Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ

             Μπορείτε να βγάλετε έξω ένα κομπιουτεράκι; Υποθέτω όλοι έχετε. Κάντε λοιπόν πράξεις. Και χωρίστε καλά τα ψηφία ανά τρία από το τέλος του αριθμού που βλέπετε. Θέλετε να είναι 34 τα μύρια - όπως έλεγε ο Αδαμίδης - , θέλετε να είναι 177 που λέει το κράτος ή θέλετε να είναι 85 που έλεγα εγώ; Εδώ θα κολλήσουμε; Κατάσχεση σπιτιού στον κάθε πικραμένο προβλέπεται αν το βεβαιωμένο χρέος του είναι πάνω από 5 χιλιάρικα.
             Σαν Αεκτζήδες - ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ποιό νούμερο από τα παραπάνω σας βολεύει; Θέλετε το μικρότερο; Πάρτε το και πέστε μου αν η εταιρεία είναι βιώσιμη. Κι αν μου πείτε οτι είναι, αναμένω δυό πράματα: Με τι εισροή κεφαλαίων ή με τι έσοδα από τον κόσμο, και σε πόσο χρονικό διάστημα; Αναμένω κανονικούς οικονομικούς προγραμματισμούς αφού πέρασε τόσος καιρός, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ που λέγαμε εδώ μέσα ( όχι μόνο εγώ ), έρχεται και στο αποδεικνύει ένας δημόσιος υπάλληλος επιπέδου Στουρνάρα. Τι; Είναι υπουργός οικονομικών; Μη ΜΕ λες. Λεφτά δεν έχει στην άκρη η εταιρεία του, υστέρηση εσόδων έχει αυτό που διοικεί, ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ. Γιατί; Μα γι' αυτό δεν πληρώνεται; Για να τα δώσει μπιρ παρά στα αφεντικά του.
           Και δεν απλουστεύω το παιχνίδι που παίζεται. ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ, του υπαρκτού κεφαλαίου. ΠΟΥ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΙ. Ξέφυγε το πράμα και την δύναμη την έχουν οι " αγορές ". Ο ΑΫΛΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, το χρηματοπιστωτικό σύστημα, ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΛΥΕΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ. ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΟΙ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.
             Διότι αγαπητοί κι αγαπητές, ο αυτοκράτωρ θέλει να λύσει τα πάντα ειρηνικά. Και θέλει τον όποιον Πούτιν, να τον αφήσει ελεύθερο να παίξει στο γήπεδο του ( του πλανητάρχη δηλαδή ) αλλά με τους όρους της αυτοκρατορίας. " Πάρε κι εσύ ό,τι θέλεις αλλά εγώ θα σου πω τι. Κι αν δεν θέλεις να πάρεις κάτι, τα λεφτά σου εγώ θα σου πω πού θα τα βάλεις." Και φυσικά απαγορεύεται να έχεις φωλιές και σφαίρες επιρροής. Τύπου Συρίας δηλαδή. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. Εσύ άμα θες, πάρε το Νεώρειο Σύρου για βάση - δεν με πειράζει - και βγάλε και λεφτά. Εγώ, ΕΛΕΓΧΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; Αύριο θα περάσει νόμος εθνικός - κι εγώ πάντα υπερασπίζομαι τα κράτη μου - οτι στην Σύρο, μόνο τράτες θα έχουν δικαίωμα να φτειάχνονται. Κι άρα τα βρίσκω μαζί σου, κι η Γερμανία είναι δικός μου λογαριασμός. ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
           Τα ίδια γίνονται και στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Πιάσανε τον Δημητρέλο ( που το σωστό είναι ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ) , εν πλήρη γνώσει όλων οτι δεν έχει καμιά ευθύνη για τα χρέη. Τρεις πυλώνες είχε η Κύπρος : Το τραπεζικό σύστημα, τον τουρισμό και τις υπηρεσίες. Τον έναν τον διάλυσαν κι άρα όλοι οι εμπλεκόμενοι στην ΑΕΚ, για γκελ μπουρντά να μας πείτε πώς δουλεύει το τοπικό αυτοδιοίκητο. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ή ΚΟΝΟΜΑΓΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ που έχουν πολιτικούς προϊστάμενους τους Μαντέληδες, τους Τσουκάτους, τους Γεωργίου και τους λοιπούς απατεώνες υπουργούς, ΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ 75% ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
           Αλλά τώρα Αεκτζήδες μου - ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ - τι θα ζητήσετε; Τι αίτημα θα έχει η πορεία; ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΤΑ 21 ΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ; Μα αν τα είχε πάρει αγαπητοί αφελείς μου, τα νούμερα που ανέφερα απλά θα ήταν αυξημένα κατά τα λεφτά αυτά. Εκτός αν θέλετε να πάρετε τα άϋλα - αυτά που ζητάει ο Οικονομόπουλος - δηλαδή τα 89 με τους τόκους, αλλά και πάλι βρίσκω κάτι τρυπούλες. Αλλά μην ξεχνάμε και τον κόσμο που θα κληθεί αύριο από τους μικρομετόχους να πληρώσει για μετατροπή της εταιρείας σε λαϊκή βάση.
          Δύσκολα δεν τα ακούτε όλα αυτά; Μέχρι κι ο Ιβάν, πήγε και ζήτησε πάγωμα από τον Σαμαρά. Το ίδιο δεν θα ζήταγε κι ο Sugar, αν έμπαινε; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ; ΑΣ ΠΑΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΥΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΜΕΣΑ. Τι με νοιάζει εμένα; Σάμπως θα ξαναβρεθούν σε θέση διοίκησης κι έξω νάναι; Σάμπως δεν ξέρω, οτι άλλοι απατεώνες θα ξαναβρεθούν; ΣΤΑ 50 ΕΦΤΑΣΑ ΚΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
            Το θέμα είναι τι θα πει η πλανηταρχία. Πάιξε Ρώσε όπου θες, αλλά δεν θέλω θύλακες. Πάιξε κι εσύ που έσπαγες το εμπάργο. ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟ. Σαν το μικρό ελεφαντάκι που το είχαν δέσει με μια αλυσίδα σ' ένα πάσαλο κι αυτό έκανε βόλτες γύρω γύρω. Κι αυτό το πράμα του έγινε βίωμα. Οπότε κι όταν έγινε ελέφαντας κανονικός και μπορούσε να διαλύσει και την αλυσίδα αλλά και τον πάσαλο, αυτός παρέμεινε στους κύκλους αφού δεν πίστευε τίποτα.
          Όπως δεν πιστεύει ο Αεκτζής την λυτρωτική λύση. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ δεν ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2004. ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ σε σχέση με κάποιον Κατίδη. Που είναι μία: ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Κανονικό restart. ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΑΝΕ ΑΔΕΙΕΣ. Αλλοιώς πάμε για τις ιδέες του Έρτσου για το γήπεδο και την χρηματοδότηση που έχει βρει, που έχει πιάσει τους πάντες κορόϊδο. " Το δάνειο θα εξυπηρετηθεί σε 30 χρόνια, αλλά εμείς θα το έχουμε ξεπληρώσει σε 3, κι οπότε θα έχουμε cash flow για να κάνουμε μεταγραφές." ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΤΣΟΣ ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ; ΟΥΤΕ Ο ΑΒΑΞ ΝΑ ΗΤΑΝ.
           Φορτισμένος σταματάω. Δεν έχει πια καμιά σημασία τίποτα. Εγώ την αλήθεια την έγραφα και την θέση μου δεν την άλλαξα ποτέ. Όπως τότε που έκοψα το γήπεδο κι όταν τα είπα αυτά στον Κιντή, αυτός απλά μου είπε οτι ο κοντός ήξερε να διαβάζει ισολογισμούς. Κι εξακολουθώ να λέω για την πραγματικη απαλλαγή του Αεκτζή οπαδού ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, αλλά κι ο αντίπαλος κόσμος, ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ή μισούν. Και το πιο λυπηρό απ' όλα είναι, ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ - αυτοί οι ρομαντικοί - ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ακόμα ΕΤΣΙ.
                                          ΚΡΙΜΑ.
            Υγ. Τι θέλουν οι μικρομέτοχοι; ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΕΡ ΑΜΚ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΜΕ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΤΙΑ - που μας κάνουν όλους παράνομους στην ουσία - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ; ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΛΙΓΔΑ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ. ΓΙΑΤΙ; ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΜΑ; Δεν θα μιλήσω μηνύσιμα. Ακόμα ο μαλάκας δεν έχει έρθει στο πληκτρολόγιο μου. Απλά θα θυμίσω μια φράση του Albert Camus:
             " ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΔΥΝΑΣΤΗΣ. "

17 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ(ΟΥΣ ): ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ YOUTUBE;
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
    ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ Η " ΕΣΤΙΑ " ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ; ΛΟΓΩ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;
    Ε, ΣΑΣ ΛΕΩ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
    ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν διαφωνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας22 Μαρτίου, 2013 01:24

    Ενα δροσιστικό απόσπασμα από "σφηνάκι": (για την κλήση του εισαγγελέα στον η στους προέδρους ) "...Και βέβαια μέσα στο κακό, για τους πρώην, θα υπάρχει κι ένα καλό. Θα φανεί με τον πλέον επίσημο τρόπο το μέγεθος ευθύνης της κάθε διαχειριστικής περιόδου..."
    Το ΣΔΟΕ γιατί δεν σου έκανε για να μάθεις για τις διαχειρίστικές περιόδους,παρά η κλήση του ήταν αυτοκτονική; Γιατί τσίναγες με το ΣΔΟΕ ενώ τώρα ο εισαγγελέας ειναι "ευκαιρία";
    Τώρα, αφου υπάρχει εντολή σύλληψης και αυτόματη παραπομπή, κάνουμε την ανάγκη ¨ξεκαθάρισμα".
    Ρε τι κέρατο ειναι αυτός ο νεοΕλληνας; Να μη θέλει με τίποτα τον έλεγχο, να θάβει τα πάντα κάτω απ΄το χαλί,αλλά άμα τον τσιμπήσει η αστυνομια και ο εισαγγελέας,ε τότε "είναι μια μεγάλη ευκαιρια για να λάμψει η αλήθεια".
    Ολοι με ένα χωροφύλακα πάνω απ΄το κεφάλι τους έχουν μάθει. Αλλιώς δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΤΗΒΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΖΙ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΠΕΣΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ? ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ 1% ΝΑ ΕΡΘΕΙ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας22 Μαρτίου, 2013 10:31

    Ακάθεκτοι οι "φωστήρες". Βορίδηδες. Γεωργιάδηδες (οι της ΝΔ εγκεφαλικές βαριοπούλες) Ρεπόυσιδες Δήμου, Τσκαλώτοι,Γκότσιδες,Τατσόπουλοι, Παυλόπουλοι,Χριστοδουάκιδες και και και ... ΟΙ Φταίχτες.
    Αφού έσωσαν την χώρα, πλέον ασχολούνται με την "μαρτυρική" Κύπρο. Φέρτε Κύπρους να μιλήσουμε. Να αράξουμε μπρος στις κάμερες, να κανουμε αυτό που ξέρουμε,μόνο. Να πληρωνόμαστε για να μιλάμε.
    Ολα καλά καμωμένα.

    Προς "ανώνυμο": Παρά την πίκρα,- την οποία και εγώ αλλωστε εξέφρασα- για το αργόσυρτο του Μελισσανίδη, να πούμε ότι η περίπτωση ΑΕΚ δεν είναι ίδια με αυτήν του ΠΑΟΚ.Κανείς δεν γνωρίζει τα ακριβή νούμερα των χρεών της ΑΕΚ και ουδείς ξέρει τον αριθμό των εμπλεκομένων προσώπων. Ενω στον ΠΑΟΚ τα χρέη ήταν "αυτά", συγκεκριμένα δηλαδή, δεν μπορεί κανεις να πει το ίδιο για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι μπαινοντας κάποιος για διαχειριστικό- κανονικό- από το 2004, θα ανακαλύψει μαιμούδες. Γι'αυτό άλλωστε και οι τρεχοντες διαχειριστές του οικονομικού χάους, βγάζουν σπυράκια όταν ακούν για "ελεγχο".
    Οχι απαραίτητα γιατί έκλεψαν η κλέβουν και οι τωρινοί, (σίγουρα κάποιοι συνεχίζουν) αλλά γιατι αναλαμβάνουν με την εντολή-από τους μέτοχους-αμέτοχους- να μη σκαλιστεί τίποτα. Και να πηγαίνει το καράβι έτσι.Απο χρονιά σε χρονιά.
    Πέρα βέβαια από την "βεντέτα" που υπάρχει ανάμεσα στο εν λόγω κουρασμένο αιλουλουρειδές και στά αμέτοχα "μεγέθη", στο "κωλόπαιδο" και στον άλλον τον "τανάλια".
    Τώρα θα μου πεις, "να γαμηθεί η ΑΕΚ όσο πάει, για το γινάτι και το καπρίτσιο"; Τι να σου πω. Εδώ γαμιούνται κράτη ολόκληρα.

    Φυσικά, αγοράζοντας κάτι κάποιος έστω και "τζάμπα", πρέπει κάτι να 'δωσει. Για την υπεραξία, για το "brand name" κλπ. Κάτι αγοράζει δηλαδή. Εντάξει, να μη πληρώσεις σπασμένα άλλων,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ, Η ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ. ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. Την αγοράζεις, όχι γιατί είσαι μαλάκας, αλλά γιατί βλέπεις μια ευκαιρία.

    Αμα είναι να βάλουμε εμείς, ο κόσμος τα λεφτα, για να την πάρει ο Μελισσανίδης, τότε την αγοράζουμε και μεις. Το θέμα είναι να καταλάβει ότι είτε έτσι είτε αλλιως, θα πρεπει στην αρχη να τα "σπρώξει". Τι άλλο εννοέι όταν συνέχεια λέει " η ΑΕΚ χρειάζεται γεναία χρηματοδότηση" και ότι "τα 5-10- εκ. είναι ψύχουλα και έτσι δουλεία δεν κάνουμε"; Ποιος περιμένει να τα βάλει τα λεφτά εξ αρχής; Εγω; Ο κόσμος; Ο κόσμος κάνει την ΑΠΟΣΒΕΣΗ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Την επένδυση την κάνει ο επενδυτης. Με τις λέξεις θα παίζουμε;

    Βέβαια, έχοντας και τον "φόβο" του ήδη σουπερ επιτυχημένου, μη τυχόν και κάποιος τον πιάσει "κώτσο",τώρα που άσπρισε, συν του ότι όυτως η άλλως δεν χαρίζει ούτε ενα καρβέλι ψωμί, καταλαβαίνει κανείς ότι μάλλον πρεπει να μαζέψουμε λεφτά. Δεν το αποφεύγουμε. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ απευθείας, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. Αντι να πάμε στα Σπατα με ένα καρότσι 500αρικα, να πάμε στον Πειραιά.

    Και αυτό πάλι δεν είναι σίγουρο, ότι θα τον κάνει ιδιοκτήτη, αφού υπάρχει και η "βεντέτα" με τους αμέτοχους. Ε ας κάνουμε και αυτό. Να πάρουμε το άιμα πίσω για λογαριασμό του.
    Και για να μη τα πολυλογούμε, απόκριες είναι, να φορέσει ένας μια μασκα "τίγρη" να μπει στα Σπάτα και έτσι να γίνει η μεγάλη "αλλαγη" σελίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ .....ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΑΣΩ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ. ΤΙ ΞΕΝΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΟΣ ΡΕ ΣΤΗΒΕΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΕΙΧΕΣ.ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΠΡΙΝ ΔΗΛΑΔΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΖΑΜΠΑ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Και η πλάκα ποια είναι; Ότι αυτοί που κάνανε τα μεγάλα χρέη μπορούν να διωχθούν μόνο σαν πλημμέλημα !
    Βέβαια η προσωπική τους περιουσία όποια είναι αυτή,μπορεί να κινδυνεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας22 Μαρτίου, 2013 12:06

    Κατα τον Μάζη, η νέα "Κύπρος" είναι η Λετονία. Οπου βρίσκεται ανάμεσα σε Ρωσία και Γερμανία, "βλέπει" θάλασσα, και από το 2004 είναι μέλος της Ευρ. Ενωσης και από το 2009 είναι "μέλος" του ΔΝΤ μετ τα γνωστά μνημόνια κλπ.
    Δεν έχει άδικο.
    Χιλιοπαιγμένα έργα βλέπουμε άλλωστε.

    Χωρα 2.250.000 κατοικων, με το 30% εξ'αυτών να είναι Ρώσσοι.
    Το 50% του συνόλου των καταθέσεων στην εν λόγω-χώρα πλυντήριο, είναι μη Λετονών!
    Μόλις το 2011 πέρασε νόμος όπου εαν κάποιος καταθέσει πάνω απο 187.000 δολλάρια, αυτόματα γίνεται και "νόμιμος" "κάτοικος".
    Παρατήρηση: Το ποσο τραπεζικής κατάθεσης που διασφαλίζουν οι τροικανοί στην Κύπρο-όπως μάθαμε τελικά- είναι ΕΩΣ 100.000 γιούρω. Από κει και πάνω "κούρεμα".
    Ποσο το οποίο δεν απέχει και πολύ από τα 187.000 δολλάρια, όπου είναι το μίνιμουμ, ώστε να θεωρηθείς "νόμιμος" στο κρατίδιο της Λετονίας.
    Συνειρμούς κάνουμε.

    Η οποία Λετονία- παρεπιπτπώντως- κυρήχθηκε "ανεξάρτητη" το 1920 ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΜΑΖΙ.
    (αργότερα, το 1940, επίσης, οι Στάλιν και Χίτλερ εσυμφώνησαν, ο πρώτος να την πέσει στην Λετονία με την σύμφωνη γνωμη του δεύτερου. Ενα χρόνο μετα, το 1941, ο δεύτερος κόκορας, ο μαύρος, την "επεσε" στον πρώτο,τον "απώθησε" από το εν λόγω κοτέτσι,αλλα τελικά ο Στάλιν,το κόκινο κοκόρι επικράτησε και για 50 χρόνια το τωρινό κρατίδιο εθεωρείτω μέρος του ευρύτερου "χωραφιού" της ΕΣΣΔ.

    Εως τις αρχές του 2.000 οπου το εν λόγω "κοτέτσι" "ανακάλυψε" την "ελεύθερη" "αγορα", κατόπιν την Ευρ. Ενωση, μετα το ΔΝΤ και τα μνημόνια και τώρα θα γνωρίσει ημέρες δόξας,σαν νέα τραπεζική αποθήκη κλοπιμαίων.

    Οι "ενδιάμεσες" ΄χωρες-κοτέτσια" που διασπάστηαν από τον κορμό της κάποτε ΕΣΣΔ, θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο στα πράγματα τα επόμενα χρόνια. Οχι από αυτόβουλη θέση ασφαλώς,αλλά γιατί θα χρησιμοποιηθούν ως τέτοιες.
    Τυχαία δεν διασπάστηκε η ΕΣΣΔ και καθόλου τυχαία δεν δημιουργήθηκαν καμια δεκαρία "χώρες", από τα κομμάτια της ΕΣΣΔ, ανάμεσα στην Ευρασία και την Ευρώπη.

    Το "κλείδωμα" της Ευρώπης με την Ασία,απαιτεί κλειδαριές.
    Αυτο βέβαια, 'εχει σαν αποτέλεσμα να έχει θολώσει ο παραδοσιακός ψηφοφόρος,ένθεν και ένθεν, αφου χάνει τους πατροπαράδοτους ιδεολογικούς και κομματικούς μπούσουλες.
    Ο "δεξιός" συμπεριφέρεται σαν "αριστερός" και ο "αριστερός" σαν "δεξιός".
    "επέσατε θύματα αδέρφια εσείς"
    Μιλάμε για μεγάλες πλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας22 Μαρτίου, 2013 12:18

    Μη βιάζεσαι να αναθεματίσεις.
    Κάποια στιγμή θα έρθει. Είναι βέβαιο ότι θα ασχοληθεί.
    Μπορεί να περάσουν μερικά χρόνια, μπορεί και μερικοί μήνες. Που να ξέρω.
    Αλλωστε- κατ'εμέ τουλάχιστον- στα παπάρια μου, είτε έρθει, έιτε όχι.

    Αλλα είναι σίγουρο ότι έχει κατά νου να ξεπεράσει τον Μπάρλο. Γιατί αυτός θα είναι ο στόχος. Μακάρι. Καλό θα μας κάνει. Γήπεδο θα δουμε- και όχι μια παλιοεξέδρα που έφτιαξε ο απένταρος Λουκάς και επισης καμια δεκαρια πρωταθληματα θα δούμε και όχι μόλις τα 2-3 που είδε ο κακομοίρης ο Λουκάς.

    Αλλά ότι και να γίνει, και το Μαρακανα να φτιάξει, και 800 πρωταθλήματα να πάρει, ποτέ δεν θα γίνει Λουκας Μπάρλος, αφου ο "θείος Λουκάς" υποθηκευσε περιουσία και ζωή,στο όραμά του.
    Ενω ο άλλος θα έρθει σαν τον ΒαλκανοΑμπραμοβιτς. Εκ του ασφαλούς και από την ασφαλτο.
    Αλλα μη του το πει κανείς και κάνει πίσω. Σσσσσ....

    Δεν θέλουμε έναν ήρωα.Που να τον βρούμε; Θέλουμε έναν εγωιστή ψάχνουμε.
    Δεν βαριέσαι. Από ολότελα καλή και η "Παναγιώταινα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Ίσως κι εγώ δεν τα έγραψα καλά λόγω φόρτισης. Δεν απέκλεισα τίποτα πάντως απλά με κάτι χοντροκαβγάδες που γίνονται όπισθεν, ακολουθώ κι εγώ την γραμμή του παλμογράφου. Είναι αδύνατον να γραφούν τα όσα γίνονται. Το μόνο που αφήνω να μου ξεφύγει είναι το συναισθηματικό νταραβέρι κι ειλικρινά πιστεύω οτι καταλαβαίνουν όλοι, επομένως κι εσύ. Όταν θα καθαρίσει η κατάσταση - που είναι πολύ σύντομα ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΙΝΤΙΑΔΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ - τότε όλα θα τα βγάλω στον αφρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχω τις πληροφορίες του steven αλλά η λογική (και κάποιες ψιλό-πληροφορίες) λέει οτι δεν μπαίνει και καλά κάνει. Για εμένα το θέμα αυτό έχει λήξει και δεν περιμένω τίποτα. Η λύση (και μάλλον το πιο πιθανό να συμβεί) είναι λουκετο και Γ΄εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα Steve.Αν μου επιτρέπεις μια συνεισφορά όσον αφορά το κομμάτι των χρεών-υποχρεώσεων που αναφέρεις στην ανάρτηση:

    Tο νούμερο όσον αφορά το αγωνιστικό μέχρι 30/06/2012 συν κάποια τρέχοντα συμβόλαια, με ή χωρίς διακανονισμούς και χωρίς τα χρέη στο δημόσιο είναι 7.322.204 ευρώ.
    Τα λεφτά τον Ιούνιο ήταν 8.195.822 ευρώ αλλά ορισμένα έχουν καλυφθεί κυρίως από εκχώρηση τηλεοπτικών. Ο Δημητρέλος (η φετινή διοίκηση) δηλαδή κάλυψε περί τις 850 χιλιάδες.

    Τα νούμερα είναι χωρίς έξοδα κίνησης, χρέη προς διάφορους τρίτους, ΕΠΟ, Super League, λειτουργικά, προσωπικό, συντήρηση προπονητικού, ΟΑΚΑ, αμοιβές ΔΣ και Προέδρου ΠΑΕ, οφειλές προς την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και ασφαλώς χωρίς τα ενοίκια που οφείλουν στο Νοτιά για τα Σπάτα. Μαζί με αυτά, το νούμερο πάει στα 17.200.000 περίπου (αισιοδοξώντας ότι θα τηρηθούν οι διακανονισμοί και δε θα σκάσουν άλλες προσφυγες ή καταγγελίες συμβάσεων πχ από ΟΑΚΑ, δε θα ζητήσει τα ενοίκια ο Νοτιάς, δε θα "διπλώσουν" δόσεις κλπ)

    Σε αυτά τα λεφτά προσθέτουμε τις δόσεις για το άρθρο 44 (3.750.000), τα λεφτά από τις υπόλοιπες ρυθμίσεις ανά εποχές (από ρύθμιση Ορφανού, μέχρι ρυθμίσεις που έγιναν μετέπειτα από Ντέμη, Θανόπουλο, Αδαμίδη, Δημητρέλο) που ανέρχονται σε 13.500.000, τα χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία (5.400.000) και τέλος τη φετινή παντελώς απλήρωτη εφορία (πλην 44) που είναι άγνωστο που θα "κάτσει" αφού επικρατεί χάος.

    39.850.000 είναι το σύνολο χωρίς τη φετινή εφορία και χωρίς το 65% των φετινών συμβολαίων που είναι περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Η εφορία επαναλαμβάνω είναι άγνωστο πόσο και πότε. Χωρίς προσαυξήσεις πάντως μόνο τα συμβόλαια παικτών/προπονητών είναι 1.800.000 ευρώ για το δημόσιο, ενώ το χρέος προς ερασιτεχνική κυμαίνεται στις 800 χιλιάδες (το οποίο όμως εικάζεται ότι είναι λιγότερα αφού υπάρχει μια στοιχειώδης κατανόηση και μια ομαλή συνεργασία).

    Μίνιμουμ εν ολίγοις, ομιλούμε για 44,05 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων περίπου τα 26 εκατομμύρια είναι άμεσα απαιτητά, δηλαδή πρέπει να πληρωθούν αύριο το πρωί. Σε περίπτωση δε, που ισχύσουν όλα τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις σε δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και φορείς, τα χρέη μόνο προς δημόσιο και ταμεία ανεβαίνουν συνολικά στο ποσό των 48 εκατομμυρίων ευρώ και τα συνολικά χρέη σε 65,55 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2017.

    Αυτή είναι η δική μου πληροφόρηση (βάσει συγκεκριμένων στοιχείων και εκθέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, ας βγεί ο Κιντής να με διαψεύσει) και επάνω σ'αυτήν την ανάλυση στηρίζω το γεγονός ότι κανείς επιχειρηματίας δεν ενδιαφέρεται-επιθυμεί να ασχοληθεί και να επενδύσει στην ομάδα. Προσωπικά δίνω δίκιο και στο Μελισσανίδη και στο Νοτιά (παρά τα πολλά κατά καιρούς λάθη τους, ο ένας επικοινωνιακά, ο άλλος ως άμεσα εμπλεκόμενος αλλά σαν λιγότερο φταίχτης στο δικό μου ταμείο) που απέχουν από ποιοαδήποτε συζήτηση για τη σωτηρία της ΠΑΕ. Απλούστατα διότι η ΠΑΕ δε σώζεται. Και τους Βιντιάδηδες και τα λοιπά παιχνιδάκια του Παππά, τα ακούω βερεσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας22 Μαρτίου, 2013 15:50

    Προς J. Patikas:Μα με λουκέτο και Β΄, μπαίνει. Δεν υπάρχει θέμα.
    Είναι πάναπλο: Η ΑΕΚ έχει υπερχρέη. Αφού αυτά δεν πληρώνονται από κανέναν και αφού το κράτος δεν σε "ξανασώζει", τότε ΕΝΑ πράγμα μένει. Το φούντο. Δεν ξέρω αν είναι και ποδοσφαιρικό, η αν είναι μόνο εταιρικό. Μακάρι να χρειαστεί μόνο το δεύτερο και να επανεκινήσουμε σαν ομάδα, με κάποια συγχώνευση.
    Οπως και να έχει έτσι όπως έχουν τα πράγματα πλέον, ΔΕΝ υπάρχει άλλη λύση.

    Είχαμε και Γ.Σ σήμερα. Οι πέτσες και τα κόκκαλα πλέον έχουν απομείνει. Μιλάμε για επιθεώρηση."τρεις και ο κούκος".
    Και είπαν- τζάμπα είναι άλλωστε- να κάνουν αλλη μια ΑΜΚ 25 εκατομμυρίων άμα λάχει.
    Δημόσιας εγγραφής. Και με αλλαγή καταστατικού λεει.
    Κοιτάτε: Την ημέρα που "επεστρεψε ο Τζενται ο Βιντιάδης" και εν αναμονη ενημέρωσης του Παπα και επικείμενης συνάντησης και των δυό τους με τον Μελισσανίδη- ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ;- εκείνοι κάνουν λαικό άνοιγμα σαν να μην υπάρχει Βιντιάδης. Πως αλλιώς να στο πουν; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ. ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΣ ΣΕ "-ΑΔΗΣ".
    ΜΟΝΟ Ο "ΑΔΗΣ".

    Ο Δημητρέλος μας απέδειξε ότι όντως έιναι κατεστραμένος. Και απελπισμένος. Αφού μέχρι και αυτοβούλως πάει σε ΓΑΔΑ, μονος του απολογείται σε εισαγγελείς, και στη "ψειρού" μπαίνει άμα λάχει για 30 χιλιάρικα, προφυλάσσοντας τους πραγματικούς υπαίτιους της κατάντιας. Και για μερικά καλά μηνιάτικα ,ανακατεύτικε με τα πίτουρα.
    Και ζητάει και συγνώμη απ΄την οικογένεια του. Αντι να ανοίξει το στόμα του και να πει καμιά αλήθεια της προκοπής.
    Δεν φταις ανθρωπέ μου. Αλλά φταις.
    Οταν καλύτπτεις- με πίστωση χρόνου εννοώ- τις βρωμιές άλλων και πριν σφυρίξει η λήξη τους, εσύ παίζεις τις καθυστερήσεις, τότε τι άλλο εκτός από δυστυχής και φουκαράς μπορεί να είσαι.
    Κουτοθωμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χρηστο: Ουτε με λουκέτο και Β΄μπαίνει (που νομίζω είναι Γ΄ και όχι Β΄). Διότι μετά είναι θέμα γοήτρου και υπερηφάνειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Zastro: Καλώς τον ξανά κι ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή