Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

MNHMONIA

        Για την ΑΕΚ θα πήγαινα, αλλά σήμερα έμπλεξα. Κάτι ραντεβού για την δουλειά, κάτι η ΜΗ ενημέρωση για την εκταφή του πατέρα μου, που σήμερα τριχρόνισε, πάω με κείμενο από το ταχυδρομείο και μέχρι να ηρεμήσουν οι ψυχοπαθείς που ακόμα φοβούνται μην σηκωθεί ο δικέφαλος και τους πάρει όλους παραμάσχαλα.
**********************************************************************************************************
Μια αξιοσημείωτη ομολογία του πρώην Γενικού Γραμματέα του κράτους, της εποχής Νίξον, Henry Kissinger, αποκαλύπτει το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο και ιδίως στη Μέση Ανατολή.
Μιλώντας από το πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν, ο ηλικιωμένος πολιτικός, ο οποίος θα είναι 89 χρονών τον Μάιο, είναι πολύ μπροστά με τις αναλύσεις του για την τρέχουσα κατάσταση των παγκόσμιων γεγονότων Γεωπολιτικής και οικονομικών.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπούν την Κίνα και την Ρωσία, και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο θα είναι το Ιράν, το οποίο είναι, φυσικά, ο κύριος στόχος του Ισραήλ. Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει τη στρατιωτική της δύναμη και στη Ρωσία να ανακτήσει τις δυνάμεις της από το Sovietization, να τους δώσουμε μια ψευδή αίσθηση από νταηλίκι. Είμαστε σαν τον ακροβολιστή ο οποίος προκαλεί το υποχείριο να πάρει το όπλο του και όταν αυτό προσπαθήσει να πάρει το όπλο του το πυροβολεί αμέσως. Αυτό, θα δημιουργήσει ένα κοινό και γρήγορο αφανισμό τους.
Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι τόσο σκληρός που μόνο μία υπερδύναμη μπορεί να κερδίσει, και αυτή θα είμαστε εμείς. Για το λόγο αυτό η ΕΕ βιάζεται να σχηματίσει ένα ολοκληρωμένο υπέρ-κράτος, γιατί ξέρουν τι έρχεται, και για να επιβιώσει, η Ευρώπη, θα πρέπει να είναι ένα συνολικά συνεκτικό κράτος. Η βιασύνη τους μου λέει ότι ξέρουν πολύ καλά ότι η μεγάλη αναμέτρηση είναι προ των πυλών.
Ω, πόσο έχω ονειρευτεί αυτή την ευχάριστη στιγμή. «
«Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τους ανθρώπους.»
Ο κ. Κίσινγκερ, στη συνέχεια, πρόσθεσε:
«Αν είστε ένα συνηθισμένο άτομο, τότε μπορείτε να προετοιμαστείτε για πόλεμο μετακινούμενος προς την ύπαιθρο και κτίζοντας μια φάρμα, αλλά πρέπει να πάρετε μαζί σας όπλα, αφού οι ορδές των πεινασμένων θα περιφέρονται. Επίσης, αν και η ελίτ θα έχει ασφαλή σημεία φύλαξης και ειδικά καταφύγια, πρέπει κατά τη διάρκεια του πολέμου, να είναι εξίσου προσεκτικοί με τους απλούς πολίτες, διότι τα καταφύγιά τους μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο».
Μετά από λίγα λεπτά διακοπή ώστε ο ο κ. Κίσινγκερ να συγκεντρώσει τις σκέψεις του, συνέχισε:
«Είπαμε στον στρατό ότι θα έπρεπε να καταλάβουμε πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους και έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τη δουλειά τους. Όλοι γνωρίζουμε τι πιστεύω για τον στρατό, αλλά πρέπει να πω ότι αυτή την φορά υπάκουσαν τις διαταγές με το παραπάνω. Είναι ακριβώς αυτό το τελευταίο στάδιο, δηλαδή το Ιράν, το οποίο θα αλλάξει την ισορροπία.
Πόσο καιρό μπορεί η Κίνα και η Ρωσία να κάθεται και να βλέπει την Αμερική να καθαρίζει; Η μεγάλη ρωσική αρκούδα και το κινέζικο δρεπάνι θα ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, και αυτό θα γίνει όταν το Ισραήλ θα πρέπει να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις και οπλισμό για να σκοτώσει όσους περισσότερους Άραβες μπορεί.
Ας ελπίσουμε ότι αν όλα πάνε καλά, η μισή Μέση Ανατολή θα είναι Ισραηλινή. Οι νέοι μας έχουν εκπαιδευτεί καλά, την τελευταία δεκαετία περίπου, στα παιχνίδια κονσόλας πολεμικών τεχνών.ήταν ενδιαφέρον να δούμε το νέο Call of Duty Modern Warfare 3, το οποίο αντανακλά ακριβώς αυτό που πρόκειται να έρθει στο εγγύς μέλλον με τον έξυπνο προγραμματισμό του.
Οι νέοι μας στις ΗΠΑ και τη Δύση, είναι προετοιμασμένοι, διότι έχουν προγραμματιστεί να είναι καλοί στρατιώτες, βορά των κανονιών και όταν θα διαταχθούν να βγουν στους δρόμους και να πολεμήσουν τους τρελούς Κινέζους και Ρώσους, θα υπακούσουν στις εντολές τους.
Από τις στάχτες θα οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία, θα μείνει μόνο μία υπερδύναμη, και αυτή η μια θα είναι η παγκόσμια κυβέρνηση που θα κερδίσει. Μην ξεχνάτε, οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν τα καλύτερα όπλα, έχουμε πράγματα που κανένα άλλο έθνος δεν έχει, και θα παρουσιάσει τα όπλα αυτά στον κόσμο, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

27 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ OULKAS: Αδερφέ, ακόμα σχεδιάζω την ημερομηνία. Δεν σε ξέρω, αλλά ΦΙΛΩ ΣΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ζητώ συγνώμη για τις μαλακίες που έχετε διαβάσει. Τι να κάνω; Να βγω να πείσω οτι η υποταγή δεν είναι πράξη ανάπτυξης κι ανέγερσης;
    Να πάω κόντρα στα νούμερα που ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥΣ, το ποδόσφαιρο, ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ;
    Να πώ κόντρα σε ηλίθιους, που μιλάνε οτι υπονοώ κόμμα υποστήριξης εδώ μέσα - ειδικά κομουνιστικό - ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ, με πάει αλλού γι' αλλού;
    ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, παρά μόνο με καύση. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
    Φυσικά το blog θα είναι ανοικτό για τις εμπειρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 00:08

    Τόσα έγραφε από χθές, τόσα έγραψε και σήμερα και όλα αυτά για να βρει το "θάρρος" να πει το "χανούμια"; Επιτέλους το είπε και ησύχασε, όπως μας λέει.
    Αντε,μπας και ησυχάσουμε και μεις.
    "χανούμι" είσαι και συ βρε βλάκα. Ερυθρόλευκο. Οι "δεξαμενές" της ομάδας σου, οι από Κοκινιά,Αιγάλεω Νίκαια Κορυδαλό κλπ,οπαδοι, η οι πατεράδες αυτών, η οι παππούδες, οι περισσότεροι εξ'αυτών ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ; Δεν ηρθαν απ την "Τουρκιά";
    Τους δικούς σου βρίζεις. Ηλίθιε.

    Δεν βαριέσαι. Πάμε παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Οι γνωστοί απόγονοι. Που σήμερα είναι life styles, αλλά αν ήξερες τον αδερφό του, ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΕΚΖΤΗΣ.
    Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, το παίζει και καλά επιστήμωνας ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΧΙΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: 130 ΜΥΡΙΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, είπε το ΣΔΟΕ. Τι έγινε ρε πούστη μου κι αδικήθηκε η ομαδάρα;
    ΑΚΟΜΑ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 34;
    ΜΟΝΟ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.
    Είναι κι οικονομολόγος. Τον εχει ο χαπιας σύμβουλο αποσπασμένο στα ανατολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 00:30

    Οσο για τα παραπάνω-τα του Κίσιγκερ υποτίθεται- δεν τα θεωρώ πολύ σοβαρά. Οχι με την έννοια ότι είναι σκληρά και ανάλγητα με σκαιά περιγραφή. Κάθε άλλο. Αυτό το τομάρι, έχει κάνει πολύ χειρότερα.
    Εχει στην "πλάτη" του δεκάδες πολέμους, αφού είναι ο "εμπνευστής" τους.

    Το βρίσκω όμως απίθανο να κάθησε και να είπε όντως τέτοια πράγματα.
    Παραείναι εξομολογιτικά και "αποκαλυπτικά" για έναν παμπόνηρο και επι δεκαετίες ραδιούργο.
    Αυτός,στον ύπνο του, λέει ψέματα στον εαυτό του και τον πείθει. Μιλάμε για ΤΟ Κάθαρμα. Σιγά να μη τον έπιασε απολογιτική-αποκαλυπτική διάθεση.

    Και σιγά να μη προσπαθεί να γίνει ενιαίο κράτος η Ευρώπη για να... αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ. Και οι "αρκούδες" και τα "κίτρινα δρεπάνια" που όλοι μαζί θα σφαχτούν και στο τέλος θα νικήσουν οι καουμπόιδες. Προς δόξαν του Ισραήλ.

    Μάλλον γέννημα κάποιου φαντασμένου που μίλησε με το πνεύμα του βουνού,είναι αυτά.

    Ακου "τύμπανα πολέμου". Πολεμοφοβία και πυρινοτρόμος. Μισό λεπτό να κλάσουμε,

    Υ.Γ Αλήθεια, αυτούς τους "απέθαντους" δεν τους πιάνει καρκινος; Ξέρετε κανέναν από δ'αυτους, τόσα χρόνια,που να πέθανε από την "επάρατη νόσο"; Εγώ, κανέναν.
    "Μυστήρια" πράγματα. Καθόλου μυστήρια μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 01:07

    130 με τις προσαυξήσεις. 65 εκατομμύρια ΜΟΝΟ ήταν τα παντελονιασμένα. Μη τους αδικούμε κιόλας.
    Ειναι που "...όλο το χαρτί το έχει η Αθήνα". Που μόνο αυτή έχει τους κλέφτες και καταχραστές και έχει διαβάλει και τους άλλους. Τους καθαρούς.
    Λες και ο Τσοχατζόπουλος, ο Παπαγεωργόπουλος και ο Ψωμιάδης, οι τρείς γνωστοί καμπαλέρος των φυλακών, δεν είναι "Μακεδονομάχοι", αλλά γεννήθηκαν στο Περιστέρι.
    Ρε Ουστ...

    Δηλάδη αν κάνουμε μια- λογική- αναγωγή,εδώ,στην ΑΕΚ ποιο είναι το "κατάλληλο" νούμερο που ίσως ακούσουμε; 200;
    Βέβαια δεν είμαστε "Γυμναστικός Σύλογος" όπως ο "γηραιός", αλλά πάντα υπάρχουν τρόποι να βελτιώσει κανείς τα νούμερα.

    Και εδώ δικαιώνεται ο "Αποδυτηριάκιας" σε πρόσφατο άρθρο του που λέει "ούτε ευρώ στον αθλητισμό, μπας και σωθεί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Η Αθήνα φταίει μην γελιέσαι. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΜΠΑΜΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
    Η ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ, ίσως επειδή ο Κόκαλης ήταν εδώ. Με τους τυφλούς της Ζακύνθου και τους ανάπηρους στα Χανιά.
    ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ, που είναι πασίγνωστες κτηνοβασίες παντού.
    Άντε μην μιλήσω και για την πείνα της κατοχής και ποιοί τραπεζώνανε, επειδή είχανε τρόφιμα, τους Γερμανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αδιανότηες καφενιακές παπαριές οι υποτιθεμενες δηλωσεις που προφανως και ειναι ψευτικες.
    Το μονο που βρηκα σε προσφατες δηλωσεις ειναι τελειως διαφορετικο...

    The neoconservative approach posits that universal peace is achievable by engineering a world of democratic institutions and that, if history does not move quickly enough, we can move it along by military force. My concern is that this ultimate goal is in practice so remote, and the method of reaching it so uncertain, that it leads to an interventionism exhausting our society and ultimately to abdication, as in Vietnam, Iraq, and Afghanistan. The difference is less one of destination than of pacing. The point is not that what exists is unalterable, but that the effort required to implement change will be more sustainable, if we temper the visionary aspect of policy with a recognition of the variety and complexity of circumstance.
    The current situation in the Middle East is instructive. The Arab Spring was initially greeted with exuberance as a regional, youth-led revolution on behalf of liberal democratic principles. But, as Burke recognized, revolution succeeds through the confluence of many disparate grievances; the dissolution of the old regime inevitably brings with it the need to distill from these grievances a new version of domestic authority. This process is often violent and far from automatically creates a tradition of civil tolerance and individual rights; it is, at best, the beginning of a journey toward these goals. America can, and should, assist on this journey. But we will fail if we settle for one-party elections and sectarian dominance as a democratic outcome.
    Attempts to transform the political structures of Vietnam, Iraq, and Afghanistan amidst conflict conditions faltered when American public opinion came to question the length, cost, and ambiguity of the effort. The United States has now embarked on a new series of commitments to shaping the future evolution of other states in North Africa and the Middle East. I do not question the sincerity or the nobility of the effort. But an attempt to promote humane values will come to nothing if it cannot be sustained over time. And to be sustainable, it must be placed within a framework of other traditional American national interests and a recognition of the American public’s appetite for extended interventions.
    As the Arab Spring unfolds, some of the key issues to be resolved include: Do we have a preference as to which groups come to power? Or are we agnostic so long as the mechanisms are electoral? If so, how do we avoid the risk of fostering a new absolutism legitimized by managed plebiscites? What outcomes are compatible with America’s core strategic interests? Will it be possible to combine strategic withdrawal from key countries like Iraq and Afghanistan and reduced military expenditures with doctrines of universal humanitarian intervention?
    The Arab Spring has not abolished traditional strategic realities or traditional factional forces within the societies experiencing upheaval. A plausible vision counsels a willingness to relate our efforts to a pace somewhat more evolutionary—sometimes even ambiguous—than will necessarily satisfy the YouTube and Twitter generation. It is not an abdication of principle to adapt American foreign policy to the domestic circumstances of other societies and to other relevant factors, including national security.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 02:05

    Δεν ειπα ποτέ ότι δεν είναι κυρίως εδώ. Αλλώστε πλυθησμιακά και άρα απο πλευράς "ποσόστοσης" και πιθανοτήτων, λογικό είναι.
    Αλλά μη κάμωνεται κανείς ότι ζει σε "παρθένο" έδαφος επειδεί έλαχε να γενηθεί η να μεγαλώσει κάπου στην επαρχία.
    Της πουτάνας το μαγκάλι γίνεται παντου, μα παντου.
    Η Θεσσαλονίκη ειδικά-γιατι περι αυτής ο λόγος στο παραπάνω σχόλιο και όχι για ολόκληρη την Μακεδονία,- έχει "φάει" όχι τα αναλογούντα αλλά τα δυσαναλογούντα. Δήλαδη 5 φορές περισσότερα-αναλογικά πάντα- σε σχέση με τον πλυθησμό."
    Πάλι καλά που "ξέβρασαν" και οι προσφυγες εκει πάνω και κάτι κουνηθηκε σαν ανάπτυξη και παραγωγή, γιατι οι εντόπιοι, θα ήταν σημερα σε χειρότερη μοίρα και από τους κατοίκους της Ομόνοιας.

    Οι πολιτικάντηδες της συμπρωτευούσης οι οποίοι είναι πρώτα ονόματα και οι μισοί έχουν διατελέσει έως και πρωθυπουργοί, προκειμενου να εξυπηρετήσουν την ντοπια εκλογική πελατεία "μετέφεραν" κοντέινερ,καραβιές ολόκληρες από δημόσιο χρήμα. Μην αρχίσουμε να λεμε ονοματα, γιατί θα μας πάρει το ξημέρωμα.
    Απλα εκεί έχουν ένα "αλλοθι". Το "κατεστημένο της Αθήνας" και ο "πόλεμος της πρωτεύουσας" που "δεν μας αφήνει να ανασάνουμε".
    Για γέλια και για κλάματα.
    Καθηγητάδες και γραφιάδες που ολημερής γραφουν και οδύρονται για το "δράμα" που περνά ο τυρρανισμενος ντόπιος λαός. Και τα κονδυλια, τα πακέτα, οι χορηγίες, οι δευκολύνσεις τα "προγράμματα", έφευγαν και φεύογουν απο εδώ σοριδον για τους πονεμένους και κατατρεγμένους,εκεί.

    Τι θέλω να πω; Παντου σκατά. Ο αριθμός των κοπράνων,ειναι ανάλογος των κώλων που τα χέζουν. Σκατά στη μια περίπτωση έχουμε,σκατά και στην άλλη. Στην θεσσαλονίκη μάλιστα κάνουν και εισαγωγη σκατών. Γι'αυτο μάλλον βρωμάει τόσο ο Θερμαικός. Ενω στην Αθήνα κυρίως τα παράγουν.
    Αλίμονο στους ακόμα καθαρούς και στους επιμένοντες να αναζητούν καθαρό αέρα. Οπου και να ζουν.
    Κάπως γλυτώνουν απ΄την "λαίλαπα" τα μικρα χωριά της βόρειας Ελλάδας και τα απομακρυσμένα νησία της χώρας.

    Φυσικά οι γενικεύσεις πρεπει να αποφεύγονται και καλό είναι πάντα να υπενθυμίζουμε οτι λέγοντας "Αθήνα", "Θεσσαλονίκη" "Ελλάδα" "Γερμανία", "Αμερική", δεν αναφερόμαστε στο σύνολο του πλυθησμού των, αλλά στην γενική εικόνα.
    Είπαμε: Αλίμονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 02:36

    Καλά,είπαμε ότι το πρώτο είναι γέννημα καφενείου, αλλά και αυτο αδερφέ μου το στα Αγγλικά γραμένο, είναι ακόμα χειρότερο. Είναι γέννημα-θρέμα απο Δρουίδιδες και ξωτικά.

    Ο Κίσιγκερ τα λέει αυτά το δίχως άλλο;
    "Ηταν λάθος τελικά να προσπαθούμε να "προωθούμε" την Δημοκρατία στην Μέση Ανατολή με τον πόλεμο και πρέπει να βρούμε άλλους πιο "δημοκρατικούς τρόπους που να έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, ώστε έτσι η "Αμερική να ησυχάσει από τους φασαριόζους Αραβες,για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, παρεμβάινοντας- η Αμερική- στις δομές τις κοινωνικές και εκδημοκρατίζοντας τους αδημοκράτιστους".
    Αυτά λεει πάνω κάτω ο Μέγας Πούστης. Ο Πονηρός.
    Μου έρχονται δάκρυα. Βούρκωσα. Εγώ νομιζα οτι αυτο το αρχίδι επινόησε και σχεδίασε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ πολέμους που αναφέρει στο κείμενο. Ο ΙΔΙΟΣ. Λάθος θα έκανα μάλλον. Συγνωμη Ενρίκο.

    Και όλα αυτά λοιπον- κατα τον μέγα ανθρωπιστή- γιατί η Αμερική θέλει την ησυχία της και συνέχεια την ενοχλούν οι τρομοκράτες οι αδημοκρατιστοι.
    Και ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του φαινομένου της αδημοκρατίας, είναι να κάνεις μετάγγιση δημοκρατίας στους αδημοκκρατικούς και φονταμενταλιστές Αραβες, ώστε επιτέλους όλοι οι λαοί μαζι να ζήσουν το όραμα της παγκόσμιας ειρήνης και προς αυτό πρεπει να εργαζόμαστε και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά."

    Και αυτά τα λέει το ανθρωπόμορφο σκουπίδι, που δεν κάνει ούτε για ανακύκλωση. Αυτά τα λεει ο εθνοκαθαρτης. Ο γενοκτόνος. Το αρχιπαλιοτόμαρο.
    Θα δυσκολευτουν αργότερα,στις επόμενες γενιές να πιστέψουν οι άνθρωποι, ότι όντως έζησε και μάλιστα διέπρεψε ως τα βαθιά γεράματα του, ενά τέτοιο κτήνος. Ενα ερπετό που φέρνει σε άνθρωπο.
    Ο γκλομπαλιστης, ειρηνιστής.
    ο εργάτης του ανθρώπου. Ο υπηρέτης της ανθρωπότητας. ο έχως και ιδρυματα και σχολές που κάνει και έρευνες πολιτικες. Ο ευεργέτης.

    ΤΟ, ΤΟ, ΤΟ ΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 03:08

    Περιμένω πως και πως τα ευχάριστα νέα. Τα 3 τομάρια να μας αφήσουν και να γίνουν τροφή για τα σκουλίκια.
    Οχι ότι θα αλλάξουν και πολλά στον κόσμο μας, αφου προκαναν και τον έκαναν σαν τα μούτρα τους. Αλλά όσο να'ναι,ειναι μια ανακούφηση.
    Περιμενω να ψοφίσουν οι Κίσιγκερ, Μπρεζίνσκυ και Σόρος. 100 χρόνων έκαστος!
    Αυτοι δεν είναι άνθρωποι. Είναι σαρκοβόρα πλατάνια.

    Κάθε άνθρωπος που σέβεται δυό-τρία πράγματα σε αυτή τη ζωή, την ημερα των θανάτων των, οφείλει να χαρεί λίγο παραπάνω. Να κατουρίσει στο χωμα και να σκεφτεί το εξής ανακουφιστικό: "τελικα πεθαινουν. Ναι, νια φίλε μου. ψοφάνε και αυτοί. Οσο απιστευτο και αν ακουγεται"

    (περιμένω και έναν αλλον,ακόμα... δικό μας. Εγχώριος. Δεν λέω το όνομά του δια ευνόητους λόγους. Γνωστός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Κισσιγκερ κοιταει και ζει για να προασπιζει τα συμφερωντα του τοπου του και της χωρας του.
    Και επειδη το ρητο ειναι το we shall prevail που σημαινει οχι μονο θα νικησουμε αλλα θα επικρατησουμε (Prove more powerful than opposing forces; be victorious, δεν βλεπω που ειναι το λαθος του.
    Εεπιδη δεν με συμφερει η επειδη ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με αυτα που λεει?

    Δηλαδη γιατι ο Μεγας Σφαγεας (σορρυ ο Αλεξανδρος ηθελα να πω) ειναι μεγας και ο αλλος ειναι τερας?

    Φωναξε ποτε κανενας τον μεγα για να τον κατηχησει και να τον εκπολιτισει? Η μηπως οποιος ελεγε οχι τον αφηνε ο μεγας στην ησυχια του?

    Απλα ο henry κανει πλεον στροφη απο τον πολεμο με οπλα στον πολεμο με πληροφοριες και οικονομια, για να παρει αυτο που θελει:prevail με τον πλουτο των αλλων δηλαδη.
    Αν και για οποιον εχει διαβασει λιγο παλιοτερα ο ιδιος συμβουλευε διαφορετικη προσεγγιση (ειδικα στο θεμα της Ελλαδας) απο τις δικατοριες και τους τσαμπουκαδες.

    Δεν ειναι κανενας τυχαιος, και το να τον ακους να τον μελετας και να τον νικησεις (αν μπορεις) στα επεκτατικα του σχεδια ειναι μαγκια. Το να τον αναθεματιζεις ειναι ασκοπο.

    Τωρα για το αν βαφτιζει τρομοκρατες-φιλους κλπ αυτα ειναι part of the game. Ειπαμε αμερικανος ειναι, (εβραιος ειναι δηλαδη αλλα τεσπα) δεν ειναι και ο Πλατωνας.

    Το οτι ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ και φυσικα δεν μας συμφερει δεν τον κανουν βλακα.

    Γιατι αν δεν τα κανει αυτος, θα τα κανει ο αλλος κ.ο.κ

    Το θεμα ειναι να βλεπουμε και να ενεργουμε αναλογα, στο μετρο του δυνατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 12:38

    Συγκρίνεις τον ...Κίσιγκερ με τον Αλέξανδρο;
    Ενα άτι δίπλα σε ένα φίδι;
    Γιατί όχι. Ωραίο είναι!
    Οι "Κίσιγκερ" την εποχή του Αλέξανδρου,-αλλά έως και πολύ αργότερα- ήταν οι ευνούχοι των Παλατιών, που κουβάλαγαν τα καθίκια του άρχοντα. Και στη διαδρομή,μέχρι να το χύσουν στο ποτάμι, του ψυθίριζαν στο αυτί, τι άκουσαν,τι είδαν και ποιός πρέπει να "φαγωθεί". Μιλάμε για λινάτσες, πρωτου βαθμμού.
    Αυτό κάνουν και τώρα. Δεν άλλαξε τίποτα. Πίσω από κάτι "τιτλους" κρύβονται. Πόισω από ιδρύματα. Πίσω από humanitarian,globalizations,ΜΚΟ,"διαφωτιστικές διασκέψεις", "ερευνιτικά προγράμματα για την βελτίωση του ανθρώπου", "κινηση για την εξάλειψη του ρατσισμού", "ένωση εξάπλωσης της δημοκρατίας", "δομικές δημιουργίες εκδημοκρατισμού μέσης ανατολής" "πρόγραμμα ενιαίας συνάθροισης πούστιδων" κλπ-κλπ.
    Ρε ούτε ένας να μη βγαίνει "μπροστά". Ουτε ένας πούστης από δάυτους;
    Βγες ρε μαλάκα και πες: "το και το". Εχεις αρχιδια;

    Ο μεγαλύτερος πραγματικός κομμουνιστής της ιστοριας. Αυτό ήταν ο Αλέξανδρος.
    Και φυσικά,δεν αναφέρομαι σε "προλεταριάτα" και "λαικά στρώματα" και αυτές τις μπούρδες. Μιλάω για την Ασύνορη ένωση των πάντων.
    "μα, αναγκαστικά"; θα μου πεις.
    "ναι" θα σου απαντήσω. "Τον μαλάκα, πως αλλλιώς να τον πεισεις; Μέχρι να παψει να είναι μαλάκας, χρειάζεται τράβιγμα απ΄το αυτί"

    Δεν τον κάλεσε κανένας,σωστά. Αλλά φεύγοντας, τον κλαίνε ακόμα.Τον μνημονεύουν και σήμερα. Γιατί; Γιατί οι άνθρωποι είδαν την πολιτισμική χαράδρα που υπάρχει ανάμεσα στον Ελληνισμό και "σε όλα τα άλλα".
    Δεν τίθεται θέμα συγκρισης. Και μη μου πεις ότι αυτο είναι "παραλήρημα Ελληνοφρένειας". Οχι. Κοίτα γύρω σου,τον κόσμο.Πως κυβερνιέται; Με τι συστήματα; Που τα βρίκανε οι ξεβράκωτοι;
    Κοίτα τα Κονοβούλια τους, τα μουσεία τους, τα κτίσματα τους, τις πλατείες τους τα αρχηγεία τους. Απο Γερμανία έως Βατικανό και από Λονδίνο έως Λευκό Οίκο. Εως και η πολιτική διακυβέρνηση και η κοινωνική διαστρωμάτωση. Τα πάντα είναι "ξεπατικούρα" Κλασσικών Ελληνικών χρόνων. (κακέκτυπο βέβαια,αλλά αυτό είναι άλλη κουβεντα.)
    Εκείνοι πρώτοι λοιπόν αναγνωρίζουν την διαφορά. Και καλά κάνουν. Μάγκες είναι.
    Αλίμονο σε μας με τους Τατσόπουλους και τους Ψαριανούς που έχουμε μπλέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 12:39

    Για τον εν λόγω- που "παλεύει για την πατρίδα του" Κίσιγκερ, γνώμη μου είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρωπο αλλά με τέρας. Δεν είναι αναθεματισμός. Είναι κατάταξη στο ζωικό βασίλειο.
    Aπο σφαγέα σε σφαγέα, υπάρχει διαφορά.
    Νταβατζίδες είχαν όλες οι εποχές της ιστορίας και ποτέ δεν έλειψαν,μα ποτέ.
    Εαν με το "πιστόλι στον κρόταφο" έπρεπε αναγκαστικά να επιλέξω να ζήσω υπό την εποχή και την επιρροή κάποιου,τότε ασφαλώς και θα επέλεγα τον Αλέξανδρο.
    Γιατί; Γιατί υπήρχε και η πιθανότητα να μάθω και 5 γράμματα. Να ανοιξω και κανένα βιβλίο. Να πάω και σε κανένα θεατράκι. Να μπω και σε καμιά παλέστρα και σε καμιά βιβλιοθηκη η σε κανένα λουτρό να ξεβρωμίσω.
    Χίλιες φορές Αλεξάνδρεια,παρά Γκουαντάναμο.

    Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και απλά λυπάμαι τον άνθρωπο,σαν είδος, που επιλέγει και ανασύρει γαμιάδες. Ενω δεν χρειάζεται κανένα. Αλλα αυτο,είναι άλλη ιστορία.
    Αρα, έως και σήμερα δύο ήταν και είναι οι "επιλογές":

    Είναι απλά τα πράγματα. "θες να σε γαμίσω και να σε αφήσω αμόρφωτο και στις λάσπες" η να σε γαμίσω και να σε βάλω στα λουτρά και στις βιβλιοθήκες"; ΑΥΤΕΣ είναι- καλώς κακώς οι δυό μοναδικές "προτάσεις διακυβέρνησης" που έχουν παρουσιαστεί ως σήμερα στον κόσμο. (δεν αναφέρομαι στις θρησκείες. Αλλο κεφάλαιο αυτό)
    Από την μια ο Αλέξανδρος, που δεν φοβήθηκε την διασπορά της γνώσης,αφού ήταν ήδη κάργα μορφωμένος και απ΄την άλλη τα γνωστά ζωντόβολα της ιστορίας. Απο Αττίλες και Χαν μέχρι τους Χίτλερ και Στάλιν.

    Μέχρι ο κόσμος, το πλήθος, οι λαοί, να αποκτήσουν αυτογνωσία και αυτοτέλεια (δηλαδή ποτέ) και μέχρι να φέρει στην "εξουσία" του, κάποιον Ιησού, Βούδα η Δαλάι Λάμα, μέχρι τότε, θα πορευόμαστε με "νταβατζίδες". Δυστυχώς.

    Και χίλιες φορές Αλέξανδρος παρά κάποιο πονηρο αρχίδι.
    Εχουμε να κανουμε με διαφορετικούς ανθρωπότυπους.
    Οι "Κίσιγκερ" της ιστορίας λένε: "έρχομαι να σε "εκδημοκρατίσω" και να σε "σώσω" και οι "Αλέξανδροι" λένε απλά: "έρχομαι να σε γαμίσω".
    Εγώ προσωπικά επιλέγω τον δεύτερο. Οχι γιατί μου αρέσει να γαμιέμαι. Αλλά το πραγματικά σκληρό γαμίσι θα το φάω απ΄τον πρώτο,αν τον επιλέξω. Νομιζω με καταλαβαίνεις.

    ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ, ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 13:42

    Εφτασε το "έγγραφο" απο τα Σκόπια,διαβάζουμε. Το οποίο έγγραφο, επιτρέπει στην Ελληνικη δικαιοσύνη να δικάσει τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος ενώ είναι εδώ και ένα χρόνο σχεδόν σε Ελληνική φυλακή, παρ'ολα αυτά, θεωρείται "κάτοικος" Σκοπίων.

    Εχουμε δύο κοτέτσια. Στο ένα,έχει μεταφερθεί ένα κοτόπουλο,το οποίο ναι μεν είναι εγκλειστο εκεί, αλλά "ανήκει" στο άλλο κοτέτσι, στο οποίο διέφυγε για 'ασυλο. Και ενω το σώμα του κοτόπουλου βρίσκεται στο κοτέτσι νο 2, εν τούτοις η υπόσταση του, τα πνευματικά δικαιώματα του κοτόπουλου ανήκουν στο κοτέτσι νο 1.

    Και πρεπει έτσι, το κοτέτσι νο 1 να δώσει ενα χαρτι που να λέει ότι "επιτρέπουμε στο κοτόπουλο "Μάκης Ψ. να εκδικαστεί δια την υπόθεσην "Χ" και ουχί δια κάποιαν ετέραν υπόστασην "Φ" η "Ω". Δηλαδή: μπορείτε να του κόψετε τις ακροφτερούγες αλλά δεν μπορείτε να του κόψετε τα νύχια καθότι για αυτό απαιτείται έταιρον "εγγραφον" από έταιρο κοτέτσι, πιθανόν από το κοτέτσι νο 3".
    Τρομερά πράγματα. Τι σου είναι ο άνθρωπος. Μέγας μαλάκας της Οικουμένης.

    Τέλος πάντων. Εστω και έτσι. ελπίζω να μην έχει υπάρξει κανένα μπέρδεμα στη μηχανή μεταφοράς ύλης.
    Γιατί καθώς ξέρετε το σώμα του Μάκη Ψ., μέχρι και πριν ένα χρόνο, εβρισκόταν στο κοτέτσι νο1 και εν΄τουτοις τον αναζητούσε το κοτέτσι νο 2 για "πράξεις και παραλήψεις". Αναζητούσε τον "εγκέφαλο" δηλαδή. Τον επινοητή Μάκη Ψ. Αλλά η μεταφορά νοητικής ύλης,δεν εχει ακόμα εφευρεθείς και έτσι ήτο αδύνατη η διερέυνηση των στημένων αγώνων, παρά μόνο "έταιραι δράσης" του κοτόπουλου Μάκης Ψ.

    Μετα λοιπόν και την μεταφορά του σώματος του εν λόγω κοτόπουλου απο το κοτέτσι νο 1 στο κοτέτσι νο 2, ελπίζουμε, λέμε ελπίζουμε, να έχει έρθει σύμπασα η πνευματική ύλη και περιουσία του κοτόπουλου και να μη μας έχει κάνει καμιά ματσακωνια το κοτέτσι νο 1.
    Σαν έρθει δηλαδή η ώρα της εκδίκασης του κοτοπουλου Μάκης Ψ, από το δικαστήριο του κοτετσιού νο 2 και τελικά ενώ το πνέυμα του να ειναι εδώ, το σώμα του να επιστρέψει δια της μηχανής μεταφοράς βιο-ύλης πίσω στο κοτέτσι νο 1.
    Και έτσι, να βλέπουμε ένα εδώλειο "άδειο" από σώμα, αλλά γεμάτο από πνευματικές καταχρήσεις και διανοητικές κατηγορίες.
    Οποία τραγική θέση των δικαστών του κοτετσιού νο 2, αφού θα πρεπει να δικάσουν μια υπόθεση άυλη και εν τούτοις υπαρκτη.

    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ.
    Που είναι διφυής και έχει δικαιοδοσία ταυτόχρονη.
    Δεν μπορεί να ξεφύγει το πούστικο τονκοτόπουλο. Κάπου θα το μαγκώσει η ιερά εξέταση. Ειτε σώμα, ειτε πνεύμα, θα το καγκελώσει στη φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 14:07

    H απορία της ημέρας: Που πηγαίνουν τα διαγραφέντα μηνύματα; sms, emails κλπ.;
    Εαν δεν πηγαίνουν πουθενά, τότε δεν υπήρξαν και ποτέ.
    Και τότε,πως εξαφανίζεις κάτι που ποτέ δεν προυπήρχε;
    ...μούμπλε-μούμπλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 14:50

    "Βοά το "παρασκήνιο" εναντίον της απροστατευτης ΑΕΚ και τα "παραρτήματα" βολευονται βαθμολογικά μεταξύ τους με την ΑΕΚ απλά να μη μπορεί να παρακολουθείσει τις εξελίξεις"
    λέει η κλαψομούνα "Ωρα".
    Ωραία. Και γιατί δεν λέτε να κλείσει το κατάστημα; Ομάδα δεν υπάρχει, χρωστάτε της Μηχαλούς, παράνομα συμμετέχετε παντου, διοίκηση δεν υφίσταται και οι κλωτσιές πάνε σύννεφο, σας δουλεύουν μέχρι και η Βέροια με τον Πλατανιά...ε δε πάτε στο διάολο λέω καλύτερα, μπας και ηρεμισουμε λίγο και κυρίως μπας και διασωθεί κάτι από την αποψιλωμένη υπόληψη του συλλόγου;

    Αλλά να κάνουμε υπομονή για τα "μεγάλα νέα". Αφου: "οι συναντήσεις γίνονται ήδη και μετατίθενται για την επόμενη πια εβδομάδα" και έτσι: "θα μπορέσει ο Βιντιαδης να οργανώσει καλύτερα την δουλεια στην Αγγλία με τους επενδυτές".
    Ευτυχώς δηλαδή που είναι και πολυάσχολος ο...Μελισσανίδης και έτσι δίνει και πολύτιμο χρόνο στον...Βιντιάδη για να ...οργανωθεί.
    Ρε δε πάτε ξανά στο διάολο στρουμφάκια και ακόμα μακρύτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 20:16

    ademus papa.
    Λευκός καπνός.
    Μα να μη βρίσκεται ένας χριστιανός να στουμπώσει το μπουρί να γυρίσει ο καπνός κατα μέσα και να γίνουν οι καρδινάλιοι καπνιστοί;
    fumificus cardinalium

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο μαλάκας και ο πούστης αργά ή γρήγορα εκδηλώνονται. Δέν κρατιούνται για πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: Για τον Πάπα μιλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 21:53

    Πάπα έχουμε αλλά οι Τροικανοί, τα λαμόγια δηλαδή, την έκαναν.Εφυγαν.
    Και τι θα αποκάμει τώρα ο Βιντιάδης και η Ωρα που περίμεναν τις 48 δόσεις σήμερα;
    Το βρήκα! Μέχρι να επιστρέψει ξανά,στο τέλος του μήνα, θα έχει "προετοιμαστεί" ακόμα καλύτερα ο Βιντιάδης στις επαφές του με τους Αγγλους. Ευκαιρία είναι.
    Ετσι δεν είναι;
    Ε, ρε ραβδί που θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Χρήστο: Το θέμα μας είναι άλλο: Τι θα κάνει ο σαβιδης χωρίς τρόϊκα. Εμείς, ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, κάπως θα λέμε κάτι. Εκείνος να μείνει αγάμητος; Μαρινάκης χωρίς χάπια μέχρι πού μπορεί να φτάσει; ΜΠΡΡΡΡ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΜΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑ. Την γλυτώσατε ατιμούλικα.
    ψαχτε τωρα τα sites που σας γράφανε μαλακίες. Ή μήπως δεν παίζει αυτό;
    ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 22:37

    Δεν το ήξερα αυτό. Υπήρχε τέτοια προφητεία; Τι σκαπουλάραμε ξανά δηλαδή;
    Το επόμενο που θα ακούσουμε θα είναι το: "θα πάρω την ΑΕΚ ο κόσμος να χαλάσει" από τον Βιντιάδη.
    Εκει δεν έχουμε φόβο.
    Ισα μέχρι το 2.000.000.000 μ.Χ. μπορούμε να είμαστε ήσυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ειδικά αν οι δόσεις γίνουν 2.000.000.000. Τι δόσεις, τι χρόνια. Τι ίδιο είναι. Σε αυτήν την κατεύθυνση πηγάινει κι ο Κετσέ. Αν το πετύχει, μπήκε κι ο ΚΙθ.
    Λέω να μπούμε κι εμείς. 2 ευρώ το μήνα έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή