Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ

          " Παραπάει το πράμα, με την τρελή που τη λεν' Ελλάδα, αλαλούμ, τουρλουμπούκι και χαβαλές, κι όποιον πάρει ο χάρος."  Και τελικά δεν ήταν χαβαλέδες οι Αεκτζήδες με την συμβολική κίνηση των ταξί, ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, Η ΕΠΟ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ; Φυσικά και το ξέραμε, αλλά και το μαύρο χρώμα ξέρουμε, που όσους λεκέδες κι αν του ρίξεις , δύσκολα θα το μετονομάσεις σε κόκκινο.
           ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ : 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 250 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΜΙΑ 100 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΟΜΑΛΟΤΑΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
           Ο ΠΑΟΚ, που στο παιχνίδι με εμάς στον πρώτο γύρο, ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΑΙΣΧΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ.
          Ο ΠΑΟΚ , που είχε ξερριζώσει συθέμελα τον Βόλο, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.
          Ο ΠΑΟΚ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΑΤΣ, ΤΟ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.
          Ο ΠΑΟΚ, ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΜΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΑΣ.
          Ο ΠΑΟΚ, ΠΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ.
          Ο ΠΑΟΚ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΘΗΚΕ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΧΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΕ ΦΟΡΕΙΟ.
          Ο ΠΑΟΚ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΑΝΓΕΛΙΣΤΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΛΗΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
          Ο ΠΑΟΚ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΛΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ( Τσιρίλο, που ζήτησε και συγνώμη ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ( Λίνο ).
          Ο ΠΑΟΚ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ 4000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ.
                 ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ. Ο ΠΑΟΚ ΕΚΡΙΘΗ ΚΙ   ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.
                ΚΙ ΕΝΩ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ" , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
                ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ, Η ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ( έστω ) ΔΕΝ ΔΟΠΛΑΣΙΑΣΘΗΚΕ.
                      ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
        ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, όπως και σε πάμπολλους άλλους, ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΒΟΛΙΔΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ( ασφαλώς μεμονωμένα επεισόδια ).
        ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ " ευρείας κλίμακας " επεισόδια. ΠΟΥ ΤΑ " ΕΥΡΕΙΑΣ ", ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ για να σώσει προηγουμένως την αλογοτροφή, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ  ΤΑ "εκτεταμένα". ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, αν παραπέμπεσαι για "ευρείας", τότε δεν θεωρείσαι υπότροπος σε κατηγορία για " εκτεταμένα" και λογικά. ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ "ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ", ΤΟΤΕ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΑ " ΕΥΡΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΞΑΝΑ ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ, εκτός αν εξηγήσεις γλωσσολογικά την διαφορά του εκτεταμένου και του ευρείας κλίμακας.
       ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΟΜΟΥ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΟΥ σωστά είπε ο Όλι Ρεν : " ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ", και κάποιοι εθίγησαν. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΙΓΗΣΑΝ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ; Ή ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ;
        ΔΙΟΤΙ ΧΕΣΕ ΤΟΝ ΟΛΙ ΡΕΝ, που δεν άπτεται κι ακριβώς στην δικαιοδοσία των δικαστών μας. ΤΟ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ ( " έβλεπα ανθρώπους να πετάνε τυφλά πυροσβεστήρες. Ακόμα και σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ"- Βιερίνια ), δεν εμπίπτει στην αυταπάγγελτη παρέμβαση αλλά κι επέμβαση ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ; Το ματς, στο οποίο δεν κρατήθηκαν 15 λεπτά καθυστερήσεις ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ "ΛΗΞΗ", ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ; ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΩΝ. ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, για να σχηματίσουν πλήρη εικόνα οι δικαστές ( γελάτε; ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΔΙΑΚΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.
       ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ( σκεπτόμενος να τα παρατήσει κιόλας, " ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΙ" ) , ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΙ ΕΦΕΣΗ ΔΙΟΤΙ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
       ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΤΕ; ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ, στο συγκεκριμένο ματς ( ΜΕ 0-1, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ),  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ, βάσει νόμου, ΜΙΝΙΜΟΥΜ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΑ ΚΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ ΠΕΡΙ ΤΟ 80. ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ.
        ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΝΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΥΤΟΠΑΛΟΥΚΩΘΟΥΝ. ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ. ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗ, έτσι για τα αρχεία σας.
         ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΠΑΟΚ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ 40 ( φυσικά κάφρους, ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ ΧΘΕΣ ) ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.  ΤΑ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.
       ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΙΚΑ ΤΟΥ , ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΕΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΔΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΕΙ, που δεν υπάρχει τίποτα. ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΙΚΕ ΣΩΣΙΜΑΤΟΣ. ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΜΙΑ ΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ.
            Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; 
             " ΧΤΥΠΕΙΣΤΕ, ΚΑΨΤΕ, ΒΑΡΕΣΤΕ αλλά μόνο εντός γηπέδου".  ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ. ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΡΟΜΠΑ. ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΕΦΕΣΗ.
         ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.
                               ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΜΠΑ.
                               ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
           " ...μας δουλεύουνε όλους κανονικά, κανονικά, κανονικά...."
                  ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΖΗΤΩ Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ, ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ. ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
       ΥΓ. Η ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ; ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΠΕΙΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ; ΟΥΣΤ ΒΟΘΡΕ.  ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ. ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΣ.
        ΚΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑΝΟΥ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ.

13 σχόλια:

  1. Και γιατι να ειναι ο Ζαγορακης αυτος που θα κανει το πρωτο βημα? Αφου βλεπει οτι το συστημα δεν αλλαζει με τιποτα,κι αμα πεταχτει κανενας "τυχαιος",το ιδιο το συστημα,ΕΠΟ,ΛΙΓΚΑ,και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις θα τον απορροφησει...Εδω εχουν πιστεψεΙ οι Μπαοκτζηδες οτι ο Ολυμπιακος πηγε να τους κλεψει τον Κουδα.Ο οποιος Κουδας ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ με τον Ολυμπιακο,ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ με την θεληση του,και για να κρατησουν μια ισοροπια οι μαλακες του τοτε,τον εκαναν αμπαλαζ και τον ξαποστειλαν παλι πανω.Αν ηταν εξυπνος ο Ζαγορ,θα ζηταγε το 30-70 στην Τουμπα,οποτε ουτε αδεια κατεδαφισης θα εβγαζε ουτε τιποτα.Οχι σαν τον μαλακα τον Γρανιτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορια καμια. συγκινονουντα δοχια κοινωνια και ποδοσφαιρο. Οπως παντου.
    Το εδω λεχριτοποδοσφαιρο ειναι καθρεπτης της σκατοκοινωνιας και του βοθροπολιτικου συστηματος,που "χτηστικε" πανω σε δυο πυλωνες: στην εξυπηρετηση και την ρεμουλα.
    Τι διαφορα εχει ο Ψωμιαδης, ο μπεος, ο Κοκκαλης, ο Ζαγορακης και οι λοιποι συγγενεις, με τους Μαντελη,Τσουκατο,Τσοχατζοπουλο,Λαλιωτη,Ρουσοπουλο και αλλα τετοια ζωα του δασους; Βασικα καμια,περα απο τα μηδενικα στους αριθμους των λογαριασμων τους στις τραπεζες,αναλογα με τα κλεμενα.

    "εχεις "κονε"; Εχεις ευκαιριες. Δεν εχεις;Κατσε στην παντα και κοιτα μας"
    Μα αυτο συμβαινει παντου θα μου πεις. Ναι Αλλα αυτο που αρρωσταινει,που ειναι γαγγραινα και βασανιζει,ειναι η αναλογια. Αλλο οι 10 στους 100 την ψαχνουν "αλλιως" και αλλο οι 95 στους 100.
    Αλλο 90 δουλευουν και 10 καθονται και αλλο 90 καθονται και 10 μαλακες δουλευουν.
    Αλλο κλεβουν και κανουν αρπαχτες οι 5 στους 100 και αλλο το 99.99 ειναι λαμογια.
    Αλλο πουτσα και αλλο βουρτσα.

    Ετσι δεν κανουμε δουλεια.
    Η μαλλον κανουμε. Νεοεληνικη "δουλεια".
    Το αγιον τρπτυχο: Δηλαδη, πουστια, ραχατι και γκρινια.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ.
    ΓΚΡΙΝΙΑ,ΓΛΥΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΧΕΡΙ.

    O Steven εχει πει σοφοτατα με μια φραση: "Τι ειναι η Θεσσαλονικη; Μια Αθηνα που κοιμαται."

    Τινος ειναι οι Βενιζελοι και οι Τσοχατζοπουλοι και για ποιους δουλευαν και δουλευουν εκει πανω τοσες δεκαετιες; Για την Ροδο, η για τα Γιαννινα.

    Και αφου ζειτε "σαν σε ξενη χωρα", τι ζητατε λοιπον απο μια ξενη χωρα;

    Μα ολοι πισω απο μοντελα κρυβονται ρε πουστη μου;
    Μονο στον Βαλιανατο δεν εχουν πεταξει καμια απο διπλα. Τι κακο ειναι αυτο;
    Σαν διαβατηριο δεν ειναι; Προς την εξωθεν καλη μαρτυρια και την μυστικη εσωθεν τρυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαστε το ΜΟΝΟ κρατος στο κοσμο που εχει συμπρωτευουσα. Για να μην θιχτουν οι μπαστουνοβλαχοι που δεν μπορουν ουτε την ελληνικη γλωσσα να μιλησουν. Με τα λου και τα ανοιξε με απο πισω και κανε με τηλεφωνο..

    Κακως κακιστα βγηκε η ομαδα παλι εξω. κερδιζε με 0-1 και ηταν στο 88 ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    Μεσα ολοι, διακοπη με 0-3 ο αγωνας και κλεισιμο του μπουρδελου για φετος.

    Και να παει ο αντρακλας της τεστοστερονης σπιτι του. Ο προεδρος του μενω-φευγω-παραιτουμε-ξαναγυρναω-ξαναφευγω-μπορει-ισως-θα δουμε.

    Ποιος αγαμιδης τι λετε? Αυτος φοβαται να παει στο ξενοδοχειο της ομαδας που ειναι προεδρος!!!!!, ειναι ΧΕΣΜΕΝΟΣ να παει στο γηπεδο εντος εδρας..

    Χρηστο ο Βενιζελος δεν ηταν Υπουργος Πολιτισμου οταν το Acropol του Μπατμαν πουληθηκε 5 φορες πανω απο την αξια του, ωστε να αδειοδοτηθει ο Μπαοκ και να μεινουν και τα ψιλα για την μετακομιση στην Λιβυη? 1,5 δις δεν ειχε πουληθει ενα ακινητο που ουτε 300 χιλιαρικα δεν επιανε?
    Η μηπως δεν καθαρισε για την περιφημη δορυφορικη πλατφορμα που ηταν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μια ταρατσα στο Μαρουσι με ενα 3 μετρο πιατο:

    Ο Γιώργος Μπατατούδης καταδικάστηκε, ερήμην του, από το Πρωτοβάθμιο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε δεκαετή κάθειρξη για υπεξαίρεση 2,5 δισεκατομμυρίων δραχμών από... Παράλληλα, παραγράφησαν οι κατηγορίες εις βάρος του για απιστία κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σε δική του εταιρία έναντι χαμηλού τιμήματος και στη συνέχεια για υπεξαίρεση 3 δις. δραχμών από την πώλησή τους στη δορυφορική πλατφόρμα του Alpha, γιατί το κλητήριο θέσπισμα στον Γ. Μπατατούδη, για τη δίκη, κοινοποιήθηκε μετά την πάροδο 5ετίας (2/4/2001 το αδίκημα, η πράξη της απιστίας και 19/7/2006 η ημερομηνία έκδοσης της απόφασης του Αρείου Πάγου δηλαδή 5 χρόνια και 3 μήνες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σορυ οχι 1,5 αλλα 13,5.Μπερδεψα τα ευρω με τις δραχμες. Οριστε και το κειμενο που συνοδευεται με φωτο του Βενιζελου-Μπατμαν:

    Λίγο πριν από το τέλος της ΕΡΓΑΣ, ο τότε υπουργός Πολιτισμού Ευάγγ. Βενιζέλος υπογράφει σύμβαση για την εξαγορά του ιστορικού ξενοδοχείου Acropole (θυγατρική της ΕΡΓΑΣ) έναντι 13,45 εκατ. ευρώ. Τότε μάλιστα είχε καταβληθεί προκαταβολή 5,3 εκατ. ευρώ, παρά τις μελέτες με βάση τις οποίες το ξενοδοχείο της οδού Πατησίων ήταν σε άσχημη κατάσταση από στατικής πλευράς. Έτσι με τη βοήθεια του υπουργείου Πολιτισμού (που πλήρωσε περί τα έξι εκατ. ευρώ προκαταβολή για να αγοράσει το ξενοδοχείο Acropol στην Πατησίων), όσο και με την πώληση συμμετοχών, ο όμιλος του κ. Μπατατούδη επιβίωσε. Το ξενοδοχείο Acropole είναι ένα ιστορικό οίκημα, χτισμένο το 1925 σε σχέδια του Σωτήρη Μαγιάση, στη συμβολή των οδών Πατησίων, Αβέρωφ και Μάρνη, αποκτήθηκε (από τον Μπατατούδη) από αυστριακή εταιρεία, σε μια περίοδο που και το υπουργείο Πολιτισμού ενδιαφερόταν για την ανακαίνισή του. Σε μια κρίσιμη, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, φάση της επιχειρηματικής πορείας του, ο Μπατατούδης «καταφέρνει» να πουλήσει το ξενοδοχείο στο υπουργείο Πολιτισμού (επί υπουργίας Βενιζέλου) με μια σύμβαση που προκάλεσε τότε (1999) έντονη κριτική: συνολικά έφθανε τα 4,5 δισ. δρχ., εκ των οποίων 1,8 δισ. δρχ. δόθηκαν ως προκαταβολή. Ο ίδιος ο Βενιζέλος παραλαμβάνει σε ειδική εκδήλωση, συμβολικά, το κλειδί του «Ακροπόλ», που ως σήμερα παραμένει αχρησιμοποίητο. Διαφωνίες ως προς την αναστήλωσή του προκαλούν μακροχρόνια δικαστική διαμάχη- αλλά η προκαταβολή βόλεψε, προσωρινά, τον «Μπάτμαν».

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ 44....ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το «Ακροπόλ» προκάλεσε μάλιστα θερμό κυβερνητικό επεισόδιο, όταν ο διάδοχος του Βενιζέλου κ. Θεόδωρος Πάγκαλος άφησε αιχμές για τους χειρισμούς του προκατόχου του. Ο κ. Βενιζέλος πάντως εμφανιζόταν συχνά σαν «Ελ Σιντ» στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ.

    Οι ανακοινώσεις του για τα περί εισαγωγής της Intersat στο NASDAQ, έπειτα από απορρόφηση του ΠΑΟΚ, και τα περί πώλησης της ΕΡΓΑΣ σε Aμερικανούς επενδυτές είναι μόνο δύο παραδείγματα από το ρεσιτάλ που έδωσε τη διετία 1997-1999, αποτελούν μνημεία στα χρηματιστηριακά χρονικά. Στο τέλος, η κυβέρνηση του παραχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2000 τη δεύτερη άδεια ψηφιακής τηλεόρασης.

    Θα μείνουν στην ιστορία οι ανακοινώσεις (σε κεντρικό ξενοδοχείο όπου είχε μάλιστα στηθεί δορυφορική σύνδεση με Θεσσαλονίκη) ότι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο θα εισαχθεί στο Χ.Α., αλλά και στο αμερικανικό χρηματιστήριο NASDAQ! Εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών από τους φιλάθλους του δικέφαλου του Βορρά στη συμπρωτεύουσα, ο κ. Μπατατούδης παρουσίασε και τις προβλέψεις για τα έσοδα της Intersat από τις τηλεπικοινωνίες και την ψηφιακή τηλεόραση οι οποίες έκαναν λόγο για έσοδα και κέρδη ουκ ολίγων εκατομμυρίων ευρώ... Λίγους μήνες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι η ΟΙΝΕΡΓΑ θα μετονομαζόταν σε Intersat και ότι –σε συνεργασία με αμερικανούς επενδυτές (που φυσικά θα έφερνε η περίφημη Laidlow Global Corp.)– θα μετατρεπόταν σε κολοσσό της αγοράς τηλεπικοινωνιών. Ο κ. Μπατατούδης είχε εν τω μεταξύ αποκτήσει και το τηλεοπτικό κανάλι Seven, ενώ είχε μεταβιβάσει (από τον εαυτό του...) ποσοστό της εταιρείας 'Αθλος Α.Ε. (που ελέγχει το 80% του ΠΑΟΚ) στην Intersat, έναντι επτά εκατ. ευρώ.

    Αυτα τα ολιγα για ΜΠΑΟΚ που δεν επρεπε ΚΑΝ να υπαρχει ως αλλος ΟΣΦΠ του Βορρα, και sorry αν κουρασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας τέλειωσε και επίσημα ο τελειωμένος εδώ και καιρό Μπλάνκο και μείναμε με τον Μπάχα με την μπάκα και τον Αμπουραχαμάνι ή όπως αλλιώς το λένε το παλικάρι.
    Ποιοι Κρασάδες και Καπάνταοι, το καλοκαίρι θα είναι η χαρά του πανεριού.
    Ότι πάρεις εκατό(χιλιάδες) μάξιμουμ. Θα έχει πολύ πλάκα…
    Το Ελληνικό μπουρδέλο που ζούμε όσο βλέπει ψήφους από τα Παόκια τόσο θα τα κάνει αυτά. Η ξεφτίλα , της ξεφτίλας.
    Και σε αυτή την ξεφτίλα έχουμε πάρει και εμείς μέρος σαν ΑΕΚ με εντολή του αγαμίδι. Α ρε ξεφτιλισμένε, τι άλλο θα πάθουμε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Αδερφέ, δεν είναι σίγουρο. Διότι ο Μπλάνκο ψάχνει τριετές περί τα 3-3,5 μύρια, ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, που τον κοστολογεί όσο με την ΑΕΚ. Με τα ίδια λεφτά λοιπόν, ο Μπλάνκο ΔΕΝ φεύγει.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΤΙ: ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ( αυτό είναι σαφέστατο ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ που τα λέμε τα λεφτά που ζητάει ο παίχτης είναι υπερβολικά για την αξία του. Άσχετα αν ο παπαροπρόεδρος που έχουμε θέλει να τον ξεφορτωθεί δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να δώσουμε παραπάνω. Κι αυτά πολλά είναι που του δίνουμε αλλά βλέπεις μπαίνει στο μέσων και ο παράγοντας ‘’προσφορά’’ στην ομάδα τόσα χρόνια. Ας είχαμε τότε και τον Ριβάλντο που οι μπαλιές του ήταν πάρε βάλε και του Λύμπε φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Απριλίου, 2011 14:22

    Και μόνο για τις πληροφορίες περί μπατμαν (όπως και πολλές άλλες τέτοιου τύπου) χαίρομαι που συμμετέχω εδώ. Εμείς παλεύουμε να μην κοιτάμε το δάχτυλο...
    Εγώ, καθ' ότι προτεσταντικής ηθικής επαγγελματικώς, σε αυτό που κάνει ο μπλάνκο δε βλέπω ουδέν μεμπτόν. Τόσα ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ. Πόσα θα πάρει? Εδώ ατύχησε, διότι στο σύνολο της αγοράς του, και δει στο ελληνικό μέρος της, έχει επέλθει πτώση τιμών, οπότε 1,2 μύρια ετησίως δε νομίζω να δίνει ΚΑΝΕΙΣ.
    Πρόπερσι ίσως, αλλά τότε δεν ψαχνόταν.
    Από μιά άποψη τον καταλαβαίνω, κι εγώ τα ίδια τραβάω...Όχι για 1,2 ετησίως, για πολύ, μα πολύ παρακάτω, αλλά τι να κάνουμε.
    Πάντως αν δεν τα βρει και έρθει πίσω στην ΑΕΚ, προβλέπω το αδαμίδι να βγάλει ένα λόγο περί "ιδανικών και αρχών της ομάδος" και να ξεμένουμε με τον αμπντουραχμάνι.
    Ο μόνος λόγος να μην το δεχόμαστε -για εμένα- πίσω μετά από αποτυχημένο ψάξιμο του θα ήταν εάν είχε ήδη βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Αλλά τι λέω, έχει (αμπτουραχμάνι, λέω)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου κλείνουμε την τηλεόραση, στα δελτία των 8 και των 9, και ανοίγουμε
    το Ιντερνετ. Από τη διεύθυνση xreokratia.gr και debtocracy.gr, από τις 20:00 και μετά θα είναι
    διαθέσιμο το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ που στηρίχθηκε αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση των
    θεατών και το οποίο θα διατίθεται χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδωσης.
    Οι συντελεστές του Debtocracy συνομιλούν με ορισμένους από τους σημαντικότερους οικονομολόγους,
    πολιτικούς και δημοσιογράφους που παρουσιάζουν εναλλακτικές ερμηνείες αλλά και προτάσεις για την
    κρίση δημοσίου χρέους της Ελλάδας και της Ευρωζώνης. Οι δημοσιογράφοι Αρης Χατζηστεφάνου και
    Κατερίνα Κιτίδη, που υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία, παρακολουθούν την πορεία χωρών
    όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη
    προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα.
    Έχοντας πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και μέσα από κινούμενα
    σχέδια και animation το Debtocracy παρακολουθεί την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας από τη
    δεκαετία του '70 και εξηγεί τις έννοιες του απεχθούς και του παράνομου χρέους που βαραίνουν και την
    Ελλάδα.
    Στο Debtocracy μιλούν, μεταξύ άλλων, οι ακαδημαϊκοί Ντέιβιντ Χάρβεϊ, Σαμίρ Αμίν, Κώστας
    Λαπαβίτσας και Ζεράρ Ντιμενίλ, ο φιλόσοφος Αλέν Μπαντιού, ο επικεφαλής της επιτροπής λογιστικού
    ελέγχου του Ισημερινού Ούγκο Αρίας, ο πρόεδρος του CADTM Ερίκ Τουσέν, δημοσιογράφοι όπως o Άβι
    Λιούις (συγγραφέας/σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ The Take – Η κατάληψη) και ο Ζαν Κατρμέρ
    (Liberation). Ακόμη προσωπικότητες όπως ο Μανώλης Γλέζος και η αντιπρόεδρος του γερμανικού
    κόμματος Die Linke Ζάρα Βάγκενκνεχτ.
    Τη μουσική υπογράφει ο Γιάννης Αγγελάκας και το μοντάζ ο Αρης Τριανταφύλλου ενώ την παραγωγή
    ανέλαβε η εταιρεία BitsnBytes του Κώστα Εφήμερου.
    Η δημιουργία του Debtocracy οφείλεται αποκλειστικά στους εκατοντάδες ανώνυμους και επώνυμους
    «συμπαραγωγούς» μας που κάλυψαν μέσα σε λίγες ημέρες τα έξοδα παραγωγής και συνέχισαν να
    συνεισφέρουν για τα έξοδα διανομής.
    www.debtocracy.gr
    OCRACY ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
    DEBT // ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ
    Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον Μιχάλη Αλιμάνη στο τηλέφωνο 210.3425801
    info@debtocracy.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι ένα εφαρμοσμένο «Fight Club» με οπαδικό άλλοθι.

    Δικαίως οι περισσότεροι είναι θυμωμένοι. Όμως, το προϊόν κάθε θυμού δεν είναι απαραιτήτως σεβαστό. Ειδικά όταν οι υποκείμενοι σε τραμπουκισμούς γίνονται με τη σειρά τους τραμπούκοι και μάλιστα εις βάρος της αγαπημένης τους ομάδας. Κάτι σαν το σύνδρομο του Ισραήλ ένα πράγμα, αλλά σε κιτρινόμαυρη version…

    Δεν ξέρω αν η κίνηση των οργανωμένων της Ένωσης να βάλουν τους ποδοσφαιριστές σε ταξί ήταν συμβολική, αυτό που ξέρω με βεβαιότητα όμως είναι ότι δεν υπάρχει χειρότερη μορφή βίας από αυτή που δέχεται ο μοναχικός όταν αμφισβητεί τις οργανωμένες ομάδες. Και είναι πολλοί οι «μοναχικοί» ΑΕΚτζήδες που μπρος σε αυτή τη θλιβερή εικόνα ήθελαν να φωνάξουν «Φτάνει πια!». Δεν το έκαναν. Γιατί στην ποδοσφαιρική κοινωνία της ΑΕΚ επιτρέπεται ο αυνανισμός, απαγορεύονται όμως οι κραυγές.

    Και το έργο συνεχίζεται: Οι μέτοχοι ψάχνουν τρόπο να την κάνουν με ελαφρά, αλλά στο μεταξύ μένουν και βάζουν λεφτά, έστω και αν δεν το θέλουν. Λέγεται και ψυχαναγκασμός. Οι οργανωμένοι πάλι τους βρίζουν, τους αποκαλούν ανεπαρκείς αλλά κατά βάθος κάνουν το σταυρό τους που υπάρχουν και αυτοί και πέφτει κανένα φράγκο στην ομάδα. Στο μεσοδιάστημα διοργανώνονται συλλαλητήρια χωρίς βασικό αίτημα. Παγκόσμια πρωτοτυπία. Και φυσικά κάθε Άνοιξη μαζί με τα χελιδόνια έρχεται και ο Τίγρης, ο οποίος διαψεύδει πάντα τόσο γρήγορα τις φήμες που είμαι σίγουρος ότι έχει προσλάβει άνθρωπο μόνο για αυτή τη δουλειά. Τον έχει stand by και με το που βγει το πρωτοσέλιδο, αυτός έχει ήδη στείλει τη διάψευση. Α, βασικά υπάρχει και ένας τελικός Κυπέλλου, αλλά ποιος ασχολείται τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΕΟΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΣΑΧΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΕΙ 1,5 ΛΙΤΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή