Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

            Ήταν ηλίου φαεινότερον, οτι στο συλλαλητήριο δεν θα πήγαινα. Είχα μια αμφιταλάντευση λόγω παιδιών, που θέλανε να το  δουν από κοντά ( λες κι είναι τσίρκο)  , και λόγω κάποιων γνωστών που θα συναντούσα. Όμως η συνείδηση μου ( αφού πρέπει πάντα να παίζουν και κάποια δαιμονικά ), με σταμάτησε. Εξ άλλου τρεις άνθρωποι παραπάνω ή τρεις άνθρωποι λιγότεροι, δεν λένε και πολλά πράματα. Δεν μιλάω για μια μάζωξη, αλλά μιλάω για την ουσία. Που ήταν, έστω και τώρα, ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.
        Από την στιγμή, που τορπιλίσθηκε το θέμα από την βασική οργάνωση της ομάδας μας, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ. ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ. ΑΠΛΑ ΣΤΑΘΗΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΑ,  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝ Ή ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ: ΜΙΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΙΣΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.
        Κι επομένως, η ΑΕΚ μου, η κανονική, ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ( ακόμα και τώρα), ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ( για τον Ιούνιο μιλάω ). Κι άρα στην θέση μου κανονικά στο γήπεδο.
         ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΑ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ, ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ. ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ. ΜΕ ΤΑ ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΡΤΑΝ.
          ΜΙΑ ΑΕΚ ΑΝΕΥΡΗ, ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ, που αν το σημερινό παιχνίδι ήταν πρόβα εν όψει τελικού, ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, που καθαρά ήρθε για τον ένα πόντο, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ.
        ΜΙΑ ΑΕΚ, που είχε το κοινό εχθρικά στραμμένο εναντίον της, εναντίον  ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ, και που στα δικά μου μάτια είχε κορυφαίο τον Νασούτι και αρκετά φιλότιμους τον Γκερέϊρο και τον Σκόκο. ΦΥΣΙΚΑ, ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 6 ΚΑΙ 5 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ 10.
        Τραγικά πράματα. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ, ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΠΝΕΥΜΑ. ΠΟΥΛΑΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 5000 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.
        ΟΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΧΑ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ, ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΌΜΕΝΗ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΠΑΠΑΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΟ  ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕ 8 ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ.
        ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ, ο για την ανάπτυξη της διαιτησίας Βασάρας ( ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΕ Ο ΘΑΜΝΑΚΙΑΣ, και πολύ καλά του έκανε) , ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΛΟΓΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙ ΤΗΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ.
         ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, μετά τη λήξη του ματς. ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ:
         -  ΟΤΑΝ ΒΡΕ ΖΩΑ, ΤΑ ΜΑΤ ΕΧΟΥΝ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ, ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΩ ΕΓΩ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΓΗΠΕΔΟ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΤΕ.
        - ΠΟΥ ΟΝΤΑΣ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΦΟΡΜΑ, ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ Η ΚΩΛΟΠΟΡΤΑ ( μιλώ για αυτήν έξω απο την θύρα 1 )  ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.
       - ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ( αυτήν φάτσα με τα επίσημα ), ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ, ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΛΟΓΩ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΙ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΟΤΑΚΙ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ ΡΕΥΜΑ. ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ( τα κάτω φοράγανε μπλέ) ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 80 ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΑΤΑΚΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ., ΚΚΕ ΓΑΡ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΩΝ: ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΟΙΜΑ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΚΑΡΙΣΟΥΝ. ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ.
            ΥΓ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΑ ( απαντώ σε μήνυμα του Μιχάλη, ΕΔΩ ΣΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ):
             ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ " μαγαζί γωνία που το βγάλατε στην επετεία"
             Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ. ΤΙ ΟΠΛΑ ΕΧΩ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ.
             ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.
             Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΑΠΟΛΥΣΗ.
             Ο ΧΙΜΕΝΕΘ, ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.
             Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ( εγώ δεν αλλάζω κεραία απο ό,τι λέω ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ( δεν είναι χαμένα ) ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.
            Ο ΣΚΟΚΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
 ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ.
            ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΧ.
                      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ. ΚΑΙ 5 ΣΩΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, από έναν  μπροστάρη άφθαρτο.  ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ, ΚΙ ΟΧΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ.
                ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ: ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ.
                ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ, ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ; Ή ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ;
                             ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ; ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
                                      ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ.          

26 σχόλια:

  1. νομιζα οτι τα εχω δει ολα στην αεκ αλλα το σημερινο με τα ταξι τα ξεπερασε ολα
    τωρα ό,τι αφορά τη "διοίκηση" της ΑΕΚ, ο όρος πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εισαγωγικά. Γιατί "διοίκηση" και ο μαλακας προπονητης που σκύβουν το κεφάλι και υποτάσσονται στις διαθέσεις κάποιον εκατοντάδων οπαδών πρέπει να υποβάλουν την παραίτηση τους. Διαφορετικά ας παραδώσει η διοικηση τα κλειδιά των γραφείων στο Χατζηχρήστο και στους 100 μαλακες που τον ακολουθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ: ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ; ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ, Ή Η ΕΘΝΙΚΟΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικα,επρεπε να φωναξουν τον Μπικο με τα παπακια...Πιο φτηνα θα τους ερχοταν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.
    ΕΝΑ ΕΝΑ. ΟΧΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ.
    Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ( έρχεται κι ο Ιούνιος), ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ( ενώ του το ζήταγε ο Παπάς), ΕΧΑΣΕ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΩΝ 300 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ 2 ΜΥΡΙΑ ( μέσα και η εφορία). ΕΚΑΝΕ 500 ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ( γιατί προσέλαβε υπάλληλο του αντιπρόεδρο ;) , ΚΙ ΕΝΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ;
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ. ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΙΔΡΟΣ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ;
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΒΟΜΒΑ: " ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ". ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΑΞΕΡΕΣ ΡΕ ΧΑΠΑΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ; ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ;
    ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ:
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, που είχε πάντα υπάλληλο πολιτικό, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ;
    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΙΤΣΙΟ, ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΚΑΛΗ, ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, ΜΠΑΡΛΟ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ, ΚΑΡΕΛΑ, ΔΙΑΚΑΚΗ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΚΛΠ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥ Ή ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Ο, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ.
    ΜΑ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΑΣ ΛΟΝΔΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ;
    ΡΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οταν μια ομαδα απο 100 μαλακες σε υποχρεωνει να χρησιμοποιησεις ταξι για την ομαδα αυτο ειναι ο ορισμος της υποταγης και οταν ο προπονητης το δεχεται και αυτο ειναι ο ορισμος της υποταγης
    πιστευω να καταλαβες τι εννοω τωρα
    το σημερινο αρθρο σου μου θυμιζει χατζηχρηστο τα 3 τελευταια χρονια δηλαδη οπου φυσαει ο ανεμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΚΙ ΑΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ, που είχες πάει στο συλλαλητήριο, ΕΝΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΔΧ, ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 50 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ;
    ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΠΝΟΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ.
    ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΣΤΕΡΙΚΟΣ.
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, που κατάλαβα την υποταγή ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΑΡΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ; ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ;
    ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ.
    ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΖΗΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ; ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΔΡΑ;
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΟΝ ΔΧ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ Ή ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΠΟΥ " ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ".
    ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ; ΤΩΡΑ ΑΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΜΑΡΑ, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδη,ο Αδαμιδης δεχοταν πιεσεις να βγαλει στη φορα λαμογιες.Κι αυτος εκανε την παπια,και εγραφε κανονικα αυτον που τον εφερε και τον εκανε προεδρο.Και ο Παππας δεν εκανε κιχ.Και τα αποτελεσματα του διαχειριστικου ειναι στο συρταρι,ο Παππας ετοιμος να φυγει,η ΑΕΚ διαλυεται,φως στο τουνελ δεν υπαρχει γιατι πηραν και τα ντουι...Μια χαρα τους βλεπω ολους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ MONEGASCOS: Ε, ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΠΑΠΙΑ, ΕΝΑ "Ι" ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμα πει αυριο του Καπραλου να βαλει μια ταξη στα οικονομικα των πλοιων του,και του πει ο ευσωμος ταχω βγαλει αλλα δεν στα δειχνω και φερε και κανα ψιλο,θα βαλει το χερι στην τσεπη ο Παππας? Ο οποιος Παππας αποδεδειγμενα εχει βαλει το χερι στην τσεπη πολλακις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. steven
    δεν μ ενδιαφερεις αν τα πινεις με τον χατζηχρηστο και δεν νομιζω να συγκρινεις τον μαρα με τον αδαμιδη και φυσικα δν καταλαβαινω τα της οπερας αλλα δεν πειραζει
    τωρα αν πρεπει να πεσουν κεφαλια και αυτα να ειναι του δημητριαδη η του γκρεταρσον αυτο απο μονο του προκαλει θυμηδια, αυτοι φταινε για την καταντια της αεκ? ξεχασα να βαλω και τον μικρο μανωλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΜΙΛΗΣΑ; ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ; ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ;
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ Ή ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
    ΤΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣΑΙ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ DIMITRI: Α, ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΙΝΩ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΧΤΕΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ.
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΧ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΝΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΡΕΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
    ΘΑ ΤΟΥΔΙΝΑ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα παιδες.
    Σημερα ημασταν ΑΕΚ! Ειδα φανελες κιτρινες και εσυγκινηθηκα. Τις ειχα ξεχασει.
    Αλλα αιφνης βλεποντας το θεαμα με τα ταξι πριν και με την αγωνιστικη εικονα κατ'οπιν ειπα "εχουν δικιο και δεν τις πολυφορανε και προτιμουν τις blue"
    Το κανουν για προστασια.
    Τελικα εχουν λιγο φιλοτιμο.

    Ο υπαλληλος απο τα Λοντρα ολο λεει τρυγυρω οτι "θα εφευγα αλλα με δεσμευουν κατι υπογραφες που ειναι να βαλω σαν προεδρος. Αρα, και να θελω,δεν μπορω τωρα"

    Ο μαλακας Ισπανος λεει "δεν θα αφησουμε μονη και αβοηθητη να πεθανει στα σκαλοπατια του ορφανοτροφειου αυτη η ομαδα. Μαζι της ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ"

    "Απαραδεκτα πραγματα αυτα που γινονται" λεει και ο Σκοκος. "Εχω γυναικα και παιδια. Αλλα και μια μεταγραφη να κανω".

    Σημερα συμφωνω με ολους.
    Ακομα και με την παραδοχη οτι πλεον η ΑΕΚ ειναι αφημενη στους 4 ανεμους. Δηλαδη σε μια χουφτα κοσμο. Αντι για 30-40 χιλιαδες,μολις 5.
    Οπως καθε Κυριακη δηλαδη. Σαν να μην περασε μια μερα.

    Δημητρη,εγω δεν διαφωνω καθολου με τα ταξι. Μια χαρα συμβολικη πραξη και αναγκαστικος εξευτελισμος.
    Οχι μονο των παικτων και του τιμ. Αλλα και των ιδιων των παιδιων που απαιτησαν να γινει κατι τετοιο. Λες να μην βλεπουν την ντροπη η οποια γυριζει και σε αυτους; Αφου την ομαδα αφορα ολοκληρη. Αρα και εκεινους.

    Αλλα το θεωρω ως υστατη πραξη αναγνωρισης και μιας υστερης και διχως νοημα πλεον ειναι αληθεια, συγνωμης. Εστω και με το στανιο.
    Κανονικα θα επρεπε να ειχαν αποφασισει ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ οι μαλακες μας παικτες και τιμ, να πανε με ταξι. Απο μονοι τους.

    Τελος παντων. Ολα αυτα βεβαια δεν αλλαζουν στο ελαχιστο,ουτε μιση μοιρα τα πραγματα. Που ειναι να γινουν και θα γινουν.

    Απλα-τελος- εχω μια απορια: απο που ηταν τα παιδια που οργανωσαν την "ομαδικη κουρσα"; Ηταν απο "21" η απο αλλες θυρες; Η και καναπεδατοι που βγηκαν να ξεμουδιασουν;
    Γιατι εφοσον επισημα "δεν συμμετεχουμε" (κατα ΔΧ) τοτε την δοξα της πραξης ποιος θα την λαβει,εφ'οσον εκ'των πραγματων θα ηταν πολλοι απο τους οργανωμενους στο εγχειρημα;

    Τι θελω να πω; Θελω να πω "τριχες". Καμια σημασια δεν εχει "ποιος" "απο που" και "ποθεν".
    Αυτα ειναι για τα ζωα.
    Πιστευεις κατι; Το κανεις. Συμμετεχεις.
    Τα αλλα ειναι για τα μουσια του του Χατζημ....
    Αντε. Να μη σε βρισω σημερα, γιατι πλησιαζουμε ολοενα πιο κοντα στο Πασχα.

    Το οποιον μουσια μου σημαινει "Περασμα".
    Ψαξε να το βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ 100%. Η πιο αποτυχημένη διοίκηση που πέρασε ποτέ από την ΑΕΚ. Με έναν υπάλληλο πρόεδρο, ο θεός να τον κάνει, που δεν είναι καν ΑΕΚ. Που η μόνη του δουλειά είναι να ασχολείται καθημερινά πως θα κάνει δημόσιες σχέσεις με την δικαιοσύνη, ή πως θα λειτουργήσει για λογαριασμό τρίτων. Και αν πράγματι διαβάζει το μπλοκ θα καταλάβει τι λέω και που τηλεφωνάει συχνά για να μάθει αν εμπλέκεται πουθενά ο ‘’φίλος’’ του που είναι άλλη ομάδα, σαν του αντιπρόεδρου.
    Είχαμε παιχνίδι σήμερα; Α ναι μετά από ένα αποτυχημένο για μένα συλλαλητήριο που δεν κατάφερε να πει τίποτα τελικά. Καθόμουν σε μια ταβέρνα με την παρέα μου εκεί δίπλα και απόλαυσα την θέα. Είχε καλό φαγητό και πολύ λιακάδα. Τίποτα άλλο.
    Ανεξάρτητα από αυτό εύχομαι να έρθει γρηγορότερα αυτή η επόμενη μέρα χωρίς αυτούς τους ανύπαρκτους. Η ΑΕΚ δεν χάνεται.
    Ρε παιδιά έλεος πια με τον μυρουδιά. Χίλιες φορές να το σηκώσει ο Κόλλα το κύπελλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα ταξί τα θεωρώ και εγώ κορυφαία πράξη. Αλλά έχω την απορία, ποιος τα πλήρωσε τελικά; Ήταν μονή ή διπλή ταρίφα; Ήταν ΑΕΚτζήδες οι οδηγοί ή όχι;
    Πουρμπουάρ αφήσανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν χρειαζονται παρεκτροπες,ηδη εχει εκτροχιαστει η ΑΕΚ,και σε λιγο θα βγει ο Tommy Lee Jones,να ψαχνει τους φυγαδες μετοχους να πληρωσουν τα εξοδα στον ΟΣΕ.Χαλαρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    Τα ταξί τα θεωρώ και εγώ κορυφαία πράξη. Αλλά έχω την απορία, ποιος τα πλήρωσε τελικά; Ήταν μονή ή διπλή ταρίφα; Ήταν ΑΕΚτζήδες οι οδηγοί ή όχι;
    Πουρμπουάρ αφήσανε;

    ---------------

    anevikane sti 2 oi tarifes kai plirothikane
    (den einai plaka , etsi egine)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. xristos : Απλα-τελος- εχω μια απορια: απο που ηταν τα παιδια που οργανωσαν την "ομαδικη κουρσα"; Ηταν απο "21" η απο αλλες θυρες; Η και καναπεδατοι που βγηκαν να ξεμουδιασουν;
    Γιατι εφοσον επισημα "δεν συμμετεχουμε" (κατα ΔΧ) τοτε την δοξα της πραξης ποιος θα την λαβει,εφ'οσον εκ'των πραγματων θα ηταν πολλοι απο τους οργανωμενους στο εγχειρημα;


    ------------------------

    pianeis kentro

    n R to ekane
    apo kei kai pera OI POLLOI to kanane gia na mi perasei etsi to kseftiliki tou falirou kai na katalavoune (osoi den exoune katalavei akoma ) ti simainei na paizeis to pouli sou ,na dialegeis paixnidia kai tetoia

    oi ligoi to kanane gia na kanoun kati se sxesi me to sullalitirio ton allon

    kai akoma pio ligoi masisane mi tyxon kai xreothoune otan eipe o jimeneth de mpainw se taxi kai paraitoume kai tetoia ,epeidi fovithikan to xrewma

    eutixws oi polloi , oi AEKtzides tha lew egw , tou eipane tou ispanou se grafoume st'arxeidia mas, sto poulman de mpaineis ,dialekse taxi n' podia na kanete kai to zestama paralila

    kai etsi mpikane sto taxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρα λοιπον και ΟΙ ΛΙΓΟΙ και οι ΠΟΛΛΟΙ (σχετικοι οι αριθμοι) ενωθησαν και συνεδραμαν στο σημερινο θεατρο.
    Το οποιο ηταν απαραιτητο,αν και οπως ειπαμε διχως προεκτασεις η αλλες συνεπειες. Και πως θα μπορουσε αλλωστε.
    Απλα ο λογος ηταν συμβολικος. Και παραδειγματικος.

    Τελος παντων. Απο δω και περα τι γινεται ειναι το θεμα. Τι να γινει; Τιποτα.
    Να φυγουν οι "μπροστινοι μαλακες". Και να ακολουθησουν και οι πισω "βλακες". Και ολος ο αλλος συρφετος",που χωθηκε στο γαμο του 2004,εφαγε,ηπιε, πληρωσε,δεν πληρωσε,αφησε χρεη,δεν αφησε,δεν ξερω τι αναλογει στον καθενα.
    Να πανε να γαμηθουνε ολοι. Και αυτο δεν ειναι αφορισμος. Ειναι η απεικονηση της πραγματικοτητας.
    Η οποια λεει οτι, ολοι αυτοι, ξαναγυρισαν στις δουλειες τους, Η ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΛΛΕΣ,ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ και εμεις οι μαλακες εχουμε μεινει εδω,πισω να βουρλιζομαστε.
    Οποτε στον παγκο πουστιδες. Απ'το ταμειο.
    Δεν πληρωνετε; No problem και παλι. Λυση της εταιρειας, διαγραφη χρεων με τον απαραιτητο υποβιβασμο και να'σου η περιστέρα καθαρη και ξεπλημενη.
    Δηλαδη αν στα 15-16 χρονια ανομβριας που περασες,κλεψιας,ανυποληψιας και ρεμουλας,εδοκιμαζες και 1-2 χρονιες σε κατωτερη κατηγορια,θα ντρεποσουν περισσοτερο σημερα;
    Σιγουροτατα οχι.

    Τι θα πει "ειναι θεμα ηθικο να ειναι η ΑΕΚ στην Α Εθνικη" βρε Χατζηcristo; Δηλαδη οπως-οπως; Με οποιο τροπο και οποιο κοστος; Αρκει να πηγαινει καλα το...χαντμπολ;
    Γιατι στην εκπομπη που κανεις,εκει στα χαρακωματα του μπλουσκαι, το 80% του χρονου,το καταναλωνεις -και σωστα- στα "υπολοιπα" αθληματα,της μανας. ΑΛΛΑ κατα την αρχη και το τελος της εκπομπης,στους τιτλους βελπουμε ΜΟΝΟ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ,ΤΗΝ ΠΑΕ. Νεστοριδη βλεπουμε,Παπαιωαννου βλεπουμε και ακουμε,σκεπαστη βλεπουμε, Σαβεβσκι, Μαυρο, Μανωλα,Μπαρλο,τον "ναο" βλεπουμε,κυπελα και πρωταθληματα στα χερια βλεπουμε. ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ, δηλαδη.
    Και αμεσως μετα: "αδερφια μας, ελατε να μιλησουμε για την ξιφασκια".
    Δηλαδη αρπαζεις τον προβολεα,για να βλεπεις να μοιραζεις κερια;
    Ρε Βαλκανιε Ρασπουτιν,ποιον νομιζεις οτι δουλευεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://www.youtube.com/watch?v=O0gEG2Fx8do&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημερα..

    Και πως να παει να διαδηλωσει ο ΔΧ? Να διαδηλωσει εναντιον ποιου ακριβως?
    Του φιλου του? οπως ο ιδιος δηλωνε?
    Των μεγαλων αφεντικων που κοβουν το μεροκαματακι του 10%?

    Πως γινεται να διαδηλωνεις εναντιον στις 3 και στις 9, μολις εχει τελειωσει το ματσακι να κοιτας τι ταμειο εγινε για να πας να ζητησεις το10%???

    Εναντιον και συνεταιροι δεν γινεται..

    Αντε και το εκανες. Το καλο της ΑΕΚ που ειναι? Στο εναντιον?
    Η μηπως στο συνεταιροι??

    Πως θα σκοτωσουμε την κορη για να ζησει η μανα? Η τουμπαλιν??

    Δυσκολα τα πραγματα.Δυσκολα τα πραγματα... ειδικα αν εισαι αποφοιτος σχολης τεμπελιας και μαλακιας.

    Αντε και το κανουμε. Αντε και διαδηλωνουμε.
    Αντε και τους διωξαμε.

    Και μετα? Θα αναλαβω προεδρος? Με τι? Με μπομπες θα σωσω την ΑΕΚ?

    Και πως θα πληρωθω εγω? Θα δινω το 10% απο την μια τσεπη στην αλλη? Και στην διαδρομη μεταξυ τσεπων, το κατιτις μου, πως θα το εξασφαλιζω?

    Στην αδειοδοτηση των 4,5-5 εκκ η μανα εβαλε φραγκα?

    Η μηπως το 10% ειναι μονο στο λαμβανειν?

    Θα ειναι ο πρωτος 'μετοχος' που μετεχει μονο στα κερδη.

    Στο λαμβανειν φιλοι, στο δινειν το πουλο απο εδω?

    Προβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παμε στη αλλη ακρη:

    Αγαμιδιον!!! Προεδρος της ΑΕΚ!!!

    Νομιζα οτι η μεγαλυτερη Ξ-Ε-Φ-Τ-Ι-Λ-Α ηταν ο Κιντης και μετα ο Κουγιας. Η ο Κουγιας και μετα ο Κιντης? Τεσπα βαλτε οτι θελετε.

    Το Αγαμιδιον λοιπον, μετα τα πανηγυρια και τις προτροπες να γαμησει τον πουστη τον Ολυμπιακο, αφου κρυφτηκε στο καβουκι του και εβγαζε ανακοινωσεις εκ του ασφαλους απο το σπιτι του στο εκτος εδρας,μεσο βδομαδα παραιτηθηκε αλλα ξανα ξεπαραιτηθηκε 2,3 φορες.

    Γιατι λεει εχει να βαλει κατι υπογραφες..

    Ωρε τι μας λες ρε τεραστιε. Αυτος ειναι ο λογος της μαιμου παραιτησης (γιατι γνωριζεις αριστα οτι ΠΟΤΕ δεν εγινε παραιτηση)?

    Η μηπως που αλλου θα τρωμε με χρυσα κουταλια και θα ειμαστε και πρωτη μουρη καθε μερα?

    Που θα βρεις 200 μισθο ρε ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ και αλλα τοσα και βαλε σε περιεργα? Που μου πληρωσες (και καλα) 500 για 3 Ισπανους για 3 μηνες και 2 μυρια (ΚΑΙ ΚΑΛΑ....) στον Μανωλακη..

    Και δεν τον αφησες ... να φυγει λεει. Γιατι αμα τον αφησεις πως θα πληρωθει (ο μανωλακης ντε..) το συμβολαιο??

    Παρενθεση:
    Ο steve jobs της apple δηλαδη που μεταβιβαζει εξουσια-δικαιωμα υπογραφων-και θεση στο Δ.Σ (λογω σοβαρης ασθενειας ο ανθρωπος) μεσα σε μια νυχτα μαλλον ειναι ασχετος ε?

    Η μηπως δεν εχει να κανει με χαχολους?

    Παμε παρακατω:
    Αφου λοιπον δεν πηγαμε στο ταψι, και δεν πηραμε και εγγυησεις για νεα κυνηγητα, δεν παταμε και στο ΟΑΚΑ.

    Καλυτερα σπιτι με τη γκομενα (δεν εχει και εκπομπη το ΣΚ) και ασφαλης (ετσι νομιζουμε). TV εχουμε internet εχουμε, αναλογα πως παει αποφασιζουμε πως θα κινηθουμε.

    Που να τρεχουμε τωρα. Ειμαστε για ταξι τωρα, η μηπως επειδη ανελαβα προεδρος θα τρεχω καθε 15 στα χωραφια βραδυατικα?

    1,000 ευρω και το κινητο μου ε αγαμιδι? Πως λεμε τη θαλασσα και το αγορι μου?

    Μας εκλεισαν και το gaspar ρε γαμωτο, που θα το παιξουμε προεδροι τωρα?

    ΚΑΤΕΒΑ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ στο τελικο αμα εχεις cohonas. Κατεβα να δεις το ματς και να πας να το παιξεις και πανυγηριζων προεδρος ρε ξεφτυλισμενε.
    Εκει να σε δω ρε λαμογιο.

    @steven μια χαρα εκανε για το παρελθον. Λιγο το εχεις να βγαζεις λαδι με τον....διαχειρηστικο τους νυν (λες και δεν ηταν αυτοι απο το 2004)??

    Λιγο το εχεις να περνας την EMPIRE στην ΑΕΚ?
    Δηλαδη να περνας μια ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΦΜ στα φεσια της ΑΕΚ?
    7,5 μυρια ειναι αυτα.

    Λιγο το εχεις να υπογραφεις την μνειμηωση συμβαση για το εργο πνοης? 11 μυρια ειναι αυτα.

    Λιγο το εχεις να διωχνεις απο την πλατη σου Μαιστο-Μαντου-Τζιμπουρ-Αλεξο-Αλβες-Μπλανκο?
    800+500+900+150+300+400= κοντα 3 μυρια τη χρονια ειναι αυτα...

    Μια χαρα υπηρεσιας προσφερει ο παραιτημενος. Με το αζημιωτο παντα....

    Που να παραιτηθει και ποιος να την κανει δεκτη? Για μαλακες ψαχνεις??

    Υ.Γ Λαμογιο του κερατα, θα εισαι ο πρωτος προεδρος που ΑΝ παρει κουπα η ομαδα δεν θα την σηκωσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα λαμόγια διώξανε τον Σούιτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε μια χρονιά με πάρα πολλά προβλήματα, με σημαντικές και θλιβερές ήττες, είμαστε σε ένα σημείο που ακόμη ο απολογισμός μπορεί να κριθεί ικανοποιητικός.!!!!!!!!!!

    Ικανοποιημενος ειναι ο τριμαλακας...

    Ήμουν στο ξενοδοχείο, συνομίλησα με τον προπονητή, τον κ. Δημητριάδη και κάποιους παίκτες. Στη συνέχεια αποχώρησα και τότε έγινε η επίσκεψη των οπαδών, χωρίς να το γνωρίζουμε. Θεώρησα πως αυτή η κίνηση δεν ήταν σωστή και το επισήμανα στον Δ. Χατζηχρήστο.Οι παίκτες επηρεάστηκαν, εμείς επηρεαστήκαμε. Όλοι έχουν τις αντοχές τους. Είπαμε στους παίκτες μας αν νιώθουν πιεσμένοι ή ότι απειλούνται να μην κατέβουν στον αγώνα. Πήραν την απόφαση να πάνε στο γήπεδο με ταξί, αλλά τους είπαμε αν νιώσουν πως απειλούνται να μην παίξουν, χωρίς καμία επίπτωση. Είχαμε ψάξει και τις νομικές προεκτάσεις το συγκεκριμένο θέμα. !!!!

    ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΨΑΞΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ? ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ?

    ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΡΕ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ ΡΕ ΚΟΛΟΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΑΤΕΒΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ

    ΝΑ ΦΑΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΑ ΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΑΛΙ.

    ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ.


    ΚΟΛΟΚΕΦΤΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ DIMI: ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ.
    ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΠΟΥΣΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΑΜΙΔΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...ΕΛΑ ΤΕΛΙΚΟ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή