Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΦΤΩΧΕΙΑ

             Σκυμμένα κεφάλια βλέπω. Γιατί αδέρφια, σύντροφοι και συναγωνιστές; Ήταν κατώτερος του αναμενομένου ο tiger;  Δεν ήσασταν προειδοποιημένοι; ΚΑΙ από εδώ " ...ο κόσμος οφείλει να συμμετάσχει..." αλλά ακόμα ΚΑΙ από τον αποδυτηριάκια " ...η ΑΕΚ δεν χρειάζεται τα λεφτά του Μελισσανίδη..."; Τι άλλο να πούμε δηλαδίς; Πού να ήταν κι εχθρός μας ... Η αλήθεια όμως έχει εχθρούς;
            Κι είναι πάρα πολλά τα οποία μπορείς να πεις για το ιδεολογικό περίβλημα, μιας κάργα αποτυχημένης παρουσίασης. Αυτά λέω να τα αφήσω για το ΠΣΚ, αφού η φόρτιση είναι μεγάλη αυτήν την στιγμή για μένα : " ...και τι θα κάνουμε τώρα; Θα κλαίμε το νεκρό; " Μια ατάκα 100% αφιερωμένη σε μένα, που έλαμψα δια της απουσίας μου ( χέστηκαν όλοι ) κι αφού μια συγκεκριμένη γραμμή δεν πέρασε. Τουλάχιστον υπήρξε παραδοχή οτι η ΑΕΚ μας, ΑΠΟΘΑΝΕ. Κάτι είναι κι αυτό.
             Λογικότατα λοιπόν, ένας επιχειρηματίας της εμβέλειας tiger κοιτάει μπροστά. Παρά τα κακόβουλα δημοσιεύματα του τύπου " ...λένε οτι ο Μελισσανίδης πήρε την ΑΕΚ τζάμπα..." ( που ομολογώ δεν καταλαβαίνω την κακοβουλία, αφού επιχειρηματικά και bottom line έτσι έγινε ), είναι υποχρεωμένος ή μάλλον υπερχρεωμένος να προχωρήσει. Έχει χρέος ρε παιδί μου προς τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ιστορία. Τώρα γιατί θα πρέπει να κρατλησουμε αναμμένες τις μνήμες του ποντιακού ξεριζωμού και της σφαγής του, δεν το καταλαβαίνω. Νεκρός από νεκρός, έχει διαφορά; Γιατί να κλαίμε τον έναν κι όχι τον άλλον;
               Κάπου εκεί βέβαια μπήκε το δαιμόνιον της Αρκάδη, που σημερινές πληροφορίες μου, φέρνουν τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο να της ζητάει σενάριο πιο απλωτό από το βίντεο των πέντε λεπτών στο οποίο χώρεσε ιστορία 89 χρόνων. Κάτι σε μιάμιση ώρα το θέλει, με την βούληση να παίξει στην οθόνη τον Νέστορα ή ακόμα και τον Μίμη. Να υπάρξει και κερκόπορτα με Ντούσαν ( διεκδικεί τον ρόλο ο Αλ Πατσίνο ), στην πραγματική σπουδαία αφίσα με το ξύλινο ποδοσφαιράκι.
                " Πιάσε θέση" να χαρείς Μπορμπόκη υπό την επίβλεψη του κλαψομάτια. Που δεν ξέρω του χρόνου, τι στο διάολο θα λέει για τον αντίπαλο μας. Οτι πρέπει να τον σεβαστούμε; Οτι πρέπει να τον γαμήσουμε; Οτι έχει ένα πολύ καλό σύτημα ανάπτυξης; Οτι είναι ανταγωνιστής μας; Πιάσε το αυγό και κούρευτο. Φτώχεια, καταραμένη φτώχεια και μεγαλείο ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ. ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, μπλέξανε κάτι λοχίες που η πουτάνα η Ελλάδα τους έκανε ανθρώπους. Και με γαλόνια συνταγματάρχη. Κατερινάκι μου, τι λες για όλα αυτά;
              Τι να πει κι αυτή; Αυτά που θα πουν αύριο τα δημοσιογραφάκια. Που θα προσπαθούν να ξεπαγώσουν τον κόσμο, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ MEMBERS CLUB, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ. Την ώρα που κανείς δεν θα γράψει για τις τιμές εξάμβλωμα, θέμα που το κάλυψε πλήρως ο DIMI στα κείμενα του τα χθεσινά. Με τον οποίον συμφωνώ με χέρια και με πόδια.
               Αλλά η κοροϊδία έχει κι ένα τέλος. Αυτό δηλαδή που πήγα να αποτρέψω. Σε τέτοια εποχή, σε τέτοια κενά, σε τέτοια παλινωδία οικονομικών προγραμμάτων που κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει, έρχεται ένα ερασιτεχνικό σωματείο με μεγιστάνα επι κεφαλής και ακριβαίνει τα εισιτήρια σε σχέση με πέρσι; Και πού ανταποκρίνεται στην αγάπη του κόσμου και στην συμπαράσταση του ; ΜΕ ΛΕΦΤΑ; Μα ο Μελισσανίδης είναι με τον Σαμαρά κι όχι με τον φελλό. Κι αυτός πιστεύει οτι λεφτά υπάρχουν;
              ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Μιλάμε για σούπερ ανεδαφικούς. ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ. Κι οπότε μένουμε στην τρίμηνη προθεσμία αγορών να δούμε ποιός έχει δίκιο.
              Διότι σε ένα μικρόκοσμο - που τα πάντα τα κινεί οικονομικά - Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΑΕΚ. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, που θα υπάρξει ανάπτυξη ( μην γελάτε ), ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Κι άρα σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΓΔΑ. Δεν ήμασταν μαλάκες τότε στην τοπική κατηγορία, να τρελάνουμε τον κόσμο.
               Θα μου πείτε βέβαια οτι η ΑΕΚ έχει πελάτες. Κι εγώ θα πω, οτι ΕΙΧΕ πελάτες. ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ " ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ ". ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΧ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ. ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ Ή ΤΟΥ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟΥ.
               Δεν πρόκειται να βαρύνω το κείμενο. Μιλώντας με καθημερινούς ανθρώπους,  ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ - ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΧΗΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗΣ - ξεκάθαρα είδα μια ακόμη αποστροφή. Ίδια έχω κι εγώ, όπως ίδια έχει κι ο απλός οπαδός. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Είναι θέμα δουλέματος. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑ ΠΟΤΕ. Μπορεί ο καπιταλισμός να θεωρεί έξοδο τον μισθό του εργάτη, αλλά όταν ο καπιταλισμός εγκαθιδρυθεί, Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.
                   Διότι μακροσκοπικά, είναι αηδία η φράση : " ...τα μισά χρήματα από τα εισιτήρια θα πηγαίνουν στον κουμπαρά του γηπέδου ". Τι λες ρε tiger;  Κάνε δυό κουμπαράδες διαφορετικούς.
 Έναν για την ομάδα κι έναν για το γήπεδο. Κι εκεί θα δούμε αν είσαι Τροχανάς με τα θεμέλια ή Μαύρος που θα γαμήσεις με τα μωρά. Που πήγε κι ο μαλάκας πρώτος πρώτος χωρίς ακόμα να έχει καταλάβει το σπηράλ. Δηλαδή ο tiger εγγυάται τα χρήματα του 50% των διαρκείας; Γιατί; Με ποιά παρελθοντικά χαρτιά; Επειδή μπορεί να δείρει κάποιον αυριανό Μπάκα; Γιατί τον γουστάρει ο Αεκτζής; ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ. Κάνω λάθος. Θα δούμε. Τι με νοιάζει εμένα τι κάνει στα Γιβραλτάρ και στα Τουμπουκτού που στήνει πλατφόρμες;
                  ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ.
                 Γκε γκε ή όχι ακόμα;
             
              Υγ. Οι ΤΡΥΠΕΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΙΣ 6:30. ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, " οι τρύπες ανήκουν στους αναγνώστες τους " ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ .
            ΤΡΥΠΕΣ : Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
         
             

8 σχόλια:

  1. Τα εισητηρια και οι τιμες ειναι η αποθεωση του παραλογισμου.
    Δεν γινεται η ΑΕΚ στην Α να εχει 150 κ στη Γ 350!!
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    Γιατι καλη η ιδεα καλη η ομαδα και εγω μαζι σου μεγαλε να παρω κ φετος καρτα.
    Εδω πηρα περσυ και δεν πατησα παρα μονο στο πρωτο ματς.
    Ετσι για το γαμωτο το πηραμε μπας και τη γλυτωσουμε- αν και χωριο που φενεται κολαουζο δε θελει.

    Ποσα θετε ρε μαγκες φετος?
    2 μυρια απο τις καρτες και τα εισητηρια δε σας φτανουν? Και κανα 500αρικο απο την τηλεοραση και κανα μυριο απο τα αλλα (χορηγιες-διαφημισεις κλπ)
    Ποσο ειναι το κοστος της ομαδας? 500 δε λεγατε?
    Να παει 700? 800?
    Βαλτο 100 ευρω να μαζεψεις ΧΑΛΑΡΑ 20 χιλιαρικα και να εχεις και κοσμο..

    Που πας με καρτα οσο ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ στη Γ εθνικη?

    Δηλαδη για να καταλαβω, οταν και αν γινει το γηπεδο και παιζεις Α, ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ 3?
    ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ 18?

    Γιατι αν πας με αυτη τη λογικη- 350 με 450 στο ΟΑΚΑ των 65,000 θεσεων στη Γ, στο... ναο των 30-32 χιλιαδων στην Α η καρτα πρεπει να εχει τουλαχιστον τα πενταπλα με σημερινες τιμες.

    οκ ειπαμε 2χιλιαρικα ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ η θεση.
    Θα την αγορασουμε η θα την νοικασουμε για μια σαιζον?

    Και αμα εχει 350-450 η ΑΕΚ στη Γ της ελλαδας η ΜΠΑΡΤΣΑ ΣΤΗΝ Α ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ?
    10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ?

    Ρε πατε καλα? Τι μου δινεις 3 φορες απανω σε σχεση με περσυ και ζητας τα τριπλα? Το φουλη και τον καθε τυχαιο αλβανο? Η οτι θα παιζω με τον Α.Ο ΚΑΤΩ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ και θα φχαριστιεμαι μπαλα?
    Θα εχω τον Χαινκες στο παγκο η τον Ινιεστα στα χαφ?

    ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ, αμα ειναι να χτιζω εγω το γηπεδο- θα εχω και την αναλογη συμετοχη στην εταιρεια-ιδεα η μονο θα πληρωνω την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του καθενα αιλουρου? Η θα με γραψεις μελος- οπως εκανε παλια ο θειος που μαζεψε 60,000 ΚΟΡΟΙΔΑ σε ενα γηπεδο των 33,000 θεσεων ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ?
    Και φυσικα πηγε απατο το ολο εγχειρημα, αλλα μια χαρα προλαβε 1-2 σαιζον και αρμεξε τα προβατα...

    Ρε other people's money λεμε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μισα θα πανε για το γηπεδο,ετσι κ αλλιως παλι θα πηγαιναν.Να τα βαλει ολα 100.....αφεντικα και δουλοι ενα πραγμα γιναμε ενα ουλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας10 Ιουλίου, 2013 23:58

    Πραγματικά, όταν άκουσα αυτό το "τώρα το νεκρό θα κλαίμε" που απάντησε σε ερώτηση κάποιου, εσένα μνημονευσα. Ρε λες-λέω- να είναι εκεί και να του έχει δώσει μικρές τελευταίες συμβουλές του "τίγραρου",για να αποφεύγει τις κακοτοπιές;
    Αλλά μας λες ότι δεν είσουν. Και καλά έκανες κατά την άποψη μου.
    Δεν έχασες και τίποτα.
    Στο "Τατόι κλαμπ" η προσφυγοπούλα παριστάνει την κοκέτα που σκοτώνει την δίδυμη αδερφή της.
    Ωρα είναι, σαν πεθανει ο Γλύξμπουργκ, να απαιτήσουν τα παιδιά του να ταφει στα Φιλαδέλφεια.
    Θα τρελαθούμε.

    Πραγματικά άσχημο "γκελ" έκανε στον κόσμο η ανακοίνωση των τσουχτερών τιμών για την θέα της Μαγούλας.
    Παγωσε δηλαδή. Περίμενε τιμές από 80 ευρώ. Τα "πάμε ρε τίγρη" και "φάτους ρε τίγη,είμαστε όλοι μαζί σου" έγιναν "ε, όχι και από 150 ευρώ ρε παιδιά. Δεν έχουμε δουλειά, είμαστε άνεργοι. Τι πράγματα είναι αυτά"
    ΕΔΩ σε θέλω κάβουρα. Εισαι μέσα στην υποστήρηξη την έμπρακτη;
    Αμ τι νόμιζες.
    Φυσικά τα κίτρινα- κυριολεκτικά-μμε δεν βρήκαν κάτι κακό στις τιμές.
    Στα παπαρια τους. Σάμπως- όπως λες- πληρώνει κανεις από δα'υτους;

    Και η σύνδεση των διαρκείας με γήπεδο και μάνα, κάνει ακόμα πιο εκβιαστικο το δίλλημα. Γιατί είναι Εκβιασμός, όταν πάνω στα εισητήρια πακετάρεις και την ανάγκη για γήπεδο. "τώρα που σε βρήκα,τώρα θα σε αρμέξω".
    Κάτι σαν τις αναγκαστικές αγορές με τα προιόντα 2 σε ένα που στην πραγματικότητα τα αγοράζεις ΟΛΑ αναγκαστικά.
    Αναγκαστικοί συν-κτήστες της Αγίας Σοφίας, θα γίνουμε.
    Μη νομίζεις. Και την άλλη την κανονική,στην Κωνσταντινούπολη, ΔΟΥΛΟΙ την έχτισαν.

    Το μόνο καλό είναι- με αυτήν την θολή εικόνα που παρουσιάζει ο Μελισσανίδης- ότι ο κόσμος από πολύ νωρίς θα ξεμάθει από την "πολυτέλεια" του "εθνάρχη" και "σωτήρα" που προσμενε λαχταρώντας,θα ξεβολευτεί όπως όπως από την Μεσσιανική ιδέα του Ενός που τα προκάνει και τα προλαβαίνει όλα. Θα ξεβολευτεί. Και θα μάθει και το "..και χείρα κίνει".
    Απομυθοποιέιται ο ίδιος μόνος του. Και αυτό είναι καλό για τον κόσμο.
    Από τους "Ξενιάδηδες" και τους "Βιντιάδηδες" την περίμενε την πιθανή απογοήτευση,αλλά τελικά την λούζεται σιγα-σιγά,από το ίδιο του το ινδαλμα.
    Ουδεν κακόν αμιγές καλού.

    Y.Γ. Για την συνάντηση άυριο,είμαι μέσα. Αν αλλάξει κάτι,μιλάμε απ΄το τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας11 Ιουλίου, 2013 00:18

    Τελικά το αριστοκρατικό Τατόι επροτιμήθει μονο και μόνο για να μας πασάρουν τα διαρκείας σε βασιλικές τιμές;
    Γιατί αυτό νομίζω.
    Μήπως ήτο καβλύτερα οι φίλοι μας οι γαύροι να μας άφηναν να κάνουμε την επίδειξη ακρίβειας στις ακτογραμμές της ψαροκασέλας;
    Αλλά και κει Μικρολίμανο γαρ, πάλι οι τιμες θα ήταν σαν τις τιμές των ταβερνοψαράδικων. Με πολύ αλάτι.
    Η καλύτερη λύση θα ήταν να κάνουν την παρουσίαση στο King George,κάπου κοντά στην Ομόνοια είναι αυτό.
    Δώρο με ένα διαρκείας των 100 ευρώ και μια πίππα από την Ρουσλάνα.

    Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του παραπάνω "ανώνυμου". Επρεπε ΟΛΑ 100 ΕΥΡΩ. Αντε 150 αυτα στις "μεσαίες" θύρες.
    Από κει και πέρα,κανένας άλλος διαχωρισμός.
    Πέρα από το ότι έτσι κι'αλλιώς στο ΟΑΚΑ χρειάζεσαι κυάλια, η οριζόντια αυτή οικονομική αντιμετώπιση θα εδειχνε και έμπρακτα ότι αντιλαμβάνονται πλήρως το οικονομικο περιβάλλον στο οποίο κινείται πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών-θεατών, αλλά και ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ τον κόσμο. Οχι μόνο στην ομάδα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ.

    Αλλά που μυαλό. Και κυρίως που αλεγκρία.
    Ολα με το κομπιουτεράκι μη τυχόν και πεσει σε κανένα βραχάκι το μεγάλο καράβι και μεινει πεντάρφανη η οικονομία από την AegeaN.
    Βρε και εδώ σαπούνι από μύγες;

    Πρόσφυγας ΔΕΝ σημαίνει "σπάγγος" και συμφεροντολόγος ρε.
    Σημαίνει ΚΙΜΠΑΡΗΣ.ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
    Στο κώλο σας θα τα βάλετε πια;

    ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΜΕ 12 ΓΡΑΜΜΑΤΑ
    "κύριο...κύριο..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απολαυστικός ο κύριος Μελισσανίδης κατά την παρουσίασή των εισιτηρίων διαρκείας. Και απόλυτα σύμφωνος με το οργανόγραμμα. Εξαιρετικό κι εκείνο το «θα συνδράμει ο κύριος Πόλυς και ο κύριος Παππάς». Εκ δεξιών ο κύριος Μπάγεβιτς και εξ ευωνύμων ο Γιώργος. Όχι ο «δικός σας» Γιώργος που ανησυχεί και για την εκκαθάριση όπως με ενημέρωσαν, αλλά ο «δικός μας» Γιώργος. Παρ'ότι θιασώτης της ενότητας όπως και ο κύριος Μελισσανίδης, δεν θα μπορούσα να αποφύγω το σχόλιο μιας και επαναθερμάνατε και τις σχέσεις σας με τον παλαιό συμμαθητή σας.

    Απέριττο το μπουφέ, εξαιρετική η κυρία Αρκάδη που εντός δύο ημερών επανοργάνωσε τα πάντα στην εντέλεια. Ήταν μια εκδήλωση που όφειλε στο κοινό η νέα τάξις πραγμάτων στην καινούρια ΑΕΚ. Αλήθεια σας άρεσε το καινούριο σήμα;

    Κρίμα που δεν ήρθατε, θα σας εξηγούσαν και το σκεπτικό για την τιμολογιακή πολιτική στις κάρτες διαρκείας για να το επικοινωνήσετε στους φίλους στους χώρους που κινείστε και σχολιογραφείτε. Ξέρετε, εκείνος που χάρηκε περισσότερο απ'όλους ήταν ο Τάκης, παρόλο που εξακολουθεί να είναι αποστασιοποιημένος. Υπάρχουν κάποιες μικροσυγκρούσεις, μικροαντιδράσεις και μικροδιαφορές με τα «περιβάλλοντα» ακόμη, όπως ομολογείτε κι εσείς, αλλά είναι ευδιάκριτο θαρρώ, ότι ο κύριος Μελισσανίδης ασπάστηκε το μοντέλο της συμμετοχικής δημοκρατίας και ως ικανότερος και πιο επικοινωνιακός, θα κάνει αυτό που πρέπει για την ομάδα μας.

    Εικάζω ότι θα επιστρέψετε κι εσείς στις «Ρ» θύρες απ'όπου τόσο μας λείψατε τα τελευταία χρόνια. Έστω και με πρόσκληση, δεν περισσεύει κανείς και μόνον ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε το ρού της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Σας εύχομαι καλή επιτυχία και στη νέα προσπάθεια μαζί με τους συνεργάτες σας. Υγεία και ευημερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρήστος Χοντζέας.11 Ιουλίου, 2013 11:05

    Θέρος- τρύγος- πόλεμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη υποταγη απο την πνευματικη:

    Να εισαι μεγεθος και να περιμενεις απο εναν 'μαγκα' να πετυχει για σενα εκει που εσυ ΑΠΕΤΥΧΕΣ παταγωδως.
    Οταν ειχες την χρυση ευκαιρεια να κανεις κατι- να τα κανεις ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ και να φτανεις την κατασταση χειροτερα απο οσο την παρελαβες.
    Εταιρικα φυσικα γιατι κατα τα αλλα αυτα τα κοντα 300 εκκ ευρω σε 8-9 χρονια ΚΑΠΟΥ ΠΗΓΑΝ.
    Πανω 100.000 διαρκειας εκανε η ομαδα, τηλεοπτικα, χορηγιες, εισητηρια απλα, λεφτα ΟΥΕΦΑ συμμετοχη στο ch.l, πωλησεις παικτων - ολα εξφανισθησαν. Οτι εισπραταμε ολη τη χρονια, το θερος εξανεμιζωνταν.
    Dust in the wind που λεει και το τραγουδι - για τους παλαιοτερους..

    Εικαζω οτι υπαρχει μια ικανοποιησης που επιτελους βρεθηκε ενας ανθρωπος (κατα την ιδια λογικη που ειχε βρεθει και ο αναλογος ανθρωπος με το κοντο σορτσακι πριν 9 χρονια) να μας πει τι να κανουμε με τα λεφτα μας.
    Βλεπεις ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ- ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    Και ειναι δυσκολο πολυ, να πρεπει με το ζορι να 'πετυχεις' σε ολα.
    Αν δεν εχεις κατι δεν σε κατηγορει κανεις. Αν εχεις ομως και το κυριοτερο αν σε ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ οτι εισαι πετυχημενος- τοτε τα πραγματα δεν ειναι τοσο ευκολα.
    Κανεις επιλογες κοντες- μετα επιλογες που σου λενε 'τι λετε ρε' και καταληγεις σε εξεχωντες νομικους εκ λονδινου ετων 36-37 (τοτε) που δεν εχουν παει στρατο!!!
    Μιλαμε για τετοιους 'ανδρες επιφανεις'..που 20+ χρονια κρυβωνται απο το ελληνικο κρατος μη τυχον και 'υπηρετησουν' σε κανα γραφειο ενα χρονο..

    Κατανοητα ολα οταν βλεπεις ανθρωπους 'μεγεθη' ετων 55-60 να χρησιμοποιουν την ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ επικοινωνιακα...
    Μπουλης αλλωστε γεννιεσαι δεν γινεσαι. Οσα λεφτα και αν σου αφησε η οχι ο μπαμπας.

    Και φθανεις στην υποταγη:
    Να επικροτεις τις πρακτικες που αποκυρρητες πριν αλλεκτωρ λαλησει τρεις.. (τα γραφω εις την γλωσσαν σας μιας και λογω θερους αι θερμοκρασιαι ειναι υψηλαι και η νοητικη ικανοτητα επιβραδυνεται η ακομη και χαμηλωνει)

    Εξαιρετικος λοιπον ο δικος μας Γιωργος, εξαιρετικος ο ξυπολητος πριγκηψ (στην 147η επιστροφη του) εξαιρετικη η κ.Αρκαδη που εκανε σε δυο ολοκληρες μερες!! ενα απαιρητο μπουφε και οργανωσε μια παρουσιαση που ειναι σχεδιασμενη εδω και 1 μηνα σχεδον. Στα ημερολογια των μεγεθων αλλωστε ο χρονος ειναι σχετικος: κατι που διαρκει για εμας τους κοινους θνητους 1 μηνα γι αυτους ειναι 2 ημερες.
    Αλλωστε ειναι γνωστο οτι ολο το πληρωμα του star treck αποτελειται απο 'μεγεθη'.
    Η κ Αρκαδη λοιπον- κορη του πρωην προεδρου της ΑΕΚ- βεβαιως βεβαιως- που εν ετη 1996-1997 ακολουθησε τον τοτε πριγκηπα στον ΟΣΦΠ δηλωνωντας και αυτη ΥΠΟΤΑΓΗ στον κ.Σωκρατη. Κανενας ενδοιασμος στη μνημη του πατερα της, καμμια δευτερη σκεψη. Απλα απο εκει που φοραγε κιτρινα εβαλε κοκκινα. Μετα ξαναεβαλε κιτρινα η κ.... Αρκαδη.

    Αλλα ας τα αφησουμε αυτα τωρα. με νεκρους θα ασχολουμαστε?

    Εδω βρηκαμε επιτελους καποιον να βγει μπροστα- αγαπητη μητερα- μιας και εγω προσπαθησα, αληθεια σας λεω, αλλα δεν μπορω μητερα- τα αλλα παιδακια δεν με παιζουν.

    ΥΓ Λαος που ξεχναει την ιστορια του ειναι καταδικασμενος να αφανισθει. Ευτυχως παρολη την προσπαθεια ο κοσμος τη ΑΕΚ (οχι τα παιδακια που ...αυθορμητα μπηκαν στο γηπεδο και εκλεβαν παπουτσια..) ΘΥΜΑΤΑΙ.
    Θυμαται και ποιος πουλησε στο Τροχανα, και ΠΟΣΑ ΧΡΕΗ ΑΦΗΣΕ.
    Θυμαται και ποιος εκτελουσε χρεη γενικου επι ΝΕΤΜΕΝΤ και ΠΟΣΑ ΧΡΕΗ ΑΦΗΣΕ
    Θυμαται και ΠΩΣ εγινε η αποψιλωση του 1996 και ποιος πηρε εξητηριο απο το Τζανειο και πως..
    Βλεπετε ο κοσμος - που καλειται ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ- μπορει να μην ειναι μεγεθος αλλα εχει μνημη.
    Σιγουρα θα βρεθουν 5-10-15 χιλιαδες πιτσιρικαδες-αφελεις στο γηπεδο.
    Εδω μας δυναστευει η οικογενεια παπανδερου 50 χρονια με την 'ψηφο' μας..

    ΥΓ Ειπα να μπει 100 ευρω γενικη εισοδος. Αντε να γινει 150 για τις κεντρικες θυρες 9-11. Και φυσικα οποιος θελει Ρ να πληρωσει.
    Κανεις δε περισσευει δεν ειναι το συνθημα? Κανεις η μηπως κανεις που δεν εχει 350-450 κατσοσταρικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Καζαμία: Δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε και θα μπω σε τηλέφωνα για πιθανές διασταυρώσεις. Γνωρίζετε οτι μιλώ απ' ευθείας και φυσικά, πρέπει να πω δημοσίως, ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΞΑΨΑΛΜΟ.
    Για τις ευχές σας ευχαριστώ κι αντεύχομαι. Ελπίζω κάποτε να αποκτήσετε κι ονοματεπώνυμο για να μιλήσουμε σαν ίσοι. Ακόμα σας θεωρώ κρυμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή