Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΝΕΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

              Ωρισμένους τους πείραξαν τα ταξί. Πάμε λοιπόν να δούμε τα ευτράπελα.
*********************************************************************************
     ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΝ 1.
           Ο απολυθείς Σούϊτσα, εμφανίστηκε στο προπονητήριο των Σπάτων κι αφού έβαλε τα αθλητικά ρούχα του, προπόνησε κανονικά τους τερματοφύλακες. Πρώτα είχε συνάντηση με τον Χιμένεθ, που τον ρώτησε αν αυτός εισηγήθηκε την απόλυση του. Αφού έλαβε αρνητική απάντηση, συνέχισε την εργασία του. Σε κάποια φάση , υπάλληλος της  << εταιρείας >>, είπε στον Σούϊτσα οτι τον θέλει ο Κωνσταντινίδης στο γραφείο του.
  - Τι πράγματα είναι αυτά; Έχεις απολυθεί.
  - Τότε υπόγραψε ένα χαρτί οτι  μου χρωστάς 4 μηνιάτικα, αλλοιώς θα είμαι κι αύριο εδώ.
                    ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΗ.
          ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ; Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της οποίας " ο απολογισμός είναι ήδη θετικός " ( Σταύρος ), ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ. ΤΟΣΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ.
********************************************************************************
   ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΝ 2
        Ο πρόεδρος συναντήθηκε με τους supporters. Ξέρετε ποιοί είναι αυτοί. Πληρώνουν πανάκριβα την διασκέδαση τους ( και μπράβο τους ) ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΘΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΣ. Στον παρακάτω διάλογο, δεν ήμουν φυσικά παρών, ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ( για όσους τον αγνοείτε ), ΔΙΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΕΡΕΤΡΟ ΓΙΑ 38 ΝΑΥΤΕΣ.
     - Βάλτε πλάτη. Αντιμετωπίζουμε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Μετά τον τελικό του κυπέλλου, ούτε ο Νοτιάς, ούτε ο Παπάς θα είναι στην ΠΑΕ. ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Δεν βγαίνουμε με τίποτα, χρειαζόμαστε τον επόμενο μήνα τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ευρώ. ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 100 ΜΕ 200000 ΕΥΡΩ.
          Δεσμεύθηκαν μόνο 2 κι αυτοί υπό προϋποθέσεις: Να βάλουν κι οι άλλοι 23.
       Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ " ήδη θετικού απολογισμού " ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΣΚΟ. ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΚΑΡΑΝΟΥΤΣΟΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΑΖΕΥΕ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΠΡΩΤΟΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ( που έχει δηλώσει οτι είναι και μέτοχος Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ; ) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΠΟΡΟΥΣ.
        ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 3 ΜΥΡΙΑ ( κανονικά θέλει γύρω στα 8 ) ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΙ 25 SUPPORTERS ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 5 ΜΥΡΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 , που δεν χρειάζονται, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ.
*******************************************************************************
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 3
           Στην ίδια συνάντηση, βγήκαν και ειδήσεις:
       - " Θεωρώ τον Μπλάνκο ήδη παίχτη του ΠΑΟ."
          Είναι αλήθεια τα ποσά που ζητάει ο manager του παίχτη; Έχει τρελαθεί τελείως δηλαδή; Πιστεύει οτι η αλογοτροφή που, δια στόματος των reporters της, δεν ξέρει τι της ξημερώνει αύριο, θα δώσει τόσα λεφτά; Ή ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΒΓΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ; ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.
       - " Όλοι είναι για πούλημα και ειδικά ο Σκόκο".
                 Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΜΥΡΙΑ και η πρόταση που ήρθε απο Τουρκία ( 2,8 ) ήταν μεγαλύτερη διότι δεν ήταν cash τα χρήματα αλλά σε δυο δόσεις. Ο Αδαμίδης ήθελε 3,8.
                 Φυσικά πλην του Σκόκο, όλοι είναι για πούλημα και ορθότατα, εφόσον βέβαια μπορείς να τους αντικαταστήσεις. ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ή ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ.
             Επομένως τι γίνεται; ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ, " η ΑΕΚ έχει αύριο ". ΚΙ ΑΡΑ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΗΚΟ, ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ.
          ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΔΩΡΟ: " Η εταιρεία πρέπει να γίνει λαϊκής βάσης. ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΞΙ Ή ΟΧΙ".
                           ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΟΟΟΟΟΝ  ΜΑΛΑΚΑ.
         Πάνε λοιπόν τα ΔΣ ( ΟΕΟΕΟΕΟΕ ), που αποφάσισαν την ΑΜΚ. ΠΛΕΟΝ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ. ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ; ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ; ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τύπου ερασιτεχνικής ΥΠΕΡ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ Ή ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ;
        ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 6 ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ; ΜΑΛΛΟΝ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΤΑ ΤΑΞΙ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΛΛΗΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ; ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
*******************************************************************************
         ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕΣΩ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ ( τυχαία είναι η τεραήμερη απεργία των ΜΜΕ; να το σκεφθούν το σερβίρισμα ), η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;
             ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΠΑ, που δεν ήξερες τι να κάνεις τον πιο άχρηστο υπάλληλο σου. ΡΕ ΒΛΑΚΑ, ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝΝ ΑΓΓΛΙΑ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
                          ΠΑΠΑΣ ΕΙΣΑΙ. ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
                       ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΠΑΣ;
                        Ε, ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ.ΔΙΟΤΙ ΤΟ "ΛΑΊΚΗΣ ΒΑΣΗΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΡΑΒΕΣΤΙ.
                ΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΠΟΤΕ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟ ΠΟΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ , ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ.
             ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ Ή ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.
******************************************************************************
        ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΤΑΞΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;

44 σχόλια:

  1. DIMI,ειπες την πραγματικοτητα οπως ακριβως ειναι.Μαζι σου 100%....
    Στηβεν,σαπιλα ειναι ρε φιλε.Σκετος αποπατος ειναι ολοι τους.Οχι ομως να φυγουν και αλωβητοι.Την σωτηρια στην ψυχη μας ποιος θα την δωσει? Δεν γινεται ρε φιλε να φυγουν ετσι,δεν γινεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Dimi εδω τζογαρανε τα λεφτα του κοσμου στο χρηματιστηριο,τζογαραν οι ιδιοι τα αποθεματικα των ασφ.ταμειων και τελος ο πουστροπροεδρος της Εθνικης Τραπεζας ( η οποια δεν ειναι καθολου "εθνικη οπως νομιζουν οι πολλοι και αδαης αλλα ιδωτικη) τζογαρε με τα naked swaps στην χρεωκοπια της χωρας, βοηθοντας την να οδηγηθει εκει,να εισπραχθει το πακετο,να παει εκει που πρεπει,να παρθει η προμηθεια απο τους Προβοπουλους και τωρα εσυ να παρακαλας να παρεις δωρο Πασχα, η αν εισαι και την επομενη εβδομαδα στη δουλεια για να εχεις να ταισεις το παιδακι σου.

    Και συζηταμε για τον "τζογο"; Οταν η μεγαλυτερη εταιρια στη χωρα,δεν ειναι αλλη απο μια εταιρια τζογου;
    Οι επισημες "κογκξες" των ξεπλυμενων βολευτων, δεν ειναι τιποτα αλλο απο το κλεισημο του ματιου στους υποψηφιους προς αδειοδοτηση επιχειρηματιες,ωστε αυτοι να τους "προσεξουν".Δηλαδη να τους ταισουν.

    Γηπεδο Θερμοπυλων: Σπαρτιατες - Περσες 1 ημιχρονο, 2 Τελικο. Η αποδοση στις εταιριες τοτε,ηταν υψηλοτατες, αν και δυσαναλογες. π.χ η Περσικη "immortals book" εδινε 50 στον ασσο και η Λακωνικη "Ευχαρη Φαλαγξ" εδινε 10.

    Στο 87' , το δεξι μπακ Εφιαλτης "υπεπεσε" σε γελοιο πεναλτι,με αποτελεσμα να νικησει η ομαδα του Ξερξη.4-3. Αργοτερα αποδειχθηκε οτι η Λακεδαιμονια καριολα ηταν "πιασμαν" και κυνηγηθικε απο το αναπληρωματικο εξτρεμ Αθηναδη,ο οποιος τον βρηκε και του γαμησε τα πρεκια)

    Ο νομος Μποσμαν ισχυε απο τοτε. Με τους Σπαρτιατες ηταν ακομα Κορινθιοι, Τεγεατες, Μαντινειοι, Μυκηναιοι κλπ.
    Οπως και ο Περσες ειχαν ακριβες μεταγραφες (οι οποιοι αποδειχθηκαν σαπακια)οπως Ασσυριοι Βακτριοι, Ινδοι,Παρθιοι,Κασπιοι,Αραβες κλπ.

    Ειναι μεγαλη ιστορια ο τζογος λοιπον και καλα θα κανουν οι φιλιπινεζες της πλατειας συνταγματος να ερκεσθουν απλα εις τις οψιμες αντιρησεις των, ισα-ισα για να βαλουν στο σακλουλι τους κανενα γροσι. Τα υπολοιπα να τα αφησουν σε αυτους που ξερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στηβεν,φιλοι του blog...
    Λογω της απεργιας των ΜΜΕ,ειναι σχεδον αδυνατον να βγουν παραεξω αυτα που λεγονται και γινονται σημερα μεσα στην κυβερνηση και στο Πασοκ.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο,ετσι μονο τυχαια δεν μπορει να χαρακτηριστει και η απεργια.Εντονες λογομαχιες και οχι μονο,υβρεις και διαξιφισμοι ηταν το μονιμο πλανο.Ακουστηκαν πολυ βαριες κουβεντες,μεχρι και το ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ακουστηκε.Η κινηση τεσσαρων-πεντε "αντιφρονουντων",να επιτεθουν και να πιαστουν στα χερια με τους "τροικατζηδες" αποτραπηκε κυριολεκτικα στο παρα ενα,χαρις στην μεσολαβηση ψυχραιμοτερων βουλευτων.Η αναλγητη και η κυνικη συμπεριφορα του Ππακωνσταντινου στο θεμα με το νομοσχεδιο για τον τζογο,και η απαντηση του οτι θα επιληφθει του θεματος ο ιδιος ο ΓΑΠ,εξοργισε και οδηγησε στα ακρα μερος των βουλευτων.Η αηδια σε ολο της το μεγαλειο.Και ηταν η αρχη,γιατι θα ακολουθησουν κι αλλες παρομοιες καταστασεις,ισως και χειροτερες.
    Σε πολυ δυσκολη θεση εχει πλεον ο ΓΑΠ,και το σεναριο των εκλογων παυει να ειναι σεναριο,και θα αρχισουν οι προβες στο σανιδι.
    Αρεσει δεν αρεσει,η Βασω μαζι με τον Λιτζερη ηταν καταπελτες κι οχι μονο.Ηταν αυτοι που σηκωσαν στις πλατες τους ολους αυτους που η φοβονται,η δεν μπορουν να ειναι ξεκαθαροι.Δεσμευομαι,αυριο να αναφερω περισσοτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε Χρηστο κανενας τζογος δεν υπηρξε, γιατι για να τζογαρεις πρεπει να ακολουθησεις 2 βασικα πραγματα:

    1) Να ειναι δικα σου τα λεφτα
    2) Να ΜΗΝ ξερεις το αποτελεσμα.

    1)Οπως και στην ΑΕΚ τα λεφτα που χαθηκαν ΔΕΝ ηταν δικα τους. γιατι λοιπουν επισημα 60 αλλα θες αλλα 8 τον Ιουνιο για να τρεξει το μαγαζι.
    Μην το κουραζουμε για να εχεις ενα νορμαλ ροστερ και λειτουργια εταιρειας το καταστημα θελει 100 χτες,,

    Τα λεφτα λοιπον ΔΕΝ ηταν δικα τους (δικα μας ηταν) και κατεληξαν σε συγκεκριμενες τσεπες. Φυσικα ακομη δεν ακουσαμε το μαζι τα φαγαμε, αν και οποιος εχει ματια μπορει να πεταχτει μεχρι το κεφαλαρι η το μαρουσι και να δει ενα μερος των χρηματων.

    2) το αποτελεσμα των καταχρησεων και της κλεψιας το ξερεις οταν την κανεις. μετατρεπωνται τα διαρκειας σε βιλες, οι χορηγιες σε σκαφη, τα τηλεοπτικα σε ´αστοχες μεταγραφικες κινησεις´των προεδρων. Ενιοτε και σε επιστροφες μεσω συμβασεων η σε παραγραφες αλλων εταιρειων με αλλα ΑΦΜ που αφου κονομησαμε τα προσαπτουμε στην ΠΑΕ.

    @steven μα φυσικα θεωρει τον μπλανκο παικτη ΠΑΟ.
    Παρακαλαει να ειναι παικτης ΠΑΟ.
    Αντε και λεει ναι ο Ισμα σε 10 μερες ας πουμε. Κοβεις το αγαμιδι να εχει 630 να δωσει? Εδω 250 του εδωσε και χρωσταει ακομη 140 μονο για το 2010... Και οποιος θελει ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

    Οσο για το αγαμιδι, ειχα πει απο την αρχη οτι ειναι ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    Αυτες τις μαλακιες με τις μετοχες δεν τις λες ουτε σε παιδακια δημοτικου. Ετσι δινονται μετοχες σε Α.Ε? Χωρις Δ.Σ που να αποφασιζει για τιμη μετοχης, για μετοχες προς διαθεση κλπ κλπ?

    Απλα ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι ο ανθρωπος και φυσικα ΨΕΥΤΗΣ. Εχει πει σε επισημη συνεντευξη οτι εχει μετοχες το ονομα του ομως ΔΕΝ ειναι στο μετοχολογιο..

    6,4 δεν κανει η μετοχη? Θα ψαξω λοιπον αυριο να παρω 10 μετοχες-64 ευρω (οσες εχει ο Χημας δηλαδη) η 40 μετοχες- 256 ευρω (οσες εχει ο τροχανας) μονο και μονο για να μετεχω στις γενικες συνελευσεις.
    μονο και μονο για να κανω τις ερωτησεις που δικαιουμε, ως μετοχος, στη διοικηση.

    οχι πολλες. με 3 ερωτησουλες ειμαι καλυμενος.

    π.χ

    1)Μπορειτε κ προεδρε να μας παρουσιασετε αναλυτικα τα βιβλια χρησεων απο το 2004 ως σημερα που ειναι μετοχοι οι κ.κ Παπας νοτιας
    2)Μπορειτε κ προεδρε να μας δωσετε για την περιοδο που εισαστε εν ενεργεια το μετοχολογιο της Α.Ε καθως και τις μεταβολες του με τους αναλογουντες πληρωθεντες φορους φυσικα εκ μερους των αποχωρησαντων μετοχων? Στην κατασταση αυτη, φυσικα, θα βοηθουσε να μας εξηγησετε πως απαλλασωνατι των ευθυνων τους οι μετοχοι.
    3) Και τελευταιο κ. προεδρε για να μην σας κουραζω. Θα μπορουσατε να μας δωσετε το εσοδων εξοδων για την περιοδο που εισατσε προεδρος για να δουμε αν τελικα εχουν μπει τα δεκαδες εκκ που μας λετε, που πηγαν τα 15 εκκ εσοδα φετος καθως και που πηγαν τα ´εξοδα´που παρουσιαζετε -φυσικα τα αναλογουντα παραστατικα κατατεθημενα στις εφοριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ομοιοτητα Ελλαδας και ΑΕΚ οσο αφορα στην πορεια και την καταληξη τους ειναι πραγματι αξιοπροσεκτη. Αλλα και καθολου παραξενη.
    Παραξενο ειναι μονο το οτι επιλεχθει μια οχι Ελληνικη ομαδα να βρισκεται σε παραλληλη πορεια με το χρεωκοπημενο Ελληνικο κρατος.

    Γιατι Νεοεληνικη ομαδα δεν ημασταν. Γιναμε προσφατως. Απο το 2004 και μετα με αποκορυφωμα τα 2 τελευταια χρονια.

    Εκ του Βυζαντιου προερχομενη και με βασιλικες περγαμηνες τυλιγμενη, απεκδυθη των αμφιων της και περιεδυθη κουρελια,περιφερομενη ωσαν γελοτοποιος εμπροσθεν των νεοκοπων παχυσαρκων που παριστανουν τους αυτοκρατορες.

    Οι σημερινοι και προσφατως χθεσινοι "μπροστινοι", μονο σαν αυλοκολακες μιας αλλης αυλης θα μπορουσαν να χαρακτηρισθουν. Δηλαδη κοθωνια. Που ευελπιστουν στην προσωπικη αναδειξη η οφελος, οχι πλεον μεσω της ομαδας απο την οποια πληρωνονται αλλα γιαα λογαριασμο τριτων και στην ουσια προσφεροντας υπηρεσιες στους αμεσους αντιπαλους.

    Δειτε μια-μια τις κινησεις τους και ειδικα του τωρινου σαλιγκαρου που παριστανει τον προεδρο και θα το καταλαβετε.

    Οσο για τον Παπα,εχει σε τοσο εκτιμηση την ΑΕΚ και ειναι τοσο ΑΕΚτζης- κατα την μαμα του- που εφερε τον μεγαλυτερο μαλακα που υπαρχει σε ολη την Σαξονικη κοινοτητα, προκειμενου να στρωσει το μαγαζι.
    Φυσικα αυτα να τα εκανε στην ναυτηλιακη εταιρια,φανταζομαι θα τον ειχε σφουγγαρισει ο ιδιος ο "βλαξ" απο τον πρωτο μηνα και θα τον ειχε βαλει στο μπαλαουρο.

    Εδω ομως,δεν τρεχει τιποτα. Ουτως η αλλως μια συμμετοχη (και οχι μετοχες) εχει στην ΑΕΚ,μια πλακα ξεκινησε το 2004 με ενα βλαχακι που ειπε να κανει το αγροτικο του με τα λεφτα των αλλων και τωρα που το παραμυθακι ξεφτυσε, μας εστειλε την "Μανταλενα" απο το Λονδινο να τρωει τις φαπες αντι για αυτον και εκεινη σε αναταλλαγμα να παιρνει 1000 ευρω το μηνα συν το κινητο.(μη τα λες αυτα αποτομα γιατι μπορει να κλασουμε ομαδον)

    Δηλαδη αν με τετοιες συνθηκες παιρνεις χιλια ευρω και εισαι ευχαριστημενος,επανω στην Αγγλια που ησουν, σε τι συνθηκες δουλευες; Εκανες live show με κερια αναμενα στον κωλο και σε ειχαν δεμενο με σχοινια και χαλκαδες σε κανενα μπαρ και κατουραγαν οι οι κοκκινομουριδες τις μπυρες τους πανω σου;

    Τι εχεις περασει αμοιρο πλασμα; Μιλησε μας. Ανοιξου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιωργος Παπακωνσταντινου «Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως; Τι θέλουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, να τα απαγορεύσουμε όλα;»

    Δημητρης Λιντζερης «Μας κοροϊδεύετε όταν λετε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή; Είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπουργός του χρόνου όταν θα ρέει το χρήμα;».

    Γιώργος Παπακωνσταντίνου «Αυτό που γίνεται με υπερβαίνει. Θα το πάω στον πρωθυπουργό. Αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση γιατί το νομοσχέδιο έχει περάσει δύο φορές από το υπουργικό συμβούλιο».

    Σε απλα λογια:

    - Ρε μαλακα το εχεις χεσει τελειως πλεον. Σαλτα γαμησου καραγκιοζακο που εισαι κυριολεκτικα εκτος τοπου και χρονου. Θα φαμε ξυλο ρε ηλιθιε, δεν παει αλλο η μαλακια σου.

    -Α εμενα μου ειπαν οτι εχω το ελευθερο να κανω οτι θελω. Βουλευτης ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ οποτε δεν ξερω τι μου λετε. Θα παω λοιπον στον ΓΑΠ να σας καρφωσω να δειτε

    - Ρε δε πας να γαμηθεις? Και εσυ και ο ΓΑΠ μαζι? Ρε μαλακα επειδη ΕΠΙΤΗΔΕΣ διαλεξατε μαζι με τον αλλο το τριμαλακα το Ραγκουση (πρων δημαρχο Παρου, που οποιος εχει παει στη Παρο μπορει να δει το θαυμα....) τις μερες που δεν εχει δημοσιογραφους για να ξεσαλωσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντεξε οσο μπορουσε,παρ`ολη την -πολυ μεγαλη- βοηθεια,ειναι η αληθεια,της γειτονας της.Αφου στο Βελγιο δεν υπαρχει κυβερνηση για να αποφασισει-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΩΣΕ-αποφασισθηκε η τυχη της Πορτογαλλιας να ειναι παρομοια με της Ιρλανδιας και της Ελλαδος.Τα Πορτογαλλικα ομολογα "ξεφορτωθηκαν" εκει που επρεπε,και με την ιδια τακτικη θα συμπεριφερθουν πρωτα στην Ισπανια και μετα στην Ιταλια.Κλεινει ετσι ενα τοξο στην νοτια Ευρωπη,που στο εξης θα ειναι ο παραδεισος των μελλοντικων επενδυτων,αφου η Βορεια Ευρωπη και οι ΗΠΑ δημιουργουν ενα μεγαλο εργοστασιο,κατι αναλογο με το οτι ειναι η Ταιβαν σημερα.Ιδιαιτερη μνεια θα πρεπει να γινει για την τακτικη των Νορβηγων,των Δανων,αλλα και των Γαλλων,που εδω και καιρο ειχαν επιδοθει σε εναν αγωνα δρομου,να ξεφορτωθουν τα "βαρη" των Πορτογαλλων,που σε συνεργασια με τις ΗΠΑ,το καταφεραν μεσω Ασιατικων εταιρειων,με αποκορυφωμα η μεγιστη δυνατη μιζα να κατοικοεδρευει πλεον στα διδυμα μεγαθηρια στην νοτιοανατολικη Ασια.Αυτο που τρεμει η Ισπανια δεν θα το αποφυγει,οπως και η Ιταλια,γιατι οι Γερμανοι πλεον βρισκομενοι με πλατη στον τοιχο αρχισαν να σκεφτονται περισσοτερο την Γερμανια σαν Γερμανια παρα σαν Ευρωπη.Σε δυσχερη θεση εχει ερθει και ο Γαπ,αφου βλεπει πως αυτα που επρεπε να γινουν σε εναμιση χρονο,γινονται τωρα,και πλεον το χαλι του το τραβανε οι "δικοι του" ανθρωποι,βαζοντας τον σε ενα τσουβαλι μαζι με Πορτογαλλια και μετα με Ισπανια και Ιταλια.Οι αλλαγες πλεον ειναι κοσμογονικες,ακομη και στις ΗΠΑ.Η αυξηση των επιτοκιων δεν ειναι παρα η ταφοπλακα στις οποιες αντιδρασεις υπαρχουν,ειναι η ειδοποιηση προς ολους πως το μαχαιρι και το καρπουζι το κραταει γερα αυτος που το`χει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O τζογος,ειναι παντα στημενος. Ειτε απο τους μεν (τους μπουκ) ειτε απο τους δε (συμμετεχοντες)
    Οι εξαιρεσεις δεν μας στραβωνουν.
    Απλα ο καλος παικτης η ο καλος μπουκ "προβλεπει" σωστα.

    το χελλενικο κρατος σαν καλος μπουκ εστησε τα παιχνιδια του,υφαρπαζοντας στην κυριολεξια απο την τσεπη τα χρηματα των αδαων και κουτοπονηρων νεολελληνων που το ονειρο τους ειναι "να την κανουν" και "να γινουν" μεσα σε μια μερα αν γινεται.

    Και τι γινεται οταν κλεβεις τα λεφτα αυτου που εχει δανιστει για να τα τζογαρει; Ποια η μοιρα του; Αυτη που βλεπουμε τριγυρω μας. Τον κυνηγανε οι "γουκοι" του τραπεζικου συστηματος και εκεινος δαρμενος και τρεμαμενος φασκελωνει απλα το κρατος που τον πουλησε.

    Ποιο το αποτελεσμα και το τελος του εργου; Που ναξερω. Μπορει να παραμεινει εσσαει υπηρετης,σταυλιτης, η θυρωρος. Μπορει και να πεσει απο τον πεμπτο μαζι με τοι εχει. Η μπορει και να βγει στο δρομο με τιποτα κγασμαδες η τουφεκια η οτι εχει ο καθενας και οποιον παρει ο χαρος.

    Η γνωστοτατη πλεον φραση "η δουλοι δεν εχουν να χασουν τιποτα παραμονο τις αλυσιδες τους" παρ'ολο που εδειχνε ξεπερασμενη λογω τις -ψευτικης και επιδερμικης- ευημεριας και καλοζωιας των τελευταιων δεκαετιων, αυτη φαινεται να επανερχεται σαν υποθεση και ανακαμπτει με αρκετες πιθανοτητες εφαρμογης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστο κοιτα τι εκαναν οι Αργεντινοι:

    Σας γραφουμε στα παπαρια μας ολους, δεν πληρωνουμε κανενα και βαλτε στο κολο σας κια τα ομολογα και τα spread και τα δανεια.

    Ξαναγυρναμε στο νομισμα μας, κοιταμε μονοι μας τη χωρα μας, και οταν και αμα στρωσουμε βλεπουμε...

    Θετε?καλως.

    Δε θετε? Παλι καλως...

    Στα αρχιδια μας θετε δεν θετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπερα

    ανοιξε εαν θες το msn ελπιζω να καταλαβες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτα περι μετοχων και μετοχολογια και παπαριες πρασινες,ενας μονο θα μπορουσε να τα αναφερει.Μονο αν εισαι σπουδαγμενος στο London,και ξερεις πως κανεις δεν προκειται να σου κανει ελεγχο γιατι το πραγμα ζεματαει...Και καποια στιγμη,θα πρεπει να τελειωσει το παραμυθι των μετοχων.Και αφου DIMI,προτιθεσαι να κανεις τις τρεις ερωτησεις,κανε και μια τεταρτη.
    Αφου,οπως λεει ο Αδαμιδης,Νοτιας,Παππας και σια αποχωρουν απο την ΑΕΚ το καλοκαιρι,σε ποιον θα παραδωσουν τις "μετοχες τους".Και δεν εννοω ενα μπακαλοχαρτο που γραφουν ποσες "εχουν" ο καθενας τους,ΕΝΝΟΩ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιαννη,τι να δωσουν; Μπορεις εσυ να δωσεις κατι που δεν εχεις;
    Ουκ αν δωσεις παρα του μη λαβοντος.
    Το μονο που ελαβαν μπαινοντας ειναι "διαβεβαιωσεις" οτι ολα θα πανε καλα. Δεν πηραν τιποτα στα χερια τους.
    Ετσι, οταν φτιαχτηκε το παρεακι, ειχαν ο καθενας,με το στομα, απο ενα "ποσοστο" επι των μετοχων.
    Φευγοντας ενας ενας- και ο καθενας με τον τροπο του- αυτο που αφησαν η παρεδωσαν ηταν "το ποσοστο" και οχι μετοχες αυτου. Αφου αυτες αναπαυονται στας Ευρωπας και η αξια τους πλεον ειναι μηδενικη.
    Αρα τι εδιναν και τι παρεχωρουσαν; Αρχιδια καπαμα. Αερα.

    Και οι δυο εναπομειναντες δεν εχουν τιποτα στα χερια τους. Απλα με ενα κωλοχαρτο καποιας Γ.Σ αναφερονται ως "μεγαλομετοχοι".
    Οπως λεμε "μεγαλομαρτυρες". Και επειδη πληρωνουν-οπως πληρωνουν ακομα αφερονται και σαν "αφεντικα της ομαδος". Τρομαρα τους.Ο ενας δεν μπορει να φυγει λογω προπονητικου και ο αλλος πιαστικε βλακας και εμεινε τελευταιος και αρα με τα πυρα εναντιον του. Που ετσι και κανει κογκξες,κανουμε και ντου στο γραφειο του και τον επαναφερουμε.

    Ο αλλος μαλακας, ο Δ.Χ. αυτο εννοουσε οταν ελεγε "τον Παπα και τα ματια μας".
    Δεν εχουν τιποτα. Ποιος ομαδας;Δηλαδη ποιας εταιρειας; Να μας πουν ποσο αυτη κοστολογειται. Και δεν εννοω τους ελεγχους του κωλου που λενε "αξια εμψυχου δυναμικου 23. εκατομμυρια" Ποιος κοστιζει 23 εκατομμυρια; Ο Γεκερειρο, Ο Φουλης και ο Δελλας;
    Ποσο αξιζει μια μετοχη. Ξερουν; Υπαρχει μετοχολογιο; Ενα κωλοχαρτο περιφερουν στις καθε τοσο Γ.Σ Που δεν μπορει να σταθει πουθενα νομικα,παρα μονο στο συρταρι της Πεγκυ.

    Τι "συμπαικτες" λοιπον-ταχα- ψαχνουν και φουμαρα; Για μαλακες δηλαδη. Μηπως και καταφερουν και ψησουν κανενα και μοιραστει το κοροιδιλικι και του μασησουν κανενα φραγγο.

    Τιποτα δεν υπαρχει. Απολυτως. Ολα ειναι στον αερα. Στο πουθενα.
    Η ΑΕΚ ανηκει στην ΕΝΙΚ ακομα. Με υποθυκευμενες μετοχες στην Μοργκαν,οι οποιες πλεον ειναι κωλοχαρτα απο πλευρας αξιας,αλλα αγοραζοντας τες κανεις,γινεται ταυτοχρονα και κατοχος του συνολου των χρεων της ΠΑΕ και ολων των υποεταιρειων που στην πορεια ανοιξαν-και εκλεισαν στο ονομα της.

    Τροπος να βαλουν λεφτα αυτοι που λακισαν απο το παρεακι δεν υπαρχει.Δεν μπορει να τους υποχρεωσει κανεις. Δεν υπαρχει κατι που να λεει "κυριε εχεις αυτο,αρα εχεις και αυτες τις υποχρεωσεις ως μετοχος". Γι'αυτο και δεν ιδρωνουν. γι'αυτο και ο Νοτιας επικαλειται το φιλοτιμο τους λεγοντας "να βαλουν εστω και μια δεκαρα...ειναι ηθικο το θεμα".

    Μονο αν ζητηθουν τα βιβλια (δηλαδη οι δισκοι), μονο αν γινει ολοκληρωμενος ελεγχος και απο ανθρωπους που θα ειχαν εστω εναν λογο να κυνηγησουν αυτους που εκλεψαν η εβλαψαν με οποιο τροπο την ΑΕΚ. Και ειναι τοσες οι πουστιες, ειναι τοσα τα στοιχεια, ειναι τοσες οι παρατυπιες,που θα εκαναν οικονομολογους και δικηγορους να κρατανε τις κοιλιες τους απο τα γελια.
    Ευκολα τους τρεχεις. Και τους γαμας.

    Το ερωτημα ειναι: υπαρχει καποιος τετοιος που να θελει κατι τετοιο; Στα σοβαρα ομως. ΟΧΙ ειναι η απαντηση. Και αυτο ειναι το δραμα μας.

    Οποτε τι μενει; Ο Χιμενεθ με τα λογιδρια, ο αδαμιδης με τους supporters,ο Παπας που "μιλα" με τον Χατζη, ο Δ.Χ με τα ταξι και ο Τροχανας με την λαικη βαση του.
    Με αλλα λογια: "Σημερον κρεμαται επι ξυλου..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστο,ο Νοτιας μπορει να λεει πως ειναι ηθικο το θεμα,κι ο Παππας να λεει τα δικα του,καπου ομως πρεπει να υπαρχει κι ενα δεσιμο με τους ιδιοκτητες.Αυτο το δεσιμο,το "συμφωνητικο" αν θελεις,το ξερουν οσοι ηταν στην ιδρυτικη σωτηρια ομαδα του 2004.Και πρωτος απο ολους ο Σταθης,ο οποιος λιγο ακομα,τοτε,να εβγαινε και πολεμιος της ΕΝΙΚ.Τροπος υπαρχει να βγει στη φορα το που ανηκουν οι μετοχες,ασχετα με το συμφωνητικο.Να λαλησει κανεις απο δαυτους αποκλειεται.Ουτε ο Ντεμης,γιατι θα γινει τελειως ρομπα.Ο Θανοπουλος ο οποιος το παιζει "κραταω την M.S με τα δοντια",εκανε σαν υπαλληλος τα κονε με την τραπεζα,και απο τοτε μεχρι τωρα τους εχει ολους σε αποσταση.Και φυσικα στο κολπο ειναι κι ο Αδαμιδης.Πολυ ευκολα,μπορει η πολιτεια να ζητησει το μετοχολογιο,βαζοντας το ΣΔΟΕ να ξετιναξει μεχρι και τα ντουβαρια.Οταν ομως δεν εχει γινει ελεγχος εδω και μια 5ετια,τοτε τι να κατηγορησει ? Τον εαυτον του? Μονο,αυτο που λες μπορει να γινει,να ενδιαφερθει καποιος και να φτασει στο τερμα.Αλλα για να γινει αυτο,πρεπει να υπαρξει πραγματικο ενδιαφερον και με το αναλογο αντισταθμησμα,οπως παει να κανει π.χ στον ΟΦΗ ο Φαγαδακης,ο οποιος θελει τον ΟΦΗ,αφου παρει και την δουλεια με τα σκουπιδια.Εδω,και μονο που περνανε σαν εσοδα τα "πλασματικα¨του Ψωμιαδη,επρεπε να ειχε επεμβει ο εισαγγελεας.Γιατι δεν κανει καποιος ενα ερωτημα στην F.A LEAGUE, η οποια ξεψαχνιζει τα παντα.Ισως βγει απο κει καποιο πουλακι και κελαηδισει,κι αρχισουν μετα κι εδω τα νταουλια?
    Αλλα το ερωτημα παραμενει.Ποσο θελει καποιος να μπει ενα τελος σε αυτην την ιστορια με τις μετοχες,αφου καλλιστα μπορει με ενα ενοικιο να εχει στις "κατοχη του" μαγαζι γωνια.Και καλα τον Σταθη πες οτι δεν τον βρισκουν να πει κατι,τον Πατρικιο γιατι δεν τον στριμωχνουν να πει δυο-τρεις κουβεντουλες για το θεμα.Στην Μ.S, θα παει καποιος να ρωτησει,χωρις να ερωτηθει ο Θανοπουλος?
    Χρηστο,ετσι μονο θα σπασει το αποστημα,και δεν θα εμφανιστουν παλι Παππανοτιαδες,Ντεμηδες,Κιντηδες,Κουληδες,και το κακο συναπαντεμα.Και να ξεκινησει ενας αγωνας δρομου,με κυριο στοχο να βγει στην φορα ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.Και τοτε να δεις πανηγυρια που εχουν να γινουν,αφου μεχρι τοτε δεν θα υπαρχει και το ΣΙΧΑΜΑ να κανει αβαντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημερα,

    Δεν χρειαζεται φιλοι μου ειδικες γνωσεις

    Σε ΚΑΘΕ γενικη συνελευση (ΟΧΙ Δ.Σ) ειναι υποχρεωμενοι απο το νομο να αναρτουν μετοχολογιο εξω απο την Γ.Σ.

    Το αν ειναι υποθηκευμενες η οχι οι μετοχες τωρα ειναι μια αλλη ιστορια.

    Το μετοχολογιο στις 15-3-2010 που αναρτηθηκε ειναι λοιπον το εξης

    1. Νίκος Νοτιάς - 1.623.757 μετοχές - αυτοπροσώπως
    2. Γκίκας Γκούμας - 880.060 μετοχές - Σταύρος Αδαμίδης
    3. Πέτρος Παππάς - 650.363 μετοχές - Σταύρος Αδαμίδης
    4. Νάσος Θανόπουλος - 233.572 μετοχές - Νίκος Θανόπουλος
    5. Ερασιτεχνική ΑΕΚ - 490.926 μετοχές - Δ.Χατζηχρήστος, Γ.Κάχρης, Β.Τόγελος
    6. «Ενωση 1924» - 4.582 μετοχές - Αμαλία Θερμογιάννη
    7. Κυριάκος Χήνας - 10 μετοχές - αυτοπροσώπως
    8. Γιώργος Χήνας - 10 μετοχές - αυτοπροσώπως
    9. Αλέξανδρος Χήνας - 10 μετοχές - Θεόδωρος Ισαακίδης
    10. Κώστας Θεοδουλίδης - 202 μετοχές - αυτοπροσώπως
    11. Παύλος Παπατριανταφύλλου - 100 μετοχές - αυτοπροσώπως
    12. Μιχάλης Τροχανάς - 4 μετοχές - αυτοπροσώπως
    13. Κώστας Χαμπάκης - 1 μετοχή - αυτοπροσώπως
    14. Χάρης Οικονομόπουλος - 7.789 μετοχές - αυτοπροσώπως
    15. Ανδρέας Φύτρος - 385 μετοχές - Αντώνης Φύτρος
    16. Αντώνης Φύτρος - 82 μετοχές - αυτοπροσώπως
    17. Δημοσθένης Παπαδόπουλος - 1 μετοχή - αυτοπροσώπως
    18. Στέφανος Ζουγανέλης - 30 μετοχές - Νίκος Παρίσης
    20. Γιώργος Γρυσμπολάκης - 3.125 μετοχές - αυτοπροσώπως
    21. Γιώργος Κουμπάρος - 16.000 μετοχές - αυτοπροσώπως
    22. Κουμπάρου Βασιλική - 16.000 μετοχές - αυτοπροσώπως
    Σύνολο μετοχών: 3.927.009

    Στις απλες λοιπον ερωτησεις:

    1) Πως γινεται η ΕΡΑ που βασει νομου ΔΕΝ ΔΙΝΑΤΑΙ να κατεχει ανω του 10% (δηλαδη 392.700) να εχει 490.000 ??? δηλαδη το 12,5 %

    2)Παρακαλουμε τον κ.Τακη τον κ.Πολυ τον κ.Νικολαιδη τον κ.Κουλη να μας δειξουν αυτοι η αυτοι που εχουν λαβει τις μετοχες τους, τα χαρτια μεταβιβασης καθως και τις πληρωμες του 5% στην εφορια για τα μεταβιβαστικα. Αν δεν μπορουν παει να πει οτι δεν εγινε ΠΟΤΕ καμμια μεταβιβαση. αν οντως εγινε και παλι δεν μπορουν παει να πει οτι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΦΟΡΙΑ

    3) 4 ΕΚΚ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΡΟΣ 6,4 που ειναι ΟΛΕΣ οι περιβοητες ΑΜΚ μας κανουν (αν εμπαιναν με την περιφημη αυξηση) αξια εταιρειας 25.6 εκκ
    Σε ονομαστικη αξια πολυ λιγοτερα. (οποιος θελει ας κανει ενα απλο search να δει την αναλυση χηνα στο τελευταιο Δ.Σ πριν τον παραιτησουν). Συμφωνα με το νομο το ΜΚ σε σχεση με τα φεσια λεει οτι ειτε βαζεις ΕΠΙΣΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟ ειτε ΚΛΕΙΝΕΙΣ.

    4) Οταν ο οποιοσδηποτε μετοχος βαζει λεφτα πρεπει να πληρωνεται χαρτοσημο αναλογουν στο δημοσιο 2.3%. Ως δανειο μετοχου στην εταιρεια.
    Ας μας δωσουν απαντες απο το 2004 και επειτα λοιπον τα αναλογουντα παραστατικα (γιατι εδω γκοντο δεν ειναι λατινικη αμερικη...) και ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ μπορει ενα παιδακι τριτης δημοτικου να μας πει ποσα εχει βαλει ο καθενας..

    Εχει ΠΟΛΛΕΣ Α-Π-Λ-Ο-Υ-Σ-Τ-Α-Τ-Ε-Σ ερωτησεις πολυ πριν φτασουμε στα δυσκολα (που ειναι οι μετοχες , που ειναι τα φραγκα κλπ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημερα σε ολυς.
    Δεν ξερω την γνωμη σας για το τετραημερη υποχρεωτικη αδεια η οποια δωθηκε στα ΜΜΕ και ο καθενας μπορει να κανει τους στυνειρμους του,το σιγουρο ειναι οτι αναπνεουμε λιγο καλυτερα. Εγω παντως ετσι νοιωθω. Λιγο πιο απελευθερωμενος απο τα δεσμα των Τραγκαδων, των Παπαχελαδων των Πρετεντεριδων και ολο αυτο το κακο συναπαντημα που σαν κουβας με σκατα ειναι κατω απ'τη μυτη μας,χρονια τωρα.
    Τα στρατευμενα μουτρα, τα ξεπλυματα και τα βρακια τους απλωμενα μες στη μουρη μας καθε μερα,πρωι-βραδυ.
    Τα ψυχαναγκαστικα πρωτοσελιδα,οι οχετοι λασπης,οι εκατερωθεν μπαλωθιες για το ποιος θα προλαβει να αρπαξει τα υπολυματα μιας πιττας πλεον ανυπαρκτης και η ενασχοληση τους με τα "προβληματα του λαου" που μονο αιδια φερνει.

    4 μερες καπως καλυτερη αναπνοη. 4 μερες στην εξοχη. 4 μερες ξεκουραση. Δεν ειναι πολυ καλυτερα με αυτα τα καθαρματα αποντα; Δεν ειναι πιο ησυχα ετσι που μας αφησαν στην ηρεμια μας;
    Ηδη το μυαλο δεν σκεφτεται καλυτερα; Με την ελειψη του τρομου και της τρομοκρατιας τους;
    Τα γαμημενα σκυλια. Οι πουστοφλωρες που δινουν και την μανα τους για ενα κοματι παντεσπανι. Οι ρουφιανοι. Οι συγχρονοι λαδεμποροι.
    Δεν γινεται να τους μαζεψει καποιος σε ενα καραβι και να το στειλει στο πατο με δαυτους μεσα;
    Μπας και κατι αρχισει να κινειται.
    ================================================
    Dimi εγω εχω απαντηση για ολα τα παραπανω: Τι να τα κανουνν τα χαρτια και τις αποδειξεις; Προκειται για αντρες με λογο-συμβολαιο. Για εντιμοτητα που δεν χρειαζεται αποδειξη και μερικες υπογραφες σε κωλοχαρτα ειναι μονο ενδειξη καχυποχιας. Εδω μιλαμε για μαγκες. Για λογους τιμης και για κουβεντες μπεσαλιδικες. Τι να τα κανουν τα αποδεικτικα; Αντε ομως αυτα να τα πεις στο δικαστηριο, η στον σημερινο καχυποπτο ΑΕΚτζη.
    Πανε εκεινες οι καλες εποχες που οι αντρες εδιναν τα χερια και αυτο ηταν η μεγαλυτερη υπογραφη.
    Αστα. Χαλασε ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε παιδια τι σεναρια ειναι αυτα που γραφετε;Οτι ωρα θελετε μπορειτε να δειτε το μετοχολογιο αναλυτικοτατα στο Υπουργειο Αναπτυξης.Ελεος.Και δε μιλαει κι ο Στηβεν να το ληξει μια κι εξω αυτο το κομματι.Και αυτο το "υποθηκευμενες" ελεος ρε παιδια.Γραφει μια παπαρα ο καθε αδαης και το παιρνετε τοις μετρητοις.
    Ρε συ DIMI, εισαι εξυπνος ανθρωπος και καθεσαι και μπαινεις σε θεωριες συνομωσιας ρε φιλε;Τωρα στ αληθεια κανεις ερωτησεις για τις μετοχες του Πολυ ρε φιλε;Ποτε δεν ειχε μετοχες ο Πολυς και θες να τις δεις κιολας;Μεσω του Γκικα εχωνε διοτι δεν μπορει να ειναι μετοχος και στην ΑΕΚ ο ανθρωπος.
    Το μετοχολογιο που αναρτηθηκε στις 15-3-10 ειναι εκεινων που κατεθεσαν εμπροθεσμα τις μετοχες για τη συμμετοχη τους στη ΓΣ.Μη γραφεις τερατα ρε φιλε αν δεν ξερεις καν το πλαισιο.Ποιες μεταβιβασεις και ποιες εφοριες;
    Ρε συ Χρηστο,τι αφηνεις κι εσυ να γραφονται τερατα;Ειπαμε ειμαστε μπουρδελο αλλα μη γινουμε και Τρουμπα δεκαετιας 50.

    Στηβ χαιρετισμους και περιμενω αναρτηση για τις εξελιξεις.Ξερεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποια είναι η συνομοσια Ακριβώς; Ότι οποίος μέτοχος βάζει λεφτά πρέπει να πληρώνει 2,3% ως δάνειο στην εταιρεία,
    Ότι το μετοχολογιο που έδειξαν δείχνει πάνω απο 10% στην ΕΡΑ;
    Όταν μεταβιβαζωνται μετοχές πρέπει η όχι να πληρώνεται εφορία;
    Πως μεταβιβαστηκαν οι μετοχές του τακη- Κούλη π.χ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ZASTRO ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ: ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Απριλίου, 2011 14:09

    Εγώ δεν έχω ξανακούσει ΑΕ στην οποία στο μιλητό κάποιος μεγαλομέτοχος (λχ τάκι, κούλι, θανοπουλάκια, γκοντό) απλά με μία δήλωση μεταβιβάζει αυτομάτως τις μετοχές του στο γάιδαρο (ΕΡΑ του σκυλοσόφου).
    Τι είναι οι μετοχές ρε, όπως το διαζύγιο για τα μεμέτια?
    Λες τρις "τη χωρίζω τη γκαριόλα" και πάει στην ευχή του αλλάχ?

    Και ότι αβαρία ή υποχρέωση (πες το όπως θες) συνεπάγεται η κατοχή αυτών των μετοχών μεταβιβάζεται κι αυτή στο σκυλόσοφο και "μην τον είδατε, μην το απαντήσατε".

    Δηλαδή γι' αυτά πρέπει να δω μετοχολόγιο για να την ανθιστώ?
    Απορώ το ΣΔΟΕ τι κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δηλαδη για τις φημες περι συναντησης Μελισσανιδη με Χατζηιωαννου και αλλους μετοχους, στα γραφεια του τιγρεως, μονο εγω εχω ακουσει?

    Στηβεν, εσυ? τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατι "αφηνω" να γραφονται "τετοια πραγματα";
    Γιατι ειμαι εγκαθετος του Τροχανα.

    Ενα ερωτημα εχω εγω μονο: Αφου το δανειο στην Morgan ειναι μονο 5 εκατομμυρια,για ποιο λογο, αυτο δεν το πληρωνει ενας χριστιανος εδω και 3-4χρονια,παρα μονο σερνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φιλε zastro: μια χαρα γνωριζω τι λεω.οποτε θες να το συζητησουμε οπως και σε οποιο επιπεδο θες.

    Σύμφωνα με το άρθρο 13§2 ν. 2238/1994 όπως διαμορφώθηκε, φορολογείται αυτοτελώς με συντελεστή πέντε τοις εκατό (5%) η πραγματική αξία πώλησης μετοχών μη εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών που μεταβιβάζονται από ιδιώτες ή από φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ημεδαπά ή αλλοδαπά.

    Η πραγματική αξία της μετοχής εξευρίσκεται με τη διαίρεση των ιδίων κεφαλαίων της εταιρίας που υφίστανται την προηγούμενη ημέρα εκείνης κατά την οποία υποβάλλεται η δήλωση της παρ. 1 του άρθρου 13 του ν. 2238/1994 για τη μεταβίβαση της μετοχής, δια του αριθμού των υφισταμένων την ίδια ως άνω ημέρα μετοχών.

    Διαδικασία μεταβίβασης μετοχών μη εισηγμένων στο χρηματιστήριο
    (Άρθρο 79§4 ν. 2238/94) Η μεταβίβαση εν ζωή ή λόγω θανάτου ονομαστικών ή ανώνυμων μετοχών μη εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών πραγματοποιείται αποκλειστικώς με συμβολαιογραφικό έγγραφο ή με ιδιωτικό έγγραφο θεωρημένο από τον προϊστάμενο της οικείας δημόσιας οικονομικής υπηρεσίας. Απόκτηση τέτοιων μετοχών κατά παράβαση της διάταξης αυτής θεωρείται άκυρη και δεν παράγει κανένα έννομο δικαίωμα υπέρ αυτού που τις αποκτά, όπως το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος, συμμετοχής στις γενικές συνελεύσεις, μεταβίβασης των μετοχών αυτών κλπ. Τα παραπάνω εφαρμόζονται ανάλογα και όταν αυτός που μεταβιβάζει τις εν λόγω μετοχές δεν είναι φυσικό πρόσωπο.

    Η μεταβίβαση μετοχών ονομαστικών, εκτός του ανωτέρω εγγράφου, γίνεται και με εγγραφή σχετική στο βιβλίο μετόχων της ΑΕ. Η τήρηση του βιβλίου αυτού είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8Β του ν. 2190/1920 και του άρθρου 7 του π.δ.186/1992. Στο νέο κομιστή των μετοχών δίδεται νέος τίτλος ή σημειώνεται πάνω στον παλιό η επελθούσα μεταβολή.

    Πηγη: εμπορικο και βιομηχανικο επιμελητηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χρηστο μηπως ξερεις ποιες και ποσες ειναι οι προσωπικες εγγυησεις του γκοντο που και καλα θα εχανε την περιουσια του?
    μηπως ποιες ειναι οι ᾽μετοχες᾽του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οσο για το δανειο ειπες την απαγορευμενη λεξη:

    Πληρωνει...

    Στην ΑΕΚ ως γνωστον μονο λαμβανουν ΔΕΝ πληρωνουν. Εκτος και αν το δανειο, ως νεοι Παγκαλοι, το φαγαμε μαζι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι εγγυησεις του κοντοβρακη, ειναι τα γκοοοολ που εβαλε με τη βομβα στο μπρατσο.
    Tι αλλο θες δηλαδη; Δεν αρκει;
    Λαικους ηρωες δεν ψαχνουμε; Σαν τον Καραγκιοζη πχ.

    Εγω για ενα απορω: Δεν ανησυχει μηπως χασει τα 500 χιλιαρικα που λεει οτι εχει δανησει την ΠΑΕ; Τοσο κιμπαρης ειναι;
    Βρε μουργακο. Βρε μπαγαποντακο. Πνηξιμο σε νεροχυτη θελεις.

    "δεν θα την αφησω,ακομα και αν παει στην Δ' Εθνικη..." ελεγε ΠΡΟ ΑΡΘΡΟΥ 44.(εκτος και αν εννοουσε την τραγουδιστρια με το στριγκ) Μετα, ολα μελι γαλα. Τον πουλο και μην ειδατε τον Παναη απο την Αλεξανδρουπολη."Δεν μπορω να αλλαξω την ψυχολογια του κοσμου...γι'αυτο ΦΕΥΓΩ"

    "το γηπεδο θα γινει ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.φΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ εστω και με 20 χιλιαδες θεσεις. Δεν μπορει να εχει λαθος τοσος κοσμος και να εχω δικιο εγω."
    Μετα τη γυρισε την πλακα οταν αρχισε να διαφαινεται η κονομα-μεσω κατασκευαστων,παραπλευρων εταιρειων κλπ-απο το γηπεδο-διαστημοπλοιο.: "το γηπεδο θα γινει οπου αποφασισουμε εμεις. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,το που θα γινει το γηπεδο"

    Χωρια το περιφημο και ηρωικο: "παμε για πρωταθλημα" και στο τελος της χρονιας : "οποιος θελει πρωταθλημα,να γινει Ολυμπιακος"

    Εχεις Φιλιπινεζα στο σπιτι μωρη πινεζα, η σε βαζει η τραγουδιστρια και σφουγγαριζεις; Αν εχεις,να την πιασω και να την πεισω να σε πεταξει με τα απλυτα στο πλυντηριο να σε φανε οι αρουραιοι.
    Που μου εμαθες και τα cash-flow.
    Ποντικοκουραδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Aν ειναι να διαχειρηστω και εγω 150εκκ σε 4.5 χρονια και να χτιζω βιλες, να κανω εταιρειας να παιρνω σκαφη να κανω club μαζι με τον λεωνακη να παιρνω ferrari και τζιπ και να ζω ως νεος μιδας, ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ

    ΒΑΖΩ ΟΧΙ 500 ΑΛΛΑ 1ΕΚΚ.

    Σαμπως και θα με ελενξει κανενας? στο μιλητο θα ειναι γιατι ως γνωστον με τα λογια χτιζω ανωγια και κατωγια (και λαμογια βεβαιως βεβαιως)

    Γιατι ολα αυτα, ενω το παιδι ειχε χρηματα (μα κανενας δεν ειπε το αντιθετο) τα εκανε Ω ΤΙ ΕΚΛΠΗΞΗΣ!!! ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ.

    Πριν (και οσο ειχε οντως και αυτος και η σκυλου τεραστια εσοδα) εμενε σε ενα ταπεινο σπιτι του μολις 1.5εκκ χωρις τα υπολοιπα...

    Στο νεο σπιτι δεν ξερω για φιλλιπινεζα αλλα εχει λιμνη. Μαλλον αυτο εννοουσε οταν ελεγε για την λιμνη ρε σεις.

    Ειπε το παιδι ξεκαθαρα:να μεγαλωσουμε την λιμνη.

    Μονο την τοποθεσια δεν ειπε. Το που θα γινει η λιμνη δηλαδη...

    Kαι φυσικα ΟΥΔΕΙΣ ηξερε, ειδε, γνωριζε, καταλαβε.

    ΞΑΦΝΙΚΑ μετα απο 4.5 χρονια ΟΛΟΙ ξυπνησαν και ΑΝΑΦΩΝΗΣΑΝ:

    ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΙΚΟ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!

    Αφου μας ελεγε, θελω εκκατομυρια και εμεις απλα του τα διναμε.
    Αφου εμεις ετσι κανουμε δουλειες. Αφου εμεις οταν μας ζητανε λεφτα δεν ρωταμε που πανε.

    Απλα ρωταμε ΠΟΣΑ ΘΕΣ (να μας τρελανεις..)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ NIKOS: ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. DIMI μην εκτιθεσαι σου λεω.Φιλικα μιλαω.Η ΓΣ που βρηκες ειναι 15 Μαρτιου και ΔΕΝ ειχαν καταθεσει ολοι οι μετοχοι εμπροθεσμα τις μετοχες τους για να συμμετεχουν στη συνελευση.Κανενας Χατζηχρηστος δεν εχει μετοχες Κανελλοπουλου.Ποτε δεν εγινε αυτο το πραγμα.Αλλο τι σερβιρε ο Τακαρος για να μη του ζαλιζουν τα αρχιδια.Καμια μεταβιβαση δεν εγινε ρε φιλε.πως αλλιως να στο πω;
    Εχεις λαλησει με τα παραμυθια οτι ειναι "πολλα τα λεφτα και πολλα τα λεφτα".Αρχιδια λεφτα ειναι για μεγαλη ομαδα.Να μιλησουμε για επιλογες και χαιλικια του κοντου μετα χαρας.Σπαταλες σπαταλες σπαταλες.Και δεν ειναι αγγελικα πλασμενος ο χωρος του ποδοσφαιρου.Σε ολες τις δουλειες ετσι ειναι.Το θεμα δεν ειναι αυτο.Το θεμα ειναι οτι πλασαριστηκε το πακετο Ντεμη σαν "διαφορετικο" και "δεν ειμαστε σαν τους αλλους".Αρχιδια μυδια.Ιδιοι ειμαστε και καμια διαφορετικοτητα δεν υπηρχε.Εγινε ο κοντος; Ναι εγινε.Γειασαν του μαγκα που τα μασησε απ τους εφοπλιστες.Περιμενανε και μερικοι να τα παρουνε πισω απ το γηπεδο στον οδδυ και τελικα πηρανε τ αρχιδια μου κι εκει.7 εκατομμυρια χρωστανε στη Μοργκαν και δε τα σκανε γιατι παιζουνε την κολοκυθια.Να πληρωσεις εσυ που ειχες το μανατζμεντ, οχι να πληρωσεις εσυ εγω εβαζα τοσα χρονια και παει λεγοντας.
    Ρε Χρησταρα γραφεις σοβαρα και ωρες ωρες δε σε αναγνωριζω.Ειναι δυνατον να μην ξερεις οτι στο Υπουργειο Αναπτυξης μπορεις να δεις το μετοχολογιο της ΠΑΕ; Κι εσυ κι εγω και ο Στηβεν και ο καθενας μπορει.Δημοσιευτηκε κιολας το μετοχολογιο μεσω της εκθεσης της ΒΔΟ.Μπορει να απεκρυψαν μηνυσιμες καταστασεις (και καλα κανανε) αλλα το μετοχολογιο το βαλανε μεσα.
    Στηβ δεν ειναι μονο οι Τουρκοι.Απλως μονο οι Τουρκοι δινουν σοβαρα λεφτα.Αν θες μονο εκει εχει ακρες ο Αδαμιδης μεσω του Κλειτσιδη.Τι να κανουμε τωρα;
    Μη με τρελλαινετε ρε μ αυτα που γραφετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το ξεχασα πριν: Στηβ η πιατσα εχει βουιξει οτι ο δικος σου εχει δεχτει στο γραφειο του 3 φορες το Νικολαιδη και μια το Χατζηιωαννου.Επισης μιλαει καθημερινα με Θανοπουλο και Αδαμιδη.Δεν ειπε κανεις οτι υποσχεθηκε κατι ή οτι μπαινει στην ομαδα.Αυτοι πανε και ζητανε να τον δουνε.Οχι αυτος.
    Και μιλαω για πολυ προσφατες συναντησεις και οχι πριν ενα μηνα που ειδε τον Παππα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγω Ζαστρο οταν μεσω καποιου δικου μου,ζητησα απο το υπουργειο ενα αντιγραφο,η απαντηση ηταν οτι δεν μπορω να δωσω κατι που δεν υπαρχει.!!!!!
    Και αν θελεις να το παμε κι αλλιως...
    Π.χ,ερχεσαι εσυ και κατηγορεις οτι λεω ψεμματα οτι αγορασα το μαγαζι απεναντι.Μια,δυο,τρεις κι επειδη μου χεις ξυσει τ`αρχιδια,βουταω το συμβολαιο,αντιγραφο της επιταγης,ακομα και αντιγραφο του δανειου που πηρα για την αγορα,και μια ωραια πρωια στα τριβω στη μουρη για να τελειωνει το παραμυθι.Τωρα,το τι λες εσυ για υπουργεια,για μετοχολογια και αναρτησεις σε Γ.Σ ειναι για τον κλειδονα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σοβαρα το λες οτι οι μεγαλομετοχοι (ας τους ονομασουμε ετσι για να διευκολυνουμε την κουβεντα) δεν εβγαζαν απο την ΑΕΚ,παρα μονο οι κακομοιροι εγιναν αντικειμενο εκμεταλευσης απο τον κοντο,τον οποιο εκθειαζεις τωρα;

    Ενα παραδειγμα: Η EMPIRE δηλωσε πωλησεις 1 εκ. 797 χιλιαδες ευρω ενω το κοστος των πωληθεντων ηταν 1 εκ. 411 χιλαδες ευρω. Δηλαδη απο ολη αυτην την ιστορια βγηκε μικτο κερδος 385 χιλιαδες. Εσυ το πιστευεις; Οτι δηλαδη αγοραζαν απο τον Γλου ενα μπλουζακι 20 ευρω και το πουλουσαν 22; Για μαλακες ψαχνουν;
    Ξερεις ποια ειναι η "καθως πρεπει" αναλογια μεταξυ κοστους αγορας και πωλησης σε αυτες τις επιχειρησεις; 1 προς 4. Κανε τους πολλαπλασιασμους σου και θα δεις το νουμερο. Κοντα στα 7 εκκατομυρια. Ποσα ειναι "μεσα" η εν λογω εταιρεια; Κατα τυχη τοσα! 7 μυρια.


    Μπορεις να δεις τις απαντησεις που πηραν οι μικρομετοχοι σε μια σειρα ερωτηματα που εθεσαν γραπτως στην διοικηση τον περασμενο Γεναρη.

    Και προσεξε το καλο: "...στον ίδιο ισολογισμό (2009-2010) εμφανίζονται έκτακτα κέρδη 5.197 ευρώ, που προέρχονται, προφανώς , από την εκχώρηση του δικαιώματος χρήσεως του σήματος από την EMPIRE A.E. σε τρίτους, ενώ είναι γνωστό σε όλους μας, ότι τα αεροδρόμια και καταστήματα στις Εθνικές οδούς πωλούν προϊόντα με το σήμα της Α.Ε.Κ., από έγγραφα δε που κατέχει η προμήθεια που εισπράττει η EMPIRE A.E. ανέρχεται στο 25% της τιμής πωλήσεως.
    Ο Πρόεδρος απάντησε ότι η EMPIRE A.E. ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ τα ποσοστά της από κάποια άλλη εταιρεία προς την οποία η EMPIRE A.E. είχε εκχωρήσει το σήμα γιατί αυτή υπήχθη στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. ( η δικη μου γνωμη ειναι οτι "εισπραχθηκαν", αλλα "μαυρα". Σε σακουλες δηλαδη)

    Αυτα ΤΟΤΕ. Τον Γεναρη. Τι ειπε προσφατα το πουλακι μας; Οτι "εγινε διακανονισμος και το ποσο απο τα 7 (στο χιονι αυτα) επεσε στο 1 εκ. Και αυτο γιατι ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ 99 ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΥΓΕΙΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ; ΤΟΤΕ Η ΤΩΡΑ; ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

    Επί του εβδόμου ερωτήματος ( αν δηλαδη οι μετοχες ειναι ενεχειρησμενες στην Μοργκαν) τα μέλη του Δ.Σ. ΔΗΛΩΣΑΝ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ) ότι δεν έχουν δοθεί μετοχές σε ενέχυρο για το ομολογιακό δάνειο αλλά μόνο προσωπικές εγγυήσεις μετόχων.Με το στομα δηλαδη.

    Ακομα: Για το μετοχολογιο το περιφημο που λες: Ζητησαν οι μικρομετοχοι να ΔΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ. Σαν απαντηση; Τους επιδείχθηκε δακτυλογραφημένη κατάσταση των μετόχων και όχι το μετοχολόγιο, δηλ. το βιβλίο που έχει καταχωρηθεί κάθε έκδοση ή μεταβίβαση μετοχών.

    Μα καλα,πιστευεις οτι υπαρχουν "ζωντανες" μετοχες; Και μαλιστα κοστολογημενες στο 6.24 ευρω η μια;

    Οι ταχυδακτυλουργικοι τροποι που εφευρισκονται στη χωρα του Οδυσσεα απο τους πολυμηχανους "επιχειρηματιες-μετοχους", προκειμενου να "περνούν" τις Χαρυβδες των εκαστοτε "υπουργειων Αναπτυξεων" (ποιων;) και να λαμβανουν αριθμο πρωτο-κωλου και να καταχωρουνται οι ΑΜΚ και οι μετοχοποιησεις η οι "εισροες ρευστου", ειναι ενα πραγματικο θαυμα. Ενα παραδειγμα προς μιμηση για καθε Αφρικανικη χωρα.

    Επικαλεισαι καποιο "υπουργειο"; Και δεν τρεχεις να πεσεις απο το παραθυρο;

    ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ:Γιατι δεν πληρωνουν, η εστω δεν διακανονιζουν την Μοργκαν; Φιδια εχει; Καρχαριες; Τι εχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μα δεν μιλησα για μετοχες που δεν ηταν στην συνελευση.
    Ισα ισα που λεω οτι οποιος λεει οτι εχει δωσει μετοχες ΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ τα παραστατικα του.

    το ιδιο πραγμα λεμε οτι για να δωθουν μετοχες 1) πρεπει να τις εχεις 2) ε καποιες διαδικασιες χρειαζωνται...

    Οσο για τα μετοχολογια του ΥΠ.ΑΝ αν αυτο ειναι το επιχηρημα σου τοτε καλα κρασια....
    εγω μιλησα επισης για το 2.3% που πρεπει να πληρωνεις αν θες να λες οτι εβαλες λεφτα. γιατι ετσι βαζω και εγω.
    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ εχεις μεγαλε οτι εβαλες?
    αλλιως και εγω λεω εβαλα 200 χιλιαρικα επειδη τα εδωσα ενα βραδυ στο γκοντο που ειχα μερακλωσει και του πα να τα ριξει στη παε.

    πλακα κανουμε τωρα η μιλαμε σοβαρα?

    οταν κανεις την πρωτη Γ.Σ και μαζευωνται ολοι (και καλα) να δουνε τι γινεται το μαγαζι,, δεν μπορει καποιοι να ξεχασαν να καταθεσουν μετοχες, αλλα να σκουζουν στα μεσα..

    δεν γνωριζομαστε αλλα 5 πραγματα απο εταιρικη διαχειρηση τα ξερουμε, τοσα χρονια τι διαολο κανουμε?

    και να ξερεις οτι δεν μασω απο φραγκα και νουμερα .. και απο τα δυο εχουμε δει και εχουμε κανει μπολικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. και επειδη μαλλον μπερδευτηκες να τι λεω πιο πανω

    Παρακαλουμε τον κ.Τακη τον κ.Πολυ τον κ.Νικολαιδη τον κ.Κουλη να μας δειξουν αυτοι η αυτοι που εχουν λαβει τις μετοχες τους, τα χαρτια μεταβιβασης καθως και τις πληρωμες του 5% στην εφορια για τα μεταβιβαστικα. Αν δεν μπορουν παει να πει οτι δεν εγινε ΠΟΤΕ καμμια μεταβιβαση. αν οντως εγινε και παλι δεν μπορουν παει να πει οτι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΦΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Zastro,οπως βλεπεις,το`παμε στην τεχνοκρατικη αλλα και στην μπακαλικη γλωσσα.Βρες μου εσυ μια αποδειξη οτι ισχυουν αυτα που λες,κι εγω δημοσια θα βγω εδω στο blog,και θα ζητησω συγγνωμη.Αποδειξη,οχι κανα μπακαλοχαρτο που να λεει οτι ο Α εχει 100 μετοχες,ο Β 50....Αποδειξη,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.
    Και δεν καταλαβα,ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΜΗΝΥΣΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.....Ποσες ηταν αυτες οι καταστασεις,και ποσο σοβαρες ηταν για να ηταν μηνυσιμες Zastro?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τους εφαγε ο κοντος λεφτα,αλλα αυτοι κατα τον ελεγχο εσκεμενα "απεκρυψαν μηνυσιμες καταστασεις" Γιατι; Για να μη στρημωξουν αυτον που τους εκλεψε;
    Η ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ: "ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ, ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ";

    Μα θα βουλωθειτε ολοι βρε πουστιδες. Με τον καιρο. Η αχλαδα εχει πισω την ουρα.
    Και καλυτερα γελαει αυτος που εχει και ωραιο χαμογελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρηστο,δεν ειναι και τιποτα παπαδοπαιδια οι εφοπλιστες.Αν επιασαν τον κοντο να τους κλεβει θα χαν φερει τουμπα τον κοσμο να τα παρουν πισω.Αλλου ειναι το μυστικο,και ισως εκει εγινε η συμφωνια κυριων.Μηπως,λεω μηπως τελικα το σχεδιο ηταν εξαρχης να "εξαναγκασουν" σε παραιτηση την ΕΝΙΚ,αφου ειχε προηγηθει η σχετικη συννενοηση? "Φυγετε απο μπροστα και καθιστε πισω...,αναλαμβανουμε εμεις και καθε χρονο θα παιρνετε τοσα.Το πως θα τα δικαιλογησουμε ειναι δικο μας θεμα".
    Αυτες οι μηνυσιμες καταστασεις μου εκατσαν καπως στραβα,μονο αν κυριαρχει το μπαχαλο σε μια εταιρεια μπορεις να κανεις τετοια δοσοληψια.Και δοξα τον Θεο,στην ΑΕΚ μια χαρα ειναι η κατασταση για κατι τετοια.Και η απορια που εχω εδω και χρονια ειναι η εξης.Μπορει η ΕΝΙΚ να μην εβαλε τα λεφτα που λεει,ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ,και δεν υπαρχει αμφισβητηση.Πως ερχεται και παραιτειται των χρηματων της τοσο ευκολα,οταν μαλιστα ειναι εισηγμενη ατο Λονδινο,και οταν τα αφεντικα ειναι Αγγλοεβραιοι?
    Για να μη σε δωσω λοιπον κοντε στεγνα,παμε για το γηπεδο στον ΟΔΔΥ,που πολυ ευκολα λογω χωρητικοτητας λαμογιαρουμε,παμε για το προπονητικο στα Σπατα,και οτιδηποτε προκυψει το θαβουμε.Εδω με οτι καταπιανοντουσαν σαν διοικηση μπαινανε μεσα....Και τα λεφτα του κοντου δεν βγαινουν με οσες επενδυσεις κι αν εκανε για τετοιο σπιτι.Της γυναικας του μαλλον ηταν πιο πολλα απο τα δικα του.Και να δεχτω οτι λαμογιαρε απο την ΠΑΕ.Ειναι πολλα ομως αυτα που δεν δικαιολογουνται με τιποτα.Μην ξεχναμε οτι με την Βιτσεντσα και την Σλαβια η ΕΝΙΚ δεν ειχε τιποτα σοβαρα οικονομικα προβληματα.Στο τελος κρατησε την Τοττεναμ.Αλλα για να χαριζουν λεφτα δεν τους εχω με τιποτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιαννη, ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    Που εδρευει η ΕΝΙΚ. Που η Μοργκαν.Πως βρεθηκε η μιση Λονδρεζικη εφοπληστικη παροικια στην ΑΕΚ του κοντου; Πουθε ο αδερφος Θανοπουλος. Πουθε ο τωρινος βαλτος Αδαμιδης.Που ειναι οι μετοχες οε-οε-οε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε παιδια αχταρμα τα χετε κανει.Δε λεω οτι δε μιλατε σωστα.Απλως το χετε κανει αχταρμα.Δεν ειπα οτι ειναι αγιοι.Ο Νοτιας πχ επειδη πηρε μυρωδια τι εγινε τους πηρε το προπονητικο απο την Εμπαιρ και το σηκωσε μονος του στη Μεσογαια.Η Εμπαιρ που γραφει ο μονεγασκος νομιζω,ειχε δωσει το μανατζμεντ στο Γιωργο το Γλου.Ο Γιωργος λογω των μαλακιων του αδερφου του Ακη εριξε εξω την εταιρια και ηρθαν οι Γερμανοι και του την πηρανε την Πουμα.Γνωστα αυτα, τα ξερει κι ο Στηβ.Ενα δικιο το χετε στο γιατι να δωσει ο Ντεμης το μανατζμεντ στο Γλου.Οκ εκει ειναι καθαρα θεμα δουλειων που εκανε ο κοντος με το Γλου.
    Οι εφοπλιστες που δεν ειναι παπαδοπαιδια που λεει ο μονεγασκος,μολις πηραν ειδηση τι κανει η τριαδα Ντεμη-Τακη-Κουλη τους καθαρισανε απο το μανατζμεντ.Ουτε χαρισαν λεφτα ουτε τιποτα.Και γκρινιαζουνε επειδη πληρωνουν στο και πεντε τα απολυτως απαραιτητα οι δυο που μεινανε.Ο ενας επειδη οταν εφυγε το κοντο ειχε σκασει 11 εκατομμυρια για την ΠΑΕ (ο πιο μαλακας απ ολους αν θετε) και ο αλλος επειδη τον ειχε παρει απ το χερακι ο Χατζηχρητος και τον ειχε παει να υπογραψει μνημονιο για το γηπεδο.Τσιμπησε ο Παππας και εμεινε.Μεταβιβασεις που λεει ο Ντιμι δεν παιζουν.Ποσες φορες να το πω;Ο Χατζηιωαννου δεν ειχε ποτε μετοχες για να τις μεταβιβασει καπου.Του Γκικα ειναι τυπικα.Το μελε το εχωνε ο Πολυς ομως.Ο Τακης ειπε τις κορωνες περι μεταβιβασης στην ερασιτεχνικη αλλα κανεις δεν εξετασε ΤΙ ηθελε να μεταβιβασει.Ποτε δεν μεταβιβασε μετοχες.Τα ιδια και ο Κουλης.Δεν υπαρχει μεταβιβαση.Στο γραφω για 100η φορα.Τις μετοχες τις εχει ο Κανελλοπουλος κανονικοτατα.
    Μονεγασκε μια χαρα υπαρχουν οι μετοχες.Και μια χαρα ΠΟΥΛΑΝΕ τις μετοχες και δεν τις χαριζουν οπως τεχνηεντως περνανε στα ΜΜΕ.Οσο για το θεμα της Μοργκαν που εχετε φαγωθει,κοιταξτε λιγο το νομο και θα καταλαβετε οτι δεν υπαρχει κανενα "ενεχυρο" και καμια "υποθηκη".Αυτα ειναι για μικρα παιδια.ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ το ομολογιακο ειναι δανειο με ενυποθηκες ομολογιες,τοτε (νομος 3156/2003): "Οι μετατρέψιμες ομολογίες είναι ειδική κατηγορία ομολογιών που παρέχουν τη δυνατότητα μετατροπής τους σε μετοχές. Έτσι ο ομολογιούχος μετατρέπεται από δανειστής σε μέτοχο,γεγονός που αποτελεί για την ΑΕ μορφή κεφαλαιοποίησης χρεών.Το δικαίωμα μετατροπής ασκείται με δήλωση του ομολογιούχου προς την εταιρεία και συνεπάγεται αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που υπόκειται σε διατυπώσεις δημοσιότητας,ενώ μειώνεται αντίστοιχα το ποσό του δανείου."Αυτο γινεται μονο μεσω ΓΣ μετοχων και ψηφιζεται τροποποιηση της συμβασης του ομολογιακου δανειου που πηρε η εταιρια.
    Στο αλλο που λεει ο Ντιμι περι εφοριας εχει ενα δικιο απο την αποψη οτι ολοι οι ελεγχοι στις ΠΑΕ γινονται με "επιφυλαξη" και με κρατικη ανοχη.Αν γινει κανονικος ελεγχος θα σκασουν κανονια του Ναβαρονε παντου."Ελληνικα" χρωσταμε κανα 50αρι χωρις τα φετινα.Αμα το παμε τυπικα χρωσταμε πανω απο 90.Και ο γαυρος 150 και παει λεγοντας.Μη τρελαινεστε ρε με θεωριες και μαλακιες.Απλως εγινε το γλεντι οπως γινεται και παντου οπου υπαρχει ανοχη.Το ζητημα ειναι η κοροιδια περι "διαφορετικοτητας" και "η μοναδικη ΠΑΕ που κανει οικονομικο απολογισμο" και τα ρεστα.Και ο χαχολος ο Αεκτζης τα εχαβε αυτα.Μολις καταλαβε τη δυναμη που εχει στα χερια του ο κοντος,τα γαμησε ολα.Δαγκωσε και 2-3 απ τους εφοπλιστες που ειχε πισινους.Οκ, συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες.Κοροιδεψε και 90 χιλιαδες Αεκτζηδες που τρεχανε να παρουνε διαρκειας κλπ.Αλλα δεν εκανε κουμαντο και παντου.Κι ο Στηβ επαιρνε διαρκειας αλλα εν γνωσει του τα εσκαγε.Δεν ειναι ολοι κιριζια.Τωρα τι μανια σας εχει πιασει να ειναι ολα με βιτρινες και κουρτινες και οι μετοχες να ανηκουν ξερω γω στο Λιουις,δεν ξερω.Πολυ πιο απλο ειναι το πραγμα και το ξεχειλωνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ωχου ρε Κρις σου χει κολλησει το Λονδινο και ονειρευεσαι Λιουις και πιπες.Τελειωσανε αυτα.Καθαρισε ο Σταθης εκει.Οπως καθαρισε ο Βαλασσοπουλος με τον Κιντη το δημοσιο με το 44,ετσι καθαρισε ο Σταθης με την ΕΝΙΚ.Γιτι πρεπει να βλεπουμε μια ζωη σεναρια δεν το καταλαβαινω.Φως φαναρι ειναι τι εχει γινει στην ΑΕΚ οπως φως φαναρι ειναι και τι εγινε στη χωρα.Ουτε σηριαλ να το κανουμε ουτε τιποτα.Ολα απλα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ζαστρο,δεχομαι οτι εχεις δικιο σε οτι λες.Δεχομαι τα παντα.Εξηγησε μου τι και πως καθαρισε ο Σταθης με την ΕΝΙΚ.Εδω μιλαμε για λεφτα,πολλα λεφτα.Και μην το συγκρινεις με το καθαρισμα του Βαλασσοπουλου,γιατι ειχε να κανει με το ελληνικο δημοσιο,με τους βουλευτες της ΝΔ,που τους εβαλαν στο κολπο,οπως και το ΠΑΣΟΚ.Δηλαδη με καμια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,οπως η ΕΝΙΚ.Ωραια,οι μετοχες πουλουνται δεν μεταβιβαζονται.Και καλα κανουν και υπαρχουν.
    Και αυτα περι Γκουμα και Πολυ ειναι γνωστα.
    Εχω ενα σπιτι και μπορω να στο αποδειξω.
    ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΖΑΣΤΡΟ: ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ; 5 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χρηστο,ειδες τον Ζαστρο...? Τον εχασα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε μονεγασκε πως ειναι γνωστα οταν μου γραφει ο αλλος "που ειναι οι μετοχες του Χατζηιωαννου"; Θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη;
    Δε ζητησα να δεχτεις ολα οσα γραφω.Κουβεντα κανουμε και κακως συμμετεχω τοσο ενθερμα.Μειωνεις την κουβεντα γραφοντας "δεχομαι τα παντα".Ουτε μπορω να εξιστορησω ολο το κολπο του Σταθη και το σεγοντο της κυβερνησης με τη Νετμεντ και το Λιουις.Σορρυ αλλα ας τα γραψει και κανας αλλος.

    Στηβ οκ το κοβω εδω.Εξηγησου ομως στο ταχυδρομειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ζαστρο,δεν μειωνω καμια κουβεντα.Το "δεχομαι" αυτα που λες,πηγαινει στο οτι εχω εν μερει λιγο δικιο εγω,λιγο ο Χρηστος,λογο ο Dimis....
    Και ερχομαι και σου λεω,οτι καλα τα λες,αλλα δεν πηγαζει απο πουθενα οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λεω,για αυτο αποδειξε μου ΕΣΥ οτι εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Οτι κολπο και να`χει κανει ο Σταθης,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΙΚ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕ ΛΕΦΤΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? Η πουλησε η δεν πουλησε.Υπαρχει κατι αλλο στην αγορα και δεν το ξερω? Και στις δυο περιπτωσεις,υπαρχουν καποιες διαδικασιες και ενα σωρο χαρτομανι.Ας βγει ο Νοτιας που εσκασε τα 11μυρια μεχρι τωρα,και να πει οτι αυτα ειναι τα συμβολαια ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ,και αντε γαμηθειτε ολοι σας.Και μετα ο Γκικας,ο Παππας και ολοι οι υπολοιποι.Ποσο δυσκολο ειναι?
    Εχεις δει εφοπλιστη να αγοραζει πλοιο πως κανει? Μεχρι και πρωτοσελιδο στο VANUATOU TIMES το κανει.Εδω ολοκληρη ομαδα πηραν και ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ!!!
    Και δεν μπορεις να πεις το κολπο Σταθη-κυβερνησης-Netmed,γιατι δεν θελεις? Βαριεσαι? Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? Ρε φιλε,πιο απλα δεν γινεται να τα πουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή