Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΦΡΕΝΑ

             Τα πράματα έχουν πραγματικά ξεφύγει και η ομάδα μας πάει σαν φορτηγό με σπασμένα φρένα, όπως τραγουδούσε κι ο τύπος που ύμνησε διαχρονικά τον κερατισμό. Μιλάμε για τουρλουμπούκι αυτήν την εβδομάδα, που δεν έχουμε τσακωμούς μεταξύ των αθλητών μας. Ηρέμησαν αυτοί αφού οι μισοί έχουν σφίξιμο στην γάμπα κι οι άλλοι μισοί έχουν κάρτες. Τι να κάνουμε, τηγάνι είναι αυτό και δεν υπάρχει και μεγάλο μέγεθος διοικητικού ηγέτη, όπως παλιά, να τους δώσει την εντολή να πέφτουν κάτω.
               Οπότε δράση ανέλαβαν οι παλαίμαχοι. Αυτοί είναι της παλιάς φουρνιάς, δεν είναι σαν τις σημερινές μπαλαδόφατσες που φτειάξανε το φετινό αριστούργημα. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΙΣΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ; ΜΟΝΟ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΧΕ ΜΑΗ ΤΟΥ 68; ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΑΕΚ.
***********************  ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ *********************************
              Είπανε λοιπόν οι τίποτες να φάνε αυτόν τον έρμο Στασινόπουλο, που αγωνίζεται κάπου στις ακαδημίες μας. Επειδή δεν ήταν ποτέ Αεκτζής, καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά που απαιτεί η θέση του. Παρότι η ΑΕΚ έχει απόλυτη ανάγκη αυτήν την στιγμή την στροφή προς τα ταλέντα. Τίποτα οι ΝΕΣΤΟΡΕΣ. Τον χαβά τους μαζί με το πλάνο να φύγει από τώρα ο Λίνεν για να κάτσουν στον πάγκο της πρώτης ομάδας οι επαγγελματίες τζαμπατζήδες. Ακριβώς ίδιοι με εκείνο τον μαλάκα τον Καραλή που ξεκατινιάστηκε με κάποιον ανύπαρκτο από την Κέρκυρα για τον Μουρίνιο. ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΘ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΉΤΡΙΑ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ.
             Οπότε κι ο Λίνεν πάει για τρομακτικές σκέψεις ΑΦΟΥ Ο " ΦΟΒΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ", κατά συμβουλή - προτροπή. Κι εσύ είσαι Αεκτζής τώρα κι έχεις μπροστά σου τηγάνι με Γιάχο. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 76, που σε κάθε γύρο αποκλειόμασταν. Τι να πεις και τι να συλλογιστείς; ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ.
             Κι οπότε μόνο ένα λεπτό πήρε στον προπονητή να αφήσει έξω τον Μητρόπουλο, άλλο ένα να έχει μέσα τον Ρότζερ, κι άλλα τόσα να σκέφτεται τον Φούντα, τον Φέτση, τον Κορδρέρο και τον Κουτρουμπή. Όλους ρε παιδί μου αν είναι δυνατόν. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΩΛΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ 2-0 χωρίς αφαίρεση βαθμών αφού θα υπάρχει ιατρικό χαρτί;
              Τι είναι αυτά ρε πούστη μου; Πού φτάσαμε; Ούτε η Μπαρτσελόνα να ήταν απέναντι μας. Εκεί δηλαδή, τι θα κάναμε ; Θα στέλναμε τα τρίτα για να έχουμε την βασική ομάδα με την Βέροια; Κι αν δεν την έχουμε με αυτήν και την έχουμε με τα Γιάννινα, δεν γίνεται δουλειά; Μαλακίες ρωτάω βέβαια αλλά απλά επιβεβαιώνεται ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.
             Και πάμε στην λογική. Στο γράμμα Υ κατά τον Ηρακλή. Το έχεις το ματς ξεγραμμένο, καλώς ή κακώς; Μαζί σου κι άρα όλοι έξω. Άστους τους αντιπάλους να πανηγυρίζουν που κέρδισαν την δεύτερη ομάδα. Όσοι το κάνουν και καλά θα κάνουν. Και κάτσε και δούλεψε με τους μικρούς με τους ρόμβους και τα τρίγωνα και την αεράμυνα και πάρε και την Βίβλο μαζί αντί για το τεφτέρι και κάνε κι ένα τηλέφωνο στην Παναγία την Σουμελά για τα λοιπά θαύματα.
           Σαν ΑΕΚ, τι πρέπει να κάνεις; Χρειάζεται να το πω; Δεν νομίζω, όπως δεν νομίζω οτι ο Γιάχος θα έχει αντί για σφυρίχτρα στο στόμα μια κίτρινη κάρτα για 7 παίκτες. Που κι όλοι να την φάνε, δεν είναι πλέον υποχρεωμένοι να εκτίσουν ποινές στο επόμενο παιχνίδι που βαφτίστηκε τελικός. Πλάκα κάνουμε τώρα; Και με τσαντίζει το θέμα αλλά με αυτούς που έχω μπλέξει, αυτό μου αξίζει.
           Να μην φλυαρώ άλλο όμως αφού όταν θα ηρεμήσουμε από το φετινό πράμα, ΚΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, θα γράψω όσα μύρια δεν φαντάζεστε που έχουν γίνει και δεν έχουν δει την δημοσιότητα. Ειδικά με την τρελή απόφαση για τα Χανιά. Για τον Πήδουλα, την γαλοπούλα που κάθεται δίπλα στον Γερμανό, τον Dimi, την βιντιάδα, τα 44 και το φάγωμα του Καβαδία ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ.
           Κι όποιος δεν μπορεί να είναι ΑΕΚ και να κατεβαίνει στο τηγάνι ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, δεν αξίζει τον κόπο να φοράει τον δικέφαλο στο στήθος. ΑΣ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ. Και; Τι σημαίνει αυτό; Πόσοι θα αλλαξοπιστήσουν; ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΝΕΝΑΣ. Αλλά κι όσοι το κάνουν, καλύτερα. Θα ξεβρωμίσουμε. Ειδικά από τύπους που κονομάνε κι άνετα μπορούν να πετύχουν μια εμπορική συμφωνία με τον πρώτο. Ο πρώτος που άνετα μπορεί και να προμηθεύει και κοκαίνες με την κάλυψη της ασφάλειας.
         Φοβάμαι; Φυσικά. Όποιος δεν φοβάται, είναι απλά μαλάκας. Τέλεια είχα διαβάσει για τις εξετάσεις τότε για να μπω στο ΕΜΠ κι έτρεμα. Ακόμα βλέπω τα σχετικά όνειρα. Και κατουριόμουνα από το άγχος κι ας μην μπορούσα να αρθρώσω λέξη για τα γραπτά μου, κι ενώ είχα μπει περίπατο.
          Το ίδιο είναι το παιχνίδι της Κυριακής;  ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ. ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ. ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΩΤΣΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΑΛΟΝΙ.
           ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ; ΣΤΟ TWITTER ΜΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ; ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ;
          Δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω άγνοια κινδύνου. ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ QPR ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ 3-0. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΜΠΟΥΡΔΕΣ, όπως μπούρδες έχει κι η δαφνοστεφανωμένη. Αν δεν είχε, θα είχε αποκλείσει τον Χουανφράν. Θα χάσουμε; Ας χάσουμε. Να δω όμως πλάνο κι αγώνα. Να δω, γιατί τα παικτάκια μας θέλησαν να γίνουν ποδοσφαιριστές κι όχι περιπτεράδες. ΚΙ ΑΝ ΔΩ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΟΥ, ακόμα πιο περήφανος.
           ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΩ ΞΑΝΑ ΝΕΣΤΟΡΕΣ, ρε θα γίνει της πουτάνας. Διότι την Κυριακή παίζουμε με τον κρατικό πρωταθλητή ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ υπέρ της αλογοτροφής ( το 68 ). ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΑΝ. ΚΙ ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
                       ΒΡΕ ΣΑΣ ΠΕΙΣΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ; ΤΙ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΝΑ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΤΣΟΚ; ΡΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΟΥΣΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΠΡΕΛΟΚ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
                  Ρε άντε μπείτε στο γήπεδο και γαμείστε χάπιες, Γιάχους κι αποτυχημένους τρομοκράτες μαζί με ρουβάδες στον παγκο. Άντε γίνετε αντράκια. Δείξτε τ' αρχίδια σας. Εκτός αν δεν έχετε. Οπότε, δεν σας χρειάζεται και η ΑΕΚ. Και να κερδίσετε την Βέροια ή την Κομοτινή, δεν μου λέει τίποτα. Όπως φυσικά δεν θα μου λέει και τίποτα κι αν υποβιβαστεί η ομάδα με εσάς. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ δεν ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ, θα είναι αυτός που θα παίξει στο τηγάνι. Και ξέρω να κρίνω το πόσο μπορεί. Τυχαία δεν είχα τον Γεωργέα σημαία ή τον Μαύρο και ποτέ κάποιους άλλους μισθοφόρους εντός.
               Υγ. Ρε γαλοπούλα, από πού ήρθες; Από τον Εθνικό. Μέχρι τον Καρέλα, πώς συντηρούσανα; Πουλώντας ή κάνω λάθος; Ρε άντε γαμήσου μια ώρα αρχίτερα.
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου