Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

                 Φήμες λένε οτι αγάπησαν την ΑΕΚ πολλοί. Κύκλοι απο την Αυστραλία, τη Νέα Υόρκη αλλά και την χαμένη Ατλαντίδα.   ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;
                  ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.
             Ο ΝΤΕΜΗΣ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΘΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ,  ΑΧΡΗΣΤΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ  ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΔΟ. ΜΠΑΝΙΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΛΛΩΝ.
        ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΔΧ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.
        ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ.
              Έγινε λοιπόν συναντηση με τον ΔΧ, κανόνισαν την πληρωμή των λαθών τους, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΚΑΣ. Μιλάμε για μια συνάντηση,  που έγινε σε γνωστό εστιατόριο των βεορείων προαστίων, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΔΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ( σαν τριτεγγυητής )  ΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ MS  μέσω της Μαρφίν ),  και κανόνισαν τα μέλλοντα. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΜΑΣ.
              Αυτήν την φορά, τα πάντα ήταν με βάση τα στοιχεία που τα κουβάλαγε ο ΔΧ μετά από κάποια διοικητικά συμβούλια. Η BDO ΉΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ. ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Ο ΔΧ ΕΙΝΑΙ,  ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.
          ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΛΛΟΣ. Πού όμως δεν ήρθε. ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΤΟΥ, Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΓΕ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΟΧΙ ΑΠΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΔΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΜΗΔΕΝ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ.
                 ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙ, ΤΟΝ ΛΑΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Ο Ο ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΕΞ ΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ. ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΔΧ.  ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
                 ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΟΥΣΙ, ΑΛΛΟΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ TRIVIAL ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ.
               Ο Ντέμης όμως,  υπεσχέθη οτι θα τηλεφωνήσει στον Μελισσανίδη και θα του παραδώσει καθαρή την ΑΕΚ. Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ, ΟΠΟΤΕ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ( τύπου Κούλη ) ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2004. Ο Sugar ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΈΔΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ, ΤΗΝ ENIC, ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ. ΚΑΜΙΑ 20αριά ΔΗΛΑΔΗ.
                 ΚΙ ΑΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, Ο ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ  ( όπως σήμερα) , ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΛΕΟΝ, ΔΙΟΤΙ ο  κόσμος  δεν θα προλαβαίνει να γεμίζει το ΟΑΚΑ, οπότε ο καθένας αντιλαμβάνεται τους πόρους. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΧΕΘΗ 100000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΠΙΑ.
             ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΜΩΣ, ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ. ΑΥΤΟΣ, σεμνός γαρ, ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ. Όχι όμως σαν παλαίμαχος παίκτης, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ 81 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΘΑΡΗ.
            ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΝ ΚΙ Ο ΔΧ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ AEGEAN. MHN ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΥΓΟΥΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.
             ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΛΕΟΝ. ΤΟ BLOG AYTO HTAN ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΠΙΣΩ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ; Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, που είναι και πρωταπριλιά.
              ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
            ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΕΞΩ.
                                   ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
         ΥΓ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΜΑΖΩΞΗ;  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΔΧ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;
                 ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΑΜΟΓΙΟ.
                  ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΑΦΙΡΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ. ΤΑ ΑΛΛΑ , ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ.

33 σχόλια:

  1. Ναι, πραγματικα ειναι τοσο μαλακας. Γιατι μας κανει εντυπωση;Επειδη ειναι αρχηγος σε θυρα; Και ο Τσουκαλας τι ειναι;
    Απλα ο δικος μας ειναι "σοφιστικε μαλακας" και κανει την εικονα ακομα πιο ασχημη. Ο ξεκαθαρα μαλακας Τσουκαλας,ειναι αυτο που βλεπεις και απορια δεν εχεις.

    Ετουτος εδω, περνιεται για κατι. Και μεχρι να τον παρεις χαμπαρι οτι ειναι μαλακας,ισα που θα σε εχει πεισει να γινεις μεχρι και μελος.
    Και μια παρεα με αιθεροβαμωνες τον "ακολουθουν", οι οποιοι εχουν την εντυπωση οτι ειναι ακολουθοι του Ιωαννη του Προδρομου.

    Ε,ρε ΑΕΚ τι κατασκευαζεις. Τι εχεις στα σπλαχνα σου.

    Οι τουμπες ειναι πλεον- και αναμενομενα- καθημερινες και επαναλαμβανομενες. "σας ειχα πει οτι ο Παπας ηταν μια λυση ΑΛΛΑ "συμφωνω οτι δεν παει αλλο η κατασταση" ΑΛΛΑ "οι δυο εναπομειναντες μετοχοι ηταν οτι ειχαμε" ΑΛΛΑ "δεν μπορουμε να περιμενουμε καλυτερες μερες ετσι ως εχουν τα πραγματα" ΑΛΛΑ " ας μη φωναζουν τωρα οσοι βλεπουν την ομαδα διχως πλεον και την ισχνη αυτη χρηματοδοτηση" ΑΛΛΑ "πλεον ο κοσμος εχει κουραστει,εχει απηυδισει και θελει ενα οραμα" ΑΛΛΑ "εμεις τα λεγαμε απο εδω,το μετεριζι μας" ΑΛΛΑ "καποτε πρεπει να καταλαβουμε οτι ετσι δεν παει πουθενα το πραγμα" ΑΛΛΑ "ενταξει,εγινε το κεφι καποιων,εφυγε ο Παπας...και τωρα τι γινεται...ποια ειναι η επομενη μερα" ΑΛΛΑ "ελπιζουμε να ειναι απαρχη νεων εξελιξεων" ΑΛΛΑ "ελπιζω να μην βαρυγκομα ο κοσμος τωρα που η ομαδα εμεινε χωρις χρηματοδοτηση" ΑΛΛΑ "οριστε λοιπον που λενε οτι βαζουμε εμποδια...ας ερθει ενας λεφτας να ασχοληθει" ΑΛΛΑ "θα μπορει αλλος να βαζει αυτα τα λεφτα που εβαζαν εστω,αυτοι εως τωρα"; ΑΛΛΑ (δεν εχει τελος ρε πουστη μου...) "δεν γινεται δουλεια με πενταροδεκαρες και με την ΑΕΚ στο ψυγειο" ΑΛΛΑ " αντε και εφυγαν...που θα βρουμε αλλους μαλακες να τσονταρουν"; ΑΛΛΑ "πρεπει να βρεθει διαδοχη κατασταση" ΑΛΛΑ ( κουραστικα) "σας το ελεγα θα ειναι χειροτερα τα πραγματα εαν φυγουν" ΑΛΛΑ "δεν μπορει αλλο να συνεχιστει αυτη η κατασταση"... ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ.

    Δεν εισαι ανθρωπος. Εισαι χιονανθρωπος.
    Δεν εισαι απο τουτη τη γη. Οταν Δευκαλιων πεταγε πετρες,τις περναγες για μπαλες και εκανες κεφαλιες. Δεν εξηγειται αλλιως.

    Ας του παρεχωρισει καποιος μια γκαρσονιερα. Να του την βαψουμε κιτρινη ( η πρασινη,που ειναι και το αγαπημενο του χρωμα) να βαλει μεσα μπομπες, να ζωγραφισει ρουκετες,να βαλει γιγαντοαφισα του Μπιν Λαντεν η του Βαλιανατου,οτι θελει. Και ας τον κλεισουμε εκει μεσα. Ενα κιτρινομαυρο "κωσταλεξη".

    Και ας τον πεισουμε οτι εμεις εδω εξω πολεμαμε απο τα μετεριζια τους ΠΑΕτζιδες και τα κακα επαγγελματικα συναπαντηματα,εμπνεομενοι απο τον αερα του Λενιν. Οτι η επανσταση δεν εληξε και συνεχιζεται ακομα,εως την τελικη νικη. Μεχρι και φωτογραφιες με το Ανατολικο τειχος ορθιο θα του φερουμε να κορνιζαρει. Με τον Ψαριανο καβαλα στις επαλξεις,κρατοντας ενα πουρο Μοντε Κριστο.

    Τι αλλο να κανουμε ανθρωπε μου; Εχουμε σκεφτει τα παντα.Δοκιμαζουμε τα παντα. Δεν βγαινει με τιποτα.
    Τι λεκες ειναι τουτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα νομιζω οτι μερικα αποσπασματα απο την "επι του ορους ομιλια" θα ηταν οτι πρεπει στη περισταση αλλα και στα μεθεπομενα.

    Δ.Χ το αναγνωσμα:

    "Προσέχετε τὴν ἐλεημοσύνην ὑμῶν μὴ ποιεῖν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων πρὸς τὸ θεαθῆναι αὐτοῖς.." (δικαβαλο με τον Αδαμιδη)

    "Οὐδείς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν·.." (π.χ. Κοντος-Τιγρης,)

    "...τί δὲ βλέπεις τὸ κάρφος τὸ ἐν τῷ ὀφθαλμῷ τοῦ ἀδελφοῦ σου, τὴν δὲ ἐν τῷ σῷ ὀφθαλμῷ δοκὸν οὐ κατανοεῖς.."; (εδω τα λογια ειναι περιτα)

    "Προσέχετε δὲ ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν, οἵτινες ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασι προβάτων, ἔσωθεν δέ εἰσι λύκοι ἅρπαγες..." (και εδω τα λογια δεν χωρουν)

    "...καθὼς θέλετε ἵνα ποιῶσιν ὑμῖν οἱ ἄνθρωποι, καὶ ὑμεῖς ποιεῖτε αὐτοῖς ὁμοίως..." (εκλογες 2006)

    "Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν· πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιγήσεαι..." (Χατζηκυριακου,Πειραιας)

    Και βεβαια το κλασσικο: "...και οι τελευταιοι εσονται πρωτοι..."
    Γεια σου προεδρε των πεινοντων,διψοντων,πασχοντων, οδοιπορουντων, νοσουντων,καμνοντων αιχμαλωτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΧΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.
    ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ.
    ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΕ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Απριλίου, 2011 10:07

    Σκυλόσοφος για πρόεδρος. Γιατί να μην το διχάσει? Μέρος των προβλεπόμενων καθηκόντων του είναι. Μακιαβέλι δεν έχεις διαβάσε? (Σουν Τσου, που κι αυτός τα λέει δεν έχεις και στον χρωστάω ακόμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ : Ο ΝΤΕΜΗΣ ΒΑΖΕΙ 5 ΜΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ..

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ.. ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ..


    ΣΤΗΒΕΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΧΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.
    ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ.
    ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΕ ΞΑΝΑ.
    .-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

    Με ποιον τρόπο το έκανε αυτό?Ποιος φοβάται και γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανωνυμε, οταν αποκαλεις "αδερφες" τον προεδρο και τον αρχηγο του ποδοσφαιρικου τμηματος, αυτοματα θεωρειται αυτονοητο οτι διαφωνεις τοσο μαζι τους οσο και με αυτους που τους εχουν τοποθετησει εκει. Κανω λαθος στην λογικη;Οχι. Αρα η συμμετοχη σε συλλαλητηριο το οποιο διοργανωνει Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των οργανωμενων και με την συμφωνη γνωμη και συμμετοχη και ανοργανωντων,θα πρεπει να θεωρειται και αυτη αυτονοητη. Συλλαλητηριο που λεει "πληρωστε και φυγετε". Που διαφωνει ο μαλακας με τα μουσια σε αυτο; Δεν θελει νεο επενδυτη; Δεν θελει εναν λεφτα,εναν "μεγιστανα" οπως κοροιδευτικα λεει; Δεν θελει νεεες δυναμεις στην ΑΕΚ; Αυτο δεν φωναζει ταχα οπου σταθει; Η "επομενη μερα" δεν τον νοιαζει; Ε,τοτε γιατι δεν συμμετεχεις ρε αρχιδομουρη ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,μπας και αλλαξει κατι,παραμονο κρυβεσαι πισω απο ενα τριποδο τραπεζι καφενειου;

    Γιατι βρε μαλακες υπολοιποι καθεστε και την καμαρωνετε και την ακουτε την νυφιτσα; Ριχτε του μια φαπα και γραψτε τον στα αρχιδια σας. Τον απολυτως τιποτα.

    Πως γινεται να απαιτεις τις παραιτησεις των μεν αλλα να διαφωνεις με το συλλαλητηριο εναντια στους δε; Η σχαση στην οργανωση ειναι προφανης. Ε, δεν υπαρχει ενας να του πει "κατσε στην ακρη ρε μπαρμπα.Σε βαρεθηκαμε.Αντε γαμισου πλεον"

    Ειναι μπερδεμενος προφανως. "ναι να φυγουν,αλλ μετα ποιους θα ψιριζουμε". "ναι ειναι αδιαφοροι και αχριστοι με το αντκειμενο,αλλα αν φυγουν,θα πεσουμε κατηγορια. Και ειναι γνωστο οτι "οποιος θελει β' εθνθικη,να παει να γαμηθει με ολο του το σοι".
    Δηλαδη σε γενικες γραμμες για να καταλαβεις το μονιμο εγκεφαλικο του μαλακα "συμφωνω με τις κινητοποιησεις και τις διαμαρτυριες,αλλα σιωπηρα.Δεν φωναζω,δεν αντιδρω,γιατι η παρουσα κατασταση με βολευει αρκετα"

    Δηλαδη,πιο λιανα αν δεν καταλαβαινεις: "βαζω τα προσωπικα μου η τα κωλοερασιτεχνικα μου πανω απο οποια εξεληξη η πιθανοτητα για το καλυτερο της ΑΕΚ"
    Δηλαδη ακομα πιο λιανα "το 0.02% προσπαθει εστω και τωρα να ελεγξει και να σπασει το υπολοιπο 99.98% και να συνεχισει να ψιριζει την ΠΑΕ που τοσο-κατα τα αλλα- την απεχθανεται.

    Καθε αυτοκρατορια εχει τον Νερωνα της. Η τον Κομοδο της.

    Ειμαι σιγουρος Χατζημαλακα οτι οπως ειναι απεξω το κεφαλι σου,ετσι ειναι και απο μεσα. Δηλαδη, σαν κωλος.
    Κανε τιποτα εκλογες εκει στη μανα και προσπαθησε να χασεις μπας και φυγεις,ειδ'αλλως σε βλεπω να περνας ολη την "διαδικασια" και να παραδιδεις γονατιστος. Μη σε τρομαζει η β' εθνικη.
    Ξευτυλας εισαι, ξευτυλα σου πρεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα Χρηστο,

    Τα πραγματα, οπως σωστα αναφερεις,ειναι απλα.

    Οσο ειναι εστω αυτοι, ο new yorker δηλαδη και ο βλακας, ΟΛΟ και κατι ψυριζουμε. Βαλε και τα χαρτζηλικωματα του αγαμιδι για να μην εχουμε κυνηγητα στο ΟΑΚΑ και φαπες στα χωραφια, μια χαρα βγαινει το μεροκαματο..

    ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ο οπαδος με το ΑΦΜ.

    Το ψιλο να πεφτει και τα υπολοιπα ειναι λογιρδια για τους χαχολους (που νομιζει) οτι τα τρωνε.

    Σιγα μη παει να δαγκωσει το χερι που τον ταιζει.
    Σιγα μη κατεβει να φωναξει κατα των εργοδοτων του.

    Γιατι αμα φυγουν, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΕΙ?

    Απο που θα εχει να παιρνει?

    Οποτε ΤΟΥΜΠΕΚΑ, πεταμε και ενα η ΑΕΚ θελει μεγιστανα και τελος.

    Γνωριζωντας οτι τον ΄μεγιστανα΄καναμε τα παντα για να μην τον εχουμε στα ποδια μας, οπως και γνωριζωντας οτι ο μεγιστανας... δεν θα δινει αερα πατερα ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ.

    Γιατι ο μεγιστανας (εκτος αν ειναι ΑΥΣΤΡΑΛΟ-ΚΟΖΟΝΗΣ) πολυ απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ για να τρεχει το μαγαζι του.

    Οπως δεν εχει αναγκη τον Τσουκαλα ο αλλος και του λεει το μονο που θα κανεις ειναι να σκουζεις απο την κερκιδα. Αιντε παρε και μερικα εισητηρια να σε εχουμε κοντα, οταν κρινουμε οτι πρεπει να μπουκαρετε για να ' πανυγηρισετε ' ..

    Μεχρι εκει ομως μεγαλε. Στο μαγαζι μου κουμαντο εγω. Ειδε κανενας κανα Τσουκαλα ποτε σε κανα Δ.Σ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς ανωνυμο: Δεν απαντησα για λογαριασμο του Steven. Απλα λεω την γνωμη μου.

    Ο ανθρωπος ειναι τελειωμενη ιστορια. Ειναι παρελθον. Ειναι πισω.Ειναι με τα πεθαμενα,τα νεκρα.

    Αν νομιζει οτι η εμμονη και το κατσικωμα,ειναι "θεση", καλως.
    Αν νομιζει οτι του ανηκει κατι απο την ΑΕΚ, η οτι του χρωσταει κατι,στα αρχιδια μας.
    Αν νομιζει οτι εχει καποιο οφιτσιο που πρεπει να υπερασπιστει,να παει να γαμηθει μαζι με αυτο.
    Δεν εχει και δεν αξιζει τιποτα παραπανω απο τον πιο απομακρυσμενο ΑΕΚτζη.
    Αν νομιζει οτι ειναι φυλακας σε μουσειο,να παει να κανει παρεα στις Καρυατιδες.
    "να γραφτουν μελη οσοι περισσοτεροι γινεται ετσι ωστε να απεμπλακουμε οικονομικα απο την ΠΑΕ και να μην εχουμε αναγκη κανεναν ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ 10% ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ"
    Πως το ακους αυτο; Δεν ειναι να ανοιγεις ενα λακο και να τον φυτευεις διπλα στα ραπανακια και τα μαρουλια στον κηπο σου;
    Μεγαλο πραμα οι "Τσιπρες": "Δωσε μου λεφτα να κανω πως σε αντιπολιτευομαι".
    Ρε ωξω πουστη απ'την παραγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Dimi, η τουμπα εγινε γιατι δωθηκαν τα μαρουλακια απο τα χρηματα που κατεβαλαν οι Παπας και Νοτιας.
    Βριζω "αδερφη" την επιλογη σου,αλλα σαν δωσεις λεφτα,δεν κατεβαινω στο συλλαλητηριο και σιωπηρα συντασομαι μαζι σου.
    Ταιστικαν εκει μεσα και λαδωθηκαν τα πεινασμενα αντερακια και κανουμε "Χ" σε ολα. Διαγραφη.
    Ολα νερο κι αλατι.
    Ειναι και η "εξαρα" που μας ενοχλει,αλλα σε αυτο φταινε "οι παιχτες της ΑΕΚ που την αντιπροσωπευουν σημερα".

    Μολις ηρθαν τα εμβασματα,μοκο σε ολα. Μουγκα.
    Ολα για το βολεμα και τα μικροσυμφεροντα.
    Φωναζεις, γκαριζεις,διαμαρτυρεσαι...και οταν πεσουν τα μπικικινια,το ραβεις και σφυριζεις αδιαφορα.
    Και δεν πανε να γαμηθουν ολα. Αρκει να γινονται οι πληρωμες.
    Αυτο ειναι το σκεπτικο του λαδωμενου ποντικου.
    Και γι'αυτο δεν κατεβαινει στο συλλαλητηριο.
    Στα παπαρια μας βεβαια. Οτι ειναι να γινει θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειδε κανενας κανα Τσουκαλα ποτε σε κανα Δ.Σ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποτε δεν χρειασθηκαν σε κανενα συλλαλητηριο αρχηγοι.
    Ο κοσμος αναδυκνυει και καταχωνιαζει αρχηγους, ηγετες και μπροσταρηδες.
    Και οταν το γυρνανε απο επαναστατες σε κολογλυφτες ο ιδιος ο κοσμος τους αποκαθηλωνει.

    Οπως αποκαθηλωσε ολο το παρεακι και πατανε 5-6 χιλιαδες στο γηπεδο...

    Χεστηκαμε για την οργανωση, για τους 21 και για ολο αυτο το καρκινωμα που στο ονομα της ΑΕΚ εχει αποκτησει οντοτητα και λογο υπαρξης.

    Λες και 80 τοσα χρονια η ΑΕΚ χωρις 21 δεν υπηρχε.
    Την οργανωση περιμεναμε για να γινουμε αυτο που ειμαστε και την οργανωση περιμενουμε να μας πει τι θα κανουμε...

    Λες και ο κοσμος της ΑΕΚ που θελει ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, περιμενει την οργανωση για να το κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προκειται για επαγγελματια οπαδο.
    Δεν ειναι ντροπη. Καμια δουλεια.
    Ποτε δεν καταφερε να φυγει μακρυα απο την Λεωφορο.
    Ουτε χιλιμετρικα,ουτε και ιδεολογικα.
    Οι φαπες του πατερα,δημιουργησαν ενα τερας.

    Τον λουστηκε η ΑΕΚ τοσα χρονια,πληρωνοντας τα μικροσχεδια,τις μηχανοραφιες και τις διπλοπροσωπιες ενος ποντικου. Τα προσωπικα κομπλεξ αλλα και την τεμπελια του.
    Ειδε φως,μπηκε και απο τοτε στην ουσια δεν ξαναδουλεψε.
    Αυτα ειναι!
    Μεγαλυτερη αποδειξη του οτι η ΑΕΚ ηταν και ειναι ξεφραγο αμπελι,ειναι ο ιδιος ο Χατζημαλακας.
    Τον οποιο αποκαλουμε Χατζημαλακα,ενω ειναι Χατζηπονηρος.
    Βεβαια δεν ειναι ασχετα μεταξυ τους. Γιατι, τι ειναι ο πονηρος; Ενας μαλακας που περνιεται για εξυπνος.Βλεπει το οριο της λανθανουσας εξυπναδας του και το γυριζει στη κουτοπονηρια, προς ιδιον οφελος.

    Οταν δει τα λεφτα στον φακελο,τελος ολα.

    Εναντια στην οργανωση-εγω προσωπικα- δεν ειμαι.
    Οργανωσεις και θυρες εχουν ολες οι ομαδες. Αναγκαιο κακο. Χρειαζονται και αυτοι που βλεπουν με την πλατη και φωναζουν επι 90' λεπτα για να μπορεις εσυ και εγω να βλεπουμε μπαλα και να μασαμε πασατεμπο. Φωναζουν και για μας δηλαδη.

    Με τοπροσωπο εχουμε το θεμα. Και με τον μικροκοσμο που εχει δημιουργισει,φτιαζνοντας εμποδια,κατασκευαζοντας χαρακωματα,μονο και μονο για να πεφτει το μαρουλι,ακομα και απο τον πιο μισιτο εχθρο (τα λεφτα απο τον βατραχο τα δεχτηκε.)
    Και με σκατα αν του δωσεις λεφτα τυλιγμενα,αυτος θα κατσει να τα πλυνει,να τα καθαρισει με τα χερακια του. Κανενα προβλημα.
    Βριστον. Χτυπα τον. Σειρε στο χωμα. Δεν εχει προβλημα. Αρκει στο τελος να κανεις την απαραιτητη καταθεση.
    "παταξον με αλλα πληρωσον με".
    Ποια "ΑΕΚ" και μαλακιες. Δεν υπαρχουν αυτα.
    Του αναγνωριζουμε οτι εχει καταφερει να τουμπαρει κατα καιρους μερικα κουτορνιθια και να τα χρησιμοποιει σαν ασπιδα (κυριολεκτικα και μεταφορικα) μονο και μονο προς οφελος ΤΟΥ.
    Αρα μαλακας και πονηρος μαζι κανουν εναν υποαναπτυκτο εξυπνο,που ποτε δεν καταφερε ανα ποκτησει την ελαχιστη εκεινη ευφυια που απαιτειται ωστε να δει το οφελος το προσωπικο μεσα απο το συνολικο συμφερον.
    Γιατι εκει που ειναι,δεν ειναι σαν ιδιωτης.
    Οφειλει ο μαλακας να βλεπει τριγυρω,να παρακολουθει,να ενδιαφερεται και περα απο τον μικρο χωριο που εχει φτιαξει στην πολιτεια της ΑΕΚ.

    Μπορει να εχασε τον μποσουλα απο τα παιδικα χαστουκια, αλλα βρηκε τον επαγγελματικο προσανατολισμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ βλέπω ότι όσοι τον βρίζετε κρέμεστε απο τα @@ του.Είναι απίστευτο το πόσο κομπλεξικός μπορεί να γίνει κάποιος.Ας αποδείξει ο κόσμος ότι μπορεί να κάνει κάτι χωρίς την παρουσία της R σε τελευταία ανάλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειδε κανενας κανα Τσουκαλα ποτε σε κανα Δ.Σ?
    ----------------------------------------

    Ο Τσουκαλάς ως τι?παέι ο Κουντούρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Απριλίου, 2011 14:20

    Από τ' αρχίδια του κρέμεσαι ΕΣΥ, ανώνυμε, που τον έχεις κι αρχηγο.
    Α, ναι, ξέρω, δεν έχετε αρχηγούς στο δωματιάκι. Έτσι σας έχουν μάθει να λέτε, ντεστρέ λουλάκι στο κεφαλάκι εδώ και χρόνια.
    Πήγαινε τώρα και πλήρωσε το καπελάκι στο εισητηριάκι και τα λοιπά μηνιαία μπικικίνια και μετά ρώτα που πάνε.
    Όσον αφορά την παρουσία της ΑΡ, 'ντάξει και δρόμους μπορούν να κλείσουν 10 άτομα χωρίς την παρουσία του ΠΑΜΕ. Καταλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατι βρε μαλακες υπολοιποι καθεστε και την καμαρωνετε και την ακουτε την νυφιτσα; Ριχτε του μια φαπα και γραψτε τον στα αρχιδια σας. Τον απολυτως τιποτα.
    ---------------------------

    Πιθανές απαντήσεις:

    1)Τρώμε ξύλο κάθε μέρα.
    2)Μας χαρτζηλικώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ βλέπω ότι όσοι τον βρίζετε κρέμεστε από τα @@ του.
    --------------------------------------------
    Από τα καλύτερα Πρωταπριλιάτικα που άκουσα. Μπράβο ανώνυμε με έκανες και γέλασα.
    Δηλαδή που τον έχουμε ανάγκη τον φιλόσοφο και κρεμαστήκαμε από τα αρχίδια του;
    Στην αμισθή αγάπη του για την ομάδα μήπως ή στην συσπείρωση του κόσμου της ΑΕΚ;
    Για κάνε μια ανάλυση να ξέρω γιατί εγώ αυτό που κρατώ στα χέρια μου είναι σίγουρο ότι δεν είναι τα μπαλάκια του χατζημούσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η παρουσα κατασταση,βολευει. Και οταν λεω παρουσα,δεν εννοω,την σημερινη. Εννοω αυτη που δημιουργηθηκε μετα την απομακρυνση του Μελισσανιδη.

    Εκτοτε, το απλωμενο χερι σε συνδιασμο με εναν μονιμο εκβιασμο,ηταν το χαρακτηριστικο γνωρισμα του μικρου Γαλατικου χωριου μεσα στην Αυτοκρατορια. Και του ιδιου του Βεργκιγκεντοριξ με τα μουσια και τον γναθισμο. Ο οποιος ειναι ιδιον των καθυστερημενων.

    Καθε διοικηση που περνα,ειναι καλη και χρυση,μονο οταν αποδιδει "τα του καισαρος". Και ας κανει οτι θελει στην ΠΑΕ,την οποια ουτως η αλλως εχουμε χεσμενη αφου οι ΠΑΕτζιδες δεν ειναι η κανονικη ΑΕΚ. "Εμεις" ειμαστε,απο εμας περνουν σημα και δικαιωματα,οποτε ας δινουν τα αναλογουντα απο τον νομο ( η και κατι παραπανω κατω απ'το τραπεζι- προκειμενου να κανουμε την πλακα μας με την ξιφασκια και το σκακι και να μη δουλευουμε ποτε.

    Θυμηθειτε απο τοτε,το 96-97,ολους τους λογους που τον εκαναν να τα "σπασει" με τις εκαστοτε διοκησεις.
    Δεν μιλαω για τις αφορμες,ουτε για το θεαθηναι. Μιλω για την ουσια. Η οποια ειναι το μαρουλι,το μπικικινι. Οταν αυτο αποδιδονταν,παει καλα. "Σαπορτο και σιγοντο" σε καθε μαλακια και ελειμα της διοικησης.
    Δεν επεφτε το μαρουλι; Αρχιζε ο πολεμος.
    "Μιχαλη μου- Δημητρη μου" και στο τελος κωλοδαχτυλα στην σκεπαστη.
    "θεος ο κοντος" μα οταν επαψε η χρηματοδοτηση εγινε αιφνης "χαφιες" ταχα.
    "μετοχοι αμετοχοι τον πουλο" μετα αλλα κατοπιν τον Παπα και τα ματια μας"
    "αδερφες μεν" αλλα σε συλλαλητηρια εναντια σε αυτους που μας πληρωσαν πλεον,δεν υπαρχει λογος να κατεβουμε.
    Αν ξανακαθυστερισουν,τοτε βρισκουμε μια δικαιολογια "περι ΑΕΚ" και κουραφεξαλα, την πασαρουμε,χρησιμοποιουμε και μερικους μαλακες σαν μπροστινους, εκβιαζουμε,τα παιρνουμε, και ξανακανουμε μοκο.
    Και ετσι παει η δουλεια 15 χρονια.
    Με εξαιρεση την περιοδο "αγαπουλα" οπου εκει δεν μας "επαιρνε", καθ'τι μπορει να μην ηταν "μεγιστανας" αλλα δεν ειχε και προβλημα να μας τσιμενταρει στο Φαληρο.

    "Ουστ" λοιπον στον Μακη με βραχιονα τον "κοντο", τον οποιο αργοτερα'εφ'οσον δεν μας απεδιδε τα αναλογουντα,τον μετατρεπουμε ταχα σε χαφιε και τον παραδιδουμε στον κοσμο.
    Και ειμαστε τωρα με τον "ματια μας" που πρεπει να διωξει τους υπαλληλους του για την ξευτυλα της "εξαρας". Λες και φταιει ο Αδαμιδης για τα 6 και οχι η αδυναμια αυτων που τον εβαλαν εκει,διχως οπλα.
    Οποτε: "αδερφες". Δηλαδη εκβιασμος ξανα,μεχρι να ερθουν τα εμβασματα απο Αμερικα.Οπως και αυτα του "βλακα".
    Που παρ'ολο που δηλωνει βλακας,αυτο καθολου δεν ενοχλει η δεν προσβαλει τον Χατζημαλακα.Οτι δηλαδη ο ιδιοκτητης, δηλωνει βλακας που ασχολειται μαζι του. No problem.
    Αρκει να πεφτει το μαρουλι.

    Οταν κλεινει η κανουλα,αρχιζουν τα ιδεολογικα προπετασματα. Οταν τρεχει η επιχορηγηση δια την επιβιωση των αχρηστων,τοτε ολα μελι-γαλα. Μουγκα.

    Ετσι πορευεται το πραμα.Χρονια. Και σιγα μη θελει "μεγιστανα". Μαλακας ειναι; Να πεινασει; Η για να κρεμαστει απο τα αρχιδακια του;
    "ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΟ.ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΩΝΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΡΧΙΔΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΥΣ.ΕΝΑΛΛΑΞ".

    Δεν μιλαμε για καμια "μανα".
    Προκειται για ΕΠΕ". Εταιρια περιορισμενης ευθυνης.
    Και αρα περιορισμενης εγκεφαλικης λειτουργιας.

    * Αν δεν υπηρχες ρε πουστη, το μινιμουμ που θα εχε τωρα η ΑΕΚ θα ηταν: 0 χρεη, δικο της γηπεδο,3-4 πρωταθληματα ακομα και μερικες εκατονταδες χιλιαδες ακομα νεους φιλαθλους.

    Ουτε και εγω βλεπω καποιον σωτηρα.Η μεγιστανα. Οπως και εσυ. Αλλα για διαφορετικους ομωβς λογους.
    Εσυ δεν τον θελεις.Ποτε δεν τον ηθελες.
    Εγω δεν τον βλεπω εκ'των πραγματων,λογω της καταστασης στην οποια εχει περιελθει η ΠΑΕ,την οποια δεν γουσταρεις μεν,τα παιρνεις απο αυτην δε και πρεπει να κατρακυλισει στην μανα και αρα στα χερια σου.
    Οποτε λοιπον, παρτην και βαλτην στον πατο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aνωνυμε, απεκτησε πρωτα ονομα, αν μπορεις, ακομη και με καταληξη 21.

    Αμα ειχα φτασει να κρεμωμαι απο τα αρχιδια του ΚΑΘΕΝΑ,ποσο μαλλον αυτουνου, θα ειμουνα οχι για λυπηση αλλα για ξυλο.

    ΕΥΤΥΧΩΣ τα εισοδηματα μου τα βγαζω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ και κυριοτερα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΜΥΘΙ και ΚΟΛΟΓΛΥΨΙΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    Ποσο μαλλον εκει που υποτιθεται οτι φτυνω.

    Για μενα η ΑΕΚ ειναι χομπυ, ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ουτε ΠΗΓΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ και πηγη επειδηξης.

    Τελος,ευτυχως, υπαρχει και μορφωση και μυαλο να ξεχωριζω τα λαμογια απο μακρια.

    Ξερω σου ειναι δυσκολα αυτα να τα κατανοησεις, αλλα ναι φιλε μου υπαρχουν και ανθρωποι που σκεφτωνται μονοι τους. Δεν περιμενουν την επιφωτηση απο τον αρχηγο..

    Συνηθως ειναι αυτοι που εχουν κανει και 5 πραγματα στη ζωη τους και δεν περιμενουν να πανε στο δωματιακι να ξεκαβλωσουν...

    ΑΙΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΓΙΑΤΙ ΔΙΧΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΔΙΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΜΑΖΩΞΗ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕΣΤΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΩΤΙΣΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ, ΞΕΝΕΡΩΣΑ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ; ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. DIMI είπε...

    Ειδε κανενας κανα Τσουκαλα ποτε σε κανα Δ.Σ?


    -------------------------------------------

    mia xara paei o koyntoyris alla mexri tsoykala ftaneis epeidi ton deixnei to magic.idea den exete k milate k gia opadika kanapedakides.symfoneite me ton aRxhgo alla de to xete katalavei akoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θωμα μηπως εγραφε: "ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ,ΒΑΖΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ";
    Ποιο σωστο μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και βεβαια συμφωνουμε. Οτι ειναι μαλακας με χερουλια.

    Και με τα λεγομενα του Τσιπρα συμφωνει το 90% του κοσμου αλλα στις εκλογες παιρνει τα αρχιδια μου.
    Και το αρχιδι,με 3% μιλαει εξ'ονοματος του Ελληνικου λαου.
    Αρα η δημοκρατια του κωλου σας ταιριαζει.Απεδειχθει και στις εκλογες της Ερα το 06
    Οπως και μια δικτατορια της πουτσας σας χρειαζεται.
    Γιατι αλλος δρομος δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τον αρχηγο ΣΟΥ ανωνυμε, ουτε την τουαλετα δεν τον βαζω να καθαρισει στο γραφειο μου.

    Γιατι ουτε δουλεια θα κανει (καθοτι τεμπελαρος) και θα ψιρυσει και το σαπουνι με το κολοχαρτο φευγωντας..

    Γιατι μονος του ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ δεν μπορει να αγορασει.
    Περιμενει την 10% επιδοτηση-ζητιανια, ακομη και για χεσιμο να παει..

    ΜΠΕΕΕΕΕΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ : ΟΙ 3 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΣΥΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. οι πληροφοριες μου λενε οτι αρκετα κλαμπ της original θα λαβουν μερος στο συλλαλητηριο αυριο στις 15η00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. οι πληροφοριες μου λενε οτι αρκετα κλαμπ της original θα λαβουν μερος στο συλλαλητηριο αυριο στις 15η00
    -------------------------------------------

    Δεν έχεις άδικο,αύριο απο τις 5 μέχρι τις 10 έχουμε συλλαλητήριο όλα τα κλαμπ εκεί που παίζει η ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ01 Απριλίου, 2011 16:35

    ΠΡΟΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΑΕ ΑΕΚ.ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΠΑΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 200 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΗΡΙΑ;ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΔΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΗΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑΧΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΠΟΥ ΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΝΤΑΡΑ.ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΘΑ ΣΚΟΤΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΕΚΤΖΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΗΘΙ ΤΕΛΟΣ.ΣΤΕΓΝΩΣΕ Η ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΑΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αν ισχυουν οι ανακοινωσεις της οργανωσης;
    Κατ'αρχην να δουμε για ποια οργανωση μιλαμε. Δηλαδη ποια απο τις δυο ενδο-οργανωσεις.
    Οι μεν βγαζουν ανακοινωσεις εναντιονωμενοι και οι δε εκμεταλευομενοι τις ανακοινωσεις αρπαζουν το χρημα απο τους αμετοχους και κανουν στην παντα.Δηλαδη "μοκο".

    Που θα παει αυτο το γαιτανακι; ποιος ξερει. Μεχρι η μεν να καταπιει την δε.
    "και εσονται εις σαρκαν μιαν..."

    Ζουμε την μεταμορφωση της καμπιας σε πεταλουδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οσο θα υπαρχουν τυποι που θα ζουν απο την ΑΕΚ (τα λεγωμενα και παρασιτα η τσιμουρια) δεν υπαρχει προκοπη.

    Οσο η ΑΕΚ θα ειναι μεσο προσωπικου πλουτισμου, θα εχει παραλληλα εταιρικη καταστροφη.

    Οσο στην ΑΕΚ η φιλοδοξια του ιδιοκτητη δεν θα ειναι το μεγαλωμα της ομαδας (αρα και της επενδυσης του) αλλα η προβολη του και η αρπαχτη των 2-3 ετων που θα τον ανεχτει ο οργανισμος, δεν υπαρχει μελλον.

    Οσο υπαρχουν αρχηγοι-προεδροι-manager του κολου, που διαχειριζωνται!!!τα λεφτα των αλλων ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, τοσο η τρυπα θα μεγαλωνει.

    ΟΠΟΙΟΣ θελει να κανει τον αρχηγο, αν εχει cohonas να τον κανει στη δουλεια του.

    ΟΠΟΙΟΣ θελει το καλο της ΑΕΚ να ΒΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΦΤΑ, οπως εβαλαν τοσες χιλιαδες κοσμου ΟΣΑ μπορουσε ο καθενας.

    Τελικα το μεγαλυτερο καρκινωμα δεν ειναι μαλλον τα φραγκα. Αντε και του την βαραει του sugar και λεει φουνταρω ενα πλοιο (σε φραγκα) και μπαινω.

    Μεγαλυτερο κακο ειναι να καθαρισει ολο το παρασιτο και την χολερα που εχει μαζευτει παρα (αν το εκανε) να σπρωξει 5-10-30εκκ.

    Εκτος και αν πιστευει κανεις οτι θα υπηρχε ποτε περιπτωση ο sugar ο ρεστης και ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ να αφηνε τον αρχηγο και τα αγαμιδια να παιζουν με τα λεφτα του και ΚΥΡΙΩΣ με το ονομα του..

    Και ομως υπαρχουν ακομη ανθρωποι που καθονατι και σκεφτωνται και συν-αποφασιζουν με αυτους τους τυπους..

    Υ.Γ Αν (αν λεμε) δεν υπαρχει ΑΕΚ αυριο, απο που θα ζει ο αρχηγος? Θα ξανεβρει 200 (επισημα..) το αγαμιδι και αλλα τοσα το παρεακι που εχει μαζεψει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ανωνυμε
    για ποιο λογο επισημα δεν θελεις να πας στο συλλαλητηριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ: ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ.
    ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ; ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΕΔΙΝΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ 4000 ΕΥΡΩ. ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΜΕΛΟΣ. ΦΕΤΟΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΑ, ΔΙΝΩ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ.
    ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΑΦΡΑΓΚΟΙ, ΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΜΙΑ ΦΩΝΗ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΗΛΙΘΙΟΙ.
    ΔΕΝ ΜΑΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΦΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΥΤΣΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΒΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟΥ. ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ, ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΧ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΩ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΗ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ;
    ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΡΩΤΩ ΚΑΤΙ: ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; Ή ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΟΤΕ ΛΕΩ: ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή