Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΟΡΑΜΑ

             Είμαι από τους ανθρώπους, που οραματίζομαι. Σαν προσωπική σκέψη, σαν επιχειρηματίας, σαν άνδρας. Τι σημαίνει αυτό; Απλά πράματα. Δεν με ενδιαφέρει η καθημερινή διεύθυνση παρά μόνο η εποπτεία της. Από την στιγμή την οποίαν κάτι έχει ετοιμασθεί από εμένα, μετά αποστασιοποιούμαι και κρίνω τους συνεργάτες. Αυτούς δηλαδή που έχουν αναλάβει το τρέξιμο. Το τρέξιμο είναι αυριανό και καθημερινό - άκρως απαραίτητο - αλλά το όραμα είναι πολύ μακρινό. Δεν είναι budget για την χρονιά, ας πούμε. Είναι business plan, τριετές ή πενταετές αν μιλάμε για εταιρείες ή οικογένειες ή ακόμα και τεφτέρι για γκόμενες.
           Τι σχέση έχουν αυτά με την ΑΕΚ; Ήρεμα ακόμα.
           Στον τρόπο αυτό που ενεργώ, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Εγώ κάνω τις επιλογές κι εγώ τις λούζομαι. Είτε είναι θετικές, είτε αρνητικές. Δικές μου είναι κι εγώ δεν κρύβομαι από τον εαυτό μου. Έχω άριστη σχέση με εμένα και στα καλά και στα κακά. Τα καλά τα απολαμβάνω με εμένα και φωνάζω και παρέες και τα λάθη τα διασκεδάζω αφού έχω την άνεση να τα διορθώνω. Αν αποφασίσω να τα διορθώσω, διότι πάντα υπάρχει η πλάκα να τα συνεχίσω αφού εγώ την ζωή την βλέπω σαν μια πλάκα των γονιών μου. Άμα δεν έχω ερωτηθεί για κάτι, θα κάτσω να σκάσω κιόλας;
           Αυτό λοιπόν που μου την σπάει στην ΑΕΚ, είναι οτι όλοι είναι προσωρινοί χωρίς όραμα. Καθημερινοί λογιστάκηδες που μετράνε την δραχμούλα ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. Ή την καρέκλα τους ή την προβολή που λογικά έχουνε από τα Μέσα Μαζικής Επιληψίας μπας και βρουν κάποια γκόμενα. Άλλος λόγος για να ασχολείσαι με την ΑΕΚ σήμερα, δεν υπάρχει. Είτε χρήμα βγάζεις είτε ψάχνεις να γαμήσεις.
           Αποκλείεται να έχουν όραμα οι σημερινοί διοικητές ή αυτοί οι κάργα ηλίθιοι που ανέλαβαν το καλοκαίρι; ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ. Γιατί; ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΡΑΜΑ. Ντρεπόντουσαν; Όχι. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΡΑΜΑ. ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ και υπάρχει ένα target group ισόβιο ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΉΣΟΥΝ.
            Γιατί; Όχι διότι ήταν απλά μικρότεροι από το τεράστιο μέγεθος που λέγεται ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ - που εταιρικά, κοινωνικά και ποδοσφαιρικά ονομάζεται ΑΕΚ -, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ. Είναι κάτι μικρογραφίες των ηγετών που ταλαιπώρησαν κι εξακολουθούν να ταλαιπωρούν βέβαια το ελληνικό ποδόσφαιρο και τόσα άλλα μαζί με αυτό. Όπως μας ταλαιπωρεί κι η δικαιοσύνη που δεν τελειώνει το θέμα με τα στημένα, με την εμπλοκή του χάπια σε αυτά αλλά και τον Ψωμιάδη που είναι εδώ αλλά δεν είναι εδώ για τα λεφτά που μας έχει φάει.
          Γιατί μας ταλαιπωρεί η δικαιοσύνη; ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΙΑ ΡΕΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, παρά να αναδειχθούν σε γίγαντες. Και ηγέτες.
           Πάλι ξέφυγα; Όχι βέβαια. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΣΥΖΉΤΗΣΗ. ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑΣ.
           ΣΚΕΨΗΣ ΜΙΝΙΜΟΥΜ κι όχι οπαδών που τους λένε από μικρόφωνα τι να φωνάξουν. Όπως γινόταν την Κυριακή στο τηγάνι από τους οραματιστές του πέταλου που όλοι θα θέλανε να ήταν κατασκευαστές πήλινων σκευών ( τσουκαλάδες εν κοινοίς ).
            Οπότε την ΑΕΚ, θα έπρεπε να την βλέπανε αλλοιώς όλοι αυτοί που μπλέκονται ή μπλέχτηκαν. Και μην ακούσω μαλακίες οτι χρωστάει λεφτά κι άρα τα οράματα είναι τρίχες κατσαρές. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΛΕΦΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ. ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 7,5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΕΠ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
            Μπορούν να πληρωθούν αυτά; Κατ' αρχάς, πού; Από πού στο διάολο δανειστήκαμε; Ήρθαν οικονόμολόγοι από τον πλανήτη Ουρανό;
           Χρωστάει όμως κάπου η ΑΕΚ, που δεν μπαίνει ένας οραματιστής, να κλείσει το μαγαζί , ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
           ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ - τα καταλογισμένα μέσω δικαστικών αποφάσεων - ΠΙΣΩ, ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΫΛΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΕΚ.
           ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΚΛΕΨΕ;
          Δηλαδή, ποιά είναι η λογική; Άμα πηγαίνοντας στην εφορία για να πληρώσεις το χαράτσι, σε κλέψει κάποιος, τότε θα σε βάλουν και μέσα;
              ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
            Ναι έχει. Ο κάθε κλέφτης πρωθυπουργός ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ :
                   " Ο .... ήταν ριζοσπάστης μέσα στον δογματισμό του...."
                                ρε άντε γαμηθείτε, που θα σκεφτώ και να ξεκινήσω την πρόταση με κεφαλαίο.
                   Υγ. Αύριο για τα αγωνιστικά της ΑΕΚ. Τις δραχμούλες δηλαδή για να πληρωθεί κι ο Δημητρέλος.
            


22 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά πάνω που απαλλαχτήκαμε απο την οργάνωση, ήρθαν και κάποιοι με κρίση ταυτότητας, με σχάση προσωπικότητας, για να βγουν αντάρτες στο νεκροταφείο.
    ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας12 Μαρτίου, 2013 01:55

    Είδες; Ησυχάσαμε απ'τους "Μπίκους" και βρεθήκαμε σε λάτρεις του Μαρινάκη.
    Μα βρε παιδί μου,αλήθεια τώρα, μήπως την χρειάζεσαι την ψυχανάλυση;
    Ενας απ΄τους λόγους που και οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ γαύροι δεν τον γουστάρουν-ένας ακόμα λόγος που δεν πάνε γήπεδο- είναι και αυτός. Ο χοντροσκοτεινός τύπος, που από την πρώτη του χρονιά κι΄ολας, τον πιάσανε οι "κοριοι".Να χαρώ εγώ σαίνι. Αν δεν είχε και "άκρες", ίσα που θα έκανε παρέα στον Ψωμιάδη δηλαδή. Είναι μετά να μην αναπολείς τον "θείο";

    Ολα όμως κάποτε τελειώνουν. Τέλος το κράτος,τέλος και η ομάς.
    Η Ελλάδα-σαν κράτος- δεν θα "πέσει " μόνη της. Θα "παρει" και το "δημιουργημά" της μαζι. Το "εξάμβλωμά" της δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν επι 15 χρονια δεν αφηνεις να πεσει κατω ουτε πενηνταρακι ειτε στην αρχη με τους Παπουτσεληδες-Ποντικηδες-Μποροθρυλους-Σπανεες κλπ
    Ειτε μετα με τους Γκαγκατσηδες
    Αλλες φορες πηρες επειδη το αξιζες το πρωταθλημα. Αλλες φορες πηρες επειδη ΔΕΝ τον αξιζες το πρωταθλημα.
    Ο σκοπος ο ιδιος παντα, να παρουμε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τα 20 του ch.l ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ και οι αλλοι επι 15-20 χρονια να βολοδερνουν.
    Οποτε πηγαινε να γινει η στραβη ολο και καποιος Αλεξανδρης σκονταφτε και κερδιζε το ‘μπεναλτυ’ ολο και καποιος Βαλνερ εμπαινε 14 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτα ΑΛΛΑΓΗ και εκρινε ολοκληρο πρωταθλημα 30 αγωνιστικων!!
    Αυτο που παιζεται στα γηπεδα (κατα Κροκους) ντε..
    Μια χρονια το 2004 εδειξε μια κοκκινη ο Δουρος και πεσατε ΟΛΟΙ να τον φατε, ο αλλος ακομη-μετα απο 9 χρονια- το κοπαναει καθε μερα!!!

    Και ενδοξα γινωταν η ...φιεστα. Αρκει το καρπουζι και ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ να ειναι στη υπηρεσια του Θρυλλου. Πανω απο 300εκκ –ολα δικαια- εχει παρει ο ...Θρυλος της σφαλιαρας.
    Γηπεδα αλλαζανε ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ φακελλους και απο την Ν.Φ κατεβαιναν στο Καραισκακη για να εξασφαλισει ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΛΟΣ εσοδα.
    Αποδεδειγμενα ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ του Ταμπυ και του αδελφου του αγοραζαν οτι υπηρχε αλλα η εταιρεια-ομας οχι μονο δεν τιμωρηθηκε ΠΟΤΕ, αλλα καθαρισε με κατι προστιματακια που αβγατιζαν απο δουλιτσες της Ιντρακομ που τιμολογουσε ΟΛΑ ΤΑ SIEMENS της Ιντραλοτ που καθε φορα κερδιζε τον διαγωνισμο του ΟΠΑΠ (οταν δεν κρινωταν αγονος).., της Ιντρακατ κλπ κλπ

    Πουθενα στο κοσμο σε καμμια χωρα μια ομαδα δεν παιρνει συνεχομενα 10-15 πρωταθληματα. ΠΟΥΘΕΝΑ. Ουτε στη Σκωτια που παιζουν (επαιζαν) 2 μονοι τους.
    Μονο ο Κροκους και ο αξιος συνεχιστης του i screw you και του περιφημου offside στον κατσουρανη που επρεπε να καλυπτουν πανω απο 18 παικτες τα κανουν αυτα..
    Φαντασου μονο τον ιδιοκτητη της Man U η τον Abramovic κλπ να κατεβαινει στα αποδυτηρια του Ainfield π.χ και να λεει μπροστα σε καμερες I screw you στον Jerrard η στον Rooney..
    Και να μην τον εχου σουταρει την αλλη μερα.

    Εδω χτες ο Τοροσιδης εβαλε μασκα αναπνευστηρα οπως εχει μαθει τοσα χρονια στο θρυλο κα εκανε το μακροβουτι.. Αποτελεσμα? Μια κιτρινη, 2,000 ευρω προστιμο για προσβολβ του αθληματος απο την Λιγκα και προειδοποιηση για την επομενη..

    Το γνωστο ρητο για τον Θρυλλο και το Αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να ...

    Ε πηγαν ολοι και γαμηθηκαν. Καθιστε τωρα να περνετε τη κουπα (τρομαρα σας) απο τον Αυγουστο με 50 ποντους διαφορα και τρωτε τις σφαλιαρες απο την ομαδα του Καραμπελα και του Χουαν Φραν στα 37 του!!
    Και πιο πριν απο τις καρδουλες της ευρωπαικης υπερδυναμης Χερνφεν, της Φερεντσβαρος, της Χαποελ και τοσων αλλων. Τις τεσσαρο-πενταρες που μαζευατε στις ευρωπαικες σας πορειες που χρονια τωρα καθε 15 (και μεχρι τελος των ομιλων) υποχρεωτικα συμμετεχατε και μας χαριζατε ασταματητες χαρες. 11 χρονια παιξατε για να παρετε διπλο!! ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ευρωπη δωσατε χαρα σε καθε πικραμενο – πολλοι απο αυτους οχι μονο νικη δεν ξαναεκαναν αλλα χαθηκαν απο το χαρτη τελειως.

    Μην αφησετε ουτε ευρω σε κανεναν αλλον, μην μεινει κανενας να ορθοποδησει, αγοραστε οτι πεταει και οτι κολυμπαει και ειτε βαλτε το στο ψυγειο, ειτε δωστε το 'δανεικο' στους πιστους ακολουθους σας για να διασφαλισετε την ...φιεστα.

    Το Αιγαλεω πηρε τη πορεια του μολις επεσε το τειχος προστασιας. Και απο εκει που μεσα σε 5 χρονια χτυπαγε Ευρωπη τωρα χτυπαει καμμια ομελετα στη καλυτερη.

    Απο του παραχρονου που θα παιζετε δευτερο προκριματικο και θα παιζει το σεναριο να μην παρετε το εικοσαρικο να δω τα μουτρα σας και το μεγαλειο σας..

    ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ο Κροκους δεν βγηκε CH.L και εσκασε η φουσκα αμεσως. Και την κοπανησαν και οι ενδοξοι οπαδοι και μαζευε 5-6 χιλιαδες τις τελευταιες αγωνιστικες..

    Ε τωρα κανετε φιεστα και βαζετε ντουντουκες και πανω για να μην φενεται το γηπεδο που δεν γεμιζει. Σας σιχαθηκαν μεχρι και οι δικοι σας πλεον. Γι αυτο και ο Μ.Ο των εισητηριων για τριτη χρονια ειναι καθοδικος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας12 Μαρτίου, 2013 10:58

    Προς "ανώνυμο". Η απάντηση που θα σου'ρθει θα είναι μία και μόνη: "άντε και γαμίσου ρε μαλάκα".
    Δεν βγάζεις άκρη. Εδώ δεν βλέπει ότι από του χρόνου ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΛΘΗΜΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ. Να κρατήσει εικόνες με το κινητό, να κόψει και λίγο δυχτάκι απ΄το τέρμα, γιατί θα κάνει παααρα πολύ καιρό να το ξαναδεί.
    Οχι γιατί θα γιγαντωθούν οι εγχώριοι αντίπαλοι (θα ενισχυθούν όμως λίγο,σίγουρα) αλλά κυρίως γιατι θα φθείνει ο ίδιος.
    Που σημαινει λοιπόν,"επι ισοις όροις". Οχι από πλευράς δικαιοσύνης,αλλά από πλευράς δυναμικότητας.
    Εαν ο Ιβαν με το καλημέρα και αθόρυβα "κερδίζει" τέτοια διαιτησία, φαντάσουν τι έχει να γίνει αργότερα όταν με το καλό θα μπουν και άλλοι στο ριγκ.
    Που να τα δει αυτα το τυφλο, που βλέπει μπάλα με την πλάτη.
    Θα έρχονται τα χαστούκια και οι φάπες απανωτές και θα αναρωτιέται αδίκως: "μα γιατί ρε γαμώτο";
    Ελα ντε...

    Πόσο είπαν ότι χρειάζεται η Ελλάδα να παραμεινει στην εντατική με φάρμακα; 10-15 χρόνια; Ε, κάπου εκεί.

    Η αλλιως, μπας και το καταλάβει: ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΙΣΤΗΣ.
    Η αλλιώς: "εκεί που είσουν είμουνα και εδώ που είμαι θα΄ρθεις".

    Οταν οι πηγές δύναμης και πλούτου στερεύουν, τότε φθήνουν και οι δυναστείες.
    Φεύγει η μια, έρχεται η αλλη. Με άλλες "πηγές".
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΓΙΟΥΙΝ" κακόμοιρε γαύρε,ακόμα δεν έχεις πάρει πρέφα τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά δεν το βλέπω να ενισχύονται (εστω και λίγο) οι ενχώριοι αντίπαλοι. Πιο πολύ θεωρώ ότι η φετινή κατάσταση (με κάποιες παραλλαγές, ναι) είναι αυτή πού θα βλέπουμε τα επόμενα χρόνια παρά κάτι άλλο.
    Ενα πρωτάθλημα παντελώς τής πλάκας δηλαδή όπου ο Θρύλος κατατροπώνει τον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο για τήν κατάκτηση τού τίτλου να΄ούμε.
    Ποιός να χώσει έστω σεντ σε ένα τελείως απαξιωμένο και σκουπιδάτο προιόν?
    Μέχρι και το κήτος το΄χει εμπεδώσει αυτό και ξέρει ότι η συνταγή θα είναι:
    -κουπίτσα στα ενχώρια για να μασάνε τα χαιβάνια τής 7
    -και, σφαλιάρα σύννεφο μόλις περνάμε τα σύνορα από τούς Αστέρες Τρίπολης τής Ευρώπης (λέγε με Λεβάντε).
    Κι από δώ πάν κι άλλοι.
    Αλλά εντάξει μωρέ. Για γαύρους μιλάμε. Δηλαδή για IQ τοστιέρας αν είμαστε επιεικείς.
    Οπότε γάμα τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας12 Μαρτίου, 2013 11:34

    Ο ΠΑΟΚ,ήδη,είναι πολλαπλα ενισχυμενος. Και κυρίως για αρκετά χρόνια καθώς φαίνεται.
    Νομιζω και στον παναθηναικό θα βρεθεί λύση, όπως και στην ΑΕΚ.
    Είναι ώρα για "επενδύσεις", όπως λένε και οι Γερμανοί αλλά και τα "φαντς".
    Εδώ θα "αναδειχθεί" η Ομόνοια. Πρωτα κάποιοι αγόρασαν φτηνά, από την εσκεμένα υποβαθμησμένη περιοχή, και τώρα έρχεται η ώρα της "ανάπτυξης". Ειδες για πότε "σφραγίζουν" τα εκγατελειμένα κτήρια και για πότε τσουβαλίαζουν τους λαθρομετανάστες;
    Αφαντοι. Καθάρισαν τα πεζοδρόμια.
    Οτι εκανε και η Γιάννα με τα αδέσποτα το 2004.

    Οτι έγινε και στο Γκάζι, που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν τολμούσες να περάσεις απ΄τη βρώμα και τώρα δεν τολμας να περάσεις απ΄την ακρίβεια.
    Το σωστό "timing" ειναι το παν.

    Εδώ είχε αγοράσει νησί ο Τερλέγκας; Το ήξερες αυτό; Θα τρελαθώ. Και το πούλησε βγάζοντας κέρδος,τώρα πρόσφατα. Το αγόρασε κάποιος εμίρης ,για να το κάνει δώρο σε καποιο απο τα 25 παιδιά του. Και έχει ακόμα 24 δηλαδή. Και από νησιά είμαστε φουλ.
    Μη φοβού λοιπόν. Ολα θα πάνει "δύο κλικ πιο κάτω". Και αφου θα πανε όλα δυο κλικ κάτω,θα εμφανιστει περίτρανα η γύμνια του μόνιμως πρώτου. Της Λοκομίβ Πειραια.
    Κανείς άλλος δεν έχει να φοβάται τίποτα.

    Σχεδόν τζάμπα τις αγοράζει κάποιος και τις δυο ΠΑΕ. ΑΕΚ-ΠΑΟ.
    Σίγουρα θα βρεθούν ενδιαφερόμενοι- όχι γιατί αυτό μας βολεύει, η γιατί θα είναι αρρωστάκια- αλλά γιατί η εγκαθίδρυση των νεοβαρόνων, αναγκαστικά θα συνοδεύεται και από εξαγορές μέσων επιρροής. Ειτε αυτα είναι κανάλια, εφημερίδες, ομάδες κλπ.
    Τα γνωστά μωρέ. Τι έχεις Γιάννη, τι είχα παντα.

    Πάνε όμως αυτά που γνωρίσαμε στο παρελθόν. Πάνε τα μύρια με ουρα, πάνε οι πολυμετοχικές μαλακίες.
    Με 20 μύρια,αγοράζεις ομάδα, εφημερίδα, κανάλι και sites. Ολα μαζί. Πακέτο.
    Τι λες τώρα; Μιλάμε για πανέρι.
    Διαλιέχτε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αμαν ρε steven! παλι με τσιγκλας! πανω που μολις προχτες ειπα οτι θεωρω οτι κανω κακο στον εαυτο μου που συνεχιζω να ασχολουμαι(εστω ιντερνετικα και εστω απλα γραφοντας) με το ελλ.ποδ. και την ΑΕΚ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 90ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ αγωνα), γραφεις αυτα και παλι με κανεις να αυτοδιαψευδομαι!
    ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...! ΤΑ ΛΕΜΕ, ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ε ΚΑΙ??? Ε ΚΑΙ??? που ειναι αυτος ο τεραστιο μαγκας (και λεφτας) που θα τα...σερνει και θα παει να πει ακριβως αυτα τα αυτονοητα στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ @@??? γιατι μια αντιπροσωπεια σοβαρων αεκτζηδων (που δεν εμπλεκονται αυτη τη στιγμη στην παε, ασε που δε νομιζω να υπαρχουν τετοιοι αυτη τη στιγμη στην παε ) δεν ζηταει συναντηση με τον πρωθυπουργο??? τοσο κουλο ακουγεται αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας12 Μαρτίου, 2013 12:02

    Ο Αλαβάνος, ο ιδιοκτήτης λατομείου και πρωήν πρόεδρος του Σύριζα, θα κάνει κόμμα. Θα έιναι ότι ήταν ο σύριζα ως χθες, αφού ο σημερινός και αυριανός Σύριζα δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά το "πασοκ" του μέλλοντος μας.
    Εκει επενδύει και ο Σκαυ δηλαδή ο Αλαφούζος αλλά βιάζεται. Θέλει να βάλει χέρι στο κεχρί.
    "Οχι ακόμα" του λένε οι νεοεισελθόντες βαρόνοι. Πρώτα θα δυκτιωθούμε, πρώτα θα πέσουν οι τζίφρες, πρώτα θα γίνουν οι "εξαγορές" και οι "συγχωνεύσεις" και κατόπιν θα δούμε τι θα κάνουμε και με σένα.

    Φυσικά με τέτοιο όνομα,δεν πας πουθενά. Με "Σύριζα".Και με συσιστώσες απο πίσω. Χρειάζεται αλλαγή ονόματος, προφιλ και ξεκάθαρες "πολιτικές" θέσεις.
    Και όταν λέμε "πολιτικές" θέσεις, εννούμε κομματικές θέσεις στο δημόσιο και να δωθεί το έναυσμα στον αποσβολωμένο κόσμο του ΠΑΣΟΚ, ότι "μη φοβάστε παιδιά...ε δεν την εννοούμε και στα αληθεια την καθαρση και την αξιοκρατία. Πάντα υπάρχουν "θέσεις", "βολέψεις" και "φτιάξεις". Μη κοιτάτε τώρα, που είμαστε αναγκασμένοι να λέμε μερικές μαλακίες για να περνα η ώρα και γιατι αυτό επιτάσουν οι μέρες. Ελάτε μαζί μας στο επόμενο μεγα΄λο μεταπαπανδρεικό παρτυ. Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν πεθαίνει.

    Γιατι ο κοσμος του,παραμένει ο ίδιος. Αφού δεν αλλάζει ο κόσμος,πως να αλλάξει ένα κόμμα εξουσίας; Μαλακίες λέμε.
    Ενα πανελλήνιο επανιδρυτικό συνεδριο λοιπόν και να΄σου το νέο όνομα και έτοιμο για την συνδιαλλαγή με τους ήδη καλα εγκατεστημένους νεοβαρόνους.
    Που "μάχονται" τον "Σύριζα", σήμερα, τάχα, αφού στο μέλον με αυτον, τον μετονομασμενο Σύριζα σε κατι άλλο,με αυτόν θα "κλείνουν" τις δουλειές.

    Τα κόμματα δεν φτιάχνονται πρώτα και κατόπιν τα συμφέροντα. Αυτό νομίζει πολύς κόσμος. Το ανάποδο συμβαίνει. Τα συμφέροντα φτιάχνουν- η χαλούν- τα κόμματα.

    Κάτσε εσύ και εγώ-τρόπος του λέγειν- στις πλατείες, είτε σε καιρους παχαίων αγελάδων να τους χειροκροτάμε, είτε σε εποχές ισχνών αγελάδων να τους μουτζώνουμε.

    Για δύο λόγους βγαίνει στις πλατείες ο κόσμος. Ειτε για να χειροκροτήσει,είτε για να μουτζώσει. Το ίδιο πράγμα είναι κατά βαση.

    Τα κόμματα ανήκουν στον λαό. Οι Εκκλησίες το ίδιο. Το αυτό και οι ομάδες, στον λαό ανηκουν
    Ολα ανήκουν στον λαό, και εν τουτοις εκείνος δεν ανήκει πουθενά. Δεν έχει τίποτα. Είναι πεντάρφανος.
    Ο μεγαλοιδιοκτήτης Βασιλάκης Καίλας. "πάρτε κύριε λαχεία".
    Τι τραγωδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ Toolaek: Επίτηδες το έκανα βρε, αφού κανείς Αεκτζής δεν περισσεύει τούτη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Αντωνης Πανουτσος ξεκαθαριζει το θεμα με το νησι του Τερλεγκα.
    Εγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Τερλέγκας πουλάει ένα από τα νησιά του στον Εμίρη του Κατάρ. Αντί να πούνε όλοι «Ποιο από όλα;» αρχίσανε να ψάχνουν πού βρήκε το νησί ο Τερλέγκας και το πουλάει. Τελικά βγήκε και το ξεκαθάρισε στην Τατιάνα.
    «Δεν εIναι εύκολο πράγμα να αγοραστεί ένα νησί. Χρειάζεσαι χρόνο, άδειες και τρομερή γραφειοκρατία. Υπουργεία και δασαρχεία πρέπει να υπογράψουν. Σε συνέντευξή μου είπα ότι το αγόρασα και θα δω τι θα κάνω. Πίστευα ότι θα μου έφερναν τα χαρτιά από τα υπουργεία, αλλά αργούσαν, ένα, δύο χρόνια. Δεν έδωσα προκαταβολή. Μου είχαν πει πως θα έπρεπε να πληρώσουμε και να λαδώσουμε για να μας δώσουν τα χαρτιά νωρίτερα. Εγώ όμως ένιωθα μέσα μου ότι το είχα αγοράσει. Πού να φανταστώ ότι χρειάζεται τέτοια γραφειοκρατία και να περάσει από τριάντα υπουργεία. Οι άδειες μου έλεγαν ότι βγαίνουν σε τρεις, το πολύ τέσσερις μήνες... Η αλήθεια είναι πως δεν είχα δώσει χρήματα και εκείνο το 1995 κόστιζε 15.000.000 δραχμές. Δεν το αγόρασα τελικά ποτέ, λόγω της γραφειοκρατίας. Το νησάκι πριν από τον εμίρη του Κατάρ ανήκε στην Ιθάκη και όχι σε εμένα. Μακάρι να ήταν τα πράγματα αλλιώς και να είχα πάρει εγώ το νησί. Δεν θα το πουλούσα εγώ και θα έβαζα πάνω μια ελληνική σημαία και δεν θα το έδινα σε κανέναν».
    Το πρώτο που πρέπει να υπογραμμιστεί είναι η συνεκτικότητα του λόγου. Μέσα σε 170 λέξεις ο Τερλέγκας έθιξε τα προβλήματα γραφειοκρατίας και διαφθοράς στο Δημόσιο, την έλλειψη χρόνου στη ζωή του Ελληνα τραγουδιστή, τις τιμές των νησιών που είναι σε δυσθεώρητα ύψη και τη φιλοπατρία, αφού και αν το είχε, δεν θα το πούλαγε σε κανένα.
    Λίγες ώρες νωρίτερα ο Τερλέγκας μιλώντας στην «Espresso» είχε πει ότι το 1990 είχε αγοράσει το νησί από μια Αμερικανίδα και ότι «Δεν σκόπευα να επενδύσω περαιτέρω στο νησί, άλλωστε ποτέ δεν ήμουν ο Ωνάσης. Ωστόσο τότε οι δουλειές μου πήγαιναν καλά και ήθελα να επενδύσω κάπου» δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Οι τίτλοι ιδιοκτησίας του μάλιστα είναι γραμμένοι πάνω σε πάπυρο. Η συγκεκριμένη το είχε κληρονομήσει απ’ ό,τι ξέρω από την οικογένειά της, η οποία φαίνεται πως αποτελούσε τους πρώτους ιδιοκτήτες του από το 1824. Το είχα δει από φωτογραφίες και λόγω της πολύ χαμηλής του τιμής, που δεν θα ήθελα να σας αποκαλύψω, αποφάσισα να το αγοράσω. Από κει και πέρα το νησί είναι νόμιμο, υπάρχουν όλες οι απαραίτητες άδειες που το πιστοποιούν και πάνω σε αυτό μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις». Ετσι για να καταλάβετε πόσο ευμετάβλητη είναι η αγορά στον χώρο των νησιών που το πρωί ξυπνάς με μια χαρά νησί και το βράδυ δεν έχεις ούτε βραχονησίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας12 Μαρτίου, 2013 17:05

    Τα νησιά θα μας σώσουν. Καθότι υπάρχει όριο στην "μεταφερόμενη" πωλούμενη έκταση. Μπορείς να πουλήσεις έναν νομό ολόκληρο,αφού είναι το μέρος μόνο ενός μεγαλύτερου συνόλου, αλλά δεν μπορείς να πουλήσεις ένα "μεγαλο" νησί, αφου αυτο είναι με γύρω-γύρω θάλασσα και άρα αυτονομείται φυσικώς.
    Μαλακίες στο πάτερον.
    "Πουλείστε" τα ολα. Ουτως η άλλως κανενός δεν είναι και κανείς δεν θα τα "πάρει". Που να τα πάει; Στον τάφο του;
    "Σήμερον εμού, αύριο εσού, ουδέποτε τινός" λένε τα καλογέρια.

    Τι είναι πατρίδα; Μην είναι οι κάμποι, η τα άγρια βουνά; Ολα μαζι. Πατρίδα, πολύ απλά, είναι ένα αγαπημένο σύνολο οικοπέδων.
    Μια πρεσβεία, είναι μια πατρίδα από μόνη της. Εν μέσω άλλων πατρίδων, μικρών και μεγάλων.
    Εχω ένα χωράφι,έχω ένα μέρος της πατρίδας. Η οποία καλείται "κοινή",αλλά στην ουσία πρόκειται για πολλες, μικρές πατρίδες, ιδιωτών.
    "Πατρίδα" έχω και εγώ. "Πατρίδα" έχει και ένας Γερμανός,ένας Αμερικάνος,ένας Ασιάτης, ένας Αφρικανός, με τους οποίους "συγκατοικώ" εδώ.
    Τα σύνορα, είναι τα καπρίτσια των πολιτικών και των στρατιωτικών, στους χάρτες.

    Εφόσον τίποτα, δεν παραμένει σταθερό, ούτε καν για ένα δευτερόλεπτο, είναι βλακεία να φιλας τάφους και χώματα. Αφου-με βάση και την γεωφυσική και την αστρονομία- οι γεωλογικές πλάκες, είναι σε άλλη θέση από αυτην που ήταν πριν 10 λεπτά και "ξανοίγουν" συνεχώς και η γη η ίδια είναι συνεχως σε κίνηση και σε διαφορετική πάντα θέση στο διάστημα και όλόκληρο το ηλιακό σύστημα "μας", κινείται ελεικοειδώς προς το άπειρο,όπως και ολόκληρος ο γαλαξίας και το σμήνος γαλαξιών που "ανήκουμε" ολοένα και επεκτείνονται, τότε για ποιά ακριβως "ακριβή θέση" και για ποιά "χώματα" και για ποιό "μέρος" ψάχνεις συνέχεια να πιαστείς;
    Σαν να διατείνεται ένα μιρμήγκι, ότι του ανήκει το Εβερεστ.
    Βρε απόλαυσέ τα, μέχρι να "φύγεις" και μη ψάχνεις κλωστές για να πιαστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τάχω πάρει χοντρά και γαμάω όποιον βρω μπροστά μου. Και επειδή ο ψυχολόγος μου λείπει στο εξωτερικό θα σας μουρλάνω.
    Παραλήρημα δικό μου
    Ποιος είσαι εσύ ρε στηβ που θα μου πουλήσεις αντριλίκι; Εσύ που είμαι σίγουρος ότι πρωτοπήδηξες γκόμενα χάρη στα λεφτά του μπαμπά σου. Σε μένα που είμαι ο μοναδικός Έλληνας που χάρη στην μαγκιά μου και μόνο σε αυτή,έπαιρνα με ταξί(επειδή δεν είχα φράγκα να αγοράσω Ι.Χ.) από το Ντάλλας στο Παγκράτι και τα babies Στο Χίλτον, τα κορίτσια αρχές δεκαετίας του 90(στα 30 μου) και τα πήγαινα για τα περαιτέρω. Μαθήματα γαμίκου λοιπόν σε άλλον όχι σε μένα. Και να σου πω και κάτι άλλο. Εσείς οι Αθηναίοι γαμήσατε αυτό το τόπο και όχι εμείς οι επαρχιώτες που ήρθαμε στην Αθήνα για να βρούμε δουλειά. Μια παρέα Αθηναιοαναθρεμμένων γαμάει την Ελλάδα εδώ και τουλάχιστον σαράντα χρόνια. Τάχω πάρει χοντρά. Που μεγάλωσε ο Κόκκαλης. Στην Αθήνα. Ο Μπόμπολας. Στην Αθήνα. Ο Μητηλιναίος, ο Λαμπράκης , ο Ψυχάρης, ο Πρετεντέρης, ο Τσίμας, ο Τράγκας, ο Κύρτσος, εσύ, ο Καραγιαννίδης, ο Γεωργιού και ένα σωρό άλλοι. Όλοι στην Αθήνα. Και όσοι ήρθαν από την επαρχία σαν τον Μπατατούδη, τον Πανούση, τν Πέτρο Κωστόπουλο και άλλους (μην γράφω ονόματα)τους έφαγε τελικά η μαρμάγκα. Άντε χαθείτε ρε σταματάω…….. Όχι ρε πούστη μου συνεχίζω. Και μετά σας φταίει ο Καραμανλής και η ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΉ. Τι Σε νοιάζει ρε αν ο Καραμανλής αν ήταν κωλόμπος. ΝΤΕΜΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΝΑΡΧΙΚΕ. Επί Σαράντα χρόνια φιλαράκια Αθηναίων από τα το δημοτικό, το λύκειο, το κολλέγιο, πουλάτε αριστεροσύνη και επανάσταση για να κοιμίσετε το Ελληνικό λαό και εσείς κρατάτε τα πόστα. Και στην Φυλακή κλείνεται τους Θεσσαλονικείς. ΟΤΑΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ Της ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Επαναστάτες του γλυκού νερού. Είστε για γέλια και για κλάματα. Φάτε την λοιπόν στον κώλο με την πτώχευση για να δώ πως θα ζήσετε. Γιατί εγώ αγαπητέ μεγάλωσα στον Κλείτο Κοζάνης τρώγοντας ψωμί, ντομάτα, αυγά και ποντιακό χαβίτς και πασκιτάν και τανομένο σιουρβά. Έτσι έμαθα να ζω και με τα λίγα. Να δώ πως θα ζήσετε εσείς που είχατε σωφέρ, κηπουρό, μπάτλερ,γκόμενες( ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΑΤΑ που το παίζετε γαμίκοι) και πισίνες. Χάρη σε μας που μας «γαμούσατε» σαράντα χρόνια. Και δεν με παραξενεύει το χθεσινό σου βρίσιμο. Γιατί όπως δείχνει και η ιστορία του κόμματος που κρυφά η φανερά λατρεύετε(του κ.κ.ε. ντε) , όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη πρέπει να εκτελεστή. Αυτά σας έμαθε ο Στάλιν με αυτές τις ιστορίες των παππούδων σας μεγαλώσατε. Μόνο που το άδεια κιβώτιο της αριστεράς- όπως έγραψε και ο Άρης Αλεξάνδρου στο βιβλίο του ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ- Μας ΖΗΤΆΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΉΣΟΥΜΕ ΜΑΖΊ. Σέρνεστε μέσα στην έρημο σέρνοντας το άδεια κιβώτιό σας παρακαλώντας για μια γουλιά νερό. Εμείς καβάλα στο άλογο σας προτείνουμε να αφήσετε το κωλοκιβώτιό σας και να ανεβείτε στη σέλα του αλόγου για να σας πάμε στο μέλλον. Για μας, για σας , για τα παιδιά μας , για την Ελλάδα. Η Ελλάδα θα πάει μπροστά είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε. Χωρίς εσάς που επί σαράντα χρόνια γλύφατε την εξουσία ΄

    ΥΓ. Επειδή όπως είπε ο Αϊνστάιν η βλακεία και το σύμπαν δεν έχουν όρια, υπάρχει κίνδυνος κάποιος να θεωρήσει τα παραπάνω ως ύμνο προς το μνημόνιο. Το μνημόνιο-μας αρέσει δεν μας αρέσει- είναι το μοναδικό σχέδιο που υπάρχει . Όποιος έχει άλλη άποψη ας την καταθέσει. Συγκεκριμένα όμως και το σπουδαιότερο με τι κόστος για τον λαό. ΜΕ μαγκιές, κλανιές και πυροτεχνήματα δεν λύνονται τα προβλήματα. Εκτός των άλλων η Ελλάδα είναι μοναδική χώρα στον κόσμο που ο τελευταίο τρίμηνο έχει πρωτογενή πλεονάσματα. Αλλά δεν θα σας μάθω και οικονομικά. Εξ άλλου εσείς είστε παντογνώστες. Και εν πάση περιπτώσει ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Όποιος έχει την λύση κλπ, κλπ μην λέμε πάλι τα ίδια.

    Red1925
    Πόντιος από μάνα και πατέρα
    Σας φιλώ και πάω παραπέρα
    Φιλάκια…………Χανουμάκια(Τόπα ρε πούστη μου και ησύχασα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eπανέρχομαι και συνεχίσω.

      .....Και έρχονται που λές από την Επαρχία τα παιδιά με όνειρα, για δουλειά και καριέρα-σαν κάτι τραγουδιστές και ηθοποιούς από Σαλονίκη και Κύπρο,ονόματα δεν λέμε- και το πρώτο πράγμα που κάνετε διεφθαρμένοι Αθηναίοι που κρατάτε τα πόστα, είναι να κοιτάξετε πως να τους πηδήξετε, Ω κίναιδοι του κερατά που δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι το πήδημα ενός άντρα είναι η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος, ήγουν ο πηδών είναι και αυτός αδερφή.Σαν του άντρακλες στις ταινίες του Φασμπίντεν που τον άρπαζαν σαν κοπελίτσες. Αυτή την Αθήνα και αυτή την κοινωνία την γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια και αγωνίζομαι όσο και όπως μπορώ να την ξεμπροστιάσω.
      Αυτά και τέλος.
      Θα σου ξαναστείλω μήνυμα την μέρα της γιορτής. Τη μέρα δηλ που Η Δικέφαλη θα πάει στη Β εθνική. δηλ κατα πάσα πιθανότητα την Κυριακή.
      red1925
      ή
      Γιώργος Σαββίδης

      Διαγραφή
    2. Εσύ που εγκαταστάθηκες εδώ και το παίζεις ξύπνιος, πήδηξες πολλούς ή σε γαμήσανε κανονικά; Για πληροφόρησε μας ρε μουνόπανο.

      Διαγραφή
  13. ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι απόλυτα λογικό ένας gayros να μπαίνει σε blog άλλης ομάδας και να σχολιάζει. Με τις παπαριές που γράφουν στα δικά τους τι άλλο να κάνει, πρέπει να διαβάσει και κάτι σοβαρό.

    Από όλη τη μπαρούφα που έγραψε μόνο την πρώτη γραμμή του ΥΓ διάβασα και λύθηκα στο γέλιο. Ανίκητη είναι η πουτάνα όντως, ειδικά όταν νομίζεις ότι τους γάμησες όλους ενώ στην καλύτερη να γάμησες τα πλήκτρα του λαπτοπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗ: ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ.
    Το μόνο που έχω να πω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΙΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, αλλά οτι ο πατέρας μου πέθανε στην ψάθα και ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ, δεν ειχε φακελλάκια, αλλά κι οτι έβγαζε τα έδινε σε άπορους ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ, ασχέτως ομάδας.
    Γιατί απαντώ; ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ.
    Την επόμενη φορά, δεν θα απαντήσω. Την επόμενη φορά, θα κλαις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ποσ ο ελευθερο χρονο και κενο μυαλο μπορει να εχει καποιος που μπαινει να σχολιασει σε site που δεν αφορα την ομαδα του??? εκτος πια αν ισχυει αυτο που ειπε καποιος παραπανω...οτι ειναι τοοοσο ορκ οι δικοι του που δεν αντεχει...! τεσπα! ας κανει ο καθενας οτι ¨καταλαβαινει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "...ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
    Ναι έχει. Ο κάθε κλέφτης πρωθυπουργός ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ :
    " Ο .... ήταν ριζοσπάστης μέσα στον δογματισμό του...."
    ρε άντε γαμηθείτε, που θα σκεφτώ και να ξεκινήσω την πρόταση με κεφαλαίο. ..."


    Αυτός είσαι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Σαββίδη,
    Αναμεσα στα υπολοιπα που γραφετε –και τα οποια προσπαθω να τα δω με καλη προαίρεση αλλα το κειμενο σας το ιδιο δεν με αφηνει τελικα... – το επιχείρημα σας για τον Πετρο Κωστοπουλο που ηρθε απο το Βολο ολο ονειρα και φιλοφοξιες (για ποιον αραγε) στην Αθηνα και οι Αθηναίοι τον φάγανε, πραγματικα με σκοτωσε. Διακρίνω μια σύγχυση απο την πλευρά σας ως τις προθέσεις, τα ‘επιτεύγματα’ και τις επιπτώσεις της σταδιοδρομίας του ΠΚ που προφανώς και εχει υπάρξει νεανικο ή και διαχρονικο -εαν κρινω απο την πικρια σας για την καταληξη του– προσωπικο σας πρότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. επισης ο Κοκκαλης ναι μεν μεγαλωσε σε πολη και οχι στην επαρχεια αλλα οχι και στην Αθηνα. Στο Ανατολικο Βερολινο μεγαλωσε και οφειλατε ως κυριε Σαββιδη ως ακραιφνης υποστηρικτης του να γνωριζατε αυτη την μικρη αλλα επιτρεψτε μου να τονισω ιδιαιτερως σημαντικη λεπτομερια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας13 Μαρτίου, 2013 17:53

    Οι μεν διέλυσαν ένα κράτος και οι δε ένα πρωτάθλημα. (οι "μεν" και οι "δε", είναι ένα και το αυτό)
    Και αντί να πάνε όλοι μαζί να φουντάρουν μεσοπέλαγα, καθονται και κάνουν κηρύγματα εκ του άμβωνος. Και καθόμαστε και τους ακούμε κιόλας...
    Αντε ρε "κωστόπουλοι".που ανακαλύψατε την φταίχτρα την Αθήνα. Λες και ο ρεμπεσκές και το λαμόγιο έχει τίμια έδρα πουθενά. Και στον Παράδεισο τέτοιος θα είναι.
    Ρε βουρ για το Πέραμα λέμε. Βρείτε κανενα σαπιοκάραβο του Αγούδιμου, μπουκάρετε μέσα και τραβάτε ίσα με έξω απο τη Πύλο να πνηγείτε,που είναι και βαθειά.
    Που θέλετε και "εκσυγχρονιστική" Ελλάδα.
    Σπηλιά του Νταβέλη σας πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή