Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Α Ε Κ - αλογοτροφή

             Δυό γεγονότα σημάδευαν την ημέρα πριν το παιχνίδι. Ο τίτλος που κατακτήσαμε στο χάντμπολ και η μετεωρολογική υπηρεσία που για άλλη μια φορά απέδειξε την χρησιμότητα της. Μιλάμε οτι ούτε το παράθυρο δεν ανοίγουν για να δουν τι καιρό έχει έξω και να κάνουν μια περιγραφή αφού για προβλέψεις δεν συζητάμε. Όπως απρόβλεπτο ήταν και το διπλό της Ξάνθης, που όμως διαμόρφωνε μια ωραία στατιστική για την ομάδα μας. Στο γήπεδο λοιπόν με την ελπίδα να μην γινόταν καμιά φιέστα για την κούπα.
            Εκεί δηλαδή θα τα ρίξουμε τα σημερινά; Στην παράδοση των κακών αποτελεσμάτων, όταν γίνεται και μια γιορτή; Ε, άμα είσαι προληπτικός  τα προσέχεις αυτά.
            Αυτά που δεν πρόσεξε η ΑΕΚ. Που ξεκίνησε φουριόζα και με την δύναμη των τριάντα χιλιάδων παθιασμένων οπαδών, που την έσπρωξαν σε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ψηλό πρεσάρισμα. Πράμα που φαινόταν οτι το περίμενε ο αντίπαλος, που είχε στηθεί για το μηδέν και το ψάξιμο κάποιας κόντρας.  Που αυτά βγήκαν στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνιου με τις δυό ευκαιρίες της αλογοτροφής, που μύρισαν γκολ σε σχέση με τις δικές μας προσπάθειες που ήταν άσφαιρες και θύμιζαν το " πολύ κλο κλο, αλλά από αβγό τίποτα."
           Καταλάβαινες λοιπόν το πλάνο που εξυπηρετούσε υποδειγματικά ο αντίπαλος, που σιγά σιγά έπαιρνε το κέντρο αφού άρχιζε να βγαίνει η κούραση του πολύ καλού Φέτση αλλά και το στέρεμα των εμπνεύσεων του δραστήριου Ρότζερ. Παίκτες που είχαν σε απόσταση απόδοσης τον κάκιστο Πετρόπουλο αλλά και τον λίγο σήμερα Ισπανό. Καταλάβαινες κι άλλα βέβαια, αν πέταγες την τύφλωση. Οτι το ρόστερ του αντίπαλου είναι πολύ καλύτερο από το δικό μας.
          Όλα φάνηκαν στο δεύτερο ημιχρόνιο, που μίλησαν πολλά μαζί. Κύρια η ανοργανωσία μας, η έλλειψη του πάθους και φυσικά η οριστική απομάκρυνση της ρέντας, παρέα και με τα όνειρα για τα μπαράζ. Που βέβαια είναι μια λύτρωση κι αυτή για μια κακοσχεδιασμένη ομάδα, που μπήκε σήμερα με το σωστό 4-4-2 στην ευθεία , αλλά με τους λάθος παίκτες για να υποστηρίξουν το σύστημα αυτό.
          Ξέρω οτι θα μείνετε στις λεπτομέρειες : Στο ομαδικό αμυντικό λάθος του πρώτου γκολ, που κορυφώνεται με την μη απομάκρυσνση του Κουτρουμπή, καθώς και στο απίστευτο χαμένο γκολ του Κατίδη, που φυσικά θάναι το μαύρο πρόβατο για τα πάντα. Δεκτά όλα.
          Εγώ, δεν ασχολούμαι με τις φάσεις που τις έχετε δει όλοι. Ασχολούμαι με την κακή αντίδραση του Ντίμι να πασάρει στον κλεισμένο σέντερ μπακ μας αλλά και στο οτι η φοβερή φάση μας για την ισοφάριση, ήταν δώρο θεού κι όχι αποτέλεσμα κάποιας λογικής ανάπτυξης μας. Κι όπως σου έκανε το δώρο η τύχη, έτσι και στην πήρε. Θυμάστε τι λένε οι γιαγιάδες μετά από κάποια καταστροφή : " Ευτυχώς μας βοήθησε ο ύψιστος και σωθήκαμε. " Πάσο κι εγώ με την απλή ερώτηση : " Την καταστροφή, ποιός σου την έστειλε; "
          Μην γελιόμαστε και μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Η ΑΕΚ ήταν πολύ κακή σήμερα, απόλυτα προβλέψιμη σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα βαρετό. Ήταν όπως την θέλουν οι επίδοξοι ιδιοκτήτες της : Μόνο να σωθεί και να μην τολμήσει να κοιτάξει ψηλότερα. Το περάσανε φοβερά έντεχνα στα αποδυτήρια για να πουλήσουν οπαδιλίκι αύριο. Πιστεύω να θυμάστε τι έγραφα όλη την εβδομάδα κι ας φαινόμουν υπερβολικός. Υπάρχουν κάποια πραματάκια, που ΚΑΙ τα ξέρω αλλά ΚΑΙ τα κατανοώ, όσο κι αν θα πέσουν και κάποιες βροντές για τον Σπάθα. Ιστορίες για αγρίους δηλαδή.
           Θα μου πείτε, " αν ". Εντάξει όλα δεκτά, χωρίς να αλλάζω την άποψη μου στο εξής: Και να ισοφάριζε ο Κατίδης, η ΑΕΚ θα έχανε πάλι. Αλλά κι αν δεν έχανε, η αλογοτροφή θα είχε πετύχει στο πλάνο της. Θα έφευγε με τον βαθμό ή με τους βαθμούς αφού η ομάδα μας θα ήταν ικανοποιημένη επειδή θα είχε ισοφαρίσει και δεν θα ξεμυτούσε. Μην με ρωτάτε πώς το μαντεύω. Τα προηγούμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Πλατανιά, δείχνουν τον δρόμο της σκέψης άσχετα αν στο οπαδικό μυαλό όλα θα μείνουν στο κωλόπαιδο τον Κατίδη, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ.
           Γιατί τα λέω αυτά; Διότι μετά την χαμένη ευκαιρία, πού ήταν η ομάδα μας κι ο χαρακτήρας της; Πού ήταν ο εγωισμός της και πού το όποιο τσαγανό της; Διαλύθηκε στα τριάντα σημεία του ορίζοντα, δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος και γλύτωσε από συντριβή. Όλοι χάσανε την όποια διάθεση τους και ρωτώ γιατί; Επειδή η αλογοτροφή έβαλε ένα γκολ από δικό μας λάθος κι επειδή εμείς χάσαμε ένα σίγουρο γκολ από προσφορά του αντιπάλου; Αυτά είναι για τα μικρά παιδιά, που μένουν στους πρωταγωνιστές της τραγωδίας κι όχι στην ουσία της τραγωδίας. Κάτι που το έβλεπες και στο γήπεδο, που όλοι πια βρίζανε τους πάντες κι όταν ο διαιτητής χάριζε την κόκκινη στον Ρότζερ για εκτός φάσης χτύπημα.
                                     ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
         Υγ1. Οφείλω να πω οτι μου άρεσε ο Τσουκαλάς, κάτι που εκθέτει τον προπονητή ακόμα περισσότερο για την προηγούμεη αγωνιστική.
         Υγ2. Τόσο καιρό διάβαζα για την προσφορά του Τσουμάγκα. Ο παίκτης είναι πολύ λίγος, άσχετα αν σε κάποια παιχνίδια τον βλέπανε όλοι φοβερό αφού νομίζανε οτι υπάρχει παίκτης Λαγός.
         Υγ3. Ο Πετρόπουλος έπρεπε να προστατευθεί σήμερα και ο νοών νοείτω.
          

13 σχόλια:

  1. Μπραβο σου για το σχολιο με Κουτρουμπη και Κωσταντοπουλο,για να τη ξεφορτωθει γιατι ερχονταν βαζελος την πεταξε στον αμυντικο και μοιραια εγινε το λαθος.Αλλα ακομα και στο δευτερο ειναι καρφωμενος.Μην περμενετε να παιξει μπαλα με αυτον προπονητη ο Κατιδης,τον εκαψε.Ηταν ηταν που ηταν καμενος.....
    Αυτο το οτι φυλαγανε την φανελα τα βαζελια,οι δυο σκορερ,προς στο λαο της ΑΕΚ δεν το πολυ καταλαβα,τι θελαν να πουν οι ποιητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ανώνυμο: Τα προφανή, που τα ξέρεις τέλεια. Ήταν κι αυτή η απαγωγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κατιδης δηλαδη ειναι παιχταρας, βγαζει ματια με την αποδοση του αλλα ο κακκος προπονητης τον εκαψε!Ενταξει ειπαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήβεν,
    Όταν την Παρασκευή μου είπες οτι βλέπεις το διπλό, δεν μου περνούσε καθόλου από το μυαλό αυτό το ενδεχόμενο. Όταν χθες μπήκα στο γήπεδο και είδα όλον αυτόν τον κόσμο(και πολλά παιδιά!), πάλι δεν το σκεφτόμουν σαν ενδεχόμενο.
    Φεύγοντας με το κεφάλι κατεβασμένο, δε μπορούσα να φανταστώ πώς αυτή η ομάδα (μας) θα κέρδιζε τον ΠΑΟ.
    Πάλι είχα πέσει στη ζώνη του λυκόφωτος...
    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι όμως αν διάβαζε κάποιος το ματς έβλεπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε τίποτα - και το Χ επιτυχία φάνταζε σε μένα...η ''αλογοτροφή'' όπως την αποκαλεί ο φίλος Στήβεν δεν έχει χάσει αγώνα απο ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ,Ατρόμητο,Αστέρα εντός ή εκτός και δεδομένα έχει πολύ ανώτερο ρόστερ απο το δικό μας (πιθανόν ''σκοτώνουν'' κάποια παιχνίδια όπως τριάρα απο Βέροια,Ξάνθη κ Κομπότη εντός αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας) - πολύ δύσκολη η παραμονή στην κατηγορία πλέον αλλά όπως στρώνει κανείς κοιμάται - λυπάμαι αν δεν είμαι αρεστός...
    Με εκτίμηση Νίκος απο Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Νίκο από Πάτρα: Γιατί δεν είσαι αρεστός; Πολύ καλά τα λες, κι αυτά γράφω κι από πάνω.
    Τώρα για την παραμονή, δεν βλέπω κίνδυνο αφού υπάρχουν τα δυό εντός και στην πορεία και δυό εντελώς αδιάφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έχεις δίκιο όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια-στα αδιάφορα θα δούμε τι θα παιχτεί(έχει σημασία και το Βέροια-Άρης σήμερα)...εγώ απλά έχω συνηθίσει όταν έγραφα τέτοια πράγματα να με λένε μίζερο και εχθρό της ομάδας- συνέχισε να ανοίγεις τα μάτια του κόσμου γιατί αυτό χρειάζεται πιό πολύ απο όλα
    Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πού να ξεκινήσεις και πού να σταματήσεις.
    650.000 ΑΕΚτζήδες λέει από 30 ευρώ.
    Ψυχεδέλεια με μπανιερες γεμάτες LSD και ψεκάσματα από σμήνη αεροπλάνων με THC. Αυτή την εικόνα μού δίνει το "650.000 ΑΕΚτζήδες".
    Αλλος ένας αστικός μύθος δηλαδή.
    Ο οποίος μιά χαρά έχει συντηρηθεί κι από το σότο365 και τούς über-γραφικούς πού ζωγραφίζουν εκεί, και επαγγελματίες (καλά λεμε και καμιά μαλακιούλα να περνάει η ώρα) και μή.
    Η εποχή πού θα μπορούσε να επιχειρηθεί αυτό το ενχείρημα πέρασε. Τέλειωσε.
    Και δεν είναι σίγουρο ότι καν υπήρξε τέτοια εποχή, λέω ότι αν υπήρξε τότε πέρασε, χάθηκε δηλαδή το χρονικό παράθυρο πού θα μπορούσε να επιχειρηθεί ένα τέτοιο ενχείρημα.
    Τώρα?
    Εδώ το καλύτερο ανεκδοτάκι πού έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό και για μένα τα λέει όλα είναι αυτό πού κάποιος πάει στο περίπτερο και λέει:
    -ένα Κάμελ μαλακό.
    Κι ενώ ο περιπτεράς ετοιμάζεται να τού το δώσει, προσθέτει ο πελάτης:
    -θα σβήσεις όμως την τιμή γιατί είναι για δωράκι?

    Ε, σε τέτοια εποχή ψάχνονται οι άλλοι για λαικές βάσεις. Κι όχι μόνο αυτό αλλά καπάκι μετά απ΄όλααααααααα όσα έχουν γίνει, τίς τρελλές λαμογιές, τα χαμένα βιβλία, τα χρέη πού αυγαταίνουν αντί να μειώνονται, και, και, και, και...
    Εγώ δηλώνω δημοσίως ότι έχω 30 ευρώ. Και πολύ παραπάνω αν χρειαστεί.
    Ομως δεν δίνω ούτε σεντ αν δεν εξαφανιστούν οι γύπες και οι ύαινες μέσα απ΄την ΑΕΚ και αν δεν αποδοθούν ευθύνες απ΄το 2004 και δώθε.
    Και το τονίζω αυτό, το γαμημένο, για μερικούς ξυπνητζήδες τού σώτου365 πού κάνουν την περατζάδα τους κι από δώ. Οι ευθύνες θα αφορούν απ΄το 2004 και δώθε και ΟΧΙ μόνο απ΄το 2009 και δώθε.
    Γκέγκε?

    Οι ΑΕΚτζήδες λοιπόν δεν είναι 650.000. Ζήτημα να΄ναι 200.000 κι αν είναι τόσοι (με το στανιό δηλαδή).
    Απ΄αυτούς, ένα πολύ μικρό ποσοστό θα έβαζε χρήματα σ΄αυτήν την ΑΕΚ ακόμα κι αν μιλάμε για ξεφτυλισμένα ποσά.
    Ναί, τα αιώνια κορόιδα, αυτά πού βελάζουν ακόμα και σήμερα "γύρνα πίσω Ντέμαρε" θα βάζανε.
    Αλλά αυτοί είναι πιά λίγοι, μιά θλιβερή λοβοτομημένη μειοψηφία πού δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει τι παίκτηκε στον αιώνα τών αιώνων αμήν.
    Από κεί και πέρα, όντως, αν πάρουμε ακόμα 8 βαθμούς σωνόμαστε, πιθανότατα να τούς πάρουμε ίσως και λίγους παραπάνω σύμφωνα με το πρόγραμμα.
    Καί?
    Αυτό θα είναι το σκηνικό μας? Αυτή θα είναι η φάση μας?
    Μ΄αυτό το μίζερο πράμα θα συμβιβαστούμε?
    Γιατί όχι, ε?
    Αφου ειμαστε "διαφορετικοί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας04 Μαρτίου, 2013 19:31

    Αυτή την κατάσταση προσπαθούν να συντηρήσουν και τα "σότα365" και οι "Ωρες" και ότι έχει απομείναι τέλος πάντων από τα πάλαι ποτέ αρκετά και ισχυρά ΑΕΚομέσα.
    Μια εφημερίδα που πουλά το στόκ των Σπάτων και ένα site που υποστηρίζει τις παντος είδους πωλήσεις. Αυτά έμειναν. Και προφανώςαυτά δείχνουν ότι ζήτημα είναι αν είμαστε οι 650.000 που λένε οι "βασικοί" η το 1.2 εκ. που ευαγγελίζεται ο Τροχανάς.

    Φυσικά υπάρχει κόσμος από πίσω, αρκετός, έτσι κι'αλλιώς. Το "μαγαζί", παραμένει "γωνιακό".
    Το συντριπτικά μεγάλο μέρος του όμως, δεν "φαίνεται", γιατί πολύ απλά ΑΠΕΧΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
    Για να "επανεκινηθούν", για να "επανενενργοποιηθούν" όλοι αυτοί, δεν θέλουν "συνδρομές", μετοχές και κουπόνια. ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.
    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ. Αν τους το παρασχεις, τους "έχεις" κοντά. Αν όχι, χέστα.
    Είναι τόσο απλά, όσο και η προπαίδεια της Α Δημοτικού. Ολα τα άλλα, τα 365, τα "Ωριαία" και τα "δικέφαλα" και "τρικέφαλα" και "δωματιάκια" και "τραπεζάκια", είνα δευτερότριτοτεταρτοπέμπτα.
    Δίχως τον κόσμο, απλά θα υπηρετούν, θα υποστηρίζουν ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ.

    Παρεπιπτόντως:
    Τι πρωτοσέλιδο και αυτό σήμερα στην "Ωρα": Ανέστησαν τους πεθαμένους". Για την ΑΕΚ,προς τον ΠΑΟ. Δηλαδή, εδώ έχουμε διπλό θαύμα. Οχι singular όπως αυτά που έκανε ο Χριστός.
    Δύο τα θαύματα. Δεν ανεστήθει απλά ένας πεθαμένος. Ανεστήθει από έναν ήδη πεθαμένο.

    Βρε μαλάκες εφημεριδοπώλες, "ανάσταση" μπορεί να προκαλέσει, μόνο κάποιος που είναι ήδη ισχυρός. Η πεθαμένη ΑΕΚ, τί είδους ανάσταση έκανε;
    Εκανε κανενα θαύμα ο Χριστός κατα την τριήμερη "ξεκουρασή" του εις το χωράφι του Κεραμέως;
    - Και βέβαια έκανε. Αναστήθηκε ο 'ίδιος. Τι άλλο θες δηλαδή;
    - Σωστόν. Αναστηθείτε λοιπόν πρωτα και σεις και κατόπιν βλεπουμε ποιον άλλον θα "σώσουμε".
    Αντι να απειλείτε λέγοντας: "κόψτε το λαιμό σας να ΄σωστε την ΑΕΚ", καλό θα ήταν να ζητάτε από τον ΣΔΟΕ να μπει. Να κυνηγίσετε τους κύριους και βασικούς μετόχους να δουν τι θα αποκάμουν με την εταιρεία-χρέπι, που κατήντησαν την ΠΑΕ και να επιζητάτε μετά μανίας και μετ'επιτάσεως την τιμωρία των ενόχων.
    Αυτο λέγεται ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΗ. Επίσης λέγεται και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    Σας ενδιαφέρουν καθόλου αυτά, η να παραστήσουμε όλοι μαζί ότι η Ελλάδα "άλλαξε" σώβρακο και εβαλε το καφέ μπροστα και το κίτρινο πίσω;

    Προσφυγιά δεν σημαίνει μόνο "ξερίζωμός". Σημαίνει και ΓΑΜΑΩ,ΓΛΕΝΤΑΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΙ ΣΠΑΣΩ. Αλλιώς δεν διαφέρω σε ΤΙΠΟΤΑ από τον αγράμματο,κατσικοκλέφτη Ελλαδίτη.
    ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ; ΤΖΑΜΠΑ;

    Τι άλλο είναι το "είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ να είσαι ΑΕΚ"; αν δεν είναι αυτό;
    Αλλά τι; Με τι "διαφορετικό" τρόπο θα διευθετηθούν οι ρεμούλες, το πόσο "διαφορετικά" θα σβυστούν τα χρέη, και το "πόσο "διαφορετικά" θα συνεχίσουμε να χρωστάμε παριστάνοντας τους τιμητές των πάντων, όντας ίδιοι και απαράλλαχτοι με τα σκατά; Τέτοια "διαφορετικότητα;"
    Ελληναριό του κερατά. Ανένδοτοι ρεμουλοφάγοι και αρχειοθέτες.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λεβαδειακός-Ξάνθη 0-2 αβαβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ: Για ποιά χρονιά μιλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας04 Μαρτίου, 2013 23:24

    Αδερφέ, ανάρτηση θέλουμε, προς τιμήν του ... Αλκη Φωτίου. Δηλαδή προ τιμήν της Γ.Σ. που έγινε μεν όπως ήτο κανονισμένη, αλλά και...διεκόπει.
    Τι θέλει αυτός εκεί μεσα; Αυτο είναι το "θέατρο Μπουρνέλη", δεν είναι εταιρεία.
    Διακοπή λοιπόν.
    Λόγω ανωτέρας βίας.
    Δεν αναβλήθηκε ας πούμε, ω΄στε να είναι εκτεθημένοι και οι παρεχωρισιούχοι τις υπογραφές τους και εμένοντες στην διοίκηση, αλλά ούτε και να εκετεθουν και οι της οργάνωσης καταληψίες που είναι ικανοποιημένοι με τις ...εξελίξεις, αφού δεν είχαμε "αναβολή", δηλαδή αθέτηση λόγου, αλλα "Διακοπή". Οπως ας πούμε ενας αγώνας διακόπεται, λόγω βροχής η κροτίδων και συνεχιζεται κανονικά απο το λεπτό που σταμάτησε, κάποια άλλη μέρα, η οποία θα ορισθεί.

    Και ετσι ορίστικε και η συνέχιση της κολοβής Γ.Σ. να γίνει στις 22 Μάρτη. "Γιατί στις 22 και όχι στις 23, η στις 28"; θα ρωτάς, πτωχέ ΑΕΚτζη.
    Η απάντηση είναι σαν ποδοβολητό στη χλόη: ΓΙΑΤΙ, ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΕΤΣΙ ΚΙ' ΑΛΛΙΩΣ; Αν μας έσωναν οι ημερομηνίες από μόνες τους, τότε θα ορίζαμε τις Γ.Σ ανήμερα την Ανάσταση...δια ευνόητους λόγους.

    Και έχομεν λοιπόν: Τον Παπά που θα ψάξει τον "τίγρη" στα μπαρμπουτάδικα της Κοκκινιάς να του πει να βρεθούνε με τον άλλον "επενδυτή" που καλούνε Βιντιάδη και να κάτσουν να τα βρούν.
    Αυτός είναι και ο λόγος τς διακοπήσας Γ.Σ. Βέβαια...
    Δηλαδή τους έσωσε ο ...Μελισσανίδης, αλλιώς θα είχαν ενεργοποιηθεί οι παραιτήσεις των οποίων τις υπογραφές έχουν στα χέρια τους οι καταληψίες, οι οποίοι είναι -για ακόμα μια φορά- πεπεισμένοι πως ότι γίνεται στην διοίκηση, είναι προς το καλό και το σώσιμο της ΑΕΚ.
    Γιατι όχι. Δεν αντιλέγω. Μια ερώτηση όμως έχω: ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΜΕ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΉΣΕΙΣ ΤΟΥΣ; θέλτε να γίνετε αιτία να χαθεί κάποια λύσης και να χτυπάτε τα κεφάλια σας; ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ,Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
    Αυτά κάνει και το ΚΚΕ βέβαια. Τα βλέπετε. "Ενάντια" στην κλεπτοκρατία και την πλουτοκρατία, αλλά ΠΑΡΟΝ σε όλα. Και με κοινό ταμείο. Στην ουσία στηρίζει το ΠΑΡΟΝ πολιτκό σάπιο κατεστημένο , το "περιφρουρεί, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ "ΠΟΣΤΑ" ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΑ. Αυτά είναι.
    Γιατί είναι στα Σπάτα τα παιδιά; ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΞΕΛΛΕΓΚΤΟΣ.
    ΕΤΣΙ "ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ "ΠΑΜΕ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΘΥΜΑΣΤΕ.

    Οι "Κουβέλιδες της υπόθεσης, είναι η "ελεγκτες" των μικρομετόχων σστις Γ.Σ. Εδω να δεις γέλια. Ενω λειτουργούν για λογαριασμο των μικρομετόχων-υποτίθεται- οι οποίοι σήμερα ζήτησαν να τους δωθεί η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σωτηρίας μέσω λαικών βάσεων, οι "εκπρόσωποι" τους κ.κ. Κοτσώνης και Τσαντίλας, είπαν "ναι" στην ...διακοπή της Γ.Σ. προκειμένου να γίνει η "συνάντηση". Δηλαδή να βρει το "μωρό" τον "τιγρη" σε ποιο μπαρμπουτάδικο είναι χωμένος και να του πει "κύριε Μελισσανίδη, έχομεν και μια συνάντηση".
    Εχετε δει μωρό να τριγυρίζει μόνο του,μεσάνυχτα, στα σοκάκια του Πειραιά; Ελα Παναγία μου.

    Δώστε τους χρόνο και θα κάνουν τα πάντα. Χρόνο. "Το βασίλειό μου για ένα χρονάλογο"
    "Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω"
    Μετάφραση: "Δως μου ένα παστό, να το τιγανίσω"

    Και έτσι, η τρικομματική κυβέρνηση της πλάκας, θα συνεχίσει το θεάρεστο "έργο" της,με την ευγενική συνδρομή της Αριστεράς.
    Το'να χέρι νίβει τα'λλο και τα δυό στον πάτο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Με πρόλαβες κι ήταν λογικό. Αλλά σήμερα γιορτάζω τα γενέθλια του μικρού μου, που εξακολουθεί να είναι Αεκτζής παρά το πείσμα των συνελεύσεων. Άρα είχαμε νύφες, νύμφες και καλούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή