Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΣΚΑΓΙΑ

          Μεγάλωσε το θέμα και κάποιοι επλήγησαν σαν δημοσιογράφοι. Μιλάω για την σημερινή μετακόμιση στα βασιλικά μονοπάτια. Είναι αυτό που λέμε οτι αυτός που βιάζεται σκοντάφτει. Διότι αν διάβαζαν εδώ τα " φιρμάνια ", θα ήταν εύκολο να είχαν αποφύγει τις μαλακίες που τσαμπουνίστηκαν. " Το άνδρον του θρύλου " και τα σχετικά. Νομίζω στην δεύτερη παράγραφο έλεγα οτι μάλλον αλλού θα γίνει η μάζωξη. Και χωρίς να είμαι άνθρωπος της αστυνομίας, που δήθεν έκανε εκθέσεις. Ας πιάσει πρώτα τους δραπέτες των Τρικάλων που την έχουν καταξευτιλίσει και μετά ας ασχοληθεί με τα μικρολίμανα ή πιο σωστά, τα ΤΟΥΡΚΟΛΊΜΑΝΑ για να ξέρουν και οι ντόπιοι εκεί, πού στο διάολο ζουν. Που κινητοποιήθηκαν τα Καμίνια και οι λοιποί κουραδόμαγκες.
            Η πλάκα βέβαια είναι οτι συνέχισαν τα μέσα κι ειδικά κάποιοι απολυθέντες, να μιλούν για μεγάαααλο μέτωπο πολέμου ορίζοντας κιόλας και την πρώτη παράταξη εναντίον του χάπια. Τρίχες κατσαρές σας λέω, όπως φυσικά καμία συνάντηση δεν έγινε στα Κύπρους, όπως πολύ έυστοχα σημείωσε ο αποδυτηριάκιας " για συνάντηση στα κατεχόμενα ". Και φυσικά, όποιος καταλαβαίνει την γλώσσα την κανονική, καταλαβαίνει και την ηλίθια υποβρύχια τορπίλα :
             Θα βρεθώ στα κατεχόμενα, για ποιό λόγο; Η Ρωσία και η Αμερική, θα πάνε σε μπουρδέλο να μιλήσουν; Ή το άλλο : " ...μόλις έμαθε το περιεχόμενο της συζήτησης ο Μαρινάκης, τρελάθηκε..." Από πού το έμαθε ρε παιδιά; Ήταν κανείς άλλος στην κουβέντα ( λέμε τώρα για να λέμε ) ή μήπως ο Μελισσανίδης ή ο αέριος το διέρρευσε σε έμπιστο του δημοσιογράφο; Αυτά είναι σαν τις καλοκαιρινές μεταγραφές που μόνο ο Πελέ δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Γιατί κρυφογελάτε; Με Τζόρβα τερματοφύλακα, άνετα γίνεται πρώτος σκόρερ και τώρα στα ογδόντα του. Έτσι δεν Νικολάκη;
            Ουδείς ασχολείται αυτήν την στιγμή με κάποιο πόλεμο. Δεν υπάρχει λόγος. Εντάξει έφαγε μια ρετσινιά ο χάπιας με τον καμηλιέρη - ξαναλέω τριγωνικά - αλλά το σπουδαιότερο απ' όλα είναι οτι η ΕΠΟ πήρε πίσω την διάταξη για τις εμπρηστικές δηλώσεις περί διαιτησίας. Στην Ελλάδα είμαστε βρε, που ακόμα κανείς δεν έχει αντιληφθεί οτι νομίμως - δηλαδή υπογείως - χθες βράδυ, ανέβηκε ο ΦΠΑ για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες κατά μία μονάδα. ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΠΟ 23 ΠΗΓΕ 24 ΑΦΟΥ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΆΚΙ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΔΌΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ ΑΡΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1%.
              Κι ο άλλος θα ασχοληθεί με τις μαλακίες της ΕΠΟ; ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΪΟΝ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ; Ναι παιδιά ασχολείται. Υπάρχει κι εκείνη η δικαιοσύνη που έχει τρελάνει στην έρευνα τους Μπέους, τους Ψωμιάδηδες και τους λοιπούς για στημένα ή κατά λάθος άστητα. Το μαχαίρι φτάνει στο κόκκαλο, μην ανησυχείτε. Χώρια που έρχεται και ο tiger για την κάθαρση του χώρου. Καταλαβαίνετε τι τύχη έχουμε σαν Αεκτζήδες;
               Αν ο χώρος ήταν καθαρός, ο tiger γιατί να έμπαινε; Τι ρόλο θα είχε; Μην κατηγοριόταν κιόλας οτι ήθελε να τον βρωμίσει. Ενώ τώρα, έχει κάθε δικαιολογία. Όπως ο κοινός πολίτης, που κάθε πρωί όταν αντικρύζει ένα βρώμικο πεζοδρόμιο, αμέσως παίρνει τα σπιτικά εργαλεία του και καθαρίζει. Υποθέτω οτι απευθύνομαι στην ολότητα των αναγνωστών, που δεν περιμένουν τους δήμους να κάνουν κάτι.
                 Εξ άλλου το λέει κι ο αποδυτηριάκιας : " έχει τόσα λεφτά ο Μελισσανίδης, που δεν χρειάζεται να τα δείξει. " Κι εγώ συμφωνώ με την λίστα φορμπς, που δεν τον έχει μέσα, αφού κι αυτή δεν μπορεί να τα βρει. Κρίμα που δεν υπάρχει μια άλλη λίστα. Αυτή των τεράστιων δαιμονικών μυαλών, που τέτοιο έχει ανάγκη και η ΑΕΚ οπότε εν απουσία του τίγρη για κάποιο θέμα μελλοντικό, πιστεύω οτι θα το φροντίσει ο Ολύμπιος συνεπικουρούμενος από τον συνεταίρο του ή έστω την κοπελιά που με τον απλό αστυνομικό μισθό ήταν στα VIP του ΟΑΚΑ. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι ο Νοτιάς, που είναι κρίμα να έχει ξεχαστεί από τα ρεπρτάζ.
               Κι οπότε αύριο θα έχουμε την παρουσίαση του σέντερ φορ ( αυτό είναι στα χαρτιά ) καθώς και την σκέψη του tiger για το γήπεδο κύρια. Κάποια ανδραγαθήματα για το μέλλον ( ΘΑΘΑΘΑΘΑ ) και την επιχειρηματική δεινότητα που καταλήγει στην δοκιμασμένη λύση του Ροκά, που καταπέτυχε το 2004. Μιλάμε για ορδές στελεχών σαν τον Ζήκο που κάνει μπάνια στο νησί και κουβαλάει και μια έγκυο μαζί του, που αυτήν την αγαπάει λένε οι πληροφορίες. Τα λοιπά για τις ακαδημίες και τα Πήλια, θάναι left overs κι όποιος θέλει τα τρώει.
             Όποιος τρώει πόλεμο, θα φάει και ανάπτυξη. Διαδικασία δηλαδή ανοδου και φόρτωμα χαρτιών για το τι μαλακίες θα κάνει φέτος ο χάπιας σε σχέση με τον αέριο, οπότε του χρόνου θάχουμε την κήρυξη των εχθροπραξιών  μαζί με την απορία, γιατί ο Λάτσης δεν ανακατέβεται με το ποδόσφαιρο. Κι όποιος το απαντήσει αυτό, θα έχει μια σειρά αναμνηστικών δώρων από εμένα. Αυτός το ποδόσφαιρο δεν θέλει να το καθαρίσει; Αυτόν, πώς τον έχει βρει η φορμπς και τον έχει μέσα; Τα δείχνει;
               Αλλά να μην μένουμε τώρα σε απορίες. Που στο φινάλε είναι μόνο δικές μου. Εδώ μιλάμε οτι τα Καμίνια απέτρεψαν το Τουρκολίμανο κι έτρεψαν σε άτακτο φυγή ολόκληρο tiger. Εδώ μιλάμε οτι η διοικούσα επιτροπή θα μπει σε χώρο του Μυτιληναίου ( αδερφού του ). Εδώ μιλάμε οτι αντί να βλέπουμε την θάλασσα, θα βλέπουμε τα βουνά. Αυτά που πήραν κάποιοι Αεκτζήδες, αλλά σε τέτοιο μαινόμενο πόλεμο - κατά τα ΜΜΕ - είναι πρόθυμοι να δώσουν μάχες εναντίον των Τραχώνων και των Τραχανοπλαγιών εκ του σύνεγγυς κι εντός του φιλόξενου ΟΑΚΑ και μάλιστα ώρα μεσημέρι που κατά το έθος, ρίχνανε κι έναν στην συντρόφισσα που πάντα θαύμαζε τον Κοπιτσή σαν υπεύθυνο ακαδημιών - ο μόνος που έμεινε.
                 Στις επάλξεις λοιπόν για τον αγώνα που θα είναι συνεχής. Και μια και η " ΑΕΚ είναι ο κόσμος της κι όχι εμείς που είμαστε περαστικοί ", βάλτε το χέρι στην τσέπη διότι " λεφτά υπάρχουν " στις τσέπες σας. Μυαλά δεν υπήρχαν. Είναι αυτό που λέω για την αριστοκρατία που λείπει από την Ελλάδα. Πιστεύω να συμφωνείτε οτι ο tiger την αντιπροσωπεύει όπως θέριεψε παλιά η ESSO όταν όλοι βάζαμε μια τίγρη στη μηχανή του αυτοκινήτου μας ( για πιο παλιούς αυτό ). Τι έγινε η συγκεκριμένη εταιρεία εδώ στην Ελλάδα; ΕΚΟ αλλά της παίρνουν τα σώβρακα άλλοι που ελέγχουν τους ελέγχους για νοθείες. Την καλημέρα μου και κρεματείστε από το στόμα του στρατάρχη που έρχεται να νικήσει κάποιον Έλληνα γάβρο που απλά ελέγχει κάποιους δημόσιους υπάλληλους.

9 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας10 Ιουλίου, 2013 03:37

    Αυτές οι φανφάρες και οι μεγαλομανίες με τα "Τατόια κλαμπ" δεν μου πολυαρέσουν,αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.
    Ποια "Τατόια"; Για Τατόι είμαστε έτσι όπως είμαστε, ή για τον Ευαγγελισμό;
    Βρακί δεν έχει ο κώλος μας, λουλούδια θέλει ο πούτσος μας.
    Τέλος πάντων.

    Μούργκα και Ράμα. Δηλαδή Μούγκαμάρα στους οπαδούς που περίμένουν να ανοίξει τα πουγκιά του ο "Τίγρης", να φέρει τον Ριμπερί και τον Ινιέστα, αλλά μάλλον- όπως λέει και ο "αποδυτηριάκιας"- δεν τα δείχνει, αφού δεν χρειάζεται να τα δείξει.
    Αμα δεν χρειάζεται να τα δείξεις, μπορείς να φτιάξεις ότι ατμόσφαιρα θέλεις. Σαν να βάζει κάποιος κάλτσες στο παντελόνι του για να φουσκώνει, αλλά δεν λέει κουβέντα για το "μέγεθός" του. Αφήνει τον υπολογισμό αίολο να πλανάται στα μυαλά ζηλιάρικων αρσενικών και καυλωμένων θυληκών.

    Οσο για τις μετεγγραφές; Ποτέ δεν κρίνουμε τους παίκτας, αν δεν τους είδωμεν πρώτα. Απλά λέμε τι Νομίζει ο κόσμος ότι συμβαίνει, ενώ ΔΕΝ συμβαίνει.

    Επόμενο κλείσιμο ξένου- και τελευταίου- πιθανόν - ο Τσιρίλος ο Μπρούνος. Χρήσιμος για τα τάρταρα που θα παίζουμε.
    Μερικές προσθήκες ακόμα στα άκρα και είμαστε πλήρεις ημερών.
    Αυτά.

    Φυσικά τα "ονόματα",εκεί στα τάρταρα δεν χρειάζονται. Ασε που δεν έρχονται. Με τη φανέλα- αυτή τη ριμάδα- θα ανέβουμε. Το κύριο μέλημα όμως είναι να θωρακιστεί η όλη προσπάθεια παρασκηνιακά για να μην έχουμε εκπλήξεις "αύριο". Και προς τα κει είναι ο-όποιος- "σχεδιασμός". Ποια ομάδα; Μήπως έχει κανένας άλλος ομάδα που θέλουμε,η πρέπει να έχουμε εμείς;

    Και αφού δεν υπάρχει πραγματικός "άρτος", υπάρχουν "θεάματα" Τατοινά.
    12 η ώρα. Καλά είναι. Αν έχει προλάβει να πιεί και μισό μπουκάλι ουίσκυ, θα ακούσουμε και καμια καλή ατάκα.

    Υ.Γ Ο Ντούσαν ναι μεν επέστρεψε καβάλα. Αλλά όχι σε άλογο.

    Γκρινιάζουμε; Οχι μωρέ. Τον πόνο μας λέμε. Το 1/5 να γίνει από αυτά που Λέει ο "τίγρης", θα είμαστε ευτυχείς οπαδοί. Ετσι λέει ο κόσμος. Ο μπαιλντισμένος, σκασμένος και -ακόμα- παγωμένος κόσμος.
    Οι σφαλιάρες να σταματήσουν, καμιά κούπα να δούμε, το γηπεδάκι να φτιαχτεί στα χώματα, να βάλουμε το κεφάλι μας από κάτω, και όλα καλά.
    Σιγά τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας10 Ιουλίου, 2013 14:00

    Νέα σήμερα:
    Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση. Αντί για ΕΡΤ θα λέγεται ΕΔΤ. Για να μπορούν επιτέλους να την προφέρουν και οι ψευδοί.

    Συνέντευξη Τατοίου. Απαντήσεις:
    "Η ΑΕΚ είναι ιδέα. Και οι ιδέες δεν έχουν μεγαλομετόχους". (οπότε τι λεφτά ζητάτε να βάλω.Δεν είναι σωστό.Χα! Σας ρούπωσα)

    ΑΕΚ: "Τρία γράμματα είναι. Γιατί φοβάστε ωρέ"; Οταν θα έρθει η ώρα θα σας ενημερώσω πότε θα κατουρηθείτε.
    ΟΠΑΠ: "Δεν γαμιέσαι λέω εγώ";
    Ακαδημίες: "τι είναι αυτές";
    Αν αλλάξει η κυβέρνηση: "ποια λες; Αυτές που βγάζουμε εμείς";
    Σύνθημα: "Ερχόμαστε". Με τρελαίνουν αυτά.

    Διαρκείας:( ο λόγος δηλαδή που έγινε η μάζωξη,με τις δόξες της ΑΕΚ να παριστάνουν τα τοτέμ): Απο 150 γιούρο έως 4000. Αλμυρά και τσιμπημένα τα βρίσκουν οι ολοένα και περισσότεροι εργασιακά πρόσφυγες ΑΕΚτζίδες, για να βλέπουν τον Αετό Βούλας.
    Πάντως, ΟΛΟΙ πρέπει να βρούμε τρόπο να πάρουμε από ένα, καθώς στο μέλλον θα αποκτήσουν συλλεκτική αξία.

    Γήπεδο: "Ζητώ την βοήθεια των α-μέτοχων ΜΟΝΟ για το γήπεδο". (Επειδή ΜΟΝΟ αυτό χρειάζεται λεφτά). ("δεν υπάρχει plan B. Υπάρχει μόνο πλαν Εϊ. Οπως λέμε: Εϊ...στάσου...μύγδαλα)
    Συμπέρασμα: "Εγώ μπαίνω μπροστά. Δηλαδή κάνω τη "μάνα" και μοιράζω τα χαρτιά στο 21 βιδαριστό και σεις ποντάρετε. Αν θα κερδίσουμε την παρτίδα, θα δείξει".

    Δεν με χαλάει,αφού όπως προείπα, δεν τον θέλουμε για τα λεφτά που έχει,αλλά για τα λεφτά που μπορεί να βρει. Και για την παρασκηνιακή κάλυψη και ασφάλεια βεβαίως-βεβαίως.

    Υ.Γ1: Εκείνα τα δυο λευκά κεφάλια από τα κοτόπουλα Βοκτάς, τι τα θέλουν πια;
    Υ.Γ.2: Πολύ άσχημη εντύπωση προκαλεί, το ότι δεν υπάρχουν σωστά και καθαρά τηλεοπτικά πλάνα, από μια τέτοια "Τατόια" παρουσίαση. Βλέπεις πλάνα από την τηλεόραση και νομιζεις ότι βλέπεις ντοκιμαντέρ από κρυφή κάμερα σε γιάφκα της 17Ν. Αταίριαστα πράγματα.
    Θολές,κουνημένες εικόνες και κακιστος ήχος από "κλεμένα" πλάνα,σε ένα κατά τα άλλα "Βασιλικό" περιβάλλον. "τσάτρα- πάτρα"
    Υ.Γ3: Του έχουν πέσει τα δόντια του "τίγρη", ή ιδέα μου είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o ΤΖΑΜΠΑΣ ΤΟΥ MEDIAMARKT ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιμες διαρκειας ΑΕΚ Γ εθνικης: μεσος ορος 350 ευρω (αν δεν θες να καθεσαι στο πεταλο με τους ΟΥΝΟΥΣ μαζι)
    Δηλαδη χονδρικα 25 ευρω το ματς
    Ξαναλεω για την ΑΕΚ στο ελληνικο πρωταθλημα της Γ Εθνικης
    Με αντιπαλους την πετρομαγουλα και τον Α.Ο Κοντοσουβλιου..

    Τιμες ΜΙΛΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ (οχι διαρκειας): 35 ΕΥΡΩ...
    Αντιπαλοι: Γιουβε, Ιντερ, Ρομα, Λατσιο κλπ κακομοιρηδες..
    http://www.acmilan.com/en/tickets/price_lists

    Τιμες ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ (οχι διαρκειας): 39 Λιρες (45ΕΥΡΩ...) στο emirates !!!
    Αντιπαλοι: chelsky, man united, liverpool, man city, κλπ
    http://www.arsenal.com/tickets/member-ticket-prices

    http://www.arsenal.com/tickets/member-ticket-prices

    Tιμες BARCELONA ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ Μ.Ο 45-48 ΕΥΡΩ
    Αντιπαλοι: Real, Atletico, sevilla, betis κλπ
    Τι βλεπεις? Μεσι!!, xavi, iniesta και απο φετος neimar και λοιπα γατακια

    Τι να μας πουν μπροστα στο Φουλη τον κοδρερο και το νεο ταλεντο του αλβανικου ποδοσφαιρου που αυτοι στη Μασια κοιμουνται ορθιοι και τους τον βουτηξε ο ξυπολητος πριγκηψ (αλα βουτσα) μεσα απο τα χερια τους??

    Ρε OTHER PEOPLES MONEY λεμεεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας10 Ιουλίου, 2013 16:54

    20.000 επί 350ε μέσο όρο μας κάνουν 7 μύρια. Βγήκε αυτή η χρονιά,βγήκε η επόμενη και μένουν και ρέστα για την επάνοδο στην λίγδα. Βάλε και άλλα τόσα του χρόνου,μας κάνουν 14. Βάλε και άλλα 7 μύρια από τα κανονικά εισητήρια για τις 2 επόμενες χρονιές,πάμε στα 21.
    2 μύρια τα τηλεοπτικά και άλλα τόσα από χορηγίες, μας κάνουν 25 μύρια. Το ξαναζωντάνεμα των εμπορικών εκμεταλεύσεων μέσω Kappa, θα αποφέρουν 1-2 μύρια ακόμα. Πάμε στα 27.
    Τόσα δεν βγάζει ούτε ο χάπιας με τους ομίλους του C.L.

    Με το που θα ανέβουμε στη μεγάλη παράγκα,θα έχουμε ένα πουγκί γύρω στα 20 μύρια. ΧΩρίς να υπολογίζονται τα έσοδα από την πρώτη χρονιά της παρουσίας μας εκεί σαν "νεοφώτιστοι"
    Παρεπιπτώντως, να ΄δωσουμε συγαρητήρια στο τμήμα μάρκετιγκ για την νοσταλγική και γεμάτη μνημες προώθηση των εισητηρίων διαρκείας, με αυτές τις γεμάτες παιδικές μνήμες,απέριτες εικόνες.

    Πάμε απ΄την αρχή λοιπόν.
    "φτου και απ΄την αρχή" δηλαδή.
    Δεδομένων των ιστορικών κύκλων που κάνει η ΑΕΚ από ιδρύσεως ως χθες, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι "ερχόμαστε" ξανά. Είναι "αναπόδραστον" που λένε και οι μορφωμένοι.
    Μεσ' την Άγια Σοφιά, θα βρεθούμε ξανά.
    Σαν την Περσεφόνη. 6 "μήνες" κάτω, 6 "μήνες" πάνω. Κοντεύουμε.

    Μέχρι τότε, θα παρακολουθούμε τον άλλον Πόντιο,τον Ιβάν, να κάνει πλάκες στον χοντρό την νέα αγωνιστική πέριοδο που έρχεται. Ο οποίος χοντρος βλέπει την αρχή της τανάλιας και προετοιμάζεται,έστω και αν "παίζει χωρίς αντίπαλο η ομάδα" όπως λένε κάποιοι τυφλότατοι γαύροι.
    Το μυαλό σας και μια λίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρηστο, αν βρεθουν 20,000 ΠΡΟΒΑΤΑ που θα δωσουν 350 ευρω να βλεπουν τον φουλη, το ξαδελφο του Λυμπε (κοβει ο ρουφιανος το ρουφιανιλικι?) που εχει ΛΥΣΣΑΞΕΙ να τον φερει.. και κατι παρταλια απεναντι στη μεικτη πιττα-γυρο, ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ και τους τα παιρνει.
      500 πρεπει να το βαλει κανονικα.

      Οταν η ιδια ιδεα -μιας και απο οσο μαθαμε σημερα η ΑΕΚ δεν ειναι εταιρεια αλλα ιδεα- περσυ ειχε 150 στην Α, γιατι φετος να μην εχει 350 στη Γ?

      Αφου ΤΟΣΑ ΛΟΙΠΟΥΝ στο αιλουροειδες για να μας κανει να μας τρεμει η γης!

      Βλεπω ΗΔΗ τα ΜΜΕ (μεσα μαζικης εξημερωσης)να αρχιζουν το πιπιλισμα: Ολοι μαζι, κανεις δε περισευεει, καθε ευρω παει στο χτισιμο του ναου κλπ..
      Οπως οι παπαδες.
      Δωστε να σας χτισουμε. Βηθησατε την αποπερατωση του ναου που λενε στο παγκαρι.
      Και διπλα με απλωμενο το χερι γερνει ευλαβικα ο τραγος- ισως και απο το βαρος των χρυσαφικων απο προηγουμενες αποπερατωσεις..

      Μετα δωστε να αναψετε κερακι.

      Γιατι κερακι θα θελουν οσοι δωσουν 350 να βλεπουν στο ΟΑΚΑ το Φουλη εναντια στο Δρακο. Κερακι για να λενε ποσο μαλακες ειναι..

      ΥΓ Το αλλο με την ΕΡΑ? Οποιος παρει λεει διαρκειας θα γινεται μελος...
      Να μας εχει και πελατακια ο ΔΧ μη τον χασουμε απο πορτα για το χειμωνα.. (εκτος αν υπαρχει κανεις ΤΟΣΟ αφελης που νομιζει οτι απλα παρατησε τη κατσικα με το γαλα μετα απο 20 χρονια και ....εφυγε)

      Διαγραφή
    2. Χρηστος Χοντζεας10 Ιουλίου, 2013 17:43

      Εχω την εντύπωση ότι θα τα φτάσει και θα τα ξεπεράσει.
      Οταν έχεις 12.000 και 15.000 με τον Αδαμίδη και τα πιτσιρίκια του Θωμά,άνετα φτάνεις τα 20.000 με τις "ιδέες" και κυρίως με την παρουσία του Μελισσανίδη.
      Δεν με απασχολεί αυτό. Αυτό που κυρίως έχει σημασία-και έχει καταφάει το σύνολο των οπαδών- είναι η κακοδιαχείρηση,η "διασπάθηση" όπως λέγεται κομψα,των προηγούμενων ετών- πρέπει να πάρει τέλος.

      Τώρα το ότι "τα βάζει ο κόσμος", ε, αυτό παντού και πάντα συμβαίνει.
      Παγκοσμίως ο κόσμος δεν πληρώνει τα πάντα;
      Εδώ πληρώνουμε τις διακοπές του ΓΑΠ και των υπολοίπων. Κάνουν βουτιές με τα λεφτά μας.
      Δεν βαριέσαι...

      Θα έχει πλάκα να πρωτεύουμε στα διαρκείας όντας στην Γ κατηγορία.
      Και τέλος πάντων, στη μοναδική χώρα που κουμάντο στο ποδόσφαιρο κάνει μια ομάδα υποβιβασμένη,είναι εδώ.
      Πρωτότυπα πράγματα.

      Διαγραφή
    3. Ο Σταυρος εκανε 12 τη πρωτη χρονια, με τα 4000 να ειναι δωρεαν στην οργανωση. και αυτο ειναι γεγονος
      τη δευτερη ο σταυρος (ουπς ο δημητρελ ηθελα να πω sorry) εκανε 8 μιας και ο κοσμος ανταποκριθηκε στην κατακτηση του κυπελλου- αυτου που γυρισε ολα τα μπουζουκσιδικα της ευρυτερης Αττικης.
      και με 150 η καρτα που αν δεν ηταν ο Θωμας αναθεμα και αν εκανε 5000...

      Τωρα εχει το πιο φθηνο 250. Λογικο σε μια χωρα που δεν εχει ανεργια, λεφτα υπαρχουν και γενικα η κατασταση παει απο το καλο στο καλυτερο
      Μπορει να κανει 20?
      Αμε! και 25 μπορει

      εγω προσωπικα πιστευω οτι με ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ και ΠΟΛΛΑ δωρεαν σπρωξιματα θα κανει 12-15.
      Θα φανει αμεσα απο το ποσα θα 'κληρωσουν' οι Ψ-ΩΡΕΣ και τα 365.

      Γιατι καλος ο Φουλης αλλα και τα 450 για να βλεπω αστερα κοντοσουβλιου και Α.Ο Πιτα-γυρο οσο ναναι πεφτουν βαρια...

      Τωρα θα μου πεις ο ΓΑΠ πηρε κοντα 40% στις εκλογες και η ερτ εγινε εδτ.
      Και ο πολαν πρωθυπουργος με τον μανωλιδη υπουργο υγειας!!!!

      Ολα ειναι δυνατα στο ελλαντα.

      Διαγραφή
    4. Χρηστος Χοντζεας10 Ιουλίου, 2013 20:12

      Oπως και να έχει, όλα αυτά που συμβαίνουν αυτόν τον καιρό, καλό είναι να τα βλέπουμε με ...στωικότητα. Δηλαδή με το μάτι στο εξασφαλισμένα επιτυχημενο μέλλον.
      Φυσικά θα συνεχίζουμε να σχολιάζουμε τα τρέχοντα, είτε αφορά κάποιο ΟΑΚΑ, κάποιον Μούργκα, κάποια προετοιμασία στο Πήλιο κλπ.
      Αλλα-δυστυχώς και ευτυχως μαζί- πρέπει να επιδείξουμε υπομονή. Αισχρή λέξη,το ξέρω, αλλά τι να κάνουμε.
      Ας κάνουμε το ταξίδι που Αναγκαστικά πρέπει να κάνουμε αυτήν την 2ετία και σίγουρα θα μιλάμε για πολύ όμορφα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

      Το πιο καλό,το πιο υγειινό που ακούστικε από το στόμα του Μελισσανίδη (και φυσικά τα "τιγροσυντηρούμενα" μέσα δεν το προβαλαν όσο θα έπρεπε) είναι το ότι "κανεις Μελισανίδης δεν πήρε τζάμπα καμιά ΑΕΚ" και "αλόιμονο σε όποιον πιστεύει ότι ι ίδιος είναι η ΑΕΚ"

      Αυτά,βέβαια,είναι πολύ αντιδημοσιογραφικές και αντιδημοφιλής απόψεις για site και εφημερίδες που συντηρούνται με Μεσσιανικές αντιλήψεις, δηλαδή με τάισμα του κόσμου με "αρχηγάρες" και "ηγήτορες".

      Και αυτή η άποψη, η θέση καλύτερα- καλό ειναι να γινει κτήμα και συνειδηση σε όσο περισσότερο κόσμο της ΑΕΚ γίνεται και δη στον νεαρόκοσμο,τον οποίο τον βιάζουν καθημερινά οι "Κετσετσόγλήδες" με φούμαρα Παπικού τύπου: Θρησκευτικός ηγέτης και από κάτω οι υπηκόοι.

      Γι'αυτό και -όπως έιχα πει πριν λίγο καιρό- καλό είναι να πάρει ο ίδιος (ο Μελισσανίδης) κανένα τηλέφωνο τους "Κετσετζόγλιδες" και να τους ορμηνέψει όσο αφορά στο ποια ΑΕΚ θα προβάλουν προς τα έξω. Την ΑΕΚ όλων η την ΑΕΚ του "μεγάλου" και του Ενός";
      Την δόξα ούτως η άλλως θα την λάβει στα χρόνια που έρχονται. Ετσι κι'αλλιώς. Αρα,το να τον λιβανίζουν με- το αζημείωτο- οι γλύφτες για κάτι που ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, δεν έχει νόημα.
      Είναι σαν να πληρώνεις για να μπεις σε μια παραλία στην οποία μπορείς να κολυμπάς δωρεάν.
      Φτιάχνουν κακομαθημένους ΑΕκτζίδες τα "365" και οι "Ψώρες". Ωρα είναι να πάψουν να είναι μόδα. Να γίνουν αναχρονιστικές. Να περάσουν στην απομόνωση.
      Αν δεν θέλουν να επιβιώσουν με τα νέα-παλιά ήθη που έρχονται.

      Υ.Γ Κανεις δεν σχολίασε το πιο σημαντικό: Το σακάκι το καρό του τίγρη. Το ίδιο δεν είναι η μου φαίνεται; Πάλι;

      Διαγραφή