Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ

 
                Αντιγράφω ένα ωραίο χιουμοριστικό κείμενο από το gazzetta.gr για όσους πιθανώς το δεν το διάβασαν. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@





Αν οι οπαδοί μπορούσαν να κάνουν μια ευχή τους πραγματικότητα είναι βέβαιο ότι θα ζητούσαν από τον Αλαντίν, προετοιμασία, γιορτή και σχόλη να ‘ταν η χρονιά όλη. Όλοι λατρεύουν την προετοιμασία γιατί είναι η περίοδος που οι δημοσιογράφοι κάνουν τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών πραγματικότητα. Με ένα τους άγγιγμα στο πληκτρολόγιο οι μουγκοί μιλάνε, οι τυφλοί βλέπουν και οι Αμποάγκουε σκίζουν χασέδες. Όσα χρόνια και αν περάσουν 12 πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.  
@ Ο αντίπαλος πάντα είναι πιο έτοιμος. Ακόμα και αν έχει ξεκινήσει προετοιμασία 2 μέρες πριν, ενώ εμείς πριν 2 μήνες θα είναι τουλάχιστον 3 σκάλες πιο έτοιμος απ’ την ελληνική ομάδα.
@ Τα φιλικά προετοιμασίας προσφέρονται για χρήσιμα συμπεράσματα μόνο ύστερα από νίκες. Στις ήττες είναι απλώς ματς που γίνονται για να ξεμουδιάσουν οι παίκτες και φυσικά θα ήταν ανόητο να προσπαθήσει κανείς να τους αξιολογήσει βάσει της απόδοσής τους σ’ αυτά.
@ Οι νέοι βγάζουν μάτια και δείχνουν έτοιμοι να πιάσουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να πρωταγωνιστήσουν φέτος, κάνοντας πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο του προέδρου: Να δει επιτέλους νεαρούς Έλληνες παίκτες απ’ τις ακαδημίες να αποτελούν τον κορμό της ομάδας, πριν δοθούν δανεικοί στον Μπάμπη τον Τεννέ.
@ Πάντα υπάρχει ένας παίκτης που είχε τραυματιστεί πέρυσι και στην προετοιμασία δείχνει, ότι φέτος θα είναι η χρονιά του. Λογίζεται ως νέα μεταγραφή και απ’ όσα διαβάζεις για τα κατορθώματά του συμπεραίνεις ότι ποδοσφαιριστής που δεν πέρασε χιαστούς ή έστω ένα σπασιματάκι, αποκλείεται να κάνει καριέρα.
@ Ο προπονητής έχει κερδίσει τους παίκτες, οι οποίοι πίνουν νερό στο όνομά του, γιατί προτιμάει ασκήσεις με μπάλα και όχι μόνο τρέξιμο στα βουνά και τα λαγκάδια λες και οι ποδοσφαιριστές είναι αγριοκάτσικα ή μαραθωνοδρόμοι.
@ Πάντα υπάρχει ένας καλαμπουρτζής φροντιστής ο οποίος την ώρα της προπόνησης θα πετάξει μια ψαγμένη ατάκα στυλ «Σακούλες μοίρασες μωρή παιχτούρα» και οι ποδοσφαιριστές θα «πέσουν κάτω απ’ τα γέλια».
@ Τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας με πρωτοβουλία του προπονητή θα διοργανωθεί βραδιά-μπάρμπεκιου (σε πολύ καλό κλίμα) η οποία θα αποδείξει για μια ακόμα φορά ότι η ομάδα είναι μια γροθιά και οι σχέσεις των μελών της άριστες.
@ Ο γυμναστής της ομάδας εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους που εντυπωσιάζουν τους ποδοσφαιριστές, ενώ για να κάνει τις ασκήσεις πιο διασκεδαστικές βάζει και ελληνική μουσική. Συνήθως Βασίλη Καρρά. Ή Ζαφείρη Μελά, αν είναι μερακλής.
@ Οι παλιοί κρίνουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα μετά από 3-4 ημέρες προπονήσεων. Αν διαβάσετε δήλωση τύπου «το παιδί δείχνει καλά στοιχεία» σημαίνει ότι ψωνίσαμε από Μπόρχα. Αν ο παλιός πει «είναι σφιγμένο το παιδί, αλλά δείχνει να το κατέχει το άθλημα» σημαίνει ότι είναι λίγο καλύτερος απ’ το Μπόρχα. Και αν δηλώσει «είναι νωρίς ακόμα να τον κρίνουμε, όμως είναι εξαιρετικός χαρακτήρας» σημαίνει ότι πήραμε τον ίδιο τον Μπόρχα.
@ Μετά την πρώτη εβδομάδα, στο μέρος που γίνεται η προετοιμασία καταφθάνει ο πρόεδρος, ο οποίος έχει τετ α τετ με τον προπονητή για το θέμα των μεταγραφών. Αν την άλλη μέρα στις εφημερίδες γραφτούν λιγότερα από 16 ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων σημαίνει ότι πρόεδρος και προπονητής δεν μίλησαν για μεταγραφές, αλλά για κοντοσούβλι και εξοχικό.
@ Ο προπονητής τερματοφυλάκων είναι πάντα σε τρίλημμα. Είναι τρομερά ευχαριστημένος από την απόδοση των γκολκίπερ και βάζει το γάντι του στη φωτιά ότι ο κόουτς θα δυσκολευτεί να διαλέξει τον βασικό. Εξαιρείται ο Κοστάντσο ο οποίος απ’ τα αποδυτήρια της προετοιμασίας είχε δείξει ότι θα πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του.
@ Ανάλογα με την απόδοσή τους οι παίκτες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: 1) Σ’ αυτούς που έβγαλαν μάτια. 2) Στις σταθερές αξίες. 3) Σ’ αυτούς που έδειξαν ότι μπορούν να γίνουν η “ευχάριστη έκπληξη” της χρονιάς. Άμπαλος σε προετοιμασία δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ κανένας. Ούτε ο Πίου, το μαύρο το πιστόλι.   

6 σχόλια:

  1. Μπορει βεβαια να μην ειναι ο Μπορχα αλλα ο Αλβες ο Γυπας ..
    Η ο Ντελιμπασιτς - που πρεπει να ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ επιθετικος σε μια φυση επιθετικη ομαδα οπως η ΑΕΚ που ΔΕΝ σκοραρε.
    Μπορει να ειναι και ο Μπαχα (αξεχαστος..) που πεταξε ειτε δεξι μπακ τον Μπλανκο των 72 γκολ σε 4 σαιζον ειτε τον εβγαλε εκτος 11αδας.
    Γιατι το ματι του πριγκιπα 'κοβει' οπως και να το κανουμε.

    Αλλωστε ο Μπερκοβιτς (αλλα φωτορεπορτερ) -Μπερσεβιτς τα εσκισε τα διχτυα ηδη 2 φορες..

    Το αν θα απολαμβαναμε τον κανονικο Μπερκοβιτς περισσοτερο απο τον Μπρεσεβιτς θα το δειξει ο χρονος - μαλλον απο του χρονου.

    Γιατι με τη κατω τραχανοπλαγια φετος αν η ομαδα δεν ειναι Μπαρτσελονα, τοτε τα 12 ανωτερω πραγματα ειναι οντως σταθερες αξιες..

    ΥΓ Θεος ο Κονσταντσο βεβαια αλλα δεν χρειαζεται να ψαχνουμε αλλου θεους. Ακομη εχω αφισα τον ... Μορετο!! και φυσικα ποιος να ξεχασει τα 300 χιλιαρικα για τον Λουκατς του πριγκηπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Zastro
    Φιλε μου αναφερεις ΑΠΟΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ λεξη. ΠΛΗΡΩΝΕΣ.. το 44
    Τι θα πει ΠΛΗΡΩΝΕΣ? ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΣ για να πληρωσεις τωρα?
    Πλακα κανουμε? Εδω παμε να ΒΓΑΛΟΥΜΕ με το καλημερα απο την Γ εθνικη κανα διφραγκο και βαλε.
    Που αλλου πληρωσε για να καταλαβω?
    Στον Μανταλο απο του χρονου και βλεπουμε?
    Στην ομαδα που παει για εσοδα 2,5 με εξοδα 500 και αμα?
    Στο γηπεδο που ακουσαμε για τα 20 του σγουρου (δικα μας δηλαδη και μας εννοω των φορολογουμενων) τα 5 του πολυ και τα καποια του παπα?
    Η απο τις χορηγιες για το ονομα?
    Θα μαζευτει ενα ποσο 30-35 εκκ και ολα τα αλλα Δανειο (φυσιολογικο) που θα εξοφληται απο τα εσοδα: διαρκειας-διαφημησεις-χορηγιες-τηλεοπτικα κλπ
    Ακου ΠΛΗΡΩΣΕ.. Εχουμε τρελαθει τελειως?

    Τι να την κανει την ΑΕΚ στη super league?
    Να θελει μεταγραφες κανονικες?
    Η να βαλει το διαρκειας 3000 ευρω στο πεταλο?
    Και να κουβαλαει και τα φεσια μαζι?
    Πλακα κανουμε?
    Ενω τωρα εκλεψε... τον μανταλο την ωρα που ο αλλος κυνηγαει τον σαβιολα..
    βεβαια τον κυνηγαει? με τα 23 που εισεπραξε απο την ΟΥΕΦΑ περσυ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΦΕΤΟΣ - ασχετα αν πηρε 50 και δεν εδωσε ουτε 10 και ψηνει τα γαυρακια..

    βγηκε μπροστα με τις γνωριμιες και τις διασυνδεσεις του, πραγμα που ειναι ηδη τεραστια υποθεση. ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ
    Αλλα περαν αυτου δεν εκανε κατι αλλο μη τρελαθουμε κιολας.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ.

    Οταν σοβαρεψουν τα νουμερα και χρειαστει να χτυπησεις θεσεις ch.l αρα το budget παει απο τα 500 χιλιαρικα στα 15-20εκκ θα κριθει.
    Και φυσικα οχι απο τις μεταγραφες αλλα απο τον (κανονικο)ισολογισμο.

    ΥΓ Ο ΙΒΑΝ ναι μεν εχει στυλωσει τα ποδια αλλα εχει ριξει και μια 25αρα καθαρη σε χρεη και ομαδα...
    Καμμια σχεση γιατι και πως βεβαια αλλα τα 25 επεσαν εκει.
    Εδω μεχρι στιγμης εκκρεμει μια παραγγελια για 22 χιλιαδες (δανεικα) καθισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος και σύμφωνα με πληροφοφορίες δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι πρόεδροι εκείνοι που δεν είχαν δικαίωμα υπογραφής (Τροχανάς, Κυριόπουλος, Κούγιας, Μαμαντζής, Κιντής, Μαύρος).

    Σύμφωνα με πληροφορίες, Πέτρος Στάθης και Νίκος Στράτος ζήτησαν ήδη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κινήσει διαδικασίες για να βρεθεί λύση στο μείζον πρόβλημα. Ο Μελισσανίδης φέρεται να υποσχέθηκε πως θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Πάντως η κατάσταση θα γίνει εφιαλτική μόλις ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Για παράδειγμα πως αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, παράγοντες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, θα στραφούν νομικά κατά της εκκαθάρισης της ΠΑΕ.

    Το πρόβλημα φτάνει και αγγίζει ακόμα και το δίδυμο Μελισσανίδη – Καρρά (με 2 εκατ. ευρώ τον καθένα). Πάντως και για τους δυο παραγράφεται το αδίκημα στις 31 Δεκεμβρίου 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις"τρύπες"σε ποιά ηλεκτρονική διεύθυνση θα τις βρίσκουμε Στήβεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Ανώνυμο : ( ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ). Θα ενημερωθείτε για την διεύθυνση άμεσα, θα υπάρχει μπάνερ κι εδώ ή θα γίνεται αυτόματο redirection.

    ΑπάντησηΔιαγραφή