Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ι Β Α Ν

            Είναι πλέον από τις αδυναμίες μου. Να το κρύψω; Γιατί; Μόνο κομπλεξισμό θα έδειχνα για το νέο αφεντικό του ΠΑΟΚ, που θα απασχολήσει ολόκληρη την Ελλάδα σε πολύ λίγο. Όχι μόνο οικονομικά και ποδοσφαιροκοινωνικά. Αλλά και πολιτικά. Εξ άλλου προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται - αφείστε τις μπούρδες οτι από πίσω του είναι ο Πούτιν - και ήδη απέκτησε το Μακεδονία Παλάς στην Σαλονίκη.
             Μα δεν είναι πίσω του ο Πούτιν; Είναι, όσο είναι και πίσω από τον Αμπράμοβιτς. Δηλαδή είναι, όταν του γνέψει ο Ιβάν. Φυσικά και θα σπεύσει ο γκομενιάρης όταν του πει ο επιχειρηματίας. Μόνος του, τι να κάνει; Το μόνο που μπορούν να κάνουν αυτού του επιπέδου πολιτικοί, είναι κανάς παγκόσμιος πόλεμος. Άρα είναι, αλλά τα λεφτά είναι του Ιβάν. Διότι είναι τεράστιος επιχειρηματίας ο τύπος κι άνετα όλες τις πληροφορίες για τις εταιρείες του μπορείτε να τις βρείτε στο διαδίκτυο.
           Και σαν επιτυχημένος λεφτάς, είναι απόλυτα λογικό να μην τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο κι ειδικά ο ΠΑΟΚ. Μόνο χασούρα πρόκειται να έχει εκεί πέρα κι ειδικά μάλιστα αν μπει σε κούρσα πρωταθλητισμού. ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ. Αλλοιώς τι να κάνει σαν ιδιοκτήτης του βορινού δικέφαλου; Να γλύφει τα σάλια του χάπια; Αδύνατον.
            Για κάτσε ρε Αβραμίδη. Μήπως γράφεις μαλακίες κι αντιφάσεις; Τον έβαλε κανείς με το ζόρι εκεί πάνω; Δεν έριξε ήδη ένα καράβι λεφτά; Θα κάνει ο ΠΑΟΚ κι άλλα τμήματα, που ενδιαφέρουν τον Ιβάν πιο πολύ;
            Όχι αγαπητοί κι αγαπητές. Και μην τρώτε κουτόχορτα. Τα λεφτά αυτά που πέσανε είναι απλά φυστικάκια για το μέγεθος του επιχειρηματία. Ήδη για το ξενοδοχείο τα είπαμε, όπως κι άλλα έχουμε ψιλογράψει για τα 5 εργοστάσια της ζάχαρης. Τον Σαμαρά τον είδατε στα εγκαίνια του κτίριου; Μήπως και ακούσατε και την απαίτηση του για διαγραφή των χρεών του παρελθόντος; Ναι βρε. Όλα αυτά τα μάθατε. Μυστικά ήταν; Δεν λέω τίποτα. Εξ άλλου έξυπνα παιδιά είστε. Μια μικρή λεπτομέρεια μόνο σας έφυγε: Οτι ο Σαμαράς πήγε εκεί στην εκδήλωση και κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε. Κανένας δεν έβγαλε ένα πανό για τα μέτρα ή για τις πολιτικές. Και ποιός να πήγαινε; Αθηναίος; Σιγά τώρα μην ξοδέψουμε και βενζίνη. Βρε ούτε ένας Σαλονικιός.
             Το κουμπί το πάτησε ο Ιβάν. Κι όλοι προβατάκια. Τι είναι ο Ιβάν; Κόκαλης, που μέχρι να μάθει έτρωγε τα γαμήσια από τον καπετάνιο; Ξου όλο το διοικητικό συμβούλιο, Γκαγκάτσης εκ των έσω για αχθοφόρος των πακέτων, και σύμβουλοι, τα πρόσωπα του. Όχι ελληναράδες κι άνθρωποι της πιάτσας δήθεν. Κανονικός Μέγας Αλέξανδρος, που μέχρι να πάει εκεί κάτω, είχαν πάει ανιχνευτές πριν ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
               Το ξενοδοχείο είναι δικό μου γήπεδο λαμόγια. Εσείς θα πάτε στην Τούμπα - μέχρι να την γκρεμίσω κι αυτήν - να κάνετε τους Μάου Μάου. Και μέχρι τότε θα κάνω δηλώσεις συμπάθειας για τον χάπια στα ρώσικα, θα του ζητήσω ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ φορά τίμιο πρωτάθλημα αλλοιώς..., θα φιλοξενήσω τον Αλαφούζο στο γήπεδο και δεν θα μιλήσει κανείς και θα παίξω με τον λαό. Δηλαδή την θύρα 4. Οι άλλοι που δεν είναι χάπατα, ούτως ή άλλως μαζί μου είναι.
               Κι έπαιξε. Γρήγορα. Μαστίγιο και καρότο. Τι ήθελε ο λαός; Τον Γκαρσία κι όχι τον Δώνη. Τι έκανε ο Ιβάν; ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. Τι να κάνει κι ο λαός; Πήγε να αποδοκιμάσει τον Δώνη. ΣΟΒΑΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΛΑΟΣ. Ο ΔΩΝΗΣ ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ; Ο ΔΩΝΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; Ο ΙΒΑΝ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΚΟΥΣΕ Ο ΔΩΝΗΣ;
               ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΩΝΗ. 400 κάργα ηλίθιοι κοντόφθαλμοι, που το μπλοκάκι του παρακείμενου μπάτσου κατέγραφε σαν ανεπιθύμητους πλέον. Ο Ιβάν, αυτό που ήθελε το πέτυχε.
              Και πού είναι το καρότο; Το τωρινό είναι το ισόβιο συμβόλαιο στον Σαλπιγγίδη και το αυριανό, το εξής προφανές: ΜΕΡΙΚΑ ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ( μαλάκας είναι να τον διώξει τώρα; Επιχειρηματίας είναι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ αλλά ξέρει οτι κανείς σοβαρός δεν αναλαμβάνει τώρα ) ΚΑΙ ΠΙΣΩ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ . Δηλαδή μυστικοσύμβουλος του για μπάλα και ποιότητα αγοραπωλησίας παικτών και πού και πού να πηγαίνει και σε κανά αντίστοιχο δωματιάκι για να ηρεμεί και τίποτε καινούργιους περίεργους.
               Κι είχα πει οτι θα πήγαινα πολιτικά. Ελπίζω να μην μπερδευτήκατε. Έτσι πάω με αφορμή τις κινήσεις του Ιβάν. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. Κινήσεις ηγέτη, που όταν ξέρει να διοικεί, ΑΠΛΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. Και κινήσεις, που αν καθίσετε και τις μελετήσετε, δεν είναι προϊόν marketing, ούτε μεθοδευμένες βάσει κάποιας επιστήμης που διδάσκεται στο Harvard. Είναι κινήσεις πηγαίες, βγαλμένες μέσα από την ζωή κι από την εμπειρία του Πόντιου στα όσα αντιμετώπισε για να στήσει την περιουσία του. Παντού τα ίδια άκουγε ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΑΟ κι έτσι έμαθε να κόβει φάτσες. Αλλά να βρίσκει και τους ταραξίες μέσα στα μαγαζιά του, που 100% ένας τέτοιος ήταν κι ο Γκαρσία πλέον βάσει ηλικίας μέσα στο χαμηλό επίπεδο του τερέν, αλλά θα είναι πολύ χρήσιμος για δεξί του χέρι. Όταν δηλαδή θα φάει τον Δώνη, γνήσια ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ ( οι καλύτεροι πιστολάδες ). ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ : " Έμαθε ο Σαβίδης. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΙΣΩΣ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΕΥΤΥΧΩΣ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΞΑΝΑ."
             Καθαρίζει λοιπόν ο ηγέτης το μαγαζί, κάνει τα κουμάντα του για να έχει τον στρατό του αύριο που θα χτυπηθεί σε κάποιες δουλειές κι εύκολα εξαφανίζει και την ουισκάτη ατάκα του "...αν δεν πάρετε πίσω την ποινή στον Σάλπι αποχωρώ..." Μα δεν ήρθε για να φύγει. Ήρθε για να μείνει και μάλιστα γαμιώντας. Γιατί του ξέφυγε η κουβέντα; Όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες κάποια στιγμή κι όλοι θέλουν να δείξουν γρήγορα το εκτόπισμα τους. Ειδικά αν παίζουν απέναντι σε χαρτοπετσέτες. Που βάλανε όργανα ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ. Κι ήταν λάθος καθαρά ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ.
               Αυτό το οποίο θα ήθελα να κρατήσετε, είναι οτι ο άνθρωπος δεν είναι πειρατής με την αυστηρή έννοια του όρου. Μπορεί να τα ρίχνει στο κλωτσόσφαιρο για παράπλευρα οφέλη, αλλά δεν είναι χάπιας που πολύ σύντομα θα τα μαζέψει για να μην τον μαζέψουν ( η γνωστή μέθοδος που προστατεύει το σύστημα τους ανθρώπους του ). Το μαγαζί ΠΑΟΚ το νοικοκυρεύει αφού βγάζει την γνήσια ποντιακή φύση του. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ. Κι είναι κιμπάρικη. Τέτοια που ταιριάζει σε Μακεδόνες. Και τέτοια που θα αναγκάσει νότιους, να πάνε μαζί του.
                          Πάντα παίζει και το πού μεγάλωσε κάποιος.
          ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΡΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΤΙΚΟΒΙΟΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.
         ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ, που απορρόφησαν και τους εγκληματίες που σίγουρα φύγανε από εκεί. Απ' όλα έχει ο μπαξές.
                 ΚΙ ΑΠ' ΟΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ. ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΣΩΤΗΡΑ. Ενώ ο γνήσιος, θέλει εχθρούς. Για να χορέψει πυρρίχειο μόνος του, κι όχι να βάλει συγκροτήματα να χορεύουν για την πάρτη του.
                 Υγ1. Αν προχωρήσω, θα γίνει της πουτάνας. Οπότε το κόβω και περιμένω τον Βιντιάδη να ενημερώσει τον Sugar για τις προθέσεις του Κιθ.
                 Υγ2. Νέοι φάκελλοι στον Αλαφούζο. Όλες οι διαφημίσεις ήταν Aegean. Το είδατε; Ποιά είναι ακριβώς η δουλειά του μπαμπά του καναλάρχη ;
                  Υγ3. Την καλημέρα μου μαζί με όλους τους παρασκηνιάρχες.

16 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας21 Μαρτίου, 2013 00:46

    Το "καρότο" τους το είχε ήδη δώσει με τα 25 μύρια που έσκασε για ΑΜΚ.
    Με τόσα λεφτά, 10 Γκαρσία διώχνεις. Και ο κόσμος να βαρά το κεφάλι του στους τοίχους.
    Αν δεν είχε βάλει μια, και σαν άλλος ένας Αλαφούζος, έκανε αυτά που κάνει, θα τον είχαν παρει με τις κλωτσιές.
    Το "δικαίωμα" λοιπόν, τα "πρωτεία" που λέμε και στο χαρτί, τα έχει πάντα αυτός που έχει τα "πακέτα".Και τα δείχνει.
    "με τον παρά μου" που λέγαν και οι παλιοί. "Και σεις σύνδεσμοι και σεις θύρες και σεις οργανωμένοι και ανοργάνωτοι, σας γράφω στα παπαρια μου".

    Αν και στο κείμενο σου αδερφέ, βλέπω μια πίκρα,για τον Κοκκινιώτη Πόντιο, τον επονομαζόμενο και "τίγρη", ο οποίος φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στις συνθήκες πάρκου, και κάνει τα βήματά του, προσεκτικά, σαν κοάλα στον ευκάλυπτο.
    Και θα ήθελες από αυτόν -όπως και γω άλλωστε-να ενεργήσει σαν άλλος Ιβάν,δηλαδή, πρώτα να πάρει την ΑΕΚ και μετά τις δουλειές, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ και κυρίως αφού ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.
    Εκτος και αν...

    Ισως βέβαια-αν έχω καταλάβει καλά το κείμενο- και να τον πικάρεις για αυτή του την εμμμονή με την "τακτοποίηση" και με την αργοπορία, λες και είναι γρια καντηλανάφτρα σε ξωκλίσι που θέλει ένα τέταρτο να παει από το ένα μανουάλι στο άλλο.
    Αν είναι έτσι, συμφωνώ και γω.

    Αγνώρηστος. Αναγκαστικά βέβαια, αφου εκει που στα 40 σου κυνήγαγες διαιτητές στα αποδητήρια, πρεπει τώρα, περασμένα 60, να κυνηγάς τις δημοπρασιες της sotheby's,μπας και κρεμάζεις κανένα Mone πάνω απ΄το κεφάλι σου. Λες και ξερεις τι έιναι.
    (Ασχημο πράγμα το πολύ χρήμα. Εγω σας τα λέω, δεν με ακούτε).

    Αμα είναι ΠΡΩΤΑ να πάρεις τον ΟΠΑΠ, μετά να πάρεις τα πετρέλαια, να πάρεις 5-6 λιμάνια, το Αεροδρόμιο, τα φρουτάκια, το φυσικό αέριο την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ,τον ηλεκτρικό,να πάρεις το πλοίο Πέραμα- Παλούκια,να πάρεις 3 τράπεζες, 2 κανάλια 3 εφημεριδες ΚΑΙ ΜΕΤΑ να πάρεις την ΑΕΚ, ΧΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ.
    Ετσι την παίρνω και γω και την δίνω στο γυφτάκι των φαναριών.

    "Και τι να κάνουμε"; Σωστά. "αφου σωτήρες θέλετε,καλά να πάθετε" θα πει άλλος. Επίσης σωστά. Και αφού ο κόσμος δεν νοιώθει ότι πρέπει να πάρει μετοχές και να λαικοποιηθεί η "αρρώστια" μας.Σωστό κα αυτό.
    "Και αφού στη "μάνα" ειναι ένας ΑΕΚοδιώχτης". Πολύ σωστά επίσης.
    "Και αφού κάτι μαλάκες γκρέμισαν γήπεδα και κάτι αλλοι μαλάκες επέλεξαν Ζούπες", Επίσης σωστό κι'αυτό.
    Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.
    Γι'αυτό περιμένουμε.
    Περιμένοντας του Βαρβάτους.
    Που το "γκρρρρ" έγινε "νιάου", αλλά το χρώμα στις ρίγες δεν αλλάζει, παρόλη την ηλικία. Παραμένουν κιτρινομαυρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λιάνα Κανέλλη
    ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ

    Λέξεις.
    Λατρεύω τη σιωπή,
    κι όμως κι αυτή
    είναι μια λέξη…

    Δεν’ ειν’ η ύπαρξη,
    παρά μια σύμπτωση
    στη γαλήνη του απόλυτου.
    Ένα απρόοπτο
    στο χάος του κενού.
    Και με το φως
    γεννήθηκε ο νόμος των πιθανοτήτων,
    ιδρύθηκε το βασίλειο
    των διαβαθμίσεων της σκιάς.

    “Ποιητική ανθολογία της νέας ελληνικής γενιάς” της Άγκυρας (1971)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας21 Μαρτίου, 2013 02:29

    "Αν η σιωπή ήταν χρυσός, οι μουγκοί θα ήταν βαθύπλουτοι"
    Χρήστος.

    Τρομερό! Ο δήμαρχος Θάσου έβαλε χαράτσι στην...ΔΕΗ και στον ΟΤΕ για τον χώρο που καταλαμβάνουν οι κολώνες στους κοινόχρηστους χώρους, οι οποίοι ανήκουν στον δήμο!

    "και πόσο θα πηρώσουν; Από τι εξαρτάται;" ρωτά ο δημοσιογράφος.
    "έχουμε στείλει στις δυο αυτές εταιρείες το αιτημα και αναμένουμε απάντηση τους, να μας πουν δηλαδή πόσες κολώνες έχουν στην περιφέρια μας ,ωστε να τους φορολογίσουμε αναλόγως"!
    Αριστος.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας21 Μαρτίου, 2013 11:51

    Γεια σου Μόγλη.
    Σήμερα να πλύνεις τις πατούσες σου. Ερχεται ο Βιντιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ πίκρα, ΚΑΙ απογοήτευση, ΚΑΙ πικάρισμα. Απ' όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΒΕΝ?
      ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΤΙ? ΑΝ ΘΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.

      Διαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας21 Μαρτίου, 2013 15:29

    Βέβαια το έχει παρακάνει με τα κασκόλ στο λαιμό ο Ιβάν ,αλλά τινακάνει, ότανπρέπει να πέισει για την ΠΑΟΚοφροσυνη του και τους πιο ...δύσπιστους. Αυτούς δηλαδή που δεν τους αρκούν τα πακέτα, αλλά θέλουν και...πίστη.
    Η "καθοδος" Σαββίδη,ασφαλώς έχει και τις "ευλογίες" του Κρεμλίνου. Με αυτην την εννοια είναι ορθό και καθόλου λάθος να λέμε ότι "από πίσω είναι ο Πούτιν".
    Τα λεφτά και οι μπίζνες, είναι δικό του θέμα. Αλλά δεν "ανακάλυψε" μόνος του την Ελάδα.
    Την χρεοκωπημένη Ελλάδα. Δηλαδή τον παράδεισο των επενδυτών (εντος και εκτός εισαγωγικών.)
    Τον χρεοκωπημένο ΠΑΟΚ, την υπερχρεωμένη ΣΕΚΑΠ και το επίσης τυρρανισμένο "Μακεδονία Παλάς" στόχευσε για αρχή.

    Ασφαλώς και όλοι θα προτιμούσαμε να "γαμηθούμε" η να "αραβωνιστούμε" με η από Ελληνες παρά από Τούρκους, Κινέζους η Γερμανούς.
    Αρα καλως πράτει ο Ιβαν, και μακάρι το παραδειγμα του να το ακολουθήσουν και αλλοι. Ομογενείς και μη.
    Αλλωστε είπαμε, είμαστε "Ελ Ντοράντο" ευκαιριών.

    Και είναι τραγικά ειρωνικό,στην τραβεστί πολιτικά Ελλάδα, να βλεπουμε το εξής "παράδοξο". Οι -λεγόμενες- "σοσιαλιστικές" κυβερνησεις να αποστρέφονται την Ρωσσία και οι -λεγόμενες- "δεξιές" να ερωτοτροπούν αδιακρίτως με το Κρεμλίνο.
    (φυσικά όποιος δεν έχει κομματικά-οπαδικά γυαλιά, αντιλαμβάνεται το γιατί)
    Η δεξιά του "αργού" Καραμανλή του ανεψιού, εστρεψε κατα την Ρωσσία, αμα τι αναλήψει των καθηκόντων της. Την "σφουγγάρισαν" με τα "Βατοπεδια" και ήρθε ο άλλο βλάκας, ο οποίος τορπίλισε τις επαφες με τον Πούτν,όντας πρόεδρος του "Σοσιαλιστικού" ΠΑΣΟΚ. Τον "ξεκουράζουν" με την σειρά του και αυτόν και έρχεται ο άλλος βλάκας, με την Δεξιά-κατά τα άλλα- ΝΔ και επιχειρεί- με πιο αργό και διακριτικό είναι αλήθεια τρόπο- μια επανασύνδεση, μια επανένωση με την φίλη Ρωσσία.
    Και όσο ερχόμαστε πιο κοντά με την Ρωσσία, τόσο μικραινουν και τα ποσσοτά αλλά και οι φωνές του ΚΚΕ! Απίστευτα πράγματα.
    Αυτό που μένει,είναι να δούμε σε λίγα χρονάκια το ΠΑΜΕ να τραβά καθε τόσο στην πρεσβεία της Ρωσσίας και να χαιρετίζει την εκλογή του συντρόφου προέδρου του Λευκου Οίκου.
    "σε πήρε κάποτε η Δύση, σε ξαναφέρνει η Ανατολή"
    Νασνταρόβια!
    Μας "πετάνε" οι Αμερικάνοι από πάνω τους και μας "δίνουν" στη Ρωσσία;
    Επαψε να ισχύει η "χαρτοπετσέτα" της Γιάλτας;

    Στον πόλεμο που γίνεται, εντος Ευρώπης, ειναι καλο να δούμε και το εξης,μιας και το σύστημα" "αστραπιάιος πόλεμος" (Blitzkrieg) που εφάρμοσαν στην Κύπρο, σαν στόχο έχει, όχι την Ρωσσική επιρροή στο νησί, αλλά αυτην που επεκτέινεται στον Νοτιοαναατολικό άκρο της Μεσσογείου, ημών συμπεριλαμβανομένων.
    Η είσοδος Ρωσσικών κεφαλαίων στην καθιμαγμένη Ελλάδα, φαίνεται να είναι ο...στοχος της Αμερικής ,που -όπως πάντα- βάζει "μπροστά, σε ρόλο "μπράβου" την Γερμανία να "δέρνεται" με την Ρωσσία (το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν) ώστε τελικά να μοιραστουν τα κλοπιμαία,τα ασιμικά Ρώσσοι και Αμερικάνοι (θα ήταν φαιδρό το να πιστεύει κανεις, ότι με την κολοσσιαία Gazprom πανω απ΄το "κεφάλι" σου, εκείνη δεν θα πάρει λεόντια μεριδα από τα διαριγμενα-ξανά- ιμάτια) Αυτό μέχρι και τους Αμερικάνους βολέυει. Ολα είναι θεμα...αποστάσεων. Ειδικά αμα εχεις να κάνεις όχι με τηλεπικοινωνίες και ασυρματες τεχνολογίες, αλλά με αγωγους και γεωφυσικες πηγές.

    Και εφόσον η Ρωσσία -όπως άλλωστε διεμήνυσε- δεν θέλει να τεθέι αντιμέτωπη με την Ευρ. Ενωση, θα την πληρώσουν οι γνωστοί, νταβάδες. Αυτοί άλλωστε που, ούτως η άλλως, κάθονται στο "στομάχι" πολλών χωρών. Κανεις δεν θα στεναχωρηθεί.
    Και όπως είπε και ο Λίνεκερ "...στο τέλος, το "ξύλο" το τρώνε πάντα οι Γερμανοί". Και από τους παθούντες και από τους -για το ξεκάρφωμα- "τιμωρους" τους.
    Οι γνωστοι μαλάκες των τελευταίων 100 χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας21 Μαρτίου, 2013 15:48

    Προς Steven: Σε καταλαβαίνω. Τα ίδια και εγώ.
    Κυρίως απογοήτευση. Ανεξάρτητα για το αν τελικά έρθει. Που είναι και το πιο πιθανό.
    Η εικόνα που ξέραμε πέθανε. Καθότι η ηλικία βλέπεις αλλα και το βάρος της περιουσιας πλέον το οποίο τον τραβά πίσω. "Τι θα πει και ο κύκλος, αν κάνω καμια μαλακία" και τα λοιπά.
    Νομίζει ότι δίνει εξετάσεις μπρος στα μάτια των "τζακιών" μάλλον.
    Στα γεράματα εξετάσεις;
    Αντι να κοιτάς το ζάχαρο και την πιεση, κοιτάς τι θα πει "ο κύκλος σου";

    Μας μένει πλέον η εικόνα αυτή, του αργόσυρτου του μεμψιμοιρου, του καχύποπτου, του σχολαστικου, του υποχόνδρια μικροβιοφοβικού.
    "να μιλησω με όλους και με όλα και κατόπιν βλέπουμε.Να πέράσει και λιγο διάστημα,έτσι για "αέρας", μπας και αποφύγουμε καμια αναποδιά και μετα ξανασυζητάμε και αν έιμαστε όπως πριν η και καλύτερα, τότε ειίναι πολύ πιθανόν και εάν βέεβαια συμφωνησουν ολοι και κάτσουμε ολοι μαζι κάτω και επισης παρουμε και τις διαβεβαιώσεις από την πολιτεία και αναλόγως πράξωμεν..."
    ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΙΣΑ.
    Μιλάμε για μετάλλαξη.

    Δεν μας πολυχαλά, πάντως για τον εξής λόγο. Και αν τον δεις να του το πεις, αν δεν το έχει ψιλοκαταλάβει: Οτι μέχρι και πριν καμιά 10αρια χρόνια θέλαμε κύριως τον Μελισσανιδη αυτόν καθ'αυτόν και κατόπιν τα -όποια- λεφτά του.
    Για λόγους ουσίας.
    Σήμερα, θέλουμε κυριως τα λεφτά του- δικά του η άλλων- και κατόπιν τον ίδιο τον Μελισσανίδη.
    Για λόγους "ντεκόρ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Συνελήφθη ο Δημητρέλος της ΑΕΚ για χρέη 170 εκατ. ευρώ! Καταζητείται κι ο Ντέμης!
    Αποκλειστικές πληροφορίες στο planet-greece

    Το κράτος κάνει αποφάσισε να τελειώσει μια και καλή το κεφάλαιο ΑΕΚ και πλέον οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν στο planet-greece κύκλοι τόσο από το υπουργείο Οικονομικών όσο και από το αρμόδιο υπουργείο Αθλητισμού, είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να "τελειώσει από την Superleague και να υποβιβαστεί στην Δ' κατηγορία"....




    Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, σήμερα το πρωί συνελήφθη ο 54χρονος πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος για συνολικά χρέη προς το δημόσιο ύψους 170.865.122,00 ευρώ. Τα χρέη αφορούν την ΠΑΕ ΑΕΚ, για την περίοδο που ο ίδιος ήταν πρόεδρος της ομάδας.

    Όμως, σύμφωνα με κύκλους τόσο από την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, αλλά και νομικούς κύκλους από την ΕΠΟ, με αυτή την σύλληψη άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου, αφού θα πρέπει για τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ να συλληφθούν όλοι όσοι έχουν διατελέσει πρόεδροι της ομάδας, από το 2004 μέχρι σήμερα! Οι ίδιες πηγές εξομολογούνται στο planet-greece ότι στο κάδρο το συλλήψεων βρίσκεται τόσο ο Ντέμης Νικολαΐδης για χρέη 33 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ, που αφορούν μη απόδοση ΦΠΑ προς το δημόσιο, όσο και των Θανόπουλου αλλά και Αδαμίδη.

    Στο κυνήγι των χρεών της ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει μπει και το ΣΔΟΕ, αφού όπως έχει διαπιστωθεί, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί επισήμως, από το 2009 μέχρι σήμερα η ΠΑΕ δεν έχει υποβάλει φορολογική δήλωση και των ερώτημα που γεννάται είναι πώς προχωρούσε στην έκδοση εισιτηρίων, δεδομένου ότι δεν είχε φορολογική ενημερότητα! Όλα τα στοιχεία είναι γνωστά στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες. Όμως για άγνωστο λόγο η διεκδίκηση των χρεών από το δημόσιο αργούσε.

    Σε περίπτωση που ισχύουν τα παραπάνω, δημιουργούνται πολλά ερωτήματα σχετικά με την πώληση της πολυτελούς κατοικίας, από πρώην πρόεδρο της ομάδας, με τα χρήματα που εισέπραξε να είναι άγνωστο πού έχουν καταλήξει. Ήταν, άραγε, ενήμερος από κάποιον κυβερνητικό παράγοντα ή κρατικό αξιωματούχο για την επικείμενη μπόρα;

    Όπως και να'χει, οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρουν την μορφή χιονοστιβάδας.

    ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας21 Μαρτίου, 2013 17:26

    Oχι ρε πούστη μου. Τώρα βρήκαν, που θα έρχετω ο "έτοιμος" Βιντιάδης... και άυριο η Γ.Σ. πάει για βρούβες.
    ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ!!!
    Λευτεριά στον Δημητρέλο.

    Σημ: Τα "170" αφορουν το σύνολο του ποσού που μπηκε προς ρύθμιση στο άρθρο 44. Δεν ισχύει το νούμερο.
    Ουτε και Δ Εθνική "παίζει", αφού καταργήθηκε.

    Οπως και να έχει,πρέπει να ακολουθήσουν και οι τρεις προηγούμενοι, "πρόεδροι", οι Νικολαίδης Θανόπουλος Αδαμίδης.
    Το πως άνοιγαν μαγαζιά και το πως πωλούσαν βίλες, πως απόκτησαν ΑΦΜ και πως σφράγιζε εισητήρια η ομάδα.
    Δεν είναι σωστό- αλλά και ούτε νομικά στέκει- το να τα φορτωθεί όλα ο Αντρέας. Ο άμυαλος Αντρέας.
    Βρέθηκε η λύση για να σωθεί ο Αρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας21 Μαρτίου, 2013 18:47

    Anakoinosi tis PAE: Καμιά ευθύνη δεν φέρει η παρουσα διοίκηση και ο Δημητρλέλος για χρέη που δεν γεννήθηκαν επί των ημερών της.
    Για χρέη που δεν γεννήθηκαν ναι. Για χρέη που μεγάλωσαν, η που ενώ ηταν μεγάλα τα βοήθησε να πάνε στο σχολείο, έχει.
    Χρέη αναλάβατε. Τα φέρατε εις πέρας; Οχι.
    Ε τότε τι φωνάζετε;
    "καλέστε και τους άλλους" λέει η ΠΑΕ. Που τα "γέννησαν"
    Οπερ και εγένετω.
    Εν τω μεταξύ, επίσημα λέγεται ότι ο εισαγγελεύς εκαλεσε για capucino και τους άλλους τρεις.

    Να αλλάξει το σύνθημα:
    ΑΕΚ = Κύπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Τα πάντα χαλάσανε αγαπητέ. Κι όχι μόνο εκεί.
    Και γιατί να μην το πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://oi47.tinypic.com/ztye07.jpg

    Αφιερωμενο στον blogger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ολες οι απαντησεις για το Κατιδι
    https://www.youtube.com/watch?v=1urIP1JLYqU

    αφιερωμενο σε ολους εσας τους ψυχοπονιαριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επεσες διανα.Πρεπει να την κρατησω κειμηλιο τετοια φωτο.

      Διαγραφή