Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΣΚΙΖΟΥΜΕ

               Τα κάναμε όλα. Όπως αρμόζει του Ευαγγελισμού. Τότε δηλαδή, που γίνανε όλα. Δεν είχαν σημασία όπως σήμερα, οι εξετάσεις της ιατρικής. Που τρέχουμε όλοι σαν μαλάκες και κάνουμε βήτα χωριακές ή τεστ άλφα. Και κλείνουμε ραντεβού με μαιευτήρες. Ρε μια χαρά ήταν παλιότερα τελικά, που δεν υπήρχε ανάπτυξη, τεχνολογία κι εξέλιξη. Κι υποθέτω και τον μπακαλιάρο θα τον τρώγανε φρέσκο και δεν θα πληρώνανε αλλαγές νερού στην ΕΥΔΑΠ μπας και φουσκώσει ο αλίπαστος Νορβηγίας.
                Μια μέρα καλή, γεμάτη χαρμόσυνες ειδήσεις, από τις οποίες δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει η ομάδα μας. Και είμαι κι εγώ χαρούμενος. Η Κύπρος έφαγε την μπότα στο λαιμό, οι πολιτικοί μας την υποστήριξαν όπως πάντα, το blog ξαναέδειξε το κομουνιστικό του πρόσωπο και χάρηκε κι ο πληθυσμός του Mega, που από την αρχή πρεσβεύανε οτι η καλύτερη λύση για την δαφνοστεφανωμένη είναι ένας χάπιας που μπορούμε να τον ελέγξουμε. Άλλη μια καλή είδηση ήταν οτι ο Ευάγγελος ο σκατιάρης, είχε μπόλικα στην Λαϊκή.
                Εν πάσει περιπτώσει, μην ασχολούμαστε με δευτερεύοντα πράματα. Διότι ο Δημητράκης ολοκλήρωσε τις επαφές του με τις επιχειρήσεις που είχαν επενδύσει σε μαύρο στην Κύπρο, κι επειδή πρόλαβαν  κι απόσυραν εγκαίρως τα μετρητά, ψάχνουν νέο πλυντήριο το οποίο το προσφέρει πλέον η χώρα μας. Προσοχή σε τι διαβάζετε. Για χώρα μίλησα, που πρόκειται να αγοράσει τα ντόπια καταστήματα για να τα κάνει μετά δώρο στους εταίρους.
                 Κι είναι πανηγύρι αυτό και σπάθα σε όλους αυτούς τους ηλίθιους ( με πρώτον εμένα ) που θέλανε κάθαρση. Όχι. Είναι προτιμότερο να διαλύσεις μια οικονομία κι ένα λαό ολάκερο, για να βάλεις στο χέρι φυσικούς πλούτους, που απαιτούν βέβαια μια πενταετία. Οπότε ερχονται οι τίμιοι για να ανακαινίσουν το μαγαζί και να το βάλουν στις ράγες. Και να κάνεις και  μια παρέλαση που θα την παρακολουθούν μόνο οι ειδικές δυνάμεις καταστολής.
              Πιστεύω να διαβάζετε τα ρεπορτάζ σωστά. Η ελληνική δικαιοσύνη που δεν ανέχεται μύγα στο όπλο της, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Δημητρέλο, ενώ ήξερε εκ των προτέρων οτι δεν φταίει σε τίποτα. Το ίδιο ρεπορτάζ, απέκρυψε οτι ψάχνει άλλους ΠΟΥ ΦΤΕΙΑΞΑΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ. Απέκρυψε, ή δεν ψάχνει; Πού να ξέρω κι εγώ; Μηχανικός είμαι και φυσικά δεν έχω δώσει όρκο για κάποια εγκατάσταση ηλεκτρικού πίνακα. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, που έχουν κιόλας λάβει των αχράντων μυστηρίων.
                ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ( Η ) ΒΙΑΣΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο,ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΜΑΖΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΖΟΥΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ.
             Μην ξεφεύγουμε όμως. Εξ άλλου από " την ιδανική στιγμή να δούμε ποιός έκανε την κακοδιαχείριση ", εύκολα ξανακαταλήξαμε στο γνωστό παραμύθι " της καμιάς ζημιάς ". Απλά η παρέα στα νότια άρχισε πάλι να ανησυχεί με την δικαιοσύνη ΠΟΥ δεν ψάχνει τίποτα πέραν αυτού ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΧΡΕΗ, κι άρα μπήκε καταλύτης. Πιο οργανωμένα και πιο στρατευμένα. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΛΛΑ 4 ΜΥΡΙΑ - κατά την δίωξη λείπουν γύρω στα 170 - ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.
              Εντός της εβδομάδας θα υπάρχουν εξελίξεις κι ειδικά τώρα που ανέλαβε ο Βέλιτς τον Κομπότη. Δυό τρεις μέρες θέλουμε σε αγωνία για καινούργιο τελικό και μέχρι ο Κιθ να κάνει τα κουμάντα του για τον Κατίδη στην Πόρτσμουθ ( φοβερό ε; ). Οπότε προέχει η σωτηρία ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ αφού πλέον ο Φουρτάδο δεν έβαλε τα γκολ με τα οποία είχαν αγχωθεί όλοι αυτοί οι υγιείς. Ξέρετε τι άγχος είναι αυτό; Ίδιο έχει κι ο Sugar με το μπουκάδικο, αφού ακόμα αυτός δεν έχει ζέψει κάτι στο χέρι σαν τον Ιβάν.
            Στην μπάλα όμως παίζει ο Χήνας, που σαν οπαδός του Αλέξη λέτε να μην έχει πληροφόρηση; Όχι μόνος του βέβαια. Ολόκληρη σέχτα υπάρχει που από μικρομέτοχοι γίνανε διαχειριστές, οπότε κι η οργάνωση ηρέμησε για το τίμιον της μετάβασης. ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΤΥΘΕΙ ΣΤΑ ΡΟΖ, τι πρόβλημα να έχει κι ο οπαδός της δαφνοστεφανωμένης να πάει από Κοσκωτά σε Κόκαλη; Οπότε, τι πρόβλημα να έχουμε κι εμείς να κούσουμε χαρμόσυνες ειδήσεις; ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΜΕ ΠΑΡΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ.
          Και φυσικά η επέτειος πέρασε κι άφησε το μήνυμα. Αυτό που είπαν σήμερα στα αδούλωτα νειάτα και στα περήφανα γηρατειά οι πολιτικοί. Όλα πάνε μια χαρά κι έρχονται όλοι. Σαν εθνικό μέτωπο. Που σαν Αεκζτήδες το θέλουμε αφού την Ακρόπολη την κάναμε απλή καφετέρια στους πρόποδες του Λυκαβητού και σαν Έλληνες ξαναφέραμε την ΑΕΚ στην γνήσια διάσταση της αντιρατσιστικής μας διάθεσης απέναντι στην προσφυγιά. Φυσικά άλλοι φταίνε αλλά επειδή όλοι γνωρίζουμε την αιτία, καλό είναι να δούμε και τι θα κάνει ο Κασιδιάρης σήμερα που τα ελληνικά κανάλια έχουν τούρκικα σήριαλ.
           Πάμε καλά πάντως κι ειδικά αν σκεφτείς οτι 25/03 μυρίζουμε τον κρίνο και σε ακριβώς εννιά μήνες έχουμε Χριστούγεννα. Οι καθολικοί έχουν ένα μπέρδεμα με τις ημερομηνίες, αλλά τι να μας κόφτει αφού αυτοί δίνουν την άδεια για κράτη, ομάδες και πιστοποίηση ISO; Εμείς το μόμο που ξέρουμε είναι οτι είμαστε άιρεση κι οτι βρέθηκαν λεφτά για να μην εκτελεστούν τα εντάλματα. Και τι είναι η ζωή; Μια τραλαλά πορεία προς την κάσα. Ένα κύπελλο να σηκώσουμε και σιγά να μην μας ενδιαφέρει τι θα γίνει μετά.
                        Εύχομαι να έχετε χωνέψει.  

6 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας26 Μαρτίου, 2013 00:02

    Oi "Κασιδιάριδες" διαδήλωσαν όξω απ'το Μούκγα-Τσάνελ, γιατί ανήμερα της "παλιγγενεσίας" το κανάλι έδειχνε Τουρκικο σίριαλ.
    Οι υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου είναι αποδεκτές για τα"τσοντοκάναλα" να παιζουν Τούρκικα. Οχι ανήμερα. "Τσοντοκάναλα" που τα επισκέπτονται σαν καλεσμένοι στις εκπομπες του,οι θιγμένοι κατα τα άλλα Χρυσαυγήτες.
    364 μέρες μέσα στο Μεγκα και 1 μέρα απέξω.
    Καλά είναι.

    Μια ικανοποίηση -δεν λέω- την έχω,αν έχασε λεφτά κλεμένα που είχε αποθηκεύσει στην Κύπρο ο "PSI" Τούρκογλου.
    Το διατί άραγε ήξεραν αρκετοί αλλοι για το επικέιμενο "κούρεμα" και πρόκαναν και τα απέσυραν και εκείνος όχι,δεν το ξέρω.

    Σε πάρτυ με "ούζα", ναρκωτικά και παιδια,στα κατεχώμενα,συμμετείχε αυτός ο Σαρρής, ο υπουργός οικονομίας της Κύπρου.
    Μα φαίνεται και απ΄τη μούρη. Και τίποτα να μη ξέρεις, ορκίζεσαι ότι έρχεται από κρεπάλη με κόκα και βρέφη.
    Πιασμαν είναι όλοι. απ΄τα αρχίδια τους έχουν κρεμάσει. Είπαμε. Ο καθένας τους,με ένα DVD σε ένα συρτάρι της KGB και της CIA είναι.
    Ολοι τους άρρωστοι,κίναιδοι, κτηνοβάτες,παιδεραστές,ευρύπρωκτοι, κλπ.

    Δήλωση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου (αυτού που θα έδινε "ολόκληρην την περιουσίαν της Κύπρουν εις την διαθεσην του κρατους" και θα "κινουσε διαδικασίες ποινικές"κλπ) Τι είπε για το τρισκατάρατο-έως χθες- "κούρεμα"; Οτι "δεν πτώχευσε ο λαός αλλά το κράτος". Και επίσης...: "...ο λαός ξέρει να ζει σπάταλα, αλλά ξέρει να ζει και με τα λίγα".
    Δεν ξέρω αν το έπιασες. Είναι δύο "Ελληνικες" δηλωσεις. Το πρώτο μεταφράζεται ως "είναι ευλογία το μνημονια" κατά Πάγκαλο και το δεύτερο είναι το "μαζί τα φάγαμε" πάλι κατά Πάγκαλο.
    Η διαφορά είναι ότι εμας εδώ δεν τα είπε κάποιος "Χριστόδουλος", αλλά ο "Κοιλιόδουλος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρες μαρες κουκουμαρες ακρη δεν βγαζεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας26 Μαρτίου, 2013 02:47

    Και γιατί να βγάλουμε; Μια χαρά είμαστε και έτσι.Εμένα προσωπικά, οπαδό του συντεταγμένου χάους,δεν με χαλά ο "Δαιδαλισμός".
    Ξέρει κανεις να μου πει γιατί αυτοί οι κλέφτες του Γιούρογκρουπ, κάθε φορά συνεδριάζουν νύχτα; Κάθε φορά αυτό κάνουν. Τελετές κάνουν; Αιμα πίνουν; Προσεύχονται πουθενά; Την μέρα δεν τη ξέρουν.
    Δεν είναι πιο λογικο να ξεκινάς τις δουλειές σου το πρωί και να τελειώνεις το απόγευμα, η το βραδάκι,από το να ξεκινάς στη βαθειά νύχτα; Τι είναι; Νυχτερίδες; Μήπως τελικά όντως δεν εχουμε να κάνουμε με ανθρώπινα όντα;
    Πρέπει να στείλουμε εκει πάνω σε μια συνεδρίαση,τον Μητοτάκη να τους κατασκοπεύσει.
    -------------------------------------
    Τελείωσε και το σημερινό τηλεοπτικό μαρτύριο. Γιαταγάνια,μπαρούτια, φουστανέλες,φέσια γιουρούσια, Παπαμιχαήλ,Μαυροκορδάτοι,Μπραιμιδες,χατζάρες, φλάμπουρα,Μαυρογένους, Φυσούν, Υψηλάντιδες, βόλια,κλαρίνα,αρνιά,νταούλια,βλάχες με στάμνες, κλπ.

    Από δω και μπρος αρχίζει το μεγάλο μαρτύριο. Ο "γολγοθάς".
    Θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά,Κυριακού, Μωυσίδες, Κιβωτοί,Φαραώ,φίδια,Νώε, 10 εντολές,ξανά εντολες (αφού τις πρώτες τις έσπασε) και κατόπιν πάμε στους Ρωμαιους και στο Σανχεντριν, στο Βαραβά,στον Μπεν Χουρ, Ντάγκλας, Ματσιούρ, Σπάρτακοι, άμμοι, Κολοσσαία, δύχτια,τρίαινες, περικεφαλάιες, δηλητήρια,μαχαίρια, Πέτρος, Ιωάννης, Γαλιλαία,ψάρια,Γραμματείς-Φαρισαίοι, τρόικα,τείχη Ιεριχώ καραμούζες άμμος ξανά στα μάτια,έρημοι,καμήλες σανδάλια,σαρίκια,χιτώνες, πάπυροι,Πιλάτοι Καιάφες, βρώμικα χέρια, "eche homo" γαιδούρια δάφνες,αγκάθια,πρόκες,σφυριά,φραγγέλια, κεραυνοί,βροντές, μετάνοιες...

    Τετέλεσται... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΡΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα αναστηθεί και φέτος ο Χριστός; Αληθώς;

      Διαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας26 Μαρτίου, 2013 21:38

    Η Λίστα του Χίτλερ.
    "Ειδική περίπτωση η Ισπανία...δεν θα ισχύσει για άλλους"
    "Ειδική περίπτωση η Ελλάδα, δεν θα ισχύσει για άλλους."
    "Ειδική περίπτωση η Κύπρος...δεν θα ισχυσει σε άλλους."
    Αν τον καθένα τον αντιμετωπίζεις "ειδικά" ασφαλώς και θα έχεις πετύχει μια προτοφανή ποικιλία "λύσεων" που καμιά δεν θα μοιάζει με την άλλη.
    Και την τεχνογνωσία όσο και την επιστημοσύνη των Γερμανών, πάνω στην αντοχή του ανθρώπινου σωματος,ανάλογα το υψόμετρο, την θερμοκρασία και την ηλικία και άλλες παραμέτρους, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Αν κάποιος μπορεί να μιλά και να έχει το know-how για "ειδικές λύσεις", είναι ο Γερμανός.
    Φυσικά, όλοι εμείς,οι "ειδικής μεταχέιρησης", θα αναμένουμε 2-3-4 χρονάκια, θα περιμένουμε το κράτος με τις "ειδικές γνώσεις"" να πέσει- ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ- και καθώς θα πέσει θα τους κλωτσάμε όλοι στα αρχίδια,( η στις ...ρόδες.Ανάλογα τι έχει ο καθένας)
    Και δεν υπάρχει και τίποτα άλλο να πυροβολίσεις από ότι απέμεινε απ'τον τροχίλατο Σοιμπλε. Ενας "ενθουσιασμένος" Ανατολικογερμανός,ο Dieter Kaufmann τον εβαλε στο καρότσι. Κάποιος Νότιος θα τον ξαπλώσει τελείως. Είναι σίγουρο.
    Ερχονται ωραίες μέρες. Και μη χολοσκά κανείς για μερικά κωλομέτρα και κάτι προσορινά μνημόνια.
    Τι μέτρα να σου πάρει κάποιος που ζει ζωζμένος με εκρηκτικά και ένα ρολόι...τικ-τακ...τικ-τακ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ : Μην φορτώνεις αδερφέ. ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    Κι εγώ βαρέθηκα. Αλλά η Ελλάδα και η ΑΕΚ, είναι από πάνω μας. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.
    ΝΑΙ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΚΛΕΨΕ.
    Μην φορτώνεις αδερφέ, ξαναλέω.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΦΟΡΤΩΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή