Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΕΛΑ ΠΙΑΣΕ ΜΟΥ ΤΑ, ΝΟΥΜΕΡΟ

Κάποια πράματα είναι υποχρεωτικά. Στο φινάλε, η ΑΕΚ θα απομείνει για το κάτι να πιαστούμε όλοι μας. Θυμάμαι τότε, που πραγματικά η χώρα ήταν άφραγκη, το πώς γεμίζανε τα γήπεδα και πώς προχώραγε η μαύρη αγορά. Άρα πάω για πολιτική. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΕΤΕ
 ( κι εγώ μέσα για αίμα ). 
         ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΨΕΜΑΤΑ, αλλά τα έχω όλα για κάποιους Χριστοφοράκηδες ( τι σύμπτωση !!! ) και κάποιους Τσακίρηδες. Κι επειδή υπάρχει η κριτική του αγώνα για Δευτέρα, κάντε υπομονή μέχρι την Τρίτη. 
           ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , Θ' ΑΡΧΙΣΩ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΑΜΕΣΑ. 
           
                                   ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
                                   ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΜΙΟΙ.
                                   ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΝΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ .
*********************************************************************************************************

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ :Ο ΑΓΩΓΟΣ TRANSADRIATICPIPELAINE (ΤΑΠ) ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΟ

  «Έρμη πατρίδα πως σε καταντήσανε, από συνομιλητή των Ρώσων για την κατασκευή του αγωγού SouthStream δυναμικότητας περίπου 90 δις. κυβικά (ο οποίος θα μας καθιστούσε ενεργειακούς παίκτες) , δορυφόρο της Τουρκίας και της Αλβανίας σε μια κάνουλα των 10 δισ. κυβικών και μάλιστα να πανηγυρίζουν αντί να πάνε να κρυφτούν αυτοί που υπέγραψαν την επαίσχυντη σύμβαση».

Πριν  απο το εξαιρετικά  αποκαλυπτικο άρθρο λϊγα λόγια για τον άγνωστο στους πολλούς  αλλά γνωστό  σους  τζάμπα μάγκες και λογοκλέφτες υποστράτηγο Καρατουλιώτη 
 Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
 Ο ΑΓΩΓΟΣ TRANSADRIATICPIPELAINE (ΤΑΠ) ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΟ 
Του Νίκου Καρατουλιώτη, 
Υποστρατήγου ε.α, Μέλους Κίνησης Εθνικής Άμυνας (Κ.ΕΘ.Α)
«Έρμη πατρίδα πως σε καταντήσανε, από συνομιλητή των Ρώσων για την κατασκευή του αγωγού SouthStream δυναμικότητας περίπου 90 δις. κυβικά (ο οποίος θα μας καθιστούσε ενεργειακούς παίκτες) , δορυφόρο της Τουρκίας και της Αλβανίας σε μια κάνουλα των 10 δισ. κυβικών και μάλιστα να πανηγυρίζουν αντί να πάνε να κρυφτούν αυτοί που υπέγραψαν την επαίσχυντη σύμβαση».
Η όλη περιοχή από τον Καύκασο μέχρι την Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης της Κασπίας και της Μέσης Ανατολής, είναι ο χώρος σύγκρουσης για τον έλεγχο των περιοχών εξόρυξης, αλλά και των διαδρόμων μεταφοράς των υδρογονανθράκων στη Νότια Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν, Καύκασος, Μέση Ανατολή, Μεσόγειος και Βαλκάνια, αποτελούν ένα γεωπολιτικό σύμπλεγμα όπου οι δρώντες παίκτες χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα, προσπαθούν μέσα από τον γεωπολιτικό έλεγχο της συγκεκριμένης περιοχής, να προωθήσουν τα οικονομικά συμφέροντα τους μέσω του ελέγχου των αγωγών αλλά και των περιοχών διέλευσης τους.

Σχέδια επί σχεδίων προκειμένου να ελεγχτούν οι ενεργειακοί διάδρομοι. Τα ενεργειακά κοιτάσματα υδρογονανθράκων περιορισμένα και καταμετρημένα αλλά οι υπό σχεδίαση αγωγοί πλεονάζουν (προκειμένου να υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές και σενάρια) ένεκα της γεωπολιτικής αστάθειας της συγκεκριμένης περιοχής.


Οι σχεδιαζόμενοι αγωγοί έχουν υπερκαλύψει τους υφιστάμενους υδρογονάνθρακες και το μέγα ζητούμενο είναι ποιοι από αυτούς θα υλοποιηθούν.


Μέσα σε αυτή την λογική η τριτοκομματική ελληνική κυβέρνηση την προηγούμενη Τετάρτη 13/2 υπογράφηκε παρουσία του πρωθυπουργού Σαμαρά και του βοηθού υφυπουργού των ΗΠΑ (!) ΈρικΡούμπιν η τριμερής διακυβερνητική συμφωνία Ελλάδας - Αλβανίας - Ιταλίας για τη μελέτη κατασκευής του αγωγού TRANS ADRIATIC PIPELAINE (ΤΑΠ). Η συμφωνία είναι τριμερής (Ελλάδα - Αλβανία – Ιταλία) και αφορά τη μεταφορά αερίου από το Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κοίτασμα φυσικού αερίου το οποία ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα ( Σαχ Ντενίζ 2).


Η κοινοπραξία του ΤΑΡ αποτελείται από τη νορβηγική Statoil, την ελβετική Axpo και τη γερμανικής Ε.ΟΝ Ruhrgas, και την κοινοπραξία που εκμεταλλεύεται το κοίτασμα του ΣαχΝτενίζ στο Αζερμπαϊτζάν την απαρτίζουν η βρετανική ΒΡ, η γαλλική Total, η νορβηγική Statoil και η αζερικήSocar.


Και ενώ ο αγωγός ξεκίνησε ως ελληνοϊταλικός (είναι η κίτρινη διαδρομή στο παρακάτω χάρτη) κατάληξε ελληνοαλβανικός (αλλάζει τη διαδρομή του και συνεχίζει το καφετί)
Τα αρχικά σχέδια πρόβλεπαν να περάσει από την Θεσπρωτία και από εκεί στην Ιταλία. Ταυτόχρονα προβλεπόταν και χώρος αποθήκευσης στην Θεσπρωτία (ο οποίος θα προσέθετε γεωενεργειακά οφέλη στην πατρίδα μας) με μία μικρή συμπληρωματική διαδρομή για τον ανεφοδιασμό της Αλβανίας (με τα όποια γεωπολιτικά οφέλη για την πατρίδα μας, εφόσον η Αλβανία θα εξαρτιόταν από το κομβικό ελληνικό σημείο ανεφοδειασμού).

Η τριτοκομματική «ελληνική» κυβέρνηση, επικαλούμενη περιβαλλοντολογικούς λόγους παρακάμπτει την Θεσπρωτία και μέσω της Καστοριάς ο αγωγός αλλάζει πορεία προς την Αλβανία (όπου και θα κατασκευασθεί ο νέος χώρος αποθήκευσης αντί της Θεσπρωτίας, δηλαδή απεμπολώντας τα αρχικά γεωενεργειακά της Ελλάδας) και από εκεί συνεχίζει για την Ιταλία.

Ερώτημα πρώτο: η Καστοριά υστερεί σε φυσική ομορφιά από την Θεσπρωτία και δεν χρήζει ανάλογης περιβαλλοντολογικής προστασίας;

Ερώτημα δεύτερο: Γιατί η μνημονιακή κυβέρνηση αναβάθμισε γεωπολιτικά και γεωενεργειακά την Αλβανία χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα, έστω και με κάποια διευθέτηση στις είδη υπάρχουσες διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας σχετικά με την ΑΟΖ;


Όσο για τις φανφάρες ότι δήθεν η Ελλάδα καθίσταται ενεργειακός παίκτης και ενεργειακός κόμβος… ξεπερνά το γελοίο της υπόθεσης και καταντά εθνική τραγωδία. Η αναφορά περί δημιουργίας 2000 θέσεων εργασίας που θα προκύψουν, είναι έωλες μιας και δεν υπάρχει καμία ρητή δέσμευση στην υπογραφείσα σύμβαση. Οι χώρες που υπέγραψαν, απλά θα λαμβάνουν ένα αδιευκρίνιστο χρηματικό ποσό για την διέλευση του αγωγού.


Απεναντίας οι άλλες χώρες που συμμετέχουν στο εν λόγω εγχείρημα προασπίστηκαν και επέτυχαν ανταλλάγματα, συγκεκριμένα:
  • OTRANSADRIATICPIPELAINE (ΤΑΠ) η χωρητικότητά του οποίου θα είναι 16 δισ. κυβικά μέτρα ετησίως, η Τουρκία παζάρεψε και πέτυχε τα 6 να προορίζονται για αυτήν και μόνο τα 10 δισ. θα κατευθυνθούν στην ευρωπαϊκή αγορά.
  • Η Αλβανία διαπραγματεύεται με τους μετόχους του ΤΑΠ τον πιθανό εφοδιασμό της με ένα μέρος από τα συγκεκριμένα κοιτάσματα που θα διέρχονται και οι μέτοχοι του TAP το μελετούν και το αντιμετωπίζουν μάλλον θετικά.
  • Από τον συγκεκριμένο αγωγό μόνο η Ελλάδα δεν προβλέπεται να προμηθεύεται φυσικό αέριο.
Έρμη πατρίδα πως σε καταντήσανε, από συνομιλητή των Ρώσων για την κατασκευή του αγωγού SouthStream δυναμικότητας περίπου 90 δις. κυβικά (ο οποίος θα μας καθιστούσε ενεργειακούς παίκτες) , δορυφόρο της Τουρκίας και της Αλβανίας σε μια κάνουλα των 10 δισ. κυβικών και μάλιστα να πανηγυρίζουν αντί να πάνε να κρυφτούν αυτοί που υπέγραψαν την επαίσχυντη σύμβαση.

Αιδώς Αργείοι 

9 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Αδερφέ, δεν θέλω να σηκώσω πάθη, διότι και οι παλιότεροι από εμένα θάχουν να πουν κάτι, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΑΦΟΥ.
    Κι είναι φασισμός - καταλαβαίνεις πώς το λέω - το τι έχουμε δει ή τι έχουμε διαβάσει ή τι έχουμε περάσει. Σε σχέση με τα νέα παιδιά.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΣΗ. ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ. ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ.
    Έχουμε περάσει κάτι. Καλώς κακώς. Προσπαθήσαμε να μην περάσουν τα ίδια τα παιδιά μας.
    Όταν λοιπόν αυτά γίνανε από εμάς πιο μαλθακά - ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ - μην αρχίζουμε να λέμε τα δικά μας παρελθοντικά.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι όσοι κατηγορούν τον Ντέμη λένε a priori ψέμματα. Ετσι αποφασίζει και διατάσσει το σοτο365. Δε πά να τον καλούν εισαγγελείς? Στα παπάρια μας, όλα ψέμματα. Γράφει η ελευθεροτυπία ότι το γκοντό άφησε τρελλά χρέη στο δημόσιο? Βρε ψέμματα, όλα ψέμματα.
    Το ντεμοτεχνείο σε πλήρη λειτουργία με όλους τούς κινητήρες στο φούλ.
    Οχι θα κάνουμε μαλακίτσες τώρα πού (ίσως επιτέλους) σφίγγουνε οι κώλοι.
    Δεν πάει να πέσει η ΑΕΚ στο τοπικο ερασιτεχνικό Αγίων Αναργύρων? Στα παπάρια μας κι αυτό. Το βασικό είναι να σωθεί το γκοντό.
    Καταδικασμένη είν΄αυτή η ομάδα. Απ΄τα μέσα, όχι απ΄τα όξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : Για τον Άρη σας τα έλεγα προχθές. Το πρόβλημα είναι οτι μπλέξαμε κι εμείς πλέον. Θέλουμε κάτι αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οκ, ξεκαθαρίστηκε η...παρεξήγηση. Το ντεμοτεχνείο διευκρινίζει ότι δεν είναι ότι το γκοντό δεν δημιούργησε χρέη. Λάθος καταλάβατε, άλλο λέμε ρε κρετίνοι. Λέμε ότι ναί μεν, άφησε κάτι εκατομμύρια χρέη αλλά είναι...ρυθμισμένα. Γαμώ, ε?
    Το πρόβλημα τής ΑΕΚ δηλαδή δεν είναι αν έχει τρελλά χρέη, αλλά αν είναι ρυθμισμένα.
    Ρε ψεύτες, ρε ντεμολάγνοι, το άρθρο 44 δεν ήταν ρύθμιση χρεών? Τι σκατά ήταν? Δεν έλεγε το γκοντό ότι αυτός και το παρεάκι πού έφερε μπήκαν μέσα για εξυγίανση? Ναί, τα έλεγαν.
    Ε, πώς γίνεται λοιπόν τόσο το ρυθμισμένο αρθρο 44 αλλά ΚΑΙ καιούργια "ρυθμισμένα" χρέη πού εγιναν επι προεδρίας γκοντό να είναι ακόμα εκεί.
    Τι ακριβώς πλήρωνε το γκοντό με τίς 20.000 μέσο όρο θεατών ώστε χρειάστηκε να αφήνει χρεη πρός το δημόσιο "ρυθμισμένα"? Πλήρωνε τον Μάλμπασα, τον Μπούρμπο και τα υπόλοιπα 60 παλτά πού έφερε και δεν τού μενανε για το Δημοσιο?
    Πόσο ψέμμα ακόμα ρε, ΕΛΕΟΣ πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας31 Μαρτίου, 2013 00:06

    Kατά κάποιους η "ρύθμηση χρεών" σημαίνει αυτόματα και αποπληρωμή χρεών.
    Μπαίνεις σε ένα άρθρο από τα 2.000.000 που υπάρχουν και έτσι "δεν χρωστάς".
    6 και 4 = 10 τα εκατομμύρια που "ρύθμησε" ο τατουάζ.
    Τι νομίζεις ότι μάθαινε,τόσα χρόνια με την κάσκα στο κεφάλι και το κασκόλ, ο μαλάκας; Κοντρόλ; Ταχύριθμα στο "επιχειρείν" έκανε.
    Τα διευθέτησε φεύγοντας. "βάλτους σε ένα άρθρο,κάντηνε και να πάνε να γαμηθούνε" είπε στον εαυτό του το σέντερ-φορ. Ετσι διοικώ και εγώ ρε περονόσπορε.

    Δηλαδή τα άφησε προίκα,για να τα πληρώσει κάποιος επόμενος. Σου λέει, "εγώ τη μισή δουλειά την έκανα. Σε έβαλα στο "άρθρο". Κοίτα και συ να τα αποπληρώσεις να είμαστε πάτσι".
    Ετσι ωραία και ΠΑΣΟΚικά φτάσαμε να έχουμε πρωθυπουργό τον Φούχτελ.
    Αυτά υποστηρίζει και ο "εδώ Ντεμοτεχνείο-365".
    Σου λέει "κλέψαμε, ναι. Μας έπιασες; Οχι. Ε, αντε και γαμίσου λοιπόν μαλάκα. Στην Ελλάδα ζεις. Στη χώρα της αμνησίας και της συγχώρεσης."
    Και περιμένει και συνάντηση να γίνει . Και θέλει και τον Μελισσανίδη να συνεργαστεί.
    Να έρθει ο μαλάκας να αποπληρώσει τα "ρυθμισμένα" των άλλων. Ολα να γίνουν. Και έτσι και γιουβέτσι.

    Και τα χρέη να πληρωθούν από τους επόμενους και οι επόμενοι να πουν "νερό και αλάτι" και οι προηγούμενοι στον αφρό και η ομάδα να μένει στην κατηγορία, και λεφτά για μεταγγραφές, και αδειοδοτήσεις όπως να'ναι, και συναντήσεις με τον τίγρη και τον Παπά, και να βγάλουν τον σκασμό όσοι ψαχουλευουν βιβλία και να σκάσουν όσοι μιλάνε για ελέγχους και να μη ψάχνει και η δικαιοσύνη, και να πάει να γαμηθεί η...πταισματοδίκης και στο διάολο το ΣΔΟΕ και λεφτά να βρεθούν και ο κόσμος να ξηλωθεί για να ξανασώσει αλλά και όχι μέσω μικρομετόχων αλλά μέσω διαρκείας και την Empire να μη μπλέκουμε και αβαβά οι δόσεις για εφορία και "44", και εισητήρια να σφραγίζουμε και ο Βιντιάδης να έρχεται συνέχεια και ο Χάρις να "ψάχνει" επενδυτές συνέχεια, αλλά και ο Νοτιάς και ο Πόλυς να κάνουν το χρέος τους αλλά και "θεμέλιο" και Βούρος και Δ.Χ και Ερτσος και Μπρουσιανός και Σαμπαχτσι και ΜΠομπ και Ξενιάδης και "μόνοι μας και όλοι σας"...και...και...και.

    Ολα μαζί τουρλού. Ντόρος να γίνεται. Με το ένα χέρι το μολύβι και με το άλλο η γομολάστιχα. Οτι κάτσει. Οπου πάει. Οποιος μας ταίζει. Οποιος μας δίνει ψωμάκι.
    Ρε θα πέσει γαμίσι που θα πάει καπνός.
    Κοπρόσκυλα Βαλκανικά, που θέλετε και σωτηρίες.
    Το γαμίσι θα πέσει ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΙΩΣ. Είτε έρθει ο "ακατανόμαστος",είτε όχι, το γαμίσι είναι εξασφαλισμένο.
    Εδώ που 'ειναι πλέον το καράβι, είτε θα το ρίξουν στον πάτο οι ίδιοι και θα φάνε ξύλο, η θα το μπατάρουν κατ'εντολήν, ώστε ο επόμενος να το παρλάβει καθαρό,πράγμα που σημαίνει και πάλι γαμίσι. Η πληρώνουν οι πισινοί τους, η το κριμα στο λαιμό των μπροστινών, που ακόμα ξεκοκκάλιζουν. Η δεν πληρώνουν και πάνε να κάνουν παρέα στο Γαβαλά και στον Λαυρέντη οι έχοντες την υπογραφή του διεθύνοντος συμβούλου. Διαλέχτε,μαλάκες.
    Πληρωμη και δρόμο η φυλακή.

    ΔΕΝ υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο.
    Και δεν υπάρχει,γιατί απλα η ΑΕΚ,ευτυχώς η δυστυχώς για κάποιους,ΔΕΝ είναι ΟΣΦΠ η ΠΑΟ, ώστε να έρθει κάποιος "Βγενόπουλος" η "Μαρινάκης" και να αναλάβει χρέη.
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
    Δεν προσφέρετε η ομάδα, το όνομα, για κάτι τέτοιο. Τι να κάνουμε; Μια φορά ήταν του Αι Γιαννιού,το 2004. Δεύτερη δεν έχει. Πλέον η φούντο και αναγέννηση, η βάλτε λεφτά οι φταίχτες.
    ΠΛΗΡΩΜΗ θα υπάρχει έτσι κι'αλλιώς Ειτε σε χρήμα, είτε με φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΣΤΑ 100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ31 Μαρτίου, 2013 02:15

    ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΡΗ;
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ; ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ 44 ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΤΖΙΝΑΛ.Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ;
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 3 ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΙΤ;
    ΠΟΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΛΕΝΕ.ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.
    ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ.
    Η ΠΟΥΣΤΟΑΕΚ ΣΑΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΙΑΔΗ ΣΑΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕ ΣΥΧΩΡΕΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΣΗΔΙΚΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ.ΓΡΑΦΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΕΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΔΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΥΧΤΙ.40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΔΕ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΣΟΥΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.170 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΕΗ,ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΤΙΔΗΣ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΑΠΛΗΡΩΤΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 44 ΚΑΙ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ: Κατ' αρχάς δεν έπιασα τον Άρη στο στόμα μου. Για τον Άρη είπα στην ανάρτηση με αφορμή την δήλωση του Πολατιάν " ...να μην ακουμπήσετε το παιχνίδι..." ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ. Αν φυσικά καταλαβαίνεις τι γράφω χωρίς να μπαίνω στα ενδοοικογενειακά σας ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ " ...Η ΑΕΚ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΝΕ..."
    Τώρα τα υπόλοιπα αδερφέ που γράφεις, ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΓΑΜΩ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΨΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. ΚΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ. ΄

    ΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΙΝΗ, διότι είναι καφενείο αν είδες το παιχνίδι ή αν είδες τον Σκόδρα ή όλα τα δανεισμένα του Μαρινάκη, ΚΑΛΑ ΣΤΕΡΝΑ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, εκτός αν ξέρεις κάποια κρατική θέση που κρατώ.
    ΕΝ ΟΛΙΓΩ, καρφί δεν μου καίγεται και δεν θέλω τον λαό του Άρη να συγχωρεί. Θέλω να πεθάνει για την πατρίδα του, ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΈΧΩ ΧΕΣΜΕΝΗ, 'όποια κι αν είναι αυτή. Εύχομαι εσύ να επιζήσεις και νάχουμε να γελάμε με " ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..." Σιγά τα καλσόν νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας31 Μαρτίου, 2013 12:51

    Ποιός του φταίει τώρα αυτού το παραπονιΑΡΗ; Τι Κατίδης λέει και τι κλέφτες πρόεδροι και τι "44"; Ποιος του φταίει που δεν παιρνει βαθμους η ομάδα του; Ο Κατίδης και ο Δημητρέλος;
    Δηλαδή τι μας λέει: Επρεπε να είχε πέσει η ΑΕΚ λόγω χρεών και να ακολουθήσει την "Κέρκυρα στην Β', για να σωθεί αυτός.
    Οχι να σωθέι ο ίδιος στο γήπεδο. Να πέσει κάποιος άλλος εξωγηπεδικά για να τερματίσει πανηγυρικά 14ος και "σωσμένος"; Αν ο Αρης πέσει,θα φταίει η ΑΕΚ γιατί έχει απλήρωτες δόσεις στην εφορία και δεν την ρίχνουν στα χαρτιά;
    Ρε εχεις παλαβώσει τελείως;

    Ρε τι Ελλάδα είναι τούτη ρε. Ρε τι νοοτροπίες είναι αυτές; Να μη θέλει κανεις, να μην αντέχει κανείς τις συνέπειες.
    Και τα λέει εδώ, που βροντοφωνάζουμε, να διαλυθεί η ΠΑΕ, να πέσει, να πάει όπου πρέπει και οι κλέφτες μέσα;
    Τράβα στον υπουργό Χριστοπαναγίας και "αθλητισμού" να κάνεις παράπονα.
    Τι κλαις εδώ μέσα;
    Αν και περισσότερο για να βρίσει την ΑΕΚ μπήκε,παρά για να δείξει κάποια αδικία κάποιου.
    Το έβγαλες το άχτι σου. Τράβα και μια μαλακία και πέσε για ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ελευθερία έχει νόημα αν σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν
      ΤΖΩΡΤΖ ΟΡΓΟΥΕΛ

      Διαγραφή