και γιατι ΜΟΝΟ ΕΓΩ; Να εισαι το τιμημα για κατι καλυτερο σαν κοινωνια,ναι. Αλλα να γινω ο φαρος της πουστιας; Συνωνυμο του ΔΝΤ αλλων;

    9) Αφου και ο κος Τιγρης επιζητα -και δικαιωμα του- αυτην την οδο της μετανοιας για την ομαδα και θεωρει οτι αυτος ειναι ο τροπος του καθαρισμου και της εξιλεωσης ΓΙΑΤΙ ο ιδιος ενεπλακει σε εκλογες το 2007, ζητωντας μεριδιο και παρουσια,δηλαδη να γινει ομοτραπεζος και ομοστεγος των αρχιμαστορων του αρθρου 44; Δεν τον ενοχλουσαν τοτε οι μουρες τους;
    Εφοσον επικροτουσε τοτε,τωρα γιατι παριστανει τον Ιωαννη τον Βαπτιστη;

    10) Ποσα περιπου πιτσιρικια θα χαθουν και δεν προκειται ποτε να γινουν ΑΕΚτζηδες,μιας και θα βολοδερνουμε σε αλλες κατηγοριες,σαν ενα πλανοδιο θεατρο,εχοντας γινει ανεκδοτο στα χειλη των παιδιων; Ποσα χρονια θα περασουν-με απαραιτητη προυποθεση να ειναι με τιτλους- ωστε να φτασουμε ξανα στο ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΠΑΔΩΝ;



    DIMI σε εσενα κατα πρωτο λογο το μικροφωνο,για να απαντησεις στα διαβολακια που μας γυροφερνουν.
    Και οποιος αλλος θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για οσα αφορουν τον Μελισσανιδη, Χρηστο,η απαντηση κατ`εμε βρισκεται στο τελευταιο σχολιο,στην τελευταια φραση,προς εμε,του Στηβεν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Μεγαλωσε κι'αυτος"; Σωστο ειναι.
    Εχω πει πριν καιρο οτι εχει πλεον πεταμορφωθει σε τιγρη του παρκου. Και αυτο ηταν αναποφευκτο να συμβει.
    "οταν η αδρανια και η μαλθακοτητα της ηλικιας των "ηντα" μεταφραζεται σαν "συναιση".

    Ξερεις γιατι οι γεροι ειναι "σοφοι"; Γιατι ειναι ανυμποροι.

    well come old-tiger.
    Και αυτο που πρεπει να γινει ειναι να βαλουμε πλατη εμεις σε εκεινον και οχι το αναποδο.
    γι'αυτο ειμαστε εδω. Οτι χρειαστει.
    Αφου πλεον αλλο φως δεν υπαρχει,περα απο το φαναρι που κρατα ο Αδαμιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλημερα,

    πρωτον να διευκρινησω κατι: ΔΕΝ γνωριζω τον ανθρωπο Μελισσανιδη ΔΕΝ τον εχω συναντησει ποτε απο κοντα.

    Χρηστο σε αυτο που λες και κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα

    1) Η ΑΕΚ χρωστα (κατα την γνωμη μου) περι τα 70, 80 εκκ και θελει αλλα 10, 20 για να πεις οτι εχεις ενα ροστερ, τεχνικο team που μπορει να παραγει λεφτα. Τι ειναι αυτο?Μα να χτυπησεις πρωταθλημα Η να καταφερεις μεσω δευτερης θεσης να μπεις στους ομιλους του ch.l

    αυτο σημαινει λοιπον οτι σε μια 4ετια θα πρεπει η ομαδα ΑΝ θες να παραγει λεφτα να εχεις μια χονδρικα κερδοφορια 15,20 εκκ ΕΤΗΣΙΩΣ και αυτα για να μειωνεις το χρεος. Δηλαδη την δευετρη να εισαιστα -60 κοκ. Και αν χασεις μια χρονια να πεφτεις 20 πισω. Στην μπαρτσελονα και την αρσεναλ ειναι μια χαρα σεναριο στην ΑΕΚ.... NO COMMENT.

    2) Το project ΑΕΚ απο μονο του ΔΕΝ παραγει λεφτα ως ομαδα. Μπορει να αφηνει κατι ψιλα αν ακολουθησει ο κοσμος (που το πιστευω) στη ριζουπολη και με αυτο εννοω 2,3 εκκ ανα σαιζον. που στη 4ετια βεβαια ειναι κανα 10,12αρι.
    Παραγει ομως λεφτα αν το κανεις παραλληλα με το γηπεδο.
    Ενα γηπεδο 60 εκκ (τοσο κοστισε το Καραισκακη σε χαλεπους καιρους, μη κοιτας τις 100αρες του αγαμιδι που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ) ΜΕ ΜΙΑ 30ΕΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ και μικτη χρηματοδοτηση, ειναι το μεγαλο κερδος.

    3) Φανελλα ΑΕΚ μονο. Χωρις ονομα, οπως ηταν την δεκαετια του 70 που πηγες στους 4 του ΟΥΕΦΑ. 2 Μπουτικ μονο αρχικα μια στο γηπεδο μια στο κεντρο της Αθηνας. Ο κοσμος της ΑΕΚ θα παρει και μπλιμπλικια και φανελλες. Μπορει οχι 80.000 Ριμπο αλλα μια χαρα θα στηριξει μια νορμαλ κινηση. εδω διναμε λεφτα 25.000 κοσμος για να βλεπουμε μπουρμπος, δεν θα δωσουμε 12 χιλιαδες 300 ευρω? Μονο αυτα ειναι 3.6 εκκ ΜΥΘΙΚΟ ΠΟΣΟ για τετοιες κατηγοριες.

    4) Δεν μπορω να σου κανω αναλυση για κατι που δεν υπαρχει αλλα γηπεδο δεν ειναι μονο μια μπουτικ και ενα καφε. ειναι χορηγια ονοματος ειναι διαφημισεις ειναι αλλες εκδηλωσεις (συναυλιες -εκδηλωσεις) ειναι open event τις μερες που δεν παιζει η ομαδα τα ΣΚ και πολλα αλλα

    5) γιατι ειναι πανευκολο ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ να σου πεσει (παλι) ενας κουγιας και να κολλησεις μονιμα σε μια β εθνικη.η ενα αγαμιδι ας πουμε που με την σημερινη δυναμινη της ΑΕΚ τον εχοην γραψει απαντες στα παπαρια τους απο αντιπαλους, διαιτητες μεχρι οι παικτες και ο σουιτσα..και αμα κολλησεις φιλε δυσκολα ξεκολλας

    6)Σταδιακα φιλε. Και ο παπασταθο στο παραλιμι επαιζε και οποιος παικτης ΞΕΡΕΙ (τοροσιδης, ζηκος, αλεξανδρης, τσιαρτας κλπ) με 1 σαιζον επαιξαν στα σαλονια

    7) Πες την αληθεια μεινε συνεπης σε αυτα που λες και θα δεις. Γιατι απο λιμνες και μαλακιες χορτασαμε

    8) Γιατι εισαι ΑΕΚ. Αλλιως γινε μπαοκ αλλα μπατμαν, η οσφπ να σου χαριζουν τα κλεμμενα της τραπεζας κρητης. η παο να πας γουεμπλει

    9) Αλλο καθεστως το 2007 και αλλα τα νουμερα. ουτε ομορφιες σε τετοιο μεγεθος ειχες, ουτε empire, ουτε ειχες φεσωσει τη μιση υφηλιο. Μην συκρινουμε ανομια πραγματα. Αντιστοιχα θα σου πω και εγω οπως τωρα λες γιατι πριν 4 χρονια και στο 2007 πριν 3 χρονια το 2004 δηλαδη δεν χρωστγες τιποτε..οπως αν πεσεις αυριο και ανεβεις τραινο σε 4 χρονια παλι τιποτε δεν θα χρωστας.

    10) Ποσα χρονια εχεις να παρεις τιτλο?Να στο πω αλλιως ποσα χρονια εχεις να νιωσεις ομορφα? 2 πραγματα θυμαμαι την 4αρα στο gay και την milan την τελευταια δεκαετια. Εχασες ΑΕΚτζηδες? Σιγουρα. Επηρεαστικες? OXI
    AEK ειμαστε για την ιδεα και την ομαδα, οποιος θελει να φοραει φανελλα επειδη πηρε κουπα ας τρεχει πισω απο την εκαστοτε παραγκα.

    Ειναι πολλα αυατα που αναφερεις στα εγραψα πολυ γρηγορα και ισως περιεκτικα αλλα πιστευω οτι υπαρχει λυση.

    Μια λυση που θα με κανει περηφανο. Γιατι τωρα μονο που βλεπω τον ποντικομουρη και τα αλλα τα βλαμμενα στα επισημα μου γυρνανε τα αντερα και ντρεπωμαι που εκπροσωπει την ομαδα μου αυτο το ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ .. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλημερα και καλη Κυριακη. Ηλιος εξω.

    Αν καποιο διαβολακι εχει να πει κατι,ας το πει.
    Ο δρομος εχει αγκαθια. Γαιδουραγκαθα μαλιστα.

    Οι εκδοχες ειναι τρεις. ( αν δεν υπαρξει καποια αλλη,που δεν το βλεπω)

    α) Πληρωνουν οι υπαρχοντες και οι πρωην και παραδιδουν με τα αρχικα διακανονησμενα, σε καποιον που θα ενδιαφερθει.

    β) Πεφτουμε στην Δ κατηγορια, νεο ΑΦΜ και παμε για νεες εποχες.

    γ) Μενουμε οπως ειμαστε με συντηρηση αλα Κιντη δηλαδη ημιθανεις μεχρι να πεθανουμε αργοτερα.

    Αυτη εναι και η προτιμοτερη σειρα. Αν δεν γινει το α θα γινει το β. Αν δεν γινει ουτε και αυτο (στην Ελλαδα ειμαστε)τοτε θα γινει το γ. Δηλαδη Γαματα.

    Θωμα,τι εχεις ακουσει; Μιλας για την εγγυητικη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ..ΑΚΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ..ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παρακολουθω το μπλόγκ καθημερινα, λόγω του Στηβεν που τον θυμαμαι απο το Φιλαθλο, που αν και ξερόλας και οργισμένος γενικώς, εχει ενδιαφερον γραψιμο και βγαζει παντα ζουμι. Το αρθρο του για την Ιαπωνία ήταν πραγματικα βγαλμενο απο το δικο μου μυαλο.
    Προφανως ομως και δε συμφωνω παντα μαζί του.
    Δε σκοπευα να γραψω εδω, αλλα σημερα δε κρατηθηκα. Διαβαζω στα σχόλια όλα όσα σιχαίνομαι για την ΑΕΚ και μαλιστα, σαν το πιο φυσικο πραμα στο κοσμο. Να γλυψουμε τον Μελισσανίδη λίγο ακόμα, να αλλάξουμε ΑΦΜ σαν τον Πανιώνιο, να αγορασουμε κανένα Ηλισιακό για να ανέβουμε γρηγορα σαν τον Μπαρμπα Θωμα, και μετα να έχουμε τον τιγρη να μας προστατευει κακοτοπιες, προφανώς παίρνοντας τηλεφωνο τους Δαλουκες σαν τους Πατερες τους Μαρινακηδες και τους Πέους.
    Προσωπικά -οπου κι αν γραφετε τη προσωπική μου γνωμη- εγω αυτη την ΑΕΚ δεν τη γουσταρω, και πιστευω ότι δεν είναι μονο η δική μου γνωμη. Προτιμώ 100 φορες την ΑΕΚ όπως είναι σήμερα ή οπως θα είναι αύριο οταν μπει ο Στρος Καν, παρά αυτο το ρεζιλικι. Και ο κ.Μελισσανίδης μη σωσει και μπει ποτε. Αλλωστε ήδη μας εχει δείξει οτι βλεπει την ΑΕΚ σαν deal. Σεβαστό και δεκτο. Αν ήταν όμως η ΑΕΚ καλό deal θα υπήρχαν πολλοι μεσσίες, οποτε αχρηστος μας είναι ετσι κι αλλιως.
    Οσο για το μένος εναντίον κοντων, αγαμίδιδων και παπαδων, ειναι μια ακόμα αποδειξη ότι είμαστε οι καλύτεροι στο να βγαζουμε τα ματια μας. Αν θελετε να τους πουμε μαλακες, ημιαχρηστους, αντιχριστους ή εγω δε ξερω τι άλλο, ενταξει. Απατεωνες δε θα τους πω, τουλαχιστον όσο δεν εχω δει ούτε μισο αποδεικτικο στοιχείο εναντιον τους - και αναφερομαι φυσικα κυριώς στον Ντεμη. Ευθυνη φερουν όλοι για τη σημερινή θεση της ΑΕΚ, απο την άλλη ομως και κανουν ο,τι μπορουν απο τη θεση που βρισκονται και με το μυαλο που εχουν, και δε θυμαμαι να ειχαμε ποτε πολλες εναλλακτικες λύσεις για κατι ριζικα διαφορετικο- πλην του υποβιβασμου το 2004 (τον οποίο υποβιβασμό συγνωμη αλλά θεωρω αφελη σα σκεψη, ειδικά οταν αναφερεται και σαν επιλογη που παιζει και σημερα), ή της παραμονης Σαντος το 2006 για ακομα μια χρονια, για να εχουμε κι εμεις μεγαλεια αναλογα των περσινων του Παοκ.
    Ναι, ειναι και η μεγαλη μαλακια του Ντεμη με το συμβολαιο του Φερρερ. Συμφωνω. Ξεχναμε ομως οτι ο παππουλης οσο μαλακας κι αν αποδειχτηκε, τα λεφτα που τον πληρωσαμε τα εφερε 3 φορες πισω με την πορεια στο τσαμπιονς ληγκ το 2006. Κατι που με Σαντος δε θα βλεπαμε ούτε μια στο εκατομμυριο.
    Και στο κατω-κατω, συγνωμη ρε παιδια, αλλα σε ποιό υψος βρισκονται τα χρέη των άλλων παραδοσιακών διεκδικητών του τιτλου στην Ελλαδα; Αυτοι είναι δηλαδη οι καλοι διαχειριστές; Και αρκει οι τιτλοι που πηραν -οπως τους πηραν- για να δικαιωθουν τα δικα τους οικονομικά χαλια;

    (Οταν ακουω "γιατι να φορτωθει ο τιγρης τα χρεη των αλλων" σκεφτομαι τοσο μαλακας ήταν ο Μαρινακης που φορτωθηκε τα χρεη του Κοκκαλη. Πηρε βεβαια και μια ετοιμη μηχανη πρωταθληματων και προβατων- μηπως αυτο ειναι που μας λειπει τελικα για να γυαλισουμε σε τιγρηδες;)

    Το ελληνικο ποδοσφαιρο οπως ειναι σημερα δεν μπορει να διασφαλίσει την οικονομική επιβίωση ομάδων πρωταθλητισμου. Και αυτη είναι η μόνη αληθεια κατα τη γνωμη μου. Ακομα και ο διορισμενος πρωταθλητης των σερι συμμετοχων στο τσαμπιονς ληγκ και των βασιλικών συμβολαίων με την ΕΡΤ, έχει χρέη υπερδιπλασια της ΑΕΚ. Και ουδεις ασχολείται, γιατι είναι φυσικα κρατος. Χεστε με λοιπον με τη διαχείριση. Ή θα ξεκινας σαν διεκδικητής του τιτλου καθε σεζον και θα έχεις χρεη (ακομα κι αν ξερεις οτι σε εχουν ξεγραψει απο την αρχη), ή θα είσαι Μπέος, ή θα είσαι Πανιωνιος -που κι αυτος τη βγαζει δε τη βγαζει.

    Αν δε θελετε τιποτα απο τα τρια, ισως θα επρεπε να ξοδευουμε την οργή μας στο πως θα αλλαξει αυτο το πρωταθλημα της απολυτου ξεφτίλας, σε κάτι πιο αξιοπιστο και εμπορικά θελκτικο. Το να ερθει ενας Μελισσανίδης να παρει τα σκηπτρα του σκατοβασιλειου απο τον Πατερα για να τα δώσει μετα με τη σειρα του σε καποιο άλλο χοντρομαλακα μεγιστανα που έχει αναγκη απο οπαδοπροβατα, και να γινουμε τελικα κι εμεις κομματι της βρωμας, μου φαινεται αποκρουστικο.

    Σε τι διαφερεις ύστερα απο ένα γαβροβαζελο δηλαδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΜΟΝΟ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    - ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ , μέσα στην εβδομάδα αυτήν ( σε σχόλιο ), ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΤΗΡΑ. ΜΟΝΟ ΤΙΜΙΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΘΑΡΣΗΣ, απόλυτα θεμιτή, ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 Ή Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΑΡΑΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
    - ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ. ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ( δηλαδή πότε με βρήκες έτσι στα κείμενα της εφημερίδας κι όχι εδώ ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ.
    Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ, πίστεψε με, ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Φ, γι' αυτό και καταπιάνομαι με κοινωνικά κείμενα. ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ, τύπου Μπαζίνα για την ιστορία ή την θρησκεία ή τις "αλλοτινές μου εποχές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανωνυμε, οσο με αφορουν-σαν φιλο της ΑΕΚ- αυτα που λες, θα σου απαντησω.
    Σε τιποτα δεν διαφερεις παρακτικα απο τους αλλους δυο. Αναφερομαι σε εσενα και οχι στο "συνολο του κοσμου της ΑΕΚ" καθ'οτι ειναι βλακεια μεγιστη να ομαδοποιεις τα προσωπικα χαρακτηριστικα.

    Και το λεω αυτο, γιατι δεν καταλαβαινω την συγκρουση σου. Δηλαδη: Πως διαφωνεις- και καλα κανεις- με τον οποιο υποβιβασμο- αλλα ταυτοχρονα συμφωνεις με την ενταξη στο βολικο αρθρο 44 και αρα στην συνομοταξια και των κρατικοδιαιτων αντιπαλων στους οποιος τρομαζεις μηπως και μοιασεις;
    Κακος ο υποβιβασμος,καλο το αρθρο 44 και παραλληλα "ειναι αλλο να εισαι ΑΕΚ";

    Που ειναι το "αλλο"; Στον διακανονισμο χρεων τον οποιο πληρωνω τωρα εγω και εσυ σαν μαλακας φορολογουμενος παντι τροπω;

    Εκτος και αν ηταν κακο και ο υποβιβασμος και το αρθρο 44 αλλα καλα τα προσωπα,καθ'οτι ταισαν κοσμο. Παντα με καλη προθεση βεβαια και μη συνειδητοποιοντας το μεγεθος τηε μελλοντικης ζημιας.
    Ενταξει δεν ηταν κλεφτες, ηταν μονο ασκεφτοι μαλακες.
    Εγω προσωπικα προτιμω τον εξυπνο κλεφτη. Ο μαλακας ειναι υπερεπεπικινδυνος.

    Πως θα κανεις πρωταθλητισμο "εστω και με χρεη" και καλυτερα να μεινουμε οπως ειμαστε, αλλα παραλληλα "να μη γινουμε νεος πανιωνιος"; Αφου εισαι ηδη "πανιωνιος" κανονικα. Σαν ομαδα στο γηπεδο, σαν μπατζετ,σαν ισχυ,σαν αντιπροσωπευση σε ΕΠΟ και Λιγκα,σαν αντιμετωπηση απο την διαιτησια. Α, σαν παρασκηνιο, μας ξεπερνα το ωδειο. Μη μου πεις οχι.

    Αν δεν ειναι ο υποβιβασμος εξιλεωση και διαφορετικοτητα,τοτε ποιο ειναι; Το πλανο του Κιντη που μας λες; Η μηπως καμια λαικη βαση αλα Τροχανα;
    Το "νεος" στο πανιωνιος,δεν εχει καμια σχεση με αυτο που πορευεται η ΑΕΚ. Υποβιβαστικε κανενας πανιωνιος; Οχι.
    Σε ενοχλει το χειρουργειο και πριτιμας το φασμακειο της γειτονιας,μεχρι να πεθανεις καποια στιγμη στο δρομο; Καλως. Οπως θελεις. Ο καθενας εχει τις αποψεις του.
    Εγω λεω οτι "εσπασες; θα πληρωσεις". Εσυ τι λες; Εσπασα, αλλα θα κανω λατζα για να ρεφαρω;
    Αν δεν ειναι αυτο "βολεμα" και "ημιμετρο" και "μπαλωμα" και αρα ελληνικη λυση του κωλου,τοτε τι ειναι; Κανουν κατι αλλο ολες οι ομαδες τοσα χρονια;

    Που το ειδες το γλυψιμο στον Μελισσανιδη,δεν ξερω; Οποιος λεει την γνωμη του και την υποστηριζει- σωστη η λαθος- ειναι γλυφτης καποιου; Τοτε να μη λεμε ονοματα μη τυχον και παρεξηγηθουμε. Τι μας λες;

    Και γιατι εσυ να μην εισαι γλυφτης απο το παρεακι που εκανε την πλακα του με τα λεφτα του κομσακι ΚΥΡΙΩΣ και επειτα λακισαν απαντες για καλυτερες ζωες απο αυτες που ειχαν ΠΡΟ ΑΕΚ;

    Τι μας τους ρετουσαρεις εδω περα; Τι θα πει "μπορει και να εφαγε" η "μπορει και να ηταν μαλακας";Περιμενεις τον Σιμιτζογλου και τον Νικητιαδη να σου πουν κατι; Καλα κανεις.

    Οσο για τις πουστιες και τις λοβιτουρες ειναι υπαρκτοτατες και εσυ βαφτισε τες οπως θελεις, καθ'οτι εχεις τυφλη εμπιστοσυνη στην θεοστραβη δικαιοσυνη.
    Ναι. "πουστιες και λοβιτουρες" Εγω ετσι τις λεω και δεν περιμενω την δικαιοσυνη να αποφανθει για το Βατοπεδι η τα γερμενα υποβρυχια του Ακη.
    Εσυ μπορεις να βολευτεις με την παραδεισενια αποψη οτι τα παντα ειναι καχυποψιες και σκευωριες καποιων που μισουν τους "επιτυχημενους".

    Εξηγησε μας μονο, πως χρωστας 400 δις σαν κρατος και χρεωκοπησες, αφου "δεν υπαρχουν στοιχειοθετημενες κατηγοριες και αρα καλως ειναι ολοι εξω".

    Θες να γαμισεις η θες να σε γαμανε αλλα να κοιτας αλλου; Γιατι τωρα,αυτο γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @ ανωνυμος

    Αφου σε εκφραζει η αεκ σημερα τοτε πασο φιλε μου.

    κατσε πισω να την θαυμασεις , εγω προσωπικα θα κοιταω να δω τι μπορει να γινει για να αλλαξει αυτο το πραγμα και να μπορω να μην με λοιδωρουν απαντες αγωνιστικα, διοικητικα, και οργανωτικα.

    Γιατι σε αντιθεση με σενα που περιμενεις αποδειξεις.... εγω τις βλεπω αρκετες φορες καθε μερα.

    Αλλωστε τι πιο ωραια αποδειξη απο την πορεια της ομαδας και την καθολικη αποδοχη που αυτη απολαμβανει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Steven ειναι πολλα χρονια που δε διαβαζω Φιλαθλο, καταφερα και το εκοψα το αλκοολικι, και με βοηθησε βέβαια και η ίδια η εφημεριδα (την οποια εξακολουθω παρ'όλα αυτα και θεωρω τη μονη με λογο υπαρξης). Οταν μιλας με την ίδια σιγουρια για θέματα απο τη μπαλλα μεχρι το σεξ και απο τη τεχνη μέχρι τη θρησκεία, δεν είναι περίεργο να σε πει καποιος "ξερολα". Και όταν δε τσιγγουνευεσαι το βρισιδι και την ειρωνια και μαλιστα γραφεις και με κεφαλαία, δεν είναι περίεργο να δινεις την εντυπωση του οργισμενου.
    Στυλ είναι αυτο, αλλου κολλαει, αλλου ξενιζει, αλλου παρατραβαει. Και προσωπικά υπηρξαν παλιά και αρθρα σου (δε θυμαμαι πια, ποια) που τα διαβαζα και έλεγα "ασε μας ρε Στηβεν με τις μαλακίες σου", οπως βεβαια και άλλα που εμπαινα στο πειρασμό να τα κοψω και να τα κρατησω. Το ίδιο και με τον αποδυτηριακια.
    Και ο Μπαζινας ξερολας είναι, αλλά προσωπικά τον θεωρω υποδειγμα μεστης γραφής - και καθολου ευκολο, ουτε δηθεν. Αν δεν διαβαζονταν τα αρθρα του στα πρωτοσελιδα που ανεβαζουν τα sites, ισως να εμπαινα στο πειρασμο να ξαναγορασω Φιλαθλο μια στο τόσο. Για αυτον και τον Γαλουπη.

    Σιγουρα δε χρειάζεται σωτηρα η ΑΕΚ. Τοτε ομως γιατι μιλαμε για τον Μελισσανίδη που ολως τυχαίως έχει και 5 καραβια λεφτα απο πίσω του; Αλλοι τιμιοι τεχνοκρατες δηλαδη δεν υπαρχουν; Και ποιο είναι το προφιλ του τιμιου τεχνοκρατη δηλ., γιατι και ο Αδαμίδης και ο Απιθανόπουλος και τεχνοκρατες ειναι, και ατιμοι δεν ήταν απο όσο ξέρω. Και ο Κιντης το ίδιο. Και αν δεν πληρώνουνε ολοι απο τη τσεπη τους, αυτοι που πληρώνουνε επισης δεν είναι ατιμοι. Τωρα αν ο ορος "τεχνοκρατης" περιλαμβανει και τις "γνωσεις" στο ελληνικο ποδοσφαιρο (εντος εισαγωγικών, γιατί αν ήταν εκτός θα έβαζα και τον Νικολαίδη στους τεχνοκρατες), τοτε υπαρχουν αληθεια καλυτεροι τεχνοκρατες απο τον Γκαγκατση και τον Μπέο;

    Οποιοσδηποτε στη καρεκλα της ΑΕΚ με αυτες τις συνθηκες των 7 τελευταίων χρόνων και με το σταυρο στο χερι, στα ιδια σκατα θα κατεληγε την ομάδα. Εκτος αν 7 χρονια είχε τη σκεψη του στο πως να ισοσκελίζει τους ισολογισμους και όχι στο πως να διεκδικήσει τιτλο. Που τοτε, θα είχε φαει σουτ πολυ πριν τα 7 χρονια, για να έρθει ο Κοζωνης ή ο Δρόσος... Για εμενα το 2004 ήταν προδιαγεγραμμένο ότι η ΑΕΚ ΔΕΝ θα παρει τίτλο για τα επομενα 5 χρονια. Αν δεν ήταν ο Ιωνικός ή ο Βαλνερ θα ήταν κατι άλλο, πολυ απλά ολα ήταν προκαθορισμένα και δυστυχώς κανένας δεν μπορούσε να το φανταστει.

    Οποτε μια χαρα αξιοπρεπης λύση είναι το 99 και η πτωχευση (οπως ήταν και το 44 απαντωντας στον άλλο φίλο. Ούτε προεδρικο διάταγμα βγηκε εν μια νυκτι, ούτε βγηκαν οι ΑΕΚτζηδες να καινε λαστιχα στην εθνικη οδό για να εκβιασουν την εξαίρεσή τους απο κάποιο νόμο), απλά μετα απο 7 χρόνια, ΠΑΛΙ στα ίδια σκατα θα είμαστε όσο υπαρχει αυτη η λιγδα και όσο δε θέλουμε να είμαστε κομματι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χρηστο, αν θεωρεις τον εαυτό σου μαλακα φορολογουμενο επειδη πληρωσες για το 44, ποσο πιο μαλακα πρεπει να τον θεωρείς που πληρώνεις 20 χρονια τις προμήθειες σε όλες τις ιντρα-κατι, τα συμβολαια της ΕΡΤ στο γαβρο, τη βενζίνη στη τιμή που θελει ο Βαρδινογιάννης, τα φαρμακα με το καπελο που θελει ο Γιαννακοπουλος...κλπ; Δηλαδη απο όλους οσους σε πηδανε, εσενα το αρθρο 44 της ΑΕΚ σε μαρανε; Απο το οποίο στο κατω-κατω κερδισμένο βγηκε πρωτο και καλυτερο το δημόσιο και μετα η υπερηφανεια του ΑΕΚτζή; Η ΑΕΚ σαν εταιρεία χαμενη βγηκε, ανταλλαξε τον απολυτο μηδενισμο των χρεων της με το ονειρο ότι σε 5 χρόνια θα μπορουσε να κτυπησει το συστημα. Χαρα που θα εκανε ο φορολογουμενος πολιτης αν δεν επαιρνε το κρατος ούτε καν τα διακανονισμένα χρέη της...
    Αν θελουμε να αισθανθουμε μαλακες, υπαρχουν τόσα άλλα. Υπαρχει και ο Ψωμιάδης που το καημενο το δημοσιο που καταξοδευτηκε απο το 44, αφηνε να χρεωνει την ΑΕΚ με φραπεδες αξίας 30χιλιαδων ευρω το μηνα και του εδινε ενημερότητα, τον καταδικάσε χρονια μετα χωρίς να τον τιμωρήσει ποτε και απο πάνω τον αφησε να ειναι παλι ιδιοκτητης ΠΑΕ Α εθνικης.
    Και εμενα πρεπει δηλ να με πειραζει που η ΑΕΚ εφαρμοσε έναν νόμο που ισχυε για 10δες αλλες επιχειρησεις; Σηκωνω τα χέρια. Απο εξυπνους κλεφτες παντως βρωμαει η πιατσα, αν τους προτιμας. Ο Μπεός ψαχνει ήδη για τον επομενο σταθμο της καριέρας του. Και ξερει και το κολπο να εχει ενταξει τα λογιστικα βιβλιά του. Τι αλλο θελεις δηλαδη...Οσο για το Νεος Πανιώνιος, αν πραγματικα πιστευεις ότι η ΑΕΚ είναι πια Πανιωνιος, τότε κατανοω γιατι προτιμας Μπεο απο Νικολαίδη και το στρίβειν δια του νέου ΑΦΜ (γιατι με τον υποβιβασμό και το νεο ΑΦΜ δεν πληρωνεις τα σπασμένα φιλε μου, απλως αλλαζεις προσωπο και γειτονια για να μη σε συναντησουν στο δρόμο οι δοσάδες) .
    Απλως διαφωνουμε στο νοημα που δίνουμε στον όρο "υπερηφανεια". Και αν είναι να τη κοπανίσω για να μη πληρώσω, προτιμώ να κάνω και λαντζα, η δουλεια δεν είναι ντροπη.

    Τελος για τις λοβιτουρες που λες, νομίζω ότι συγκρινεις ανομοια πραγματα. Προφανως δε περιμένω να αποφανθει η δικαιοσύνη για τον Ακη, ουτε για το Βατοπέδι, αλλα ο Νικολαίδης καλώς ή κακώς δεν απολαμβανει της προστασίας κανενός συστηματος γιατι πολυ απλά δεν ηταν ποτε κρατος. Αν ήταν, θα είχε παρει και κανα δυο πρωταθληματα οπως πηρε και το ΠΑΣΟΚ του Ακη ή η ΝΔ του Ρουσσοπουλου (και τοτε μαλλον θα καναμε γαργαρες εδω σήμερα). Για ποιό λογο αν υπηρχε ΜΙΣΟ τεκμηριωμενο στοιχείο εναντίον του, να μην είχε βγει ήδη στη φόρα; Ηρωας θα είχε γίνει ο Αδαμίδης και οι 'αμετοχοι', οι ανθρωποι που ξεσκέπασαν τον απατεώνα, και τα συλλαλητήρια θα γίνονταν για να μπει στη φυλακη (οπως έγιναν για τον Ψωμιάδη - ενα αστείο εκανα), κι όχι για να πληρωσουν οι αμετοχοι τα χρεη που δημιουργησαν. Ο άλλος ο εξυπνος μεχρι την (απορρητη για καθε σοβαρη ΑΕ) εκθεση της bdo εβγαλε στο ιντερνετ (για να νιψει τας χείρας του, και μετα μας κυνηγουσε η εφορία - τετοιος μαλακας ), νομίζεις θα κωλωνε να τον βγαλει στον τακο αν είχε αποδείξεις;

    DIMI δε μου αρεσει αυτο που βλεπω στην ΑΕΚ, αλλά δεν μου αρεσει περισσοτερο αυτο που βλεπω στις άλλες ομαδες μεταξυ θεσεων 1 και 5. Χεστηκα αν με λοιδωρει ο γαβρος μπουχεσας που τον φτηνει όλη η Ελλαδα πλην ΚΑΠΟΙΩΝ γαβρων, χεστηκα αν με λοιδωρει και ο Βγενοπουλος, χεστηκα αν με λοιδωρει και ο Μπεος, ή ο Ζαγορακης του θλιβερου ΠΑΟΚ που και καλα ακολουθησε το μοντελο Ντεμη οπως επρεπε. Τι να κανω για να μη με λοιδωρουν δηλαδη; Να ζητησω κι εγω τα τηλεφωνα των διαιτητων για να τους παίρνω οποτε έχω εννομο συμφέρον; Και να τους μιλάω για το κοινωνικό προβλημα της λαθρομεταναστευσης Ρουμανων και Τσετσενων; Ασε ρε φιλε. Εγω δε βαζω το χέρι μου μέσα στα σκατα για να βρω μια καλπικη λιρα. Κι ας με λοιδωρει οποιος θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ασφαλως και νοιωθω μαλακας για ολα αυτα που αναφερεις. Αλλα μεχρι χθες,δεν συμπεριλαμβανοταν η ΑΕΚ σε αυτα. Τωρα ειναι.
    Και τελος παντων ειναι δικη μου επιλογη το που θα βαλω βενζινη,αν θα παω με τα ποδια,αν θα δωσω λεφτα για τσιγαρα στον Καρελια, η αν θα πεθανω απο καρκινο.
    Στην ΑΕΚ μπορεις να μου πεις τι ειπαν,τι εκαναν τι εγινε τελικα και που ειναι τα 150 εκ. απο το 2004;

    Ποιος σου ειπε οτι ο κοντος δεν ειχε τις ευλογιες της τοτε κυβερνησης; Στο 44 πως μπηκε και τι ακριβως υποθηκευσε με αυτο ο κοντομαλακας;
    Ο οποιος,οταν πηγε κοντρα στους πολιτικους,εκεινοι τον "σφουγκαρισαν".
    Νομιζε οτι εχει φτιαξει καποια ισχυρη αυλη και οτι ο ιδιος ειναι "κατι". Το βλαχακι.
    Σαν τον Γρανιτσα ενα πραμα. Που νομιζε και εκεινος οτι ειναι ενα "καλο χαρτι" για το συστημα. Και ο Σωκρατης του εδειξε τι ειδους χαρτι ειναι. Κωλοχαρτο.

    Η πεποιθηση οτι θα γινουμε αλλος ενας κοκκαλης η αλλος ενας καπετανιος, η αλλος ενας μπεος,δεν στεκει. Γιατι παραδειγμα τετοιο απο το παρελθον,δεν εχεις. Ποιος ηταν παραγκαρχης; Ο Μπαρλος, ο Γενερακης, ο γιδοπουλος, η ο Μελισσανιδης;
    Ο οποιος παρ'ολο που ηταν μικρος κι'αμουστακος μπροστα τους,τοτε,τους γαμησε τα πρεκια τα χρονια που ηταν στα πραγματα της ΑΕΚ.

    Στηθηκε καμια "παραγκα ΑΕΚ"; Απλα ετρεμαν. Και προτιμουσαν να βουτανε τη γλωσσα στο μυαλο πριν την πιασουν στο στομα τους. Ενω τωρα εισαι η καριολα της ρουγας.

    Αυτο που μπορεις να κανεις για να μη σε λοιδορουν -σαν ομαδα εννοω- ειναι μπαινεις στην συνεδριαση της Σουπερ Λιγδας και να γυριζεις τα τραπεζια αναποδα. Και να ριχνεις φαπες. Κανονικες εννοω.
    Μελισσανιδικες. Οπως εκεινες με τις οποιες απειλησε τον Κωνσταντινιδη ο Μαρινακης σε μια προσφατη συνεδριαση. Εκει πως ενοισες; "λοιδοριμενος"; Εγω οτι με γαμισαν.

    Δεν χρειαζεται να γινεις ιδιος με αυτους. Ειχε καμια παραγκα ο Μελισσανιδης δικη του τοτε; Ποιος του την εδωσε; Ο Καπετανιος με τον οποιο επαιζε σφαλιαρες στα επισημα; Αστειευεσαι;

    Δεν σε πειραζει που σε λοιδωρει ο καθε Μπεος,που ο καθε Τσακιρης σηκωνει πανο και μιλα για δραγουμανους του ΠΟΚ ( ορμωμενος τοσο απο την τωρινη ανυπαρξια αλλα και αναφερομενος προφανως στο αξιοσεβαστο αρθρο 44 και στην κρατικη αφεση αμαρτιων),που η διαιτηδια γελαει μαζι σου,που εχεις γινει περιγελος σε ΕΠΟ,ΕΠΑΕ,που τα δημοσιογραφακια σπανε πλακα μαζι σου στα ραδιοφωνα; Κανενας δεν σε λαμβανει υπ'οψην του. Εισαι ΤΙΠΟΤΑ,τωρα. ΜΗΔΕΝ.ΠΟΥΘΕΝΑ.

    Παντου ισχυει το "δωσε θαρος στο χωριατη"
    Και ανθρωποι που να ξερουν αλλα και να μπορουν να προστατευσουν την ΑΕΚ σε καθε επιπεδο αυτη τη στιγμη-οπως και στο προσφατο παρελθον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Και πως θα παει η ΑΕΚ προς τα πανω ετσι; Αδιαφοροντας για τις λοιδοριες,γυριζοντας και το μαγουλο και γινομενοι μαρτυρες;

    Εκτος και αν πιστευεις οτι εδω που ειναι η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.Οποτε, No problem.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Οσο για το "γιατι ο Αδαμιδης δεν κυνηγαει τον κοντο", σε παραπεμπω στα χαμενα λογιστικα βιβλια.
    Αυτο ρωταω και εγω: Γιατι δεν κανει κανονικο ελεγχο αλλα αφηνει τα 2 πρωτα και καλυτερα απο πλευρας ρεμουλας χρονια στην απ'εξω; Και λεει απλα "δεν τα εχουμε", "δεν μας τα εφεραν", "δεν υπαρχουμε";
    Μαλλον χαθηκαν κατα την μετακομηση για τα
    Σπατα.

    Η θα πρεπει να υιοθετησω την αποψη σου περι "μη στοιχειοθετησης" και "ελειψης στοιχειων";

    Ο ενας καλυπτει τα σκατα του αλλου,γιατι ο ενας κραταει τον αλλον απο τα αρχιδια.
    Μα σε παρακαλω.ΑΕΚ= Ελλαδα λεμε εδω περα μεσα.
    Γιατι κανενας πολιτικος δεν παει φυλακη; "Ελειψη στοιχειων"; Χα! Αφου ο ενας γαμαει τον αλλον και τον γραφει με καμερα. Ποιος να μιλησει για ποιον;
    Μπορεις να μας πεις την δικη σου γνωμη για το τι πρεπει να γινει και ποιο ειναι το καλυτερο σεναριο για την ομαδα; Γιατι ακομα δεν την εχουμε μαθει. Να ξαναρθει ο κοντος; Να ερθει ο Δ.Χ.; Να ερθει ο Κοζωνης; Να ερθει η λαικη βαση; Οι supporters; Κανενας; Να μεινουμε ως εχουμε και ας μας λοιδωρουν; Τι ακριβως;
    Κατα την γνωμη μου,οι εκδοχες ειναι αυτες: 1) μενουμε οπως ειμαστε. 2) Πληρωνουν οι μετοχοι τα χρεη ΤΟΥΣ τωρινοι και παλιοι και φευγουν και ερχεται καποιος αλλος. 3) Εκ'των πραγματων πεφτεις κατηγοριες και ξεκινας απο το μηδεν.

    Και αυτο το τριτο ενδεχομενο που τοσο τρομαζει,δεν ειναι μια "προταση", ουτε "μια εκδοχη" η "λυση". Ειναι μια πραγματικοτητα που διαμορφωνεται. ΟΥΕΦΑ γαρ. Και τι θα τους πεις εκει; Μισο λεπτο να φωναξουμε τον τροχανα με την λαικη βαση και την διασπορα μετοχων; Δεν προλαβαινεις. Πηγες ακλαφτος.

    Μονος τροπος να μη συμβει αυτο,ειναι να βαλουν το χερι στην τσεπη βαθεια οι εναπομειναντες. Και αν το βαλουν-που δεν το βλεπω καθολου- μεχρι στις 30 και σκασουν αλλα 10 εκ. περιπου για την αδειοδοτηση 2011-2012, τι θα γινει απο του χρονου,οταν τα χρεη σου στην χειροτερη θα εχουν παραμεινει τα ιδια με φετος;
    Οταν θα σου ζητηθουν απο Ευρωπη,ισολογισμοι ισα βαρκα- ισα νερα και σε περιπτωση μειον να μπαινει φρεσκο χρημα με ΑΜΚ κανονικες και οχι εικονικες οπως τωρα; Θα βαλουν απο 25 εκ. ο καθενας;

    Γιαυτο λοιπον λεμε: Πληρωστε τα χρεη ΣΑΣ και ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    Ειδ'αλλως ερχεται η Κρανουλα μετα Δοξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Υπενθυμίζω. Με το αρθρο 44 η ΑΕΚ πληρωσε και πληρωνει χρέη, με τον υποβιβασμό δε θα πληρωνε τιποτα, και τα λεφτουδακια απο τους φορους σου θα πηγαιναν ακλαφτα. Δε μπορω να καταλάβω ακόμα τι σε κανει να νοιωθεις μαλακας για την ΑΕΚ.

    Ο Ντεμης οσο παπαρας κι αν ηταν, αφησε στα 31 του τουλαχιστον δυο καλα συμβόλαια, το ενα σε Ισπανία, χαλαρα 3,5εκ συνολο, και τη δυνατότητα να το παίζει εσαει παλαίμαχος παντογνωστης αεκολόγος του καναπε, για να ερθει να μπλέξει με τα πιτουρα, σε μια θέση που αρνήθηκε να παίρνει καν μισθο. Κι εσυ λες ότι το έκανε για να κονομήσει εξαπατώντας (ποσα περισσοτερα δηλαδη;). Και οχι μονο αυτο, αλλα κονομησε αλλα τόσα καθε μετοχος (αφου οπως λες τους κραταει κι αυτους απο τα αρχίδια - αρα κι αυτοι στο κολπο ηταν, ΟΛΟΙ, γιατι αλλιως καποιος απο αυτους που πληρωνε χωρίς να πληρώνεται θα κελαιδαγε). Πολυ χρημα αυτη η ΑΕΚ τελικα. Και πολυ μαγκια να το κρυβεις τόσο καλα, ειδικά δινοντας καθε χρόνο τους οικονομικους απολογισμους στη δημοσιοτητα...

    Υπαρχει ομως κι αλλο σεναριο με λιγοτερη επιστημονικη φαντασια και χωρις δρακους. Οτι ο ανθρωπος τα σκατωσε οπως θα τα σκατωνες κι εσυ αν σε εβαζαν καπετανιο σε κρουαζεροπλοιο σε μια θαλλασα με παγόβουνα.

    Ο δε Μελισσαν με τις φαπες, ηρθε σε μια ΑΕΚ ετοιμη, ήδη πρωταθλητρια και στρωμένη με εναν Ντουσαν στα καλύτερά του που εκανε μαγκα ακόμα και τον ανυπαρκτο Γενερακη, την κρατησε σε ενα πολυ καλο επιπεδο και μετά τη πουλησε σαν να ηταν μετοχη σε λιμιτ απ, κονομησε χοντρα για την εποχη, και μετα τον ξαναείδαμε μονο σαν αχυρανθρωπο της ΕΝΙΚ, και στα πρωτοσελιδα φυσικα οταν και καλα δε κρατιοταν να μπει και δεν τον αφηνε ο παλιοκοντός.

    Και ο πρωτος είναι ο προδοτης και ο δευτερος είναι η μόνη μας ελπιδα. Πασο.

    Οσο για τα περι παραγκας που λες, συγκρίνεις καταστασεις εντελως ανομοιες, με την ίδια ευκολία που οι παλαίμαχοι κατηγορουν τον Σκοκο ότι δεν παίζει για την φανέλα και για τα κοκκαλα των προγόνων μας. Τι σχέση έχει το ποδοσφαιρο τότε με σήμερα; Μόνο τα εσοδα του τσαμπιονς ληγκ να βάλεις δε χρειαζεται τιποτε άλλο για να καταλάβεις ότι σήμερα ο πρωτος τα παίρνει όλα και ο δευτερος πεθαίνει. Με καπετανιο μεχρι και η Λαρισα πηρε πρωταθλημα, ιδιο πραγμα ήταν με την σημερινη ξεφτίλα;

    Κοιτα, εγω δε χρειαζομαι να ριξω φαπες για να αισθανθω καποιος. Φαπες στο τραπεζι του Μπαιρακταρη εριχνε και ο Καραμανλακας με τους δημοσιογράφους μαζι για να μη χαθει το στιγμιοτυπο και να εχουν να γραφουν οι εφημεριδες. Οσο για Τσακιρη, Μπεο ...κλπ ποιός τους χέζει. Ο ενας εξαφανίστηκε με το πανώ στο κώλο του, ο δευτερος αν δεν είμαστε τελείως ανυπαρκτοι σα κρατος θα πρεπει τα 5 παιδιά του να του φερνουν τσιγαρα στη στενη για καμποσα χρονάκια. Η διαιτησία ας γελαει μαζι μου, μαζί της γελαει ήδη ΟΛΟΣ ο κοσμος, ακομα και καποιοι γαβροβαζελοι. Τα δημοσιογραφάκια η δουλειά τους είναι να γλυφουν οπου είναι τα φραγκα, και εκτός αυτου εχουν και καποια προβατα να ταισουν με τη τροφη που τρωνε τόσα χρόνια. Δε καταλαβα δηλαδη. Θα μου πει η εφημεριδα ή ο Πιλάβιος αν πρεπει να νιωθω υπερηφανος για την ΑΕΚ; Και θα πρεπει ο σχεδιασμός της καθε ΑΕΚ να περιλαμβανει τροπους για να μας μιλαει ο Μπεος ή ο Πιλαβιος με το σεις και το σας;

    Καλα η ΑΕΚ δεν είναι. Οταν ολοκληρο το ελληνικο ποδόσφαιρο είναι ενας βοθρος, πως είναι δυνατόν η ΑΕΚ να είναι καλα. Οι κουραδες είναι αυτες που είναι καλα στο βοθρο.
    Φωναζε λοιπον να καθαρίσει ο βοθρος, κι όχι να γίνουμε κι εμείς κουραδα.

    Τι θα γίνει απο εδώ και περα; Δε ξερω. Ας ριξουν το μπατζετ σε επιπεδο Ατρομητου. Εγω είμαι σίγουρος ότι μεσα στους 4 πρωτους θα είμαστε παλι. Ας μας ρίξουν κατηγορία αν η ΟΥΕΦΑ το απαιτει. Δε θα πεταξω απο τη χαρά μου, αλλά δε θα χαθουμε κιολας. Αλλωστε σε αυτη τη περιπτωση θα πρεπει να ερθουν μαζι μας και ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, οποτε η δ' εθνική θα αποκτήσει το πρεστιζ της α. Μη σου πω πως αν πεσουνε οι γαβροβαζελοι λόγω χρεών ίσως θα πρεπει να τους ακολουθησουμε οικειοθελως για να υπαρχει ενδιαφερον.

    Να πληρωσουν τα χρέη οι μετοχοι και να φύγουν είναι μια λαικίστικη ανοησία ετσι κι αλλιώς, αναλογη των προτασεων Παπαρήγα για εξοδο απο τη κρίση και μόνιμη ευημερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή