Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΜΠΛΑΝΚΟ

    Δεν μας φταίνε μόνο οι άλλοι. Φταίμε κι εμείς για το αγωνιστικό παρακμιακό πρόσωπο μας. Στον προπονητή- που τον στηρίζω-, θα φτάσω, υπομονή. Προς το παρόν λέω να ασχοληθώ με τον αγαπημένο παίκτη του μικρού μου γιού, τον Μπλάνκο.

   Ένας παίκτης χωρίς ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση, χωρίς ειδικό εκτόπισμα αλλά καλός φορ περιοχής και κυρίως φιλότιμος. Με σωστή ταχύτητα, αρκετά ομαδικός με σωστά τελειώματα και καλή αντίληψη.
   Ζητάει ανανέωση, αν δεν κάνω λάθος την τρίτη αναπροσαρμογή των αμοιβών του στα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα μας. Άρα δεν έχει αδικηθεί όσο αναφορά την προσφορά του. Πόσα να πάρει δηλαδή; Πιο πολλά απο όσα έπαιρνε ο Μαύρος;
   Μπορεί να πάρει την ομάδα στην πλάτη του; Μπορεί να μιλήσει ηγετικά και να εμπνεύσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του; Είναι η τεράστια προσωπικότητα των αποδυτηρίων; Κατηγορηματικά όχι. Είναι ένας παίκτης του επτά, που τόσο καιρό αυτό ήξερε κι αυτό έπαιζε.
   Φέτος βρίσκεται στο πέντε. Θέλετε λόγω γκίνιας, λόγω κακής ψυχολογίας, λόγω που το παιχνίδι του μαθεύτηκε απο τους αντιπάλους; Όλα παίζουν και τον δικαιολογώ. Δεν δικαιολογώ όμως το να μην παίζεις τίποτα και να ζητάς αύξηση των αποδοχών σου. Με ποιό τρόπο δηλαδή πιέζεις για να πάρεις περισσότερα; Με το να μην σκοράρεις ή με τον επιδεικτικό τρόπο αδιαφορίας προς τις εντολές του προπονητή και ευρισκόμενος μόνιμα εκτος περιοχής; Πρώτα πείθεις για την αναγκαιότητα σου και μετά τα ζητάς, κι αν μπορεί η ομάδα σε αμοίβει ή σε πουλάει στα Κάτω Πετράλωνα που νομίζω μονο αυτά σε ζητούν στην παγκόσμια αγορά. Διότι μέχρι τώρα πρόταση να πουληθείς δεν έχει έρθει. Τι, άκουσες τον Θανόπουλο που σε ονόμασε σημαία και πίστεψες οτι οι σημαίες δεν αγοράζονται αλλά μόνο ανεβάζουν το κασέ τους;
   Για σύνελθε κι ανάγκασε με να τα πάρω όλα πίσω. Και παίρνω την καλή πλευρά. Οτι δυστυχώς είσαι σε κακή κατάσταση. Διότι αν αντιληφθώ οτι δεν παιζεις καλά διότι εκβιάζεις για χρήμα, τότε θα σε φτύσω κανονικά. Τον διευθυντή σου τον Δημητριάδη τον ξέρεις. Για ρώρα τον.Ήταν παίκτης ή έγινε παίκτης λόγω συστήματος Ντούσαν; Θα στα εξηγήσει όλα.
   Μπλάνκο παίξε μπάλα.Και κόψε την μπούρδα. Αλλιώς φέρε τον ατζέντη σου, φέρε και μια υπεραξία, που η ΑΕΚ στην δημιούργησε, κι άντε στο καλό αγόρι μου. Μη στενοχωριέσαι για τον γιό μου. Θα βρει άλλον. Εδώ εμείς βλέπουμε εσένα σαν σέντερ φορ ενώ βλέπαμε τον Ντούσαν στην ίδια θέση. Πάρε κανά video να καταλάβεις τι μπάλα έχουμε δει.

1 σχόλιο:

  1. Σωστος 100%, ετσι και παρει βιντεο απο δεκαετια 90 θα το βαζει στο αργο για να προλαβαινει να δει τι γινοτανε οταν η ΑΕΚ κενταγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή