Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΠΑΡΟΛΕΣ

            Πού βρέθηκα κι εγώ; Στα καλά καθούμενα ανάμεσα στα δυό. Ποιά δυό; Μαλακίες. Δεν υπάρχουν δυό. Ένα είναι που ερχόταν κι άλλο που ΘΑ έρθει. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα εντός ΑΕΚ. Αυτήν την στιγμή όλοι θέλουν την ομάδα πιο ψηλά κι όλοι θέλουν να γαμήσουν το σύστημα. Ειδικότερα τα λαμόγια της ψυχής - ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΟΥ 2004 - που βρίζανε τον Μελισσανίδη και τώρα θέλουν να περάσουν και την άποψη οτι τον έχουν στην τσέπη τους για να κάνει αυτό που θα έπρεπε να έχουν πετύχει αυτοί. Οι τυχαίοι κληρονόμοι. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ.
               Ο μαλάκας είναι πάντα μαλάκας, είτε έχει λεφτά, είτε δεν έχει. Στους κύκλους που κινούμαι άνετα, είναι καθημερινή κουβέντα. Υπάρχει κάποια υπερβολή βέβαια, αλλά και τι να αλλάζει; Μια ματιά σε φωτογραφίες να ρίξεις μόνο και καταλαβαίνεις. Ποιά είναι η πρώτη γενιά που φτειάχνει, ποιά η δεύτερη που συντηρεί και ποιά η τρίτη που καταστρέφεται. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ ΖΩΗΣ, που χωρίς αυτό δεν θα μπορούσαμε και να προχωράγαμε.
               Εγώ όμως, είμαι άλλης κοπής. Έχω ζήσει φτώχεια και μιζέρια, όπως και ρατσισμό, καθώς και ανάπτυξη με κυριολεκτικό φτύσιμο σε κρατούντες ή νεοπλουτίστικα χαρτοφυλάκια. Έχω ζήσει τον πατέρα μου να προσφέρει στην ΑΕΚ, και να δανείζεται για την οικογένεια του. Κατά την γνώμη μου σήμερα, κάκιστα αλλά. Ναι υπάρχει ένα αλλά. Ό,τι μαλακία και να έκανε δανειζόμενος αυτός για να πιω εγώ γάλα, απέκτησα τα ισχυρά " θέλω " για μιαν αγάπη. Που δεν έχει σημασία αν έχει τρία γράμματα ή δέκα.
                Σήμερα λοιπόν αισθάνομαι βλάκας για την ΑΕΚ. Σαν ιδεολογικό περιεχόμενο. Που ίσως και να μην υπήρχε ποτέ. Και να ήταν μια μαλακία του πατέρα μου, που μου την μεταβίβασε. Μπούρδες λέω. 'Ο,τι κι αν μεταβιβάζεται από την προηγούμενη γενιά στη επόμενη, ακυρώνεται με βάση την σύγχρονη ηθική αλλά και με βάση τις συνθήκες βιοπορισμού. Αυτό δηλαδή που θα έρθει να μου εξηγήσει κάποιος καζαμίας για τις τιμές των εισιτηρίων που κρύβουν κι ένα σκεπτικό ιδεολογικό, ενώ κρύβουν πραγματικά το lifestyle των εχόντων. Ψιλά ήταν τα γράμματα στα ΜΜΕ σήμερα για τις κριτικές κάποιων φραγκοφονιάδων. Σαν τα μικρά γράμμματα ασφαλιστικών συμβολαίων.
                  Και ρωτήθηκα για το σήμα. Το καινούργιο. Πόσοι Αεκτζήδες δημοσιογράφοι υπάρχουν ανεξάρτητοι; Εδώ ο φίλος σου, σου παίζει διπλό παιχνίδι. ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΑΕΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΠΕΜΠΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΕΓΙΝΕ LIGHT Η ΑΕΚ σαν την φουστανέλα του τσολιά.
                 Βεβαίως η ΑΕΚ είναι ιδέα. Βαβαίως η ΑΕΚ δεν ανήκει πουθενά. ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, τι ήταν; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΕΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;  Πόσο μαλάκες μας θεωρούν οτι είμαστε !
               Και αν πάρουμε διαρκείας, θα έχουμε πρώτη σειρά πίστα στο καινούργιο γήπεδο. Γαμώ τα οράματα. Που μου έρχεται η ερώτηση. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΦΕΤΟΣ ΕΝΑ ΤΩΝ 350 ΕΥΡΩ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ, ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΤΩΝ 4000. ΣΕ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΕΙΜΑΙ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ 700, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ; Δεν κατάλαβα. Αυτόν τον Ρόκα που είχε στείλει το βιογραφικό του κι ενώ είχε καλύτερη δουλειά  σε σχέση με την ΑΕΚ. Κανένα πρόβλημα αλλά μην ακούω και μαλακίες για τραπέζια. ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΟΔΟΥ.
                 Εγώ πήγα ταπεινά  να φτειάξω ένα πλάνο. Κατόπιν προσκλήσεως. ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ, πλην μπουρδέλου. Κι είδα ομάδες εργασίας πλήρεις. Μιλάμε για γαμώ τα επιτελεία. 12 τίποτες για την διοίκηση. Κι από κάτω 9 τίποτες να το παίζουν ειδήμονες. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Μιλάω σε αντίστοιχο πόστο. 21 ( καλός ό αριθμός ) που ψάχνουν να βρουν ψίλους στα άχυρα. Όπως και εμείς για την Βρετάκου ή τον συνεταίρο του Βαρβιτσίώτη ή την οπιαδήποτε κρατκή κάλυψη.
                Χεσμένα όμως τα έχω αυτά. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ  ΚΑΙ ΒΟΣΚΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, συγνώμη πληρώνουν. Θυμάστε τι έγραψε ο καζαμίας εχθές: " Σας περιμένουμε στα Ρ, ίσως και με πρόσκληση. " Κι επειδή έχω καιρό να γαμήσω κάποιον στα VIP, ρωτάω αν το θέλει ιδρυμάτο, αν το θέλει προσωπικά εταιρικό, ή αν το θέλει γεωργιανό συστημένο, φιλικό μελισσανάτο την ώρα που θα προσεύχομαι με τον Κιντή σε μοναστήρι του Αγίου Όρους. Κι αυτός ο συμμαθητής, να μην έχει ποτέ σε μια μονή....
                  Διότι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕΓΕΘΗ, θα έπρεπε να είστε πιο συμβατοί με την πορεία σας κι όχι να φιλάτε εκεί που γλύφατε.  Κι όχι να λέτε οτι τον έχετε βάλει στο τσεπάκι σας  και φέρατε κάποιον Ρόκα, που σαν όνομα από σαλάτα εύκολα γίνεται της πλάκας μουσική με ανατονισμό. ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ. Του χρονου θα μιλήσουμε και το ακούσατε κιόλας :
 " ...όλοι κρίνονται..." Από ποιόν; Ελάτε τώρα. ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ. Do you know of tiger;
                   " Οδυνηρή κατάληξη της απαραίτητης αυτοκάθαρσης " Τρομερές κουβέντες αυτουνού, που ο Ρόκας τον είχε για πλάκα.
                     ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ.
                      Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ. ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ.
                     ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΙΣ ΣΤΑ Ρ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΣ.
                    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΛΥΣ ( είδατε την προσέγγιση ), ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ CLUB ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΒΛΕΣ ΤΟΥ.
                    " Απαραίτητη αυτοκάθαρση ". ΝΑΙ ΡΕ , ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑ.
                          ΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑ;
                        Κι ο Ιβάν έφερε τον Γκαρσία. Μπας και καθαρίσει και το μυαλό των ηλίθιων εκεί πάνω. Κοινώς; ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ.
                      Και πάρτε κι ένα quiz: Ποιός θα καθαριστεί πρώτος ;
                     Με αυτά και με αυτά, φτάσαμε σε ΣΚ. Εγώ σήμερα θα πάω Πόρτο Χέλι καθότι υπάρχει μια μάζωξη που ελπίζω να πίσω για τις θέσεις του καζαμία κι όχι για τις δικές μου. Πάντως στο Κουνούπι, ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Γιατί το λέω; Μα διότι ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙΜ ΚΑΤΙΝΕΣ.
                   " Μα ο tiger είναι φίλος σου. " Και τι να κάνω τώρα; Να τον κάνω ίσα με το Μπερλουσκόνι; Σιγά μην του πω να βάψει και το μαλλί κομοδινί και να φύγει από τον Κορυδαλλό. Εδώ ρε γεννηθήκαμε κι εδώ θε να πεθάνουμε. Ελληνικά μουνιά μάθαμε να πηδάμε κι είμαστε πιστοί στην πατρίδα. Αλλά κι όταν πηδάμε ξένες, πάντα μιλάμε για την χώρα μας. Τυχαία έχουμε τόσους μετανάστες;
              Τυχαία απέτυχαν οι γηγενείς, και τώρα τους παίρνουν τα σώβρακα οι πρόσφυγες;
             
                                

4 σχόλια:

  1. Kopse ligo ton kinti sou exei kapsei ton egkefalo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιας και χθες δεν προκαμα (που λεει και ο επιτιμος) εχω μερικες απορειες- ισως και σε συνεχεια των 50!! (μπραβο κουραγιο..) απορειων στο mail μου.

    Οκ ο αιλουρος θα παρει τα 225 ευρω μου απο τα 450 για να τα βαλει στο κουμπαρα (θα ειναι γουρουνακι οπως παλια η ο αμερικανικος αετος δεν ξερω)Παω εγω λοιπον (ενταξει λεμε και καμμια χαζομαρα να περασει η ωρα) και δινω 450 ευρω για τη καρτα μου.
    Αφου πανηζυριζω για την επενδυση μου, και κανω 3 φορες το σταυρο μου κατω απο το εικονισμα του αιλουροειδους- που επιτελους βρηκε και χρονο (που δεν ειχε) και χρημα (που του δινουν ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟΙ-OTHER PEOPLE'S MONEY) με ποιανουν κατι σκεψεις.

    Ρωταω γιατι δεν ξερω- και δεν ειρωνευωμαι:

    Η ΕΡΑ που ειναι αυτη τη στιγμη η ΑΕΚ θα εκδιδει αποδειξη για τα 450 που εδωσα για να βλεπω την ομαδα?
    Τα 225 ΠΩΣ τα προσφερει σε μια ανωνυμη εταιρεια στης οποιας το ονομα φανταζωμαι θα ειναι το ακινητο του τιγρεως?
    Θα παιρνουμε 2 αποδειξεις? Μια απο την Dimand και μια απο την ΑΕΚ?

    Φανταζωμαι οτι το ΦΠΑ (ξερω αγνωστη λεξη για τα τζιμανια της αεκ) των 450 θα αποδιδεται (ετσι για αλλαγη) στο ελληνικο κρατος?
    Αρα η Dimand και η αεκ ΘΑ αποδιδουν το αναλογουν ΦΠΑ σωστα??

    Παρενθεση: Ειναι ΓΝΩΣΤΟ το κολπο του ΦΠΑ στα δαιρκειας. Η ομαδα ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΦΠΑ στην πωληση της καρτας αλλα καθε φορα που αυτη χρησιμοποιειται στο γηπεδο!! ΘΕΙΚΟ?
    Αν π.χ παρεις μια καρτα 1000 ευρω για 10 αγωνες το καθαρο ποσο ειναι 813 ευρω και τα υπολοιπα 187 ειναι φπα.
    Το οποιο ομως η ομαδα ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΤΕΙ κατα την πωληση, αλλα ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ παρα μονον λεει οταν η καρτα (αρα η υπηρεσεια) χρησιμοποιηθει.
    Γι αυτο βλεπεις μισο ΟΑΚΑ γεματο και η ομαδα ανακοινωνει 10,000 εισητηρια...


    Ποτε ενα σωματειο ειναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ και ποτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ? πως ενα ερασιτεχνικο σωματειο μπορει να δικαιολογησει ξαφνικα εσοδα-εξοδα τετοιων ποσων ως αμοιβες που λαμβανει και δινει?
    Προσοχη δεν μιλω για τη νομοθετημενη ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ του 10% αλλα για χρηματα που δινει ο κοσμος ΟΧΙ ΩΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ αλλα ως αντιτιμο για την παρακολουθηση αγωνων. Ειναι ερασιτεχνικο να ΠΟΥΛΑΣ τις δραστηριοτητες του σωματειου σε τετοια εξωφρενικα ποσα?
    Μην πεταχτει κανεις εξυπνος να μας πει οτι ολη η Δ (νυν Γ) ετσι δουλευει γιατι εκει μιλαμε για ποσα αστεια που ΟΝΤΩΣ με το ζορι βγαζουν τα οδοιπορικα.
    Πως ενα Ερασιτεχνικο σωματειο παρεχει ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΕΤΡΑΕΤΕΣ ΣΕ ΙΣΠΑΝΟ ΠΑΙΚΤΗ ΑΞΙΑΣ 535,000 μεταξυ αλλων? Φετος ο κοδρερο θα ειναι ερασιτεχνης και του χρονου θα γινει επαγγελματιας? Αρα να φανταστω οτι φετος ΔΕΝ θα πληρωθει τα 535/4?

    to be continued...

    Ρε OTHER PEOPLE'S MONEY ΛΕΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παμε λιγο παρακατω:

    Ο Γαλακτοπουλος δηλωσε οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εφυγαν οι ομαδες που δεν πληρωναν (σωστα τα λεει) το ΟΑΚΑ και πιο πολυ ζημια εκαναν παρα καλο (επισης σωστα)
    Μετα δηλωσε οτι θα κανει λεει συναυλιες, formula 1 και διαφορες εκδηλωσεις.
    Προφανως αφου ο jagger, o bowie, o gilmour κλπ δεν σηκωσαν το τηλεφωνο (ο richards απλα δεν... μπορουσε) ειδε οτι με συναυλιες της βανδη και του φοιβου δεν βγαζει μηνα, και το γυρισε το παραμυθι.

    Ρωτω λοιπον εγω και παλι.
    Νοικιαζεις το ακινητο σου εκ νεου σε αυτον που σε φεσωσε εδω και 3-5 χρονια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑ?
    ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΓΓΥΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ? Ειδες κανενα ισολογισμο και χαρηκες? Κανενα αποθεματικο και πηρες καμμια εγγυητικη?
    Η μηπως σε ενθουσιασαν οι δηλωσεις με τα 22,000 τιγρε καθισματα και ειπες να τρεξεις να κλεισεις το deal μη τυχον και χασεις το κελεπουρι?
    Το οποιο κελεπουρι εχει φαει πορτα μεχρι και απο τον απολλωνα μεχρι πριν απο λιγες μερες?
    (ο τζαμπας ειναι ακομη στο media markt ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ??)

    Πως ενα ερασιτεχνικο σωματειο νοικιαζει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και ενα απο τα μεγαλυτερα στη Ευρωπη (απο πλευρας εγκαταστασεων)?
    Τι διαολο ερασιτεχνισμος ειναι αυτος?

    Μεχρι στιγμης μενουμε στα Σπατα (σαμπως τα πληρωνουμε?) αναφωνησε ο αιλουρος.
    Υπαρχει ερασιτεχνικο σωματειο ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ που πληρωνει (ασχετα αν τα δινει η οχι - τα πληρωνει) 720,000 ευρω ΜΟΝΟ για το ποδοσφαιρικο τμημα?

    Χτες ανακοινωθηκε οτι η Puma θα στηριξει και αυτη το ερασιτεχνικο σωματειο με κιτ για ολη την ομαδα και τις ακαδημιες..

    Γαμω τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ εχει φτιαξει ο αιλουρος. Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ που κανετε εταιρειες πληρωνετε ΦΠΑ, ΦΟΡΟ, ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ, ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ κλπ κλπ

    Κανε και συ μια ΕΡΑ

    ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

    υγ για να δουμε βρηλε τιποτε το ΣΔΟΕ σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O καμηλιερης μαθαινω ειναι ΑΕΚ..
    Και ο σκοκο ΑΕΚ ειναι.
    Ασε που απο 'εγκυρες πηγες' μαθαινω οτι και ο Μεσι στη Μασια πιτσιρικας- αφισα του Παραπραστανιτη ειχε.
    Επισης ΑΕΚ ειναι και ο Γκανταλφ με τον Darth Veider.

    Ρε τι αλλο θα βγαλουνε για να πουλησουνε.

    Εχουμε να ακουσουμε ΔΡΑΚΟΥΣ ακομη το καλοκαιρι που τυφλα να εχει ο συνδυασμος Οδυσσειας-star treck-lord of the rings και terminator μαζι.

    Ο μονος δρακος που παιζει βεβαια ειναι το -40%/45% που δινει ο ΟΠΑΠ στα συμβολαια.
    Και ερχεται και η nova καπακι..με πρωτη κρουση το -25%

    ο ΟΠΑΠ που ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ σε ενα ανυπαρκτο προιον πρωτεινει ΜΕΙΩΣΗ 45%
    Τωρα απο την αλλη ο τιγρε εκανε ΑΥΞΗΣΗ 200% στις καρτες απο την Α στη Γ.

    Λογικοτατο. Εξαλλου ο ΟΠΑΠ την Α ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ οχι τη Γ..

    Αλλο Α αλλο Γ.

    Μη τα μπερδευουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή