Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Φορολογική Δήλωση 4.051.949,01 Ευρώπουλα !!!




Αυτό είναι το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας VETO 6/12/2009 , με βάση το οποίο ο κ.Προβόπουλος δήλωσε στην Εφορία κατά το έτος 2008....

Το Αστρονομικό ποσό των 4.051.949,01 Ευρωπουλακίων !!!

Αυτή είναι η φτωχική Ελληνική πραγματικότητα... εν μέσω κρίσης.


Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος , Γιώργος Προβόπουλος, που κρατάει τα "κλειδιά" του δημοσίου χρέους, το 2006 πήρε και επιστροφή φόρου απο το Υπουργείο Οικονομικών.

Τώρα, ο κύριος 4.051.949,01 ζεστά και μετρητά, προτείνει λύσεις, ζητώντας από τον λαό άγρια λιτότητα...για να βγούμε απο το αδιέξοδο!

Aπό τα ανωτέρω εισοδήματα των 4.051.949 ευρώ, σχεδόν το 100%, αποτελούν αυτοτελώς φορολογούμενα ποσά, τα οποία φορολογούνται με πολύ χαμηλότερο συντελεστή ή δεν φορολογούνται καθόλου με βάση το Ελληνικό φορολογικό σύστημα.

Και βέβαια, εμείς οι.... υπόλοιποι πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερες θυσίες για να βγάλουμε την χώρα απο το αδέξιοδο που την οδήγησαν οι... κατά καιρούς Εθνοσωτήρες Κυβερνήτες Μας !!!

17 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΕΥΣΘΑΙ, ΛΕΩ ΑΠΛΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΜΠΑΝΗΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΟΠΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΧΟΜΠΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΑΝΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ.
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΕΚ365.
    ΟΙ ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ SUGAR, ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Απριλίου, 2011 00:48

    Έλα βρε προσφυγάκι...και μετά πας να βγάλεις ψέφτη τον αμερικανομουστάκι πρώτο υπουργό μας...ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, όντως...νάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Απριλίου, 2011 00:49

    Και να 'χε γίνει, το ίδιο θα σήμαινε. Δεν αλλάζει τίποτα ουσιαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν εννοεις εμενα που εγραψα τα σεντονια στο προπροηγουμενο αρθρο σου, τοτε κανεις λαθος, εκτος αν δεν καταλαβαινω το χιουμορ σου. Δε με λενε ουτε Νικο ουτε Καμπανη, και αν οντως εννοείς αυτα που λες, δικαιώνεις μαλλον τον (φιλικο οπως θα επρεπε να εχεις καταλαβει) χαρακτηρισμο. Για τον αλλον χαρακτηρισμό δε ξερω, επειδη δε ξέρω το χομπυ στο οποίο αναφέρεσαι ωστε να καταλαβω αν μου επιτίθεσαι ή όχι.

    Επισης δε καταλαβαίνω σε τι υποτίθεται ότι σε θεωρω κατώτερο. Εγω αντιθέτως ειπα ότι τα κειμενα σου έχουν παντα ενδιαφερον. Ουτε χρειάζεται να συμφωνουμε σε όλα, ούτε πρεπει ντε και καλά να είσαι ο τοπ γραφιας του Φιλαθλου ή του ιντερνετ.

    Εγραψα -και το εκανα παρορμητικά- μονο και μονο επειδη θεώρησα οτι καποιες απο τις προτασεις που γραφτηκαν στα σχολια για την ΑΕΚ ήταν είτε αφελείς, ειτε εντελως ξεφτίλα για την ιστορία της. Και γενικα νομιζω οτι στα σχολια χανεται συχνα το μετρο στους χαρακτηρισμους, στις επιθεσεις σε προσωπα, στις θεωρίες συνομωσιας, κλπ.

    Κατα τα αλλα, ξερω ποτε είμαι κακοδεχουμενος σε μια παρέα, ακόμα και πριν μπω, οποτε σας χαιρετω.
    Μπορει καποια στιγμη στο μελλον να μου ξαναερθει και να τα ξαναπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( τον τελευταίο ): Εσύ πάλι τι έπαθες; Είδες καμιά επίθεση; ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ, ξέρει ο φίλος ( το εννοώ ) ανώνυμος τι λέω. Μάλλον μπερδέυτηκες αδερφέ. Keep it up.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ : ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΡΙΝ: ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ. ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΥΦΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ok, σορυ για την παρεξήγηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά με αυτά τα φρουτάκια θα πέσει πολύ γέλιο και πολύ κλάμα.
    Μόνο ο ΟΠΑΠ θα πάρει άδειες,αρχικά τουλάχιστον και κλάμα όλοι αυτοί που περιμένουν στην γωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: 500 ΟΟΟ ; ΤΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα στα παιδια.
    Για τον πουστη με τα 4.5 εκ. δηλωση τι να πεις;
    Τα εχουμε πει.
    Μονο να πουμε οτι ειναι μια δηλωμενη καριολα.
    ΕΑΝ,ΤΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ και αναγκαστικα δηλωνονται, βαλε με το νου σου τι υπαρχει κατω απ'το τραπεζι, κατω απ'το κρεβατι του και μεσα στην κωλαρα του. Οπως και οι ομοιοι του,οι ορντινατζες του εδω μπουρδελου.

    Να πινεις ολο το γαλα σου.
    Και μαζευε αγορακι μου. Απο τα καλλαντα,απο φιλους,απο θεληματα. Μαζευε. Γιατι τα σχολεια εχουν εξοδα. Θελεις τετραδια,γομες,στυλους,φροντηστηρια. Οι γονεις σου εχουν εξοδα. Μπορει να ειναι νωρις,αλλα ειμαι μαζι σου. Μαζευε. Η ζωη σε περιμενει. Ειναι μπροστα σου. Προσεχε μη την τρακαρεις μονο.
    Να'χα τα χρονια σου,αχ και να τα'χα...

    Τι θα τα κανετε ρε σαπιοι, Ρε ραμολιμεντα; Ρε χαρβαλα; Σας κοιτανε τα παιδια ρε πουστανθρωποι.Σας καμαρωνουν βρε πραγματικοι κοπριτες. Σας βλεπουν οι φρεσκες σαρκες και γελανε ρε βρωμικα κουφαρια.
    Σας πληροφορησε κανεις οτι θα περπατατε για αλλα 10000 χρονια;
    Σε μια τρυπα οσονουπω θα μπεις ρε γιδι προβοπουλε.Αφηστε τις ζωες των γυρω να ανασανουν ρε παλιοτομαρα.
    Ρε κυμβαλα,ρε αδειοι, ρε μισανθρωποι,ρε κωλαντερα με τσεπες.

    Εγω το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου και το ξαναγραφω. Ετσι για να το κραταω και φρεσκο στο μυαλο μου: Αυτον τον πουσταρα,ετσι και τον βρω στο δρομο,μα οπως να ειναι, θα προσπαθησω για οτι προλαβω. Χαστουκια θα ειναι, χλαπατσα θα ειναι,γαμοσταυριδι θα ειναι,ολα μαζι θα ειναι,δεν ξερω.
    Και οτι συνεπειες εχει. Δεν με νοιαζει. Πραγματικα.

    Πισσα και πουπουλα και απο ενα καυτο σιδερο στο κωλο και εξω απο το χωριο ρε ξετσιπωτες αδερφαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σου ρε ανωνυμε.
    Τελικα το βρηκα τι ειναι το "6-0" που αναφερεις. Το εψαξα,το διασταυρωσα και στο λεω: Ειναι 6 οι μαλακιες που βαρας καθε μερα και το δευτερο νουμερο ειναι οι πιθανες λιποθυμιες.
    Φαινεται πως ανημερα του αγωνα στο τηγανι, καταφερες να τραβηξεις 6 μαλακιες διχως να πεσεις σε ληθαργο.

    Βεβαια υπαρχεικαι μια αλλη εκδοχη-που δεν εχει και λιγες πιθανοτητες- η οποια λεει οτι: "οταν τον παιζεις, περιμενεις μετα να ακουσεις την φραση: "αγαπη μου,σημερα ησουν υπεροχος. Η μαλαπερδα βεβαια δεν απανταει,γιατι δεν ειναι γυναικα.
    Αλλα εσυ επιμενεις καθ'τι πεισματαρης. Πας στην δευτερη. Πας στην τριτη...και ου το καθεξης.
    Απλα την ημερα του αγωνα, εφτασες ως τις 6 πριν πεσεις αποκαμωμενος στο πατωμα αλλα -οπως παντα- απαντηση καμια απο την μαλαπερδα: Μαλακιες 6 Κοπλιμεντα 0.

    Εγω ομως εχω λυση για σενα. Δεν θα σε αφησω να πεθανεις ετσι. Ακου λοιπον: Θα χρονομετρισεις την καθε μαλακια ξεχωριστα. Η πρωτη, τοσο χρονο, η δευτερη τοσο χρονο κλπ.
    Επειτα θα γραψεις ενα cd με την φραση "αγαπη μου εισουν υπεροχος". Αλλα θα φροντισεις να την γραψεις απανωτα και σε τετοια χρονικη αποσταση η μια απο την αλλη,ωστε να συγχρονιζεται με το αδικο χυσιμο.

    Παραδειγμα: Χρονος πρωτης μαλακιας 4':40''
    Αρα θα γραψεις με το rec την φραση "αγαπη μου εισουν υπεροχος αποψε" σε εκεινο το χρονο. Δηλαδη στο 4':40''.
    Το cd θα συνεχισει να γυρναει βουβο...μεχρι το επομενο αδικο χυσιμο το οποιο θα εχεις απο πριν χρονομετρισει. Ας πουμε οτι θα ειναι 7':30'' (γιατι ειναι η δευτερη γαρ). Οποτε στο cd θα εχεις ξαναγραψει την φραση "αγαπη μου εισουν υπεροχος" σε εκινο το χρονικο σημειο: 7':30''
    Και επειτα στην επομενη...στην επομενη.

    Επειδη δεν γνωριζεις τα ορια σου και ο ανθρωπος ειναι ον με τεραστιες δυνατοτητες,μπορει να ξεπερασεις τις απανωτες προσδοκωμενες μαλακιες. Με καλη διατροφη,προσεγμενη ασκηση και νωρις για υπνο,σου εχω εμπιστοσυνη οτι θα πας "μακρυα".
    Εφοσον λοιπον δεν γνωριζεις τον μεγιστο αριθμο ψωλοκοπανιματος, γραψε την φραση αυτη στο cd καμποσες φορες. 20 ας πουμε.

    Mονο φροντισε,οταν αποκαμεις τελειως και εισαι μεσα στην παχνη της αποβλακωσης και την ομιχλη του μαλακο-υπνου, να μην αφησεις το cd να να παιζει, γιατι ισως νομισεις οτι "εκεινη" σε απαταει. Και μεσα στο σκοταδι και την ζαλι,μπορει να κανεις τιποτα που θα το μετανοιωσεις. Να την σφαξεις ας πουμε. Η να την δεσεις σφυχτα για να μη ξαναφυγει. Και μετα πως θα τον ξαναπαιζεις; Θελει προσοχη.

    Αυτα απο μενα. Καλη διασκεδαση.
    Και μη ξεχνας: Ολα ειναι στο μυαλο. Μπορεις τα παντα.
    ALTUS- SITIUS- FORTIUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΟΥ ΝΑΞΕΡΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αβραμίδη το ραντεβού έγινε. Ετσι απλά στο λέω για να μην ζεις στην άγνοια και την διαδίδεις κιόλας. Την άγνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μικρος; Ε,τοτε η μαλακια ειναι επιβεβλημενη.
    Απανω της ωρε ανωνυμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το θεμα δεν ειναι αν εγινε η συναντηση.
    Η οποια μπορει να μην ειναι καθολου "ραντεβου. Δηλαδη μπορει ο κοντος να την ειχε στησει απο το βραδυ στην ξωπορτα των γραφειων του Μελ. Καποια στιγμη συναντηθηκαν.Επομενο ηταν.

    Η,το πιο πιθανο,να πηγε καποιος κοινος γνωστος.
    Καταφυγιο ψαχνει το μαλακισμενο στην καταιγιδα που ερχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή