Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ

          Ήταν κάτι μεταξύ πεισματωμένου, αποφασισμένου, σίγουρου κι οραματιστή για το μέλλον, " το οποίο προβλέπεται εξ ίσου λαμπρό με το παρελθόν". Δηλαδή, ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ. Καινούργιος πασόκος μας βρήκε σαν το παρελθόν του 2004 του club Λαλιώτη. Ξέρετε βέβαια ποιός είναι ο Λαλιώτης. Ένας αμόρφωτος ανειδίκευτος, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ Η HERALD TRIBUNE ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ 17Ν, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
             Κι είναι τόσο σίγουρος για το αύριο, ΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΣ Ή ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ - κατά Νοτιά - , ΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ; Να τούρθουν κι αυτουνού τίποτε γκαζάκια; ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΦΗΜΗ ΤΥΠΟΥ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ; ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ η " μεγάλη μάζα των Αεκτζήδων που είναι υγιής". ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
          Κι είναι προφανές οτι προανάγγειλε το τέλος. ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ, " συμβαίνουν διάφορες ενέργειες των οποίων γίναμε μάρτυρες σχετικά με τη λειτουργία της εταιρείας" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ " η διοίκηση ήταν απούσα για να μην οξύνει κι άλλο τα πνεύματα" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε άλλη στο τέλος της σαιζόν ( ποιός ζει και ποιός πεθαίνει όταν όλοι θα είμαστε λος πούλος κι άρα καλά ρέκβιεμ ).
         ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ. ΜΙΑ ΠΟΥ " η ΑΕΚ έχει αύριο". ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ. ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ; ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ; ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΚΟΡΑΛΛΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ; Κι αφού " γνωρίζουμε όλα τα προβλήματα", ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΦΕΤΟΣ; ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΕΤΟΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ, ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΗΛΑ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;
        ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: " Όπως και να το κάνουμε, ο απολογισμός είναι ήδη θετικός." ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΚΤΖΗ; ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ, ΖΗΤΑΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΙΣΑΙ -24 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ, 16 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΠΟΛΥΕΙΣ ΤΟΝ ΣΟΥΪΤΣΑ ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ...
       ΑΛΛΑ "ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ." ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ( ο Δώνης με τη Λάρισα το πήρε το κύπελλο, ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα; -  για τους προληπτικούς). ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ;
       ΜΕ ΟΛΟΝ ΜΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ, ΚΑΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ, Ή ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ
 ( " ΕΞΉΓΗΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ORIGINAL ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ" ) , ΥΓΙΕΙΣ Ή ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ:
                   " ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ. " ΚΑΙ :
                   " ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ." ΞΑΝΑΛΕΩ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ.
      ΑΡΑ; ΑΡΑ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ( ΗΔΗ ), ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΝΟΒΑ ΘΕΤΙΚΟΣ, ΑΝ ΚΑΤΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ .  ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ( αν τα πιστεύει αυτά ) ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ  ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, που θα ξαναμαζευτεί ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΣΤΑΓΙΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ.
        ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ, σαφέστατα καταδικάζονται όλα τα παρανοϊκά έκτροπα, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ. ΚΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, που ο θεός να βάλει το χέρι του τι θα γίνει αν χαθεί και το τι θα επακολουθήσει στα μπαράζ.
                           ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ
          ΒΡΕ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΠΑΡΕ ΑΛΑΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ, ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ.  ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ. ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΝΤΕΜΗΔΕΣ, που χτυπήθηκε με τον Ψωμιάδη.
        ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;
      ΥΓ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ " ΕΝΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΕΛΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 21, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ. ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: " ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΜ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 6-0". ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
       ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ, ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΔΙΝΩ, ΕΤΣΙ;

23 σχόλια:

  1. Δεν τον προσλαβαμε εμεις,Στηβεν,τον Αδαμιδη.Ουτε ειναι υπαλληλος μας.Για αυτους που τον προσλαβανε,ο ανθρωπος ειναι πετυχημενος,και εχει καθε δικαιωμα να βγαινει και να λεει οτι θελει.Αφου μεχρι κι ο Παππας που τον εφερε,ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ,κραταει αυτη την σταση,τοτε για ολους αυτους που τον πληρωνουν ειναι μια χαρα προεδρος.Το οτι θα φυγει,μαζι με τους εργοδοτες του,δεν τον απασχολει,αυτο που ηταν να κανει το εκανε και με το παραπανω.ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ειναι.Κατι αναλογο με τον ΓΑΠ,που εχει πηδησει χωρις σαλιο 10 εκ.ελληνες,αλλα για τα αφεντικα του το παει μια χαρα το πραγμα.Τι δηλαδη,επειδη υπαρχει ενα blog που βλεπει τα πραγματα αλλιως,επειδη υπαρχουν καποιοι που αντιστεκονται στην διαλυση της ΑΕΚ,παει να πει οτι ο Αδαμιδης δεν θα κανει ανακοινωσεις και γιατι τα καλαμαρακια ηταν κατεψυγμενα στο ουζερι? Δικηγορος ειναι ο ανθρωπος,το ψωμι του βγαζει μιλωντας και κανοντας το ασπρο μαυρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τι θεωρει σαν "θετικο" η "αρνητικο" ο Αδαμιδης,δεν μας νοιαζει,αφου δεν μας νοιαζει ουτε ο ιδιος.
    Και τα λογια του ειναι ασφαλως γελοια.
    Πως θα μπορουσε να πει "η πορεια εως τωρα της διοικησης ειναι αρνητικη",αφου ειναι εκει που ειναι ακομα; Αυτο το λες οταν παραλληλα παιρνεις και τα μπογαλακια σου.
    Αφου δεν φευγει-δεν τον φευγουν μαλλον- τοτε πρεπει και να πει την μαλακια περι "θετικου".

    Φυσικα αυτα ειναι για τα θηρια. Ολοι οι ΑΕΚτζηδες- και οχι μονο- ξερουν,γνωριζουν και βλεπουν το μεγεθος της ανυπαρξιας οχι μονο του προσωπου αλλα και τις "διοικησης". Η οποια εδω και παρα πολυ καιρο ειναι μη-διοικηση.

    Βεβαια δεν μας ειπε τι δουλεια ειχε να μιλησει με τον Χατζηχρηστο,αφου ΕΠΙΣΗΜΑ εκεινος ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ.
    Και αφου εκεινος μας πει ως τι μιλησε με τον δικηγορο; Ως αρμοδιος; Ως υποκινητης; Η ως επομενος προεδρος;
    Μιλαμε για θεατρο ΣΚΙΩΝ. Κυριολεκτικα.

    Ολο το παραμυθι ειναι το "κυπελο". Αυτη η μαλακια που μας φορτωθηκε στο κεφαλι.
    Αν δεν υπηρχε,θα ηταν παρελθον οι μπροστινοι.
    Το παραμυθι συνεχιζεται,ελεω Καρνεζη.
    Ποια play-off; Με -25 απο τον πρωτο;
    Η παραγκα στεκεται απο ενα σπιρτοξυλο.

    "Μα τι θα γινει"; θα μου πεις.
    "Να πανε να γαμηθουνε" απαντω.
    Και η ΑΕΚ να μπει στο χαμαμ της ξε-χρεωσης.
    Με οποιο κοστος.
    Ομαδα με κοσμο δεν χανεται ποτε.

    Σιγα να μη περιμενουμε τον καθε μαλακα βαλτο,δοτο,υπαλληλο,που πουλα εκδουλευσεις,να μας πει "υπαρχει αυριο για την ΑΕΚ".
    Ασφαλως και υπαρχει μαλακα. Αλλα αυτο που θα ορισει ο κοσμος. Οχι εσυ, η ο "βλακας", η ο "εξαφανισμενος".

    Τα σωληνακια του ημιθανη, τα τραβανε ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΜΟΝΟ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΡΥΠΙΟΙ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΙ,ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας δουμε τα πραγματα καταματα.
    Υπαρχουν ορισμενα δεδομενα,τα οποια μας βοηθανε να παμε σε καποια συμπερασματα.
    Με την εις ατοπον απαγωγη.
    Μιλωντας για το οικονομικο,το οποιο ειναι και το μεγαλυτερο αγκαθι.
    Τι ΔΕΝ μπορει να κανει η ΑΕΚ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ.
    Αν ακουσετε, η και στο τελος δειτε καποιον "επενδυτη", ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ τις συνθηκες,ετοιμαστειτε για ξεπλημα χρηματων ΤΟΥ,αλλες μπιζνες και βεβαια διπλασιασμο των χρεων της ΠΑΕ κατα την φυγη του. ( κατα το "τρελος η λαμογιο καποιου που δεν λεει να μπει και "να βαλει ενα-δυο καραβια στην ΑΕΚ ναουμε αμα λαχει να γουσταρουμε" για καποιους αλλους αφελεις)

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ χρωστα παρα πολλα. Ποσα; Το ακριβες νουμερο δεν το ξερουμε. Ξερουμε κατα προσεγγιση. Που λεει οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 65 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ 100.
    Δυνατοτητα επαναληψης αρθρου 44 δεν υπαρχει με καμια Παναγια. Οι λογοι γνωστοι.
    Πιθανοτητα να ερθει επενδυτης-ες με προοπτικη μελλοντος, υπο αυτες τις οικονομικες συνθηκες (αν θεωρησουμε οτι μονο αυτο ειναι το προβλημα,που δεν ειναι μονο αυτο) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΜΙΑ.

    Τα περι "συμπαικτων" ειναι για αποπροσανατολισμο και ταισμα του κοσμου. Και φυσικα για να κερδισει χρονο μια ανυπαρκτη και απολυτως αδιαφορη ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.(γιατι για καποια ΑΛΛΑ πραγματακια ενδιαφερονται).
    Σε ενα-δυο μηνες,ολοι αυτοι που τωρα τρεχουν το σαβανο της ΠΑΕ,θα ειναι παρελθον.Εκ'των πραγματων.

    Και λεμε: Αδειοδοτηση θα παρει η ΑΕΚ; Θα δωθουν τα υπολοιπα 5-6-7 εκ. που υπολοιπονται;
    Αντε και ξαναβαζουν το χερι στην τσεπη.(που δεν το βλεπω)
    Αντε και την παιρνει λοιπον. Να την κανει ΤΙ; Να συμμετασχει που και ΠΩΣ;
    Μια ομαδα που χρειαζεται-ακομα και με τα σημερινα δεδομενα,αλλα και με καθε "μαζεμα" - 1 εκατομμυριο το μηνα,για να παραμενει το μαγαζι ανοιχτο.

    Τουλαχιστον μια ντουζινα παικτες με τον ενα η τον αλλον τροπο,φευγουν. Εσοδα; Σχεδον μηδεν.
    Πως θα ερθουν,με τι λεφτα, αυτοι που θα ερθουν;
    (βεβαια βλεποντας και τα τρεχοντα γεγονοτα,κανενας που εχει σωας τας φρενας δεν θα θελει να ερθει σε μια ομαδα που θα κινδυνευει συνεχως και ποικιλοτροπως. Και οχι μονο παικτης, αλλα καθε στελεχος με αξια)

    Αδεια για γηπεδο απο το κρατος,αντε και την παιρνεις. Τι να την κανεις και αυτην; Ποιος ιδιωτης,η επενδυτικος ομιλος, η τραπεζα, θα ασχοληθει ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
    Δινεις εσυ δανειο για μια κατασκευη καπου,οταν τα παντα ειναι υποθηκευμενα,καταχρεωμενα και με ορατοτατο κινδυνο;

    Εκτος και αν πρεπει να πιστεψουμε τον μαλακα τον Αδαμιδη οτι "εχουν βρεθει οι τσεπες που θα βαλουν το 1/3. Που θα το βαλουν βρε μαλακιο; Τι ειναι ενα γηπεδο χωρις ομαδα;Δηλαδη με χρεη βουνο που παιρνει την κατιουσα;Θα το κανετε πολυκινηματογραφους; Η μπουρδελα-βιτρινες,σαν το Αμστερνταμ;
    Τα αλλα 2/3; "δεν γαμιεται μωρε; Μηπως θα ειμαστε εδω για να απολογηθουμε για τις μαλακιες που λεμε τωρα";
    Το γηπεδο ΥΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παπας ειναι παρελθον,πλεον. Ο Νοτιας, τι θα κανει; Θα δινει ενα ποσο στην μια εταιρια και θα το βγαζει σαν κερδος απο την αλλη και μετα θα τα ξαναβαζει στην πρωτη; Μαλακιες λεμε;
    Στριμωγμα για τον Χιωτη. Τον εφαγαν,τον δαγκωσαν στο προπονητικο,τελικα εκεινο φτιαχτηκε και με την συμβολη των Παπα(δηλαδη Αδαμυδι) αλλα ΚΑΙ Χατζηχρηστου,τελικα η απαραδεκτη συμβαση περασε.
    ( ο Δ.Χ μπορει να μην ειπε "ναι",αλλα προτιμησε την μεθοδο της αριστερας στο εδω κοινοβουλιο: Απεχωρισε. Για να διευκολυνει την ψηφοφορια. Αυτα ειναι! Ειναι να μην εισαι εξυπνος,σαν τον Πιλατο;)
    Που μακαρι να μη περναγε και για τον ιδιο το Νοτια.Που εμπλεξε πλεον με δ'αυτο.

    Τι πρεπει να κανει λοιπον ο Νικολας; Να πεισει τους α-μετοχους και εξαφανισμενους Λαλιωτηδες της παρεας του 2004,να βαλουν λεφτα.(χα!) Για να ειναι ζωντανη η ΑΕΚ (που λεει ο λογος) και ετσι εκεινος, επιτελους να εισπρατει τουλαχιστον λιγοτερα απο αυτα που ειναι υποχρεωμενος να βαζει,αφου πλεον ειναι μονος του.("αυτος,ψαχνει για μαλακες", θα μπορουσε να πει τωρα το παρεακι)

    (κυκλοφορει αχνά και το απελπισμενο σεναριο που ακουγεται τωρα τελευταια περι αναμηξης του κοντοβρακη,ξανα στην ΑΕΚ. Με παλι καποια ομαδα σωτηριας πισω του. Βεβαια δεν παιζει πλεον σοβαρα αυτη η πιθανοτητα αλλα επειδη οπου σταματα η λογικη αρχιζει η ΑΕΚ,δεν αποκλειεται να επιχειρηθει αλλη μια επιστροφη στο μελλον. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΩΤΗΡΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΑΓΜΑ)
    Αλλα υπαρχει ενα προβλημα:Χρεη λεγονται.Τα οποια ειναι παρα πολλα.Και χωρις δυνατοτητα διαγραφης.
    Ουτε και καποια ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ διαβεβαιωση-οπως τοτε,το 2004- οτι αυτα θα διαγραφουν)
    Μια του κλεφτη...δυο του κλεφτη...

    Και φτανουμε στο "δια ταυτα".: Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Προτιμοτερο το ρεμα γιατι και σαν λεξη δεν φοβιζει και τοσο και δινει και μια ελπιδα οτι μετα την πτωση,μπορει και να εισαι ζωντανος,αφου μπορει κατρακυλισεις σε τιποτα θαμνους και να καταληξεις σε καποιο ποταμι.

    Ο φυλακισμενος,οταν δεν αντεχει,πρεπει να σκεφτεται και την καθε εκδοχη.Καθε περιπετεια. Αρκει να αχνοφαινεται μια πιθανοτητα στο τελος της,οτι θα ελευθερωθει.
    Αλλιως,μεινε "μεσα". Και να προσεχεις καθε φορα οταν σκυβεις για το σαπουνι, η να ζεις με τις φωτογραφιες της αγαπητικιας.

    Αλλη "λυση"; Δεν υπαρχει. Αλλα υπαρχει λυση χωρις εισαγωγικα. Οριστικη. Και μιλαμε για "λυση εταιρειας". Κλεισιμο. Με οτι αυτο επακολουθει. Αλλαγη ΑΦΜ (οχι με αυτο του Χατζηχρηστου)Απο την αρχη. Απο την κολυμβηθρα του Σηλωαμ.
    Η οποια δεν ειναι κανενας πουστικος νομος. Κανενα βολεμα. Κανενα βαλκανικο μπαλωμα.
    Δεν προκειται για αυτοτιμωρια, η για αυτομαστιγωση.
    Προκειται για ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ.

    "οτι αξιζει,ποναει και ειναι δυσκολο" κατα ενα ασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ.Καθαρη και κρυσταλλινη λυση ειναι μονο αυτη η περιπτωση.Και με το γραμμα του νομου,για να πατσισουμε το `44.
    Το μονο μειονεκτημα, που ειναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ,ειναι πως ετσι σταματαει η ομαδα να κανει χρεη πλυντηριου,οποτε ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ που θα την αναλαβει στην δ`εθνικη θα δυσκολευτει για καποια πραγματα σε αντιθεση με τωρα.Και οταν λεω μειονεκτημα,εννοω για αυτον που θα παρει την ομαδα,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Γιατι με νεο ΑΦΜ και ονομα,ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ που γραφει χρεη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απελυθει και ο Σουιτσα χθες.
    Οι σωστες δουλειες ετσι ειναι. απο κατω ξεκινα η αναδομηση.
    Βρε δεν θα παει ενα φυλακη; Δεν θα παραιτηθει κανεις για τα αισχη"; Ετσι δεν λεει ο κοσμος στο δρομο. Οριστε λοιπον αιμοδηψεις.Εφυγε ο προπονητης τερματοφυλακων.
    Ειχε προβλημα στο ισχυο απο οτι διαβαζω. Αρα οχι ικανος να αντεπεξελθει στα καθηκοντα που επιτασει η πολις. Και η Απελα του εδειξε τον Καιαδα. Ειναι να μην εχεις σκληρη διαπαιδαγωγηση και ατεγκτους νομους; Αλλιως μπροστα δεν πας.

    "θα προκλειθει σοκ" προαναγγελουν "κυκλοι" του προεδρου,οσο αφορα σε αυτα που θα ακουστουν στην απολογιστικη συνεντευξη του,οταν αυτη δωθει.
    ("κυκλους" εχουν ολοι οσοι θελουν να ειναι καθως πρεπει και "κατι". Δεν εισαι μονος.Δεν βγαινεις μονος να λες. Βγαινουν οι "κυκλοι" πρωτα και προιδεαζουν τις εξελιξεις. Οι "κυκλοι" ειναι προαπαιτουμενο,προκειμενου να ανηκεις εις την υψηλη κοινωνια και αν θελεις τελος παντων να σημαινεις κατι. "κυκλοι απο το υπουργειο οικονομικων..." "κυκλοι της γνωστης τραγουδιστριας..." και παει λεγοντας.
    Μου θυμιζει το πραγματικο ανεκδοτο που εχω ξανααναφερει εδω.: Ενα Κορινθιακο Μπαρ,το Mordilo" μετα τις 2 το πρωι μεταμορφωνοταν σε "τραινο".Καθωσπρεπει και ανευ πασης υποψιας κοσμος απο την καλη κοινωνια της πολης,γιατροι,δασκαλοι, δικηγοροι κλπ. πεταγαν τα ρουχα,εμπαιναν σε σειρα σαν βαγονακια και ο ενας την εχωνε στον κωλο του αλλου.Ο τελευταιος βεβαια ειχε ενα θεμα, καθ'οτι ηταν με την τρυπα αδεια. Και φωναζε αλαφιασμενος: "καντε κυκλο...καντε κυκλο")
    Τελος παντων.

    Σοκ λοιπον προαναγγελει ο προεδρος της φαπας.
    "Δεν φταιμε εμεις.Οριστε τα στοιχεια. Καναμε οτι μπορουσαμε. Τα χρεη ειναι τεραστια.Δεν υπαρχει αυριο-τελικα-για την ΑΕΚ. Μονη λυση; Σοκ και πεος".

    Δηλωσεις νεες του Κρονου-Χατζηχρηστου.
    "το καναμε για να καταλαβουν την ντροπη του 6-0" ειπε για τα ταξι. Αλλα "πως θα μπορουσαμε να μετασχουμε στο συλλαλητηριο,αφου αυτη ι ιστορια θα ξεσπασει πανω μας και προσωπικα σε εμενα και θα οδηγηθουμε στο Πρωτοδικειο..."

    Εγω μια απορια ταπεινη εχω μουσια μου: Πως βγαζεις τρεις απανωτες ανακοινωσεις και απαιτεις παραιτησεις,μη αναφεροντας ΚΑΘΟΛΟΥ τους παικτες,αρα στοχευοντας στην διοικηση και τελικα την ημερα του συλλαλητηριου, επιδιωκεις συμβολικα να στρεψεις την προσοχη με την κινηση των ταξι,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους παικτες και να αποφασισεις να τους "συμορφωσεις",ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ;
    Αν εχεις καποια απαντηση,σε παρακαλουμε επικοινωνησε: kolotoympes@hotmail.com

    "μονη λυση ο Χατζηιωαννου" ειπε επισης. Γιατι; Επειδη αρχιζει απο "Χατζη"; Υπαρχει και ο Χατζηνασιος. Θα γραψει και νεο υμνο. Η ο Χατζηνικολαου.Να εχουμε και εναν Ολυμπιακο στην διοικηση.Ειναι η μονη ομαδα που λειπει απο κει.
    Η ο Χατζι. Απολυθηκε απο την Γαλατα τις προαλλες. Ηταν και στην Τουρκια και αρα θα ξερει κατι.
    Η και η Χατζηκυριακου. Οδος ειναι.

    Εγω ενα αναρωτιεμαι.Αναλογιζομενος και την-μονιμη- εγκεφαλικη σου φουρτουνα: Οι εκλογες της μανας,σε δυο μηνες,ειναι καλο, η κακο για σενα;Θες δηλαδη να φυγεις,για να μη σε προλαβει ο προεδρος του Πρωτοδικειου και σου παραδωσει τα κλειδια της ΠΑΕ, η θα τις αναβαλεις με καποιο τροπο προκειμενου να προλαβεις να γινεις προεδρος εστω και για μια μερα;
    Γιατι να επανεκλεγεις,χλωμο το βλεπω.
    Μια λυση ειναι το πραξικοπημα βεβαια.
    Σαν εκεινο του '67. Απο τους Στρατηγους το περιμεναν,απο τους συνταγματαρχες το βρηκαν.
    Και εμεις σε απολυταρχια πιστευουμε.Μονο ετσι θα λειτουργησει το μαγαζι. Αντε λοιπον μουσατε Πατακε μου να σε δουμε.

    Μα πραγματικα πιστευεις οτι με εσενα στο προσκηνιο και το παρασκηνιο,θα βρεθει ανθρωπος που να ερθει να βαλει λεφτα; "ναι αμε.Μεχρι τωρα πως βρισκονταν"; θα μου πεις.
    Δεν ειναι το ιδιο πλεον αγαπητε βλακα. Οι καιροι αλλαξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ομαδα που μπορει να προκυψει απο την καθαρση της Δ.Εθνικης εεχει ολα τα εχεγκυα να ειναι στην Α σε 4 σαιζον.

    Πως?

    Θεωρω οτι μπορει μια καθαρη ΑΕΚ, και εννοωντας καθαρη εννοω απο καραγκιοζηδες τυπου αγαμιδι, να κανει ΑΝΕΤΑ 15-20,000 διαρκειας.
    Αυτο σαν αρχη ειναι ενα εσοδο 5-6 εκκ ευρω.

    Θεωρω οτι σαν ΑΕΚ μπορει να εχει χορηγιες, δηλαδη φανελλα-σορτσακι, διαφημησεις ενα ποσο της ταξεως αρχικα των 300 χιλιαδων που σταδιακα (και οσο ανεβαινεις κατηγοριες) φτανει ανετα το 1,5 μυριο.

    Θεωρω οτι μπορει να εκμεταλευτει το ονομα ΑΕΚ (ακους ρε βλακα?) και να οργανωσει 2 τουρνουα, ενα το καλοκαιρι-προετοιμασιας και ενα τα Χριστουγεννα που καθεται (ειμαστε η μοναδικη χωρα που καθονατι 10-15 μερες οι παικτες) 3-4 ομαδων με εσοδα 300-500 χιλιαδες.
    (Ξερω ρε βλακα ειναι πυρινικη φυσικη για σενα αυτα αλλα ΝΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...)

    Θεωρω οτι μπορει ακομη και στην Δ Εθνικη να κανει ενα κοντρατο με την Nova, ως ΑΕΚ και οχι ως λιγκα, ωστε να εισπρατει αλλα 500 αρχικα.

    Τελος θεωρω οτι μπορει ΑΝΕΤΑ να εχει εσοδα 800-1εκκ απο μπουτικ που αυτη την φορα δεν θα πηγαινουν στην τσεπη του γκοντο αλλα στην ομαδα.

    Για να μην τα πολυλογουμε μπορει με 2-3 κινησεις να εχεις ΑΡΧΙΚΑ εσοδα στην Δ' της ταξεως των 7-8 εκκ ευρω, τα οποια οσο ανεβαινεις κατηγοριες θα αυξανωνται φυσικα λογω χορηγων-τηλεοπτικων κλπ.

    Στα εξοδα: Ενα ροστερ του 1,5 εκκ ειναι επιπεδο Μπαρτσελονα για Δ και Γ εθνικη.
    Διοικητικα ακομη και στο resort θα δινεις 1 εκκ και θα εχεις και αλλο 1-1,5 εκκ τα λεγωμενα opp-ex δηλαδη τα τρεχωντα εξοδα της ομαδας.

    Κανωντας μια σουμα η ομαδα ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ να αφηνει ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 3-4εκκ την σαιζον ΑΥΡΙΟ.

    Και λεγωντας πλεονασμα δεν εννοω να μπαινουν στη τσεπη καποιων αλλα να ειναι εταιρικο κεφαλαιο, που οσο ανεβαινει η ομαδα θα χρειαζεται μιας και θα μεγαλωνουν οι απαιτησεις της.

    Τι προυποθετει μια τετοια κινηση?

    ΕΝΑΝ ΟΡΟ: ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.

    Η ΑΕΚ εχει απιστευτο πλουτο: κοσμο (δηλαδη πελατες ρε μαλακισμενο που καταφερες να τους εξαφανισεις σε ενα χρονο μεσα) εχει ανθρωπους που την αγαπανε και ξερουν μπαλλα και εχουν διασυνεδεσεις κα κοβει το ματι τους.

    Αρκετα πλεον με Ισλανδους μαλακες και Αλβανους 'προπονητες' που δεν εχουν βγαλει ΕΝΑ παικτη 6 χρονια τωρα.

    Ευχαριστουμε π.χ ρε Τονι αλλα δεν κανεις ρε φιλε. Δεν ειναι κακο, απλα δεν το χεις.

    Δεν ζηταμε πυρινικη φυσικη, ενα ροστερ 7 καλων παικτων (Τζαβελας-Μανιατης-Αμπτουν-Βελλιος-Μακος) να κανεις ενα κορμο σε μια διετια τον οποιο θα πλαισιωνεις με 1-2 ανα χρονια.
    Δηλαδη ο Μακης ΠΩΣ τους βρισκει?


    Φυσικα ο καποιος που θα ειναι, αν οχι φυσικη παρουσια καθημερινα, αλλα ΠΑΝΩ απο την ομαδα με απωτερο ΦΥΣΙΚΑ σκοπο ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΑΕΚ.

    ΦΥΣΙΚΑ να βγαλει χρηματα, ΦΥΣΙΚΑ να εχει οτι μπορει να εχει ως ιδιοκτητης αλλα με ΥΓΕΙΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ.

    ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ.

    Δυσκολο βεβαια αμα εχεις μαθει στη λογικη οτι το ταμειο της ομαδας ειναι η τσεπη μου...

    Επισης ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ αν εχεις ΗΛΙΘΙΟΥΣ που μεσω της ΑΕΚ ΚΛΕΒΟΥΝΕ και ειναι εκει μονο και μονο για να τους λενε προεδρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ( αναφέρομαι στην ερώτηση σου ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΧ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ( ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , πλην της πρώτης, ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενοειται οτι ενα ακομη σημειο ειναι η ΞΕΚΑΘΑΡΗ σχεση οπαδων-εταιρειας.

    Και λεω οπαδω εταιρειας με το σκεπτικο οτι η εταιρεια ειναι των-του μετοχου και δινει οικονομικο λογο ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, στους πελατες της και αυτο μονο λογω της ιδιομορφιας της.

    Βεβαιως και θα υπαρχουν λαθη βεβαιως και θα γινουν μαλακιες αλλα στο μετρο του λογικου. Δεν παιζεις μια ζαρια ρε γκοντο την ομαδα γιατι αμα δεν σου κατσει ΒΛΑΚΑ διαλυεσαι.
    Βεβαια δεν σε ειδα να παιζεις μια ζαρια ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ..

    Η σχεση οπαδων-ομαδας ειναι κατι εντελως διαφορετικο. Μπορουν οι οπαδοι να φωναζουν να βριζουν να λενε και να κανουν οτι νομιζουν, αρκει αυτο να μην εχει επιπτωσεις στην ομαδα.

    Σουλατσα στο ΟΑΚΑ, φασαριες, αντ΄αυτου προεδροι και καραγκιζηλικια στυλ ταξι κλπ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩΝΤΑΙ.

    Οποιος θελει να βαλει σε ταξι την ομαδα, δηλαδη να μεταχειριζεται ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ, ας εχει τα ΑΡΧΙΔΙΑ (ναι ΧΑΤΖΗΠΟΥΣΤΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΕΩ) να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΕ ΟΛΑ.

    Γιατι Δερβεναγες με ξενες τσεπες ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΚ?

    Θες να βαλεις το Σκοκο σε Ταξι? ΟΚ. Πληρωσε το 1,5 μυριο που κοστιζει, γινε μετοχος και ΘΑ ΔΟΥΜΕ αν περασει το δικο σου απο ολο το Δ.Σ

    Καταλαβες ρε αγαμιδακο εξαφανισμενε? Που μου βγαινεις στο Καραλη εκ του ασφαλους να μας πεις τις παπαριες σου?

    Ποιος σου ειπε ρε μαλακισμενο με χερουλια ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ?

    Ποιος σου ειπε ρε αρχιμαλακα οτι εχεις το δικαιωμα να λες μην κατεβετε, οταν εχει παει ο καθε steven με τα παιδια του στο γηπεδο και εχει ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ 3 διαρκειας?

    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ? ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ?

    ΑΝ το νομιζεις ΕΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ.
    ΚΑΝΕ (αν κερδισουμε) ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΕΙΣ...

    Παμε παρακατω. Θες ρε χατζηπουστη ΑΕΚ? οκ

    Περαστε απο το ταμειον ΑΓΟΡΑΣΤΕ οπως ολος ο κοσμος τα εισητηριακια σας και καλως ορισατε.

    Κανετε φασαριες? Μια χαρα καμερες εχει το ΟΑΚΑ. Οπως σε ολα τα μαγαζια ΑΡΝΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ σε πελατες που αποδεδειγμενα ΒΛΑΠΤΟΥΝ την επιχηρηση σου.

    Αν και εσυ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ εισαι ΤΟΣΟ ΚΟΤΑ που αμα εχεις κανα σοβαρο απεναντι σου, διαδηλωνεις απ'εξω ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.
    Θυμασαι τον Μακη? ΚΟΤΕΥΕΣ να μπεις καν μεσα. Απ εξω και απο μακρια εσκουζες.
    Και φυσικα ολοι οι αλλοι ΧΕΣΜΕΝΟ σε ειχανε.

    Εχει ακι αλλα πολλα για να τρεξει η ΑΕΚ ΣΩΣΤΑ.

    ΠΟΛΛΑ αλλα οχι ευκολα μα σιγουρα οχι ακατορθωτα.
    Προσπαθεια, υπομονη (απ ολους) και υγεια θελει.

    Και αυτα αγαμιδια και χατζηπουσταρεοι ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΙ, δεν ΑΠΟΝΕΜΩΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ σε ενα βραδυ πισω απο τις κουρτινες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @steven + χρηστο

    Τα ταξι φιλοι ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ 'ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ'

    Τυχαια 'αποχωρησε' ο ενας και τυχαια μιλαγε )και καλα) στο τηλεφωνο με τον αλλον.

    Μιλαμε για το ιδιο τηλεφωνο που 'εψαχνε' να βρει ο ενας τον αλλον πριν 2 εβδομαδες τα μεσανυχτα της εξαρας...

    Πρωτη φορα ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ηταν ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ακομη και απο το ξενοδοχειο σε εντος εδρας και δεν ακολουθησαν την αποστολη

    Μια χαρα το ειχανε σχεδιασει, αλλωστε στις αναμπουμπουλες ο ΔΧ ειναι μανουλα, ωστε η προσοχη του κοσμου να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ν.Φ αλλα στα ταξι.

    Και αντιστοιχα τα καναλια και τα S.D...ειπαν 2 κουβεντες (και αν) για την Ν.Φ και 100 για τα ταξι...

    Ο νοων νοειτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή για τον Κώστα Κεντέρη, την Κατερίνα Θάνου και τον Χρήστο Τζέκο, επιδιώκει ο εισαγγελέας της δίκης για το περίφημο ατύχημα της παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

    Ουδέποτε έλαβε χώρα το συμβάν. Τα όσα κατέθεσαν μεταγενέστερα οι κατηγορούμενοι Κεντέρης, Θάνου, Τζέκος και ο αυτόπτης μάρτυρας Σακελαρίου ήταν ψευδή», υπογράμμισε, ενώ επεσήμανε πως δεν υπήρχε λόγος νοσηλείας των αθλητών στο ΚΑΤ στη συνέχεια. Ηταν ψευδή όλα, δεν είχαν πάθει τίποτα.

    ΣΩΩΠΠΑΑΑΑ σοβαρα? Επιτελους ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.

    Μονο κ εισαγγελεα μου να πατε και λιγο παρακατω.

    Στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ που ποτε δεν πιαστηκαν αλλα (και καλα) αποχωρησαν μονοι τους.

    Στην ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ COSMOTE ΚΥΡΙΩΣ (αλλα και αλλων) βεβαιως βεβαιως υψους 1,5εκκ που ειχε ορο ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ εκ μερους cosmote την συλληψη τους ως ντοπε.

    Τα παιδια ομως... non show κατηγορηθηκαν οτι εκαναν οχι ντοπα.

    Αρα ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ (γιατι προσπαθησε και μαλιστα επιμονα) ο cosmote να σπασει το κοντρατο, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ και μετα απο ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ το πληρωσε.

    Ε κατερινουλα? Ε κωστακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ασφαλως και δεν ειναι δικες του κινησεις και οι δυο. Τα ταξι του ανοικουν. Τα βαζουμε με τους παικτες και αφηνουμε στην παντα αυτους που καλουν οι δυο τελευταιες ανακοινωσεις να παραιτηθουν.
    Δηλαδη οι ανακοινωσεις που συνεγραψαν οι αντιΧατζηχρηστικοι. Οι οποιοι ηταν συμφωνοι και με το συλλαλητηριο,με το οποιο ομως δεν ηταν συμφωνος ο Χατζημουσιας-εφ'οσον το μαρουλι επεσε- και περιοριστικε στο να παρει κουρσα τα παιδια μεχρι το ΟΑΚΑ,με εξοδα της υποοργανωσης στην οποια προισταται.

    Μιλαμε για ΑΡΧΗμαλακα, οχι αστεια.
    Και λαμογιακι βεβαια. Βαλτου ενα φακελο με λεφτα στο τραπεζι και μετα πες η κανε οτι θες.Ολα δεκτα. Αρκει να υπαρχει αποζημιωσης. Ποση; Δεν γαμιεται...τα βρισκουμε.

    Ηθελα να ηξερα τι διαολο κανουνε εκει μεσα και δεν τον πετανε σε ενα πυθαρι με λαδι,τον γατομουστακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ορθα και εφικτα οσα λες, Dimi. Και θα ελεγα ακομα και αλλα οσο αφορα στα εσοδα. Και στο ξαναστησιμο με σκοπο την εφορμηση προς τα πανω.
    Αυτο ελειπε να μην υπαρχουν τροποι.

    Αλλα το πρωτο που πρεπει να λυθει,σε μια τετοια περιπτωση-μιλω για τον υποβιβασμο- ειναι να το χωνεψει ο κοσμος οτι η "ομαδα του" θα παιζει με την Κρανουλα και τον Μεσσηνιακο.
    Χρειαζεται πληση εγκεφαλου. Εδω που τα λεμε δεν ειναι ευκολο.
    Αλλα το πρωτο που μπορει να τιθασευσει πιθανες αντιδρασεις-ακομα και προβοκατσιες- ειναι καποιος μπροσταρης ενγνωσμενος και δοκιμασμενος - ο νοων νοειτω-,ωστε να υπαρχει οσο το δυνατον μεγαλυτερη προστασια της ομαδας οχι απο εξωγενεις παραγοντες πλεον (ΕΠΟ,διαιτησια κλπ) αλλα απο τους εσωτερικους αντιπαλους που αναποφευκτα θα πολλαπλασιαστουν.

    Αν δεν διαλυθει το παραμυθι "Δ.Χ", αν δεν γινει κτημα και πεποιθηση οτι αλλος τροπος δεν υπαρχει,αν ο κοσμος δεν συσπειρωθει γυρω απο την ομαδα ενωμενος,δουλεια δεν γινεται.
    Σε αυτο ειναι αναγκη-ειπαμε- να υπαρξει καποιος που να "ακουγεται" απο τους γνωστους-αγνωστους,αλλα και να δινει το εναυσμα στους υπολοιπους,περισσοτερους και ανοργανωτους.

    Αλλα τι κουβεντιαζουμε τωρα. Μονο και μονο που γραφουμε τετοια πραγματα,ηδη μας καταριουνται εκεινοι που λεν και το "οποιος μιλαει Β' Εθνικη,αυτος και η μανουλα του να παει να γαμηθει".

    Εχετε δικιο παιδια. Να πανε να γαμηθουνε οι μανες του κοσμου. Δεν μας ταιριαζει η Β Εθνικη.Απο την Δ' πρεπει να ξεκινησουμε.

    Εκτος και αν περιμενετε το επομενο λαμογιο "να τα σπρωξει" ταχα και φευγοντας να παρει και τα συρταρια. Μεχρι νε ερθει το μεθεπομενο λαμογιο, να "τα χωσει" και αυτος (δηλαδη να μας κραταει χορτατους) και οταν και αυτος με το καλο φυγει, η τον "φυγουμε" να εχει παρει και τα ντουβαρια.
    Και ετσι θα κυλαει το παραμυθι,ελπιζοντας σε ενα επομενο νομοσχεδιο-σφουγγαρι (στην Ελλαδα ειμαστε και το ξερουν οι "φαγανες" αυτο)οπου θα διαγραψει τα χρεη, θα μηδενισει το κοντερ,ωστε να ξεκινησει παλι αλλη μια κουρσα πουστιας,κλεψιας και γλεντιου,στις πλατες του κοσμακι.

    Αυτο θελετε; Μαλλον αυτο θελετε. Γιατι οχι; "εμεις θα σωσουμε τον κοσμο, η θα φτιαξουμε την Ελλαδα; Βρε δεν γαμιουνται ολα.Σταχτη."

    Παψε λοιπον να παρλαρεις τα γνωστα "ειναι αλλο να εισαι ΑΕΚ" και "ειμαι ΑΕΚ γιατι ειμαι διαφορετικος" και τα υπολοιπα κουραφεξαλα που προπαγανδιζεις ισα-ισα για να βολευεσαι, κανε ενα πανο που να λεει "μαζι τα φαγαμε", η "λεφτα υπαρχουν", η "παμε μπροστα απο την πισω πορτα" η δεν ξερω τι αλλο πουστικο,συνεχισε το παραμαγαζο, και παρατα μας ησυχους.

    Αι στο διαολο πια. Ψευτες.Υποκριτες του κωλου.
    Τυχωδιωκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βεβαια ο Δ.Χ δεν εχει μονο το παλουκι της ενδεχομενης παραλαβης μιας χρεωμενης ΠΑΕ απο το Πρωτοδικειο,αλλα εχει και εκεινο του μπασκετ.
    Στο οποιο τμημα,τρεχει η υποθεση της υπαγωγης στο αρθρο 99,προκειμενου μετα την υπαγωγη σε αυτο(αν) να διευθυετηθουν με βαση αυτο, ολες οι οφειλες της ΚΑΕ.
    Υπαρχει βασικη προυποθεση ομως: Η ομαδα να παραμεινει στην Α1. Εαν υποβιβαστει,παυει να ισχυει καθε νομος η ρυθμηση, και αυτη αυτοματα διαλυεται.
    Το τελευταιο το διαβασα. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.αν καποιος ξερει κατι παραπανω,ας πει.

    Οπως και να εχει, διλπα τα παλουκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ:

    Ένα κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο που αφορά την ΑΕΚ σκαρφίστηκαν οι Τούρκοι. Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Radikal», αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Mahmut Özgener, είναι έτοιμος να έρθει σε επαφή με την ΕΠΟ προκειμένου να της καταθέσει πρόταση για να επιτρέψει στην ΑΕΚ να λάβει μέρος στην τουρκική Super Ligi.

    Το ίδιο άρθρο προσθέτει ακόμα ότι στην υπόθεση έχει βάλει το χέρι του και ο υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Ελλάδα. Από εκεί και πέρα η «Radikal» συνεχίζει λέγοντας ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, ξέρει για την πρόταση αυτή και μάλιστα είναι θετικός στο ενδεχόμενο αυτό. «Το να συμμετάσχει η ΑΕΚ στην τουρκική superleague, θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο το φιλικό κλίμα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ (!!!) , σύμφωνα με τους Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χρηστο πιστευω οτι ο κοσμος δεν χρειαζεται καμμια πλυση εγκεφαλου.
    ΙΣΑ ΙΣΑ που μια χαρα καταλαβαινει ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΩΣΤΕ και τους εχει γραψει ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ (αγαμιδι και ΔΧ) στα παπαρια του, και δεν παταει πουθενα

    ο απλος κοσμος, οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δηλαδη, μια χαρα καταλαβαινουν και μια χαρα θα στηριξουν μια προταση σαν την παραπανω.

    Οι αεκτσηδες βεβαια (με β οχι με ζ) μπορει να στραβωσουν οντως, αλλα ποιος του γαμει τους 2.000 οταν εχεις μαζι σου τους 50-60?

    Ας παρουνε τον ΔΧ με τα αγαμιδια μαζι να πανε στο basket. χεστηκαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Σαββας ο Καλεντεριδης, ο οποιος ως γνωστον ειναι ο υπευθυνος επικοινωνιας(20 θαυμαστικα και sic) του Δ. Μελισσανιδη δηλωσε οτι "δεν υπαρχει τετοιο θεμα" οσο αφορα στα ετησια σεναρια καθε ανοιξη ετσι και φετος που θελουν τον Μελισσανιδη να πιεζετε απο "κυκλους" (να'τοι παλι οι "κυκλοι")οπαδων οργανωμενων και μη προκειμενου να ασχοληθει ξανα με την ΑΕΚ.

    Βεβαια, επικοινωνια απο "επικοινωνια" εχει διαφορα,αλλα το αποτελεσμα μετραει.

    Νομιζω οτι πρεπει να θεσπισουμε τα "Μελισσανιδεια". Εορτη της ανοιξης και της προσμονης. Απο 1η Απριλιου εως 30 Ιουνιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ο Σ.Κ. δεν είναι ακριβώς αυτό.
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΛΥΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ.
    ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ "ΤΑΛΙΜΠΑΝ".
    ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ. ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΠΕΣ. ΕΝΝΟΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Απριλίου, 2011 22:44

    Ο Σ.Κ. είναι πολλά πράγματα. Το ψωμί δε βγαίνει από 1 μόνο κουρμπέτι πια, δε φτάνει.
    Από τις ανιχεύσεις στην ΕΤ3 μου φάνηκε ιδιαίτερα συγκροτημένος, πρέπει να κάνει και καλή παρέα. Προπσαθώ να τον φανταστώ με να συνεργάζεται ή έστω να συνδιαλέγεται με το σκυλόσοφο και δε μου βγαίνει...ή μάλλον μόνο σε μάπες μπορεί να καταλήξει η κουβέντα. Και με τις ευχές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και βεβαια δεν ειναι "ακριβως αυτο".
    Αυτο εννοουσα και εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι εγινε παιδια με τον Σ.Κ? Ο ανθρωπος και βιβλιο εχει βγαλει και μαλιστα το παρουσιασε στο Αλεξανδρειο -οχι Μελαθρον- και επιτυχια ειχε.Και ανθρωποι σαν αυτον,δεν εχουν περιορισμους σε ρολους.Και καλα θα`ταν,αμα γινει το "εμπα" απο τον μεγαλο,να`ταν κι αυτος με ενεργο ρολο στην ομαδα.Βεβαιως και μια "ειδικοτητα" την εχει σ`αυτο που αναφερουν ο Στηβεν κι ο Χρηστος,αλλα ρε αδερφε ειναι για το καλο του συνολου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΜΠΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ MONEGASCOS: ΚΥΠ. ΠΟΝΤΟΣ, ΑΜΕΡΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή