Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

           Είπαμε, μην προκαλείς κι από πάνω. ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΟΙΦΗΣ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Η ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ. 500 χιλιάρικα για όσους ξέρουν από ούζο. Έτσι;
            Δεν είναι δυνατόν αυτά τα πράγματα τα οποία γίνονται. Είπαμε ερασιτεχνισμός αλλά υπάρχουν κι όρια. Εκτός αν αποφάσισε ο Σέρβος να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής μπάλας, οπότε ο σέντερ φορ δεν είναι κακό που είναι αργός. Ούτε βέβαια είναι κακό που ελληνοποιείται η ομάδα και μετράει ήδη 8 ξένους. Ούτε είναι κακό που ο Δέλλας το παίζει και προπονητής. ΤΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
            Οπότε η συνάντηση με την ηγεσία της οργάνωσης, αποκτάει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Διότι ο tiger συναντήθηκε με τους καινούργιους αρχηγούς μεν, αλλά αυτοί δε, του εξήγησαν οτι ΔΕΝ υπάρχει ηγεσία. Του είπαν κάτι για πολυσυλλεκτικότητα απόψεων και λοιπές μπαρούφες που λένε τα πρόβατα όταν δεν έχουν βοσκό κι αγριεύουν. Έχετε συναντήσει ποτέ στην ζωή σας άγριο πρόβατο; Όχι; Κρίμα. Χάσατε την συνάντηση στο Μενίδι. Εκεί που ήταν κι ο Καλεντερίδης, ΤΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, αλλά έλειπε ο Οτσαλάν. Ίσως και ο Πάγκαλος.
            Λοιπόν που λέτε παιδιά, πάει ο ΔΧ. Η νέα ηγεσία, ναι βρε αυτή που κατά δήλωση της δεν υπάρχει, λέτε να έχει σχέση με αυτούς που μπήκαν στο γήπεδο τότε; Εγώ προσωπικά, λέω ναι. Γιατί το λέω; Διότι φοράγανε κουκούλες και μίνι φουστανέλες και δεν μπήκαν με τσαμπουκά ανδροπρεπή. Κοινώς; Μπήκαν πούστικα. Φοβισμένα. Μπαίνω αλλά με όλες τις προφυλάξεις να μην με πιάσει η αστυνομία. Συμφωνείτε μέχρι εδώ; Ας πούμε ναι.
           ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕΣ; Από πότε οι υπαρκτοί επιχειρηματίες μεγιστάνες, συναντιώνται με αυτούς που δηλώνουν οτι δεν έχουν καμία θεσμική θέση στην οργάνωση; Τι σόϊ κίνηση ήταν αυτή; Που μάλιστα είχε κι αποτέλεσμα : Να θεσπισθεί νεανικό εισιτήριο στα πέταλα το οποίο έλαχε με το καλημέρα να πάρει έκπτωση 26%. ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ο Ρήγας Φεραίος ( ομάδα είναι αυτή που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με εμάς ), έβγαλε διαρκείας στην τιμή των 50 ευρώ. Κι υπενθυμίζω οτι έχουμε και φιλικό με αυτήν την ομάδα.
              Οπότε οι ανύπαρκτοι ( πάντα κατά δήλωση τους ) έφεραν το πράμα στην σωστή διάσταση του. ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Ο TIGER, ΘΑ ΕΠΙΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ. Με όποιον; Όχι βέβαια. ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο TIGER. Kαλά κάνει βέβαια, αφού τον Σαμαρά γουστάρει και κατ' επέκτασιν τον Σόϊμπλε. Θα έπρεπε όμως να συναντιέται με ανθρώπους που έχουν αγοραστική δύναμη, μπορούν να κρατήσουν το γήπεδο ήρεμο κι όλα τα λοιπά. Άυτή είναι η γνώμη μου και η δημόσια κριτική μου.
              Και φυσικά ξέρω τις κορώνες που θα ακουστούν από τις διάφορες ταβανόβουρτσες των ΜΜΕ που απλά σπατουλάρουν. " Οτι κάνω αντιπολίτευση, διότι δεν πήρα θέση. " ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ.
               Σαν τον Καζαμία, που τρία χρόνια προσπαθεί να εντάξει την τρέλα μου για την ΑΕΚ και ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΓΕΘΗ, στο οτι είμαι εντολοδόχος του Μελισσανίδη. Και φυσικά τώρα εύκολα βολεύεται ο μηδέν, οτι κάνω κόντρα διότι δεν πήρα θέση. Θα το ακούσετε κι αυτό. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΑΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ και να βάλω και το αφαιρετικό: ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΎΝΗΣΑΝ.
              ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΑΒΛΥ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ - εκεί ήμουν εντολοδόχος - ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ - οπότε την κάνουμε διότι δεν πήραμε θέση - αλλά την ώρα που ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΑΡΚΤΗ αλλά και οικογένεια με σαφέστατη τοποθέτηση για την κατάσταση. Ή κάνω λάθος; ΜΗΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ; Τον παραπέμπω στην ανάρτηση " φίλοι ".
                Αλλά και στον Πέτρο Στάθη. Αλλά και στον Ντέμη αλλά και στον ΔΧ αλλά και στον Θανόπουλο αλλά και στον Αδαμίδη. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΤΑΩ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΞΕΡΟΥΝ; Κι επίσης ξέρω τον ευατό μου. Όλοι αυτοί εκεί
μέσα θυμούνται τα λόγια που ξεστόμιζαν σαν κομμένες κεφαλές για τον Μελισσανίδη;
                ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ; Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
                 ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΕΣ, εκ των οποίων εμπνεύσθηκα και το όραμα του καινούργιου site ; ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΑΒΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ Ή ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΙΔΙΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ. ΔΙΟΤΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΥ 1924 ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΛΑΙΜΟ.
                  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ Ή ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ Ή ΣΤΟΝ ΧΑΠΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΙΕΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ. ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΤΟΤΕ.
                  Υπάρχει βέβαια και η άλλη λύση. Να μην ξαναμιλήσω για την ΑΕΚ.
                  Μα δεν θα ξαναμιλήσω. ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. Όπως οι νεοέλληνες που θεωρούν εαυτούς απόγονους του Πλάτωνα ή οτι έχουν και σχέσεις με τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
                Γιατί θα το κάνω αυτό; Ε, τι να κάνω; ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ SITE ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΟΚΛΙΣΗ.
                 ΕΞ ΑΛΛΟΥ  ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
               ΥΓ1. Κανά σπίτι να γαμήσω έχετε;
                ΥΓ2. Της πουτάνας έγινε που ο κερατάς και ο χάπιας διώκονται για πλημμέλημα. Βγήκε και σχετική ανακοίνωση. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΕΡΣΙ, ΤΙΠΟΤΑ. Ελλάδα, η χώρα του πλημμελήματος και του πταίσματος. ΠΑΙΔΙΑ, ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
             
          

1 σχόλιο:

  1. http://www.aek-live.gr/%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B5/

    Steven, μάλλον βρήκες συμπαραστάτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή