Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

       - Καλημέρα Βαγγέλη μου. Καλημέρα αγαπημένε μου εισαγγελέα.
       - Ωωωω, τι έκπληξις είναι αυτή; Καλημέρα κύριε Πατέρα μου.
       - Πώς πάνε οι δουλειές Βάγγο μου;
       - Σκατά και συγνώμη για την έκφραση. Έχουμε γεμίσει υποθέσεις. Τι μίζες για κόμματα, τι μίζες για υποβρύχια, τι φάκελλοι για στημένα παιχνίδια, τι κασέτες. Τι να σας λέω τώρα. Κι εν τω μεταξύ, είτε έχουμε μια υπόθεση, είτε πεντακόσιες, τα ίδια λεφτά παίρνουμε. Και μετά μου λένε οτι στον ιδιωτικό τομέα κουράζονται.
       - Δίκιο έχεις, αλλά πού να το βρεις. Βολέψου όμως με το άδικο. Έτσι είναι η ζωή.
       - Καφεδάκι να κεράσουμε;
       - Όχι, είμαι βιαστικός. Πρέπει να κατέβω στο λιμάνι να σβήσω μια ανταρσία.
       - Εντάξει λοιπόν. Αλλά , σε τι χρωστώ την τιμή της επισκέψεως σας; Και πρέπει και να ταλαιπωρηθήκατε για να φτάσετε μέχρις εδώ. Είχε και τρεις πορείες, parking δεν υφίσταται.
       - Ο οδηγός μου με έφερε και το αυτικίνητο το βάλαμε μέσα στο οικόπεδο, μπροστά απο το πρωτόκολλο. Οι δρόμοι δεν ήταν πρόβλημα. Με συνόδευσαν δυο περιπολικά και τριάντα αστυνομικες μηχανε΄ς, πουθ άνοιγαν την κίνηση.
      - Δόξα τω θεώ. Έχετε και δουλειές. Σε σας βλέπει η χώρα κάποια πιθανότητα για ανάπτυξη. Λοιπόν, πώς μπορώ να βοηθήσω;
      - Βαγγέλη μου, ήξερα οτι θα με καλούσες, κι είπα να σε προλάβω. Εξ άλλου σήμερα είχα κενό. Δεν θα με καλούσες; Λάθος κάνω;
      - Λάθος; Λάθος εσείς; Κοιτάξτε. Μόλις έγινε αντιληπτό οτι μπλέκεστε με τας κασέτας, έκανα σύσκεψη με τον πρόεδρο του εφετείου και του Αρείου Πάγου. Ακόμα έρχονται στο γήποεδο με τα διαρκείας που τους έχετε αποστείλει. Και σκεφτόμασταν τίνι τρόπω να γινόταν η κλήτευσις σας. Είχαμε σκεφθεί τιμητικό άγημα, χαλί πράσινο έμπροσθεν του κτιρίου, φοντανάκια και κανά δωδεκάρι για το meeoitng μας.
     - Ρε συ Βαγγέλη, με καταυποχρεώνεις τώρα. Αφού ξέρεις οτι είμαι απλό;ς άνθρωπος. Αυτά είναι για τους νεόπλουτους. Τέλος πάντων. Μπορώ να βοηθήσω το έργο της δικαιοσύνης σε κάτι;
    - Κοιτάχτε. Εγώ είμαι της άποψης οτι οι κασέτες είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας και θα τον βρω αυ΄΄ον τον πειρατή. " Η πειτατεία σκοτώνει την μουσική", δεν λένε; Όχι τώρα κάτι πειρατικές κασέτες να σκοτώσουν και το ποδόσφαιρο μας. Αλλά, να ρωτήσω αφού επιμένετε: Τηλεφωνήσατε δις στον διαιτητή Δαλούκα;
    - Ναι, γιατί είναι κακό αυτό;
    - Καλέ όχι. Αλλά γιατί τον πήρατε;
    - Τον πήρα πριν το παιχνίδι και του ζήτησα να προσέξει την διαιτησία του και τον πήρα και μετά και του έδωσα συγχαρητήρια. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, έπραξε τα φυσιολογικά. Υπάρχει κάτι μεμπτό;
   - Από εσάς όχι. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, αν είχα μια γνωριμία. Άλλωστε και στο γραφείο αυτό, δεν βρίσκομαι τυχαία. Ο κουμπα΄ρος μου απο το χωριό, ήξερε τον βουλευτή, που γνώριζε εσάς και νάμαι.
  - Ναι; Ούτε καν το θυμάμαι. Αν το θυμόμουνα, δεν θα ερχόμουν σλήμερα.
  - Σωστά. Κάτι που με προβληματίζει όμως, πρέπει να το ρωτήσω: Καλά εσείς τον πήρατε τον διαιτητή παραμονή του αγώνα σαν πρόεδρος. Ο Αχιλλεύς γιατί τον πήρε;
   - Κοίτα να δεις για να τα λέμε όλα. ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΛΟΥΚΑ, ΕΙΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΗ ΠΑΕ. ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΡΟΤΑ ΜΑΣ.
    - Ορθώς. Με αυτόν τον "θαμνάκια" , τι έγινε πάλι;
    - Τίποτα. αφού ο άνθρωπος δήλωσε ξεκάθαρα οτι χτύπησε τον αγαπητό κύρο από μόνος του, για το καλό ελληνικού ποδοσαφείροτ  και δεν υπάρχει ηθικός αυτουργός. Τι, δεν τον πιστεύετε τον άνθωρπο; Δεν λές πάλι καλά που υπάρχουν κι αγωνιστές κι όχι μόνο καναπεδάτοι;
     - Ναι σωστά.
     - Άντε καλημέρα τώρα, φεύγω μπας και δουλεέψει και το πρωτόκολλο σήμερα διότι το τζιπ τόβακλα πάνω στα σκαλιά. Έξω δεν υπήρχε θέση. Ρε συ όλοι αυτά τα καροτσάκια ποθυ πουκλάνε σουβλάκια, είναι νόμιμα μέσα στον ιερό χώρο;
     - ....
            ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΣ ΤΟΥΣ, ΕΞΩ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ, ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ.  ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ : ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ; ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;

9 σχόλια:

  1. Καλημερα,

    Εξεταστικες επιτροπες δεν κανουν οι εθνοπατερες?
    Βρηκαν εστω και εναν να καταδικασουν?

    Ερευνες και εισαγγελεις δεν εμπλεκωνταν στην siemens στο βατοπεδι στο χρηματηστηριο στα ομολογα των ταμειων και για να παμε και στο ποδοσφαιρο στο θωμα με τον βικτωρα, στον ποντικη (που δηλωσε ο ιδιος οτι το ματς ΕΠΡΕΠΕ να το παρει ο θρυλος) στον μπακα (για να μην τα ξεχναμε) στον μακη που χρωτσαει 22εκκ (και κυκλοφορει ο ενας ελευθερος και απο την αλλη τα εκαστοτε αγαμιδια τα περνανε ως εσοδα στο ενεργητικο) στον μπεο που τον ψαχνει η ουεφα με κατι δυναμο-πανιωνιος, στον στον στον..

    Να κοιταξουμε τα του οικου μας πριν φτασουμε στους εισαγγελεις?

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΡΗΣΕΩΝ 2005-2006? Μονο και μονο η απουσια τους (sic) δεν ειναι λογος ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ της ΠΑΕ χθες?

    Που ειναι η αμειλικτη δικαιοσυνη, και το ΣΔΟΕ σε μια εταιρεια που δεν εχει βιβλια (ουτε καν διπλα!!!) και δηλωνει ο τοτε αγμιδης οτι ενα 5αρι εκκ που λειπουν ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ τα δωσαμε μαυρα γιατι ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ οι δουλειες και στην Λατινικη αμερικη δεν δινουν λεει παραστατικα?

    Που ειναι η διωξη οικονομικου εγκληματος για ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ στο γκοντο που υπερτιμολογουσε οτι εβρισκε μπροστα του (αλλα μακη σε θρακομακεδονες που εδωσε 12 δις για εργα..) και εφτασε να δινει λεει 100 χιλιαδες ευρω!!!!! δηλαδη 34 εκκ δραχμες για ενα τραγουδι στο κολλητο της γυναικας του???

    Που ειναι οι αρχες οταν γινεται χαμος στα πινακια με τις μυνησεις και η ΠΑΕ ΑΕΚ μυνηεει κοσμο για επεισοδια και οταν φτανει η ωρα εκδικασης στεκνει τον Α αντιπροεδρο της ως δικηγορο υπερασπισης? Αυτο δεν ειναι παρακωληση δικαιωσυνης???

    Που ειναι η αστυνομια να ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΗΚΩΤΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ το αγαμιδι οταν δηλωνει οτι ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ για τις λοβιτουρες στο χωρο του ποδοσφαιρου? Η για το περιφημο ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΕΙΣ?
    Φυσικα και τους γνωριζεις. Ολοι τους γνωριζουμε, και οποιος δεν τους γνωριζει ας δει το βιντεο.

    Που ειναι η αστυνομια οταν περναει ο αλλος με τον πυροσβστηρα ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ και παει καταπανω στους παικτες της Παρτιζαν?


    Που ειναι ο εισαγγελεας οταν on camera ο αλλος δηλωνει i screwed you στον σισε??

    Που ειναι η αστυνομια που ΕΠΙΑΣΕ οπαδο του ΠΑΟΚ και τον αφησε??

    Να σου πω που ειναι: Εκει που η επισημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειπε οτι ο Σαχα δεν επαθε λεει κατι και απλα καηκε λιγο η φανελλα του, αρα ολα οκ. Και ο δικαστης το δεχτηκε!!

    Αμα λοιπον μεθαυριο στο τελικο παω εγω και χωσω μια φωτοβολιδα στον Παπουλια και αρπαξει φωτια το σακακι του, θα πω αντιστοιχα στον εισαγγελεα ως ΠΑΕ ΑΕΚ οτι δεν επαθε κατι θα του παρουμε ενα κουστουμακι και καθαρισαμε. Σωστα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνικο Ποδοσφαιρο ΣΗΜΕΡΑ:

    Μπεος..
    Δαλουκας, Βασσαρας κλπ..
    Ψωμιαδης..
    ΟΣΦΠ που εχει δωσει 'δανεικους' παικτες στην μιση super ligda..
    ΠΑΟΚ που καθε φορα χρησιμοποιει νεο ορο απο την, πλουσια ειναι η αληθεια, ελληνικη γλωσσα για να γλυτωνει το κλεισιμο του μπουρδελου: εκτεταμενα, μεμονωμενα, οργανωμενα, βαρια, ελαφρια και παει λεγωντας...
    Πανιωνιος που εχει παικτες και προπονητη απο τον ΟΣΦΠ και Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗΣ!! μεταμορφωνεται και σωζεται.

    ΣΤΟΙΧΗΜΑ: ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΠΑΠ βγαζει παιχνιδια απο το κουπονι χωρις καμμια δικαιολογια ομολογωντας οτι ειναι στημενα (αλλιως γιατι τα βγαζει???) σε μια λιγκα που χρηματοδοτει...

    ΓΓΑ: Επιχορηγει με τα λεφτα του κρατους τις ομαδες που κανουν επεισοδια και εμπλεκωνται οι προεδροι τους σε στημενα!!

    ΑΕΚ ομλογει μονη της οτι κλεβουν λεφτα, λειπουν βιβλια, κια το πιο φοβερο απο ολα:
    ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΓΑΜΙΔΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΟ 50-70% ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ Ψ-Ε-Μ-Μ-Α-Τ-Α ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΨΕΥΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ!!!

    Και κανενας δεν συγκινηται να πει ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ εδω εχει ΒΟΥΗΞΕΙ ο τοπος οτι ο φακελλος που καταθετεις και λεει οτι 31-12-2010 εχεις εξοφλησει ΕΙΝΑΙ Ψ-Ε-Μ-Μ-Α-Τ-Α.

    ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!

    ΟΑΚΑ (δηλαδη κρατος): Χρωστα η ΑΕΚ ΚΟΝΤΑ 2 ΜΥΡΙΑ και αντι να παει να κανει κατασχεση σε ΟΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, καθομαστε και συζηταμε κιολας γιατι λεει δεν μας παρατεινετε το να παιζουμε τσαμπα.
    Και να πληρωνει το κρατος (ναι εμεις οι μαλακες) τα εξοδα συντηρησης για να κονομαει το αγαμιδι και ο παπατζης απο τα εσοδα ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΙΝΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΓΑ!!!

    Και αντι να τον παρουμε στο κυνηγι το πουστη, του μιλαμε κιολας!!!

    Αυτο ειανι steven το ποδοσφαιρο μας.

    Το οποιο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο με το στιβο μας που ο εισαγγελεας μετα απο 7 χονια καταλαβε οτι ο κωστακης και η κατερινουλα (που εχει μουσι απο την ντοπα) ειπαν λεει ψεμματα..

    Το οποιο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο με τους πολιτικους μας που απλα αλλαζουν θεση-κομμα και κατηγορουν αλληλους για την καταντια μας. Ειμαστε η χωρα που ο Μανος και ο Ανδριανοπουλος κατεβηκαν με το ΠΑΟΣΟΚ που κατηγγειλε την δεξια για τα λαθη που εκαναν οταν ΑΥΤΟΙ ηταν υπουργοι.
    Ειμαστε η χωρα που αρχηγος αντιπολιτευσης ειναι ενας τυπος που ειχε ριξει την κυβερνηση του και ειχε κανει αλλο κομμα με τα λεφτα καποιου crocus..
    Ειμαστε η χωρα που η Ντορα πριν 6 μηνες ηθελε να γινει αρχηγος της ΝΔ αλλα επειδη δεν της εκατσε καταγγελει την ΝΔ!! για την πολιτικη της και της πρακτικες της!!!
    Καταγγελει το κομμα που ηταν υπουργος και ηθελε να γινει αρχηγος του!!!

    Και υπαρχει κοσμος που καθεται και τους ακουει ολους αυτους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Απριλίου, 2011 12:51

    Αμ το άλλο.
    Πήγε, λέει, το αδαμίδι με την παλάμη προτεταμένη, ζητώντας τα λεφτά της επόμενης φάσης από τους supporters. Πήρε τα φρύδια μου, ή μάλλον προτάσεις για τη λαϊκή βάση.
    ΡΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΑΛΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μη τυρρανιεται καποιος με ερωτηματα οσο αφορα στο πως και το γιατι ειναι οπως ειναι ετσι φτιαγμενο το κρατος-πατσαβουρα που μας δυναστευει,θα πρεπει να ξεκινησει με το αξιωμα οτι: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤΗΜΩΡΗΣΙΑ.
    Απο το συνταγμα που τσαλαπατειται καθημερινα απο τους ιδιους τους εκφραστες του (λεμε τωρα) μεχρι και τον ακροτελευτιο νομιδιο,το υστατο αρθρο, η παραγραφος,ολα ειναι "δομημενα" στην απαραιτητη ατημωρησια που πρεπει να απολαμβανουν τα καθαρματα εντος Ελλαδος προκειμενου να κανουν τις δουλειες των αφεντικων τους εκτος Ελλαδος.

    Αυτο βεβαια με τα χρονια ποτισε και το συνολο του κοσμου ο οποιος μπορει μεν να μην συμμετεχει στα κεντρα αποφασεων,αλλα ΑΠΑΙΤΕΙ να εχει την ιδια αντιμετωπηση.Δηλαδη μια αναλογη "διαγραφη", "παραγραφη", στα μικρομεγαλα ανομηματα της καθημερινοτητας του.
    Αλλοτε τα καταφερνει,αλλοτε οχι,αναλογα με τα "μεσα" που διαθετει ο καθενας μας.

    Και η λαικη απαιτηση,δεν ειναι για "κυριαρχια", ουτε για "δημοκρατια".Αυτα ειναι για γελια.
    Ειναι για "βολεμα και οταν παραστει αναγκη-που καποια στιγμη θα χρειαστει σιγουρα-να "διαγραφει" να σβυστει, να περασει στα ψιλα,στα μαλακα, να μπει στο συρταρι -εμε το αναλογο λαδωμα βεβαια- η μικρη η μεγαλυτερη παρανομια του. Απο μια κληση στην τροχαια,εως μια κατασκευη στην ακρογιαλια,μια παρανομη συναλλαγη,μια πετσινη επιταγη,μια παρακαμψη διαδικασιας κλπ.

    Ειμαστε κατασκευασμα,καρικατουρα κρατους.
    Απο τους πραγματικους κυβερνητες μας,τους "εξω", που θελουν τους "μεσα" να αλληλογαμιουνται και να αλληλοαθωονονται,σερνοντας την χωρα-παρωδια στο χορο του Ζαλλογου.

    Πραγματα και καταστασεις,που σε οποιαδηποτε αλλη,εστω ανεκτα ανεπτυγμενη κοινωνια θα εστελναν τους πολιτικους η τους συν αυτω στο ικριωμα, η στην καλυτερη στην φυλακη,εδω ειναι μια χρόνια και "γλυκια" κατα βαθος πραγματικοτητα.
    Αναποσπαστη με το χαλασμενο κοινωνικο dna του Νεοεληνα.

    Γι'αυτο δεν ξεσηκωνεται λοιπον και ειναι στον καναπε. Γιατι ειναι οικεια εικονα. Γιατι το κρατος και τα λαμογια του-οι ατιμωρητοι πολιτικοι δηλαδη- ειναι το alter ego του μικρομεσαιου,δηλαδη του 90% του πλυθησμου. Δηλαδη αυτων που ψηφιζουν και αναδυκνειουν τους ηρωες τους. Τα πρωτυπα τους. Αυτους που θα ηθελαν να μοιασουν.

    Και ταχα εξοβελιζει- με τα λογια και τα φασκελα- τους "Μαυρογιαλουρους" της καθε εποχης.
    Ενω αυτοι ειναι το ινδαλμα του.

    "ειμαι αυτο που κυνηγω". Η, "καταντησα αυτο που κυνηγω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την φάγαμε τελικά την μία αγωνιστική χωρίς θεατές. Και τριάντα μια χιλιάδες πρόστιμο που τσούζει πιο πολύ. Που θα τα βρούμε δεν ξέρω…
    Τώρα το ότι τα επεισόδια που κάνανε οι οπαδοί μας στο αγώνα με τον Ατρόμητο θεωρούνται ίδιας βαρύτητας με αυτά της Τούμπας μόνο στο Ελλαδισταν μπορεί να συμβεί….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΣ; ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαραλαμπε υπαρχει σκεψη για 30 προστιμο στον μπλανκο.
    και 1000 στο φουλη για ξεκαρφωμα.
    μια αλλη σκεψη ειναι να τσακωθει ο σκοκο με καποιον και να φαει αυτος ολο το προστιμο.
    τελος η τριτη σκεψη ειναι να κανουν επιθεση (που εχει ηδη καταδικασει το αγαμιδι) στον σουιτσα και να του κλεψουν τα 30.

    ενναλακτικες υπαρχουν ΑΕΚ ειμαστε...

    σοβαρα τωρα και ΛΙΓΗ ειναι η ποινη. Οσο περισσοτερα χασουνε οσο πιο γρηγορα ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ θα ξεκουμπιστουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ απο την ΑΕΚ.
    Αν και ετοιμαζεται η τελευταια αποψιλωση πριν την ηρωικη εξοδο. τι ειναι αυτη? Μα ο Σκοκο φυσικα εχει μεινει και τιποτε αλλο? Για το καλο της ΑΕΚ παντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάσω Παπανδρέου «Δεν το ψηφίζω… Δεν μπορούμε να νομιμοποιούμε τον τζόγο για να έχει έσοδα το κράτος, αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε και την πορνεία και τα ναρκωτικά»

    Γιάννης Αμοιρίδης «Το νομοσχέδιο δεν είναι ηθικό. Θα επιφέρει πλήγμα στην ηθική της παράταξης»

    Γιώργος Φλωρίδης «Η κοινοβουλευτική ομάδα είναι σημαντικό κομμάτι της διαβούλευσης. Γιατί μας ξεχνάτε;»

    Γιωργος Παπακωνσταντινου «Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως; Τι θέλουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, να τα απαγορεύσουμε όλα;»

    Δημητρης Λιντζερης «Μας κοροϊδεύετε όταν λετε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή; Είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπουργός του χρόνου όταν θα ρέει το χρήμα;».

    Γιώργος Παπακωνσταντίνου «Αυτό που γίνεται με υπερβαίνει. Θα το πάω στον πρωθυπουργό. Αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση γιατί το νομοσχέδιο έχει περάσει δύο φορές από το υπουργικό συμβούλιο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή