Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΟΣΦΠ - Α Ε Κ

             Ωραία Κυριακή. Στο ξεκίνημα της τουλάχιστον, που δεν ξέρω πώς μου την βάρεσε ξυπνώντας πρωί, να πάω και να κάνω κηπουρική. Τράβηξα λοιπόν στο κοντινό φυτώριο και πλούτισα την συλλογή μου. Πιπεριές καυτερές, κερασοντόματα και ολίγος βασιλικός σε σπόρια μαζί με το χώμα, μπήκανε στα μίνι γλαστράκια. Εφημερίδες είπα να μην πάρω. Τι να διαβάσω; Για τον φόβο και την ψυχή; Για το σύμβολο και τις λοιπές παπαριές, που δήθεν διακυβεύονται το απόγεμα; Ερασιτέχνες και χομπίστες θα παίξουν απέναντι στις δαφνοστεφανωμένες; Δεν κατάλαβα. Ή μάλλον κατάλαβα οτι κανείς δεν κάνει για την ΑΕΚ, βάσει των πρωτοσέλιδων των εντύπων που μοιραία ήταν αδύνατον να αποφύγω αφού διασταυρώθηκα με το περίπτερο. Όταν κάποιος βαράει τα ψυχικά και τα πνευματικά, τι άλλο να υπονοεί; Γαμώ τα ντοπαρίσματα δηλαδή από τρεμάμενους υποστηριχτές.
            Κι ήταν μια ΑΕΚ καλά στημένη στο πρώτο ημιχρόνιο, που ξεκάθαρα σου έδειχνε ποιοί πίστευαν, ποιοί είναι οι άνδρες της ομάδας και ποιοί οι λιγόψυχοι. Απέναντι σε ένα κακό αντίπαλο, που προηγήθηκε από φάση άκυρη. ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ, από την οποίαν ήρθε η εξέλιξη. Τι να κάνουμε; Για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας, δεν φταίνε οι σημερινοί. Κάποιοι άλλοι είναι υπεύθυνοι, που το παίζουν καθηγητές.
             Το πρώτο ημιχρόνιο λοιπόν, έδειχνε τους παίκτες των σοβαρών παιχνιδιών. Κι όποιος είχε μάτια έβλεπε. Με την αναμενόμενη ομάδα μας. Στην κόντρα και στο κλέψιμο του αποτελέσματος, αφού όλη την εβδομάδα γαμηθήκαμε με τον φόβο. Λες κι είχε κάποιος πιστόλι απέναντι στον δημόσιο υπάλληλο Φούντα ή στον Κορδρέρο που θύμιζε Τσιάρτα σε κλειστό δωμάτιο. Και το γκολ να έρχεται να κατευνάσει τα άγχη των τηλεθεατών αλλά και του Γιάχου, που μοίραζε τα σπόρια στην έδρα. ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ. Και τα άγχη όλων αυτών που υποστηρίζουν μια κακή ομάδα, γνήσιο δημιούργημα του χάπια που θέλει την δόξα προσωπικά.
            Και φυσικά με το συμπέρασμα, οτι μόνο αν θέλει ο αντίπαλος θα φάει γκολ. Αλλοιώς θα δεις το γήπεδο κατηφορικά. Άμα δεν σε αισθάνεται η εδράρα με 40% κατοχή κι άμα οι ευκαιρίες της είναι επιπέδου κατηγορίας φτερού - όπως λένε και στην πυγμαχία - τότε όλα τα περιμένεις. Κύρια ατομικές προσπάθειες, που σε ποιότητα υπερτερούν σε σχέση με το δικό μας ρόστερ κι ειδικά όταν δεν ξέρεις για ποιό λόγο περνάς την σέντρα. Βλέπεις η αλογοτροφή άντεξε στο σύστημα την προηγούμενη Κυριακή και βλέπεις βέβαια οτι το " ...ήρθε η Original και είναι εδώ μαζί σου..." είναι για παιδάκια της θύρας 7. Κανά χαρτζηλίκι για τους άρρωστους. Σαν την πανστρατιά του Άρη την προηγούμενη εβδομάδα. Τι να καταλάβει ο Κουτρουμπής από τηγάνι;
          Το γκολ στο έδωσε ο αντίπαλος. Μην γελιόμαστε. Αλλά όταν έχεις στην καίρια φάση, τον χειρότερο όλων στο γήπεδο, δηλαδή τον Ισπανό, τι να περιμένεις; Όχι οτι θα άλλαζε τίποτα το πρόσημο της ήττας. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, που το παίζουν Αεκτζήδες, ΕΙΧΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. Κι εκεί το φέρανε. ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΜΕΝΗ, οι επίδοξοι ιδιοκτήτες αυτό θέλανε. ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ, που δεν περνάει στους ανθρώπους που βλέπουν ή ξέρουν ποδόσφαιρο. Κι αν κάνω λάθος, θα τα πούμε το άλλο επταήμερο.
             Δεν υπήρχε τίποτα στο ματς για να συζητήσω. Ειδικά στο δεύτερο ημιχρόνιο. ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑΠΤΥΞΗ. ΜΕ ΕΜΒΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. Αυτό ήταν το τηγάνι, που βέβαια θα πάρει συγχαρητήρια - ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ - για τον τίτλο. Αν ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό, θα χάσουμε τα δικά μας. ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ Ο ΛΙΝΕΝ, κι άρα πάμε καλά στην κατάντια που μας έχουν φέρει.
            Χωρίς φάσεις γκολ. Χωρίς νοικοκυροσύνη, να χρωστάς. Μετά να λες, γιατί. Τι έλειπε; Ο Πετρόπουλος; Αυτός είναι για να σου δίνει το πιάτο. Ο Μητρόπούλος;΅Ευτυχώς, που είδαν όλοι τους άνδρες. Ένας Κουτρουμπής, ένας Ρίκα και μετά άντε να μιλήσεις για Ρότζερ και Τσουκαλά. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ. Άντε να εξαιρέσω τον Φέτση, που παίρνει εμπειρίες. Όπως κι η γαλοπούλα μαζί με τον γυμναστή. Τους τύπους του Μπρουσιανού, που είδε ποδόσφαιρο σαν πόκερ.
                Πάλι καλά, που κάθισαν τα αποτελέσματα σωστά. Πάλι καλά, που είχαμε συμβουλή τον φόβο. ΄Πάλι καλά, που ξέρουν μπάλα οι μηδέν κι είδαν τον αντίπαλο - ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ - σαν Μποταφόγκο. ΡΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΗΔΕΝ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΧΟ. Που βέβαια έκανε λάθη ηθελημένα, αλλά τον πήγαινε και το παιχνίδι της ανικανότητας που κάναμε.
                Και κάτι τελευταίο. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΙΝΕΝ. Οι αλλαγές πλέον δεν είναι για χρέωση. Ήταν επιβεβλημένες. Εν όψει, όχι της 22/03 που λέει ο Χρήστος, αλλά της 11/04 που τρέχουν τα πάντα. Αν κι εγώ το βλέπω με ακόμη καθυστέρηση, λόγω παραίτησης κάποιου δημόσιου υπάλληλου που μπλέκεται με τον Μέτκα.
                                           ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.

55 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας10 Μαρτίου, 2013 22:39

    3-0. καλό σκορ. δεν το λες και για πέταμα. σαν να σε θάβουν μισό μέσα μισό όξω απ'το χωμα. Τελείωσαν τα "ντερμπυ" και πάμε για τους "τελικους". Στα κλασσικά δηλαδή που ταιριαζουν στους φοβικους. Σωστετη για να σωθείτε.Ανθρωπάκια της τρυπιας δεκάρας.
    Πάει ο Αθανασοπουλος. Κορμιά πέφτουν. Εκατέρωθεν. Εκεί είναι όλα τα "λεφτα". Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ποια Βεροια και μαλακιες...
    Κάνε το σταυρό σου Κετσετζογλου να γίνει το "θαυμα",γιατί του χρόνου σε βλέπω να "ξεθαβεις" τα κατορθωματα του Πομωνη και του Μαροπουλου,μπας και βγει το μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την κριτική σου για τους παίχτες.Ειδικά ο Κορδέρο είναι εδώ και καιρό προκλητικά μέτριος ενώ στη φάση του τετ-α-τετ έκανε κακά. Σε αυτούς που προπάθησαν θα έβαζα και τον Μουγαίδη. Από τα γατάκια μπροστά όμως περίμενα κάτι παραπάνω από κοριτσίστικα σουτάκια. Μια χαρά μου φάνηκε και ο Ανάκογλου, στο λίγο που τον είδαμε. Σίγουρα όχι χειρότερος του Φουντά που σώνει και καλά πρέπει να παίζει. Ελπίζω να δικαιωθεί η πίστη σου ότι είμαστε σωσμένοι Ποιοι θεωρείς όμως ότι θα πέσουν;;; Κέρκυρα και....;;;; Τέλος, οφείλω να πω ότι δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει Μέτκα (Μυτιληναίος;;;)καθώς και τι πρόκειται να γίνει στις 11-4. Θα πάρω τη βοήθεια του κοινού παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο γαρατζέος11 Μαρτίου, 2013 00:33

    Πραγματικά απορώ πως στη δαφνοστεφανωμένη περιμένουν να κάνουν πορέιες στην ευρώπη. Μέχρι το 60 ήταν ΣΚΑΤΑ. Τώρα, άμα ανάπτυξη είναι να στέλνεις συστηματικά περίπτερα σε στημένες φάσεις 5 άτομα σε 10 τετραγωνικά μπροστά από το τέρμα και να αρχίζεις τις γιόμες, τότε μπράβο....και μετά πέφτεις πάνω στ' αρχίδια του καράμπελα και δοξάζει το Γιαχβέ το μαλακιζμένο από τη νάξο που πήραν το 154394ο πρωτάθλημα (και του χρόνου πάλι κοντομάνικα)...
    Στα καθ ημάς, απορώ αυτός ο Κωνσταντόπουλος, πόσο ΧΕΖΜΕΝΟΣ είναι? Δηλαδή μιά έξοδο βρε παιδί μου, αφού τους βλέπεις όλους κατασκήνωση στα 5-10 μέτρα και τη μπάλα ψηλά...τι περιμένεις? Βόλευ παίζαν οι δαφνοστεφανωμένες. Εγώ κρίνω ότι 50+% της ευθύνης για όλα τα γκολ από στημένα πέφτει ΠΑΝΩ ΤΟΥ.
    Από κει και πέρα, το στήσιμο και η ανάπτυξη δεν ήταν χάλια, είναι απλούστατα θέμα ΜΕΤΡΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΣΙΑΣ παικτών. Όπου φτωχός και η μοίρα του.
    Ο φούντας την έχει δει ρονάλντο με τα σουτ στην κίνηση (ΠΟΤΕ πάσα ή μπούκα...) Κατίδης-Κορδέρο αμφότεροι τιτίκες εκεί που η μπάλα έκαιγε στα 2 τελευτία παιχνίδια...γενικά ο κορδέρο και εμένα μου φαίνεται πεσμένος εδώ και 5-6 παιχνίδια.
    Στο πολύ πρόσφατο παρελθόν είχες ένα σκόκο (που ναι...βαριόταν!) και τον γεροκαλαματιανό που όλα τα προαναφερθέντα τα παστελώναν. Υπενθυμίζω την κηδεία προ διετίας που τους έκανε ο αργεντίνος ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Ρε ως και ο κλωναρίδης (που δε σου αρέσει προσφυγάκι, το ξέρω) τουλάχιστον ΜΠΟΥΚΑ έκανε και έβαζε και κάτι. Όχι σουτ με τη μία.
    Ομάδες του κώλου, σε ένα πρωτάθλημα του στόλου (συμπεριλαμβανομένου και του χάρτινου). Απλά, και μπράβο στο κράτος και την παράγκα για το κατόρθωμα τους.
    Από κει και πέρα, δυσκολέυομαι να συμμεριστώ την "αισοδοξία σου" (κατάντια για τους ΑΕΚτζήδες, αλλά τι να κάνουμε, εκεί μας θέλει το παρεάκι του παγωτατζή) ότι θα σωθούμε. Όχι διότι δε βλέπω διάθεση και προσπάθεια αλλά διότι με αυτή τη μαλακία με τα στημένα, όλο και κάνα μπαλάκι θα ρουφήξουμε σε κάνα κόρνερ και μετά άντε να βάλουμε 2 και 3. Το κάναμε με τον ΟΦΗ, αλλά δεν είναι κάθε μέρα κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο γαρατζέος11 Μαρτίου, 2013 00:35

    Πραγματίκά με τον Κωστναντόπουλο θέλω ΜΙΑ έξοδο ρε πούστη μου και ας πιάσει αέρα και ας το φάμε...ΜΙΑ (όχι αφού έχουν ήδη μπει τα 2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάει και αυτό. Μας τελείωσε. Ένα παιχνίδι που το συζητούσαν όλοι στην ΑΕΚ, από το περασμένο καλοκαίρι, κρίθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου, στην ανικανότητα να βελτιωθούμε στα στημένα και στην ατυχία-ανικανότητα, να μην μπορούμε να πετύχουμε το εύκολο γκολ, που τόσο μας έχει λείψει φέτος. Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πανηγυρίσω επειδή χάσαμε (μόλις) 3-0, λόγω του ότι όλοι προσπάθησαν να μας πείσουν πως ο Βλαχοδήμος και ο Γκρέκο, μπορούν να μας διασύρουν. Δεν θα πανηγύριζα ούτε την ισοπαλία. Δεν είμαι λαϊκιστής, έτσι μου βγαίνει. Ναι, να ικανοποιηθώ (όχι σήμερα, γενικά), να ανακουφιστώ, ακόμα και να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο από τη νίκη, να το καταλάβω. Να πανηγυρίσω όμως ήττα, δεν θα το κάνω ποτέ.

    Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν ικανοποιήθηκα με κάτι που βλέπουν όλοι όσοι έχουν μάτια και εθελοτυφλούν τα πρόβατα και οι Ολυμπιακοί (σε μεγάλο ποσοστό). Η ομάδα που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ανήμερα των γενεθλίων της, δεν κατάφερε να γεμίσει το Καραϊσκάκη, έκανε φιέστα με πέντε... καπνογόνα και όχι ελέω κρίσης (αυτοί έχουν λεφτά), φώναζαν συνθήματα με ντουντούκα και μικρόφωνα, για να ακούγονται πολλοί, αποδοκίμασαν τους παίκτες που έπαιρναν και μαθηματικά το πρωτάθλημα και στο τέλος γύρισαν όλοι σπίτια τους, σαν να μην τρέχει τίποτα. Γιατί; Μα και οι ίδιοι πλέον έχουν καταλάβει πως κουράστηκαν να βλέπουν ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Να μην μπορούν πλέον να πανηγυρίσουν μία νίκη απέναντι σε παραδοσιακά μεγάλες ομάδες, επειδή τις κατέστρεψαν ή προσπάθησαν να τις αφανίσουν, όπως συμβαίνει με την ΑΕΚ.

    Βεβαίως, οι ίδιοι έθρεφαν το... τέρας τόσα χρόνια και τώρα ας το λουστούν. Θα συνεχίζουν να κερδίζουν μία ανήμπορη ΑΕΚ, έναν ανύπαρκτο Παναθηναϊκό και θα παίζουν ντέρμπι για τους +30 διαφορά με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου ο Κόκκαλης, ο Μαρινάκης και ο επόμενος, να «τσεπώνουν» τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ και να τους κοροϊδεύουν με κάποιον Χολέμπα (ή Χολέβα) και με κάποιον Φέισα. Μέχρι τότε εμείς θα συνεχίσουμε όπως μπορούμε. Ο τροχός θα ξαναγυρίσει. Γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Να γυρνάει.

    Υ.Γ. Σήμερα που πείστηκα πως ο Κωστάκης είναι Ολυμπιακός από... κούνια θα σχολιάσω μία μόλις φάση. Είναι η στιγμή που διατάζει (ναι, διατάζει) τον Γιάχο να μην του βγάλει κάρτα («Γιάχο μην τυχόν και βγάλεις κάρτα», είπε χαρακτηριστικά). Φάση που την πιάνει καθαρά και ο φακός. Αντίθετα, ο Γκερέιρο (ως αρχηγός), διαμαρτυρήθηκε απλώς για ένα φάουλ και αμέσως πήρε κίτρινη. Τόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο στην χώρα μας και με αυτόν τον τρόπο κάνεις καριέρα και μένεις για πάντα στο... λιμάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ολο θεαμα ηταν αηδιαστικο. Και ο Γιαχος εσπρωξε (οταν επρεπε να το κανει και με τον τροπο που επρεπε να το κανει) και οι γαβροι ειχανε μικροφωνα (ελεος δηλαδη-σαν πλαστικο πεος με ζωνη δηλαδη) και ο Κωνσταντοπουλος ειπε ''ειχαμε καλη εικονα''. Δηλαδη ρε'συ Ντιμι οταν ετρωγε 3 η Κερκυρα στο τηγανι τι εκανες?? ανοιγες σαμπανιες?? Αν ειναι δυνατον να τρωμε γκολ απο την μικρη περιοχη και να ειναι αυτο ο κανονας. Να μην περιμενουμε ποτέ οτι θα καθαρισει και καποια φαση ο τερματοφυλακας. Ελεος. Οχι οτι φταει μονο αυτος αλλα μου την εδωσε η δηλωση του. Τοσο πολυ μικρυνε αυτη η ομαδα πια?? Εγωισμο δεν εχουν?? Ο Ντιμι εγωισμο να σωσει και κατι δεν εχει?? Αυτος πια δεν εχει ορεξη και λογο και καβλα ουτε να πεσει για να κυλησει λιγακι φαντεζι οπως κανει καθε τερματοφυλακας που σεβεται την θεση του σε καθε ομαδα. Κακα τα ψεμματα,ολα ειναι στην κατευθυνση της σμικρυνσης. Downsize everything.

    Συμφωνω και εγω οτι η ομαδα εχει σωθει προ καιρου με τις νικες στις αρχες του Β΄γυρου. Βεβαια να θυμομαστε ολοι οτι την χρονια και την ιστορια της ΑΕΚ την εσωσε ο Πετροπουλος με τα γκολ που εβαλε και αυτο το σημειωνω οχι με διαθεση προσωπολατριας αλλα με ακριβως το αντιθετο κινητρο.Ποσο χαμηλα εχουμε πεσει. Το θεμα ειναι τι θα γινει μετα... Αν κρινουμε την αποσταση απο τον Σκοκο που οντως το πηρε μονος του το 2010 στον Ντιμη που εφαγε 3 αλλα ηταν ευχαριστημενος απο την εικονα του ''ντερμπι'' το 2013 c'est fini...

    Δυστυχως “Ανθ' ημών Γουλιμής”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκτος απο τις ντουντουκες και τα μικροφωνα η γυφτοσυνη των γαβρων φαινεται απο το 4ο χρυσο αστερι που θα ραψουνε,το καθε ενα να αντιστοιχει σε 10 τιτλους. Δηλαδη εχει πχ η Γιουβε χρυσα αστερια που αντιστοιχουν σε Πρωταθλητριων και Τ.Λ και εχουν και οι γαβροι τα δικα τους...

    Εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τα άρματα κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΡΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ

      Διαγραφή
  8. τον ντιμι τον εχουνε δεσει στο δοκαρι με αλυσιδα 50 εκατοστων! γιαυτο δε βγαινει! τεσπα χαιρομαι με το κουραγιο ολων σας να γραφετε να σχολιαζετε να κανετε κριτικη σε παιχτες,λινεν κλπ! εγω δεν αντεχω!μονο ξυλο στον παπα και το νοτια θελω να ριξω που κανουν τοσο πολυ κοσμο να υποφερει, να μη θελει Δευτερα να σηκωθει απο το κρεββατι ,ουτε καν να παει δουλεια(οσοι εχουν, αλλα ακομα και στους πολλους ανεργους να δωσουν μιση χαρα ρε αδερφε)!δεν εχουν τσιπα να πουν"οσα δωσαμε δωσαμε οσα χασαμε χασαμε, παρτε και 2 μυρια απο τον καθενα μας (τσιχλες γιαυτους) και παρατηστε μας ησυχους...!"
    Αναγκαζομαι να το παρατησω παιδες... δε βρισκω νοημα να καθομαι να γραφω με τις ωρες για ανυπαρκτα πανβρωμικα θεματα πλεον οπως το ελληνικο ποδοσφαιρο, η τωρινη (παε) αεκ κλπ! ενα γηπεδο, 90 λεπτα φωνη και μετα "γεια σας, φτανει, ως εκει!" πρεπει να προστατεψουμε τους εαυτους μας καποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποτε ήρωες της ομάδας ήταν οι superstars ποδοσφαιριστές της...αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει και καμαρώνει σαν ήρωες τον Δημητρέλο,τον Αδαμίδη,τον Χατζηχρήστο και τους δημοσιογράφους της που έχουν γίνει για τους αμέτοχους ότι και το Μέγκα για την κυβέρνηση...η ΑΕΚ πέθανε δυστυχώς οριστικά - R.I.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Ανώνυμο: ( ...με την Μετκα )Στις 22 δεν είναι η αποσφράγιση. Είναι απλά η κατάθεση. Στις 11/04 είναι το άνοιγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας11 Μαρτίου, 2013 16:44

    και το ερώτημα είναι: ξέρουν τι περιέχουν οι φάκελοι, οι του ΤΑΙΠΕΔ;
    Ξέρουν και παραξέρουν. Ειδικά τώρα. Ειδικά στην Ελλάδα. Που μιλάμε για ΤΟΥΣ τρύπιους συναγωνισμούς-διαγωνισμούς.
    Εδώ διαρέουν τα θέματα των Πανελληνίων κάθε χρόνο με sms, οι κρατικές δουλειες λες τώρα;
    Οι τρόικα δεν τα "παιρνει" από παντου; Μόνο οι Ακδες τρώνε; Οι αλλόγλωσσοι είναι οσίες;
    Το θέμα δεν είναι ποιός θα δώσει περισσότερα "για τον ΟΠΑΠ",αλλά ποιός θα πλειοδοτήσει στις τσέπες των Ρεν και των Λαγκάρντ. Που "φτιάχνουν" και λίστες ομώνυμες,τάχα για να συνδιαστεί το όνομα με την κάθαρση. Μιλάμε για ΤΟΥΣ Κλεφταράδες. Πρωτού βγούν να "πουλήσουν" εσένα, έχουν ήδη πουλήσει τη μάνα τους. Κανονικά,σε παζάρι.
    Δεδομένου ότι η Αμερική λέει πλέον στην Γερμανία "κάνε πέρα να διαβώ, τον ρόλο σου τον έπαιξες, ευχαριστούμε πολύ", η δουλειά θα πάει σε εκείνον που προμηθεύει τον Αμερικανικό στόλο με πετρέλαιο. Λογικό, είναι δεν βρίσκετε;

    Και σιγά μην υπάρχει "μάχη" ανάμεσα σε Αμερική και Ρωσσία για τα αέρια και τα πετρέλαια,στην περιοχή. Εδώ δεν ήταν αντίπαλοι στον 2ο Π. Πόλεμο, παρά σύμμαχοι, θα "τσακωθούν" τώρα;
    Κολλώνει δηλαδή η gazprom να συνεργαστεί με "Αμερικάνους",επειδή εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει "Δυτικό" και "Ανατολικό" μέτωπο. Κούνια που σε κούναγε.
    Εαν θες να "ακυρώσεις" να αποδυναμώσεις εναν μελλοντικά πραγματικό ανταγωνισμό, τι κάνεις; Πολύ απλά, φτιάχνεις έναν δικό σου, ελεγχόμενο.

    "επιχειρηματίες"..."αυτοδημιούργητοι" μάλιστα (που το πας αυτό) πετιούνται αίφνης και σε 5-10 χρόνια ελέγχουν τα πάντα; Ενάντια στην Δύναμη; Χωρίς την "ευλογία"; Μαλακίες λέμε τώρα;
    "Αυτοδημιούργητοι τοποτηρητές συμφερόντων". Οχι ότι και αυτό δεν είναι κατόρθωμα- να καταφέρεις δηλαδή να "χωθείς" και να απολαμβάνεις της εμπιστοσύνης των Αρχόντων,με ότι αυτό συνεπάγεται. Ασφαλώς και είναι μια αξιοσημείωτη πορεία. Και δεν το λέω ειρωνικά. Αλλα όχι και παιάνες. Οχι και μεγαλοκουβέντες. Οχι και "μεσσιανικές" καταστάσεις. Οχι και "σωτηριολογικά" φαινόμενα γύρω. Εντάξει,είπαμε. Μη το γαμήσουμε κι'όλας..
    Και άλλοι "κλάσσανε". Δεν κάνανε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας11 Μαρτίου, 2013 16:56

    "Eυλόγισον Δέσποτα"
    Ο Μελισσανίδης, που "έδιωξε" τις texaco και shell και bp. Oπως λέμε ο "Κολοκοτρώνης που έδιωξε τους Τουρκους". Οπως το carefour που το "αγοράζει" ο Μαρινόπουλος.
    Σε λίγο θα ακούσουμε για Ελλήνα που "αγόρασε" την BMW.
    "Ελληνικά" προιόντα δεν θέλετε; Ε λοιπόν, πάρτε τα.

    Πέρα από όλα αυτά όμως και για να τελειώνουμε, η λύση,δεν είναι ασφαλώς να φτιάχνεις ένα ΤΑΙΠΕΔ κάθε φορά και να προσπαθείς μετά κόπων και βασάνων να παραχώσεις εκεί μέσα κάτι λιμενοβραχίονες,ξερονησίδες, κοντεινερ,παλιοεταιρείες-χρέπια και παραλίες με αυθέρετα. Ετσι δεν κάνουμε δουλειά.
    Μια είναι η λύση: Πουλήστε την Επίδαυρο. Κάθονται και ασχολούνται με πενταροδεκάρες, μπας και μαζεψουν με τα πολλά,άντε 1-2 δις. Μαλακίες δηλαδή.

    Ντιπ μυαλό δεν έχετε ρε μαλάκες; Δώστε όπως είναι την Επίδαυρο. Πόσο πιάνει κάτι "ανεκτίμητο"; Το λεει και η λέξη. ΠΟΛΛΑ. Αν χρειαστεί για να συμπληρωθεί το ποσό,ας δωθεί και η Δωδώνη. Οχι το παγωτατζίδικο. Αυτό δεν έπιασε "μια". Την περιοχή. Την αρχαία.
    Μια 500αρα δις. και τα δύο μαζι, σίγουρα. Θα έχουμε να λαμβάνουμε κι'όλας.
    Τσακ-μπαμ.
    Και από καβάτζα; Ουτε λόγος. Ας είναι καλά οι αρχαίοι κάτοικοι. Που ολημερής σκαλισαν πέτρες και μάρμαρα.. Σπαρμένα παντού.

    Ο Παρθενώνας μόνο,φτάνει για να πληρώσει "ζημιές" 100 χρόνων. Να δανείζεσαι ασυστόλως έναν αιώνα και σαν έρθει η ώρα, τους τον πασάρεις και καθαρίζεις.
    Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Μυκήνες, Δελφοί, Βεργίνα,Σούνιο, Κυκλάδες, Κνωσσός,Φαιστός. Ασε και τα άλλα, τα μετά την καβάτζα. ΤΑ μεσαιωβυζαντινά. Πύλος, Μυστρας,Καστρα Ιπποτών, Αχίλειο,Αγιο Ορος,Μετέωρα κλπ. Να φάνε και οι κότες. Και έχει και συνέχεια,ακόμα και αν και αυτά δωθούν. Πάμε σε σπήλαια Δειρού,Δρακόσπιτα,Καιμακτσαλάν,πέτρινο "δάσος" Λέσβου,Μητσοτάκης Αραβαντινού...

    Ατελείωτη η λίστα.
    Ποιες μαρίνες και ποια βράχια και τι ΠΑΘΕ και ΕΥΑΠΘ. Τι κάθονται και τάχα σπάνε τα κεφάλια τους και κρατάνε ασκόπως τα προσχήματα; Βρε δεν υπάρχει πρόβλημα ρε...
    ΠΟΥΛΕΙΣΤΕ ΤΑ "ΦΙΛΕΤΑ" ΡΕ ΒΟΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας11 Μαρτίου, 2013 17:05

    Tώρα θα μου πεις: "και γιατί να κάτσει να πληρώσει καποιος για κάτι, από την στιγμή που το θεωρεί ήδη δικό του";
    Σωστό κι'αυτό.
    Μα μη ξεχνάμε ότι ειναι "ελειματικοί" πολιτισμικά". Πλεονάζουν τα φράγκα στα παντελόνια, αλλά οι άρτι αφηχθέντες απ΄τα κλαδιά των δέντρων, εύκολα πιάνονται "κώτσοι".
    Δεν είναι δύσκολο να πείσεις κάποιον ότι "αν επαναγοράζει τον Παρθενώνα" κάθε τρεις και λίγο, γίνεται ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ".
    Μαλάκες είναι. Ορμάτε τους.
    Αρα το σωστό είναι: ΠΟΥΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΗΔΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΞΑΝΑ...ΚΑΙ ΞΑΝΑ....ΚΑΙ ΞΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας11 Μαρτίου, 2013 17:37

    Μετά από καμά 10αρια μεταπώλήσεις, ίσα που θα αλλάξουν και τα βιβλία της ιστορίας. Και θα διαβάζουν αι μελλοντικαί γεννεαί πως "αρχιτέκτονες του μεγαλοπρεπούς Ναού, ήτο ο Βεστερβέλε και ο Σοιμπλε" .Χρήματα προς ανέγερσην εβρέθησαν ύστερα από βαρύτατη φορολογία των αποικιών.

    "μεγάλη επίσης και η συνεισφορά του Χούφτελ" που ανέσυρε τους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας, όπου εκει ετάφει ο Βασιλευς Von Philips Hilsbourger, πατέρας του Alex Handrouhs, της γνωστής Οικογενείας των Κάισερ και θεμελιωτής του εργοστασιου ζύθου.

    Εις το δαιδαλώδες οίκημα, πλησίων της Κνωσού, εκρατούντο εις βάραθρον η περιώνυμος Μινόταυρος-Ανκελλα,με σώμα αξιωματικού της Στάζι,κεφάλι γίβωνα και μυαλό κουκούτσι.

    "και οι Βόριοι Αθηναίοι, οι λεγόμενοι Athinorden,ΒορειοΝοτίων φυλών προμαχούντες με αρχηγο τους Θεμιστο και Claouss, εις τρομαράς μάχας,έσωσαν την Ευρώπη,ωστε να μπορεί σήμερον ο Ελλην προεδρος Gosbren Hans Vaistraousen, να τίνει χείρα φιλίας με τον εκ Βορά ορμώμενο "Γερμανό", Παναγιώτη Μπουλουχέσα.

    Oχι τίποτα άλλο, αλλά για να βρει και το πραγματικό νόημά της η Σβάστικα. Ασφαλώς και "απο εδώ προήλθε", μικρε και άμυαλε.
    ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ; Δε στα'παν καλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας11 Μαρτίου, 2013 18:27

    ΑΠό το χθεσινό "ντέρμπυ", δεν κρατάμε τίποτα σχεδόν. Παρά μόνο δυο μικρά.
    Την 15λεπτη "εμφάνηση" του Ανακογλου και την αφιέρωση της φανέλας του,του Μανώλα του2ου, στον...Τσουκαλά.

    Ο μικρος, μεσα σε ένα τέταρτο της ώρας, έδειξε ότι γράφει στα παπάρια του ονόματα,φανέλες και έδρες. Ισως να ήταν τυχαίο. Ισως της στιγμής. Δεν ξέρω. Θα τον δούμε στην πορεία.
    Αλλα από το λίγο που τον είδαμε,μάλλον θα πρέπει να μας πει αυτός ο κατσαβίδης ο Λίνεν γιατί ο παίκτης ήταν δύο μήνες στην "προθέρμανση" και κυνηγούσε τους "Κατσικοκέριδες". Και γιατί τον πετάς στο 75 με 3-0 στην πλάτη σε ξεγραμμένο παιχνίδι; Για να παρει εμπειρίες, η "λεπτα συμμετοχής στα πόδια του"; Η για να γίνει κανένα 5-0 και να έχει να λέει ότι "είμουν και εγω εκεί";
    Βρε δε πας να γαμηθείς με το στυλό που ολημερής κρατάς, μαλακα.

    Και πάμε στο έταιρο event. Τον Μανωλά τον Μικρότερο. Ο οποίος δείχνει μια αχρείαστη και ανεξήγητη Ολυμπιακοφροσύνη. Δεν την χρειάζεται ούτε ο ίδιος για να σταθεί στην ομάδα,-αφού ούτως η άλλως συναγωνισμός θέσης δεν υπάρχει και παίζει βασικός κάθε Κυριακή. Δεν την χρειάζεται ούτε ο Ολυμπιακός σαν ομάδα, αφού υπάρχουν άλλοι, πιο πιστευτοί, για να παίξουν αυτόν τον ρόλο.
    Αρα; Αρα γιατί το κωλοπαίδιον, πράτει ούτο πως; Μα για αυτον ακριβώς τον λόγον. Είναι κωλοπαίδιον.
    Και στα κωλοπάιδια δεν αναζητάς λογικές εξηγήσεις και λογικοφανή ελατήρια στις πράξεις τους. Είναι απλώς κωλοπαίδια και αυτό τους "επιτρέπει" τα πάντα.
    Δεν έχει καν το μυαλό να σκεφτεί ότι όταν ένας "Μανωλάς" φιλάει την κόκκινη φανέλα και την δωρίζει στον αρχιεξεδράρχη, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΞΕΔΡΑΡΧΗΣ,ΟΥΤΕ Η ΕΞΕΔΡΑ.
    Μπορεί αυτό να παρουσιάζεται εφημερα από τις κόκκινες φυλλάδες, σαν πικάρισμα προς την ΑΕΚ, αλλά μέρος της οικογένειας του Πειραιά,΄νας "Μανωλάς" ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. Γιατί είναι "ξένος". Είναι "απο την άλλη ομάδα". Και θα λειτουργεί σαν όχημα για πικάρισμα της "άλλης ομάδας" και τίποτα αλλο.

    Ειδικά με αυτα τα πολύ προφανή για να είναι αληθινά.
    Δεν αφήνει καν τον χρόνο να γίνει "σύμαχός" του. Βίαζεται. Από την πρώτη μέρα συμπεριφέρεται ωσαν μικρός Σάββας Θεοδωρίδης. Ουτε ο...Τσουκαλάς δεν μπορεί να κρατήσει τα γέλια του. Και κατά βάθος τον βλέπει ΣΑΝ ΕΧΘΡΟ.
    Kαι δεν μπορεί κάθε Ολυμπιακος οπάδος να μη σκεφτεί το εξης απλό: "αφου αυτό το κωλόπαιδο κάνει αυτα στην ΑΕΚ, σκεψου τι έχουμε να πάθουμε εμεις αν "χρειαστεί".
    Σωστοι είστε παιδιά.

    Φυσικά, αρχίδι μέγα και ο θείος, εξ'ου και το κολάι. Και οι εντολές. Δεν μπορεί να του λέει μόνο πως να μαρκάρει και να μη του εξηγεί πως να συμπεριφέρεται. Αλλωστε το έχει πει και ο ίδιος, ότι "τον έχει υπό την επίβλεψή του"
    Αρα; Τι άρα; Κωλόπαιδο και ο θείος. "τώρα μας το λες"; Οχι. Γνωστό ήταν. Απλά επανεπιβεβαιώθηκε.
    Μέγας αμυντικός, αλλά κωλόπαιδο. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Μη λέμε πάλι τα ίδια. Ο θεός δεν τα δίνει ποτε ολα σε έναν.

    Ειτε το θέλουν ειτε όχι, ο ανεψιός και ο θείος, σκεπάστηκαν από φτερούγες.Θάφτηκαν κάτω από τόνους "ΑΕΚ". Βάφτηκαν στο κίτρινο.Τους σκοτίνιασε η ΑΕΚ. Και όπου και αν γυρνούν, όποιο "γκέτο" και αν τους αγοράσει, θα φέρουν την στάμπα του "από την ΑΕΚ".
    Οπως οι Εβραίοι έφεραν στο βραχίονα το κίτρνινο άστρο του Δαβιδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας11 Μαρτίου, 2013 18:49

    Μπορεί και αυτό το τελευταίο -τελικά- να έιναι βαθειά σώψυχα, ένα κίνητρο,ένας λόγος που να εξηγεί την "ανεξήγητη" Ολυμπιακοφροσύνη.
    "Πατέρας μου ο Βαρδινογιάννης," "Νονός μου ο Μαρινάκης",όντας υιοθετημένος από "κιτρινόμαυρη οικογένεια";
    Εσεις πως θα νοιώθατε;
    Εχω αρχίσει ήδη να λυπάμαι.
    Νομίζω, μια καλή "Σολωμόντια λύση" θα ήταν να τους αγοράσει πεσκέσι ο Σαβίδης και να τους υιοθετήσει στον ΠΑΟΚ.
    Να βρουν μια ησυχία τέλος πάντων και μια γαλήνη.
    ...Η λες να πάνε μετά στον Αρη και να έχουμε άλλα..;
    Ασε καλύτερα.
    Δώστε τους από μερικά δεμάτια χαρτονομίσματα και παρατήστε τους εκεί στη Νάξο. Χαρίστε τους και δυό καλάμια και άστους να ψαρεύουν ολημερής.
    Τέλος πάντων, η δωρείστε, η χαρείστε, η δώστε. Τζάμπα βέβαια.
    Μη τους πεις να αγοράσουν πράμα,θα σε στραγγαλίσουν.
    Και τα σκατά σου ακόμα, κάτι θα βρουν να τα κάνουν. Λιπασμα. Η γαργάρες για τον πονόλαιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Steven, σχετικά με ΜετΚΑ, δεν κατάλαβα τπτ. Ισχύει το όνομα που σου έγραψα;; Περιμένουμε κίνηση για την ΑΜΚ από αυτόν ή κάποιον πίσω από αυτόν στις 11-4;;; Αν θέλει απαντάς βέβαια, εγώ ως περίεργος ρωτάω όσα περισσότερα μπορώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Ανώνυμο: Το όνομα που έγραψες ισχύει αλλά δεν υπάρχει κίνηση για τις 11/04. Εδώ μάλλον μπερδεύτηκες. Άλλο έγραψα: Ο υπάλληλος παραιτήθηκε αφού διώκεται για κακούργημα λόγω Μετκα και Δεη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σοβαρευτείτε. Αν το πέρναμε το ματς στα σοβαρά θα σπάγαμε το ρεκορ του Φωστήρα(11-0). Είναι γελοίο οι ομάδες στο πρωτάθλημα να είναι για τον πούτσο και αντί οι φίλαθλοί τους να κάνουν κριτική στην δικιά τους ομάδα , να αναλώνονται σε αμπελοφιλοσοφίες για το στυλ και τον τρόπο παιχνιδιού του γαύρου. Ρε πάρτε το χαμπάρι. Όσο είσαστε όλοι σας για τον πούτσο θα παίζουμε όσο χρειάζεται για να νικήσουμε. Το καλό το κρατάμε για όταν ξεφύγετε από την μιζέρια σας. Ε δεν φταίμε για τα χάλια των ελληνικών ομάδων εμείς ρε μάγκες. Όταν δαιμονοποιείς μια κατάσταση δεν μπορεί να λύσεις το πρόβλημά σου. Είναι νόμος απαράβατος.
    ΥΓ. Όσοι ενδιαφέρεστε διαβάστε τι έγραψα πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ.(http://red1925.wordpress.com/)αφουγκραζόμενος την επιθυμία ΚΑΙ ΤΗΝ διάθεση πολλών φίλων του Θρύλου σχετικά με αυτό το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας11 Μαρτίου, 2013 21:45

    Δεν είπε κανείς τίποτα για τον Ολυμπιακό σου ρε. Γιαι σκούζεις μοναχός σου;
    Αλλά μιας και το΄φερε η κουβέντα να πούμε το εξής: Οσο παίζεις σε βόθρο και οι υπόλοιποι καταποντίζονται, θα μικράινεις και εσύ αναγκαστικά. Αφού τα μεγέθη είναι ανάλογα του περιβάλοντος.
    Και η απόδειξη είναι ότι ήδη οι-ακόμα και αυτοί- οπαδοί του Ολυμπιακού, σε αγώνα με την ΑΕΚ και επισημοποίηση τίτλου,δηλαδή "άτυπη φιέστα", είχαν λιγότερο κόσμο από ότι είχε η κινδυνεύουσα και προτελευταία ΑΕΚ στο "ντέρμπυ" με τον επίσης ανύπαρκτο ΠΑΟ.
    Το "καμπανάκι" το ακούς, η ακούς μόνο τον Τσουκαλά;

    Οποιος δεν αισθάνεται την γενική σμύκρινση και κατάρευση και απλά αδιαφορεί, επικαθήμενος στο φαινομενικά αναπαυτικό "με τα χάλια των άλλων",και το "θα παίζουμε όσο χρειάζεται", είναι απλα Σάββας Θεδωρίδης. Δηλαδή Ηλίθιος.

    Η -λεγομενη- Σούπερ Λίγκα- είναι ΤΙ; ΠΩΣ ονομάζεται; "ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ".
    Το κοινό συμφέρον μέσα από την κοινή άνοδο και ανάπτυξη με σκοπό τα ΚΟΙΝΑ οφέλη. Αυτό δεν είναι ένας συνεταιρισμός;
    Λειτουργεί σαν τέτοιος; Παπάρια.

    Οι γερές αντιπαλότητες, οι μεγάλες μάχες, η εκατέρωθεν ενδυνάμωση. Αυτά φέρνουν κέρδη αγαπητέ.
    Οι ομάδες, είναι δεμένες με σχοινιά. Η μια κατόπιν της άλλης. Λες να γλυτώσει κανείς απ΄το Ζαλογγοq.
    Σε λίγο καιρό που θα ψάχνεις τα λεφτά του C.L. με το κυάλι να σε δω τι θα κάνεις και πως θα αντέξεις.
    Γιατί μετά τον πρόσφυγα,πάντα έρχεται η σειρά και του Ελλαδίτη για πείνα. Και είναι άμαθος παναθεμά τον.
    Εσου έτοιμος. Be ready.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι ζόρι τραβάς ρε Χοντζέα με τον Ολυμπιακό. Δηλ καθε μέρα σε γαμάω και χαίρεσαι όταν μάθεις οτι με γάμησε ένας ποιο μάγκας από μένα. Να πάτε ρε σε ψυχολόγο.

      Διαγραφή
  21. Δεν γίνεται να αντέξεις ρε, δεν γίνεται. Ειναι υπεράνω τών ανθρωπίνων δυνατοτήτηων το να αντέξεις:
    "...Είναι γελοίο οι ομάδες στο πρωτάθλημα να είναι για τον πούτσο και αντί οι φίλαθλοί τους να κάνουν κριτική στην δικιά τους ομάδα , να αναλώνονται σε αμπελοφιλοσοφίες για το στυλ και τον τρόπο παιχνιδιού του γαύρου. Ρε πάρτε το χαμπάρι. Όσο είσαστε όλοι σας για τον πούτσο θα παίζουμε όσο χρειάζεται για να νικήσουμε. Το καλό το κρατάμε για όταν ξεφύγετε από την μιζέρια σας. Ε δεν φταίμε για τα χάλια των ελληνικών ομάδων εμείς ρε μάγκες."

    Τι είπες ρε γίγαντα?
    Τι κοκτέηλ φαιάς ουσίας και τραχανά ήταν αυτό?
    Να ξεκινήσουμε απ΄το τέλος και να το πάμε πρός τα πίσω?
    Το καλό λές το κρατάτε για όταν ξεφύγουμε απ΄την μιζέρια μας? Δηλαδή όταν δεν είμασταν στην μιζέρια μας, μάς δείχνατε το καλό σας?
    Το οποίο ήταν ποιό ακριβώς?
    Το γνωστό περί Ολυμπιακού και Αιγάλεω κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε?
    Οι ψυχεδελικές διαιτησίες σε όλα τα μήκη και πλάτη τού ελλάντα κι ειδικά στο τηγάνι? Τα πρωταθλήματα στα χαρτιά? Πού ν΄αρχίσεις και πού να τελέψεις.
    Αυτό είναι το "καλό" σας πού το "φυλάτε" κιόλας?
    Δηλαδή το "κακό" σας τότε ποιό είναι για να καταλάβω κι εγώ πού δεν αντιλαμβανομαι το μάτριξ-μεγαλείο τού Θρύλου?
    Κι αφού υπήρξαν ένα σωρό εποχές πού οι υπόλοιπες ομάδες ΔΕΝ ήταν για τον πούτσο γιατί γαμούσες με ξένα αρχίδια ρε γαύρε? Γιατί δηλαδή, εφόσον είστε τόσο large καταφεύγετε πάντα στην βρωμιά και στην βοθρίλα?
    Τα άλλα στα είπανε κι από πάνω.
    Εχεις ψυλλιαστεί ότι σύντομα, ΠΟΛΥ σύντομα, θα παίζεις προκριματικό απ΄τον Ιούλιο για το ΤσούΛού με την Δυναμό Μίνσκ? Και μην σε ξενερώνει το όνομα τού αντιπάλου, γαύρε. Αυτοί τότε θα είναι στο 10ο μάτς τού πρωταθλήματος κι εσύ θα σέρνεσαι και θα σού αλλάξουν την παναγία.
    Και ξέρεις ποιό είναι το κλού, ε?
    Οπως ήδη από φέτος έχεις αρχίσει και μικραίνεις, στο άμεσο μέλλον θα μικρύνεις κι άλλο γαύρε, θα κολυμπάς μέσα στην φανέλλα σου κακομοίρη.
    Διότι σαν κωλόψαρο πού είσαι, είσαι κι εσύ αναγκασμένος να προσαρμοστείς στού δαρβινικούς νόμους: δηλαδή να προσαρμοστείς στο περιβάλλον πού εσύ δημιούργησες. Κι όσο μικραίνει το ενυδρείο σου γαύρε, τόσο θα μικραίνεις κι εσύ.
    Και τοσο πιό αλύπητα θα σε γαμάνε τα μεγάλα ψάρια όπου σε πετυχαίνουνε για να σού θυμίζουν πόσο μούφα είναι το φαντασιακό μεγαλείο σου.
    Ομως μην ανησυχείς πολύ μωρέ.
    Τα μεγάλα ψάρια δεν θα σε συναντούν συχνά. Αφού είπαμε, δεν είπαμε? Θα παίρνεις πούλο από Αύγουστο και μετά θα χαίρεσαι την Κυριακή πού κατατρόπωσες ένα απ΄τα παραρτήματα σου.
    Γαμώ, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΕΙΣ.
      ΕΓΩ ΓΑΜΩ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Ετσι σε θέλω. Με κεφαλαία. Να φωνασκείς σαν την παρθένα στο στάβλο. Ετσι σε γουστάρω.
      Διότι όποτε θέλω, ακόμα και τώρα πού "είμαι στην μιζέρια μου" πατάω τα κουμπάκια σου σαν ρομποτάκι και σύ ανταποκρίνεσαι σα ρομποτάκι.
      Απ΄τα πολλά μπινελίκια πού θα μπορούσα να αραδιάσω θα προτιμήσω το αγαπήμένο τής γιαγιάς μου:
      "χαιβάνι".

      Διαγραφή
  22. Προς red1925: Ειλικρινά, πίστευα οτι είσαι υγιής σαν Κοζανίτης μίνιμουμ. Ειλικρινά την πλάκα σου, δεν την καταλαβαίνω. Είσαι το φιόρε της Λεβάντε μίνιμουμ, ή ο σωσμένος από το μνημόνιο.
    Εσύ θα πας σε γάμο και θα ευχηθείς και του χρόνου. Δεν είσαι Τσουκαλάς - που είναι γνωστός - είσαι κανονικός καλυμμένος χρυσαυγίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομολογώ πως δεν σε καταλαβαίνω. Και το γεγονός ότι με βρίζεις δεν είναι ούτε τιμητικό , μα ούτε και μαγκιά. Αλλά είναι πρόβλημά σου και στα αρχίδια μου σε τελική ανάλυση. και αυτά τα περι Κοζανίτης υγειής κλΠ αλλού. Δηλ είστε υγειείς εσείς εδώ σ αυτό το ιστολόγιο και όλοι οι άλλοι μαλάκες; Για συνέλθετε και κατεβείτε από το καλάμι.

      Διαγραφή
    2. @red 1925: Σε έβρισα πουθενά; Αν το έκανα, θέλω να μου υπογραμμίσεις τις βρισιές. Για να καταλάβω τι γράφω, ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΓΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, που ζητάει από εδώ ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙ, ενώ είναι ο ίδιος ο λογιστάκος παλουκωμένος ΑΠΌ ΤΟ ΜΠΕΛΣΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ.
      ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΛΑΚΑ, που είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ μπας και σώσεις την μάνα σου.
      ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ.
      ************** ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΡΙΖΩ *******************

      Διαγραφή
    3. Παραλήρημα που θέλει ψυχολόγο. Νίπτω τας χείρας...........
      red1925

      Διαγραφή
  23. Γαύρος=πιο ηλίθιος και από ραδίκι. Τεκμηριωμένο πλέον. Και ο συγκεκριμένος είναι και από την πόλη μου.

    Καρνάβαλοι δείτε τον Τορο στην Ιταλία. Μια χαρά τα κατάφερε. Αυτοί είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλο ενα βρίσημο μαλάκες και θα αρχίσουμε να βάζουμε μάνες και αδερφές στο παιχνίδι.

      Διαγραφή
    2. Νταξ, μας έβαλες στη θέση μας τώρα. Απλώς να ξέρεις ότι για έναν πόντιο η μάνα κάτι πολύ πιο ιερό από τους υπόλοιπους που ξέρεις. Προς ενημέρωση πριν πιάσεις στο βρωμόστομα σου τη Σόφη. ΟΚ μαλάκες;

      Διαγραφή
    3. η μάνα εν κρύο νερό και σο ποτήρ κι εμπεν.
      Πόντιος είμαι φίλε. Πλάκα εφτάγω
      (μετ.πλάκα άνω)
      red1925

      Διαγραφή
  24. Χρηστος Χοντζεας12 Μαρτίου, 2013 00:19

    Κατάλαβα. Στο βρόντο μίλαγα.
    Δεν μιλησα μόνο για τον Ολυμπιακό. Τι στο διάολο, δεν διαβάζεις;
    10 άθρωποι σχολιάζουμε εδω μέσα και είσαι ο μόνος που βρίζεις προσωπικά. Ακόμα στη "λαχαναγορά" είσαι;
    Kαμιά απάντηση έχεις να μας δώσεις, καμιά πρόταση στο τέλμα στο οποίο και ΕΣΥ είσαι μέσα, έχεις;
    Η απλα θα "γαμάς" χρησιμοποιώντας για πούτσα την ομάδα;
    Στις γυναίκες τι λες; "θα φέρω τον Ολυμπιακό να σε γαμίσει";
    Ρε θα πέσει τέτοια "πείνα" που θα δείτε το Χριστό "φαντάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χοντζέά αμα θέλω να ασχοληθώ με πολιτική διαβάζω Πλάτωνα, δεν ψαρεύω παπαριές από το διαδίκτυο(και εγώ μέσα στην έννοια της παπαριάς μιας και έχω ιστολόγιο). Εδώ έγραψα κάτι για ποδόσφαιρο και τον θρύλο. Μην μου κάνεις ψυχανάλυση. Δεν έχω όρεξη για Φρόυντ, Γιουγκ, Γιάλομ, ΜΑρίνοφ.Απλά δεν γουστάρω εξυπνακισμούς και τουπέ.Εισαι αρκετά πνευματώδης -αυτο προκύπτει απο τα γραφώμενα σου- και νομίζω καταλαβαίνεις.
      red1925

      Διαγραφή
  25. Red1925= ΚΔΩΑ.

    (Quelle ignorance énorme que tous ces sales puants monocotylédones du Pirée)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρηστος Χοντζεας12 Μαρτίου, 2013 00:42

    Ποιός Πλάτωνας και ποιά "πολιτική"; Για την κατάντια ΟΛΩΝ των ομαδων εγραψα,την πτώση τους, την αλληλένδετη σχέση που έχουν στο κοινό πρωτάθλημα και τον ρόλο που ΔΕΝ πάιζει ο "Συνεταιρισμός",όπως θα έπρεπε κλπ. Που βλέπεις το παράξενο;
    Ποια Πολιτικά και ποιός Φρόυντ;
    Οτιδήποτε είναι έξω από τις κερκίδες, σου φαίνεται για διαστημική επιστήμη μάλλον.
    Κρίμα, και έισαι και "επιστήμων" κατά Σαλιαρέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και ποιός φταίει ρε για την κατάντια. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌς ΚΑΙ Ο Μαρινάκης; ΣΟβαρευτείετεεεεεεεεεεεεε...
    Red1925

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπηκες εδω-σχολιασες-σου απαντησανε και μετα αρχισες να βριζεις,να κανεις υποδειξεις και να την λες στον διαχειριστη του μπλογκ. Δεν σε καλεσε κανεις και οταν εγραψες την αποψαρα σου δεν σε εκραξε κανενας. Και μετα αρχισες να λες ''σας γαμω'' και παπαρια μαντολες. Προφανως επειδη δεν ειχες ποτε καμια αξια στην ασημαντη ζωη καταλαβες σε αυτη την χωρα οτι μπορεις να κραυγαζεις και να σκουζεις και οτι με αυτο θα επιβαλλεσαι. Επειδη το πηγες μεχρι τωρα ετσι στα αρχιδια μου το ποδοσφαιρο, τωρα ειναι θεμα αρχων. Ειδα και το σκουπιδι σου που εχεις για σαητ ... Απλα εισαι τελειως ηλιθιος- αγραμματος-αναρχιδος και απελεκητος. Αμοιβαδα πραγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άποψή σου μεγάλε, η οποία με αφήνει παντελώς αδιάφορο, από την στιγμή που δεν σε ξέρω και δεν έχω άποψη για το άτομό σου.Εγώ πάντως δεν έβρισα κανέναν. Το βρίσιμο το έφαγα από τον Στήβεν χωρίς λόγο. Αλλά αυτό είναι θέμα της ψυχανάλυσης.
    Αυτό που είναι ηλίου φαεινότερο είναι ότι εδώ μέσα είστε όλοι βάτραχοι που περνιέστε για πρίγκηπες
    red1925

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρηστος Χοντζεας12 Μαρτίου, 2013 00:59

    Δεν είπα ότι φταίει μόνο αυτός. Φταίει όμως και αυτός. Και συγκκεριμένα, όχι η ομάδα, αλλά ο "Κοκκαλισμός", που πέρασε στο αίμα,σαν σύφιλη.

    Αν σε ένα απαξιωμένο πρωτάθλημα δεν έχει ευθύνη ΚΑΙ ο συνέχεια πρωταθλήτης, τότε ποιός έχει; Η Δόξα Δράμας;
    Δεν ήθέλε ο κατάσκοπος να είναι πρώτος στο χωριό και αν γίνεται "δίχως εμπόδια";
    Είχε αρχίδια να κοιτάξει κατά πρόσωπο κανέναν; Ο γύφτουλας.
    Που του έπιανε τον κώλο ο Μελισσανίδης.

    Κάτσε τώρα να πανιγυρίζεις πρωτάθλημα, το οποίο πήρες από τον...Αστέρα Τρίπολης. Πάρε και βεγγαλικά για την τελευταία αγωνιστική.
    Αντε και από την Κρανούλα σε μερικά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Που του έπιανε τον κώλο ο Μελισσανίδης. Σκέψου το καλά αυτό που έγραψες-που είναι αλήθεια άλλωστε- και τότε θα λυθεί ο γρίφος του ποιος φταίει.
    red1925

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χρηστος Χοντζεας12 Μαρτίου, 2013 01:14

    Σωστο. Επρεπε να συνεχισει να του τον πιάνει για μερικά χρόνια, μπας και τον ξεφωρτονόμασταν τον σκερβελε. Θα είχαμε γλυτώσει-κατά μεγάλο μέρος- και σαν οπαδοί και σαν χώρα.
    Γάμα τον τον πούστη τον Γκεσταπίτη να τελειώνουμε.
    Ο Μελισσανιδης φταίει.
    Μισές δουλειές έκανε.

    Δεν πειράζει όμως. Αντί να υποφέρουν οι "γονεις" θα υποφέρουν τα "παιδιά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλ όταν γαμάει ο Μελισσανίδης είναι καλά και όταν γαμάει ο Κόκκαλης είναι ασχημα. Ωραιία λογικοί ρε μάγκες
      red1925

      Διαγραφή
  33. ΠΡΟΣ RED1925: Ειλικρινά, πριν βρίσεις σε έβρισε κανένας; ΕΙΠΑ, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ;
    ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΙΑ κι ακόμα είσαι Καραγκιόζης. Ειλικρινά, εγώ να πάω για ψυχανάλυση - δεν είναι ντροπή - αλλά μήπως εσύ πρέπει να αυτοκλειστείς κάπου; ΒΟΡΙΔΟΠΑΓΚΑΛΕ.
    ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΣΤΟ ΛΕΩ: άντε γαμήσου μπας και συνέλθεις. Έστω και να πληρώσεις. Βάλτον κάπου, σε γυναίκα εννοώ. Τα εργόχειρα σου, δεν τα αγοράζει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εσύ θα πας σε γάμο και θα ευχηθείς και του χρόνου. Δεν είσαι Τσουκαλάς - που είναι γνωστός - είσαι κανονικός καλυμμένος χρυσαυγίτης
    red1925

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σιγά μη στραβοψωλιάσεις από το πολύ γαμήσι ρε Στήβεν.
    red1925

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΣΑΒΙΔΗ: ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ; ΕΔΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ; ΑΝΤΕ, ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ.
    ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ, που δεν είναι κατάσκοπος, ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, διαφωνείς με τον Τσουκαλά, ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, στον χώρο αυτό; ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΧ.
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ TV MAGIC;
    Mήπως θάρθουν να σε γαμήσουν τίποτα παπάκια από τους τραμπούκους;
    Άμα δεν ξέρεις, κάτσε γράψε για την Ελλάδα που πάει σε ανάπτυξη, που αυτήν την ξέρεις καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΣΑΒΙΔΗ: Τι να κάνω; Το κάνω. Συγνώμη αγάμητε Έλληνα, που γαμάς με μαρινάκη. Δες με και θα καταλάβεις. Μην με δεις και πάρε ισολογισμούς μου.
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χρηστος Χοντζεας12 Μαρτίου, 2013 01:40

    Ειναι διαφορετικό το γαμίσι το Ποντιακό. Μη το λες. Ειναι αποκλειστικό και στοχευμένο.Prive.
    Ο Ανατολικογερμανός βρωμύλος, γαμεί ακόμα και αρουραίους σε υπόνομο.
    Εχει μια διαφορά.
    Θα την δεις σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Λοιπόν επειδή έχω διαβάσει ένα κάρο βιβλία ψυχολογίας, έχω καταλήξει σε συμπέρασμα για την περίπτωσή σου. Πάσχεις από μια μορφή σχιζοφρένειας . Οι συχνές αναφορές σου σε σεξουαλικά θέματα υποκρύπτουν λανθάνουσα ομοφυλοφιλία. Λυπάμαι για τα παιδιά σου που έχουν τόσο μαλάκα πατέρα. Τέλος για απόψε. Την απάντησή σου θα την διαβάσω αύριο το πρωί. Αν δε απαντήσεις δεν υπάρχει θέμα . Στα παπάρια μου. Εγώ απόψε την έκανα την ψυχανάλυση μου δωρεάν, χάρη σε σας. Καληνύχτα κορίτσια………
    RED1925

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η λέξη μαλάκας ανήκει στην ελληνική καθομιλουμένη. Κυριολεκτικά, σημαίνει τον αυνανιζόμενο, αλλά χρησιμοποιείται και μεταφορικά. Λαμβάνει διάφορες σημασίες, ανάλογα με το πού, πώς και μεταξύ ποιών χρησιμοποιείται. Μεταξύ φίλων, θεωρείται συνήθως πειρακτικός χαιρετισμός, οικεία προσφώνηση ή ελαφριά προσβολή[1]. Όταν απευθύνεται σε έναν άγνωστο, θεωρείται τις περισσότερες φορές βαριά βρισιά.[2] Παίρνει τότε τη σημασία του "ηλίθιου" ή του "ανίκανου" και δηλώνει αγανάκτηση[1].

    Η λέξη χρησιμοποιείται μερικές φορές για να ορίσει το άτομο που χωρίς να χρησιμοποιεί την κοινή λογική επαναλαμβάνει ξανά και ξανά τα ίδια λάθη ενώ ταυτοχρόνως διατηρεί στο ακέραιο την αίσθηση ότι είναι σωστός και ανάλογη, πιθανώς προσβλητική, συμπεριφορά.

    Πιο γενικά η λέξη χρησιμοποιείται για να περιγράψει την αντίθεση στην κοινή λογική (βλακεία).


    Στα αρχαία ελληνικά η λέξη σήμαινε "άρρωστος". Η λέξη προέρχεται εκ του ρήματος μαλακιάω, που σημαίνει μαλακώνω. Συνώνυμα ρήματα: καταμαλακίζω, πλαδαρούμαι, μαλακύνω. Ως ουσιαστικό η λέξη μαλακία είναι Ιωνική και σημαίνει μαλακός.Στα νεότερα χρόνια η λέξη μαλακία ταυτίσθηκε με την διανοητική ανεπάρκεια ή εγκεφαλική δυσλειτουργία, εξ ου και η "μαλάκυνση εγκεφάλου".

    1925ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΔΕ ΒΡΕΧΕΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ,ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΙΑΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΓΑΥΡΟ (ΓΑΥΡΟ, ΟΧΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ! ΧΑΡΑΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ! ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΝ GAP...! KAI ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΝΤΟ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ¨¨ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΟΚΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΚΟΥΣ.ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.ΠΟΝΤΙΟΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΑΟΚ.

    Υ.Σ. ΣΤΟ ΓΑΜΙΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΥΓΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑΝ!!!!!!!!!!!
    ΦΙΛΩΣΕ STEVEN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή