Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΣΑΙΖΟΝ 2010-2011

           Το κανονικό πρωτάθλημα τελείωσε λοιπόν και μπορούμε άνετα να κάνουμε τον απολογισμό μας. Χωρίς τσίμπλα στα μάτια και πριν επιχειρηθεί από κάποιους κραταιούς να κάνουν το άσπρο μαύρο, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ SHOW ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ.
          Η χρονιά λοιπόν άρχισε με το περίφημο κύπελλο της Αυστραλίας και μετά την ήττα από την Κέρκυρα ( ουδέτερο τεραίν ), ήρθε μια νίκη με τας Σέρρας που τελικά υποβιβάστηκαν κι ακούστηκε το περίφημο " ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ." ( Μπάγιεβιτς )  Ο σχεδιαστής της εφετεινής ομάδας, έφερε μια ισοπαλία εντός με την Τρίπολη ( κι αυτή υποβιβάσθηκε ) κι απεμακρύνθη την επόμενη αγωνιστική μετά την ήττα απο τον Βόλο.
         Τα δεσίματα που είχα κάνει ( νεοφώτιστων και απερχομένων) , σαν βαθμολογικό budget, ήταν τα εξής:
                    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΌΣ ----- ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
                              ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ------ ΒΟΛΟΣ
                              ΓΙΑΝΝΙΝΑ  ----------- ΚΕΡΚΥΡΑ.
         ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
         Το πρωτάθλημα συνεχίστηκε με ένα ματς του Κόλα και 25 του Μανόλο. Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΗΤΑΝ, μετά από κάποιες διακυμάνσεις, ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ: ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5 ΒΑΘΜΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ. ΑΡΑ, ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΗΤΑΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
        Κι όχι τόσο για την βαθμολογική συγκομιδή. Πιο πολύ οτι δεν βελτιώθηκε τίποτα ( " από τον Δεκέμβρη θα δείτε την ΑΕΚ που θέλω" ) , οτι δεν ήρθε μια ηρεμία στα αποδυτήρια συνεχίζοντας να επιλέγουν οι παίκτες παιχνίδια κι ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ.
       ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ. Όμως το αύριο, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε προπονητικό, θα το συζητήσουμε αργότερα κι ειδικά μετά την συνένετευξη τύπου του πρόεδρου, που θα κινηθεί σε 3 άξονες:
              - ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ
              - ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ και
              - ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΝΤ.
        Φυσικά όλα αυτά προϋποθέτουν την ηρεμία μετά το Σάββατο. Και καταλαβαίνετε τι εννοώ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ, ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ: Διάβασα οτι σκοπεύει η διοίκηση να τιμήσει τον Μπάγιεβιτς στον τελικό. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΤΣ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
      Γυρνώντας λοιπόν στα αγωνιστικά, κάναμε 15 νίκες, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες ( κάποιες από αυτές έγραψαν και σχετική ιστορία ). ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΝΙΚΩΝ ΙΣΟΦΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ 90-91. ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 87-88, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ 10 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ 5 ΗΤΤΕΣ, ΚΙ ΑΡΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .  ΤΕΛΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΤΟ -23 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ -10 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ.
       Αυτά τα γράφω για τους φίλους και τις φίλες, που αρέσκονται στο να κρατάνε με ένα νούμερο όλη την χρονιά. Φυσικά ό,τι έγινε έγινε και πάντα κοιτάμε μπροστά. Πού όμως; Σε κάποιους ποδοσφαιρικά υπερήλικες ( 4 ) ή σε κάποιους δανεικούς ( 4 ) ή σε κάποιους έτοιμους για πώληση ή για ξεφόρτωμα συμβολαίων( 8 ) ; Στα νούμερα που γράφω δεν συμπεριλαμβάνω τον Μπλάνκο. ΣΥΝΟΛΟ 17.
               Όλοι θα φύγουν; Όχι βέβαια. ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΠΩΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΔΟΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;  ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ Ή Ο ΚΟΥΠΕΡ;
           ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, που θα τα κουβεντιάζουμε. Και την ώρα, που όσο προχωράει το έτος, τόσο θα σφίγγει και η οικονομική πραγματικότητα ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
      ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΡΑΤΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ; ΜΟΝΟ ΝΤΕΚΟΡ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. ΜΠΗΚΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ.
      ΥΓ1. Πιστεύω να ακούσατε τις δηλώσεις του Καμαρά. Με το κύπελλο όμως θα ασχοληθούμε σαν pregame το Σάββατο. Μέχρι τότε σκοπεύω στα πολιτικά.
                       ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
    ΥΓ2. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΑΝΩ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, κάποια στιγμή η νομοτέλεια θα βγει.
      

6 σχόλια:

  1. Ρε τι έχουμε πάθει οι δύσμοιροι να αγωνιούμε μη και στραβώσει η φάση με την Χαλκηδώνα.

    ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    Άντε και με την ολόχρυση κυπελλάρα :-ΡΡΡΡΡ

    Τον Δούσαν θα τιμήσουν; Δεν τιμάνε τον Αρδίζογλου καλύτερα μπας και τον ψήσουν να ξαναβγάλει δελτίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την επομενη σεζον παντως εχω να πω οτι ευκαιριες καλων παιχτων κυκλοφορουν ελευθερες..Αλλα αν δεν εχεις διοικηση,αν δεν ξερεις ποιον προπονητη θα εχεις,αν δεν εχεις τεχνικο διευθυνητη και γενικα αν η στελεχωση σου ειναι μηδαμινη τοτε θα πεταξουν οι ευκαιριες και θα αγοραζεις παλι ντατομους..θα μπορουσε να φτιαχτει μια αξιοπρεπεστατη ομαδα κ με το μισο μπατζετ..αρκει να υπαρχουν τα καταλληλα ατομα να το κανουν και οχι μπακαλιαροι και ψευτες δικηγοροι..
    χωρις να θελω να γινομαι παλι κουραστικος, ο κουπερ ειναι ακομα ελευθερος και κοστιζει το μισο συμβολαιο του αποτυχημενου ισπανου..οπως επισης χωρις δουλεια ειναι κ ο ιβιτς..και ο ζηκος θα μπορουσε να βοηθησει..

    χρονια πολλα σε ολους !!!

    υ.γ ενα παιχνιδι περιμενα πως κ πως και θα το δω απο την γαμωτηλεοραση..καποιος με εφτυσε δεν εξηγειτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Thomas

    Για να καταλαβεις για το μεγεθος του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που εχουμε ακομη δεν εχει αποφασισει ΑΝ θα αλλαξει προπονητη και ΑΝ θα τον κρατησει.
    Για να στο πω πιο χοντρα θελει τον μαλακοπιτουρα τον ιθπανο αλλα με 500 κατι που ΕΥΤΥΧΩΣ ο αλλος δεν το δεχεται.

    ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ λοιπον ακομη δεν ξερει τι προπονητη θα εχει, και κανει και πλανα!!! για παικτες που θελει..βλεπεις επεσε μεσα σε ολα περσυ οποτε τον αφηνει ο παπατζης να ξαναδοκιμασει φετος. θυμιζω ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΦΑΝΑΦΑΡΑ ο εντερ (ως αντι μαντουκα!!!!) ο ντατομο και φυσικα ο ντιοπ των 900 χιλιαδων...

    θα με πεις εμπαθη και κολλημενο με το μαλακα?

    ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣ.

    Μιλαμε για τον τυπο που προτεινε 600 στο μπλανκο και μετα απο 2 εβδομαδες!!! βγηκε και ειπε οτι δεν αντεχουμε συμβολαια ανω των 400!
    μιλαμε για επιθεωρηση κανονικη, που μου εχει τον γνωστη λεει!!!της ευρωπαικης πραγματικοτητος Αρναρ για ενα χρονο τεχνικο διευθυντη..

    ο οποιος Αρναρ δεν εχει φερει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ σε ενα χρονο ετσι για το γαμωτο.

    ΕΝΑΝ και ας ειναι και αχρηστος. Οτι κουβαλησε στις προπονησεις αφου εβαλαν τα γελια τον εδιωξαν. εναν μπακαλιαρο που ειχε λεει γκαστρωμενη γυναικα και το καταλαβε στο 5 μηνα και ενα μολδαβο μπετατζη που τον αφησαν ελευθερο στο καζακσταν..

    αυτα ρε φιλε ΕΠΙΤΗΔΕΣ να τα θες να τα κανεις ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    Ποιος Κουπερ και Ιβιτς και Ζηκος πλακα κανεις?
    Ο Κουπερ στον ΑΡΗ ειχε και μια ομαδα που του κουβαλαγε και κανα παικτη. καλο η κακο δεν εχει σημασια, παικτης ηταν. εδω τι να ερθει να κανει? να βρει το ροστερ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ αναλυει ο steven με 15 φευγατους?

    Ποιος Ζηκος ο κολλητος και συναιτερος του ντεμη?

    Ο Ιβιτς δεν χρειαζεται κοβει το ματι του προεδρου, θα φερει στα λογια πρωτα την μιση ελλαδα και μετα στα εργα τιποτα αραπακια με ταλεντο..

    παρτε το χαμπαρι ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ και αυτοι που του κουνανε τα νηματα να χορευει ξεχαστε την ΑΕΚ.

    Υ.Γ Θελει η ΑΕΚ προεδρο και μετοχο για να εχει top συμβολαιο τα 400 χιλιαρικα? Γιατι καπου τοσα εχει η Κερκυρα και ο Πας Γιαννενα.

    Υ.Γ2 @steven φιλε γραφεις νουμερα που αν τα ειχε κανει κανας αλλος προπονητης θα τον δερνανε ακομα. αλλα βλεπεις τα χερακια μας ειναι απασχολημενα να μετρανε τα ευρω.

    Υ.Γ 3 οι 3 αξονες:
    - ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ, γιατι τον Ντεμη ποιοσ τον εβαλε προεδρο και του ΑΝΑΝΕΩΝΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ? ΕΓΩ?

    - ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ : μα ηδη εχει πει το βλαμμενο οτι ειναι πετυχημενος. Ετσι ειναι αμα εισαι -23 και εχεις και 60 χρεη με ταυτοχρονη αποψιλωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ της ομαδας εχεις πετυχει.

    - ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΝΤ.
    ο ΜΑΛΑΚΑΣ εχει δει το τυρι αλλα δεν εχει δει τη φακα.
    γιατι στο πρωτο χρονο ξεπουλησε και γλυτωσε οσο οσο οτι υπηρχε, Μαιστοροβιτς, αλεξοπουλο, μαντουκα, μπλανκο, τζιμπουρ, ζεραλντο κλπ.

    Τωρα τι θα πουλησει? το λαγο και τον καραμπελα? το μονο που καταφερε ??? ηταν να ανανεωσει???? τον σκοκο και αυτο ΑΠΛΗΡΩΤΟ τον εχει ως παε. ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ειναι απο αλλου.

    Απο που θα εχει εσοδα? απο τα διαρκειας που θα ναι 6-8 χιλιαρικα με το ζορι?

    απο το ch.l που αντε και βγηκες δευτερος (φουλ για τεταρτοι παμε) ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ? ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΕΡ?

    απο τα τηλεοπτικα? τελειωνει η συμβαση ομορφε και τα νουμερα που ηξερες ΞΕΧΝΑ ΤΑ. Ειδικα με τα χαλια που εχεις και το ειδικο βαρος ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.

    Ξερεις αυτο που μπαινεις σε μια συναντηση και ολοι ξυνουν τα αρχιδια τους και λενε καλως το νουμερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα παιδες.
    Εισαστε ολοι πισω ομαλα ρε; Ευγε!
    Γιατι ειναι κατορθωμα πραγματικο να ξεγλυστρας απο του χαρου τα δοντια σε γιορτες, εδω στην Ελλαδα.

    Στα δικα μας τωρα. Και ας περιμενουμε πρωτα το παιχνιδι της 20ετιας οπως λεει και ο Μικυ Μαους. (δεν σας θυμιζει ετσι οπως ειναι κατασκευασμενο το κεφαλι του με το κουρεμενο μαλακι,τον ηρωα του Ντισνευ;)

    Και υστερα βλεπουμε τι "απολογισμος" θα γινει. Γιατι, οτι ειναι σχεδιασμενο,ειναι με την προυποθεση οτι ο Γεωργεας θα το σηκωσει το κατσαρολι.
    Αν δεν συμβει αυτο,τοτε δεν ξερω τι αλλα σχεδια εκενωσης η κενωσης υπαρχουν.
    (ελπιζω να μη σοκαριστουν οι παικται με το οτι θα δουν γεματο γηπεδο για πρωτη φορα στην καριερα τους στους αετους της Κωνσταντινουπολης)

    Μεχρι τοτε, ας ασχοληθουμε με καμια Μπαρτσελωνα και εκεινον τον σατανα τον Μουρινιο.
    Τιποτα αλλο αξιο λογου δεν υπαρχει.


    Ασχετο: Με εκεινη την "κιτρινομαυρη ωρα" παλι, τι γινεται; Εννοω,τι ανεκδοτο ειναι παλι τουτο; Αυτες τις μερες το ειδα. Νομιζα οτι ηταν καποιο λογοπαιγνιο για την "κανονικη" ωρα. Που και εκεινη κιτρινομαυρη ειναι και δεν καταλαβαινω γιατι βγαινει μια δευτερη "ωρα" με το ιδιο λογοτυπο και αυτοπαρουσιαζεται ωσαν κιτρινομαυρη.
    Δηλαδη η ΠΑΕ δεν κραταει μια γραμμη αλλα εχει και
    εικονικη αντιπολιτευση; Μεγαλο πραγμα να αντιστρατευεσαι τον εαυτο σου. Πρεπει να εχεις περασει απο το ντιβανι του Γιαλομ,για να καταφερεις κατι τετοιο.
    Ειτε παρες την μια ωρα, ειτε την αλλη, τι διαφορα υπαρχει; Μαλακας εισαι ετσι κι'αλλιως.

    Ισως ειναι σαν το ρολοι με τον κουκο. Που ναι μεν χτυπα ακριβως καθε ωρα και κανει το χαρακτηριστικο "ντιιιν", αλλα δεν αρκει.
    Βγαινει απο ενα πορτακι και ενας μαλακοκουκος και μας λεει "κουκου".
    Πιθανως στα σαλονια που ειναι βαλμενος, βγαινει καθε ωρα και κοροιδευει τους μικροτσουτσουνους συνδαιτημονες, και τους εμπαιζει καθε 60 λεπτα: "δεν σου κανει "κουκου" ρε μαλακα" σαν να λεει.
    Ποιος ξερει.

    Με το βαρυ-λεει- πυροβολικο, του κιτρινομαυρου ρεπορταζ. Τους καταξιωμενους και κιτρινομαυρους (παντα)Κετσετζογλου,Καραλη και δεν συμαζευεται.

    Να φτιαξουν και μια τριτη ωρα. Και μια τεταρτη. Νο προμπλεμ. "Ωρα για σπορ στα κιτρινομαυρα". Και "ωρες κιτρινομαυρες" "το κιτρινομαυρο χρονικο του χρονου". Οπως και "εκατο χρονια κιτρινομαυρης μοναξιας", η "ερωτας στα χρονια της κιτρινομαυροχολερας" "το ονομα του κιτρινομαυρου ροδου". Ισως και "ιντιπεντετ γιελουμπλακ αθλετικ νιουζ πειπερ", η "Πολίτικες Πιτρινομαυρες Πιπεριες", " ο κακος μας κιτρινομαυρος καιρος" κλπ-κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαι γιατι να μην κανουν μια ωρα για καθε ωρα της ημερας?

    θα εχουμε την ωρα 9, την ωρα 10 κοκ

    και μολις φτασουν 24 οι πρωτες ωρες θα βγαλουμε αλλες 24 που θα ειναι κιτρινομαυρες.

    θα λεμε στην ωρα 9: ο προεδρος εχει ενοχλησεις στη κοιλιακη χωρα
    ωρα 10: o προεδρος περδεται
    ωρα 11: o προεδρος πηρε τηλεφωνο τον μεγαλομετοχο και ρωτησε αν μπορει να παει για το χοντρο του.
    ωρα 12: ΩΣΑΝΑ ο μεγαλομετοχος επιβεβαιωσε οτι μιλαει με ΝΕΟ ΚΡΟΙΣΟ και ο προεδρος τρεχει χαρουμενος να ανακουφιστει..

    παντα με τα γνωστα φερεφωνα και αρχηγο τον τεραστιο κετσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 55 λεπτο

    Barca 71% κατοχη μεσα στο γηπεδο της Ρεαλ σε ημιτελικο CH.L....

    Και αυτο το καρναβαλι ο serxio ramos επρεπε να εχει 3 κιτρινες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή