Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΦΙΡΜΑΝΙΑ

           Πιστεύω να τα είδατε σήμερα τα νέα. Αυτό που σας έχω συστήσει δηλαδή : Οτι σε κανά πενθήμερο, ό,τι σας γράφω θα βγαίνει. Τι βγήκε; Οτι τελικά δεν έχει κηρυχθεί πόλεμος Σαββίδη και ΑΕΚ, που όοοολα τα κιτρινόμαυρα ΜΜΕ είχαν ανακαλύψει επειδή ο αέριος είχε πετάξει κάτι ατάκες για εμάς. Αμέσως σας είχα πει, οτι την δαφνοστεφανωμένη υπονοεί. Ε σήμερα μαζεύτηκε η κατάσταση κι έγκριτοι δημοσιογράφοι πασάλειψαν ολίγον Τζιμπούρ με κάτι λεπτομέρειες για ΕΠΟ και διαιτησία και κατάλαβαν την σημασία της φράσης : " ...του χρόνου πρέπει να έχουμε το πρωτάθλημα..." Κάτι ήταν κι αυτό.
            Όπως κάτι ήταν και η ανακοίνωση της Τρίτης που έρχεται. Βλέπετε όλοι οι Αεκτζήδες ανυπομονούν να ακούσουν επισήμως την έναρξη ή την ίδρυση ποδοσφαιρικού τμήματος στους κόλπους της ερασιτεχνικής. Χώρια που θα υπάρξει και η αναγγελία για τα διαρκείας. Τι; Τα ξέρετε αυτά;
             Δηλαδή πώς τα ξέρετε; " Τα έχουμε διαβάσει ", θα πείτε. " Όλοι αυτοί οι άνθρωποι της ΚΥΠ, της αστυνομίας, της V+O και οι λοιποί, τι θα κάνανε στην ΑΕΚ; " Δεν θέλω βιασύνες. Μην γίνει κανά λάθος. Διότι την ίδια απορία θα είχα  κι εγώ. Ξέρει η χωροφυλακή ή η μυστική υπηρεσία πληροφοριών να φτειάχνει ομάδες; Ξέρει ο Ολύμπιος ή μήπως ξέρει ο Σέρβος να παίρνει πρωταθλήματα χωρίς αβάντες; Εκείνος ο βασιλομπίλαρος τι ακριβώς ξέρει; Καλά να μην πιάσω τον Δέλλα τώρα που τα παίρνει μάλλον γρήγορα στη Ρόδο.
              Δεν είναι εδώ το θέμα μου, όσο κι αν ιντριγκάρομαι από την είδηση για κάποιον παίκτη που έφερε ο Μπάγιεβιτς ( διευθυντής, προϊστάμενος του προπονητή ) και ο κολοσσός ( υποδιευθυντής, υφιστάμενος του προηγούμενου ) αφού τον τσεκάρησε, τον ενέκρινε. Κατανοείτε ασφαλώς τα στοιχειώδη.
               Όπως στοιχειώδης ήταν και η δήλωση : " ...προχωράμε στον ΟΠΑΠ αλλά δικαστικά θα προστατέψουμε τα δικαιώματα μας. " Και τα έχουμε ξαναπεί οτι όταν θα πας δικαστικά, σημαίνει οτι δεν πληρώνεις τίποτα. Αν χάσεις την δίκη ( πότε υπολογίζετε οτι θα γίνει αυτή ; Μην τολμήσετε να ανακατέψετε αμερικάνικα προτεκτοράτα και ανεφοδιασμούς του στόλου ...) , τότε θα πληρώσεις. Τι να κάνει κι ο κατάσκοπος; Να μην υποστηρίξει τεχνολογικά το σύστημα; Άλλο που δεν θέλει και η Lottomatica κι άλλο που δεν θέλει και κάποιος άλλος να βγάλει κατηγορία σαμποτάζ.
             Και τα μηνύματα της Τρίτης είναι δύο:
            - Ρόστερ δεν έχω αλλά κοίτα εδώ την αυλή. 
            - Πού να πάω να κάνω παρουσίαση, αν όχι μέσα στον Πειραιά;
            Εγώ πολιτισμένα διαλέγω ένα κέντρο, όπως και η λίγδα που θα πάει για την κλήρωση σε κάτι πολύ κουλτουρέ, που τυγχάνει 200 μέτρα από την πλατεία Αλεξάνδρας και πολύ κοντά στα γραφεία μου. Τώρα αν ο πολιτιστικός σύλλογος Καμινίων της θύρας 7 έχει κάποιες αντιρρήσεις, εδώ είμαστε να σπρεχάρουμε Γεωργιανά. Λέμε τώρα κι εμείς κάτι αφού υπάρχουν κι άλλες σκέψεις για την παρουσίαση.
             Αυτό όμως που δεν υπάρχει σαν δεύτερη σκέψη, είναι η ουσία της μαφιόζικης προειδοποίησης. Με παράγοντες και με επιλογή τόπου. Συν μια δήλωση που δεν εξιτάρει κι ιδιαίτερα τα πλήθη : " Έρχομαι για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. " Δήλωση που θάπρεπε να εξιτάρει μίνιμουμ την ελληνική ΠΟΙΝΙΚΟΤΑΤΗ δικαιοσύνη, που προς το παρόν μετράει κλανιές μεντάτες. Εδώ πλέον δεν μιλάμε για Μπέους και Τσακογιάννηδες. Εδώ μιλάμε για πυρηνικές δυνάμεις. Από εδώ ο αέριος κι από εκεί ο στόλος. Στη μέση δε, μια τρελή χοντρή με σακούλες χάπια να μην ξέρει τι να πρωτοδεί. Φυσικά υπάρχει κι ο Γιάχος κάπου εδώ, αλλά οι θλάσεις δεν βαράνε μόνο παίκτες.
            Κι είχε ένα κείμενο κι ο Μπαζίνας σήμερα, που μάλλον έχει καταλάβει πού πάμε. Φυσικά μεγάλος άνθρωπος ( σε ηλικία εννοώ ), τώρα να μπει σε περιπέτειες; Τάπε καλυμμένα και καλά έκανε. Τρεις Ρώσοι θέλανε να παίξουν μπάλα κι επειδή δεν είχανε, αποκεφάλισαν έναν ζητιάνο κι αρχίσανε τις συναλλαγές πασών. Από την άλλη, ένας Αμερικάνος σκότωσε εκείνο τον τύπο που κρατούσε αιχμάλωτο ένα μικρό κοριτσάκι. Τι σχέση έχουν αυτά; Λίγο σκέψη δεν βλάπτει για το αποτέλεσμα της δικαιοσύνης. Την ικανοποίηση του κοινού σαν δίκαιο, εδικά αν συνδυάσουμε και τίνος άνθρωπος ήταν ο Γιέλτσιν. Πω πω ξέφυγα. Εκτός πάλι, αν πιστεύετε οτι υπάρχουν εξωγήϊνοι που για το μόνο που ζουν είναι για να κατακτήσουν την γη.
              Εν πάσει περιπτώσει, μια μικρή έλλειψη στα χάπια θα έχουμε την εβδομάδα που έρχεται. Οπότε όσοι μπορείτε, κάντε προμήθειες τώρα άντε και την Δευτέρα. Μια κίνηση θέλει ο αέριος και το κασκώλ το βάζει στο κεφάλι. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΖΑΝ ΜΕΡΙΑ. Εντάξει βρε. Και η τούρκικη ομάδα κοντά στα σύνορα είναι. Με το ξεκάρφωμα ασχολείστε τώρα ή το οτι ένα σύνολο για να γίνει ομάδα, θέλει κανά εξάμηνο; Χώρια που το χριστινάκι έχει πάρει μπρος και γουστάρει έμπειρο άνδρα.
             Την καλημέρα μου για μια Παρασκευή ήρεμη, που δεν την βλέπω. Αυτά που θα διαβάσετε, δέστε τα κι από την ανάποδη. Είναι κι ο μήνας αυτός του καρκίνου, εκτός από ζέστη τι άλλο να φέρει; Εγώ πάντως θα βρίσκομαι όλη την ημέρα στη μονή Πεντέλης και θα προσεύχομαι. Μου έχει λείψει μια αποτοξίνωση ρε παιδί μου. Και μια επικοινωνία με τα θεία. Όπως και να κάνω κεφάλι με αγιασμό.
           

4 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας04 Ιουλίου, 2013 23:42

    Στο Μικρολίμανο;
    Σαν να κανει ο γαύρος την επίσημη παρουσίαση του στη "Βυζαντινή γωνιά" της Φιλαδέλφειας.
    Ω ρε μανούλα μου τι έχουμε να ζήσουμε στα χρόνια που έρχονται. Καλά να είμαστε μόνο.

    Την -επίσημη- βεντέτα, την ξεκίνησε ο χοντρός βέβαια, με εκείνες τις δηλώσεις στην θύρα7 ότι "εμείς πληρώνουμε και παιρνουμε ομάδες και δεν τις παίρνουμε τζάμπα,ούτε κάνουμε δουλειές με αυτές". Το πρώτο πήγαινε στον Μελισσανίδη και το δεύτερο στον Σαββίδη.

    "Ετσι είσαι"; του λέει και ο άλλος. "Επίσημη παρουσίαση στη καρδιά του Πειραιά και όσο θέλεις σκούζε".

    Φυσικά ο χάπιας, αν του χάριζαν 5 παπόρια, θα έλεγε "όχι ευχαριστώ, προτιμώ να τα αγοράσω". Ρε κάτι μεγαλόκαρδοι.

    Δεν ξέρω αν νομίζει ότι έτσι κάνει αβάντα στον κατάσκοπο που έχει τις διαφορές του με τους νέους ιδιοκτήτες του ΟΠΑΠ,η αν συμμάχησε με τον γίγαντα τον Αλαφούζο,για να αντιμετωπίσουν από κοινού την δικέφαλη τανάλια που έρχεται από Βορά και Νοτο, η αν απλά ήταν-ως συνήθως- υπό την επήρεια των χαπιών.

    Σημασία έχει ότι την αυλαία την άνοιξε με αυτές τις αχρείαστες μαλακιούλες που είπε.
    Αυτά τα πράγματα, δεν λέγονται, οταν ξέρεις ότι θα σημαδέψεις έναν φίλο σου. Μόνο ένας πραγματικά χοντρομαλάκας, επιρρεπής, άσκεφτος και προπέτης σαν τον χάπια, όμως, θα μπορούσε να το πει.
    Και ο άλλος που δέχεται τις σπόντες, τι είναι για να κάτσει απλά να τον ακούει; Μαλάκας; Μπα.
    Και έτσι πάμε στο γνωστό:
    "φίλοι φίλοι, αλλά σου γαμώ και το καντίλι".

    Βιάζεται να μετρήσει τις δυνάμεις του ο χοντρός. Ολο με τον Αλαφουζάκο και τον Κωνσταντίνου θα τα βάζει;
    Και ενώ ήδη τις ομάδες τις χωρίζουν κατηγορίες-α, ξεκινησε "Μανιάτικο". Ο "Μαρινέας".
    Και ξεκινησε από τώρα, για να έχει και χρόνο στη διάθεσή του,αφού το πιο πιθανό ειναι σε 1-2 χρονάκια να αφήσει το ποδόσφαιρο χωρίς παράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές τις πλάκες που τους κάνει, κι άλλες πολλές σαν κι αυτές, τις ονειρεύομαι απο τις 20/3/2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Βασίλειο Σίμο:
    Ρε συ Βασίλη, πάει ήδη μήνας από τη θέση της ΠΑΕ σε εκκαθάριση και δεν έχει δημοσιευθεί τίποτε, ούτε στο ΓΕΜΗ https://www.businessregistry.gr/PublicityFiles.aspx?BID=330501000 ούτε στο ΦΕΚ http://www.et.gr/idocs-nph/search/fekAeEpeForm.html?args=ghPriTbqMLO1KL8YLjv4MblPftDoqEuJuNKDLNbextr7SbR6Q7-y5HuAEP5mMG8HbpDiIXIxcVX8UqWb_zFijBMqGsFTp0Zr8n_4PBIeCQtF2jHz7D6b-WU9zlzGTg1S. Συνήθως παίρνει 4-5 μέρες η δημοσίευση. Επειδή αν δε δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η θέση σε εκκαθάριση δεν ισχύει τίποτε (η ΠΑΕ συνεχίζει να υπάρχει κανονικά) δεν το θυμίζεις στο Δημητρέλο να προβεί στις δημοσιεύεις; Λέω να του το θυμίσεις, γιατί σίγουρα θα το ξέχασε, πουστιά να παίζει αποκλείεται, ο λόγος του Αντρέα είναι συμβόλαιο. Μη γίνει κανένα λάθος δηλαδή, ανέβει η ομάδα του χρόνου κι ο Τίγρης συνειδητοποιήσει ότι ανέβασε την ομάδα του Αδαμίδη, εεε του Δημητρέλου ήθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Γιωργο
      Μηπως να βαλουμε ρεφενε τα λεφτα απο τα ουζα, να κανει τη δημοσιευση?

      Εξαλλου αυτη δεν ηταν η δικαιολογια -επισημα κιολας- οταν 'ξεχναγε' να δημοσιευσει τις αλλες αλλαγες περσυ ο γιγαντας?

      Το λεω γιατι γνωριζω οτι το ΓΕΜΥ και το ΦΕΚ οσο ναναι θα παει κανα πεντακοσαρικο???- ποσο δυσθεωρητο για μια ΠΑΕ στις μερες μας..

      Τωρα για τις μερες μη βιαζεσαι. Εδω πριν εναμισυ χρονο ο ...γιγας εδωσε 15-20 μερες προθεσμια ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΤΩ αν δεν ειχε τη ...'στηριξη' οπως ελεγε τοτε.

      Οποτε αν οι 15-20 κρατανε 1,5 χρονο οι 4-5 να μη κρατησουν κανα εξαμηνο?
      Καπου τοσο βγαινει στα Δημητρελια ημερολογια. Αυτα τα made in Glyfada!

      Διαγραφή