Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Α Ε Κ

            Ένα παιχνίδι που κατάντησε πολύ δύσκολο. Λόγω συνδυασμών αποτελεσμάτων. Διότι μπορεί να υπάρχουν ομάδες από κάτω μας, αλλά βλέποντας το πρόγραμμα της συνέχειας, ακόμα στο παιχνίδι έχουν παραμείνει τα Γιάννινα μαζί με την αλογοτροφή για τα μπαράζ μαζί με ομάδες που καταντούν αδιάφορες και θα προκρίνουν τις συμπάθειες τους μαζί με την ανταλλαγή βαθμών του χρόνου ( κρατείστε τις αντιστροφές των λογικών αποτελεσμάτων για να παίξετε τη νέα περίοδο ). Κι ένα παιχνίδι, που λογικά θα μπορούσε να τιμωρήσει τον Άρη με την κάκιστη εμφάνιση που έκανε μαζί με τα υπόλοιπα ματς του. Που λογικά, το μόνο που καρτερεί είναι να μην διαλύσουν το Χαριλάου οι " φίλοι " του. Πλέον η Κομοτινή μοιάζει να ξεφεύγει, ΚΑΙ λόγω προγράμματος. ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. Χρειαζόντουσαν βαθμοί όμως.
         Και ξεκίνησε η ιστορία με την αναγκαστική ενδεκάδα του Λίνεν ( ευτυχώς ) και με την νερόβραστη σούπα να κρατάει καλά. Η ΑΕΚ να μοιάζει απόλυτα βολεμένη με τον έναν βαθμό αφού τα πάντα ήταν ξεκάθαρα προς το τέλος του πρώτου μέρους, που παρά την ανάκτηση της κατοχής από μέρους μας, σκέψη για δημιουργία δεν υπήρχε. Μια ταλαιπωρία της μπάλας από τον έναν αμυντικό στον άλλον κι ένα αντιπαθέστατο θέαμα.
       Κι εσύ βέβαια σαν θεατής να μπινελικώνεις. Όχι τόσο πολύ για τον χρόνο που έχανες, αλλά για το λάθος το οποίο ήταν προ των πυλών. Που έγινε αλλά από τύχη δεν το πληρώσαμε. Όπως δεν φάγαμε το γκολ στο δοκάρι και στην επόμενη φάση που ο Μπουγαίδης πίστεψε οτι είναι Μπεκενμπάουερ. Κι ευτυχώς που υπήρξε κι εκείνο το φάουλ του Ανάκογλου, που μάζεψε λίγο τον αντίπαλο πίσω. Όπως και κάποια τυχαία κόρνερ που κερδίσαμε. Την ώρα που η χειρότερη γραμμή μας ήταν η επίθεση με τον Πετρόπουλο καθολικά ανύπαρκτο και τον Φούντα να διώχνει την μπάλα με σουτ ελπίζοντας οτι κάποιοι θα του μετρήσουν τελικές. Τι να πω; Μπήκαμε για να κερδίσουμε;
        Η απάντηση είναι όχι, που φοριέται τελευταία. Να το φωνάζει η ΑΕΚ κι ο Κωνσταντόπουλος με το να θέλει να κάνει λάθος με το στανιό στην αρχή του δεύτερου μέρους. Τι να κάνει κι ο Κομπότης; Διέταξε να μην γεμίζει η ομάδα του. Κάποιοι το πήρανε το μήνυμα, κάποιοι άλλοι δήθεν τρέχανε. Και κάποιοι άλλοι καθόντουσαν να βλέπουν μια κακοποίηση του πιο ωραίου ομαδικού σπορ που έχουμε στην Ελλάδα ( δεν είναι το πιο ωραίο σε σύγκριση με το αμερικάνικο ποδόσφαιρο ).
       Την βγάλαμε όμως σε αυτόν τον απαίσιο στόχο του κάποιου βαθμού. Με την παρωδία του να πάρει κόκκινη κάρτα ο Φούντας αφού κρίθηκε από τις μπαλαδόφατσες οτι είναι πιο χρήσιμος στα επόμενα παιχνίδια από τον Κορδρέρο. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΥΡΟΥΔΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. Που αλλάζουν και τις στοιχειώδεις γνώσεις μας. " Δείξε μου τα χαφ σου, να σου πω τι ομάδα έχεις. " Αλλά άμα ξέρανε μπάλα, θα στέλνανε τον Πετρόπουλο στα πλάγια ή θα καταλήγανε το παιχνίδι με δυό σέντερ φορ;
         Καλύτερα να ξεχάσουμε όμως τα πάντα. Αφού έρχεται ο Βιντιάδης, κοιτάμε μπροστά. Και πλησιάζουμε την σωτηρία, που δεν ξέρω γιατί, είναι αυτοσκοπός. Την ώρα που χάνουμε τους δυό πιο σοβαρούς παίκτες μας σε σύνολο τεσσάρων βάσει σημερινής απόδοσης αλλά και γενικά σε όλη τη σαιζόν. Και την ώρα που έρχονται χαστούκια στα επόμενα εκτός αν καθαρίσει την μπουγάδα ο Σπανός. Διότι έτσι πάμε. Ίσως και για να υπάρχει και σχετική αγωνία.
           Διότι η ΑΕΚ δεν ήταν ομάδα που πασχίζει για κάτι. Μπήκε στην συνεννόηση με την Λειβαδιά ( ενδογηπεδικώς μιλάω ) και τόριξε στην κλάψα. ΜΙΑ ΚΛΑΨΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. Χωρίς άξονα και χωρίς πλάγια. Ειδικά αυτός ο Τσουμάγκας ήταν για τα μπάζα. Σαν τον διαιτητή που τον φοβόταν όλη η ΑΕΚ αλλά μια χαρά είχε πάρει κι αυτός το μήνυμα της ροής της θέλησης του αγώνα.
             Ειλικρινά, ντρέπομαι για την μπούρδα που είδα. Ντρέπομαι που γίναμε ισοδύναμοι των συμφωνιών κάποιων πολύ μικρών παικτών που φοράνε την φανέλα. ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΥΠΟ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ. Κι αναφέρομαι σε πράσινους και κίτρινους του βορά.
           Δεν αντέχει σε κριτική το παιχνίδι. Τα πάντα ήταν κουλούρια. Να μιλήσω για το πολύ καλό ανέβασμα του Κορδρέρο στο δεύετεο μέρος; Να μιλήσω για το τρέξιμο του Ρίκα; Να μιλήσω για τον τσαμπουκά του Μητρόπουλου που ακόμα δεν έχει την αναγνώριση που πρέπει ενώ το παιδί ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ; Να μιλήσω για τον τρομερά σταθερό και σοβαρό Κουτρουμπή; Και τι θα βγάλω; Ομαδικό σπορ επέλεξα να παρακολουθώ κι όχι ατομικές παρουσίες.
            Κοινώς; Σκατά κι απόσκατα. Εταιρείες που διοικούνται από τον κόσμο τους ή τους υπαλλήλους τους. Να μην ξέρει ο προπονητής τι να αλλάξει, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΚΙ ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ. Ο Βοσκάκης να αγωνιά για καλή διαιτησία την ώρα που δεν γινόταν παιχνίδι. Ο κονφερασιέ του αγώνα να φαντάζεται κλεισμένους διαδρόμους και άριστες αμυντικές λειτουργίες,  την ώρα που μια βαθειά μπαλιά δημιουργούσε τουρλουμπούκι εκατέρωθεν. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΟΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΌΜΑΣΤΕ. Σαν αυτόν τον κακομοίρη τον αρειανό που μπήκε χθες εδώ κι άρχισε να κατηγορεί την ΑΕΚ που " παρενέβη στα ενδοικογενειακά του ". Σοβαρός άνθρωπος που ακόμα δεν έχει πιεί το CAOTONIC του ( σε βρήκα ε; ). Σαν το γήπεδο του ΟΦΗ, που εκρίθη κατάλληλο για χθες αλλά η καταλληλότητα του θα κριθεί ξανά. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ.
                                                 Ζήτω ο Δικέφαλος. 

10 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Όσο θα παίζει το ντεμοτεχνείο, τοσο θα εκτίθεται. ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, εμείς που είμαστε μακριά από τις τέχνες αλλά επάνω στην επιστήμη. ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο γαρατζέος31 Μαρτίου, 2013 20:37

    Καλά που είδε όνειρο ο γερομπάαντερ και έβαλε τον τσουκαλά (κορυφαίος αμυντικά σήμερα) και καλά που η σούφρα μας ήταν ανοιχτή εκεί που στα προηγούμενα παιχνίδια τρώγαμε γκολ στην 1η φάση ή μαλακία. Καλά, αυτός ο Κωσνταντόπουλος έχει νόσο των πτηνών? μπάινει μέσα μεθυσμένος? τον πιάνει κόψιμο και βαραίνει το σώβρακο του από το σκατό?
    ΤΙ μαλακία έκανε πάλι σήμερα?
    Άσε που κάθε γιόμα/στημένο στην περιοχή μας ή κάθεται στήλη άλατος στη γραμμή του τέρματος, ή όταν βγαίνει τρέχει γύρω γύρω σα ζαλισμένος....
    Δημιουργικά το απόλυτο μηδέν. Χωρίς να φταίει ο ανάκογλου, που το πάλευε μόνος. Και στο φούντα πρέπει επιτέλους κάποιος να του βάλει ένα κωλοδάχτυλο, γιατί δεν πάει άλλο αυτό με τα άσκοπα σουτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω δει στην ζωη μου.Καταστροφη του αθληματος.Τι σοϊ ρομβος ειναι αυτος που παιζουν ολοι πανω στον ασβεστη εκτος του Μητροπουλου ακομα δεν το εχω καταλαβει.
    Τι δουλεια εχει πανω στην γραμμη ο Πετροπουλος σε ολο το παιχνιδι;
    Φουνταριστος ενας Φουντας που σουταρει απο που βρει και περιμενει να παρει πασα απο γιομες ειτε απο Κωσταντοπουλο ειτε απο Μπουγαιδη,ποιο συστημα ειναι αυτο;
    Αντε να τελειωσει το πρωταθλημα γιατι δεν μπορω αλλο να βλεπω αυτον τον ελεινο προπονητη στην ομαδα μας,πως τα καταφερε να κανει και τις τρεις αλλαγες ακομα δεν ξερω,πιστευα οτι δεν θα κανει ουτε μια.
    Ο Βοσκακης ειναι για γελια και ειδικα η κιτρινη καρτα στον Τσουκαλα ειναι το αποκορυφωμα της μαλακιας που τον τρωει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια ο πετροπουλος εξτρεμ ? γιατι δεν παιζαμε και με τετραγωνη μπαλα ? αχ , παλι με χρονια και καιρους παλι δικια μας θα΄ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που λες. ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ δεν ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ δεν ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΝΕΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ. ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ. ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ.
    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, άντε και να τον διώξουν από τον Πανιώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Αν ασχοληθείτε με την προβολή του Κομπότη από το 365, τότε θα χάσετε το δάσος. ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, που δεν έχουν σχέση με την αλήθεια.
    Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΙΤΣ, καια τα είδατε όλα.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΥΝ ΥΠΕΡΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο γαρατζέος31 Μαρτίου, 2013 23:57

    ναι, εκεί που δεν υπάρχουν εξωτερικοί εχθροί, πρέπει να εφευρεθούν. Για να μην κοιτάμε τα δικά μας ΣΚΑΤΑ.
    Μιλάμε άρτσι μπούρτζι και λουλά κατάσταση.
    Και το ντεμοτεχνείο σε συναστρία με το γιαουρτάδικο.
    Προφανώς η κλίση από τον εισαγγελέα κινητοποίησε το μηχανισμό.

    Στα αγωνιστικά, βέβαια, ακόμα και στο σώτο365 τον κράζουνε. Προφανώς ο γερμανός (θεωρείται) ότι εξετέλεσε την αποστολή του και τώρα τον αποκαθηλώνουμε. Όπως κάναμε και με τον πρίγκηπα της ανταλού με το μπλουζάκι με τη μπόμπα ένα πράμα...

    Βαθμολογικά, χρειαζόμαστε βαθμό και στα Γιάννινα να δω τη σούφρα μας τότε. Διότι βελτίωση δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει. ΄Παρακαλάτε να κάνει και κάνα καλό στημένο ο γκερέιρο, να βαστάει καμιά μπάλα ο κορδέρο και να αντέξει ο αμυντικός άξονας...
    Αλλάχ ου άκμπαρ να ανακράζετε και να ανάψετε και κάνα κερί στο Γιαχβέ και την Παναγιά τη Μουγλιώτισα αν τσιμπήσουμε κάνα βαθμό. Χάλια, χάλια μάυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπον

    1. Μολις τωρα ειδα τις φασεις απο το ματς και παγωσε το αιμα μου...
    Αναρωτηθηκα αν οντως εμεινε το παιχνιδι στα κουλουρακια...
    Ο Κωνσταντοπουλος πια ειναι επικινδυνος, οχι μονο φασεις δεν καθαριζει ποτε και πουθενα οπως αφελως απαιτουμε απο εναν τερματοφυλακα αλλα πια δεν βγαινει καν εξω απο την μικρη περιοχη.... Σιγουρα ολο αυτο εχει επιπτωσεις στο πως η αμυνα λειτουργει συνολικα, οι παιχτες γινονται ολο και πιο νευρικοι, τα λαθη διαδεχονται το ενα μετα το αλλο και δεν ειναι και εμπειροι να χειριστουνε την κατασταση οταν πανικοβαλονται...

    2. Κοιταζοντας τις ανακοινωσεις του Κιντη και στις συνεχεια τις αντιδρασεις των προβατων που αρχιζουν και σταματουν στο γεγονος οτι ηταν προεδρος του Πανιωνιου (κουλαμαρα οντως) δεν μπορω παρα να παρω το μερος του Κιντη. Με την εννοια οτι υπαρχει καποιος ο οποιος στα ματια μου κανει ερωτησεις και μαλιστα ενοχλητικες προς ολους. Επικαλειται στοιχεια και εχει καταθεσει μηνυσεις. Το αν ηταν Προεδρος του Νιονιου δεν απαξιωνει τις καταγγελιες του οι οποιες θα δουμε αν ευσταθουν στα δικαστηρια. Ομως τις κανει ενυπογραφα και εγγραφως. Για μενα εχει κερδισει το ενδιαφερον μου και την καταρχην υποστηριξη μου.
    (ελπιζω να μην δεχτω σχολια οτι ειμαι βαλτός, εγκαθετος κλπ γιατι καθε αλλο παρα γνωριζω το παρασκηνιο οπως πιθανον να το γνωριζει ο Στηβεν. Αλλα δεν ειναι και υποχρεωση μου να γνωριζω τις hidden agendas ουτε εχω τα μεσα και το χρονο να το κανω.Παρατηρω μονο πως αντιδρουν τα προβατα του Κεσε365 και αναρωτιεμαι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Ανώνυμο: Ποιός να σε πει βαλτό; Βαλτοί είναι μόνο οι επαγγελματίες. Λίγη υπομονή και θα αρχίσω από σήμερα το βράδυ τα τραγούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή