Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΙΔΙΑΔΑ

             Δουλειά δεν είχε ο διάολος γαμούσε τα παιδιά του. Αυτή είναι η αλήθεια κι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Χωρίς καμία διάθεση να καταδικάσω κάποιον ή να τον αφήσω ξέφραγο αμπέλι και να κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Και βέβαια δεν μπορώ να βάλω στο τερέν το θέμα δημοκρατία ή ελευθερία ή ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο καθένας. Να μην σας μπερδεύω όμως με περιττές αράδες.
             Διότι έχω θέση. Και θεωρώ την ποινή στην Παπαχρήστου απείρως βαρύτερη από αυτήν που θα φάει ο Κατίδης, τον οποίον προσωπικά τον " σκέφτομαι " τώρα που θα διασυρθεί. Διότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Και φοβάμαι μην τυχόν κι έχει την κατάληξη που είχε ο Δίντσικος τότε παλιά. Δεν θέλει και πολύ.
           Γιατί τα λέω αυτά; Διότι η αθλήτρια, έγραψε κάτι σε προσωπικό της χώρο. Που μπορεί να μπαίνουν και να την διαβάζουν κάποιοι, αλλά αυτοί οι κάποιοι αν δεν την γουστάρουν άνετα δεν ξαναμπαίνουν. Την κάνουν delete ή ό,τι άλλο θέλουν. Ας πούμε της γράφουν μπινελίκια κρυβόμενοι πίσω από μια ψεύτικη ταυτότητα, όπως πολλές φορές γίνεται κι εδώ μέσα. Και τελικά, ο μόνος που κινδυνεύει είναι αυτός που γράφει επώνυμα και κανείς άλλος. Ίδια κατάσταση με τον επιχειρηματία στην Ελλάδα, που από όλη την εταιρεία είναι ο μόνος που δεν κάνει τίποτα σύμφωνα με το ιδιότυπο κομμουνιστικό δόγμα που κατά περίεργο τρόπο  πρεσβεύει και υπερασπίζει μόνο αυτό - μαζί με τα λοιπά κόμματα που απολογούνται σε αυτό - την εδώ τοπική δημοκρατία και τα λοιπά κουραφέξαλα.
          Και ουδέποτε πρόκειται να μπερδέψω το δημόσιο διαδικτυακό μέσο γνώμης κι επικοινωνίας με το γήπεδο. Διότι στον υπολογιστή, όπως και στα ΜΜΕ, υπάρχει το δικαίωμα του ζάπινγκ. Κάτι σαν την ψήφο ανά τετραετία για τους πολιτικούς. Ο κόσμος έχει την άνεση της επίθεσης αλλά και της άμυνας. Στο γήπεδο όμως, δεν έχεις τίποτα. Ο κάθε μαλάκας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Είτε να μιλήσει για τον Μωάμεθ, είτε για τον Χριστό είτε για τον κανιβαλισμό. Κι ειδικά άμα έχει πετύχει και κανά γκολ, κι οπότε η αμεσότητα της προσοχής του οπαδού - που κατά τεκμήριο είναι μαλάκας ( μέσα κι εγώ ) - βρίσκεται ακριβώς πάνω στον τύπο που θέλει να εκφραστεί.
           Το γήπεδο λοιπόν, ΔΕΝ είναι προσωπικός χώρος κανενός. Κι έχει κανόνες και συμπεριφορές. Αδιάφορο αν οι ελληνικοί θεσμοί εφαρμόζονται επιλεκτικά, επειδή ζούμε - ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΑΣ - σε μπουρδέλο. Ο παίκτης λοιπόν, ή ο συγγραφέας, ή ο οποιοσδήποτε, θα πρέπει να γνωρίζει τον ορισμό του χώρου στον οποίο πηγαίνει για να κάνει την παράσταση του. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ( μουσικής, γλυπτικής, ηθοποιίας κλπ ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ , κατά την γνώμη μου ανήκει σε προπαγάνδα κόκκινου ή μαύρου επιπέδου.
          Διότι έχω βαρεθεί να ακούω για τον τάδε οτι είναι υπεράνθρωπος ή θεός, επειδή ζωγραφίζει καλά ή τραγουδάει καλά ή γράφει τρομερή μουσική. Έχω βαρεθεί να ακούω νουθεσίες από κοντοβράκηδες ή από ρασοφόρους. Φυσικά και έχουν δικαίωμα να πουν ό,τι θέλουν. Πού; ΣΕ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ και δεν θα κάνω και ψυχανάλυση για το ποιός είναι εν γνώσει του θύτης ή κατά λάθος. Ο Κατίδης λοιπόν στο γήπεδο θα παίξει μπάλα και μετά θα κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι και την πάρτη του. Το ίδιο κι ο Λουτσιάνο παλιότερα που μας είχε γαμήσει με τον θεό που σώζει ή τους άλλους με τα αντιρατσιστικά συνθήματα στα μπλουζάκια τους.
         Σαν τις καμπάνιες της ΟΥΕΦΑ που γίνονται εν χορώ. ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΙΓΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΦΕΪΓ ΒΟΛΑΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
         Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο. Αν έχει αποτύχει ολάκερη η κοινωνία καθώς και το εκπαιδευτικό σύστημα της να διαμορφώσει ειλικρινή κριτική σκέψη ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
        Που σίγουρα κάτι τέτοιο έχει γίνει. Δεν έχω καμιά αμφιβολία. Αλλά έχει γίνει μονομερώς. Σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Είτε της μόδας, είτε εκεί που υπάρχει πρόβλημα. Οπότε έχουμε κατάλυση της ελευθερίας της σκέψης και της έκφρασης.
        Με την εξής αίρεση όμως : Πόσοι δικαιούνται ελεύθερη γνώμη ( για την σκέψη δεν μπορώ να κάνω πολλά ); Όλοι; Ποιός το είπε αυτό; Επειδή υπάρχει ισότης ψήφου; Μα κι αυτό προϊόν της σημερινής κατάντιας δεν είναι; Αυτής της δημοκρατίας που ελέγχεται από μια πολύ συγκεκριμένη μειοψηφία. Και που κατευθύνεται κατά βούληση.
           Υπό αυτήν την έννοια λοιπόν, δέχομαι τον χαρακτηρισμό του ρατσιστή έναντι του μαλάκα. Υπό άλλη έννοια - αυτή του δημοκράτη -, δεν μπορώ να στείλω στα Τάρταρα όλον αυτόν τον κόσμο που ψήφισε χρυσή αυγή. Υπό τρίτη έννοια, δεν δέχομαι την ρήση κύρια των παλιών πασόκων οτι " η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα ...και δεν κινδυνεύει..."ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.
          Και σταματώ εδώ, απλά καταθέτοντας την δική μου άποψη : Την δημοκρατία όπως και τον θεό, τα έχεις μέσα σου. Η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα που απαιτεί χοντρή παιδεία και δεν επιβάλλεται με τιμωρίες και αφανισμούς. Αυτό το απίθανο κοντράστ που βλέπουμε σήμερα στην βουλή που χιτλερικοί και κομμουνιστές κάθονται στα εδρανάκια και μιλάνε.
                          Εύχομαι καλά κούλουμα ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ κι όχι μέχρι του χρόνου. Είπα " εύχομαι " έτσι; Δεν είπα " ελπίζω ".
            ΥΓ1. Η απόλυτη μαλακία της ΑΕΚ. " Είτε το συμβόλαιο του Κατίδη διακοπεί από υπαιτιότητα της ΑΕΚ είτε από δική ΤΟΥ, ο Φωτίου θα πάρει λεφτά." Πάλι καλά που ο Κατίδης δεν έκαψε τα γραφεία ή δεν δολοφόνησε κάποιον. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΗ ΨΗΦΟ ΜΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
                ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΙΜΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΚΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΑΝ και ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ αλλά και ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.
              ΥΓ2. Γιατί τηρούνται επιλεκτικά οι νόμοι; ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.

30 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΤΕΜΗΣ,ΕΝΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ,ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕ ΤΡΑΒΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΖΟΡΙ.

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ
    ΟΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ GOAL
    ΣΗΚΩΝΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΣΚΑΓΕ ΕΝΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ.
    'Η Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    'Η ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
    'Η ΕΝΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ.
    'Η ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
    ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ.

    ΘΑ ΕΣΠΕΥΔΕ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ 23 ΛΕΠΤΑ Η ΕΠΟ ΝΑ
    ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΙΣΟΒΙΑ;

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΙΝΗ
    ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΑΛΛΑ ΙΣΟΒΙΑ;
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ;
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ ΛΕΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ;

    ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ,
    ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΠΕΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ;

    ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΩΣ ΑΕΚΤΖΗ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ.

    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ,ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.

    ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ
    ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ...
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΙ,
    ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΕΝΑ 20ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ
    (ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;),
    ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΣΟ ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΚΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΙΣ.
    ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας18 Μαρτίου, 2013 00:18

    Ουτε θα "εξαφανιστεί", ούτε θα πεθάνει, ούτε θα τον "φάμε", ούτε θα τον βράσουμε.
    Να ψαξει να βρει αλλού ένα συμβόλαιο ποδοσφαιριστή.
    Δεν θα μπορέσει; Ε, δεν χάθηκε ο κόσμος. Να γίνει σερβιτόρος,μανάβης, ταξιτζής, η ότι άλλο..
    Γιατί θα πρεπει να τον πληρώνω για να με "χαιρετάει" σα Μηχαλολιακάκι;
    Ολος ο κόσμος κάνει μια δουειλά. Και οι πολλοί περισσότεροι, κάνουν μια δουλειά δύσκολη,που δεν επέλεξαν, αλλά έτυχε.
    Ας κάνει και αυτός μια.
    Εγώ θα του επιβεβαιωσω το τατουάζ του μαλάκα,περι "get rich".
    Ο λευκος "50 cent".
    Ας γίνει rich σκουπίζοντας σκάλες,η συνοδεύοντας γριές μέχρι το ΑΤΜ.

    Ο Ναζισμός, είναι πέριεργο πράγμα στην Ελλάδα.Εχουν δεινοπαθείσει απ'αυτόν τα πλήθη και έχουν ευεργετηθεί και συνεργαστεί με αυτον οι εξουσίες που "εκλέγουν" τα πλήθη.
    Οπως καταλαβαίνουμε, η ανάγκη για άλοθι και για "ξεκάρφωμα" από μέρουν των εξουσιαστών, είναι μεγάλη και μόνιμη, αφου μόνιμη είναι και η συνεργασία εκατέρωθεν.
    Αρα, θα "ανακαλυπτουν" Ναζιστές, ακόμα και στο Βόρειο Πόλο,αν ειναι να κρυφτουν από πίσω τους.
    Αρα; Αρα μετατρέπουμε δια της "επιβραύευσης" έναν ικανό αριθμό αδαων, "ελαφρώ ηθών" η τεμπέλιδες, σε Αδώνιδες Γεωργιάδηδες. Που το πρωι λένε "ειναι φίλοι μας οι Γερμανοί" και το βράδυ πουλάνε βιβλια και φωνάζουν "Αέρα"
    Ετσι, πάντα ένα καλό μερίδιο του πλυθισμού συναινει και προστρέχει για στήριξη.
    Ακόμα και σήμερα, υπάρχει ένα 30% που πιστεύει- η παριστάνει ότι πιστεύει- στην Γερμανική βοήθεια,στα ελατήρια της, που έιναι η κοινή ευρωπαική ανάπτυξη, στην δανειακή "στήρηξη",στην τεχνογνωσία της Τρόικα, κλπ.

    Το '40 αν γίνοταν εκλογές και κατέβαιναν σαν κόμμα οι "Δοσίλογοι", θα έβγαιναν κυβέρνηση.
    Οι μισοί Ελληνες πείναγαν και στήνονταν στους τοίχους και οι άλλοι μισοι, ήταν λαδέμποροι, έλυωναν δόντια, ειχαν δοσοληψίες, έκαναν βόλτες με τα ξεσκέπαστα της Γκεστάπο, γλεντοκοπούσαν, κάρφωναν, και γαμιόντουσαν με Γερμανούς.
    Τα ίδια και σήμερα. Δεν είναι "οι μισοι"; Πόσοι θες να είναι; Το 1/3; Και πάλι είναι ικανος αριθμος ώστε να ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝ ΙΣΧΕΙ, ΕΝΑ ΒΑΥΑΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΔΕΝΤΡΟ" ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΚΑΡΟΤΟ-ΜΑΣΤΙΓΙΟ" ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ-ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ- ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ.
    Αν κάνεις την χρονολογική αφαίρεση, θα βρεθείς καπου στα χρόνια του Καποδιστρια.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΙΔΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1 - δεν ξαναασχολούμαι με τον Κατίδη - ελπίζω να μεταγραφεί στη Λάτσιο που είναι ομάδα που τιμάει τα ινδάλματά του(Μουσολίνι,Χίτλερ κλπ) ή κάτι σχετικό για να σταματήσει ο διασυρμός του και να βρει τη δικαίωση(εκτός περίπτωσης που πάει στον gayro οπότε η ποινή θα σβήσει αυτόματα-αμφιβάλλει κανείς?)
    2 - Αγαπητέ Στήβεν έχω την εντύπωση πως με τις ψήφους δέντρων και πεθαμένων εκλέγονται οι ''ηγέτες'' μας ακόμα.
    ΝΙΚΟΛΑΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανθρωποφαγια...αοι δημοσιογραφους...πολιτικους..αεκτζηδες..

    βγαλατε φασιστα και ναζι ενα χαζο 20χρονο παιδι με στιχους χιπ χοπ στο σωμα του που οπου βρεθει κ οπου σταθει αρνειται αυτο που ισχυριζεστε..αν ακουσατε τον κασιδιαρη να ισχυριζεται οτι σιχαινεται τον ναζισμο παρακαλω να το στειλετε σε λινκ..
    τον δικασατε κ τον ριχνετε κ στην πυρα..λες κ κανεις δεν εχει κανει λαθος στη ζωη του..λες κ ολοι μας εχουμε πληρωσει τα λαθη μας οολα ακομα κ τα κρυφα χωρις να εχουμε ανεξοφλητα γραματτια..δσεν με νοιαζει αν θα μεινει στην ΑΕΚ..αλλα οταν ενα 20χρονο παιδι σου δειχνει οτι χρειαζεται βοηθεια εσυ δεν του ριχνεις κλωτσια στο κωλο..

    μαθετε να συγχωρειτε τις βλακειες ..

    καλα για την μανα του φασισμου οριτζιναλ ειναι αστειο κ να σχολιασουμε τον κειμενο της περι ανθρωπινων αξιων ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mia gerh dhmokratia prepei naafhnei tous polites ths na ekfrazontai eleu8era alliws einai ka8estos
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακόμα και οι φυλακισμένοι δολοφόνοι δικαιούνται μετάνοιας και μείωση της ποινής. Αμάν πια με την τόση δηθενιά και υποκρισία. Είκοσι χρονών είναι το βλαμένο. Μια ευκαιρία ακόμα την δικαιούται. Αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βεβαιως και ως ποδοσφαιριστης δικαιούται και δευτερη και τριτη και τεταρτη ευκαιρια.Αλλα όχι στην ΑΕΚ. Που ειναι το προβλημα σας?? Εδω βρηκε ευκαιρια ο Παναης Λαγός δεν θα βρει ο Κατιδης?? Και προς Τακη?? Τι συγκριση ειναι αυτη αν θα ηταν το ίδιο αν (πχ οπως λες) ειχε την φατσα του Λεβεντη κατω απο την φανελλα?? Δηλαδη ποσο ακομα θα το σχετικοποιησουμε το θεμα??? Ελα ομως που αντι για ολα αυτα που λες χαιρετισε Ναζιστικα και αυτο δεν αλλαζει τωρα, τι να κανουμε. Μανια στην Ελλαδα να πηγαινουμε απο το ενα ακρο στο αλλο...
    ΟΚ μετανιωσε ή τον ''μετανιωσανε''. Ωραια,ευκαιρια νεα ζωη γι αυτον, νεα ομαδα θα βρει να παιξει, ποιο ειναι το ζορι σας?? Αν βεβαια πηγαινε στο γαβρο εκει να δεις μίσος εναντιον του που τωρα για ναζιστικο χαιρετισμο(!ΕΛΕΟΣ) λενε ''ελα μωρε,20 χρονω ειναι''...

    Και η ΑΕΚ δεν ειναι equally opportunities employers in terms of political beliefs και δεν εχει καμια υποχρεωση να ειναι,δεν ειναι διεθνης οργανισμος,ειναι ποδοσφαιρικος συλλογος και ιδωτικη εταιρεια. Σηκωσες το γαμημενο το χερακι σου ναζιστικα=παιρνεις πουλο. Δεν εκτελεισαι αλλα στην ομαδα αυτη δεν ξαναπαιζεις. Τοσο απλό. Es gibt keinen Platz für Spieler, die Gruß mit Nazi-Gesten.

    Αρχιζω να βαριεμαι ολη αυτη την ασκηση Ορθου Λόγου στην χωρα που σχετικοποιούνται τα παντα, οι εξαρσεις του συλλογικου θυμικου ειναι τοσο ακραιες που τελικα ολοι ειναι και θυτες και θυματα την ιδια στιγμη ή με διαφορα μιας μερας και παω για κανα χαρταετο. ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πραγματικο σοβαρο ενδεχομενο και η πραγματικα δυσκολη δουλεια ειναι να μαθει και να καταλαβει ο καθε κατιδης κι τι εκανε και τι προκαλεσε.
    Το εργο και η ενασχοληση που θα επρεπε να εχει ο καθε ενας που κοπτεται για το τι εγινε, ειτε λεγεται γονιος ειτε manager ειτε ΕΠΟ ειτε ΑΕΚ ειναι να πιασει τον μικρο και να του δωσει να καταλαβει γιατι εκανε λαθος και να του δειξει πως θα το διορθωσει.

    Αλλα ξεχασα εδω μας κοπτει να δειξουμε τη μαγκια μας και το τσαμπυκα μας ο ενας στον αλλον. Οχι να κοιταμε να βοηθησουμε και να διορθωσουμε.

    Αλλα ξεχασα εδω ζουμε στην Ελλαδα που ο καθε Χοτζεας εχει αποψη για ολα:Πολιτικα, οικονομικα, κοινωνικα, αθλητικα, εσχατως ΚΑΙ παιδαγωγικα - μη φυσικα εχωντας παιδια απο οσο δειχνει. Γιατι το καθε παιδακι ΠΡΩΤΑ κοιτας να το μορφωσεις δινωντας του ΠΑΙΔΕΙΑ. Δεν το αφηνεις ελευθερο και αμα κανει κατι ασχημο το τιμωρεις.
    Οποιος εχει παιδια και ειδικα αυτης της ηλικιας ξερει καλα.

    Δεν θα κατσω ν ασχοληθω αν εκανε βλακεια η οχι και αν ταιριαζει στα 'ιδεωδη' της ΑΕΚ.

    Φυσικα και εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ και φυσικα ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ολο το κοσμο (και οχι μονο της ΑΕΚ).

    Βεβαια η ΑΕΚ μαλλον προσεβληθει και παλιοτερα οταν ο προεδρος της εβγαζε ΠΙΣΤΟΛΙΑ στο members, οταν αλλος προεδρος της ηταν νονος της νυχτας (και δεν λεω το Μακη) οταν αλλοι και αλλοι εκλεβαν, οταν επι δεκαετιες τα club και το πεταλο ειναι χωροι διακινησης ΠΡΕΖΑΣ, οταν οταν οταν..

    Χωρις να ειναι αυτο ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ στη ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ που εκανε ο μικρος, η μαγκια ειναι να ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ αλλα ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ και να επανορθωσει. Υπαρχουν δεκαδες τροποι, να το κανει.
    Ολοι μα ολοι εχουν το δικαιωμα της δευτερης ευκαιρειας, της συγνωμμης και της μεταμελειας.

    Υπαρχουν τροποι και μαλιστα πολλοι, ο μικρος -ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ- να στρωσει. Οπως εστρωσαν και αλλοι που εφυγαν και ηταν 'κολοπαιδα' (για αλλους πιο ηπιους λογους)και δημιουργουσαν προβληματα, να το παω απλα: Ταχτσιδης, Γκεντζογλου, ακομη και ο Τζεμπουρ κλπ κλπ.

    Ας αφησουμε λοιπον τις γραφικοτητες των πληλτρολογιων σε αυτους που γραφουν σεντονια επι σεντονιων, και ας κοιταξουμε πριν στειλουμε στη πυρα τον καθενα, να κανουμε κατι πιο δυσκολο: να διορθωσουμε τα λαθη του καθε μικρου.
    Αυτο δεν λεμε οτι πρεσβευουμε?

    Ηδη γνωριζω την απαντηση του στυλ, εδω ειναι ΑΕΚ που ειναι μπουρδελο ποιος να σχοληθει?, εδω ειναι Ελλαδα, τοσα λεφτα παιρνει το κολοπαιδο, να μαθει να σεβεται κλπ κλπ

    Με αυτη ΑΚΡΙΒΩΣ τη νοοτροπια φθασαμε εδω και σαν ομαδα και σαν χωρα και φυσικα δεν μου προκαλει καμμια εκπληξη τιποτε πλεον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας18 Μαρτίου, 2013 12:05

    Σου απαντώ:
    !) Πρώτα και κύρια μίλησα οτι την μεγαλύτερη ευθύνη για την δημιουργία Κατίδηδων την έχουν οι ταγοι και υποκριτές, που εκμεταλεύονται αλλά και τιμωρούν τους Κατιδιδες για ξεκάρφωμα. "...Ναζιστες με γραβάτες θα γίνουν οι τιμητές του και οι τιμωροί του...."Γύρνα πισω να διαβάσεις ΞΑΝΑ αν χρειάζεται,τι έχω γράψει.

    2) Ο Κατίδης- συγκεκριμένος,αλλα και όποιος επόμενος- πρέπει να τιμωρηθεί γιατί πολύ απλά ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ. Εσύ οταν κανεις λάθος,σου λένε "μπράβο"; Το πόσο θα τιμωρηθεί ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. Το έγραψα και σε προηγούμενα σχόλια: "...δεν με νοιάζει τι θα κάνει η κοινωνία με τον Κατίδη...θέλω απλά να μη ξαναπαιξει στην ΑΕΚ". Υπάρχει τίποτα απλούστερο;
    Μέχρι και βουλευτής μπορεί να βγει. Τόσο πολύ μπορεί να "τιμωρηθεί".

    3) Δεν υπαρχει καμια "καταστροφή για το παιδάκι" εαν δυσκολευτεί να βρει ομάδα. Ακομα και αν δεν βρει, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ. Ας ακολουθήσει κάτι αλλο. Λιγότερο λαοφιλές ίσως και με λιγότερα "φώτα",αλλά η συντριπτική πλειοψήφία των ανθρώπων ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ "ΚΑΤΙΔΗ", τέτοιες δουλειές κάνει. Ουτε θα κρεμαστεί, ουτε θα καεί, ούτε θα του πέσει ο κώλος.

    4) Παιδια δεν έχω,ναι. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να μιλάω για 20χρονους;
    Ωραία άποψη περί ελευθερίας έχεις. Αρα και συ να μη μιλάς για τίποτα που αφορα την πολιτική,αφου δεν είσαι βουλευτής. Καί όλοι μας να βγαλουμε το σκασμο για την μουσική,αφου δεν σπουδάσαμε σε Ωδείο, να μη μιλάμε για ταξίδια, αφού δεν γυρίσαμε τη γη, και πάει λέγοντας.
    Γιατι σε ενοχλεί, το ότι εχω άποψη για "όλα" όπως λες; Εσύ δεν έχεις απόψεις; Δεν έχεις αποκρυσταλώσει γνωμες προσωπικές για πέντε πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου; Αν όχι,δεν πειράζει. Ασε μας όμως το δικαίωμα να λεμε την άποψη μας. Εκτος και αν αυτό είναι ανήθικο, η παρανομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας18 Μαρτίου, 2013 13:19

    Η γραπτή δήλωση του Κατίδη, είναι ΟΛΑ τα λεφτά.
    Εαν θέλει να περισώσει ότι μπορεί αλλά και να έχει μια ευκαιρία δεύτερη και τρίτη, πρέπει να κάνει ότι λέει. ΝΑ ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΘΕΙ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ "ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΝ" ΠΡΩΤΟΙ.
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ. Να προκάνει, πριν τον προκάνουν οι "Ιωαννιδηδες" και οι "ΔΗΜΑΡ"άκηδες και οι λοιποί υποκριτές, του οποίου είναι οι πνευματικοί "γονείς". Οι νονοί του δηλαδή.
    Το καλύτερο που έχει να κάνει-και το πράτει εξ'αρχης με την αυτμαστιγωτική δήλωση" είναι να τιμωρίσει ο ίδιος τον εαυτό του,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΓΟΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    Εγώ του λέω κατ'αρχάς ΜΠΡΑΒΟ. Το ζητούμενο είναι να μη γίνει "καύσιμο" στη μηχανή που ΕΣΚΕΜΕΝΑ παράγει "Κατίδηδες" για να μένει στο απυρόβλητο η ίδια.

    Με μια διαφορά. Αν ζητάς "ταπεινά συγνώμη" έτσι ξεκάρφωτα, στην ουσία ζητάς συγνώμη ΚΑΙ απο τα τομάρια που θρεφουν τον ψευτοφασισμό, για να κρύβονται. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ,για να μη γσυνεχίσει να είναι "θύμα" τους.

    Με συμπληρωματική δήλωση, να κάνει λόγο για τις αιτίες που τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι συνομήλικοι του εξαναγκαζονται σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές, προκειμένου να εκφράσουν την αγανάκτηση τους ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ , οι οποίοι τώρα θα ζητήσουν "το κεφάλι του επί πίνακι"
    Να γράψει με κεφαλαια: "ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ,ΨΕΥΤΕΣ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ".
    Εαν κάνει και αυτο, ίσα που θα τον χειροκροτήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ιστορια δεν ξεγραφετε και θα εχουμε να θυμομαστε οτι Η ΑΕΚΑΡΑ σωθηκε απο την γκολαρα του "φασιστα" Κατιδη.Οσο και να στεναχωρει μερικους "Αεκαρχες" αυτη ειναι η αληθεια και αν δεν μπορουν να το καταλαβουν ας πανε να κλαψουν μαζι με τους αρειανους,δημοσιογραφους και πολιτικους που θικτηκαν.Και στην τελικη δικαιωμα στο λαθος εχουν ολοι αρκει να το αντιλαμβανονται και η συγνωμη τους να ειναι ειλικρινεις.Αλανθαστος ειναι μονο ο Θεος.Απο κει και περα αν ενας ανθρωπος δεν αξιζει μια ευκαιρια για να απολογηθει καταρχην και να διορθωθει στο μελλον τοτε μαλλον καποιοι εχουν χασει καθε ειδος ανθρωπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εχω κανει κοπια γιατι πραγματικα ο ανθρωπος αντιλαμβανετε σε ποια χωρα ζει

      Έχω μια καλύτερη λύση για τον Κατίδη. Να τον τεμαχίσουμε και να τον πετάξουμε στα σκυλιά. Παρακολουθούσα τις αναλύσεις στα ραδιόφωνα αλλά και το βράδυ, στην τηλεόραση. Ο Κατίδης -για μερικούς δημοσιογράφους, αλλά και για ορισμένους πολιτικούς που μιλούσαν από τα κινητά τους- είναι, περίπου, ο Χίτλερ αυτοπροσώπως. Και μετά είναι τα «κοινωνικά δίκτυα». Ο Κατίδης πρέπει «να βγάλει τον σκασμό, να γυρίσει στο χωριό του στα Γιαννιτσά, να σκάψει ένα λάκκο, να χωθεί μέσα και να μην ξαναβγεί ποτέ». Αυτά ήταν τα θετικά σχόλια, γιατί υπήρχαν και αρνητικά που ζητούσαν να μπει στη φυλακή (σε κελί με μετανάστες - αυτό ήταν υπονοούμενο) και σε κάθε περίπτωση να πάψει να κυκλοφορεί γιατί κάποια στιγμή «θα τον βρούμε και θα τον τιμωρήσουμε όπως αρμόζει στα γουρούνια του είδους του». Όλα αυτά, βέβαια, γραμμένα από αντιρατσιστές - για να μην μπερδευόμαστε το διευκρινίζω.

      Και μετά είναι ο ισόβιος αποκλεισμός από κάθε εθνική ομάδα. Γιατί μόνο ισόβιος; Τα παιδιά του Κατίδη δηλαδή θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε εθνικές ομάδες; Τα εγγόνια του; Και γιατί να τον αποκλείσουμε μόνο από όλες τις εθνικές αθλητικές διοργανώσεις; Σε πολιτιστικές διοργανώσεις θα μπορεί να συμμετέχει; Δηλαδή, αύριο-μεθαύριο, θα μπορεί να πάει στην παρέλαση; Και το Πάσχα στην Ανάσταση; Κι αν μολύνει τους άλλους Χριστιανούς; Αλήθεια, το ενδεχόμενο της μόλυνσης το έχουμε σκεφθεί; Να μολύνει τη γειτονιά του και στη συνέχεια με τα σταγονίδια και τις άλλες γειτονιές; Και εκεί που ήμασταν μια κοινωνία ανεκτική, χωρίς βία και διακρίσεις να γίνουμε ξαφνικά όλοι φιλοναζιστές;

      Το σημαντικότερο είναι πού βγήκε και τα έκανε όλα αυτά ο Κατίδης; Στα ελληνικά γήπεδα! Έλα, Θεέ, στον τόπο σου! Σαν να λέμε, στους ναούς της αθλητικής δημοκρατίας. Εκεί που οι αντίπαλοι φίλαθλοι χαιρετιούνται με ελαφρές υποκλίσεις της κεφαλής, ο Κατίδης προσπάθησε να φέρει νέα ήθη. Λες και έχουν ακουστεί ποτέ ρατσιστικά συνθήματα στα ελληνικά γήπεδα. Λες και υπάρχουν οπαδοί που χαιρετάνε ναζιστικά και απλώνουν πανό με φασιστικά σύμβολα. Και το ‘99 που κάψανε τη σημαία της Αλβανίας στο Ολυμπιακό στάδιο φωνάζοντας «Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ - Αλβανέ - Αλβανέ», ο Κατίδης πού ήταν; Μα, ήταν πέντε ετών! Λίγα έχουμε δει τα μάτια μας, από πεντάχρονα;

      Και πότε χαιρέτησε ναζιστικά ο Κατίδης; Την επέτειο των 70 χρόνων από την έναρξη του εκτοπισμού των Ελλήνων Εβραίων από τη Θεσσαλονίκη. Α, το κάθαρμα! Τέτοιο μίσος για τους Εβραίους, που ήθελε να αμαυρώσει την επέτειο. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες Εβραίοι γίνονται στόχος. Δείτε τα συνθήματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο -δουλειά του Κατίδη, κατά πάσα πιθανότητα- και θυμηθείτε τις επιθέσεις τα τελευταία χρόνια στις συναγωγές και τις προσπάθειες εμπρησμού εβραϊκών μνημείων. Μα, θα μου πεις, «τότε ο Κατίδης ήταν δέκα χρονών». Ε, λίγα έχουμε δει και από δεκάχρονα;

      Ή πιστεύετε και εσείς το αφελές σενάριο ότι ο Κατίδης ήταν ένα φτωχόπαιδο, χωρισμένων γονιών που μεγάλωνε σε ένα χωριό των Γιαννιτσών και δεν έκανε τίποτε άλλο -ούτε βιβλίο άνοιγε- εκτός από το να κυνηγά μια μπάλα. Για βλάκες μας περνούν; Ο Κατίδης είχε σχέδιο. Να έρθει στην ΑΕΚ, να βάλει γκολ σε μια δύσκολη εθνικά στιγμή - μην ξεχνάμε και τη φορολογία των καταθέσεων στην Κύπρο- να χαιρετήσει ναζιστικά και να στρέψει μια κοινωνία προς τον ναζισμό.

      Διαγραφή
    2. Τέλος πάντων και για να μη μακρηγορώ. Νομίζω ότι η συμφωνία όλων των πολιτικών κομμάτων - του «συνταγματικού τόξου» - για το κίνδυνο Κατίδη είναι μια καλή αρχή. Οι Έλληνες, στα δύσκολα, ενώνονται. Έξω, τώρα, ο Κατίδης! Μαζί - μαζί, να φύγουν οι Ναζί (που φώναζαν και στο Σύνταγμα τη μέρα που ήρθε η Μέρκελ).

      Τώρα και για να σοβαρευτούμε ο Γιώργος Μαυρωτάς είπε όλα τα σωστά από την πρώτη στιγμή, εδώ στο protagon. Διαβάστε τον.

      Και διαβάστε και τη βραδινή ανακοίνωση του πιτσιρικά Κατίδη: «Είμαι απόλυτα απαράδεκτος και νιώθω άθλια για όσα προκάλεσα με την άστοχη όσο και βλακώδη ενέργειά μου (...) η ΑΕΚ, την ιστορία της οποία προσέβαλλα με την απαράδεκτη και ηλίθια ενέργειά μου δεν έχει καμία ευθύνη. Εγώ έκανα το λάθος, εγώ θα το πληρώσω. Θέτω τον εαυτό μου εκτός ομάδας (...) δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε νεοναζιστής και ούτε ρατσιστής αφού έχω ετεροθαλή αδερφό από το Πουέρτο Ρίκο, ενώ η οικογένειά μου είναι όλοι από τον Πόντο και έχει βιώσει με τον χειρότερο τρόπο τον ρατσισμό (..)».

      Ας δεχθούμε λοιπόν τη συγνώμη του Κατίδη, ας πάρουμε το κείμενο της μεταμέλειας του κι ας το μοιράσουμε στα γήπεδα. Θα είναι μεγαλύτερη η υπηρεσία μας από το να σκιαμαχούμε με ανύπαρκτους εχθρούς, αφήνοντας τους αληθινούς εχθρούς, τους αληθινούς ρατσιστές, τους αληθινούς φασίστες, τους αληθινούς θιασώτες τις βίας, να αλωνίζουν.

      Άρθρο του Σταύρου Θεοδωράκη

      Διαγραφή
  14. O καθενας ειναι ελευθερος να μιλα για οτι θελει. Και φυσικα να εχει αποψη για οτι θελει. Αλλωστε ειναι ιδιον του Ελληναρα να μιλα ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ για ολα, με 500 αναρτησεις την ημερα- σου θυμιζει κατι?

    Το αν το παιδακι ξαναπαιξει στην ΑΕΚ η οχι ειναι αποφαση και δικαιωμα της ΑΕΚ, του μανατζερ του και δικια του. ΟΧΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΤΗΣ ΚΑΘΕ ORGIGINAL..

    Και υπαρχει καταστροφη οταν ΑΠΑΝΤΕΣ εχουν την αποψη σου: να αλλαξει επαγγελμα, να φυγει, να κανει να δειξει. Η μαγκια ειναι (να στο πω ετσι ΜΠΑΣ και καταλαβεις) να καταλαβει και να του δωσουν να καταλαβει το λαθος του, να το διορθωσει και να δειξει πραγματικη ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ μεταμελεια.
    Ετσι θα κερδισεις τον ΑΝΘΡΩΠΟ δεν με ενδιαφερει ο παικτης. Και ας παιξει οπου θελει.

    ΣΗΜΕΡΑ ομως ο παικτης ειναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ οποτε ειναι και ευθυνη της ΑΕΚ να τον γαλουχισει και να τον εχει ΣΩΣΤΟ -ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ στις ταξεις της.

    Κατιδηδες η κοινωνια (και εδω ΜΟΝΟ συνφωνουμε) εχει πολλους. Το θεμα ειναι να τους διορθωνει να τους συναιτιζει και να τους φτιαχνει στα πραγματικα ιδεωδη, μεσω της τιμωριας ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ. Αν παει δηλαδη στο παοκ η στη ρεαλ η αν γινει περιπτερας η πολιτικος θα στρωσει η θα ικανοποιησει το αισθημα σου?

    Μηπως ειναι καλυτερο να τον τιμωρησεις ΣΩΣΤΑ και να τον διδαξεις να γινει σωστος? Δεν θα νιωσεις καλυτερα αν τον δεις να ειναι σωστος και να τον εχεις στην ΑΕΚ? Η προτιμας να ειναι αλλος ενας που εφυγε και εβαλε μυαλο? (αν βαλει ποτε).

    Αν καθομαι και διαβαζω καθε μερα οτι γραφεις με τα δεκαδες σεντονια δεν θα κανω τιποτε αλλο στη ζωη μου. Πιστεψε το η οχι εχουμε κ αλλα πραγματα να κανουμε απο το να διαβαζουμε κατεβατα επι σεντονιων καθε μερα με οτι αραδιαζεις.

    Ενα μπλογκ ειναι για την ΑΕΚ, αντε και κανενα σχολιο αλλο που ενιοτε επισκεπτωμαστε και κανουμε τη πλακα μας- εσυ το εχεις αναγαγει σε αποψη ζωης και ασχλολησαι 24 ωρες με αυτο. Αλλωστε αν δεις και εσυ και ο blogger τον αριθμο των σχολιων καθε μερα το 70-80% ειναι δικα σου.. ΠΟΛΥΣ κοσμος απλα εφυγε για το λογο αυτο.. κουραζει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ η.... ελευθερια του λογου σου.

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ και το κανεις βεβαια και δικαιωμα σου, απλα αναρωτησου που πηγαν τοσες πενες που ηταν εδω πριν 1-2-3 χρονια.
    Και εχουν μεινει εσυ εσυ και εσυ, αντε και 2-3-5 ακομη περιστασιακα, κυριως σε κριτικη μετα απο αγωνα.

    Τελος σου ευχωμαι να μην κανεις ποτε κανενα αναλογο λαθος, ηθελημενα η αθελα και σε στειλουν απο τη δουλεια σου η απο τον περιγυρο σου χωρις καν να σου δωσουν μια ευκαιρεια η εστω το δικαιωμα να το διορθωσεις.

    Οσο για την ΕΠΟ, και κλεινω, η αποφαση σε χρονο ρεκορ της καρατομησης δειχνει ακριβως την νοοτροπια σου: στη πυρα στη πυρα-αρον αρον σταυρωσων αυτων.
    Σε ολα τα αλλα ειμαστε ΑΜΕΠΤΟΙ ο καθε Κατιδης μας πειραξε.Κακουργηματα ειναι στο συρταρι επι χρονια-στημενα ματς-επιθεσεις με βομβες σε περιουσιες-προεδροι που ειναι ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ καταδικασμενοι για κακουργηματα και διασπαθηση ΔΗΜΟΣΙΟΥ (δηλαδη του δικου σου) χρηματος μπορουν και βαζουν υποψηφιοτητα για εκλογες-Γκαγκατσης προσφατα..


    Και οσο για την ΑΕΚ που σε χαλασε, εδω επιθυμεις? την επιστροφη αντωπων που διωκωνται για κακουργηματα και λαθρεμπορια επι χρονια, ανθρωπους που ειναι ομως 'μαγκες'.
    Εδω δινεις? (αμφιβαλω αν εχεις παει καν στο γηπεδο) τα λεφτα σου σε αποδεδειγμενουν ΚΛΕΦΤΕΣ σε εισητηρια.

    Οταν θα μαθεις- θα μαθουμε (που πολυ αμφιβαλω απο οσα γραφεις και την σταση που εχεις) οτι δεν γινεται ολοι να πανε να γαμηθουνε, να φυγουν, να κανουν να δειξουν κλπ και καταλαβεις οτι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για οτι συμβαινει στην κοινωνια μας στην ομαδα μας και στην οικογενεια μας, τοτε μπορει αρκετα να αλλαξουν.

    Αποψεις εχουμε ολοι μας για ολα. Πραξεις να βλεπω με ουσια. Απο λογια χορτασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οτι πιό εύστοχο διάβασα για το θέμα τίς τελευταίες μέρες. Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. o.k. ρε παιδιά - τι ακριβώς έγινε και παρεξηγηθήκατε και τι δεν καταλαβαίνετε? δηλαδή επειδή έτυχε ένα παλικάρι που γουστάρει να είναι νεοναζιστής (ο.κ. δικαίωμα του περι ορέξεως ουδείς λόγος,όπως και όσοι απο εσάς είσαστε και πάλι δικαίωμα σας,δεν είπα σε κανέναν τι να υποστηρίξει) να παίζει στην ομάδα μας και κάποιοι να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας για αυτό που έκανε μας βαφτίσατε και δικαστές ?
    Εγώ προσωπικά πάγωσα μόλις είδα τι έκανε γιατί τα ινδάλματα του νεαρού ΠΟΝΤΙΟΥ εκτέλεσαν κόσμο στα μέρη μου στην κατοχή-ελπίζω να κατανοείτε τι γράφω...καλημέρες.
    ΝΙΚΟΛΑΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο Paolo Di Canio συγκλονισμένος από την χαιρετούρα Κατίδη που του θύμισε τα νιάτα του, του πρόσφερε 5 ετές συμβόλαιο στην Λάτσιο, την ομάδα με τους θολοκουλτουριάρηδες οργανωμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρηστος Χοντζεας18 Μαρτίου, 2013 14:52

    Aπό ότι βλέπω η ενοχλητική κατ'εσέ ύπαρξη "σεντονιων" δεν σε αποθαρίνει από να κάνεις και δικά σου σεντόνια. Και μάλιστα "διπλόφαρδα".
    Οπως αντιλαμβάνεσαι λοιπόν-ενδόμυχα ίσως- η ανάγκη για έκφραση, δεν είναι κομπασμός και εγωισμός, αλλά ζωτική.

    Το αν μπορείς να είσαι "ο ιππότης της ασφάλτου" του διαδυκτίου,αυτό δεν το ξέρω. Να το προτείνεις στον Σteven για να προστατεύσεις τον χώρο και να κερδίσουμε και αναγνωσιμότητα.

    Το αν τα σεντόνια μου έχουν διώξει κόσμο,γιατι βαρέθηκαν να "διαβάζουν" μπορεί να στο πιστοποιήσει ο bloger, που έχει και τα στοιχεία.

    Το ότι πολλοί μιλάνε πολύ και δεν κάνουν τίποτα, αυτός, δεν είναι ικανός λόγος να μιλάμε η να γράφουμε λίγο μη τυχόν γίνουμε σαν και κείνους. Πολλους και περίεργους φόβους έχεις.

    Οσο για το "πράξεις δεν βλέπουμε" πως μπορείς να ξέρεις τι κάνω και τι πράτω ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΥΤΟ στην προσωπική μου ζωή; Πως μπορείς να ξέρεις τις επιλογές μου και τα κριτήρια τους; Πως μπορείς να ξερεις εάν αυτα που λέω όντως τα τηρώ;
    Σάμπως αρχίζεις να μιλάς σαν και κείνους που κατακρίνεις μου φαίνεται.
    Μπορώ εγώ να πω για σένα: "γιατί λες αυτό και δεν το κάνεις" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ;
    Δεν το βρίσκεις λίγο άδικο;

    Οσο για το συγκεκριμενο,που τόσο τεντώθηκε όχι μόνο από εμας αλλά από την Αμερική ως την Κίνα έφτασε,το θέμα Κατίδη δηλαδή, λέω ξανα και ξανα και ξανα και ξανα τα απλά: "εάν κάνεις λάθος, το πληρώνεις.ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ. Το πόσο, είναι αλλο θέμα. Φυσικά ποτέ δεν μίλησα για "εξόντωση". Είπα, αν δεν μπορεί να σταθει σε κάποια ομάδα ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ,τότε ας αλλάξει επάγγελμα. Που βρίσκεις το λάθος; Ολοι ποδοσφαιριστές είμαστε; Και φυσικά ξανα-ξανα-ξανα λέω ότι "θα "δικαστει από φιλογερμανούς υποκριτές που σκύβουν στους Σόιμπλε"

    Φυσικά και δεν θα αποφασίσω εγώ το τι θα κάνει η ΑΕΚ.
    Που διάολο το είδες πάλι αυτό; Ειπα "τι θα έπρεπε να πράξει η ΑΕΚ σαν σύλλογος".
    Το ότι οι υποκριτές έπεσαν να τον φάνε- όπως σωΣτά λες και επίσης έχω επισημάνει και εγώ από το πρώτο μου σχόλιο- αυτό δεν είναι λόγος να το "μεταφράζεις" σαν: ΟΛΟΙ όσοι θεωρούν ότι ο Κατίδης έσφαλε, είναι υποκριτές.

    Πολύ ενοχικά σε εχουν κάνει να σκέφτεσαι οι Μπενιζέλοι, οι ΓΑΠ και οι Σαμαράδες.
    Το ότι υπάρχουν όντως πολλοί μαλάκες, φταίχτες, υποκριτές και άπραγοι, δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι έτσι.
    Μη γίνεσαι "Κατίδης" και μη "χαιρετάς" αδιακρίτως, δίχως να ξέρεις "ποιοί είναι στην εδώ "κερκίδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρηστος Χοντζεας18 Μαρτίου, 2013 15:15

    Βεβάιως και θέλω τον "λαθρέμπορα" όπως λες. Τι να θέλω; Τον Αδαμίδη, η τον Βιντιάδη; Η τον Αρχιεπίσκοπο Τυράνων;
    Σε super-market πηγαίνεις; Απο που προμηθεύεσαι;
    Βενζίνη στο όχημα βάζεις, απο πρατήρια;
    Στην εφορία πας και πληρώνεις ότι σου πουν;
    Δ.Ε.Κ.Ο. πληρώνεις;
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ;
    Ο Μελισσανίδης θα σε προσβάλει και θα σε αμαυρώσει;
    Ρε τι τραβάμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 2 σχολια εγραψα, εστω και μακροσκελη- μετα απο ισως 3-4 μηνες που παλι ειχα γραψει παλι αλλα 2-3.

    Κακως που μπηκα στη διαδικασια να μιλησω στον πανμεγιστο Χοτζεα των 135 σχολιων το δευτερολεπτο..που απαντα σε ολους και σε ολα - και φυσικα για ολα.

    Να κερδιζουμε αναγνωσιμοτητα? Μαζι το εχετε το blog?

    Εγω λεω τι βλεπω. Οτι κοσμος αποχωρησε και τα 7 στα 10 σχολια ειναι δικα σου. Ολη την ωρα ολη την ημερα πρωι μεσημερι βραδυ.
    Μονο χτες (δεν σε παω μακρια) εγραψες ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ!!! (15) φορες την αποψη σου- προφανως για να την εμπεδωσουμε.

    Και οπως σου ειπα καλα κανεις.

    Δεν περιμενω κανενα να με μαθει να σκεφτωμαι, εχω αποκτησει αυτη την ιδιοτητα εδω και δεκαετιες μονος μου.

    Οπως και δεν 'γινωμαι' κατι, αυτο που ΕΙΜΑΙ το γνωριζω μονος μου. Και δεν εχω καμμια κερκιδα και δεν χαιρετω κανενα.

    Ενα σχολιο (οντως μεγαλο) εκανα και εδωσα και μια απαντηση (παλι μεγαλη) και κακως τελικα. Λες και δεν ξερω οτι δεν αφηνεις να πεσει κατω ουτε πενηνταρακι, ασχολιαστο..

    Τωρα το αν τηρεις αυτα που λες αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα.

    Καλα Κουλουμα και καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστος Χοντζεας18 Μαρτίου, 2013 15:51

    Kαλώς. Οταν συσωρευθούν μέσα σου οι λόγοι για επόμενα σεντόνια,να μας τα "απλώσεις". Μη ντραπείς.
    Και αν οι "πένες" φευγουν λογω εμού, μάλλον εσύ είσαι επίμονος, για να παραμένεις.
    Το blog ανήκει στον bloger αλλά το "συντηρούν" οι αναγνώστες. Οπως οτιδηποτε είναι σε δημόσια θέα, η χρήση. Γι'αυτό και χρησιμοποίησα 1ο πλυθηντικό.
    Καλά κούλουμα και κυρίως καλές καρναβαλικές "απόκριες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ,
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.

    ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ
    ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ 'Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΔΑΞΑ,ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΝΤΕ,
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ 20ΧΡΟΝΟ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΟΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ.

    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΕ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΡΧΙΔΗ(ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ),ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ
    ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ.
    ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ;ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΕΣΥ,ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ;
    ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΙ ΣΟΥ;
    ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΡΑΖΕΙΣ
    ΤΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ ΚΑΤΙΔΗΔΕΣ 'Η ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥΣ;
    ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ
    ΣΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΤΡΟΚΑΝΙΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΜΕΣΙΕ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΡΧΙΔΗ ΜΟΥ;ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ;
    ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ,
    ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;

    ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΜΜΕΣΑ,
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ
    ΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ
    ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ;

    ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ,
    ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΤΟ ΙΡΑΚ,ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ;
    ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΔΙ 'Η ΚΑΝΕΝΑ,
    'Η ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ
    ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ;
    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;
    ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΑΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...

    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ
    ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ;

    ΤΡΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ
    ΝΑΖΙΣΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

    ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρηστος Χοντζεας18 Μαρτίου, 2013 16:15

    Α, και μη ξεχάσεις να μετρήσεις πόσες "αποχωρίσασες πένες" σχολίασαν στο εδώ blog,τα τεκτενόμενα τις τελευταίες δυο μέρες.
    Πάνω από 15. Οι οποίοι μάλλον δεν καταβάλονται από τα μακροσκελή δικά μου σχόλια.
    Μέχρι τώρα ήξερα ότι οι σχολιασμοί είναι ευκαιρία για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων. Και ας είναι και μακροσκελεις.
    Συνήθως, κουράζονται να διαβάζουν μόνο εκείνοι που δεν έιναι γυμνασμένοι να διαβάζουν,γενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Αν οι πένες αποχωρούν λόγω Χοτζέα, πραγματικά είναι να ψάξω να βρω για το τι ερεθίζει τους κηφήνες και γαμάνε την βασίλισσα μέλισσα ενώ γνωρίζουν οτι μετά θα πεθάνουν.
    Κι αυτούς που παρακολουθούν ένα έντυπο - όποιο νάναι - στο οποίο γράφουν κάθε μέρα οι ίδιοι.
    ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΖΑ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΖΙΝΑ. Απλά, ΔΕΝ τον διάβαζα, και δηλωμένα κιόλας, που ήταν ταλέντο νομικής στα νειάτα του.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
    Ή πιο απλά, ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ LIFE STYLE ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΑΡΙΕΤΕ.

    ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ XΩΡΟ, που μπορεί να έχει μπόλικους αλλά για να πάρουν ένα χαρτηλικάκι, ΓΡΑΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.
    ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, υπάρχουν πολλοί.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΧΟΝΤΖΕΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, άνετα το κάνουμε.
    Για να γράφει μόνο ένα κείμενο την ημέρα, και για να ξανάρθουνε οι πένες.
    Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ. Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά και η ΔΗ.ΜΑ.Ρ. του Κουβέλη, του Ψαριανού και του Χατζησωκράτη μας θυμίζει ότι η ΑΕΚ είναι μια προσφυγική ομάδα και καλεί την διοίκησή της (?) να τιμωρηθεί ο παίκτης παραδειγματικά. Όπως δηλ. τιμώρησαν αυτοί την Ρεπούση που -ακόμα- υποστηρίζει ότι στην Σμύρνη υπήρχε συνωστισμός. Και που όλοι αυτοί οι παραπάνω ευαίσθητοι δημοκράτες σταυλίζονται στην κυβέρνηση με τον Άδωνι, τον Κεφαλογιάννη και τον ευειδή Βορίδη.
    Επίσης ο Χατζηχρήστος ή οποιοσδήποτε άλλος που είχε συμμετοχή στην ανακοίνωση της οργάνωσης ας μπει στον κόπο να μας εξηγήσει τι είναι φασισμός και ποιος είναι φασίστας.
    Γιατί αν ήμασταν στοιχειωδώς δημοκράτες, δεν θα φτάναμε στην τωρινή κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ HOKAN: Πλάκα κανουμε; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ;
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.
    Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ, ΤΙ ΛΕΕΙ;
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;
    ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ, κατ' αυτόν που τον γουστάρω.
    ΠΑΜΕ:
    - ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ
    - ΦΥΣΙΚΕΣ, ΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ
    - ΜΗ ΦΥΣΙΚΕΣ, ΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ
    Όποιος δεν καταλαβαίνει τον Επίκουρο, παρακαλείται να το γράψει σαν ανώνυμος για να έχω κείμενα.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή