Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Α Ε Κ - ΒΕΡΟΙΑ

            Απόκριες και γιατί να λείπει κι αυτή η ατμόσφαιρα από το παιχνίδι; Η Βέροια - με τρομερές απουσίες - έχει ντυθεί Μπαρτσελόνα στα μάτια των ηγετών μας. Ο δικέφαλος έχει ντυθεί ομαδίτσα κι ετοιμάζεται για τη μάχη των μαχών. Ο διαιτητής Μάνταλος έχει ντυθεί κριτής στην πρώτη εθνική ενώ ακόμα τον κυνηγάνε για τις αποφάσεις σε σχολικό πρωτάθλημα. Και οι φίλαθλοι είναι οι μόνοι που πάνε στο γήπεδο άντυτοι. Τέρμα τα " είμαστε υπέρ του αθλήματος " και τα λοιπά σοφοστικέ. Το μόνο που θέλουμε είναι η νίκη, όπως κι αν έρθει. Το καρναβάλι μασκαρεύει μόνο τα σώματα. Ποτέ τις ψυχές. Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα ξημερώσει.
           Το ξημέρωμα καλό ήταν με το γκολ δώρο του τερματοφύλακα του αντιπάλου στην ωραία αντεπίθεση μας. Κι εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα, αφού όλο αυτό το άγχος με το ποίο ήμασταν φορτωμένοι, φάνηκε στην διαχείριση του γρήγορου γκολ. Κάτι για το οποίο δεν υπήρχε προετοιμασία. Ε βέβαια, όταν παίζεις με την Μπαρτσελόνα αυτά παθαίνεις. Να ξαναεπιτεθείς ή να κάνεις άμυνα από το δεύτερο λεπτό; Μεγάλα ερωτήματα αυτά.
         Και μέχρι να απαντηθούν αυτά, χάσαμε τον προσανατολισμό μας κι ο καθένας έκανε ό,τι του κατέβαινε στο κεφάλι. Αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να χάσουμε το κέντρο, να μην μπορούμε να κρατήσουμε την μπάλα και να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε τίποτα. Και η Βέροια να φαντάζει ιδιαίτερα αξιόμαχη και πολύ πιο επικίνδυνη. Ακόμα και με το σκληρό της παιχνίδι, που δεν την κακίζω καθόλου. Οπότε βλέπαμε μια σούπα, την οποίαν ανακάτεβε καλά ο διαιτητής που κατά την γνώμη μου αρνήθηκε στον αντίπαλο ένα πέναλτυ. Κι εδώ ξεκίνησαν και οι ανησυχίες μου για την συνέχεια. Θα πατσίσει το λάθος του; Εμείς θα μπούμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση ή θάμαστε Κατίδηδες και δεν θα πατάμε περιοχή;
        Τα πράματα όμως εξελίχθηκαν πολύ χειρότερα στο δεύτερο μέρος. Καιρό είχα να δω τόσο κακή ΑΕΚ και τόσο λιγόψυχους παίκτες. Καιρό είχα να δω έναν διαιτητή που πήγε πίπα κώλο την Βέροια. Μια συμπαθητική ομάδα, που την αδικεί κατάφωρα το αποτέλεσμα. Και ναι μεν η νίκη ήταν μονόδρομος για μας, αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει και ο φωτισμός της λογικής.
        Αυτό λοιπόν που έγραφα πριν για το γρήγορο γκολ μας, δικαιώθηκε στο καρναβάλι του δεύτερου ημιχρόνιου. Που μόλις φάγαμε το γκολ, άρχισε ο ηρωισμός - πάντα άναρχα - που τελικά κατέληξε με το σούπερ τυχερό δεύτερο τέρμα μας. Και θα μπορούσε να υπάρχει και τρίτο αν ο Κατίδης ήταν στοιχειωδώς σοβαρός. Αλλά όταν βλέπεις άνθρωπο μετά από μια πετυχημένη προβολή, να χαιρετάει χιτλερικά, τότε τι να πεις;
       Τίποτα. Στο τίποτα που έφτειαξε ο Λίνεν, αφού στο ματς ζωής και θανάτου, οι πιο διακριθέντες παίκτες μας ήταν κύρια τα σέντερ μπακ μας. Με κάποιες ψύχραιμες παρεμβάσεις του Ρότζερ κι αρκετή προσπάθεια από τον Ισπανό. Λίγα πράματα όμως. Τα τραβάω τα λουριά για να βρω καλούς. Για κακούς δεν απαιτείται πολύς κόπος. Μακράν ο Πετρόπουλος και σταματάω εδώ.
        Κατάντια αγαπητοί κι αγαπητές. Ένα παιχνίδι για μαϊμούδες, που απλά πάνε στο γήπεδο για να δουν τι θα γράψει το κοντέρ στο τέλος. Κάκιστη κυκλοφορία, μηδενική ανάπτυξη κι ανύπαρκτη επίθεση. Λογικότατα αφού δεν υπήρχαμε στο κέντρο. Ούτε στις αποκρούσεις μας αλλά ούτε και στις καραμπόλες από τα στημένα που κερδίζαμε. Και γιατί το τελικό σκορ μας προβιβάζει; Απλά πράματα. Μπόλικη ρέντα και μια διαιτησία κατά παραγγελία. Η αποθέωση της ήταν στην φάση του Πετρόπουλου με τον αντίπαλο τέρμα που του πήρε την μπάλα μέσα από τα χέρια.
        Τι κρατάμε; Σαν Αεκτζήδες τίποτα. Σαν βαθμοθήρες όμως, τα γνωστά. Τα οποία βαθμουλάκια θα πρέπει να τα κυνηγήσουμε και στις άλλες έδρες αν δεν θέλουμε να περάσουμε τα ίδια και με την Κομοτινή. Και πρέπει να δουλέψουν οι παίκτες τώρα στην διακοπή μπας και βελτιώσουν κάτι. Διότι η εικόνα είναι τραγική. Και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Δεν είπαμε να την διαλύσουμε την Βέροια αλλά όχι και να πέφτουν όλοι κάτω σαν κοτόπουλα για καθυστέρηση. Όσο κι αν Πήδουλας κάνει πλάκα στην προπόνηση.
                                               ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ
          Υγ. Η αλλαγή του Τσουμάγκα με τον Τσουκαλά ήταν πολύ σωστή κι εκθέτει για ακόμα μια φορά τον Λίνεν για τον Πλατανιά. Ο Ανάκογλου θα βοηθήσει πιστεύω στο ματς που θα λείπει ο Ρότζερ. Εκεί πρέπει να πάει, αφού στο κέντρο θα χρειαστούν σκυλιά για τρεξίματα σαν τον Φέτση.

68 σχόλια:

  1. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο Γιώργος Μαυρωτάς είπε: "Τουλάχιστον στο χαιρετισμό δεν φοράει τη φανέλα να μείνει λεκές στην ιστορία..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επεσαν ολοι οι Ελληναρες πανω στον παικτη,αυτοι που δεχονται να τους κυβερνανε οι προδοτες και οι γερμανοτσολιαδες.Μεχρι και η τριτη της παρεας ομερτας θυμηθηκε ξαφνικα οτι υπαρχει ΑΕΚ.Ας βαζει γκολ καθε αγωνα και ας κανει υποκλιση στον σουλειμαν λεω εγω.Βρε δεν γαμιεστε που ψαχνετε το καθετι;ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ να το πω κ αλλιως.

    Κατα τα αλλα "χαλια μπαλια" οπως λεγαμε πιτσιρικαδες.Οι παικτες δειχνουν να πεζουν μονοι τους και τους αξιζει τουλαχιστον καλυτερη συμπεριφορα απο τους οπαδους της ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Ανώνυμο ( τον δεύτερο ): Δεν του απαγορεύει κανείς να είναι ό,τι θέλει. Απλά υπάρχουν όρια. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.
    Πρόβλεψή μου : Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ! Ετσι ειναι το Πρεπον....και Το ΑΕΚτζιδικο !θα γινει..?

      Διαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Κι αντί να το εξαφανίσουν εκεί στο 365 ( λέμε τώρα ), τόχουν και πρωτοσέλιδα.
    Βέβαια όλα τα λεφτά, είναι το βλέμμα του Ρότζερ στην φωτογραφία. Δεν είναι κάπως : " τώρα τι κάνει ο μαλάκας; "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς δευτερο ανωνυμο - Κανεις μεγαλο λαθος. Ο χαιρετισμος αυτος ειναι 100 τοις 100 ναζιστικος,τελεία. Περα απο τα καραγκιοζλικια των ΜΜΕ και της γαμωΔΗΜΑΡ (εγω εβαλα χθες το προ 40ετιας ποιημα του Κουβελη...) και τα τουιτερ και τις παπαριες, ΟΦΕΙΛΕ να γνωριζει τι εκανε. Αν δεν ηξερε προβλημα του. Δεν ειναι υποκρισια να πεις οτι σε αυτη την Ομαδα και σε αυτη την χωρα με τοσους νεκρους απο τον ναζισμο, δεν παιζει να το κάνεις αυτο.
    Τελος. Φινίτο. Το πουλο τωρα.
    Ληξη συμβολαιου και τέλος τωρα. Και το λεω πολυ νηφαλια.

    Εβλεπα και τις φωτο του πανηγυρισμου και εχει τατουαζ του γιδι που λεει 'get rich or die trying'. Τρικυμια εν κρανίω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερω πολυ καλα τι εκανε ο Κατιδης.Υπαρχουν πολλοι ειδων πανηγυρισμοι που δεν ειναι του ποδοσφαιρου αλλα κανενας δεν τιμωρηθηκε.Δηλαδη αμα κανεις την μαιμου παει να πει οτι εισαι;ο τσιμπουρ και ο αλλος ο μπιν λαντεν που κανουν τους τρομοκρατες τους εκρινε ή τους τιμωρησε κανενας;εδω το κανουν οι ιδιοι βουλευτες της ακροδεξιας που αντιπροσωπευουν μεγαλυτερο ποσοστο σε οπαδους απ οτι την ΑΕΚ συμφωνα με τις εκλογες,Ο ΚΑΤΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ;

      ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
  6. Γιώργης ο γαρατζέος17 Μαρτίου, 2013 00:46

    Εγώ συμφωνώ με το Steven...τελείωσε από ΑΕΚ και Ελλάδα. Καλύτερα για όλους, νομίζω. Δε μπαίνω σε διαδικασία να κρίνω αν είναι ηλίθιος ή φασίστας, διότι και τα 2 είναι εξίσου βλαπτικά για την ΑΕΚ (και για την χώρα και την ανθρωπότητα γενικότερα).
    Βλέπω μιά απολογιούλα, μετά να τρώει πάνω από 5 αγωνιστικές από τη λίγδα και...ο Ελβετός να του βρίσκει ομάδα Β' Εθνικής κάποιας κεντροευρωπαϊκής χώρας.
    Όπως έκαναν τόσοι άλλοι, μερικοί εκ των οποίων (δες ταχτσίδης, Κονέ) τα κατάφεραν.
    Δε νομίζω ότι σε ΑΥΤΗ την ΑΕΚ υπάρχει πειθαρχία, γνώση, σύστημα ,δομές και προσωπικότητες να τον συμμαζέψουν. Κακό και στον εαυτό του και στην ομάδα (θα) κάνει όσο μένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο γαρατζέος17 Μαρτίου, 2013 00:48

    Νομίζω ότι πρέπει να τον καλέσουν σε κοινή απολογία με τον άλλο ΒΛΑΚΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ, τον Τσεφαλογιάννη, που μου ήθελε την ασυλία του γκασιδιάρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην καταπινουμε την καμήλα. Αυτο που εκανε ο Κατιδης δεν ειναι το ίδιο με αυτο που κανει το τραγι ο Μητρογλου με τον Τζιμπουρ και φυσικα και δεν τους δικαιολογω.
    Αλλα να σου πω κατι. Οποιος και σε οποια ομαδα χαιρετούσε ναζιστικα για εμενα ειναι το ιδιο...
    Και ακομα χειροτερα τωρα γιατι αυτοι δεν φορανε την Κιτρινόμαυρη με τον Δικεφαλο. Αυτος την φορεσε και ελπιζω να μην ξαναφορεσει ποτέ οσο και χαλαρα να το δω λόγω νεοτητας. Και επειδη ειναι υποκριτικη η δημαρ ο Κατιδακος θα χαιρετα ναζιστικα?
    ''Τι λέτε ρε???''

    Και ναι οποιος θελει θα κανει το ζητημα να φαινεται πολυπολοκο, πχ οι πονηροι θα πουμε στο Παντειο δεν ξερανε τι εγινε στην Μαχη του Μαραθωνα και θα ξερει το αγραμματο παιδακι κλπ κλπ.
    Δεν παει ετσι ομως. Ηξερε παρα πολυ καλα τι εκανε και ξερουμε παρα πολυ καλα τι κανουμε εμεις που αντιδρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο γαρατζέος17 Μαρτίου, 2013 01:02

    Όσον αφορά το μανταλάκι το κοράκι, έπαιξε μιά χαρά έδρα. Στα σπόρια. Στα χοντρά:
    Μπέναλτι ΔΕΝ υπήρχε.
    Το κλέψιμο του Πετρόπουλου ήταν τόσο φάουλ όσο και του Ιωάννου. Και τα 2 δεν τα δωσε.

    Λίνεν τακτικά στον ύπνο του δικαίου. Σε ψυχολογική διαχείριση τρικυμία εν κρανίω. Ευτυχώς έκανε σωστές αλλαγές (σπάνιο). Μόνη μου διαφωνία η προτίμηση του ρίκκα έναντι φέτση.
    Όλοι μετριότατοι και ΧΕΖΜΕΝΟΙ, συμφωνώ με το προσφυγάκι στους μόνους διασωθέντες. Προσθέτω και ότι βλέπω πολύ θετικά δημιουργικά στοιχεία στον ανάκογλου.
    Κλείνω με το ακόλουθο. Σε πάει το παιχνίδι και προηγείσαι στο 3'. Έγώ δεν είδα ΠΑΛΙ ούτε ένα (1) φάουλ σε κόντρα της βέροιας για να τους κόχουμε ρυθμό. Οι γνωστές μαλακίες.
    Και στις δικές μας κόντρες, στη 1 περίπτωση ο Κατίδιας κάνει πάσα στον τερματοφύλακα αντί για το φορ αριστερά του, ενώ προς το τέλος σε μία φάση 2 με 1 και σε μία ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) με 1 Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ι-Ζ-Ο-Ν-Τ-Α-Ι. Αιτίες:
    α)Αδούλευτοι τακτικά?
    β)Χεζμένοι και ανίκανοι να κάνουν σωστή επιλογή?
    γ)Αγουροι ατομικά?
    δ) Όλα τα παραπάνω?

    Εγώ ψηφίζω το δ) και απορώ αυτός ο προπονητής τι στο διάτανο τους μαθαίνει εδώ και καμπόσους μήνες.

    Όσον αφορά τη Βέροια, εμένα μου φάνηκε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πιο δουλεμένη τακτικά από εμάς. Και παίξαν ποδόσφαιρο, όχι μόνο ταμπούρι αλά σουβλακιακός. Μακάρι να μείνει στην κατηγορία και μπράβο στον προπονητή της. Φαίνεται η προσπάθεια και η δουλειά.
    Ολαιτάν-Κόστλι είναι 2 κλάσεις καλύτεροι απο τους δικούς μας επιθετικούς. Μου αρέσαν και μπράβο στη Βέροια που τους ανακάλυψε. Εμείς, αντ' αυτών φρουτάδο και κατσικοκέρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή ήταν μούντζα σε όλους μας.

    Η μία προσέγγιση του καθόλα προσβλητικού και εμετικού χαιρετισμού του Γιώργου Κατίδη, μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο ματς της ΑΕΚ με τη Βέροια (2-1) έχει να κάνει με το ερώτημα: "τι ποινή θα πρέπει να του επιβληθεί αν ο Σαλπιγγίδης τιμωρήθηκε με 6 αγωνιστικές;".
    Δεν θα ήταν σωστό, όμως, να σταθούμε μόνο σ' αυτό το σημείο, γιατί πραγματικά θα αποδυναμώσουμε το ηχηρό μήνυμα που μας στέλνει αυτή η εικόνα. Ποιο είναι αυτό το μήνυμα;
    Ότι στην Ελλάδα του 2013 όλα είναι μέρος ενός ατέλειωτου χαβαλέ, απόρροια της ημιμάθειας και της έλλειψης παιδείας που μας μαστίζει σαν Έθνος. Όταν, λοιπόν, όλοι μας καθίσουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με την πατρίδα μας και οι όποιες ανησυχίες μας δεν εξαντλούνται σε δύο-τρεις αναρτήσεις στο facebook ή στο twitter, τότε κανένας Κατίδης ή όποιο άλλο... παραστρατημένο παλικαράκι που νομίζει ότι ξεχωρίζει με το... extreme να 'ναι και ό,τι να 'ναι, δεν θα κάνει τίποτα χωρίς να βάζει πρώτα το μυαλουδάκι του να σκεφτεί.
    Μέχρι τότε, απλά να είστε έτοιμοι να γίνεστε καθημερινά... δέκτες διαφόρων περίεργων χειρονομιών, μέχρι να ξεφουσκώσει κι αυτή η μόδα...

    απο το
    http://olapaok.gr/podosfairo/ayth_htan_mountza_se_oloys_mas.2171282.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και απανταει ενα μπαοκι

    Δες κύριε Πετρωτέ παρακάτω το τατουάζ με το "Get rich or die tryin" για να αποκτήσεις μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη άποψη για το τι πρεσβεύει αυτό το παιδί. Κι όλα τα άλλα υπόλοιπα παιδιά με τα μυαλά του.....

    Ο Κατίδης είναι ένα παικτάκι της πλάκας που αν η ΑΕΚ δεν ήταν διαλυμένη , δυο χρόνια πριν δεν θα τον καλούσαν να παίξει ούτε σε φιλικό δοκιμής της Κ17 .
    Τίποτα παραπάνω δεν είναι ο Κατίδης απο ένα θρασύδειλο, κακομαθημένο και εγκεφαλικά καμμένο 20 χρονο ταγαρόβλαχο.....

    Αλλά γι αυτή του την χειρονομία, δεν φταίει ο Κατίδης. Φταίνε η μάνα του κι ο πατέρας του, φταίνει ο περίγυρος του , φταίνε τα λαμόγια οι μάνατζερ του που την έπεσαν στον Λίνεν όταν πήγε να του τραβήξει τα αυτιά για τις προηγούμενες μαγκιές που έκανε και πάνω απο όλα : Φταίνε όσοι σήμερα , αυρίο και μεθαύριο "επώνυμοι" θα καταδικάσουν την χειρονομία του πιτσιρικά λες και κανείς τους δεν ξέρει ότι ο πραγματικά υπεύθυνος δεν είναι ο Κατίδης αλλά όλα αυτά τα δηθεν "σοκαρισμένα" επώνυμα λαμόγια που χρονια τώρα μεθοδεύουν τα πράγματα έτσι ώστε σήμερα 20 χρονα σαν τον Κατίδη να χαιρετούν ναζιστικά και να τρυπάνε το κορμί τους με μότο του στύλ "get rich or die tryin"........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στις επόμενες εκλογές θα είναι βουλευτής της Χ.Α το κωλόπαιδο και να μου το θυμηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ηταν αναρχοαπλυτος και πυροβολουσε οταν εβαζε γκολ θα ηταν καλοπαιδο και βουλευτης συριζα

      Διαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 01:37

    ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ...
    ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ
    ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΑ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ.
    (καθολου τυχαίο το ότι λυτρώνεστε βαθμολογικά από ένα όνομα ΚΑΤίδης)
    ΚΑΤΩ ΛΕΜΕ. ΣΥΝΕΧΙΑ ΚΑΤΩ. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.

    Α, ξέχασα, νικήσαμε 2-1. Και γιορτάσαμε δεόντως τα ανήμερα της επικής ανατροπής με 3-0 επι της QPR.
    Ο Χριστίδης, έπρεπε πρώτος να μπει μέσα και να σας πλακώσει στα χαστούκια...συγνώμη, στα φιλιά.
    Για να μην "πεσει" η ΠΑΕ στη Β Εθνική "πέφτουν" τα παικτάκια στο χόρτο. Χάμω όλοι. Σα φώκιες. Ρε όλοι κάτω. Δεν πρεπει να "πεσουμε".

    Ευτυχώς έχασε ο μαλάκας ο Αρης. Από το κατα τα άλλα παραρτημα του κατεστημένου που θέλει να μας ρίξει στη Β κατηγορία.
    Οπως και ο διαιτητής που δεν είδε το πέναλτι για την Βέροια, μάλλον τρόμαξε απο τους εκφοβισμούς της Ωρας και του Κετσετζόγλου. Κατα τα άλλα "σας κυνηγάνε".
    Εμεις να δούμε ποτε θα σας πάρουμε στο κυνήγι.

    Αντε και στον επόμενο αγώνα, να βάλετε και ένα ασθενοφόρο στο τέρμα. Και στον μεθεπόμενο, μπειτε μέσα αργά-αργά, ΕΡΠΟΝΤΑΣ. ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.

    Ευτυχώς όλα καλα.
    Θα μείνουμε στην κατηγορία. Δεν πέφτουμε. Χαλάλι τα περίματα στο χόρτο. Ενα με το χώμα η φανέλα, για να σωθούν τα λαμόγια.
    Τέλος καλό όλα καλά. Αν όλα πάνε καλά ως το τέλος - και πάψει να μας κυνηγα το κατεστημένο- του χρόνου θα συνεχίσουμε να γελάμε και μεις και όλος ο ντουνιάς, με το καραγκιοζ-μπερντε του σήμερα, που κάποτε ήρθε από το Πέρα.

    Υ.Γ. Ισως να το ξέχασα: ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΛΕΜΕ.ΚΑΤΩ.
    ΚΑΤΙΔΙΔΕΣ, που παριστάνετε και τον Μιχαλολιάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 01:39

    Και δυό λόγια για το αρχιδι το Κατίδι.
    Μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει προσωπικά. Σε φασισμό,ναζισμό,σοσιαλισμό,αλμπινισμό η Καλβισνισμό. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
    Αλλα όταν είναι στο γηπεδο και φέρει φανέλα και έμβλημα, να αφήσει απ'έξω τα χούγια του.
    Και δη, οταν φοράτην φανέλα και το έμβλημα ενός συλλόγου του οποίου οι "ρίζες"- και όχι μόνο,έχουν υποφέρει τα πανδεινα και τα βάναυσα από τα συστήματα που "χαιρετά"
    Δεν μπορεί ένα άμυαλο σκατόπαιδο να φτύνει πάνω σε τάφους.

    Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Διακοπή συμβολαίου και μάλιστα τον τρέχεις και ποινικά για προσβολή. Δεν υπάρχει επιτροπή που να μη σε δικαιώσει.
    Αν ο Λίνεν τον δεχθει στα Σπάτα, τότε μάλλον συμφωνεί με το "φούρνισμα" του 2ου Π. Πολέμου.
    Και να φύγει και ο ίδιος αν συμβει κάτι τέτοιο.

    Δεν έιναι τοσο απλά τα πράγματα "ανώνυμε". Τι θ πει "γκολ να βαζει και δεν με νοιάζει πως θα πανιγυρίζει";
    Αν δηλαδή αποφασίσει από άυριο, τα γκολ που θα βάζει να τα αφιερώνει στη μάνα σου,δείχνοντας τα αρχίδια του, και να έχει και γραμμένο και μήνυμα στο απο μεσα φανελάκι: "γαμάω την μάνα του τάδε" ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ;
    Ασφαλως ναι.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    Εκτος και αν θα περιμενες να τον τιμωρίσει η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας, για να "αποκατασταθείς" ηθικά.
    Γκολ η αξιοπρέπεια;
    Δουλευόμαστε;

    Επειδή ειναι Γερμανοτσολιάδες οι πολιτικοί, αυτό σημαίνει ότι δεχόμαστε τα ανάλογα;
    Αν δηλαδή είναι πούστιδες, να βγαίνει ο παίκτης μας με κατεβασμένα βρακιά και με τον κώλο έξω σε κάθε γκολ;
    Αν αντι για πισίνα, σου φτιάξουν βόθρο,εσύ θα πηδηξεις μέσα;
    Εχεις παλαβώσει εντελώς μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβασε πρωτα τι σημαινει ο χαιρετισμος αυτος και απο που προερχετε πραγματικα και ασε τα πολιτικα ιδεωντολικα σου εξω απο την ΑΕΚ.Τι προσφυγικα και μαλακιες καθεσε και μου λες;ο ανθρωπος πανηγυρισμο εκανε οχι συγκεντρωση αδελφων ψυχων,εχεις μπερδεψει την βουρτσα μου φενετε.Το πολυ προστιμο να φαει μεγαλε,μην τυρανιεσε αδικα με το γραψιμο.

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε, δεν είναι ναζιστικός χαιρετισμός, γιατί όπως λένε και τα χρυσα αυγα στο ναζιστικό το χέρι είναι παράλληλο με το έδαφος ενώ στο δικό τους είναι στο ύψος του ματιού. Δωρικός είναι, αρχαιοελληνικός.

      Άντε και γαμήσου και έξω από την ΑΕΚ μας που θα πεις τα προσφυγικά μαλακίες. Και εγώ όταν βάζω γκολ κάνω ότι γαμώ τη μάνα σου, δεν νομίζω να σε πειράζει.

      Διαγραφή
    3. Το ότι είναι "πανηγυρισμός και δεν λέει κάτι" είναι μαλακία, για τον απλό λόγο ότι το άθλημα το βλέπουν και παιδιά που έχουν ΠΡΟΤΥΠΑ τους ποδοσφαιριστές. Ωραία εικόνα στις αλάνες να πανηγυρίζουν έτσι και μετά να μάθουν και τι σημαίνει.

      Διαγραφή
    4. Βασικα εσυ μπορει και να μου κλασεις τα αρχιδια.ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ;ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ.
      Το γκολ ηταν σημαντικο και μας γλιτωσε απο τα χειροτερα που δεν εχεις δει ουτε στα τρελα σου ονειρα.Ετσι του βγηκε...ποια μανα;ποια προσφυγια;ποια αριστερα;ποια δεξια;
      εχεις παιξει ποτε ποδοσφαιρο με τοσο κοσμο γυρο σου;
      δεν προκειτε να καταλαβεις ποτε γιατι του βγηκε ετσι αν οχι;

      ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    5. SOSTOS,αντε ποια ολοι δημοκρατες του κολου και της κλανιας σας πειραξε ο χαιρετισμος, οτι ειναι ολη ελλαδα ανεργη δεν σας πειραζει κοπανοι, γιατι δεν κανετε πορειες στο συνταγμα τσεγκεβαρες του πληκτρολογιου και ιδεολογοι της πορδης σαν τη δημαρ, που ειναι κυβερνηση αλα ειναι αντιμνημονιακο κομμα...
      ΚΑΤΙΔΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΛΙΓΔΗΔΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  15. Γιώργης ο γαρατζέος17 Μαρτίου, 2013 02:24

    ...και μόνο που τρωγόμαστε (πάλι) μεταξύ μας, επιβεβαιώνει ότι ο κατίδιας καλό και γι' αυτόν και για την ΠΑΕ και για μας θα είναι να φύγει. Ησύχως και άνευ κραυγών και κλαυθμών.

    Κατάφερε το μαλακιζμένο σε μιά χρονιά που οι ΑΕΚτζήδες έχουν στηρίξει τους παίκτες όσο ΚΑΝΕΙΣ άλλος λαός (φανταστείτε δαφνοστεφανωμένες, βαζέλες, μακεδονομάχους με την ομάδα στον πάτο επί 1 γύρο και 1 πόντο από τη γραμμή του υποβιβασμού 5 αγωνιστικές πριν το τέλος τι κορνέ και κράξιμο θα ρίχναν) να στρέψει εναντίον του την πλειοψηφία και να διχάσει. Στο καλό και να μην μας γράφει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17 Μαρτίου, 2013 01:57
    Διαβασε πρωτα τι σημαινει ο χαιρετισμος αυτος και απο που προερχετε πραγματικα και ασε τα πολιτικα ιδεωντολικα σου εξω απο την ΑΕΚ.Τι προσφυγικα και μαλακιες καθεσε και μου λες;ο ανθρωπος πανηγυρισμο εκανε οχι συγκεντρωση αδελφων ψυχων,εχεις μπερδεψει την βουρτσα μου φενετε.Το πολυ προστιμο να φαει μεγαλε,μην τυρανιεσε αδικα με το γραψιμο.

    ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΖΩΟ. ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΓΑΜΙΟΛΗ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 'get rich or die trying' ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ (ωπα σορρυ, ξεχασα οτι δεν μιλας αγγλικα- εδω καλα καλα δεν ξερεις να μιλας ελληνικα και σιγουρα δεν ξερεις να γραφεις ελληνικα...)

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΚΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΩΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ορθογραφια ρε μαλακα;σε ξερω και απο χτες για να σου γραψω εκθεση;θα μου βαλεις και βαθμο μηπως;οπως θελω θα γραφω και οτι γουσταρω θα γραφω μωρη ψωναρα που θα μου πεις εσυ για τη ΑΕΚ.

      Διαγραφή
    2. οχι ρε γαβρε δεν χρειαζεται να γραψεις εκθεση. Μονο να γαβγιζεις ξερεις αλλωστε...
      Και ουτε και σε τιποτα πιστευεις και γιαυτο τα γαμημενα τα χρυσα αβγα τρεφονται απο κατι απολιτικ μαλακες σαν εσενα...
      Με ''προσφυγιες και μαλακιες'' οπως εγραψες θα ασχολουμαστε τωρα??
      Τραβα στο βρωμολιμανο σου να βρεις την πραγματικη σου αγαπη ασπονδυλο...

      Διαγραφή
    3. Ρε μαλακα "αδωνη" εσυ εισαι και μου κανεις πλακα;
      Ποσο κομπλεξικος μπορει να εισαι ρε νουμερο;
      ανοιξου και λιγο παραπανω απο τα μαλακισμενα θεματα που διαβαζεις,ξεκολα απο τη μιζερια ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Ε, αφού δεν ξέρεις, μάθε λίγη ιστορία...
      Πριν τον πόλεμο η ΑΕΚ μεσουρανούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρικό στερέωμα έχοντας αναμφισβήτητα την καλύτερη ομάδα. Η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως η ομάδα της Προσφυγιάς και του ξεριζωμού που γνώρισε την περιφρόνηση και τον ρατσισμό μέσα στην ίδια της την πατρίδα, έπαιζε μπάλα από άλλο πλανήτη για την εποχή εκείνη.
      Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ήταν ο Σπύρος Κοντούλης, μέσος με τα όλα του, με μεγάλη φαντασία στο παιχνίδι του... Ο Κοντούλης τύγχανε άνθρωπος πανέξυπνος και είχε ένα πλεονέκτημα που του στοίχισε την ίδια του την ζωή... Δεν ζούσε υποταγμένος...
      Είχε βγει λοιπόν στην Αντίσταση... Μια νύχτα του Απρίλη του 1944 βγήκε από το κρυσφήγετο του για να πάει να δει την μάνα του... Τα κατάφερε... Οι Ναζί όμως που τον παρακολούθησαν τον συνέλαβαν στο Πεδίο του Άρεως και τον μετέφεραν προς εκτέλεσιν στις φυλακές Χαϊδαρίου...
      Στις φυλακές και με την θανατική καταδίκη να σκιάζει την σκέψη του ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έλεγε με μεγάλη υπερηφάνεια στους συντρόφους του ότι πρόλαβε να αγκαλιάσει την μανούλα του...
      Σε εκείνη την παράτολμη έξοδο του από το κρυσφήγετο της Οδού Πατησίων ο Κοντούλης συνάντησε τον συμπαίκτη του στην Ένωση Κώστα Χριστοδούλου με τον οποίο συνδεόταν με στενούς δεσμούς φιλίας και τον αδερφό του Βασίλη ο οποίος εκτελέστηκε αργότερα από τους Γερμανούς.
      Οι Γερμανοί αποφάσισαν να εκτελέσουν τον Σπύρο Κοντούλη στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Στο δρόμο και πιο συγκεκριμένα στο Μετς ο αθλητής της ΑΕΚ πήδηξε από το καμιόνι και πέθανε ελεύθερος από τα δεσμά των κατακτητών... Οι Γερμαναράρες γάζωσαν με δεκάδες ριπές το κορμί του.


      Ο ήρωας αυτός γεννήθηκε το 1915 στον Πειραιά και το 1935 ήρθε στην ΑΕΚ από την Άμυνα Πειραιώς. Το 1939 και το 1940 πανηγύρισε με την ακατανίκητη τότε Ένωση το Πρωτάθλημα Ελλάδος με συμπαίκτες του τον "Ξανθό αετό" Κλεάνθη Μαρόπουλο, τον Τρύφωνα Τζανετή, τον Σπύρο Σκλαβούνο και άλλους μεγάλους της εποχής... Παράλληλα κατέκτησε ένα κύπελλο-νταμπλ (1939) και το πρωτάθλημα Αθηνών (1940). Αγωνίστηκε συνολικά σε 83 επίσημους αγώνες και σημείωσε 1 γκολ.

      Ο Κοντούλης πρόλαβε να φορέσει το εθνόσημο 3 φορές... Τον δολοφόνησαν σε ηλικία 29 ετών

      Διαγραφή
  17. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 03:04

    Προς Συριζαίο "ανώνυμο" (δηλαδή νεοΠΑΣΟΚτζη) Αλλο το "ιδεολογικο" και άλλο το "δεοντολογικό". Δεν ξερω τι ακριβώς ήθελες να πεις και αν ήξερες ακριβώς.
    "Τι ήταν παλιά ο χαιρετισμός";
    Μα εσύ λες "στα αρχίδια μας οι προσφυγες" και σε κόφτει η καταγωγή ενός χαιρετισμού;
    Ο Μιχαλολιάκος δηλαδή έχει παρελθόν, η ΑΕΚ όχι;
    Πότε το θυμάσαι το παρελθόν; Οποτε σε συμφέρει;
    Το παρελθόν του "χαιρετισμού" το ξέρεις. Αυτό της ΑΕΚ το γνωρίζεις; Και δεν μιλάω για τα "γκολ στον γαύρο και τον βάζελο". Τις ρίζες, ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ,ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ; ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ;
    Επιλεκτική αμνησία έχεις;

    Η ομάδα που "υποστηρίζεις" -πανάθεμα σε δηλαδή- ειτε γουσταρεις ειτε όχι,εκτος απο τα γκολ,τα σώβρακα τα κασκολ και τις "φούμες" στο πέταλο, έχει και παρελθόν.
    Γιατί αν αυτό δεν υπήρχε,δεν θα υπήρχες και εσύ σαν οπαδός της ΑΕΚ.
    Δεν ξέρω αν εγώ έχω μπλεξει τις βούρτσες,αλλα εσύ σίγουρα εχεις άγνοια κινδύνου,λογω αμάθειας. "μακάριοι οι πτωχοι τω πνεύματι".
    Σε ρωτάω ξανά: Μπορεί ο κάθε "Κατίδης" να σου βρίζει τους πεθαμένους σου; Εαν το δέχεσα εσυ, καλώς.

    Τα "πολιτικά", σύ τα ανέφερες πρώτος, που μιλησες για πολιτικους "προδότες και Γερμανοτσολιάδες".
    Το παρελθόν υπαρχει και μας χαρκτηρίζει,ναι η όχι; Αυτό να μου πεις μόνο. Ειτε μια ομάδα,μια εταιρεία, μια οικογένεια, ένα κράτος,ένα Εθνος,ένα πρόσωπο.
    Αν σε βρίσω και σου δώσω 100 ευρώ,είσαι μέσα; Αν είναι έτσι, να το διασκεδάσουμε.
    Τι θα πει "εβαλε ένα γκολ"; Στα αρχιδια μας. Βλέπεις ασφαλώς "μπάλα" με την "πλάτη"
    Εισαι ΑΕΚ η τίποτα Αλλο και δεν μας το λες,Συριζαιε που νομιζεις ότι ο Αλέξης ειναι δική σου επιλογή και οχι των αφεντικών του Αντρέα,δηλαδή οι Αμερικάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεοντολογια ηθελα να πω.
    Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η ιστορια της ΑΕΚ με ενα πανηγυρισμο που εκανε ο Κατιδης.Ουτε μπορουμε να χαρακτηρισουμε ενα παιδι επειδη πανηγυρισε μ αυτο τον τροπο οτι σωνει και καλα το υποστηριζει κιολας.Κατευθειαν ταμπελα του βαλαν.Πολλες φορες,τα τελευταια χρονια περισσοτερο,οι παικτες το καναν μοδα να πανηγυριζουν με διαφορους τροπους αλλοι σωστοι και αλλοι με λαθος τροπο.Το καταλαβαινω ηταν αστοχος ο τροπος αλλα οχι και να τον στειλουμε στα κατεργα,αυτο τι ειναι;δεν ειναι φασισμος;εκτελεση εν ψυχρο;19χρ ειναι.Περισσοτερο επηρεασμενος με την πολιτικη κατασταση θα ελεγα οτι ειναι επειδη βρισκετε στα ντουζενια της.Σιγα μην ασχολειτε ο Κατιδης και ο καθε Κατιδης με τα πολιτικα...χεστηκε.
    Η καυλα του προς στιγμης ειναι η μπαλα.Αν με πιανεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 03:59

    Ρε σεις, τζάμπα τραβιόμαστε.
    Ο "χαιρετισμός" -κατά τον "ανώνυμο" δεν ήταν ουτε ο παλιός,προς τον Ηλιο,αλλα ούτε και ο νέος, προς τον Φύρερ.. Για την ακρίβεια, δεν ήταν καν χαιρετισμος.
    "Δεν το γνώριζα,συγνώμη. Απλα ΕΔΕΙΧΝΑ τον Παυλή στην κερκίδα", είπε το κωλοπαιδι ο Κατίδης.
    Δηλαδή που καθόταν ο Παυλής στο πάνω διάζωμα στην τελυταία σειρα;
    Πάλι καλά. Γιατί αν καθόταν στο κάτω διάζωμα,στις χαμηλες θέσεις θα μας έδειχνες τα αρχίδια σου.

    Και ο υπηρέτης δύο αφεντάδων, ο Λινεν, το δικαιολογεί το παιντί.: "δεν ήξερε.Στα αποδητήρια ήταν χάλια.Εκλαιγε"
    Δεν έχεις αρχίδια,το ξέραμε. Αλλα και ότι σου αρέσει να σε γαμάνε,τώρα το μαθαίνουμε.

    Από την διοίκηση-αυτούς που "τρέχουν" τις τελευταίες κλεψιές δηλαδή- ούτε φωνή,ούτε ακροαση ακόμα.
    Το σκέφτονται. Να του βάλουμε ένα συμβολικό προστιμο, για την ηδη μετανοημένη χαιρετούρα, η να του δώσουμε ένα συμβολικό πριμ για το γκολ πριν την χαιρετούρα;
    Μεγάλο δίλλημα.

    Περίγελος γίναμε παντού.Η φωτό του αλητάμπουρα με το υψωμένο χέρι,είναι "κρεμασμένη" παντου. Ασε που θα μας βάλουν στο στόμα τους και τα πολιτικά καθάρματα,σαν άλλοθι. Η καλύτερη τους είναι να "ανακαλύπτουν" χειρότερους από τους ιδιους.
    Αυτά κάνουν οι απερισκεψίες.
    Κάτι που ισως να το περιμέναμε από παίκτη του ΟΣΦΠ, η του βάζελου,μας ήρθε τελικά από την ΑΕΚ.
    Μιλάμε για ξευτίλα.

    Και για 3 βαθμους το κάνουν γαργάρα όλοι.
    Βέβαια αν χάναμε, είναι σίγουρο ότι θα ήταν το τέλειο εξηλαστήριο θύμα. Θα τον "ανακάλυπταν" προπονητές και Σπατιανοί,σαν τον κύριο ένοχο της "πιο μαύρης βραδυάς της ΑΕΚ"
    Αφου κερδίσαμε,δεν γαμιέται. Θα τα μπαλώσουμε.
    Αρκεί που "μείναμε ζωντανοί"...ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΙΑΣ-ΠΛΕΟΝ-ΠΟΡΝΗΣ.

    ΚΑΙ "ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ" ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ
    Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 89 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΣΤΑ 90,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΛΟΧΑΓΟΙ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ,ΖΩΝΤΑΝΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η "ΕΥΧΗ" ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΛΟΥΣΤΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 04:13

    Τι λέτε κύριε; Τι 19; Ας είναι και 99
    Η ΑΕΚ,είναι δημιούργημα ΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    Κατανοείς τι λέμε;
    Τι θα πει επιρεασμένος;
    Ενα γκολ έβαλε,και μάλιστα κατα λαθος. Τις χαμένες του ευκαιρίες,έτσι θα τις πληρώσω; Αυτός δηλαδή αν κανει και συμβόλαιο και παρει και θέση βασικού για 3-4 χρόνια,ίσα που θα μας γαμίσει κι'όλας.
    Αντε με το κάθε μουνάκι που φοράει μια φανέλα και νομίζει ότι κάτι τρέχει με την πάρτυ του.

    Θα μπει κάποιος Κατίδης,δίπλα στο Δικέφαλο; Εχετε τρελαθει μου φαίνεται.
    Δεν υπάρχουν εκπτώσεις σε αυτά. Κλωτσιά και έξω. Και μήνυση μαζί.
    Σιωπουν όλοι. Η διοίκηση "μόκο". Ο προπονητης-υπηρέτρια, τον δικαιολογεί.
    ΡΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ. Τι αποδεικνυουν όλα αυτά που βλέπεις και "γεύεσαι" τα τελευταία χρόνια; Το εξης:
    ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ
    ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ,ΑΛΛΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
    ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 04:28

    "Περισσοτερο επηρεασμενος με την πολιτικη κατασταση θα ελεγα οτι ειναι επειδη βρισκετε στα ντουζενια της.Σιγα μην ασχολειτε ο Κατιδης και ο καθε Κατιδης με τα πολιτικα...χεστηκε..."

    Τελικά ασχολείται η δεν ασχολείται με την πολιτική ο Κατίδης;
    Κουλουβάχατα τα έκανες.
    Πόσο πρέπει να "ασχολείται" δηλαδή με την πολιτική ένας 19χρονος για να μάθει τον Ναζιστικό χαιρετισμό των Κασιδιαραιων;
    Ουτε 5 λετπα δεν χρειάζονται.Φτάνουν αυτά.
    Σιγά μη μας πεις ότι το παιδί ήρθε από τον Αμαζόνιο. Ο Μόγλης.
    Επειδή "μετάνοιωσε" ο αδαής 19χρονος παύεις και συ να μας λες ότι ήτο χαιρετισμός,αλλά "λάθος του κακομοιρου παιδιού";
    Μήπως έκανε ζωντανό διαφημηστικό με αποσμητικό για μασχάλες;

    Εϊναι πάνω απ΄'ολα η ΑΕΚ η δεν είναι και δεν το γνωρίζω;
    Σιγά το κελεπουρι που θα χάσουμε. Που θα έπρεπε ουτε απέξω να περνάει.
    Μπαίνει το κάθε τσογλάνι, είτε στο χορτάρι,είτε στην διοίκηση χέζει,κατουράει φτύνει, πληρώνεται και φεύγει;
    Ωραία "φαμπρικα" βρήκαμε.
    Το μπουρδέλο της Καλέργαινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οσο και να μην θελεις ασχοληθεις,επηρεαζεσε οπως και να το κανουμε,δεν εισαι μονος πανω στον πλανητη.
    Ειπαμε εκανε μαλακια ποσες φορες θα το πουμε;
    αλλα στο νοημα εσυ ειδικα και αλλοι πολλοι δεν θα μπορεσετε ποτε να καταλαβετε γιατι το εκανε.Εχει κολησει η κασετα μεσα στο κασετοφωνο.
    Ειναι η πρωτα φορα που λεει κατι ο Λινεν και ταζομαι υπερ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μιχάλης Παυλής δεν αγωνίστηκε σήμερα, ωστόσο βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε το νικηφόρο αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέροια. Ο Έλληνας επιθετικός σχολίασε την συγκεκριμένη κίνηση-πανηγυρισμό του φίλου και συμπαίκτη του, Γιώργου Κατίδη:

      «Ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. Έχω μιλήσει με το παιδί για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, ούτε ο ίδιος έχει καμία σχέση με την πολιτική. Το γκολ το αφιέρωσε σε μένα και στην κοπέλα του που βρίσκεται στην Ιταλία. Με αυτή την κίνηση ήθελε να δείξει απλά προς τον κόσμο να σηκωθεί όρθιος. Είναι κρίμα να παρουσιάζεται έτσι το θέμα, άλλωστε η ΑΕΚ είναι προσφυγική ομάδα και δεν αρμόζουν τέτοιες κινήσεις».

      Διαγραφή
  23. Ντροπή του πανίβλακα Κατίδη.
    Και ντροπή του γιατί σε μια ΟΜΑΔΑΡΑ σαν την ΑΕΚ που αποδεδειγμένα δεν συμπλέει με τους αδηφάγους κηφήνες των λιμανολεωφόρου-παράγκας-βορείου λόμπυ κτλ. και τουλάχιστον έχει μάθει να πολεμάει τον Γολιάθ με την σφεντόνα, βρέθηκε να κάνει τον ρουφιάνο.
    Να μας αποδείξει τι; Τις πολιτικές του πεποιθήσεις; την μαγκιά του; τους δεσμούς του με τον οποιοδήποτε;
    Αν είσαι μάγκας το δείχνεις στο γήπεδο, στον στίβο της ζωής, στο σπίτι σου, στην παρέα σου, όχι με σύμβολα και χαιρετισμούς, αλλά με πράξεις και ουσία.

    Έξω οι τζάμπα μάγκες από την ΑΕΚ.
    Εδώ χωρούν μόνο Παλληκάρια.

    Νότιος.
    (κ. Χοτζέα έχεις απόλυτο δίκιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Το οτι πήρε θέση η οργάνωση, δηλαδή η διοίκηση, σημαίνει και το Vamos bien. Η οργάνωση, που οπως ξέρετε, ακόμα να βρει αυτούς που βαράγανε τον Παπαδημούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο γαρατζέος17 Μαρτίου, 2013 12:04

    Κατόπιν της καθιερωμένης γύρας μου στα ελληνικά φόρα, κααλαβαίνω αυτό που περίμενα. Εβρέθη ο αποδιοπομπαίος, η πηγή του κακού που μαστίζει τον τόπο (άξαφνα λίγδα, καισαρόπαπας, δοσίλογοι-κουβελάκια, ΕΠΟ-τσουτσέκια του ιπποπόταμου της τρούμπας άπαντες τιμωρούν και καταδικάζουν). ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΜΕΝΟ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΟΓΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ. ΡΕ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ Η ΟΧΙ Η ΑΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΔΩΡΙΚΑ Η ΤΕΥΤΟΝΙΚΑ. Όπως πάντα, στο γιουνάν μπεηλίκ, η τρίχα τριχιά, ώστε αυτοί που πραγματικά πίνουν το αίμα μας να κάνουν τη δουλειά τους απερίσπαστοι. Φάτε όλοι το τυράκι τώρα...
    ΥΓ: Αν η διοίκηση δεν το έχει λήξει ησύχως μέχρι την Τρίτη, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ (που είναι, αλλά λέμε τώρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 12:31

    Προς "ανώνυμο":
    Τι "λάθος" έκανε; Εσύ έλεγες ότι χαιρετά τον ήλιο.Δηλαδή έπραξε σωστά,αλλά εμείς δεν καταλάβαμε.
    Μπορει να το έκανε για χίλιους δυο λόγους. Και να δεχθουμε ότι ...έδειχνε τον Παυλή. Και ότι ξέσπασε για την προηγουμενη αστοχία του. Και ότι πηρε την ομάδα "πάνω" του και σώθηκε. Και ότι διαφήμιζε αποσμητικό.Και ότι θες.
    Την ΑΕΚ τι την νοιάζουν αυτά;

    Οι μαλακίες πληρώνονται. Εφυγες. Πήρες δρόμο. Πετάχθηκες απ΄το παράθυρο. Τράβα να βρεις άλλη ομάδα που ίσως σε κάνει και αρχηγό.
    Απο εδώ τελείωσες. Ολα τα άλλα είναι μαλακίες
    Αν ο Κατίδης "δεν ΄'ηξερε" τι έκανε, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΑΕΚ τι να κάνει.
    Με τα νερά ενός 19χρονου θα πάμε;
    Να κάνεις παράπονα στην Original, που προτίνει "να φύγει το κωλόπαιδο τώρα". Και πολύ σωστά.

    Προς Γιώργη: Αυτό είναι άλλη μια "παράπλευρη απώλεια" Συν τοις άλλοις, θα έχουμε και τους υποκριτές που θα επιδείξουν ...δημοκρατικότητα και αντιφασιστική συμπεριφορα, εξαιτιας ενος ηλίθιου με φράτζα. Θα γίνουν τιμητές και τιμωροί, πολλοί εξ αυτών πολύ χειρότεροι του Κατίδη.
    Αυτά λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΙΟΙ;ΟΙ ORIGINAL;ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟ.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ.

    ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ.ΝΤΡΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΙΣΜΟ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Εν τω μεταξύ στο twitter του παίκτη, έχει μπει ο Άδωνις και γίνεται της κακομοίρας. Όσοι μπορείτε, δείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμένεται μεγάλη παρέμβαση στο twitter από Ψινάκη και Μανωλίδου.
      Άντε να ανακατευτούμε και λιγάκι, νηστεία που 'ρχεται...

      Νότιος...

      Διαγραφή
  29. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 13:30

    Ασφαλώς και φταίνε άλλοι που μερικά παιδιά αποκτάνε "λανθασμένη" συμπεριφορά.
    Και αυτο σημαίνει τι; Οτι το κατάντημα των άλλων θα γίνει άλλοθι;
    "φτάινε οι άλλοι, εκείνοι με έκαναν σαν τα μούτρα τους, οπότε, θα με φάτε και σεις στη μάπα"

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ. Πως δεν την βλέπεις; Οι χειρότεροι, γίνονται τιμητές. Οι "δάσκαλοι" της βρωμιάς και οι αλήτες, παραλαμβάνουν τους Κατίδηδες και τους "δείχνουν" στον κόσμο,και κρύβονται πίσω από αυτό.
    Η Χρυσή Αυγή, τι ρόλο νομίζεις ότι παίζει. "Πήρε" πάνω της τον ρόλο των "φασιστών" και των Ναζιστών", ωστε να φύγει ο φακός, η προσοχή του κόσμου, από τους πραγματικούς φασίστες, οι οποίοι φοράνε γραβάτα.Νερό στο μύλο τους κουβαλάνε οι "Κατίδηδες". Εν αγνοία τους. Πάντα η βλακεία γίνεται όπλο για τους πονηρούς.

    Το πιο πιθανό είναι, ο συγκεκριμένος παίκτης, να μην κατανοούσε ακριβώς τι σημαινει αυτό. Πιθανόν να νόμιζε ότι δεν είναι μόνο ένας ναζιστικός χαιρετισμός, αλλά και μια κίνηση "αντικαθεστωτική" και "επανασταστική".
    Αν δεν είχαμε την Χρυστή Αυγή στο 10% με 500.000 ψηφοφόρους, δεν θα ήταν και της "μόδας" ο χαιρετισμός.
    Δημιούργημα μιας ανισόροπης κοινωνίας είναι ο Κατίδης και οι λοιποί Κατίδηδες.
    Πρώτα φταίνε άλλοι και κατόπιν αυτός.
    Μιμήθηκε κάτι το οποίο πιθανόν να αγνοούσε το βάρος και το παρελθόν του.
    Σιγά να μην είναι και μυημένος σε κρυφές οργανώσεις και διαφωτιστης Νεοναζισμού.
    Ενα μαλακισμένο,ένα κωλόπαιδο κακομαθημένονο είναι. Τίποτα άλλο. Και γονείς δεν έχει. Εγώ στο λέω. Ο πατέρας του,θέλει πίσσα και πούπουλα.

    Αυτο δεν αλλάζει τίποτα. Η ΑΕΚ,σαν σύλλογος, οφείλει να πραξει τα αναλογα και όχι να δικαιολογήσει την ...άγνοια του Κατίδη.
    Η ΠΑΕ λέει θα συνεδριάσει...την Τρίτη. Για να εξετάσει το θέμα. Ναι. Μια και θα βρεθείτε,δεν κοιτάτε και το θέμα του Βιντιαδη, που προετοιμάζεται πυρετωδώς και όπου να'ναι θα "συναντηθει" με τον Μελισσανίδη;
    Ρε κάτι ανύπαρκτοι που θα συνεδριάσουν.

    Δεν ξερω από τι αποτελέιται η οργάνωση και αν είναι όλοι ψηφοφόροι του Κασιδιάρη.Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη και σε σωστή κατεύθυνση. Αν στο μέλλον βρεθεί δημόσια και κάποιος δικός τους να κανει τα ίδια,να πραξουν τα ανάλογα.


    Και γιατί ψηφίζεις Σύριζα παρακαλώ, αφου το 24% από το οποίο αποτελείται, είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΚΝΥΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ;
    Και εκείνοι είναι φταίχτες. Να μη ξαναψηφήσουν ποτέ;
    Μαλλον τελικα αρχίζω να συμφωνώ μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 15:21

    Είπαμε πολλά ήδη. Εξαντλήθηκε το θέμα. Αυτό που μένει είναι να "εξαντλήσουν" και το Κατίδι (ουδέτερο είναι) να τελειώνουμε.
    Το νεότερο που υπάρχει, είναι ότι στην ΠΑΕ έχει φτάσει πρόταση για τον Κατίδη από την Μακάμπι Τελ-Αβιβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο Κατίδης στην απολογία του, θα επικαλεστεί το έθιμο της Αποκριάς. Τι θέλουν πια εκεί στην ΕΠΟ; Να καταργήσουν και τα έθιμα του λαού μας; Άμα είναι έτσι να πάμε και στον Τύρναβο να συλλάβουμε όλες τις νοικοκυρές που αύριο φτιάχνουν ψωμιά σε σχήμα πούτσας. Να συλληφθούν για προσβολή δημοσίας αιδούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Παιδιά, μπορώ να πω κάτι; Καταλαβαίνω τον διάλογο που αναπτύσσεται μεταξύ σας, αλλά όταν τα κείμενα φυτεύονται ΚΑΠΟΥ μέσα στα σχόλια, πραγματικά χάνονται διαμάντια. Αν θέλετε μην χρησιμοποιείτε το πεδίο " απάντηση ", αλλά βάζετε τα στο
    " ρολό ". Φυσικά, αν θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. προς ανωνυμο@Κοντουλη

    Ο Κατίδης είναι ένας φαντασμένος και επιπόλαιος νεαρός. Πολύ πιθανό να είναι βλάκας με την τρέχουσα έννοια του όρου. Η πρώτη εξήγηση που έδωσε είναι ότι με τον χαιρετισμό ζητούσε από τους οπαδούς της ομάδας του να σηκωθούν όρθιοι μπροστά του (σ.σ σεβασμός στον σκόρερ). Κίνηση... εμπνευσμένη από τον νυν βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», Γερμενή που είχε πει το περίφημο «εγέρθητι» στους δημοσιογράφους την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα ο... αρχηγός Μιχαλολιάκος. Άρα ο νεαρός παίκτης κάτι είχε δει και το κόπιαρε. Δυστυχώς για τον ίδιο προσπαθεί να του κατεβάσει το χέρι ο φροντιστής, κύριος Κορομηλάς και αυτός δεν το κατεβάζει. Στη συνέχεια προσπάθησε να ανασκευάσει με αλλεπάλληλες δηλώσεις χωρίς να το καταφέρει παρά τις προσπάθειες που έκαναν όσοι βρίσκονται δίπλα του, με πρώτο τον μάνατζέρ, Θεόφιλο Καρασσαβίδη. Φιλότιμη η προσπάθεια του Κατίδη να δικαιολογηθεί στην παρέμβασή του στον NovaΣΠΟΡ FM.

    Προσωπικά δεν πείθομαι ό,τι ο 20χρονος Κατίδης είχε άγνοια του τι σημαίνει ο χαιρετισμός. Να χαρίσω όμως έναν επιπόλαιο νεαρό στους φασίστες δεν το κάνω. Προφανώς όσο περνούν οι ώρες, ο Κατίδης καταλαβαίνει το μέγεθος της ανοησίας του και συνειδητοποιεί τι συνεπάγεται. Το παιδί δεν είναι τελειωμένος φασίστας. Το θέμα είναι πως ένας επιπόλαιος νεαρός, με τα φώτα πάνω του, μπορεί εύκολα να γίνει φασίστας. Πανικοβλημένος ζητεί συγνώμη γιατί όταν έκανε την κουταμάρα του δεν γνώρισε τις συνέπειες. Ένας καθαρόαιμος φασίστας θα το τράβαγε μέχρι πέρα.



    Από κει και πέρα το θέμα αφορά την ΑΕΚ και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Να συνεκτιμηθεί η μεταμέλεια για να καθοριστεί το ύψος της ποινής. Τιμωρία ναι, εξόντωση όχι. Γιατί τότε ο νεαρός θα γίνει ορκισμένος φασίστας, ικανός για τα χειρότερα. Όσοι τον βρίσκουν εύκολο στόχο για να κάνουν μια ανώδυνη επίδειξη του αντιφασισμού τους δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον του Κατίδη, αλλά για να κερδίσουν εντυπώσεις.

    Μην τρελαθουμε τελειως,τι σχεση εχει μια χειρονομια του Κατιδη με τον Κοντουλη;εδω μιλαμε για φενομενο που μαστιζει την ελληνικη κοινοτητα.Δεν ειναι μονο ο Κατιδης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δηλαδη ο Κατιδης επειδη χερετισε οπως τουρθε στη γκλαβα του,ειναι φασιστης,ξερει τι ειναι ο φασισμος,και ειχε συνηδητοποιησει εκεινο το δευτερολεπτο οτι η χειρονομια αυτη πρεσβευε τους ναζιστες η τα ναζιστικα ιδεωδη.
    οταν ο μητρογλου η οποιοσδηποτε μας κανει κωλοδαχτυλο σημαινει οτι μας γαμαει ολους και ξεχωριστα ενα ενα τα μελη της οικογενειας μας υποθετω αλλα κανενας δεν κουνιετε.
    Σαν πολυ ευθυκτοι δεν γινατε ολοι ρε παιδια.Δηλαδη ολοι σας τιμουν και σας υπολογιζουν και σας σεβονται ,ενω ενα ανεγκεφαλο που σιγουρα δεν ειχε συνηδητοποιησει τι εκανε πρεπει να καει,να εξαφανιστει απο την κωλοοοομαδα μας οπως την καταντισαμε ,το κωλοποδοσφαιρο μας και ολα θα ειναι παλι ροδινα.
    Και να περασει και της κολοοριτζιναλ για αλλη μια φορα που την πιασαν οι ηθικες τις ευαισθησιες.Ολα μου τα ΟΥ για ολους τους κωλουποκριτες της κοινωνιας μας και οχι για το παιδακι που για τη μαλακια του χρειαζεται μαθημα ,οχι αποτεφρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 18:56

    Μην αναρωτιέστε πώς επιρεάστικε και την πάτησε ένα παιδί.
    Εδώ ολόκληρος λαός, ο Γερμανικός και μάλιστα "μοσχοαναθρεμένος" με Μπετόβεν και Γκαίτε και ακολούθησε τυφλά τον -στημένο- μεθύστακα Χιτλερ. Και όχι μόνο τον ακολούθησε, αλλά έκανε πράγματα κατά την διάρκεια του 1938-1945 που ακομα και οι Χούτου και Τούτσι στην Αφρική, κοκκίνισαν από ντροπή.


    Προς "ανώνυμο". Δεν είπε κανείς να τον κρεμάσουμε.
    ΕΞΩ από την ΑΕΚ λέμε. Τίποτα άλλο. Μπορούμε; Η μήπως όχι γιατί έχουμε ανάγκη το
    Κατιδακι μιας και είμαστε "κωλοομάδα" όπως λες.
    Δηλαδή αν ήταν σε καλυτερες εποχές η ομάδα, θα λέγαμε "διώξτε το" και τώρα λέμε " όχι ρε παιδιά, μη τον διώχνετε,γιατί έχουμε αγώνα αυριο";
    Να μας ζήσει η ομας. Ο Πανλαμογιακός.

    Αν αυτη την ΑΕΚ την ανέχεσαι και την επικροτεις, τότε καλά θα κάνει η αναλόγου "μεγεθους" διοίκηση, οι "Βαλεντινοι" και οι "Φουρτάδοι" του Δ.Σ. να του δώσουν άφεση αμαρτιών γιατί "αν πεσουμε ,Παναγία μου θα καταστραφούμε".
    Και όλοι μαζι βουρ για τις επόμενες "δοξασμένες μέρες" του 2013-2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρηστο επειδη παρακολουθω αυτα που γραφεις και μου αρεσουν παρα πολυ και φοβερο χιουμορ εχεις by tht way,εγω αυτα που γραφω(ακριβως προηγουμενη αναρτηση) τα γραφω γιατι πιστευω οτι ο κατιδης ειναι ενα ανωριμο παιδακι,τιποτα αλλο,ενα απο αυτα που πολλοι απο εμας συναντησανε στο στρατο με το γνωστο χαβαλεδιαρικο υφος,που ειναι αμαρτια ως ανθρωπος να γευθει τετοια σκληροτητα απο ενα κρατος οπου τα περισσοτερα ειναι ψευτικα ,πονηρα υπουλα και αντεθνικα με την εννοια οχι την ναζιστικη αλλα οτι ενα κρατος πρεπει να ειναι πρωτο αυτο φιλικο και τιμιο στη σχεση του με τους πολιτες.
    Αν του κοψουμε την μπαλα τι θα καταφερουμε?
    Αν τον διωξουμε απο την ΑΕΚ τι θα πετυχουμε,μονο το μισος αυτου του αθλητη που ισως καποτε οριμασει και καταλαβει το λαθος του πραγματικα,αλλα πιο το νοημα του αθλητισμου αν δεν λειτουργει παιδαγωγικα σε ενα λαθος ενος παιδιου.
    Οσο για την ΑΕΚ την αγαπω σαν τη ζωη μου και αν ειπα κωλοομαδα εννοω ολη την νοοτροπια και τα αισχη αυτων που κινουν τα νηματα και προς θεου οχι την ομαδαρα της καρδιας μου με τον δικεφαλο αετο.Παντως ουτε που με ενδιαφερει η κατηγορια,ενας αντρας θελω να μπει που να φτιαξει και εν πολλοις τη νοοτροπια ολων μας και να λειτουργησει σαν πρωτυπο οπως στις αρχες της καριερας του λειτουργησε για μενα ο Μπαγεβιτς,που εδειχνε ταπεινος,εργατικος και ανδροπρεπης οπως πιστευω ολοι μας θελουμε να ειμαστε.
    Τα σεβη μου και με πολλη συμπαθεια.Και κατι ακομα αν εβλεπες την καφριλα του κοσμου στην χαμενη ευκαιρια του κατιδη με τον παναθηναικο θα συχενοσουνα παρα πολυ ολα αυτα τα ανθρωπακια που μονο κρινουν αυστηρα και με οποιον εντελως τροπο γουσταρουν αλλα παντοτε βρισκονται στο απυροβλητο,ΟΟΟΟΟΟ τι υπεροχος κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Σου υπενθυμίζω ένα τραγούδι του Καλατζή : " Σε τι κόσμο μπαμπά μ' έχεις φέρει να ζήσω..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μολις το ακουσα Στηβεν.Κωμικοτραγικα καλο.
    Ο δημοσιογραφος Τσακιρης τελειωνοντας τη γνωμη του για τον κατιδη γραφει...ετσι λοιπον οπως προειπα συμφωνω με τον Χατζηχρηστο..εξω ο κατιδης απο την ΑΕΚ.
    Ειμαι σιγουρος πως αν ο κατιδης βγαλει κανα κρυφο tatoo με την μπομπα της οριτζιναλ στα αποκρυφα του και ζητησει συγνωμη,με ενα χαρτζηλικακι του φωτιου στον Χατζηχρηστο,ο Κατιδης μπορει σε λιγα χρονια να γινει ο επομενος παπας της οριτζιναλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αρχισε ο κανιβαλισμος.Η ανθρωποφαγια στο μεγαλειο της.Βρεθηκε το θυμα και οποιος προλαβει.Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ηταν μια ηλιθια κινηση του.Ωμως μιλαμε για 20 χρονο παιδι μεγαλωμενο απο δω και απο εκει.Με προσβαλει το γργονος οτι η πουστο ΔΗΜΑΡ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ρΕΠΟΥΣΗ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ απο την βουλη για να μην συμμετεχει στην ενος λεπτου σιγη στην μνημη της Γενοκτονιας των Ποντιων,βγαζει ανακοινωση μιλωντας για δημοκρατια και ζητα αποκεφαλισμο.Με προσβαλει το γεγονος οτι κι αλλα κομματα συναγωνιζονται το ενα το αλλο ποιο θα κραυγασει περισσοτερο εναντιον του 20χρονου.Ο μονος που δεν εβγαλε ανακοινωση ειναι ο νεος Παπας.Αυτος ομως ειναι Σαν Λορεντζο,ξερει απο περιθωρειο και φτωχεια.Ο κΑΤΙΔΗς εσφαλε.Δεν ειναι Κασιδιαρης,δεν ειναι ο Μενγκελε,ενα παιδι 20 χρονων ειναι,που με δανεικα λεφτα εθαψε τον πατερα του.Ενα 20χρονο παιδι ειναι μεγαλωμενο σαν σκυλι στις πιο υποβαθμισμενες περιοχες της Σαλονικης.Αναρωτηθηκε κανενα αρχιδι που μας κυβερναει γιατι η νεολαια συντασεταιι με τους φασιστες,μιλαω για μορφωμενα παιδια απο καλες οικοπγενειες χωρις αδιεξοδα ;Η νεολαια δεν περιοριζεται σε χαιρετισμο εχει παρει και τα οπλα.Παιδια αριστερων μιλανε για Χ.Α.η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ στην περιπτωση Κατιδη ξεχειλισε.Μεχρι και τα πειρατακια βγαλανε ανακοινωση.Ως πατερας κρινω τον Κατιδη .Ειμαι σιγουρος οτι πανω στην τρελα του εκανε μαλακια.Αυτο δεν σημαινει στρατοδικειο.

    υ.σ η επο αντανακλαστικα εε;;;
    εμεις η ΑΕΚ τζηδες λογω καταβολων πρεπει να κρινουμε με επιεικεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Δημοσιογράφος Τσακίρης;
    ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ OULKAS: Τασούλκα μου δεν γίνεται. Ξέφυγε το θέμα. Γάμησε το. Το έψαξα πολύ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ. ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΟΙ ΜΜΕ ΜΙΛΑΩ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ. ΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ.
    Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΗΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΑΣΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑΖΙ,ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 21:42

    Σαν τι να πάθει δηλαδή; Το πολύ πολύ να γίνει βουλευτής.
    Ασε που μπορεί και να πάρουμε και την περίφημη αδειοδότηση για το γήπεδο.
    Θα μπουκάρει στου Παπουλια και θα του λέει ορθα-κοφτά: Ακου να δεις παππού. Δικος σας είμαι. Γερμανολάτρης. Ολα καλά. Αλλά έχουμε και μια τιμή. Πες να δώσουν την άδεια για το γήπεδο στα "αγια χώματα" γιατί αλλιως θα σε βρουν θαμένο στα "Ασπρα Χώματα".

    Εχασε μια καριέρα, θα κερδίσει μια άλλη. Ο καλός και ο κάλος ποτέ δεν χάνεται
    Δες τον Σαμαρά. Πήγαινε για πιτσαδόρος και κατέληξε πρωθυπουργός.
    "ειχα πιτσαρία" ειπε . "και μάλιστα έσκισε".
    Εμ, τώρα εξηγειται η εμπειρία του στην διανομή κατοίκων.
    "Στους 2 Αλβανούς, ο τρίτος δώρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 21:49

    Προς "ανώνυμο" (τον πιο πάνω): Υπερθεματίζω αυτά που λες για τον κάφρο κόσμο. Τα έχουμε ξαναπει.Γενικά. Κάφροι στις κερκίδες,κάφροι και στις κάλπες.
    Πρόσεξε όμως: Ο αξιακός κώδικας κάποιου- ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ- ΔΕΝ εξαρτάται από τον βαθμό της καφρίλας η της μη καφρίλας, που υπάρχει γύρω του. Σε κάθε εποχή.
    Αν δηλαδή σε μια κοινωνία,επικρατούν λόγω συνθηκών οι "Κωστόπουλοι" και οι "Ψινάκιδες", δεν σημαίνει ότι πρέπει να "αναθεωρείσω" τα πιστεύω μου,προκειμένουν να εναρμονιστώ και να επιβιώσω πιο εύκολα.

    Αν άυριο θεωρηθει ότι δεν είναι και πολύ κακό το να γαμά κανεις την μάνα του και μάλιστα "αυτό κάνουν οι περισσότεροι" δίχως κυρώσεις, αυτό δεν σημαίνει ότι και εγώ θα γαμίσω την δική μου. Με καταλαβαινεις, νομίζω.
    Η ΑΕΚ- ανεξάρτητα αν επαγγελματοποιήθηκε το ποδοσφαιρικό της τμήμα, εάν πρέπει -και σωστο είναι- να έχει εσοδα-ισολογισμούς και έξοδα, και ζει σαν εταιρεία υπογράφοντας συμβόλαια, ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ από όλα αυτά,τα χρήσιμα και πρακτικά υπάρχει και ο λόγος ύπαρξης. Ο λόγος δημιουργίας του συλλόγου. Ο οποίος βασίζοταν κάπου. Είναι καταγεγραμένο που.
    Το ότι ίσως ο Κατίδης "να κερδιθεί από τους φασίστες", εάν τιμωρηθει σκληρά όπως λένε μερικοί υποκριτές, είναι μια εκδοχή.
    Αλλά απ΄την άλλη, αν απλά του επιβληθούν ποινές-χάδια οι φασίστες θα κερδίσουν πολλους περισσότερους "Κατίδιδες", αφού η σχεδόν ατημωρισία του, θα θεωρηθεί από τους μελλοντικούς "Κατίδιδες" σαν "προσκλητήριο σε χαιρετούρες" από το σύστημα.

    Φυσικά θα τον "τιμωρίσουν"-όπως και όσο- πολύ χειρότεροι άνθρωποι ποιοτικά από τον ίδιο τον Κατίδη. Αυτη είναι και η ειρωνεία της ιστορίας. Να γίνονται τιμητές τα καθαρματοειδή.

    Αλλά σαν ΑΕΚ, πρέπει να εξαφανιστεί, από την ομάδα.
    Δεν παθαίνει τίποτα η ψυχολογία του, μη φοβάσαι. Δεν θα τα βάψει και μαύρα. Να πάει αλλού να κάνει τα "λάθη" του.
    Ο κωλοπαιδισμός, πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν τέτοιος.

    Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει η κοινωνία με τον Κατίδη. Αλλωστε το μεγαλύτερο μέρος της αποτελειται από "Κατίδηδες" μεγαλυτερης ηλικίας.
    Με ενδιαφέρει το πως η ΑΕΚ θα σταθεί απέναντι σε κάποιον ο οποίος είτε από αγνοια ειτε απο ορμη γηπεδική, ειτε εν γνώση του, δεν με νοιάζει στην τελική, προσέβαλε τις ρίζες της. Οι οποιες ειναι ποτισμένες με άιμα από "συνωστισμούς", πράγμα το οποίο καταδικάζει και το συνωστισμένο κόμμα της ΔΗΜΑΡ. Καλή η Ρεπούση,αλλά ακόμα καλύτερη η εκμετάλευση πιασαρικων θεμάτων τυπου "Κατίδη" και το χάιδεμα των προσφύγων.
    Γι'αυτό μιλάμε για βρώμα και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 21:50

    Θα μου πεις: Τι κάνει κανεις μέσα σε όλα αυτά; Πως επιπλέει;
    Πολύ απλο: ΖΕΙ ΔΙΧΩΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.
    Δύσκολο; Πολύ. Και κοστίζει με κάθε τρόπο.
    Αλλά τελικά τι ομάδα ακολουθούμε; Του "εαν θέλετε πρωτάθλημα να γίνεται Ολυμμπιακοι"; Του "πέστε κάτω"; Του "Αρθρου 49", Του "συμφωνούμε και ψηφίζουμε τον Μώραλη";
    Οταν η "ανάγκη γίνεται φιλότιμο",το φιλότιμο εξαφανιζεται.
    Η ΑΕΚ,φίλε ,έχει γίνει πολύ καθεστωτική. Πολύ "ΠΑΣΟΚ". Πολυ "Κωστοπουλίαση". Πολύ ανάγκη για βόλεμα και πολύ γκρινια για το μη βόλεμα. Πολύ σοφτ. Πολύ ψιψίνα. Κάποτε ήταν μπετόν. Τώρα έχει μετατραπει σε ζελέ. Και το κακό ειναι ότι μεγαλο μερος νεων οπαδων, συμφωνούν και επαυξάνουν με αυτο. Μεγαλωμένοι ασφαλώς στην θάλασσα της μεταπολιτευτικής πουστιας, κυριολεκτικά και μεταφορικά (εδω ταιριάζει αυτο που ειπαμε πιο πάνω. Για τον κώδικα του καθενος και πως,εάν χρειαστει, τον παραβλέπει οταν "στριμώχνεται")
    Αντι όλοι μαζι να του πούνε "αντε γαμισου Κατίδη" λενε τι; "έλα μωρε τι έκανε; Οι ΑΛΛΟΙ κάνουν χειρότερα.Αλλωστε με μια ποινή θα την γλυτώσει....ασε που υπάρχει και η έφεση. Κατάλαβες τι γινεται; ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ. Η ΦΤΙΑΞΗ.

    Τι "λεει" η ΑΕΚ σήμερα στο σύστημα με το οποίο εως "χθες" αντιπαρατίθεντο μαζί του;"ΜΗ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ. ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

    Δεν παθαινει τίποτα ο Κατιδης λοιπόν.Σιγά τα ωα.
    Ασε που θα έχουμε και οικονομικό κέρδος.
    Διακοπη συμβολαιου με υπαιτιότητα του πάικτη και να πληρώσει ο ίδιος ο Κατίδης τα λεφτά στον Φωτίου, ο οποίος μάλλον έπιασε "τζακ-ποτ" απ΄την ανάποδη.
    Και θα γίνει και "ηρωας" και "τιμωρός" ο Δημητρελος των 30.000 το 11μηνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ
    ΟΤΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ,ΩΣ ΟΜΑΔΑ
    1002 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ,
    ΜΕ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ,ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ-ΟΠΩΣ ΛΙΓΟ
    'Η ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ 20-ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.

    ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΡΙΞ'ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ
    ΤΙΜΩΡΙΑ,5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ,ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΔΥΣΩΔΙΚΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ
    ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΚΙ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΞΗ ΝΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΞΗ;
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΟΥ
    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ,ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Επειδη εχει ξεσπασει μια κλαψομουνιαση οτι καηκε στην πυρα ''το παιδι''. Καθε αλλο.
    Σιγα μην καταστραφει ο Κατιδης. Για την ΑΕΚ τελειωσε την στιγμη που το εκανε και δεν πιστευω οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που πιστευε οτι μπορουσε να ξαναμπει στο γηπεδο με την ΚιτρινοΜαυρη. Θα φυγει και εκτος Ελλαδας, καποια ομαδα θα βρει, καποια προσοντα για ποδοσφαιριστης εχει, αν βαλει και μυαλο -οπως λογικα εβαλε ο Ταχτσιδης- θα παει καλυτερα και θα βγαζει απο το πρωτο του συμβολαιο δεκαπλασια απο οτι ο μεσος ορος των σχολιαστων του μπλογκ οποτε θα κανει και πραγματικοτητα το ονειρο του που το εχει χτυπησει με τατου κατω απο τον αφαλο του.
    http://live24.gr/radio/sportfm.jsp?ref=sportfm#l24player=JWPlayer.

    Τωρα αν θελει μετα να γινει νεοναζι και με την βουλα ή θα ειναι αυτο το σημειο καμπης στην ζωη του, αυτο θα εξαρτηθει κυριως απο αυτους που θα εχει τριγυρω του και θα τον συμβουλευουν.
    Ουτε το τελος του ειναι ουτε η καταστροφη του. Αν θελει μπορει να ειναι μια αρχη για αυτον. Αλλα μακρια απο εμας. Δεν θα του λειψουμε - δεν θα μας λειψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. για λινκ εννοουσα αυτο
    http://www.youtube.com/watch?v=BIDdaAarhz4

    get rich or die tryin'

    γεια σου ρε Κατιδαρε καγκουρομαγκα ινδαλμα που απαιτουσες και σεβασμο και standing ovation. Μυαλο βαλε τωρα και θα πας καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΞΗ ΝΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΞΗ;
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΟΥ
    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ,ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;

    Απαντηση: ΝΑΙ. Να εισαι σιγουρος για αυτο. Και επειδη η ΝΦ δεν ειναι ΟΑΚΑ θα ειχαμε τα χειροτερα... Θα εφευγε απο την Δεκελειας με 2 κλουβες ΜΑΤ συνοδεια. Αλλα γιατι να κανεις τετοιες αναγωγες? Δεν ειχε δωσει κανενας παικτης της ΑΕΚ τετοιες ενδειξεις οποτε μην θολωνονται αλλο τα νερα. Οποιος και να το εκανε ετσι θα αντιμετωπιζοταν απο τους ΑΕΚτζιδες. Τωρα για την υποκρισια του πολιτικου συστηματος αυτα και τα εχουμε πει και η υποχρεωση μας να καθαρισουμε τα του οικου μας παραμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 22:24

    Προς Τάκη:Οι αντιδράσεις θα ήταν πολύ μεγαλύτερες δια ευνόητους λόγους
    Το σύστημα θέλει "θύματα". Μαγαλύτερο ασφαλώς "θύμα"η επίκεντρο ενδιαφέροντος, θα ήταν ο λαοφιλής και ανεγνωρισμένος "κοντος".
    Μέχρι πάνελ θα έιχαμε και στρογγυλά τραπέζια.
    Και θα συζητάνε "για το θέμα" οι κατεξοχήν φιλοναιζστές, εξουσιαστές,άνθρωποι των νεοναζιστων Γερμανών.
    Πολύ απλό.

    Βέβαια ο Κατίδης, λόγω περιοσρισμένων "δυνατοτήτων" και μικρου "γκελ", δεν ήταν και ο καταλληλότερος. Αλλά κάλιο αυτός παρά κανεις.
    Ολοι στην αρενα.
    Σε ένα περιβάλλον-αν έχεις παρατηρίσει Τάκη- τώρα τελευταια όπου "φουσκώνουν" τα ζητήματα του "αντιρατσισμού" και του "αντιφασισμού". Λες και έιμαστε Πακισταν. Η Ινδία.
    Ενας βλακας βρισκεται να ριχνει ένα χαστούκι σε έαν Πακιστανό, η έαν Κατίδης σηκωνει το χέρι, η ένας μπάτσος κλέβει το μεροκάματο ενος λαθρομετανάστη, και βουίζει ο τόπος. Να σηλλαλητήρια (των 100 ανθρωπων ασφαλως. Οι ΙΔΙΟΙ και οι ΙΔΙΟΙ). Και να εμπομπές και να αναλυσεις. Και να πρωτο θέμα στα "τσοντοκάναλα" που είπε ξανα προσφατως ο Κασιδιάρης, ο συνέχεια καλεσμένος τους.
    Μέχρι και το πιόνι τον Σαμαρα΄έβαλαν να βγαζει ΄λογους και να κάνει προτροπές: "Οχι βία" "μακρυα απ΄τον ρατσιμό" "δεν είμαστε κανιβαλοι" "έξω οι βάσεις...των πανελλαδικών"
    Και δώστου πορείες Και να πανό Και κλεινουν οι δρόμοι από 30 ανθρωπους. Για να αισθανθουμε όλοι ένοχοι και προστατες ρατσιστων και ότι τα σπιτια μας είναι φωλιες Ναζιστων.
    Και από πισω ένα πανω από πούστιδες: "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ" ( ασχετο αλλα σχετικό)

    Στοχος; Τον έιπαμε. ΝΑ φυγει ο στοχος πάνω απο τους πραγματκους φιλογερμανους και συνεργατες σταλινικων και να παει στους Κασιδιάριδες και τους εν προκυψει Κατιδιδες
    Ολοι να νοώσουμε ότι ΔΕΝ κινδυνευουμε από τα μεταπολιτευτικα τομαρια συνεργατες των siemens-krups-i.g.farben- mercendes-bayer κλπ. αλλά ο κίνδυνος είναι οι ..Κατιδηδες και ότι τους "εκτρέφει".
    Μιλάμε για πουτανια γερή.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ "ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΖΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙΔΗΔΕΣ.
    Απίστευτα πράγματα Τρομερή "φάμπρικα"

    Οι ίδιοι που σε τρομοκρατουν με δοσεις-δανεια και καταστροφή- οι ιδιοιείναι που "κυνηγανε" τους μαιμου "φασιστες",-που ι ιδιοι προωθουν- ωστε να νοιωθεις απειλουμενος ΟΧΙ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙΔΙΔΕΣ.
    Χαρα τους ειναι οι "Κατίδηδες". Οτι καλυτερο.
    Φεύγει η "κάνη" του κόσμου πάνω απ΄τους Σαμαράδες, τους ΓΑΠ,τους Παπακωνσταντινους,τους Πάγκαλους και τα "παιδια" αυτών, τους Πρετεντεριδες τους Καψιδες, τους Μπαμπιδες και το λοιπο συναπαντημα και η κανη πλεον σημαδεύει τους Χρυσαυγήτες και ότι αλλο προκυψει.
    Πάλι στον "αφρο" το πολιτικό μεταπολιτευτικό πουσταριο.
    Και σε δενει χειροποδαρα με δανεια, και σε προσβάλει στα πέρατα,και σε πουλαει μπιρ-παρα, ΚΑΙ γινεται και τιμητης και τιμωρος των "κακών".
    Μεγάλη μαγκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣ.
    Ειλικρινά χαίρομαι, που οργανώθηκε μια παρέα.
    ΕΙΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΙΔΗ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Χρηστος Χοντζεας17 Μαρτίου, 2013 22:43

    Προς Steven: Οχι, για τον Κατίδη μιλάμε.Αυτο ειναι το μεγάλο θέμα. "ποια πολιτικά και μαλακιες" οπως λεει και κάποιος "ανώνυμος"
    Ποια πολιτική; Το θέμα είναι ΕΝΑ: ΘΑ ΠΡΟΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ 4 "ΤΕΛΙΚΟΥΣ"; Για να "σωθούμε" εντελώς;
    Κοίταξε ρε Δημητρέλο να τα βρείτε. Πέντε πάνω-πέντε κάτω.
    Τι έιναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του.
    Εδώ συνομιλείτε με το φάντασμα του Βιντιάδη; Τόσο δύσκολο είναι να βρείτε τη "χρυσή τομή";
    Τον απέβαλαν απ΄τις Εθνικές ομάδες. Νισάφι. Βάλτε του 200.000 προστιμο και θα τα πάρετε από τον Φωτίου.
    Η τιμωρείστε τον ως εξής: Να πηγαινει στην εφορία 4 φορές την εβδομάδα, επί ένα μήνα. Και σοφρονισμός θα υπάρξει και δουλεια θα βγαλει από πάνω σου.

    Ούτως η 'αλλως ΑΕΚ δεν έμεινε για να παριστανουμε τους ρομαντικούς.Τι "Δικέφαλος";
    Ενα εξάμβλωμα υπάρχει με ΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΙΝΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γιώργης ο γαρατζέος18 Μαρτίου, 2013 00:20

    Πείτε τα χρυσόστομοι...που άξαφνα έγινε ένα μαλακιζμένο αφορμή να βγαίνει ο πασαένας και να εκφέρει πολιτική άποψη. Και η ΔΗΜΑΡ-τσολάκογλου και ο Μώραλης και ο καισαρόπαπας και το μΠΑτΣΟΚ (ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ! ΜΙΛΑΝΕ!!!) και η ΕΠΟ-σφουγκοκωλάριοι και δε γκζέρω γω. Ειδικά ο ανώνυμος πιο πάνω το θέτει 100% όπως το σκέφτομαι. Όλα αυτά τα ασπόνδυλα, που ΔΕΝ ΚΟΤΑΝΕ να καθαρίσουν με τη ΧΑ, άξαφνα βρήκαν τον αποδιοπομπαίο...ειδικά ο Σαρρής, τώρα θα μπορεί να περιφέρεται στους διαδρόμους της ΟΥΕΦΑ, δικαιολογόντας το μισθό του...(με τις κασσέτες των στημένων ξεχασμένες με τα χάλκινα βιβλία της ΠΑΕ)
    Και συμπληρώνω (τα ξανάπα παραπάνω): ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΜΕΝΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ, ΩΣΤΕ, ΜΕ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ "ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ?
    ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: Ο-Χ-Ι. Άρα το πιθανότερο είναι είτε να μπούμε σε μία κατάσταση που η μαλθακή αντιμετώπιση του από την ΑΕΚ θα τον οδηγήσει να ξανακάνει κάποια άλλη μαλακία συντομότατα, η οποία πάλι θα κάνει την ΠΑΕ μύλο. Αυτό δεν έχω ακούσει ούτε ΕΝΑ από τους ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΕΚτζήδες που κόπτονται για το περιουσιακό μας στοιχείο. Αφού δε μπορούμε να το αξιοποιήσεουμε ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    Το μόνο που μπορεί να ωφελήσει όλους είναι να πάει στην ευχή του Θεού. Διακοπή συμβολαίου μέχρι καλοκαίρι και ας του βρει ο Φωτίου καμιά ομάδα στη Β' Ιταλίας.
    Και φυσικά, η προσβολή απέναντι σε όλο τον κοσμάκι της ΑΕΚ, που τρέχει και στηρίζει μία σκιά της ομάδας, όπως μπορεί και με ότι έχει, ΔΕΝ ξεπλένεται έτσι. Δε μπορεί, ρε ΜΑΛΑΚΙΖΜΕΝΟ, να πας στον κόσμο (με τα όποια αντιφασιστικά αντανακλαστικά) και να του βγάινεις και από πάνω τώρα που έβαλες κι ενα γκολ. "Όσοι λεν ότι είμαι φασίστας θέλου το κακό μου"...μα πόσο κομπλεξικός, ματαιόδοξος εγωιστής ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να είσαι? Να την έχεις δεις και καίσαρας...Α ΓΑΜΗΣΟΥ. Ζητάς και συγγνώμη? ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ Α' ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ.
    Τα έχω πάρει με ένα μάτσο νεοέλληνες που άξαφνα τους έπιασε η ευαισθησία και το άγχος να αποδείξουν τη δημοκρατικότητα τους, κάνοντας τα στραβά μάτια στα πραγματικά ζητήματα. Καλά τα λέει ο Χρήστος παραπάνω. Προπέτασμα το μαλακιζμένο στους τούρκογλου και τα κουβελάκια.... Όσο παραπάνω ακούω, τόσο περισσότερο απογοητεύομαι απο το πόσο ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ έχει γίνει ο λαός του γιουνάν μπεηλίκ. Δεν με απασχολεί το μαλακιζμένο, άλλα όλοι οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Γιώργης ο γαρατζέος18 Μαρτίου, 2013 00:23

    Την ίδια ώρα που οι τούρκογλου και τα κουβελάκια μου κόπτονται για το μέγα φασίστα κατίδι, ξεπουλάνε για 2η φορά την Κύπρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή