Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΑΝΤΡΕΣ

              Φτάσαμε λοιπόν στα οριακά. Ακριβώς όπως τάθελε η διοίκηση ή καλύτερα, αυτοί που κάνουν κουμάντο από πίσω. Αυτή η παρεούλα που κινείται μεταξύ Γλυφάδας και Σπάτων. Τι θέλανε; Μα ο κόσμος να στραφεί στα καθαρά αγωνιστικά και στον αγώνα της σωτηρίας. Να μην ασχολείται με τίποτε άλλο. Όπως συνέβαινε παλιά με τα χτυπήματα τα τρομοκρατικά επί Παπατζή πατρός.
            Τι να πουν άλλωστε; Σκεφτείτε την ΑΕΚ και τυπικά σωσμένη. Τι θέμα θα είχε ο κόσμος; Πού είναι ο επενδυτής, πού είναι οι μέτοχοι κι ό,τι άλλο κατέβαζε η κούτρα του. Ακόμα και με την άδεια κάποιοι θα ασχολιόντουσαν. Δηλαδή με την είσοδο μας στα μπαράζ, την ώρα που σε λίγες ημέρες η ουέφα, πρόκειται να βγάλει κόκκινη κάρτα. Παιχνίδι άριστα παιγμένο αλλά κι επικίνδυνο. Μακροσκοπικά το λέω αυτό αφού μικροσκοπικά, όποιος έχει ακόμα μάτια ξαναβλέπει το ματς με τον Πλατανιά, την εικοσάδα της αποστολής αλλά και τις αλλαγές του προπονητή.
             Και πιστεύουν οτι ο κόσμος είναι βλάκας. Την ώρα που χαλάγανε τον κόσμο στα αποδυτήρια με τις κόντρες των παικτών αλλά και τις δηλώσεις του Γερμανού, ενώ σήμερα - ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΗΤΤΕΣ - τα πάντα είναι ήρεμα. Ούτε έχει πληρωθεί κανείς, ούτε κι έχει φανεί αχτίδα φωτός, όσο κι αν ο Κιθ ήταν νάρθει ( αυτό το μάζεψαν ) κι όσο ο Δημητράκης πρακτικά αποδέχτηκε τις 48 δόσεις, που μπορούν να γίνουν και 54. Ναι, δεν κάνω πλάκα. Ο νέος νόμος λέει οτι αν μπεις στην ρύθμιση, μπορείς και να καθυστερήσεις δυό, τρεις δόσεις στην διάρκεια μιας χρονιάς. Κι οπότε έχουν βγει οι αριθμομηχανές και οι λογιστάκοι τύπου σαβίδη κι απλώνουν τα πτυχία τους. Σαν την τρόϊκα που παραδέχτηκε οτι απέτυχε το μνημόνιο, αλλά οι σαβίδηδες ολυμπιακοί θέλουν την συνέχεια τους για πλήρη αποτυχία. Δεν αρκεί η μέχρι τώρα. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
          Κι αν παίξουμε λοιπόν το παιχνίδι αυτό, το μόνο που μπορεί να βγει σαν οδηγός, είναι οτι η ΑΕΚ θα κινδυνέψει από τις αδιάφορες ομάδες. Δηλαδή ομάδες, που μόλις περνούν το κατώφλι των 28 βαθμών ( που φαίνεται πλέον οτι πλαφονάρει στους 30 ), θα αρχίζουν τα γνωστά αλισβερίσια. Δεν μπορώ φυσικά εδώ να κάνω ανάλυση, που απλά θα φάει χώρο αλλά και χρόνο σας για την ανάγνωση. Εξ άλλου στην Ελλάδα ζούμε όλοι, κι όλοι γνωρίζουν τους δότες και τους αιμοδότες. Όπως όλοι γνωρίζουν τους φοροφυγάδες και τους δοσίλογους.
            Πρόχειρα να αναφέρω την περσινή ήττα του υπερπρωταθλητή μας από την Κέρκυρα μέσα στο τηγάνι. Που κατά σύμπτωση πάλι την αντιμετωπίζει μεθαύριο, σε παιχνίδι που ξυπνάει μνήμες από το αλησμόνητο 3-2 στην Λειβαδιά. Παιχνίδια που σώσανε τους εκλεκτούς των καθαρών. Οι οποίοι καθαροί έχουν ακόμα και σήμερα πρόεδρο που διώκεται για κακούργημα αλλά κανέναν δεν ενδιαφέρει αυτό. Πιο πολύ ασχολούνται οι μορφωμένοι ολυμπιακοί, τύπου σαβίδη, με γαμήσια επαρχιωτών με κύναιδους παρά με την ουσία. Λες κι όσοι γαμήσανε ή τους γαμήσανε, κατάγγειλαν βιασμούς. Στο ίδιο καζάνι είναι και τα Γιάννινα, που κρατήσανε την μισή ομάδα έξω διότι κάποιος που παριστάνει τον προπονητή εκεί, είπε οτι θέλουν την πέμπτη θέση. Για να εξάγουν τι; Τον Ντεβινσέντι τον πήρε ο χάπιας. Έχετε δει τα Γιάννινα χωρίς τον παίκτη αυτόν; Μόνο αν θεωρήσουμε Ευρώπη τα Άσπρα Χώματα, θα είχαν τύχη. Κι όλα αυτά επειδή αντίπαλος είναι ο Άρης. Αλλά και οι παίκτες του στοιχήματος. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ. Αν όμως χάσουν, τότε έχουμε μεταμόρφωση τους σε αδιάφορη ομάδα βάσει προγράμματος. Εκτός αν χάσει η αλογοτροφή και πάνε για διπλό στον ΟΦΗ την άλλη αγωνιστική. Ένας ΟΦΗ, που πάει για ήττα στον Κομπότη και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά.
            Άκρη δεν βγαίνει κι ούτε πάω να κάνω τον πονηρό. Άλλο λέω κι άλλο θέλω : Η ΑΕΚ μας, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ; Προσοχή. Δεν ρωτάω αν θέλετε να μείνει, αλλά αν αξίζει. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Κι επειδή δεν θέλω σύγχυση, αφήνω στην άκρη το " αξίζει " ( θάρθει μόνο του εξ άλλου ) και πάω στο " θέλω ". ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
            Ποιοί είναι οι αντίπαλοι μας ρε παιδιά; Διαβάστε το πρόγραμμα. ΑΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ, στους επόμενους πέντε αγώνες, πηγαίνεις για πέντε νίκες. ΑΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ, σίγουρα πηγαίνεις για τα ίδια αποτελέσματα. Θα μου πεις οτι 15 βαθμοί περισσότεροι, σημαίνουν 41, δηλαδή σχεδόν ( με την έννοια του παρ' ολίγον ) πεντάδα. Και λοιπόν; Τι ενδιαφέρει εμένα τι σημαίνουν τα μαθηματικά; Κι ειδικά όταν στα περσινά αντίστοιχα παιχνίδια είχαμε συγκομιδή επτά ( 7 ) βαθμών. Υπενθυμίζω τη νίκη με την Βέροια, το διπλό στον Κομπότη και την ισοπαλία μέσα με την Κομοτινή.
              Είναι καλύτεροι οι αντίπαλοι αυτοί φέτος; Βάσει βαθμών, δεν το βλέπω. Είναι χειρότερη η ΑΕΚ φέτος; Εντάξει να πάμε κι έτσι. Ας πάρει τα δυό εντός έδρας κι ας πάρει μια ισοπαλία στα σουβλάκια κι άλλη μία στα αδιάφορα Γιάννινα την προτελευταία αγωνιστική. Οκτώ ( 8 ) αντί για 15. Και η σούμα λέει πλέον τέρμα με 34 βαθμούς. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ. Που όμως, δεν είναι χειρότερη η ΑΕΚ φέτος συγκρινόμενη σε συγκομιδή βαθμών στα συγκεκριμένα παιχνίδια πάντα.
              Και να τελειώνουμε με τους τελικούς που επιμένουν τα sites για να παραμυθιάζουν τον κόσμο. ΑΝ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ή αυτούς τους βαθμούς, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΕΛΑ, ΠΑΙΚΤΕΣ, ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΣΦΑΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΕΣΕΙ; ΘΑ ΞΕΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ή θα ασχοληθούμε με τις μπαρούφες της ιστορίας, που ΘΑ γράψει κι εγώ δεν ξέρω τι. Ρε δεν πά να γράψει ό,τι θέλει. Και για την Ελλάδα γράφει για την Ακρόπολη αλλά δεν βλέπω να απασχολεί κανέναν που παίζει κάτω από το υπέδαφος πλέον.
            Κι αυτή ήταν πάγια θέση μου σαν Αεκτζής. ΖΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ή ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΔΡΕΣ. Τα άλλα ήταν προπονήσεις. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑ, ΝΑ ΕΧΑΝΑ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ, ΝΑ ΠΕΣΩ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Όπως έκανα και στην κριτική του αγώνα προχθές με την δαφνοστεφανωμένη, που είπα συγχαρητήρια. Και μπήκαν οι αγάμητοι φαλακροί κι εξωτερίκευαν εδώ μέσα τάσεις νεκροφιλίας αφού φυσικά το πουλί τους το κοιτάνε σαν ήρωα στο Τεπελένι.
          Φυσικά και θα υπάρχει στενοχώρια. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ. Το θέμα είναι να διαχειρίζεσαι σωστά τους λόγους της επιτυχίας αλλά και της αποτυχίας και να αντιδράς. Όπως πολλές φορές εδώ μέσα έχουμε γράψει αρνητική κριτική παρά κάποια νίκη. Η ΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΕΡΘΕΙ, δεν είναι για κατανάλωση στον Αεκτζή. Αυτόν που έχω εγώ μέσα μου τουλάχιστον κι ας ανήκω στους γραφικούς.
          ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 8 ή 15 ΒΑΘΜΟΎΣ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ. Αλλά δεν είναι δυνατόν να ασχοληθώ τώρα με την πιστολιά που θα ακουστεί παντού, άμα δεν έρθει η ενημερότητα. Τώρα πρέπει να πάω και 'γω με το συναίσθημα του κόσμου. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. Με ένα απλό 4-4-2 και με αρκετό ρόστερ πλέον για άνετη παραμονή. Δεν θα παίξει ο Κορδρέρο για δυό παιχνίδια; Και προχθές που έπαιξε, τι έκανε; Μην ασχολείστε με πρόσωπα. Μόνο να εύχεστε να είναι νορμάλ ο Λίνεν, μέχρι να φύγει επιτέλους. ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΑΝΔΡΙΚΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ.
                                       Την καλημέρα μου.

20 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας14 Μαρτίου, 2013 01:06

    76 χρόνων ο "νέος" Πάπας. Δηλαδή, πάλι σε λίγα χρονάκια θα έχουμε τα ίδια. Κάπνες,καμινάδες κλπ.
    Δεν τους βλεπω καλά εκεί στη Ρώμη. Οπως τη πάνε τη δουλειά,σε καμιά δεκαπενταριά χρόνια θα έχουν νέφος μεγαλύτερο από αυτό του Πεκίνου.

    Ιησουίτης ο Φραγκίσκος. Not bad.
    Ιησουήτες: Ταγμένοι στον Πάπα και δημιούργημα του Ιγνάσιο Λαγιόλα, κάπου στα μέσα του 16ου αι. την εποχή της "Αντιμεταρύθμησης". Σαν ανάχωμα στους προτεστάντες, οι οποίοι τότενες με την πρώιμη τεχνολογία και κατοπινή εξέλιξη τους, εθεωρούντο "εχθροί του Βατικανού" (καθόλου άδικα αφού σήμερα έχουν το πάνω χέρι καθώς βλέπουμε)

    Δεν έχουν σχέση με το λεγόμενο "Τάγμα των Ιησουητών", το οποίο έζησε για 300 χρόνια περίπου 1.350-1.650. ( κατά κάποιους άλλους, πιο συνομώτες, το τάγμα αυτό,δεν εξαφανήστικε αλλά μεταλλάχθηκε στους κατοπινούς "Ιλουμινάτι", Μασόνους κλπ. Πιάσε το αυγό και κάντο σαν το κεφάλι του Κατσικοκέρη δηλαδή. Μη δει κανείς γραμένη τη λέξη "τάγμα". Ο νους του πάει στο κακό. Και το Σύν-ταγμα δηλαδή κακό είναι;- τώρα που το ξανασκέφτομαι...χμ...)
    Αυτά για την ιστορία.

    Η φάτσα του Φραγκίσκου δεν μου πολυαρέσει,είναι αλήθεια. Ενω ο προηγούμενος, ο Ράτσιγκερ,είχε βλέμα παιδοκτόνου,ετούτος έχει βλέμα τελείως παιδολάγνο
    Αλλά θα τον δουμε στην πορεία.
    Οπως και να έχει,είναι μια βελτίωση. Κάλύτερα να δεις το παιδάκι σου "χειροτονημένο" και θωπευμενο, παρά στον τάφο.
    Η είναι χειρότερο αυτό;
    Αι στο διάολο,ζαλίστικα.

    Αντε βρε, και του χρόνου.
    (ξέρεις τι είναι 365 μέρες για έναν 75χρονο; Ισα με μια δεκαετία.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας14 Μαρτίου, 2013 02:10

    Θα απολύονταν καμια 100-200 χιλιάδες δημ. υπάλληλοι. Απελύθει κανείς; ΟΥΔΕΙΣ
    Βρε έστω οι "επίορκοι" οι 10 χιλιάδες, η κατά άλλους 5.000 η κατα άλλους 1.300, συμφωνα με "νεότερες εκτιμήσεις". Εκδιώχθει κανείς; ΝΟ
    Αυτός ο Μανιτάκης, ο υπουργός, πριν γίνει υπουργός, έλεγε σε εκπομπή,πέρσυ στην ΕΤ3 ότι "πρέπει να απολυθούν 400.000 δημ. υπάλληλοι! Τι λέει τώρα; Το εξής: "...αυτο που είπαμε θα γίνει: Δεν θα υπάρξει ούτε μια απόλυση δημ. υπαλλήλου εκτος των "επίορκων"

    Ξαφνιάστικες φίλε αναγνώστα; Γιατί; Αμα σου πω αυτό, θα πάψεις να εκπλήσεσαι: Στην ίδια εκπομπή,ερωτώμενος ο κος -κατοπινός υπουργός- Μανιτάκης, για το "τι ειδους πολιτική πρεπει να ασκέιται και από ποιούς" η απάντηση ήταν: "πρέπει η πολιτική διαχέιρηση να περάσει σε επαγγελματίες πολιτικούς καριέρας. Να ασχολούνται με αυτό καθόλη την διάρκεια του βιου τους και έτσι να μην έχουμε ¨σκαμπανεβάσματα" στις πολιτικές δράσεις και στα αποτελέσματα"
    Δηλαδή εννούσε: "μια φάρα ανθρώπων θα κυβερνα και θα άρχει δια βίου, αφού ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ και οι υπόλοιποι μην ασχολείστε"

    Και μετά απορείς που φέρανε τα ΔΝΤ και τις Τρόικες; Δεν κάνεις τον σταυρό σου που δεν σε έβαλαν σε τίποτα λάκους εκέι στους ΧΥΤΑ να σε κάνουν ανακύκλωση;
    Τυχερούλης είσαι φίλε αναγνώστα, μες την ατυχία σου.

    Θα έκλεινε το κανάλι της Βουλής. Εκλεισε; ΟΥΧΙ
    Θα συμαζεύονταν τα ΕΤ1-ΝΕΤ- ΕΤ3 σε ένα κανάλι. Εγινε; ΓΙΟΚ.
    ΘΑ "εκοβαν" κοστοβόρες εκπομπές. Κόπηκαν; Αιντε στην υγειά μας ρε παιδιά.
    Και δώστου η Σαλαγκούδη με τον αδερφό της Δάρα σε πολυδάπανα προγράμματα που δεν τα βλέπει ούτε το 0.003% επί ανοικτών δεκτών.
    Να και η Μπίλιω πίσω που πριν μιξοκλάψει της 'ειπαν: "έλα μωρή μη κλαις. Πλάκα κάνουν. Για τους άλλους ισχύουν αυτά. Στον ιδιωτικό τομέα." Και να και η Μπίλιω πίσω.
    Και να και η Τσόκλη με τα ταξίδια. Και να και ο ένας και να και ο άλλος. Σαν να μη πέρασε μια μέρα.
    Κάτσε εσύ μαλάκα στη βροχή και στο κρύο με τα πανό το χέρι μπας και δεν σε διώξουν απ΄το εργοστάσιο, η μπας και σε ξαναπροσλάβουν.
    Εις μάτην.

    Εχασες φίλε. Χασατε,εσεις οι περίπου 2 εκ. φίλοι μου, άνεργοι.
    Δημ.Τομέας- Ιδ. Τομέας σημειώσατε-ξανά- ΑΣΣΟ.
    Κολώνα. Μπετόν. 200 χρόνια, το ίδιο αποτέλεσμα. Ασσος καρφωτος.

    Ειπαμε: "Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει". Και κυρίως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς STEVEN: και ο Πάπας θα δείξει αργά ή γρήγορα. Ο άλλος πάντως που μπαίνει εδω μέσα άργησε αλλά δεν κρατήθηκε.

    Υ.Γ. Τα καρντάσια μιλάνε για Sugar με αφορμή τον Βασιλομπίλαρο, ξέρεις κάτι? ή μαλακίες λένε την ώρα που τρώνε μπουγάτσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΤΙΚΑ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΣΑΙ. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΟΥΝΙΣΤΗ

      RED1925

      Διαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας14 Μαρτίου, 2013 13:29

    Εδώ δεν άφησε τον Ιάκωβο να πάει στο "αδελφό σωματείο ΠΑΟΚ", θα πάει ο ίδιος στον Αρη;
    Ποιο πιθανό είναι να δεις σημαία της Aegean στον πλανήτη Αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να πω οτι συνδέουν το γεγονός οτι δεν πήγε ο Δημητριάδης στον Αρη με την πιθανη ενασχόληση sugar με ΑΕΚ.

      Διαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας14 Μαρτίου, 2013 19:37

    Προς J. Patikas: Ο καθένας μπορεί να "συνδέει" ότι θέλει και οτι του κατέβει
    Εσύ, πόσο πιθανό το θεωρείς, ο Μελισσανίδης,έτσι όπως τον ξέρεις, να πάει στον...Αρη;
    Πιο πιθανό είναι να αγοράσει τον Ολυμπιακό μαζί με τον Μαρινάκη και να βάλει τον Σαββίδη να του κόβει τα πούρα με το νυχοκόπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και θα λέμε με τον Τίγρη Ποντιακά ανέκδοτα.
    red1925
    ή
    Γιώργος Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας14 Μαρτίου, 2013 20:45

    ή νυχοκόπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα Ερθεις ?ακόμα περιμένω.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω που μένεις κούκλα μου.....
    red1925

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας14 Μαρτίου, 2013 22:00

    Ρε τι το κάναμε εδώ μέσα; gnorimies.gr;

    Δεν το λέει σε σενα "red" . Τον Μελισσανίδη περιμένει και αυτή η έρημη.
    Και εσύ το ίδιο κατά βάθος...
    και εγώ βέβαια...
    ...και οι περισσότεροι εδώ...
    Οπως καταλαβαίνω, μέχρι να έρθει, ίσα που προλαβαίνουμε να γαμηθούμε μεταξύ μας όλοι εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. sory ρε παιδιά.........Αλλά επειδή γενικά αρέσω.....
    red1925

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Τίγρης είναι μορφή και ως Πόντιος τον πάω με χίλια και ας με είχε ξεσκίσει στα κωλοδάχτυλα την εποχή της παντοδυναμίας του.Τότε που έσβηναν τα φώτα και χάναμε το πρωτάθλημα. Μόνο για την χορηγία του(Ξενώνες) στην Παναγία Σουμελά του χραστάμε. Άσε που πέρασε και το κατώφλη της Wall Street με την εταιρία του και ως οικονομολόγος το θαυμάζω πολύ κάτι τέτοιο.
    red1925

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας14 Μαρτίου, 2013 23:07

    Ρε μήπως είσαι κρυφοΑΕΚτζής και δεν το ξέρεις; Για ψάξου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι Χοντζεα. Απλά δεν μπορεί κανείς να μηδενίσει την διαδρομή κανενός. Γιατί τοτε γελειοποιειται.
      red1925

      Διαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ¨οχι βρε, απλά πηγαίνει σε ψυχολόγο αντί για ψυχίατρο. Από αύριο βέβαια - αφού είμαι μαλάκας για τα παιδιά μου - θα πηγαίνει σε φαναρτζήδικο για την μούρη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπορείς να γίνεις ποιό σαφής Στήβεν, σχετικά με το φαναρτζήδικο στη μούρη. Γιατί νομίζω πως η πλάκα αρχίζει να ξεφεύγει.
    red1925

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ, Πόντιε. ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ.
    ΜΕΤΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ή τηλεφώνα σε πούστηδες των Αθηνών.
    ΕΓΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε δεν είσαι εντάξει. Εδώ είναι διαδίκτυο και λέμε και λέμε και κάποια πράγματα με μορφή πλάκας.Εσύ με τον τρόπο που γράφεις και το στυλ σου γενικά βοηθάς να γίνεται η σχετική πλάκα. Και αυτά μου έλεγες και σε τηλεφωνική επαφή που είχαμε. Εσύ με αποκάλεσες αγάμητο, ηλήθιο, βλάκα, κλπ και εγώ λοιπόν είπα τα δικά μου πάντα όμως στο κλιμα του ιστολογίου σου. Εάν έμπαινα στο ιστολόγιο του Βηματος δεν θα έγραφα κατ αυτό τον τρόπο. Ειλικρινά Λυπάμαι εάν σε ενόχλησα αλλά είχα την εντύπωση ότι κάπου και εσύ κάνεις καποιο είδος πλάκας.Τέλος πάντων κάνε ότι θές.
    red1925

    ΑπάντησηΔιαγραφή